Home / Snapdate – Kosten, Review en Ervaringen
Snapdate.nl logo

Snapdate - Kosten, Review en Ervaringen

Snapdate.nl is een online datingplatform waar je gemakkelijk en laagdrempelig erotische contacten kunt leggen. Je doet dat door allereerst een gratis account aan te maken. Dat is snel geregeld, je hoeft hiervoor alleen je gegevens in te vullen op het aanmeldscherm. Gebruik een schuilnaam, zo kun je je privacy optimaal beschermen. Nadat je je account hebt aangemaakt kun je dit invullen met wat persoonlijke informatie. Je kunt iets over jezelf vertellen en waar je naar op zoek bent. Een foto bij je profiel vergroot de kans op reacties aanzienlijk. Als je bent ingelogd kun je actief op zoek naar een spannend contact.

Snapdate.nl
10 Ervaringen
3
Beoordeling 3

Snapdate richt zich vooral op online contacten

Als je de website van Snapdate bezoekt krijg je een pop-up scherm te zien. Hier wordt aangegeven dat Snapdate vooral bedoeld is voor online entertainment. De meeste van de vrouwelijke profielen zijn dan ook fictief. Deze personen bestaan niet echt. Je kunt er geen fysieke afspraak mee maken. De berichten die je ontvangt zijn gemodereerd. Dit hoeft geen probleem te zijn, als je je dit maar voldoende realiseert. Als je contact legt met het idee er een erotische date aan over te houden dan kom je in veel gevallen bedrogen uit. Als het je te doen is om een spannende chat dan kan deze vorm van erotisch entertainment heel prettig zijn.

Berichtenverkeer op Snapdate

Als je je aanmeldt bij Snapdate dan is dat gratis Wil je berichten kunnen versturen naar andere profielen dan moet je hiervoor credits kopen. Die koop je over het algemeen per bundel. Hoe groter de bundel, hoe lager de prijs per credit. Houd in de gaten dat je credits niet terug kunt geven in ruil voor geld. Je zult ze dus gewoon op moeten maken. Als je de site wilt uitproberen is het raadzaam niet meteen een heel grote bundel te kopen. Credits zijn ook niet overdraagbaar aan iemand anders.

Snapdate.nl screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij Snapdate.nl?

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van Snapdate.nl kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

  Wat zijn de plus- en minpunten van Snapdate?

  • Een account aanmaken is simpel en snel geregeld
  • Een account aanmaken is gratis, evenals het bekijken van de profielen
  • Ruim aanbod aan vooral vrouwelijke members
  • Snapdate is alleen bedoeld voor online entertainment
  • Fysieke afspraken zijn in de meeste gevallen niet mogelijk
  • De kosten kunnen ongemerkt flink oplopen omdat er met credits wordt gewerkt
  • 3
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 3 Goed
   Totaalscore
  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

  10 reacties op “Snapdate – Kosten, Review en Ervaringen”

  1. Avatar for Fer09 Fer09 schreef:

   Alle sites met creditsystemen zijn gebaseerd op t feit dat ze bedoeld zijn voor entertainment. Nou is dat natuurlijk bij sommige mensen geen optie… net zoals bij mij. Want ik wil gewoon een leuke tijd met iemand hebben zonder dat k daar al te veel moeite voor hoef te doen. Momenteel zie ik dat hier nog niet zo snel gebeuren. Maar wie weet?

  2. Avatar for Shawn Shawn schreef:

   Ik hoor inderdaad veel mensen over die fictieve profielen, maar dat is eigenlijk niet erg imo.. natuurlijk wil je afspreken en hoor je de meest geile verhalen, maarja, wat niet gaat, gaat niet. Het is wel zo dat je hier echt super hete gesprekken hebt. Ik zit vrijwel altijd opgewonden te chatten.. het is ook maar voor korte duur, want je kan erg snel door je credits heen zijn.

  3. Avatar for Toosie Toosie schreef:

   Het is leuk tot op een bepaalde hoogte. Ik merkte al snel na het aanmelden en personaliseren van mijn profiel, dat er meer fictieve profielen waren dan echte. Dat is jammer want ik had echt gehoopt dat ik hier iemand zou kunnen vinden waarmee ik kon afspreken voor seks. Die ”droom” is al snel in rook opgegaan en moet het nu maar doen met m’n rechterhand. 🙁

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items