Home / SingaporeLoveLinks.com – Kosten, Review en Ervaringen
SingaporeLoveLinks.com logo

SingaporeLoveLinks.com - Kosten, Review en Ervaringen

De tijd dat je enkel trouwde met iemand van uit je eigen dorp of land is al lang verleden tijd. Steeds meer mensen vinden hun geluk over de landsgrenzen heen. Deze multiculturele relaties kennen vaak een moeilijke start wegens de cultuurverschillen, maar heel vaak vinden ze wel een manier om te succesvol te zijn. Natuurlijk is er soms wel een duwtje in de rug nodig. Je vindt natuurlijk niet zomaar iemand uit een exotisch land. En denken we aan exotisch, dan denken we natuurlijk ook aan Singapore. Via de datingsite Singaporelovelinks.com vind je snel single mannen en vrouwen uit dit Aziatische land. Het enige wat je moet doen is een gratis profiel aanmaken en daarna ligt Singapore aan je voeten. Of is dat misschien toch iets te simpel?

SingaporeLoveLinks.com
3
Beoordeling 3

Gratis lidmaatschap

Een profiel aanmaken kan dus gratis. Je kunt zelf een profiel aanmaken of dit doen aan de hand van jouw profiel op Facebook. Hierdoor geef je Singapore Love Links natuurlijk geen toestemming om zaken op jouw Facebook profiel te posten. Dat wordt ook duidelijk aangegeven. Ook staat er duidelijk dat je de algemene gebruiksvoorwaarden dient te lezen. Eenmaal je dat hebt gedaan, kun je die box aanvinken en aan de slag gaan. Vanaf het moment dat je een profiel hebt aangemaakt, kan het avontuur starten. Je neemt een kijkje in de beschikbare singles en legt contact met elkaar via een berichtje. En zo gaat de bal aan het rollen…

Extra features = betalen

Natuurlijk moeten datingsites ook zien te overleven. Dit doen ze meestal door enkele diensten betalend te maken, maar ook aan de hand van advertenties stroomt er geld binnen. Hoe dan ook, als lid dien je dus te betalen voor extra features. Dit wordt onder meer uitgelegd in de gebruiksvoorwaarden. Hierin kom je te weten dat je een Gold of Platinum lid kunt worden. Het verschil is nogal vaag uitgelegd. Wel wordt er duidelijk vermeldt dat je enkel de prijzen van de extra features kunt zien als je lid bent geworden. Qua transparantie scoort Singapore Loves Links niet zo goed dus. Let ook dat je lidmaatschap altijd automatisch wordt verlengd. Wil je er dus mee kappen, dan moet je dat op eigen houtje doen. Doe je dit niet, dan blijf je voor eeuwig lid en blijf je ook betalen voor de extra features waarvoor je hebt gekozen.

Online daten via de app

Singapore Loves Link heeft ook een app voor Android. Heb je dus een iPhone, dan zul je nog even moeten wachten. Zo kun je ook tijdens de pauzes of in de trein praten met beschikbare singles. Let wel op het tijdverschil, want het mag duidelijk zijn dat je op deze datingsite in contact komt met mensen uit Singapore. Het is natuurlijk ook mogelijk dat je in contact komt met iemand uit het land die nu elders woont. Lees tussendoor ook even de succesverhalen en laat je motiveren door deze sprookjes. Ze bewijzen dat het vinden van de ware liefde via online daten perfect mogelijk is.

SingaporeLoveLinks.com screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij Singapore Love Links?

Het goedkoopste Singapore Love Links abonnement kost €10,33 per maand bij een lidmaatschap van 12 maanden.

  Wat zijn de plus- en minpunten van SingaporeLoveLinks.com?

  • Speciaal voor het vinden van een Singaporese partner
  • Gericht op internationaal daten
  • 3
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 3 Goed
   Totaalscore

  SingaporeLoveLinks.com FAQ

  Hoe kan ik SingaporeLoveLinks.com opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite SingaporeLoveLinks.com? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw SingaporeLoveLinks account.

  SingaporeLoveLinks.com opzeggen

  SingaporeLoveLinks account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van SingaporeLoveLinks.com en log in met je email en wachtwoord op je account. De login button bevind zich aan de bovenzijde van de pagina met de grijze “Login” button. Een nieuwe pagina waar je kunt inloggen wordt geopend nadat je op deze button klikt.

  Je bent nu ingelogd!

   

  Stap 2: Klik op het tandwiel icoontje ( ⚙ ) naast je profielnaam aan de rechter bovenzijde van de pagina. Een nieuw menu is nu zichtbaar. Klik in dit menu op “profielinstellingen”.

  Stap 3: klik nu op de tekstlink “klik hier” in de zin: “Om uw profiel uit te schakelen op SingaporeLoveLinks aub Klik Hier”.

  Stap4: Een nieuwe pagina is nu geopend. Selecteer een “kwestie” en “reden” voor het opzeggen van jouw account. Klik vervolgens op de button met de tekst: “indienen”.

  Stap5: Een nieuwe pagina is geopend. Geef toelichting waarom je wilt opzeggen. Het is verplicht om hier iets in te vullen. Doe je dit niet, dan lukt het uitschrijven niet. en klik dan op de button “indienen”.

  Stap 6: Een nieuwe pagina is geopend. Voer 2 maal je wachtwoord in en klik op de button met de tekst: “Zet Membership uit”.

   

  Je hebt nu je account verwijderd op SingaporeLoveLinks.com!

  Laats bijgewerkt: 16 mei 2021

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *