Home / Sexklik.nl – Kosten, Review en Ervaringen
Sexklik.nl logo

Sexklik.nl - Kosten, Review en Ervaringen

Sexklik is een datingsite die is gemaakt voor mannen en vrouwen en die zijn allemaal op zoek naar seks, spanning of avontuur. Misschien ben je al wel een tijdje alleen en wil je graag wat meer aandacht van anderen en zoek je wat meer spanning. Bij Sexklik kun je dit vinden en ga je snel ontdekken hoeveel andere mensen hier zijn aangemeld die hier net als jij zin in hebben. Maak de tijd vrij om je hier nu aan te melden en zelf te ontdekken hoe leuk dit kan zijn. Je gaat snel nieuwe mensen leren kennen en wie weet is de klik er meteen en gaat het erg snel. Daten kan hier namelijk snel geregeld worden. Maar het gaat er om dat je de eerste stap gaat zetten en nieuwe mensen wil leren kennen. Avontuur kun je hier iedere dag weer opnieuw beleven met alle mensen die hier zijn aangemeld en net als jij op zoek zijn naar spanning en misschien ook wel naar seks.

Sexklik.nl
14 Ervaringen
2.7
Beoordeling 2.7

Gratis profiel aanmaken bij Sexklik

Bij Sexklik kun je nu gratis een profiel aanmaken, maar je kunt hier ook foto’s plaatsen, berichten versturen en op basis van je profiel een spannende seksdate regelen. Daar heb je toch ook zin in? Het is een goed moment om eens te gaan bekijken hoe de profielen van anderen er uit zien, dan krijg je vast en zeker weer nieuwe inspiratie om je eigen profiel te maken. Zet er dingen van jezelf op die je wil delen met anderen, je hoeft er lang niet alles op te zetten. Het gaat er om dat anderen weten waar je zin in hebt en zo weten ze ook wat jij zoekt. Als dat hen bevalt en zij zijn daar ook naar op zoek, kunnen ze contact met je leggen en kun je met elkaar chatten en wie weet later een keer afspreken.

Mobiel gebruiken

Het voordeel van Sexklik is dat je het ook goed op je mobiel kunt gebruiken. Je kunt je direct aanmelden, en vanaf je mobiel berichten beantwoorden en zelf reageren op leuke advertenties. Een goed moment om daar van te gaan genieten! Online kun je nu overal bereikbaar zijn, ideaal want als je een spannend iemand hebt leren kennen dan wil je graag zo snel mogelijk reageren en ook kijken wat de ander je heeft gestuurd. Kies daarom ook voor Sexklik op je mobiel om alles te volgen.

Sexklik.nl screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij Sexklik.nl?

De goedkoopste sexklik.nl credits kosten €0,85 per credit bij aaschaf van 150 credits.

  Wat zijn de plus- en minpunten van Sexklik.nl?

  • Gratis aanmelden
  • Er wordt gewerkt met nepprofielen
  • 2.5
   Populariteit
  • 3.1
   Gebruikersgemak
  • 2.5
   Klantenservice
  • 3
   Klantenservice
  • 2.5
   Kosten
  • 2.7 Gemiddeld
   Totaalscore

  Sexklik FAQ

  Hoe kan ik Sexklik opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Sexklik? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Sexklik.nl account.

  Sexklik opzeggen

  Sexklik.nl account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van  Sexklik en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account aan de bovenzijde van de pagina.

   

  Je bent nu ingelogd!

   

  Stap 2: Klik op “FAQ” link aan de onderzijde van de pagina. Een nieuwe pagina is nu geopend.

  Stap 3: Klik nu op “Hoe verwijder ik mijn profiel” En klik dan op de rode link met de tekst: “hier”.

  Stap 4: Een pop-up window is nu zichtbaar. Voer je wachtwoord in het klik op de groene button met de tekst: “Bevestigen”.

   

  Je hebt nu je account verwijderd op Sexklik!

  Laats bijgewerkt: 06 december 2021

  14 reacties op “Sexklik.nl – Kosten, Review en Ervaringen”

  1. Avatar for maziarsohi@hotmail.com maziarsohi@hotmail.com schreef:

   puur oplichterij !! eigenaar van website wil alleen geld verdienen met zijn oplichterij !!! ik heb advocaat genomen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Avatar for Harry Harry schreef:

   Een grote fake site, met 5 dames zitten chatten en je raad het al..vele € ,lichter en geen date. Die kan dit weekend niet die heeft de kinderen die heeft een oppas weekend en de laatste die ik gesproken heb was dokters assistente. Maar had een oude tel, geen Whatsapp en was al blij dat ze de computer aan kon zetten..dokters assistente…kom.op gewoon fake en dikke nep
   Ben gelijk weg gegaan hier na ik denk 300 € lichter in 2 weken. Schande is het dat dit nog bestaat en een bestaan vind…fake..stam en oplichterij is het

  3. Avatar for mic I mic I schreef:

   Vote: 2/10
   I tried women, couples, men, same result: They always only answer your message, finish with a question, forget previous conversations, never start a new topic. I found nobody willing to meet in person, not even for coffee… for me 90% of the profiles are scam, sorry for the few real ones. Actually, I found few pictures taken from known american amateur sites. I’m out. Anybody found a more real sexdating website?

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.