Home / Toekomst Relatiebemiddeling – Kosten, Review en Ervaringen
Toekomst Relatiebemiddeling logo

Toekomst Relatiebemiddeling - Kosten, Review en Ervaringen

Toekomst Relatiebemiddeling is een ander soort datingsite dan de meeste die je online vindt. Dit is een relatiebemiddelingsbureau waar de medewerkers voor jou op zoek gaan naar de juiste partner. Het is dus niet zo dat je je inschrijft op de website en vervolgens zelf contacten gaat leggen door online te zoeken naar een geschikte partner in het bestand. Je kunt wel korte introductieteksten lezen van de ingeschreven leden, maar je kunt ze niet zelf benaderen. Dit gebeurt uitsluitend na tussenkomst van de medewerkers van Toekomst Relatiebemiddeling.

Toekomst Relatiebemiddeling
2 Ervaringen
3
Beoordeling 3

Landelijke relatiebemiddeling

Toekomst relatie is landelijk werkzaam. De meeste relatiebemiddelingsbureau’s richten zich enkel op bepaalde gebieden in Nederland. Dit is met Toekomst Relatie dus niet het geval. Neem dus gerust eens contact met ze op om te kijken welke mogelijkheden er voor jou zijn!

Persoonlijke benadering

Bij Toekomst Relatiebemiddeling vindt een persoonlijk gesprek plaats met de mensen die zich willen inschrijven. Tijdens dit gesprek wordt de persoonlijke situatie besproken en ook de wensen ten aanzien van een nieuwe partner. Al deze informatie wordt verwerkt in een profiel waarmee het bureau aan de slag gaat. Zij komen vervolgens met een mogelijke match en brengen jullie met elkaar in contact. Je kunt vervolgens een afspraak maken om bij voorbeeld samen te gaan eten of iets anders te gaan doen. Als er een match is kun je het contact op eigen initiatief voortzetten. Als dit niet het geval is wordt een nieuwe mogelijke match voor je gezocht.

Voor een serieuze relatie

Deze manier van dating is bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar een serieuze relatie en die zich niet thuis voelen bij het traditionele internet daten. Sommige mensen ,vooral ouderen en hoger opgeleiden, vinden het niet prettig om op een datingsite te staan en daar via chatten in contact te komen met een mogelijk nieuwe partner. Dit leidt vaak tot teleurstellingen. Dan is het een prima overweging om de hulp van een relatiebemiddelingsbureau zoals dit bureau in te schakelen.

De kosten

De kosten die deze manier van relatiebemiddeling met zich meebrengen staan niet in verhouding tot een datingsite. Je betaalt een intakebedrag van 150 euro, en vervolgens gedurende een jaar een maandelijkse bijdrage van 56 euro. Je blijft een jaar lang ingeschreven, ook als je al na 3 maanden de perfecte partner vindt. Dit betekent dat de totale kosten oplopen tot meer dan 800 euro. Dit is dus wel iets om rekening mee te houden. Een garantie wordt niet gegeven, dit geld ben je dus ook kwijt als het niet lukt om de juiste partner te vinden.

Toekomst Relatiebemiddeling screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Toekomst Relatie?

 • Persoonlijke bemiddeling
 • Grote kans van slagen
 • Geschikt voor diverse doelgroepen, zoals hoger opgeleiden met een drukke baan
 • Geschikt voor mensen die internet daten niet zien zitten
 • De kosten zijn vrij hoog, maar voor deze wijze van bemiddeling niet ongebruikelijk
 • Je kunt niet zelf zoeken in het bestand, hoewel je wel korte profielteksten kunt lezen van de ingeschreven leden
 • De kosten staan vast voor een jaar, ook als je na een paar maanden al met de bemiddeling wilt stoppen
 • 3

  Populariteit

 • 3

  Gebruikersgemak

 • 3

  Functionaliteiten

 • 3

  Klantenservice

 • 3

  Kosten

 • 3 Goed

  Totaalscore

Laats bijgewerkt: 01 juni 2022

2 reacties op “Toekomst Relatiebemiddeling – Kosten, Review en Ervaringen”

 1. Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

  Relatiebureaus kosten bergen met geld maar geven geen enkele garantie. De meeste zoniet alle bureaus hebben te weinig leden. Die ledenaantallen zijn geheim. Voor de vraagprijs willen ze graag een intake bij je thuis doen. Maar er zijn meer vrouwen die dat tegen betaling willen doen.
  Ga eerst goed de voorwaarden lezen en het totaalbedrag aan kosten achterhalen.

 2. Avatar for Jan Jan schreef:

  Na wat slechte ervaringen met internet daten (als maar chatten maar geen contact) heb ik Paula van
  Toekomst Relatie de opdracht gegeven om voor mij een leuke vrouw te vinden.
  Ze kwam bij mij thuis voor de intake. We hebben een heel leuk gesprek gehad. Paula is professioneel maar ook zeer integer en een leuk mens. Ik ben nogal kritisch maar dat vond Paula alleen maar fijn want dan wist ze goed wat ik wel en zeker niet wilde.
  En toen begon het daten. Voor mij een beetje spannend want dat was alweer even geleden. Mijn 1e date was erg gezellig. Leuke vrouw maar wel heel zakelijk, ik had geen klik met haar. Ik heb dit goed met Paula besproken. 3 weken later belde Paula weer. Ik kreeg weer een date. Dit keer met een vrouw die ik heel leuk vond, maar ja, het moet natuurlijk van twee kanten komen.
  Paula ging weer voor mij op zoek en toen heb ik Lotte leren kennen. Ik was niet gelijk in vuur en vlam, maar ik wilde haar wel graag beter leren kennen, ze was heel hartelijk en vrolijk. Na een paar keer uit eten te zijn geweest zijn we samen een weekendje naar Brussel gegaan. Dat was wel spannend, maar we kwamen erachter dat het allemaal heel gezellig was samen en heel relaxed en dat we veel dingen allebei leuk vonden. Wij hebben super veel samen gelachen. Lotte is een warme, mooie intelligente vrouw, precies wat ik zocht.
  We zijn nu 7 maanden bij elkaar en het voelt goed!

  Ik wil Toekomst Relatie bedanken voor hun inzet. Dankzij hen heb ik een fantastische partner gevonden en ik hoop dat wij nog heel lang bij elkaar blijven. Bedankt voor jullie enthousiasme en begeleiding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---