Home / Snapdate – Kosten, Review en Ervaringen
Snapdate.nl logo

Snapdate - Kosten, Review en Ervaringen

Snapdate.nl is een online datingplatform waar je gemakkelijk en laagdrempelig erotische contacten kunt leggen. Je doet dat door allereerst een gratis account aan te maken. Dat is snel geregeld, je hoeft hiervoor alleen je gegevens in te vullen op het aanmeldscherm. Gebruik een schuilnaam, zo kun je je privacy optimaal beschermen. Nadat je je account hebt aangemaakt kun je dit invullen met wat persoonlijke informatie. Je kunt iets over jezelf vertellen en waar je naar op zoek bent. Een foto bij je profiel vergroot de kans op reacties aanzienlijk. Als je bent ingelogd kun je actief op zoek naar een spannend contact.

Snapdate.nl
10 Ervaringen
3
Beoordeling 3

Snapdate richt zich vooral op online contacten

Als je de website van Snapdate bezoekt krijg je een pop-up scherm te zien. Hier wordt aangegeven dat Snapdate vooral bedoeld is voor online entertainment. De meeste van de vrouwelijke profielen zijn dan ook fictief. Deze personen bestaan niet echt. Je kunt er geen fysieke afspraak mee maken. De berichten die je ontvangt zijn gemodereerd. Dit hoeft geen probleem te zijn, als je je dit maar voldoende realiseert. Als je contact legt met het idee er een erotische date aan over te houden dan kom je in veel gevallen bedrogen uit. Als het je te doen is om een spannende chat dan kan deze vorm van erotisch entertainment heel prettig zijn.

Berichtenverkeer op Snapdate

Als je je aanmeldt bij Snapdate dan is dat gratis Wil je berichten kunnen versturen naar andere profielen dan moet je hiervoor credits kopen. Die koop je over het algemeen per bundel. Hoe groter de bundel, hoe lager de prijs per credit. Houd in de gaten dat je credits niet terug kunt geven in ruil voor geld. Je zult ze dus gewoon op moeten maken. Als je de site wilt uitproberen is het raadzaam niet meteen een heel grote bundel te kopen. Credits zijn ook niet overdraagbaar aan iemand anders.

Snapdate.nl screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Snapdate?

 • Een account aanmaken is simpel en snel geregeld
 • Een account aanmaken is gratis, evenals het bekijken van de profielen
 • Ruim aanbod aan vooral vrouwelijke members
 • Snapdate is alleen bedoeld voor online entertainment
 • Fysieke afspraken zijn in de meeste gevallen niet mogelijk
 • De kosten kunnen ongemerkt flink oplopen omdat er met credits wordt gewerkt
 • 3
  Populariteit
 • 3
  Gebruikersgemak
 • 3
  Functionaliteiten
 • 3
  Klantenservice
 • 3
  Kosten
 • 3 Goed
  Totaalscore
Laats bijgewerkt: 20 oktober 2021

10 reacties op “Snapdate – Kosten, Review en Ervaringen”

 1. Avatar for Joop Baijens Joop Baijens schreef:

  Ik heb een betaling gedaan en is afgeschreven op 6 oktober,
  Dit is voor de Credit Nu ik wacht nog steeds op de aanvullende Credit.
  Nu willen ze dat je een kopie van het betaling bewijs.
  Nu komt het waarheen moet ik dat sturen?
  Weet iemand dit?

 2. Avatar for jack jack schreef:

  Profielen bekijken is gratis inderdaad, maar als je echt iets wil doen, dan zal je geld moeten betalen. Of dat het allemaal waard is betwijfel ik!

 3. Avatar for Fer09 Fer09 schreef:

  Alle sites met creditsystemen zijn gebaseerd op t feit dat ze bedoeld zijn voor entertainment. Nou is dat natuurlijk bij sommige mensen geen optie… net zoals bij mij. Want ik wil gewoon een leuke tijd met iemand hebben zonder dat k daar al te veel moeite voor hoef te doen. Momenteel zie ik dat hier nog niet zo snel gebeuren. Maar wie weet?

 4. Avatar for Shawn Shawn schreef:

  Ik hoor inderdaad veel mensen over die fictieve profielen, maar dat is eigenlijk niet erg imo.. natuurlijk wil je afspreken en hoor je de meest geile verhalen, maarja, wat niet gaat, gaat niet. Het is wel zo dat je hier echt super hete gesprekken hebt. Ik zit vrijwel altijd opgewonden te chatten.. het is ook maar voor korte duur, want je kan erg snel door je credits heen zijn.

 5. Avatar for Toosie Toosie schreef:

  Het is leuk tot op een bepaalde hoogte. Ik merkte al snel na het aanmelden en personaliseren van mijn profiel, dat er meer fictieve profielen waren dan echte. Dat is jammer want ik had echt gehoopt dat ik hier iemand zou kunnen vinden waarmee ik kon afspreken voor seks. Die ”droom” is al snel in rook opgegaan en moet het nu maar doen met m’n rechterhand. 🙁

 6. Avatar for Udyr Udyr schreef:

  het moment dat je je aanmeld is goud, je ziet gelijk al die pikante foto’s en pikante meiden. ik stond echt te popelen om contact op te nemen. Het is echt super gebruiksvriendelijk en daarbij ook makkelijk te gebruiken op je mobiel. Ideaal!

  • Avatar for Janna Janna schreef:

   Mee eens, ik vond het ook een leuke ervaring, jammer dat ik er niemand aan overgehouden heb. Maar ik zal binnenkort weer eens op mn mobiel inloggen. Super chil idd.

 7. Avatar for Ese Ese schreef:

  Een aanbeveling van jewelster! Gebruiksvriendelijk, ontzettend geile verhalen en gesprekken en uiteindelijk een spannende avond hebben.. geweldig 🙂

 8. Avatar for Denzel Denzel schreef:

  Snapdate is een aanrader, het is gebruiksvriendelijk en het werkt goed. Ik denk zelf dat het puur voor entertainment doeleinde is, maar in principe is het bij elkaar brengen van mensen voor erotisch contact, helemaal niet erg naar mijn mening. Ik wil daar wel een gering bedrag voor betalen, tenslotte wordt je er nog geil van ook. EN… misschien steek je er nog wat van op ook, al die verhalen die je met elkaar deelt is wel echt super opwindend.

  De betalingen verlopen ook via veilige kanalen dus wat dat betreft is het een betrouwbare site, hoe je er mee omgaat, dat is aan jezelf.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *