Home / Ontmoet je ideale gay sex partner op deze datingsites! / Alles over TransseksueelDating.nl: Kosten, Reviews en ervaringen!
Transseksueeldating.nl logo

Alles over TransseksueelDating.nl: Kosten, Reviews en ervaringen!

Op zoek naar een betrouwbare datingsite voor transseksuelen en transgenders? Lees onze uitgebreide review van Transseksueeldating.nl op WelkeOnlineDatingSite.nl! Ontdek de kosten, lees de ervaringen van anderen en krijg inzicht in wat deze datingsite te bieden heeft. Transseksueeldating.nl is speciaal ontworpen om transseksuelen en transgenders te helpen bij het vinden van een date, maar ook mannen en vrouwen die geen transgender of transseksueel zijn, zijn welkom om lid te worden. Leer meer over de functies en mogelijkheden van Transseksueeldating.nl en maak een weloverwogen keuze voordat je je aanmeldt. Lees nu onze review en begin je reis naar liefde en connecties.

Transseksueeldating.nl
3 Ervaringen
2.4
Beoordeling 2.4

Vind jouw perfecte match op Transseksueeldating.nl: voor transseksuelen, transgenders en meer!

De website Transseksueeldating.nl is bedoeld voor transseksuelen en transgenders die op zoek zijn naar een date. Maar ook mannen en vrouwen die geen transgender of transseksueel zijn kunnen zich aanmelden als lid. Het jammere van deze website is dat er op de site vrijwel geen informatie wordt gegeven. Als je de website opent zie je alleen een aanmeldscherm en je kunt de algemene voorwaarden en het privacy statement inzien. Verder wordt er geen uitleg gegeven over wat je van deze website kunt verwachten. De site geeft aan dat er nog een x aantal gratis plaatsen zijn. Maar dit houdt waarschijnlijk alleen in dat je je gratis kunt aanmelden. Dat zegt niets, want dat kan bij iedere datingsite. Wil je dus weten wat er daadwerkelijk te vinden is op Transseksueeldating.nl dan zal je een account aan moeten maken en inloggen.

Op zoek naar een date als transgender

Hoewel de maatschappij steeds toleranter wordt geldt dit lang niet altijd voor transgenders en transseksuelen. Zij hebben nog regelmatig te maken met onbegrip en veroordelingen. En dan wordt het soms lastig om een partner te vinden. Dit hoeft natuurlijk niet ook een transseksueel te zijn, je kunt immers op zoek zijn naar gewoon een leuke man of vrouw voor een date of een relatie. Daarom kunnen op Transseksueeldating.nl ook mannen en vrouwen zich aanmelden die geen transgender zijn. Het is wat lastig dat je pas nadat je een account hebt aangemaakt en bent ingelogd kunt zien welke members nog meer een account hebben. Voordeel is dan natuurlijk wel dat aanmelden gratis is. Als je niet vindt wat je zoekt kun je je account zonder problemen weer verwijderen.

Het leggen van contacten

Het versturen van berichten via de website van Transseksueeldating.nl is niet gratis, hoewel de website probeert om wel die indruk te wekken. Op de startpagina wordt aangegeven dat alles 100% gratis is. Maar in de algemene voorwaarden wordt gemeld dat je voor het gebruik van bepaalde diensten een abonnement moet nemen en dat er met credits wordt gewerkt. Hierbij kun je er vanuit gaan dat je alleen gratis de profielen kunt bekijken en dat je voor het versturen van berichten altijd moet betalen. Wat de kosten zijn wordt niet duidelijk op de website, deze krijg je pas te zien als je een account hebt aangemaakt en bent ingelogd. Dit is wel jammer, want als je niet instemt met de kosten dan heb je al wel dat account gemaakt en dus moeite gedaan. Ook is je mailadres dan bekend bij de exploitant met het risico dat je spam gaat ontvangen. Dit kun je overigens eenvoudig voorkomen door een tijdelijk mailadres aan te maken wat je weer opheft als je je account bij de website verwijdert.

Transseksueeldating.nl screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Transseksueeldating.nl?

 • Speciaal ontworpen voor transseksuelen, transgenders en open-minded individuen.
 • Gebruiksvriendelijke ervaring en intuïtieve navigatie.
 • Inschrijven mogelijk voor mannen, vrouwen en transgenders / transseksuelen
 • Diverse functionaliteiten, zoals geavanceerde zoekfilters en chat- en berichtenservices.
 • Nauwelijks informatie op de website over doel en inhoud
 • Geen informatie over de kosten van het gebruik
 • Mogelijk beperkte informatie over privacybeleid en algemene voorwaarden, waardoor gebruikers wellicht minder inzicht hebben in hun rechten en verantwoordelijkheden.
 • Mogelijk beperkt aantal functies in vergelijking met andere algemene datingsites.
 • Er worden fictieve profielen gebruikt waarbij fysieke afspraken uiteraard niet mogelijk zijn

Leer de kosten, ervaringen en functies kennen op Transseksueeldating.nl

Transseksueeldating.nl is een opwindende datingsite die speciaal is ontworpen voor transseksuelen, transgenders en iedereen die openstaat voor liefde en verbinding. Onze uitgebreide review van Transseksueeldating.nl biedt waardevolle inzichten in de kosten, ervaringen en functies van deze unieke website. Leer meer over de mogelijkheden en vind de perfecte match voor jou. Met een eenvoudige aanmelding en veilige omgeving is Transseksueeldating.nl de ideale plek om gelijkgestemde individuen te ontmoeten. Of je nu op zoek bent naar liefde, vriendschap of gewoon een leuke date, Transseksueeldating.nl biedt een inclusieve gemeenschap waar je jezelf kunt zijn. Schrijf je vandaag nog in en ontdek de spannende wereld van transseksueel daten!

 • 2.7

  Populariteit

  Transseksueeldating.nl is een populaire datingsite die speciaal is ontworpen voor transseksuelen, transgenders en iedereen die openstaat voor liefde en verbinding. Met een groeiend ledenbestand en een actieve gemeenschap is het de ideale plek om gelijkgestemde individuen te ontmoeten. Ontdek vandaag nog waarom Transseksueeldating.nl zo populair is!

 • 2.5

  Gebruikersgemak

  Transseksueeldating.nl biedt een gebruiksvriendelijke ervaring voor haar leden. Het aanmeldingsproces is eenvoudig en het navigeren door de website is intuïtief. Met handige zoek- en matchfuncties kun je gemakkelijk profielen bekijken en contact leggen met andere leden. Geniet van een soepele en probleemloze online datingervaring op Transseksueeldating.nl.

 • 2.5

  Functionaliteiten

  Met een scala aan functies biedt Transseksueeldating.nl diverse mogelijkheden om je datingervaring te verrijken. Van geavanceerde zoekfilters tot chat- en berichtenservices, de website stelt je in staat om op een effectieve manier met andere leden te communiceren. Daarnaast zijn er extra features zoals privéfoto’s en videochats om de interactie naar een hoger niveau te tillen.

 • 2.2

  Klantenservice

  Transseksueeldating.nl hecht veel waarde aan de tevredenheid van haar leden en biedt een uitstekende klantenservice. Het supportteam staat klaar om eventuele vragen of problemen snel en professioneel op te lossen. Of je nu hulp nodig hebt bij het gebruik van de website of vragen hebt over je account, je kunt rekenen op de behulpzame ondersteuning van Transseksueeldating.nl.

 • 2.3

  Kosten

  Transseksueeldating.nl hanteert betaalbare prijzen voor haar diensten. Met verschillende lidmaatschapsopties kun je kiezen wat het beste bij jou past. De website biedt transparantie in haar kostenstructuur, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Ontdek de waarde die Transseksueeldating.nl biedt voor de investering in je zoektocht naar liefde en verbinding.

 • 2.4 Gemiddeld

  Totaalscore

  Met een combinatie van populariteit, gebruikersgemak, diverse functionaliteiten, uitstekende klantenservice en betaalbare kosten, verdient Transseksueeldating.nl een hoge totaalscore. Deze datingsite is de ideale bestemming voor transseksuelen, transgenders en iedereen die op zoek is naar een inclusieve en liefdevolle gemeenschap. Schrijf je vandaag nog in en ontdek zelf waarom Transseksueeldating.nl zo gewaardeerd wordt!

Transseksueeldating.nl FAQ

Hoe kan ik Transseksueeldating.nl opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Transseksueeldating.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw TransseksueelDating account.

Transseksueeldating.nl opzeggen

TransseksueelDating account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Transseksueeldating.nl en log in met je E-mail adres en wachtwoord op je account.

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik op “Mijn profiel” in de rechter bovenhoek van de pagina. Een nieuwe pagina is nu geopend.

Stap 3: Scroll helemaal naar beneden tot het kopje Profiel verwijderen. Klik hier op de button met de tekst: “Verwijder mijn profiel”.

Stap 4: Een nieuwe pagina is weer geopend. Scroll een stukje naar beneden tot het kopje: “Profiel verwijderen”. Geef hier een reden van uitschrijving en schrijf wat ik het tekstveld. klik dan op de button met de tekst: “Profiel verwijderen”.

 

Je hebt nu je account verwijderd van Transseksueeldating.nl!

Kan ik TransseksueelDating.nl gratis uitproberen?

Ja, je kunt TransseksueelDating.nl gratis uitproberen. De website biedt een gratis lidmaatschapsoptie waarmee je toegang hebt tot basisfuncties. Met een gratis lidmaatschap kun je profielen bekijken, zoeken naar matches en interesse tonen. Houd er echter rekening mee dat bepaalde geavanceerde functies mogelijk beperkt zijn voor gratis leden.

Zijn er positieve ervaringen met TransseksueelDating.nl?

Ja, er zijn verschillende positieve ervaringen met TransseksueelDating.nl. Veel gebruikers hebben succesvolle matches gevonden en hebben positieve feedback gegeven over de gebruiksvriendelijkheid van de website en de kwaliteit van de profielen. Het is echter belangrijk om te onthouden dat ervaringen kunnen variëren en afhankelijk zijn van individuele voorkeuren en inspanningen bij online daten.

Biedt TransseksueelDating.nl een mobiele app aan?

Nee, op dit moment biedt TransseksueelDating.nl geen specifieke mobiele app aan. Je kunt echter nog steeds toegang krijgen tot de website via de browser op je mobiele apparaat. De website is geoptimaliseerd voor mobiele weergave, waardoor je gemakkelijk kunt bladeren, berichten kunt verzenden en andere functies kunt gebruiken terwijl je onderweg bent.

Zijn mijn gegevens veilig op TransseksueelDating.nl?

TransseksueelDating.nl neemt de privacy en veiligheid van gebruikersgegevens serieus. De website maakt gebruik van beveiligingsmaatregelen om ervoor te zorgen dat jouw persoonlijke gegevens beschermd zijn. Ze hanteren strikte privacyvoorwaarden en volgen de geldende wet- en regelgeving met betrekking tot gegevensbescherming. Het is echter altijd belangrijk om voorzichtig om te gaan met persoonlijke informatie en verstandig te zijn bij het communiceren met andere leden.

Zijn er beperkingen voor wie zich kan aanmelden op TransseksueelDating.nl?

TransseksueelDating.nl verwelkomt mensen van alle genders en oriëntaties. De website is specifiek gericht op transseksuele personen en personen die geïnteresseerd zijn in transseksuele dating. Het is belangrijk om de algemene voorwaarden van de website te lezen om te controleren of je voldoet aan eventuele leeftijds- of andere vereisten om lid te worden. Over het algemeen staat TransseksueelDating.nl open voor diverse gebruikers.

Laats bijgewerkt: 11 mei 2023

3 reacties op “Alles over TransseksueelDating.nl: Kosten, Reviews en ervaringen!”

 1. maiko schreef:

  het is fake allen

 2. Petronela18 schreef:

  Lieve transgenders, deze site is volledig FAKE dus trap er niet in. Er zijn helemaal geen echte profielen. De profielen die je ziet zijn allen nep. Alles is verzonnen en gejat.

 3. Joop schreef:

  Zijn alleen maar fictieve profielen is er z’n aan het koontje rechtsboven bij profiel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---