Home / SugarDateRelations – Kosten, Review en Ervaringen
SugarDateRelations logo

SugarDateRelations - Kosten, Review en Ervaringen

SugarDateRelations is een unieke datingsite. Hier is niet zomaar iedereen welkom. Het is de bedoeling dat je óf rijk bent en zoekt naar iemand om te verwennen, óf je bent jong en knap en zoekt naar iemand die jou financieel wil steunen. We kennen allemaal wel de echte sugar babes en sugar daddy’s. Speciaal voor hen is deze datingsite opgericht. Hier hoef je je niet te schamen als je zoekt naar iemand met veel geld. Daar is de datingsite voor bedoeld. Iedereen weet precies wat de bedoeling van de toekomstige relatie is. Deze bestaat namelijk uit een knap iemand en een rijk iemand. De rol van de schoonheid is om mooi te zijn aan de arm van de ander. De rol van de rijke partner is natuurlijk om de ander goed te onderhouden en van veel dure cadeaus te voorzien.

SugarDateRelations
1 Ervaring
2
Beoordeling 2

Meerdere matches zijn mogelijk

Op SugarDateRelations kunnen meerdere matches ontstaan. Over het algemeen is de sugar babe een jonge man of jonge vrouw met een mooie verschijning. Dit zijn jongere mannen en vrouwen met een knap uiterlijk die zoeken naar een ouder iemand met een dikke portemonnee. Daarnaast zijn er de oudere dames en heren met een dikke bankrekening. Zij zoeken naar een jongere lover met een knap uiterlijk. Als tegenprestatie geven zij geld en dure cadeaus aan hun date. Het kan dus gaan om een rijke en oudere man met een knappe jonge dame, maar ook om een rijke en oudere dame met een knappe jonge man. Uiteraard worden er ook matches tussen mannen en tussen vrouwen gemaakt. Alles is mogelijk bij SugarDateRelations.

Voordelen voor beide kanten

In alle gevallen gaat het eigenlijk om dates die voordelen opleveren. Voor de ene partij is het voordeel dat er geld toe wordt geschoven en dat er dure cadeaus worden ontvangen. Voor de andere partij is het voordeel dat er altijd een heel knap iemand aan de zijde te vinden is. Daarnaast bestaan er ook geen misverstanden. Het is duidelijk dat de ene persoon bij de ander is voor zijn of haar geld. Andersom is het ook duidelijk dat de ene persoon bij de ander is puur om de mooie uiterlijke verschijning. Er is in de meeste gevallen dan ook geen sprake van echte liefde. Iedereen weet waar de ander naar zoekt en zo is alles duidelijk voordat een eerste date daadwerkelijk plaatsvindt. Het is geen schande om specifiek te zoeken naar een mooi of rijk iemand. Dat maakt deze datingsite gemakkelijk duidelijk.

Onderling afspraken maken

Deze datingsite is niet gratis, maar je kunt je er wel gratis aanmelden. Heb je uiteindelijk iemand gevonden waarmee je wilt gaan daten? Dan is het nodig om tijdens de eerste date direct goede afspraken te maken wanneer jullie met elkaar verder willen. Maak afspraken over wat de verwachtingen van de ander zijn. Het is niet erg om eisen te stellen. Zo komt het voor dat knappe jonge dames eisen dat een rijke man hen een ruim maandsalaris betaalt in ruil voor het gezelschap van de dame. Iedereen op SugarDateRelations stelt eisen, dus bespreek deze zo snel mogelijk om te zien of jullie echt met elkaar door willen.

SugarDateRelations screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van SugarDateRelations.com?

 • Voorziet in een behoefte
 • Niet voor iedereen geschikt
 • 2
  Populariteit
 • 2
  Gebruikersgemak
 • 2
  Functionaliteiten
 • 2
  Klantenservice
 • 2 Gemiddeld
  Totaalscore
Laats bijgewerkt: 06 maart 2021

Eén reactie op “SugarDateRelations – Kosten, Review en Ervaringen”

 1. Avatar for Mary Mary schreef:

  Het is helaas nier erg druk op deze site
  maar je ontdekt al snel waarom dat komt en dat is omdat het echte profielen zijn en echte mensen zijn toch wat terughoudender dan fictieve profielen met chatrobots die we op andere site tegenkomen en ons al na 10 seconden overstelpen met reacties.
  Overigens kun je op deze site dagelijks gratis een beperkt aantal berichten sturen…. als je actiever wilt worden moet je een abo kopen.
  Dus het duurde even voordat ik mannen gevonden had welke bij mijn wensenlijstje pasten. De eerste date werd niets, bij de tweede date kan de lullo niet opdagen maar mijn 3e date werd een succes en die komt inmiddels regelmatig bij mij thuis. Een suikerrelatie is voor veel mensen nog wennen maar ik merk in mijn netwerk dat er steeds vaker gesproken over een contacten met een suikeroom. Ik kan het in ieder geval anderen aanraden !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *