Home / Superdudes – Kosten, Review en Ervaringen
Superdudes logo

Superdudes - Kosten, Review en Ervaringen

Superdudes is een contactsite voor het leggen van online contact met leuke mannen. Je vindt hier een ruim aanbod aan profielen van mannen met wie je online kunt flirten en berichten uitwisselen. De profielen die op de startpagina staan en die je ook als niet geregistreerde bezoeker kunt bekijken zijn allemaal zeer summier ingevuld. De informatie is erg beperkt en wat verder opvalt is dat bij veel profielen bepaalde velden niet zijn ingevuld en hier alleen het woordje “volgt” staat. Deze profielen zijn soms al een jaar geleden aangemaakt maar kennelijk nooit nader ingevuld. Dit kan twee dingen betekenen. Of het zijn personen die zich hebben aangemeld en geconstateerd hebben dat deze website niet is wat ze zochten en ze hebben niet de moeite genomen om hun profiel te verwijderen. Optie twee is dat het gaat om zogenaamde fictieve profielen.

Superdudes
2
Beoordeling 2

Waarom gebruikt een datingsite fictieve profielen?

In de algemene voorwaarden van Superdudes staat expliciet vermeld dat deze website niet als doel heeft om fysieke contacten tot stand te brengen. De site is uitsluitend bedoeld voor entertainment. Op zich is daar niet zoveel mis mee, er zijn zo veel zaken op internet die uitsluitend vermaak tot doel hebben. Het is echter wel belangrijk om je te realiseren dat deze website dus niet de plaats is om je grote liefde te gaan zoeken want die zal je hier zeer waarschijnlijk niet vinden. Als je een account aanmaakt is de kans groot dat je binnen enkele uren wordt overspoeld met reacties en berichten.

Gratis inschrijven

Je kunt je bij Superdudes gratis inschrijven. Door het invullen van enkele gegevens kun je een account aanmaken. Vervolgens kun je je account aanvullen met persoonlijke informatie en een foto. Zodra je dat hebt gedaan kun je als je ingelogd bent zoeken in de database om te zien of er leuke mensen te vinden zijn om mee te flirten. De site belooft aanbod van veel mannen, maar je zal er uiteraard ook vrouwen aantreffen omdat deze als ze contact willen leggen natuurlijk ook een account aan moeten maken. Na het gratis inschrijven kun je een aantal gratis flirtberichten versturen. Hierin kun je geen tekst versturen, je kunt alleen interesse tonen. Wil je een bericht met tekst versturen dan zijn hiervoor credits nodig. Deze kun je online kopen met een creditcard of via paypal. Je kunt ook een los bericht bestellen via een sms dienst, maar dit is veel duurder dan een bundel met credits te kopen.

Vrijblijvend online flirten

Als je op zoek bent naar een vrijblijvende flirt en je vindt het geen probleem om daarvoor te betalen dan is een account aanmaken op Superdudes geen enkel probleem. Als je je realiseert dat het niet zal leiden tot een afspraakje is er niets aan de hand. Deze manier van online flirten is prima geschikt voor mensen die een relatie hebben en deze niet op het spel willen zetten. Het kan zorgen voor wat meer spanning in je leven en dit kan je bestaande relatie ten goede komen.

Superdudes screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Superdudes.nl?

 • Gratis aanmelden
 • Ruim aanbod aan vooral jonge mannen
 • Geen informatie over de kosten van credits als je niet bent ingelogd
 • Gebruik van fictieve profielen waarmee geen fysieke afspraak mogelijk is
 • 2
  Populariteit
 • 2
  Gebruikersgemak
 • 2
  Functionaliteiten
 • 2
  Klantenservice
 • 2
  Kosten
 • 2 Gemiddeld
  Totaalscore

Superdudes FAQ

Hoe kan ik Superdudes opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Superdudes.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Superdudes account.

Superdudes opzeggen

Superdudes.nl account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Superdudes en log in met je E-mail en wachtwoord op je account.

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik op het tandwiel icoontje in de rechter bovenhoek van de pagina. Een nieuwe menu is nu zichtbaar. Klik in dit menu op: “Mijn profiel opzeggen”.

Stap 3: Een nieuwe pagina is nu geopend. Scroll naar het einde van de pagina en klik op de grijze button met de tekst: “Verwijder mijn Profiel”. Bevestig dit door op: “OK” te klikken in het pop-up venster.

 

Je hebt nu je account verwijderd op Superdudes!

Laats bijgewerkt: 11 oktober 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *