Home / T-Contacten – Kosten, Review en Ervaringen
T-Contacten logo

T-Contacten - Kosten, Review en Ervaringen

Iedereen heeft zo zijn of haar voordelen bij het daten en er zijn ook veel mensen die het fijn vinden om met een shemale te daten. Er wordt wel eens gezegd dat er veel shemales zijn die meer vrouw zijn dan de vrouwen die zo geboren zijn. Of dit echt zo is dat kun jij voor jezelf bepalen als jij je in gaat schrijven bij de website van T-Contacten. Dit is een website waar je op een makkelijke en snelle manier in contact kunt komen met vele shemales. 

T-Contacten
7 Ervaringen
2
Beoordeling 2

Je hoeft dan ook niet meer te zoeken op de normale (sex)datingsites. Je weet dat daar wel shemales te vinden zijn maar het is dan vaak behoorlijk zoeken om deze te vinden. Bij deze datingsite dan heb je daar geen last van. Direct als je de website bezoekt dan zie je al vele leuke profielen staan. Wil je graag weten welke leuke shemales er bij jou in de omgeving zijn dan kun je gebruik maken van de zoekfunctie. Dit kun je ook doen als je nog geen lid bent. Het is dan mogelijk om te zoeken naar een shemale of een man en je kunt ook aangeven in welke leeftijdsklasse deze moet zijn. Daarnaast kun je dan de provincie aangeven waar je wilt zoeken. Het zal je dan verrassen hoeveel leuke shemales er op zoek zijn naar een leuk en spannend contact.

T-Contacten.nl heeft altijd een leuke match dichtbij!

Het sterke punt van deze website is dat er zoveel leden zijn. Het zal voor jou dan ook geen enkel probleem zijn om leden te vinden waar jij graag contact mee wilt leggen. Daarbij is de website ook duidelijk en overzichtelijk. Je zal dan al snel weten hoe je moet gaan zoeken en hoe je snel leden bij je jou in de buurt kunt vinden. Wanneer je iemand in je eigen omgeving benadert is de kans groter op een snelle date. Jullie hoeven dan beide immers niet ver te reizen.

Het makkelijk benaderen van de leden

Een ander groot pluspunt van deze datingsite is dat de leden erg makkelijk te benaderen zijn. Wanneer je een profiel aanklikt dan zie je meteen veel informatie over een lid. Dit is dan een duidelijke foto en je ziet ook een beschrijving van het uiterlijk. Daarbij zie je ook de relatiestatus. Er zijn bijvoorbeeld leden die een open relatie hebben en die met andere leden voor een spannende date afspreken. Verder schrijft ieder lid dan nog een stukje over zichzelf en zo kun je een goed beeld van de leden krijgen.

De meeste leden op deze website die zijn op zoek naar spannende en erotische contacten. Het is dan ook goed om te weten dat je ook de seksuele voorkeuren van de leden kunt lezen. Zo weet je of je een succesvolle date kunt hebben. De kans daarop groter als je een aantal voorkeuren deelt. Wil je dan iemand benaderen dan kun je zeer eenvoudig een bericht sturen. Ook is het mogelijk een knipoog te sturen. Het lid krijgt dan een bericht dat jij interesse hebt en je hoeft dan geen bericht te sturen. Genoeg mogelijkheden dus om snel een spannende en leuke date af te spreken.

T-Contacten screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij T-Contacten?

De goedkoopste T-Contacten credits kosten €0,67 per credit bij aanschaf van 300 credits.

  Wat zijn de plus- en minpunten van T-contacten.nl?

  • Voor wie op zoek is naar shemales
  • Fictieve content
  • 2
   Populariteit
  • 2
   Gebruikersgemak
  • 2
   Functionaliteiten
  • 2
   Klantenservice
  • 2
   Kosten
  • 2 Gemiddeld
   Totaalscore

  T-Contacten FAQ

  Hoe kan ik T-Contacten opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite T-Contacten.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw T-Contacten account.

  T-Contacten opzeggen

  T-Contacten.nl account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van T-Contacten en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account. Het login veld bevind zich aan de bovenzijde van de pagina en wordt zichtbaar nadat je op de zwarte “inloggen” button hebt geklikt.

  Je bent nu ingelogd!

  Stap 2: Klik bovenaan de pagina op de meest rechtse blauwe button met de tekst: “Service”.

  Stap 3: Een nieuwe pagina is geopend. Onder het kopje “Profiel verwijderen” klik je nu op de vierkant achter “Verwijder mijn profiel”. Klik dan op de gele button met de tekst: “Profiel verwijderen”. Bevestig deze keuze door in de pop-up op “OK” te klikken.

  Je hebt nu je account verwijderd op T-Contacten.nl!

   

  Laats bijgewerkt: 24 november 2021

  7 reacties op “T-Contacten – Kosten, Review en Ervaringen”

  1. Avatar for Axioma Axioma schreef:

   Waardeloze site. Alleen maar oneliners. Eentje zegt biologe te zijn maar weet niet wat het tegenovergestelde van osmose is. Tja. Complete oplichterij.

  2. Avatar for R R schreef:

   Ook sexyshemale.nl en t-contacten.nl delen hun database. Beide sites met m’n account gegevens in te loggen. Ook hier alleen maar contacten die je aan het lijntje houden. Vragen blijven stellen om maar zoveel mogelijk berichtenverkeer te genereren. Zelden uitgebreide antwoorden maar wel wedervragen. Verwacht geen lange teksten als antwoord. Zelfs daar nemen ze de tijd niet voor. Het verzoek om over te gaan op sms/whatsapp of zelfs gratis chatsite wordt niet op ingegaan of ontweken. Zo is er een Sabrina uit Drente van 31 lentes, op een andere site ineens Suzie van 32 uit Monnickendam. En zo komen er wel meer dubbele foto’s naar voren. Ook leuk, een thaise shemale die perfect en vloeiend NL kan typen is al verdacht, maar als ze zelfs geen woordje thais spreken weet je ook genoeg (spreek zelf beetje Thai). En direct antwoord op de vraag of het profiel waar je berichtenverkeer mee hebt fictief of echt is voelen ze zich direct beledigd dat ze niet gelooft worden. Maar eerlijk antwoord krijg je niet, wel omzeilen ze het. Aan meerdere zelfs mijn telf nummer gegeven om te zien of ze daadwerkelijk sms/app of zelfs anoniem bellen. Uiteraard blijft mijn gsm stil. Ze zijn bedreven en goed getraind.

   Wie o wie kan een eerlijke en betrouwbare site aanbevelen? Mag gerust wat kosten, maar genoemde site is gewoon geldklopperij.

  3. Avatar for pedro pedro schreef:

   t contacten is grote dikke zever en 1 grote geld zakkerij zeker nie naar toe gaan

  4. Avatar for Swampscooter Swampscooter schreef:

   T-Contacten. Hetzelfde concept als buurtsex. Constant dezelfde vragen, op dezelfde leest geschoeid. Als je bij een chat op een gegeven moment op het punt van een date aankomt, wordt de boot afgehouden. “Dan weten ze het nog niet” of “ik ben er niet klaar voor” etc.
   Trap er niet in, geldklopperij.

  5. Avatar for Poepie Popov Poepie Popov schreef:

   Alle matches bij mijn profiel zijn nepprofielen. Zij sturen een bericht dat zo uit een handleiding ‘Hoe licht ik naïeve zielen op’ kan komen. Ik heb zelfs de helpdesk hierover gemaild (hoe naïef kan je zijn!) met de vraag dat ik inderdaad wel gelezen heb dat er fictieve profielen zijn maar dat het toch niet kan zijn dat 100 % van de profielen nep zijn. Eerst geen antwoord dus een tweede mail. Hierop werd geantwoord dat ik de algemene voorwaarden moest lezen. En toen ik vroeg naar twee specifieke profielen ‘Jordan’ en ‘Tayna’, zei men dat men daar niet kon op antwoorden. Als je niet de bedoeling hebt om mensen op te lichten dan ben je sportief en bevestig je gewoon. Anders ben je bewust bezig met mensen te bedriegen. Dus mensen blijf weg van T-Contacten NL.

  6. Avatar for Sjors Sjors schreef:

   Ik heb nu met 3 “shemales” chat contact gehad langer dan 3 wk en alle 3 zijn ze fake. Het is dan erg lastig om de echte shemales er tussen uit te vissen. Ik krijg het idee dat je juist contact moet leggen met die zonder foto. Wie heeft wel goede ervaringen met deze site?

  7. Avatar for Bob Bob schreef:

   T-contacten werken duidelijk met chat operators.. geen echte foto’s en proberen je zolang aan de praat te houden… had het snel in de gaten. Trap er niet in.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *