Home / Singles.nl – Kosten, Review en Ervaringen
Singles.nl logo

Singles.nl - Kosten, Review en Ervaringen

Singles.nl is een datingsite waar je op zoek kunt gaan naar een nieuwe relatie. De website nodigt je op de homepage direct uit om je in te schrijven. Een nadeel is dat je voordat je je naam en e-mailadres opgeeft niet in de database kunt kijken wie er nog meer lid zijn. Deze manier van werken passen veel datingsites toe. Je moet je eerst inschrijven voordat je kunt zien of er wellicht mensen lid zijn van de site waarmee je in contact wilt komen. Ook kun je vooraf dus niet beoordelen of de profielen op de website actueel en echt zijn. Je kunt ze pas zien als je een account hebt aangemaakt.

Singles.nl
3
Beoordeling 3

De kosten van Singles.nl

Singles.nl geeft op de website duidelijk aan dat inschrijven gratis is. Maar dat geldt voor vrijwel alle websites die online dating aanbieden. Voor het verdere gebruik zijn kosten verschuldigd, maar hoeveel deze kosten bedragen wordt niet vooraf duidelijk. Dit krijg je pas te zien wanneer je een account hebt aangemaakt en bepaalde handelingen wilt doen die onder een betaald abonnement vallen. In de algemene voorwaarden wordt alleen gesproken over “een vast bedrag per maand of een bedrag voor een individuele handeling”. Maar over de hoogte van deze bedragen wordt in de AV niet gerept. Dit maakt het op voorhand erg lastig om te beoordelen of lid worden voor jou de moeite waard is.

Op zoek naar een leuke partner

Veel mensen zijn online op zoek naar een leuke partner voor een vaste relatie. Singles.nl wil duidelijk een handje helpen bij die zoektocht. Om je aan te moedigen om je in te schrijven worden er op de website een aantal “succesverhalen” getoond. Of deze echt zijn is niet zeker, veel datingsites maken gebruik van dit soort items om de betrouwbaarheid van hun datingsite aan te tonen. De verhalen zijn uiteraard uitsluitend positief, maar dit zegt niet heel veel over de website. Nu is het natuurlijk wel zo dat een datingsite niet verantwoordelijk kan worden gesteld voor het lukken of mislukken van je zoektocht naar een leuke partner. Voor het vinden daarvan zal je zelf moeite moeten doen. Als online daten niets voor jou is dan zal het op geen enkele website gaan lukken.

Wees altijd op je hoede bij online daten

Wat voor veel dating websites geldt, dat geldt uiteraard ook voor Singles.nl. Wees altijd op je hoede als je via internet contact met iemand legt. Probeer zo veel mogelijk informatie te verzamelen voordat je met iemand afspreekt. Dit kan bij voorbeeld door te controleren of de persoon in kwestie een account heeft op sociale media zoals Facebook, Instagram of LinkedIn. Zo kun je in veel gevallen in ieder geval wat standaard gegevens controleren zoals naam, woonplaats en eventueel het werk dat iemand doet. Los daarvan is het altijd aan te raden om voor een eerste date af te spreken in en openbare gelegenheid, zoals een café of restaurant.

Singles.nl screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij Singles.nl?

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van Singles Dating kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

  Wat zijn de plus- en minpunten van Singles.nl?

  • Eenvoudig inschrijven, eventueel met je Facebook account
  • De website is overzichtelijk en zit goed in elkaar
  • Je kunt een reis naar Ibiza winnen met je geliefde
  • Je kunt de overige leden pas bekijken als je bent ingeschreven
  • Onduidelijkheid vooraf over de kosten van het gebruik van de website
  • Het is niet te controleren of de “succesverhalen” echt zijn
  • 2.8
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 3.5
   Klantenservice
  • 2.5
   Kosten
  • 3 Goed
   Totaalscore
  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items
  Laatste reacties