Home / SoCougar – Kosten, Reviews en Ervaringen
SoCougar logo

SoCougar – Kosten, Reviews en Ervaringen

Ben je op zoek naar echte, gepassioneerde en intense ontmoetingen? Dan ben je bij So Cougar aan het juiste adres. Deze site staat garant voor echte cougar ontmoetingen. Alle profielen worden gecontroleerd om onaangename verrassingen te voorkomen. Dat wil jij toch ook? 

SoCougar
2.9
Beoordeling 2.9

Als je gaat daten en je wil nieuwe mensen ontmoeten, dan wil je geen nep profielen. Je wil graag zeker weten dat alles goed is en ook veilig is geregeld. Gelukkig hoef je je daar bij So Cougar geen zorgen over te maken. Reken er op dat alles goed is, je krijgt die indruk ook vanzelf wanneer je op de site bent aangekomen. Je ziet hier namelijk al direct wat de mogelijkheden zijn en hoeveel lekkere dames er zijn aangemeld. Welke intense ontmoetingen zou je wel graag willen delen met anderen? Misschien heb je nog wel spannende fantasieën die je hier wil delen. Ook dan kun je hier echt genieten. Het is namelijk altijd spannend maar ook altijd druk. Genoeg mensen die alles hier met je willen delen dus waar wacht je nog op? Aanmelden bij So Cougar is zo gebeurd dus ontdek nu zelf jouw voordelen!

Veel diverse profielen

Bij So Cougar kun je er vanuit gaan dat alle profielen echt zijn. Dit geeft je ook meer vertrouwen, als je tegen iemand praat weet je ook dat er een echt antwoord komt. Zo kun je meegaan in elkaars fantasieën en wie weet kun je deze wel uit laten komen en versterken. De kans is groot dat je een klik gaat vinden en wie weet is afspreken ook wel een leuke optie! Wie weet hoe spannend dit kan worden. In ieder geval kun je je bij So Cougar prima vermaken en ga je hier echt de tijd van je leven hebben. Ga daarom ook ontdekken wat de voordelen zijn als je nu de keuze gaat maken en je hier ook aan gaat melden. Je gaat er echt geen spijt van krijgen want er zijn mogelijkheden genoeg en er is voor ieder wat wils te vinden bij So Cougar.

Ontmoetingen via geolocatie

Op SoCougar.com kun je de leden bij je in de buurt bekijken die op dat moment online zijn. Dat is ideaal want als je een snelle ontmoeting wil met iemand in je buurt kan dat nu gerealiseerd worden. Snel een date in je eigen regio, wie wil dat nou niet? Misschien ben je nu wel toe aan wat extra aandacht, even gezellig babbelen en andere dingen doen met iemand.. Als de klik er is waarom dan niet? Kies er nu voor en ga het samen aan, een leuk moment om nu de stap te zetten en het samen te gaan ontdekken. Je kunt zo lekker heet worden als je alleen maar gesprekken met elkaar voert, dus wanneer je af gaat spreken zal het er nog wel veel heter aan toe gaan. Kies nu je droomdate uit bij je in de buurt en ga het samen maar eens beleven, dit kan allemaal dankzij So Cougar dus waar wacht je nog op?

SoCougar screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij SoCougar.com?

Het goedkoopste “SoCougar” abonnement kost €29,99 per maand met een duur van 3 maanden.

  Wat zijn de plus- en minpunten van Socougar.com?

  • Speciaal voor toyboys en cougars
  • AV niet in het Nederlands beschikbaar
  • 2.8

   Populariteit

  • 3

   Gebruikersgemak

  • 3

   Functionaliteiten

  • 2.8

   Klantenservice

  • 2.8

   Kosten

  • 2.9 Gemiddeld

   Totaalscore

  SoCougar FAQ

  Hoe kan ik SoCougar opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite SoCougar? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw SoCougar.com account.

  SoCougar opzeggen

  SoCougar.com account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van  Socougar en log in met je Gebruikersnaam en wachtwoord op je account. De inlog velden worden zichtbaar nadat je op “Al lid?” hebt geklikt in de rechter bovenhoek.

   

  Je bent nu ingelogd!

   

  Stap 2: Klik op je gebruikersnaam in de rechter bovenhoek . Een nieuw menu is nu zichtbaar. Klik in dit menu op “Mijn account”.

  Stap 3: Een nieuwe pagina is nu geopend. Klik op “Instellingen” in het menu aan de linkerzijde.

  Stap 4: Een nieuwe pagina is nu geopend. Scroll geheel naar beneden en klik op “Uitschrijven”.

  Stap 5: Een nieuwe pagina is geopend. Klik op de groene link: “klik hier”.

  Stap 6: Een nieuwe pagina is geopend. klik op de groene button : “Bevestigen”. Klik dan op “OK” in de pop-up.

   

   

  Je hebt nu je account verwijderd op SoCougar!

  Laats bijgewerkt: 08 februari 2022

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  ---