Home / SpotZZ.nl – Kosten, Review en Ervaringen
SpotZZ.nl logo

SpotZZ.nl - Kosten, Review en Ervaringen

Spotzz.nl is een online datingsite waar je nadat je je hebt aangemeld in contact kunt komen met andere leden door ze een bericht te sturen. Je kunt je via de website direct aanmelden, het aanmeldformulier staat op de homepage. Als je je niet aanmeldt, kun je geen profielen van andere deelnemers bekijken. Dit principe wordt door de meeste datingsites toegepast, men wil nu eenmaal erg graag dat je je registreert. Hiermee geef je immers je mailadres prijs en kan de site contact met je opnemen, of de bedrijven waar ze mee samenwerken.

SpotZZ.nl
2.5
Beoordeling 2.5

Onderscheidenheid

De website van Spotzz.nl is niet echt onderscheidend ten opzichte van andere online datingplatforms. Je meldt je aan met een zelfgekozen nickname en je mailadres. Je geeft aan of je een man of vrouw bent en je aanmelding is klaar. Vervolgens kun je deze later aanvullen met een foto en meer informatie over jezelf. Op de website worden tips gegeven voor het aanmaken van een succesvol datingprofiel.

Gecontroleerde profielen

Op de website geeft Spotzz.nl aan dat alle profielen worden gecontroleerd met onder andere een “100% contactgarantie”. Maar bij op de pagina met meer informatie wordt onder andere gemeld dat er ook fictieve profielen op de website staan, waarmee dus geen persoonlijk contact mogelijk is in de zin van een date. Dit is in strijd met wat Spotzz.nl op de homepage vermeldt. Want je loopt dus wel degelijk de kans dat je contact legt met een fake profiel, waarmee je nooit verder zult komen dan een erotisch chatgesprek.

Ideaal voor snelle contacten

Spotzz.nl leent zich uitstekend voor het leggen van een snel contact. Als je zin hebt in een date en daarvoor niemand in je eigen omgeving beschikbaar is kun je wellicht op deze datingsite iemand vinden om mee te gaan stappen of naar de film te gaan. Je kunt op deze website redelijk anoniem daten, dit kan een voordeel zijn als je een date geheim wilt houden voor je omgeving.

Voegt Spotzz.nl iets toe?

Spotzz.nl lijkt de zoveelste online datingsite die vooral is opgezet om geld mee te verdienen. En ja, dat is uiteindelijk het doel van iedere datingsite, want zonder winst kan een dergelijke site immers niet blijven bestaan. Maar je kunt je afvragen of deze dienst iets toevoegt aan wat er al online beschikbaar is. Daarnaast hebben veel mensen bezwaren tegen datingsites waar openlijk wordt aangegeven dat er met fake profielen wordt gewerkt. Deze zijn vaak uitsluitend bedoeld om extra inkomsten te genereren. Mensen die berichten blijven sturen, niet wetend dat ze in gesprek zijn met heel iemand anders dan degene op de foto balanceert op het randje van bedrog. Het enige dat voor de website pleit is dat het gebruik van fictieve profielen op de website wordt gemeld. Je bent dus gewaarschuwd.

SpotZZ.nl screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij SpotZZ?

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van SpotZZ  kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

  Wat zijn de plus- en minpunten van SpotZZ?

  • Gemakkelijk aanmelden
  • Snel contact leggen
  • Geschikt voor een eenmalige date
  • Er wordt gewerkt met fake profielen
  • Website is weinig vernieuwend ten opzichte van veel andere datingsites
  • Nauwelijks informatie over de werkwijze op de website
  • Tarieven worden niet vermeld
  • 2.5
   Populariteit
  • 2.5
   Gebruikersgemak
  • 2.5
   Functionaliteiten
  • 2.5
   Klantenservice
  • 2.5
   Kosten
  • 2.5 Gemiddeld
   Totaalscore

  SpotZZ.nl FAQ

  Hoe kan ik SpotZZ.nl opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite SpotZZ.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw SpotZZ.nl account.

  SpotZZ.nl opzeggen

  SpotZZ account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van SpotZZ en log in met je emailadres en wachtwoord op je account. De inlog pagina wordt zichtbaar nadat je op “inloggen” hebt geklikt in het aan de rechter bovenkant van de pagina.

  Je bent nu ingelogd!

   

  Stap 2: Klik op “Mijn account” aan de bovenzijde van de pagina. Een nieuwe pagina is nu geopend.

  Stap 3: Klik op het grijze tandwiel icoontje aan de rechter bovenzijde van de pagina. Een nieuw menu is nu zichtbaar. Klik in dit menu op: “Mijn profiel opzeggen”.

  Stap 4: Een nieuw pagina is nu geopend. Scroll geheel naar beneden. klik op de grijze button met de tekst: “Verwijder mijn profiel”. Bevestig dit door op “OK” te klikken in de pop-up window.

   

  Je hebt nu je account verwijderd op SpotZZ.nl!

  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items
  Laatste reacties