Home / Transseksueeldating.nl – Kosten, Review en Ervaringen
Transseksueeldating.nl logo

Transseksueeldating.nl - Kosten, Review en Ervaringen

De website Transseksueeldating.nl is bedoeld voor transseksuelen en transgenders die op zoek zijn naar een date. Maar ook mannen en vrouwen die geen transgender of transseksueel zijn kunnen zich aanmelden als lid. Het jammere van deze website is dat er op de site vrijwel geen informatie wordt gegeven. Als je de website opent zie je alleen een aanmeldscherm en je kunt de algemene voorwaarden en het privacy statement inzien. Verder wordt er geen uitleg gegeven over wat je van deze website kunt verwachten. De site geeft aan dat er nog een x aantal gratis plaatsen zijn. Maar dit houdt waarschijnlijk alleen in dat je je gratis kunt aanmelden. Dat zegt niets, want dat kan bij iedere datingsite. Wil je dus weten wat er daadwerkelijk te vinden is op Transseksueeldating.nl dan zal je een account aan moeten maken en inloggen.

Transseksueeldating.nl
2 Ervaringen
1.9
Beoordeling 1.9

Op zoek naar een date als transgender

Hoewel de maatschappij steeds toleranter wordt geldt dit lang niet altijd voor transgenders en transseksuelen. Zij hebben nog regelmatig te maken met onbegrip en veroordelingen. En dan wordt het soms lastig om een partner te vinden. Dit hoeft natuurlijk niet ook een transseksueel te zijn, je kunt immers op zoek zijn naar gewoon een leuke man of vrouw voor een date of een relatie. Daarom kunnen op Transseksueeldating.nl ook mannen en vrouwen zich aanmelden die geen transgender zijn. Het is wat lastig dat je pas nadat je een account hebt aangemaakt en bent ingelogd kunt zien welke members nog meer een account hebben. Voordeel is dan natuurlijk wel dat aanmelden gratis is. Als je niet vindt wat je zoekt kun je je account zonder problemen weer verwijderen.

Het leggen van contacten

Het versturen van berichten via de website van Transseksueeldating.nl is niet gratis, hoewel de website probeert om wel die indruk te wekken. Op de startpagina wordt aangegeven dat alles 100% gratis is. Maar in de algemene voorwaarden wordt gemeld dat je voor het gebruik van bepaalde diensten een abonnement moet nemen en dat er met credits wordt gewerkt. Hierbij kun je er vanuit gaan dat je alleen gratis de profielen kunt bekijken en dat je voor het versturen van berichten altijd moet betalen. Wat de kosten zijn wordt niet duidelijk op de website, deze krijg je pas te zien als je een account hebt aangemaakt en bent ingelogd. Dit is wel jammer, want als je niet instemt met de kosten dan heb je al wel dat account gemaakt en dus moeite gedaan. Ook is je mailadres dan bekend bij de exploitant met het risico dat je spam gaat ontvangen. Dit kun je overigens eenvoudig voorkomen door een tijdelijk mailadres aan te maken wat je weer opheft als je je account bij de website verwijdert.

Transseksueeldating.nl screenshot

Meer over deze website

Let op: Veel seks datingsites maken gebruik van fictieve profielen. Een deel van het aantal leden zijn dan fake. Het is dus mogelijk dat je contact hebt met een zogenaamde chatoperator in plaats van een “echt lid”. Lees daarom altijd eerst de voorwaarden van de website! Vaak worden deze datingsites aangeduid als een “entertainment dienst”. Wij hebben geen inzicht in de verhoudingen van echte leden tot fictieve leden. Lees daarom de ervaringen van andere bezoekers en de voorwaarden op de betreffende website.

Wat kost een lidmaatschap bij Transseksueeldating?

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van Transseksueeldating.nl kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

  Wat zijn de plus- en minpunten van Transseksueeldating.nl?

  • Gratis aanmelden
  • Inschrijven mogelijk voor mannen, vrouwen en transgenders / transseksuelen
  • Nauwelijks informatie op de website over doel en inhoud
  • Geen informatie over de kosten van het gebruik
  • Er worden fictieve profielen gebruikt waarbij fysieke afspraken uiteraard niet mogelijk zijn
  • 1
   Populariteit
  • 2.5
   Gebruikersgemak
  • 2
   Functionaliteiten
  • 2
   Klantenservice
  • 2
   Kosten
  • 1.9 Matig
   Totaalscore

  Transseksueeldating.nl FAQ

  Hoe kan ik Transseksueeldating.nl opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Transseksueeldating.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw TransseksueelDating account.

  Transseksueeldating.nl opzeggen

  TransseksueelDating account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Transseksueeldating.nl en log in met je E-mail adres en wachtwoord op je account.

  Je bent nu ingelogd!

   

  Stap 2: Klik op “Mijn profiel” in de rechter bovenhoek van de pagina. Een nieuwe pagina is nu geopend.

  Stap 3: Scroll helemaal naar beneden tot het kopje Profiel verwijderen. Klik hier op de button met de tekst: “Verwijder mijn profiel”.

  Stap 4: Een nieuwe pagina is weer geopend. Scroll een stukje naar beneden tot het kopje: “Profiel verwijderen”. Geef hier een reden van uitschrijving en schrijf wat ik het tekstveld. klik dan op de button met de tekst: “Profiel verwijderen”.

   

  Je hebt nu je account verwijderd van Transseksueeldating.nl!

  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

  2 reacties op “Transseksueeldating.nl – Kosten, Review en Ervaringen”

  1. Avatar for Petronela18 Petronela18 schreef:

   Lieve transgenders, deze site is volledig FAKE dus trap er niet in. Er zijn helemaal geen echte profielen. De profielen die je ziet zijn allen nep. Alles is verzonnen en gejat.

  2. Avatar for Joop Joop schreef:

   Zijn alleen maar fictieve profielen is er z’n aan het koontje rechtsboven bij profiel

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items