Home / Single.nl - Kosten, Review en Ervaringen
Single.nl logo

Single.nl - Kosten, Review en Ervaringen

De datingsite Single.nl bestaat al een aantal jaren. Recentelijk is de website nieuw leven ingeblazen. Je kunt je direct aanmelden via de homepage. Je krijgt dan volgens de info op de website een gratis full membership voor zes maanden. Dit betekent dus dat je gratis van alle diensten gebruik kunt maken zonder dat hier kosten aan verbonden zijn. Dit maakt inschrijven een stuk laagdrempeliger.

Single.nl
3.2
Beoordeling 3.2

App voor je smartphone

Je kunt de diensten van Single.nl ook gebruiken op je smartphone. Zowel voor Android als iOS is een app beschikbaar. Je kunt op de app inloggen met je Facebook account. Je hoeft dus niet apart een account aan te maken. Pas nadat je bent aangemeld en je account dus ook voor andere gebruikers zichtbaar is, kun je zoeken in de database naar singles die aan jouw criteria voldoen. Dit geldt overigens ook op de website. Als je niet bent ingelogd kun je niet zoeken. Je kunt alleen de algemene informatie op de website lezen.

Dating tips

Single.nl geeft zijn website bezoekers gratis dating tips en tips voor veilig daten. Dit zijn uiteraard de standaard tips die je overal op het internet tegenkomt. Zo wordt gewaarschuwd geen geld over te maken aan iemand die je verder niet kent, en voorzichtig te zijn met het maken van een eerste afspraak. Verder garandeert Single.nl dat er geen fake profielen op de website staan, foto’s en informatie wordt handmatig gecontroleerd of ze echt zijn. Single.nl hanteert dus niet het principe van fictieve profielen zoals je dat soms bij andere datingsites ziet. Je mag er dus vanuit gaan dat degene met wie je in contact treedt ook echt bestaat. Desondanks is het verstandig om voorzichtig te zijn met internetdaten. Deel niet bij een eerste contact al je telefoonnummer of adres. Spreek af op een veilige locatie zoals een restaurant of café.

Daten voor een brede doelgroep

Single.nl lijkt een website voor een brede doelgroep. De website oogt toegankelijk voor zowel jonge als wat oudere singles die op zoek zijn naar een leuk contact. De site wekt met de naam wel nadrukkelijk de indruk bedoeld te zijn voor mensen die een nieuwe partner zoeken en niet zo zeer voor mensen die op zoek zijn naar nieuwe vriendschappen zonder de intentie van een liefdesrelatie.

Duidelijke informatie op de website

Single.nl onderscheidt zich vanwege het feit dat er duidelijke informatie op de website staat over de gehanteerde tarieven. Bovendien krijg je bij het aangaan van een betaald full membership een zelfde periode er gratis bij. Dus als je voor een half jaar full member wordt krijg je een extra half jaar gratis. Dit maakt de tarieven natuurlijk een stuk aantrekkelijker. Ook de algemene voorwaarden staan duidelijk op de website aangegeven en zijn dus gemakkelijk te vinden. Van de spreekwoordelijke “kleine lettertjes” is geen sprake.

 

Single.nl screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij Single.nl?

Het goedkoopste “Single” abonnement kost €5,00 per maand.

  Wat zijn de plus- en minpunten van Single.nl?

  • Gratis full membership bij aanmelding gedurende zes maanden
  • Geen fake profielen
  • Duidelijke informatie over tarieven en voorwaarden op de website
  • Je kunt niet zoeken naar singles tenzij je bent aangemeld
  • Soms trage respons van de helpdesk
  • 3

   Populariteit

  • 3.2

   Gebruikersgemak

  • 3.5

   Functionaliteiten

  • 2.5

   Klantenservice

  • 3.8

   Kosten

  • 3.2 Goed

   Totaalscore

  Single.nl FAQ

  Hoe kan ik Single.nl opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Single.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Single.nl account.

  Single.nl opzeggen

  Single.nl account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Single en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account. De “inloggen” link bevind zich aan de rechter bovenzijde van de pagina, nadat je op de paarse button hebt geklikt wordt het invoerveld zichtbaar.

  Je bent nu ingelogd!

  Stap 2: Ga met je muisaanwijzer op je gebruikersnaam staan in de rechter bovenhoek. Een nieuw menu is nu zichtbaar. Klik in dit menu op: “Profiel bewerken”.

  Stap 3: Een nieuw pagina is nu geopend. Scroll geheel naar beneden. In de linke ronderhoek vind je de link: “Profiel verwijderen”. Klik hier op.

  Stap 4: Een nieuw pagina is geopend. Klik nu op de button: “verwijderen”.

   

  Je hebt nu je account verwijderd op Single.nl!

  Laats bijgewerkt: 02 augustus 2022

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  ---