Home / T-Contacten – Kosten, Review en Ervaringen
T-Contacten logo

T-Contacten - Kosten, Review en Ervaringen

Iedereen heeft zo zijn of haar voordelen bij het daten en er zijn ook veel mensen die het fijn vinden om met een shemale te daten. Er wordt wel eens gezegd dat er veel shemales zijn die meer vrouw zijn dan de vrouwen die zo geboren zijn. Of dit echt zo is dat kun jij voor jezelf bepalen als jij je in gaat schrijven bij de website van T-Contacten. Dit is een website waar je op een makkelijke en snelle manier in contact kunt komen met vele shemales. 

T-Contacten
7 Ervaringen
2
Beoordeling 2

Je hoeft dan ook niet meer te zoeken op de normale (sex)datingsites. Je weet dat daar wel shemales te vinden zijn maar het is dan vaak behoorlijk zoeken om deze te vinden. Bij deze datingsite dan heb je daar geen last van. Direct als je de website bezoekt dan zie je al vele leuke profielen staan. Wil je graag weten welke leuke shemales er bij jou in de omgeving zijn dan kun je gebruik maken van de zoekfunctie. Dit kun je ook doen als je nog geen lid bent. Het is dan mogelijk om te zoeken naar een shemale of een man en je kunt ook aangeven in welke leeftijdsklasse deze moet zijn. Daarnaast kun je dan de provincie aangeven waar je wilt zoeken. Het zal je dan verrassen hoeveel leuke shemales er op zoek zijn naar een leuk en spannend contact.

T-Contacten.nl heeft altijd een leuke match dichtbij!

Het sterke punt van deze website is dat er zoveel leden zijn. Het zal voor jou dan ook geen enkel probleem zijn om leden te vinden waar jij graag contact mee wilt leggen. Daarbij is de website ook duidelijk en overzichtelijk. Je zal dan al snel weten hoe je moet gaan zoeken en hoe je snel leden bij je jou in de buurt kunt vinden. Wanneer je iemand in je eigen omgeving benadert is de kans groter op een snelle date. Jullie hoeven dan beide immers niet ver te reizen.

Het makkelijk benaderen van de leden

Een ander groot pluspunt van deze datingsite is dat de leden erg makkelijk te benaderen zijn. Wanneer je een profiel aanklikt dan zie je meteen veel informatie over een lid. Dit is dan een duidelijke foto en je ziet ook een beschrijving van het uiterlijk. Daarbij zie je ook de relatiestatus. Er zijn bijvoorbeeld leden die een open relatie hebben en die met andere leden voor een spannende date afspreken. Verder schrijft ieder lid dan nog een stukje over zichzelf en zo kun je een goed beeld van de leden krijgen.

De meeste leden op deze website die zijn op zoek naar spannende en erotische contacten. Het is dan ook goed om te weten dat je ook de seksuele voorkeuren van de leden kunt lezen. Zo weet je of je een succesvolle date kunt hebben. De kans daarop groter als je een aantal voorkeuren deelt. Wil je dan iemand benaderen dan kun je zeer eenvoudig een bericht sturen. Ook is het mogelijk een knipoog te sturen. Het lid krijgt dan een bericht dat jij interesse hebt en je hoeft dan geen bericht te sturen. Genoeg mogelijkheden dus om snel een spannende en leuke date af te spreken.

T-Contacten screenshot

Meer over deze website

Let op: Veel seks datingsites maken gebruik van fictieve profielen. Een deel van het aantal leden zijn dan fake. Het is dus mogelijk dat je contact hebt met een zogenaamde chatoperator in plaats van een “echt lid”. Lees daarom altijd eerst de voorwaarden van de website! Vaak worden deze datingsites aangeduid als een “entertainment dienst”. Wij hebben geen inzicht in de verhoudingen van echte leden tot fictieve leden. Lees daarom de ervaringen van andere bezoekers en de voorwaarden op de betreffende website.

Wat kost een lidmaatschap bij T-Contacten?

De goedkoopste T-Contacten credits kosten €0,67 per credit bij aanschaf van 300 credits. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van “T-Contacten” kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

  Wat zijn de plus- en minpunten van T-contacten.nl?

  • Voor wie op zoek is naar shemales
  • Fictieve content
  • 2
   Populariteit
  • 2
   Gebruikersgemak
  • 2
   Functionaliteiten
  • 2
   Klantenservice
  • 2
   Kosten
  • 2 Gemiddeld
   Totaalscore

  T-Contacten FAQ

  Hoe kan ik T-Contacten opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite T-Contacten.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw T-Contacten account.

  T-Contacten opzeggen

  T-Contacten.nl account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van T-Contacten en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account. Het login veld bevind zich aan de bovenzijde van de pagina en wordt zichtbaar nadat je op de zwarte “inloggen” button hebt geklikt.

  Je bent nu ingelogd!

  Stap 2: Klik bovenaan de pagina op de meest rechtse blauwe button met de tekst: “Service”.

  Stap 3: Een nieuwe pagina is geopend. Onder het kopje “Profiel verwijderen” klik je nu op de vierkant achter “Verwijder mijn profiel”. Klik dan op de gele button met de tekst: “Profiel verwijderen”. Bevestig deze keuze door in de pop-up op “OK” te klikken.

  Je hebt nu je account verwijderd op T-Contacten.nl!

   

  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

  7 reacties op “T-Contacten – Kosten, Review en Ervaringen”

  1. Avatar for Axioma Axioma schreef:

   Waardeloze site. Alleen maar oneliners. Eentje zegt biologe te zijn maar weet niet wat het tegenovergestelde van osmose is. Tja. Complete oplichterij.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items