Home / Vind de liefde van je leven: Top 10 beste datingsites! / Single.nl: Kosten, Review en Beoordelingen en Ervaringen!
Single.nl logo

Single.nl: Kosten, Review en Beoordelingen en Ervaringen!

Het spijt ons te moeten mededelen dat de datingsite Single.nl recentelijk is gestopt. Als gevolg hiervan zijn de diensten en functies niet langer beschikbaar. Voorheen bood Single.nl een platform voor singles om elkaar te ontmoeten en relaties op te bouwen. Onze uitgebreide review en ervaringen met Single.nl, inclusief informatie over kosten en functionaliteiten, is nu niet langer relevant. We raden je aan om onze andere dating reviews te bekijken om een geschikte datingsite te vinden die aan jouw behoeften voldoet. We bieden een breed scala aan up-to-date informatie en ervaringen om je te helpen bij het nemen van de juiste beslissing bij het kiezen van een online datingsite.

Single.nl
3.2
Beoordeling 3.2

Single.nl: Een Frisse Start voor Online Dating met Gratis Full Membership!

De datingsite Single.nl bestaat al een aantal jaren. Recentelijk is de website nieuw leven ingeblazen. Je kunt je direct aanmelden via de homepage. Je krijgt dan volgens de info op de website een gratis full membership voor zes maanden. Dit betekent dus dat je gratis van alle diensten gebruik kunt maken zonder dat hier kosten aan verbonden zijn. Dit maakt inschrijven een stuk laagdrempeliger.

App voor je smartphone

Je kunt de diensten van Single.nl ook gebruiken op je smartphone. Zowel voor Android als iOS is een app beschikbaar. Je kunt op de app inloggen met je Facebook account. Je hoeft dus niet apart een account aan te maken. Pas nadat je bent aangemeld en je account dus ook voor andere gebruikers zichtbaar is, kun je zoeken in de database naar singles die aan jouw criteria voldoen. Dit geldt overigens ook op de website. Als je niet bent ingelogd kun je niet zoeken. Je kunt alleen de algemene informatie op de website lezen.

Dating tips

Single.nl geeft zijn website bezoekers gratis dating tips en tips voor veilig daten. Dit zijn uiteraard de standaard tips die je overal op het internet tegenkomt. Zo wordt gewaarschuwd geen geld over te maken aan iemand die je verder niet kent, en voorzichtig te zijn met het maken van een eerste afspraak. Verder garandeert Single.nl dat er geen fake profielen op de website staan, foto’s en informatie wordt handmatig gecontroleerd of ze echt zijn. Single.nl hanteert dus niet het principe van fictieve profielen zoals je dat soms bij andere datingsites ziet. Je mag er dus vanuit gaan dat degene met wie je in contact treedt ook echt bestaat. Desondanks is het verstandig om voorzichtig te zijn met internetdaten. Deel niet bij een eerste contact al je telefoonnummer of adres. Spreek af op een veilige locatie zoals een restaurant of café.

Daten voor een brede doelgroep

Single.nl lijkt een website voor een brede doelgroep. De website oogt toegankelijk voor zowel jonge als wat oudere singles die op zoek zijn naar een leuk contact. De site wekt met de naam wel nadrukkelijk de indruk bedoeld te zijn voor mensen die een nieuwe partner zoeken en niet zo zeer voor mensen die op zoek zijn naar nieuwe vriendschappen zonder de intentie van een liefdesrelatie.

Duidelijke informatie op de website

Single.nl onderscheidt zich vanwege het feit dat er duidelijke informatie op de website staat over de gehanteerde tarieven. Bovendien krijg je bij het aangaan van een betaald full membership een zelfde periode er gratis bij. Dus als je voor een half jaar full member wordt krijg je een extra half jaar gratis. Dit maakt de tarieven natuurlijk een stuk aantrekkelijker. Ook de algemene voorwaarden staan duidelijk op de website aangegeven en zijn dus gemakkelijk te vinden. Van de spreekwoordelijke “kleine lettertjes” is geen sprake.

 

Single.nl screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij Single.nl?

Het goedkoopste “Single” abonnement kost €5,00 per maand.

  Wat zijn de plus- en minpunten van Single.nl?

  • Single.nl bood voorheen een gratis full membership voor zes maanden, waardoor gebruikers alle diensten zonder kosten konden gebruiken.
  • De datingsite trok voornamelijk gebruikers aan die serieus op zoek waren naar een relatie, waardoor de kans op het vinden van een geschikte partner groter was.
  • Single.nl bood een eenvoudig te navigeren website, waardoor het gemakkelijk was om profielen te bekijken en contact te maken met andere gebruikers.
  • De klantenservice van Single.nl stond bekend om hun snelle reacties en behulpzaamheid bij het oplossen van eventuele problemen of vragen.
  • Naast de online functionaliteiten bood Single.nl ook speeddate-evenementen aan, waardoor gebruikers de mogelijkheid hadden om potentiële matches persoonlijk te ontmoeten.
  • In vergelijking met andere datingsites waren de functionaliteiten van Single.nl beperkt, waardoor gebruikers minder opties hadden voor online interactie.
  • Single.nl was mogelijk beperkt tot grote steden, waardoor de mogelijkheden voor mensen buiten deze gebieden beperkt waren.
  • Het ontbreken van een privéberichtensysteem tussen gebruikers beperkte de communicatiemogelijkheden tot alleen de speeddate-evenementen.
  • Sommige gebruikers hadden gemengde gevoelens over Single.nl, waardoor er geen eenduidige consensus was over de kwaliteit van de dienstverlening.
  • Helaas is Single.nl gestopt met zijn diensten, waardoor het niet langer mogelijk is om gebruik te maken van de datingsite.

  Het Einde van Single.nl: Wat Nu voor Voormalige Gebruikers?

  Helaas is de datingsite Single.nl gestopt, waardoor het niet meer mogelijk is om gebruik te maken van hun diensten. Hoewel de website voorheen bekend stond om zijn vernieuwde aanpak en het aanbieden van een gratis full membership, heeft het recentelijk besloten om te stoppen. Dit nieuws kan teleurstellend zijn voor gebruikers die graag gebruikmaakten van de functies en mogelijkheden die Single.nl bood. Het is altijd belangrijk om op de hoogte te blijven van veranderingen en updates in de online datingwereld, zodat je de juiste keuze kunt maken bij het kiezen van een geschikte datingsite die aan jouw behoeften voldoet.

  • 3

   Populariteit

   Single.nl heeft in de afgelopen jaren aan populariteit gewonnen, met een groeiende gebruikersbasis. De site trekt mensen aan die serieus op zoek zijn naar een relatie.

  • 3.2

   Gebruikersgemak

   Single.nl biedt een gebruiksvriendelijke interface met een eenvoudige navigatie. Het aanmeldingsproces en het vinden van potentiële matches verlopen soepel.

  • 3.5

   Functionaliteiten

   Hoewel Single.nl beperkt is in vergelijking met andere datingsites, biedt het nog steeds essentiële functies, zoals profielcreatie, berichten verzenden en speeddate-evenementen.

  • 2.5

   Klantenservice

   De klantenservice van Single.nl staat bekend om zijn responsiviteit en behulpzaamheid. Gebruikers kunnen rekenen op snelle ondersteuning en antwoorden op hun vragen.

  • 3.8

   Kosten

   Single.nl bood voorheen een gratis full membership voor zes maanden aan, maar de site is gestopt en er zijn geen kosten meer verbonden aan het gebruik van hun diensten.

  • 3.2 Goed

   Totaalscore

   Single.nl was een populaire en gebruiksvriendelijke datingsite met voldoende functionaliteiten en een goede klantenservice. Hoewel het nu gestopt is, waren gebruikers tevreden over hun ervaringen tijdens de actieve periode van de site.

  Single.nl FAQ

  Hoe kan ik Single.nl opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Single.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Single.nl account.

  Single.nl opzeggen

  Single.nl account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Single en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account. De “inloggen” link bevind zich aan de rechter bovenzijde van de pagina, nadat je op de paarse button hebt geklikt wordt het invoerveld zichtbaar.

  Je bent nu ingelogd!

  Stap 2: Ga met je muisaanwijzer op je gebruikersnaam staan in de rechter bovenhoek. Een nieuw menu is nu zichtbaar. Klik in dit menu op: “Profiel bewerken”.

  Stap 3: Een nieuw pagina is nu geopend. Scroll geheel naar beneden. In de linke ronderhoek vind je de link: “Profiel verwijderen”. Klik hier op.

  Stap 4: Een nieuw pagina is geopend. Klik nu op de button: “verwijderen”.

   

  Je hebt nu je account verwijderd op Single.nl!

  Is Single.nl nog steeds actief?

  Nee, helaas is Single.nl gestopt met zijn diensten en is de website niet langer actief.

  Hoe lang was het gratis full membership geldig bij Single.nl?

  Het gratis full membership bij Single.nl was geldig voor een periode van zes maanden.

  Kan ik nog steeds andere gebruikers ontmoeten via speeddate-evenementen?

  Nee, met het stoppen van Single.nl zijn ook de speeddate-evenementen niet meer beschikbaar.

  Wat gebeurt er met mijn profielgegevens nu Single.nl is gestopt?

  ingle.nl heeft waarschijnlijk een beleid voor het verwijderen van profielgegevens na het stopzetten van de diensten. Het is raadzaam om contact op te nemen met de klantenservice voor meer informatie.

  Zijn er alternatieve datingsites die ik kan gebruiken na het sluiten van Single.nl?

  Ja, er zijn tal van andere datingsites beschikbaar waar je kunt zoeken naar potentiële partners. Het is raadzaam om online te zoeken naar betrouwbare datingsites en reviews te lezen om een geschikte keuze te maken.

  Laats bijgewerkt: 12 juli 2023

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  ---