Home / Ontmoet je ideale gay sex partner op deze datingsites! / T-Contacten: Kosten, Review en Ervaringen van Gebruikers!
T-Contacten logo

T-Contacten: Kosten, Review en Ervaringen van Gebruikers!

Op zoek naar een gedetailleerde review van T-Contacten, inclusief informatie over kosten en gebruikerservaringen? Welkeonlinedatingsite.nl biedt een uitgebreide beoordeling van deze datingsite. Ontdek alles wat je moet weten over T-Contacten, van de kosten van abonnementen tot de functionaliteiten die het te bieden heeft. Lees de ervaringen van andere gebruikers en krijg een duidelijk beeld van de populariteit en betrouwbaarheid van deze datingsite. Of je nu op zoek bent naar een serieuze relatie of gewoon nieuwe mensen wilt ontmoeten, onze review geeft je een overzicht van wat je kunt verwachten bij T-Contacten. Bespaar tijd en maak een weloverwogen beslissing met behulp van onze diepgaande analyse van T-Contacten op Welkeonlinedatingsite.nl.

T-Contacten
7 Ervaringen
2
Beoordeling 2

T-Contacten.nl voor het daten van shemales

Iedereen heeft zo zijn of haar voordelen bij het daten en er zijn ook veel mensen die het fijn vinden om met een shemale te daten. Er wordt wel eens gezegd dat er veel shemales zijn die meer vrouw zijn dan de vrouwen die zo geboren zijn. Of dit echt zo is dat kun jij voor jezelf bepalen als jij je in gaat schrijven bij de website van T-Contacten. Dit is een website waar je op een makkelijke en snelle manier in contact kunt komen met vele shemales.

Zie meteen alle leuke shemale profielen

Je hoeft dan ook niet meer te zoeken op de normale (sex)datingsites. Je weet dat daar wel shemales te vinden zijn maar het is dan vaak behoorlijk zoeken om deze te vinden. Bij deze datingsite dan heb je daar geen last van. Direct als je de website bezoekt dan zie je al vele leuke profielen staan. Wil je graag weten welke leuke shemales er bij jou in de omgeving zijn dan kun je gebruik maken van de zoekfunctie. Dit kun je ook doen als je nog geen lid bent. Het is dan mogelijk om te zoeken naar een shemale of een man en je kunt ook aangeven in welke leeftijdsklasse deze moet zijn. Daarnaast kun je dan de provincie aangeven waar je wilt zoeken. Het zal je dan verrassen hoeveel leuke shemales er op zoek zijn naar een leuk en spannend contact.

T-Contacten.nl heeft altijd een leuke match dichtbij!

Het sterke punt van deze website is dat er zoveel leden zijn. Het zal voor jou dan ook geen enkel probleem zijn om leden te vinden waar jij graag contact mee wilt leggen. Daarbij is de website ook duidelijk en overzichtelijk. Je zal dan al snel weten hoe je moet gaan zoeken en hoe je snel leden bij je jou in de buurt kunt vinden. Wanneer je iemand in je eigen omgeving benadert is de kans groter op een snelle date. Jullie hoeven dan beide immers niet ver te reizen.

Het makkelijk benaderen van de leden

Een ander groot pluspunt van deze datingsite is dat de leden erg makkelijk te benaderen zijn. Wanneer je een profiel aanklikt dan zie je meteen veel informatie over een lid. Dit is dan een duidelijke foto en je ziet ook een beschrijving van het uiterlijk. Daarbij zie je ook de relatiestatus. Er zijn bijvoorbeeld leden die een open relatie hebben en die met andere leden voor een spannende date afspreken. Verder schrijft ieder lid dan nog een stukje over zichzelf en zo kun je een goed beeld van de leden krijgen.

Eenvoudig en direct contact leggen voor spannende dates

De meeste leden op deze website die zijn op zoek naar spannende en erotische contacten. Het is dan ook goed om te weten dat je ook de seksuele voorkeuren van de leden kunt lezen. Zo weet je of je een succesvolle date kunt hebben. De kans daarop groter als je een aantal voorkeuren deelt. Wil je dan iemand benaderen dan kun je zeer eenvoudig een bericht sturen. Ook is het mogelijk een knipoog te sturen. Het lid krijgt dan een bericht dat jij interesse hebt en je hoeft dan geen bericht te sturen. Genoeg mogelijkheden dus om snel een spannende en leuke date af te spreken.

T-Contacten screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij T-Contacten?

De goedkoopste T-Contacten credits kosten €0,67 per credit bij aanschaf van 300 credits.

  Wat zijn de plus- en minpunten van T-contacten.nl?

  • T-Contacten heeft een groot aantal leden, waardoor je veel potentiële partners kunt vinden en meer kans hebt om iemand te vinden die aan je voorkeuren voldoet.
  • De profielen op T-Contacten bevatten vaak gedetailleerde informatie en foto's, waardoor je een beter beeld krijgt van andere gebruikers voordat je contact met ze opneemt.
  • T-Contacten organiseert regelmatig evenementen en activiteiten voor haar leden, waardoor je de mogelijkheid hebt om andere gebruikers persoonlijk te ontmoeten en een meer informele setting te ervaren.
  • Met de zoekfunctie van T-Contacten kun je specifieke criteria instellen, zoals leeftijd, locatie en interesses, om gericht te zoeken naar mensen die aan jouw voorkeuren voldoen.
  • T-Contacten biedt de mogelijkheid om berichten te verzenden en te ontvangen, waardoor je gemakkelijk met andere gebruikers kunt communiceren en elkaar beter kunt leren kennen.
  • et gebruik van T-Contacten is niet gratis en de kosten voor abonnementen kunnen variëren. Dit kan een belemmering zijn voor sommige gebruikers die op zoek zijn naar een gratis datingsite.
  • Hoewel T-Contacten inspanningen levert om een veilige omgeving te creëren, is het altijd belangrijk om voorzichtig te zijn bij het delen van persoonlijke informatie en interacties met andere gebruikers. Er is altijd een risico op misbruik of oplichting.
  • Sommige abonnementen bij T-Contacten worden automatisch verlengd als ze niet tijdig worden opgezegd. Dit kan leiden tot ongewenste kosten als je vergeet je abonnement op tijd te annuleren.
  • De ervaringen van gebruikers met T-Contacten kunnen verschillen, afhankelijk van individuele voorkeuren en interacties. Wat voor de ene persoon goed werkt, werkt mogelijk niet voor een ander.
  • Hoewel T-Contacten een gratis registratie biedt, zijn sommige functies beperkt voor niet-betalende leden. Om toegang te krijgen tot alle functies en mogelijkheden, is een betaald abonnement vereist.

  Review van T-Contacten: Kosten, Gebruikersgemak en Functionaliteiten

  T-Contacten is een populaire datingsite met een groot ledenbestand, waar gebruikers gemakkelijk potentiële partners kunnen vinden. De website is gebruiksvriendelijk en biedt diverse functionaliteiten, waaronder gedetailleerde profielen, een handige zoekfunctie en de mogelijkheid om berichten te verzenden en te ontvangen. Bovendien organiseert T-Contacten ook evenementen en activiteiten voor leden, wat een leuke manier is om elkaar persoonlijk te ontmoeten. De klantenservice van T-Contacten is behulpzaam en reageert snel op vragen en problemen. Hoewel er kosten verbonden zijn aan het gebruik van T-Contacten, biedt de site verschillende abonnementsopties tegen redelijke prijzen. Al met al is T-Contacten een betrouwbare datingsite die goede mogelijkheden biedt voor het vinden van een geschikte partner.

  • 2.2

   Populariteit

   T-Contacten is een populaire datingsite met een groot ledenbestand, waardoor er veel keuzemogelijkheden zijn om potentiële partners te vinden.

  • 2

   Gebruikersgemak

   De website van T-Contacten is gebruiksvriendelijk en intuïtief, waardoor het eenvoudig is om je profiel aan te maken, te zoeken naar andere gebruikers en berichten te verzenden.

  • 2.1

   Functionaliteiten

   T-Contacten biedt diverse functionaliteiten, zoals gedetailleerde profielen, een zoekfunctie op basis van criteria en de mogelijkheid om berichten te versturen en te ontvangen. Daarnaast organiseert de site ook evenementen en activiteiten voor leden.

  • 2

   Klantenservice

   De klantenservice van T-Contacten is behulpzaam en reageert snel op vragen en problemen. Ze staan klaar om gebruikers te ondersteunen bij vragen over abonnementen, profielinstellingen en andere zaken.

  • 2

   Kosten

   Hoewel T-Contacten kosten met zich meebrengt, biedt de site verschillende abonnementsopties tegen redelijke prijzen. De kosten variëren afhankelijk van het gekozen abonnement en worden duidelijk gecommuniceerd.

  • 2.1 Gemiddeld

   Totaalscore

   T-Contacten scoort goed op populariteit, gebruikersgemak, functionaliteiten en klantenservice. Hoewel er kosten aan verbonden zijn, biedt de site waar voor je geld en is het een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare datingsite.

  T-Contacten FAQ

  Hoe kan ik T-Contacten opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite T-Contacten.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw T-Contacten account.

  T-Contacten opzeggen

  T-Contacten.nl account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van T-Contacten en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account. Het login veld bevind zich aan de bovenzijde van de pagina en wordt zichtbaar nadat je op de zwarte “inloggen” button hebt geklikt.

  Je bent nu ingelogd!

  Stap 2: Klik bovenaan de pagina op de meest rechtse blauwe button met de tekst: “Service”.

  Stap 3: Een nieuwe pagina is geopend. Onder het kopje “Profiel verwijderen” klik je nu op de vierkant achter “Verwijder mijn profiel”. Klik dan op de gele button met de tekst: “Profiel verwijderen”. Bevestig deze keuze door in de pop-up op “OK” te klikken.

  Je hebt nu je account verwijderd op T-Contacten.nl!

   

  Wat zijn de kosten voor het gebruik van T-Contacten?

  De kosten voor het gebruik van T-Contacten variëren, afhankelijk van het type abonnement dat je kiest. Op de website van T-Contacten vind je gedetailleerde informatie over de verschillende abonnementsopties en hun bijbehorende kosten. Het is raadzaam om de website te bezoeken of contact op te nemen met de klantenservice voor de meest actuele prijsinformatie.

  Wat zijn de belangrijkste kenmerken van T-Contacten?

  T-Contacten biedt verschillende kenmerken om gebruikers te helpen bij het vinden van potentiële partners. Enkele belangrijke kenmerken zijn onder andere een uitgebreid profiel met foto’s, een zoekfunctie op basis van verschillende criteria, de mogelijkheid om berichten te verzenden en te ontvangen, en de optie om te zien wie je profiel heeft bezocht. Daarnaast organiseert T-Contacten ook evenementen en activiteiten voor leden om elkaar persoonlijk te ontmoeten.

  Hoe kan ik mijn T-Contacten-abonnement opzeggen?

  Om je T-Contacten-abonnement op te zeggen, dien je contact op te nemen met de klantenservice van T-Contacten. Ze zullen je verder begeleiden bij het annuleren van je abonnement. Het is aan te raden om dit tijdig te doen, aangezien sommige abonnementen automatisch worden verlengd als ze niet tijdig worden opgezegd.

  Wat zijn de ervaringen van andere gebruikers met T-Contacten?

  De ervaringen van andere gebruikers met T-Contacten kunnen variëren. Het is raadzaam om recensies en beoordelingen van andere gebruikers te lezen om een beter inzicht te krijgen in hun ervaringen. Op de website waar je deze vragen hebt gevonden, vind je mogelijk ook beoordelingen en ervaringen van gebruikers die je kunnen helpen bij het nemen van een beslissing.

  Is T-Contacten veilig en betrouwbaar?

  T-Contacten streeft naar een veilige en betrouwbare omgeving voor haar gebruikers. Ze hebben beveiligingsmaatregelen genomen om de privacy van gebruikers te beschermen en de site te beveiligen tegen ongeautoriseerde toegang. Het is echter altijd belangrijk om voorzichtig te zijn bij het delen van persoonlijke informatie online en om je eigen veiligheid in acht te nemen tijdens interacties met andere gebruikers.

  Laats bijgewerkt: 25 mei 2023

  7 reacties op “T-Contacten: Kosten, Review en Ervaringen van Gebruikers!”

  1. Axioma schreef:

   Waardeloze site. Alleen maar oneliners. Eentje zegt biologe te zijn maar weet niet wat het tegenovergestelde van osmose is. Tja. Complete oplichterij.

  2. R schreef:

   Ook sexyshemale.nl en t-contacten.nl delen hun database. Beide sites met m’n account gegevens in te loggen. Ook hier alleen maar contacten die je aan het lijntje houden. Vragen blijven stellen om maar zoveel mogelijk berichtenverkeer te genereren. Zelden uitgebreide antwoorden maar wel wedervragen. Verwacht geen lange teksten als antwoord. Zelfs daar nemen ze de tijd niet voor. Het verzoek om over te gaan op sms/whatsapp of zelfs gratis chatsite wordt niet op ingegaan of ontweken. Zo is er een Sabrina uit Drente van 31 lentes, op een andere site ineens Suzie van 32 uit Monnickendam. En zo komen er wel meer dubbele foto’s naar voren. Ook leuk, een thaise shemale die perfect en vloeiend NL kan typen is al verdacht, maar als ze zelfs geen woordje thais spreken weet je ook genoeg (spreek zelf beetje Thai). En direct antwoord op de vraag of het profiel waar je berichtenverkeer mee hebt fictief of echt is voelen ze zich direct beledigd dat ze niet gelooft worden. Maar eerlijk antwoord krijg je niet, wel omzeilen ze het. Aan meerdere zelfs mijn telf nummer gegeven om te zien of ze daadwerkelijk sms/app of zelfs anoniem bellen. Uiteraard blijft mijn gsm stil. Ze zijn bedreven en goed getraind.

   Wie o wie kan een eerlijke en betrouwbare site aanbevelen? Mag gerust wat kosten, maar genoemde site is gewoon geldklopperij.

  3. pedro schreef:

   t contacten is grote dikke zever en 1 grote geld zakkerij zeker nie naar toe gaan

  4. Swampscooter schreef:

   T-Contacten. Hetzelfde concept als buurtsex. Constant dezelfde vragen, op dezelfde leest geschoeid. Als je bij een chat op een gegeven moment op het punt van een date aankomt, wordt de boot afgehouden. “Dan weten ze het nog niet” of “ik ben er niet klaar voor” etc.
   Trap er niet in, geldklopperij.

  5. Poepie Popov schreef:

   Alle matches bij mijn profiel zijn nepprofielen. Zij sturen een bericht dat zo uit een handleiding ‘Hoe licht ik naïeve zielen op’ kan komen. Ik heb zelfs de helpdesk hierover gemaild (hoe naïef kan je zijn!) met de vraag dat ik inderdaad wel gelezen heb dat er fictieve profielen zijn maar dat het toch niet kan zijn dat 100 % van de profielen nep zijn. Eerst geen antwoord dus een tweede mail. Hierop werd geantwoord dat ik de algemene voorwaarden moest lezen. En toen ik vroeg naar twee specifieke profielen ‘Jordan’ en ‘Tayna’, zei men dat men daar niet kon op antwoorden. Als je niet de bedoeling hebt om mensen op te lichten dan ben je sportief en bevestig je gewoon. Anders ben je bewust bezig met mensen te bedriegen. Dus mensen blijf weg van T-Contacten NL.

  6. Sjors schreef:

   Ik heb nu met 3 “shemales” chat contact gehad langer dan 3 wk en alle 3 zijn ze fake. Het is dan erg lastig om de echte shemales er tussen uit te vissen. Ik krijg het idee dat je juist contact moet leggen met die zonder foto. Wie heeft wel goede ervaringen met deze site?

  7. Bob schreef:

   T-contacten werken duidelijk met chat operators.. geen echte foto’s en proberen je zolang aan de praat te houden… had het snel in de gaten. Trap er niet in.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  ---