Home / Singlereizend.nl – Kosten, Review en Ervaringen
Singlereizend.nl logo

Singlereizend.nl - Kosten, Review en Ervaringen

SingleReizend.nl is een online onderdeel van Onemotion Single Reizen. Het doel van deze organisatie is het samenbrengen van leuke singles in een ontspannen sfeer. Als single kun je deelnemen aan de reizen van Single Reizend. Er zijn veel verschillende soorten reizen. Iedere vakantie heeft een eigen thema, waardoor je makkelijk kiest voor een vakantie die echt goed bij je past. 

Singlereizend.nl
3
Beoordeling 3

Je hebt direct het voordeel dat de andere singles ook van dit soort reizen houden. Handig als je je toekomstige partner tijdens de singlesreis tegenkomt. Er zijn onder meer wintersportreizen, zonvakanties, actieve reizen en verre reizen. Je kunt de singlesreizen ook selecteren op andere zaken, zoals onder meer yoga, kunst, dans en muziek. De meest verschillende creatieve activiteiten zijn vertegenwoordigd. Zo vind je altijd een singlesreis die goed aansluit op je wensen en voorkeuren.

Betaalbare reizen voor singles

Het fijne van de singlesreizen van Single Reizend is wel dat de singlesvakanties goed betaalbaar zijn. Je komt er geen reizen tegen die je duizenden euro’s gaan kosten. De singlesreizen kunnen worden geboekt tegen tarieven die liggen tussen de 450 euro en maximaal 70o euro. Dit is voor de meeste singles goed op te brengen, waardoor het voor velen een goede optie is. De vakanties vinden het hele jaar rond plaats, dus je kunt de vakantie goed aanpassen op de vakantieperiode van je werk, bijvoorbeeld. Je kunt op de website gemakkelijk reizen selecteren aan de hand van het seizoen.

Niet uitsluitend voor singles

Je zou denken dat singlesreizen daadwerkelijk uitsluitend voor singles zijn bedoeld. Normaal gesproken is dit ook zo, maar Single Reizend werkt op een unieke wijze. Dit maakt de organisatie ook zo onderscheidend. De singlesreizen zijn namelijk voor gemiddeld 75 procent bedoeld voor singles. De overige 25 procent van het reisgezelschap bestaat uit koppels. Waarom zouden koppels op singlesreizen gaan? Heel simpel, om leuke mensen te ontmoeten. Natuurlijk zijn er ook voldoende vakanties voor koppels, maar er zijn zeker koppels die bewust kiezen voor deelname aan singlesreizen. Single Reizend heeft ervoor gekozen om de singlesreizen te vullen met 75 procent singles en 25 procent koppels omdat dit zorgt voor een betere sfeer tijdens de vakantie. Het is dus zeker een bewuste keuze.

De leukste mensen ontmoeten op vakantie

Als je helemaal alleen op vakantie gaat, dan kom je natuurlijk ook wel andere mensen tegen om mee op te trekken tijdens de vakantie. Vaak gaat het dan toch om een koppel of een gezin waar jij je als alleenreizende bij aansluit. Dit is gewoon makkelijker voor het leggen van contact dan wanneer er contact gelegd moet worden met een andere single. Juist daarom zijn de singlesreizen zo ideaal. Je vertrekt al met een groep singles waar je vanaf het eerste moment contact mee kunt leggen. Veel mensen uit de groep reizen alleen en zoeken naar leuk gezelschap. De singlesreizen zijn bedoeld om je vooral goed te vermaken met andere vrijgezellen en leuke koppels die graag met singles reizen. Je houdt er zeker leuke vriendschappen aan over en met een beetje geluk kom je ook nog met een relatie thuis.

Singlereizend.nl screenshot

Wat kost een reis Single Reizend?

Omdat bij singlereizen de prijs afhankelijk is van het type reis en bestemming kunnen we geen prijzen hier vermelden. Kijk daarom op deze singlereis website zelf voor actuele prijzen.

  Wat zijn de plus- en minpunten van SingleReizend.nl?

  • Betaalbare singlereizen
  • Geen directe minpunten te benoemen
  • 3
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 3 Goed
   Totaalscore
  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items