Home / Sweet and casual – Kosten, Review en Ervaringen
Sweet and casual logo

Sweet and casual - Kosten, Review en Ervaringen

Lekker daten bij Sweet and Casual, wat zou de reden zijn dat je je hier aan komt melden? Je vindt hier al meer dan 32.000 leden en jij kunt de volgende zijn. Waar zou het allemaal om draaien? Kom het zelf ervaren en dan kun jij de keuze maken wat jij spannend vindt. Het is fijn als je een partner hebt waar je alles mee kan delen, maar een relatie kan helaas altijd stuk lopen.

Sweet and casual
3
Beoordeling 3

Het kan ook zijn dat je iets mist. Doe jezelf dan niets tekort en zorg dat je gaat ontdekken wat de voordelen zijn van daten. Je kunt eens een kijkje komen nemen bij Sweet and Casual, daar ga je echt van genieten! Een mooi moment om die stap vandaag nog te zetten, je gaat daardoor zien wat je nu mist en hoe je daar invulling aan kunt geven. Neem daarom nu even wat tijd om te ontdekken hoe je met elkaar om kunt gaan. Misschien heb je wel mooie dromen en stoute spannende dromen die je graag wil realiseren. Geniet daar nu van om te ontdekken hoe mooi het kan zijn, er zijn veel mannen en vrouwen die hier net als jij zin in hebben en zich daarom ook aan hebben gemeld bij Sweet and Casual.

Waar draait het om bij Sweet and Casual?

Wanneer je een kijkje komt nemen bij Sweet and Casual, dan gaat het allemaal over het flirten. Je bent op zoek naar mensen in je eigen omgeving en die zijn blij met een vrijblijvende relatie. Je hebt daarbij dus geen verplichtingen, geen verwachtingen, maar je gaat wel plezier maken en flirten. Dit is leuk om te ervaren dus probeer het zelf ook om te genieten van de opties. Het kan spannend zijn als iemand je vraagt of je een keertje op de koffie komt. Anderen vragen je misschien een keer mee te eten, maar alles kan en zo kun je vanavond nog een date hebben. Het klinkt misschien heel mooi, maar dit is het ook echt. Het is goed dat je nu gaat ontdekken wat het met je gaat doen. Geniet van de mogelijkheden en van Sweet and Casual want daar ga je echt genieten.

Aanmelden doe je zo

Aanmelden heb je hier zo gedaan dus waar wacht je nog op? Het is tijd voor jou! Neem even een momentje voor jezelf om te zien wat Sweet and Casual je te bieden heeft. Vervolgens kun je je snel aanmelden en weet je direct wat hier de voordelen zijn. Leef je leven, doe waar je zin in hebt en geniet van je behoeften. Je hoeft niets vasts te zoeken om hier te kunnen genieten. Al dat moois kan hier nu worden aangeboden dus kom er nu achter wat de opties zijn en dan ga jij ontdekken hoe mooi het hier kan zijn! Dat wordt in een woord genieten, iedere dag weer, waar en wanneer je maar wil. Blijf jezelf, geef je grenzen aan en je gaat het hier echt heerlijk hebben!

Sweet and casual screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Sweetandcasual.com?

 • Heldere datingsite
 • Internationale datingsite
 • 3

  Populariteit

 • 3

  Gebruikersgemak

 • 3

  Functionaliteiten

 • 3

  Klantenservice

 • 3

  Kosten

 • 3 Goed

  Totaalscore

Sweet and casual FAQ

Hoe kan ik Sweet and casual opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Sweet and casual? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Sweetandcasual.com account.

Sweet and casual opzeggen

Sweetandcasual.com account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Sweetandcasual.com en log in met je E-Mailadres en Wachtwoord op je account. Je vindt de login link in de linker bovenhoek van de pagina.

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik op het tabblad: “Profiel”. Een nieuwe pagina is nu geopend.

Stap 3: Klik nu op het tabblad: “Account details”. Een nieuwe pagina is geopend.

Stap 4: Klik nu op: “verwijder acount” in het midden van de pagina. Een nieuwe pagina is geopend.

stap 5: Vul je wachtwoord in het klik op de grijze button met de tekst: “Verwijder profiel”.

 

Je hebt nu je account verwijderd op Sweetandcasual.com!

 

Laats bijgewerkt: 07 februari 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---