Home / Sexafspraakjes.be – Kosten, Review en Ervaringen
Sexafspraakjes.be logo

Sexafspraakjes.be - Kosten, Review en Ervaringen

Op SexAfspraakjes.be kun je terecht als je op zoek bent naar een seksdate met een man, vrouw of koppel. De site staat open voor iedereen, dus ook voor manen die een man zoeken of vrouwen die een vrouw willen. Ook koppels kunnen zich aanmelden voor een ander stel, een man of een vrouw. Je kunt zoeken naar zowel amateurs als professionals. Je kunt hier dus ook een beroepsmatig prostituee vinden. Ook is er een mogelijkheid om betaald of onbetaald een erotische chat te hebben via de webcam. Je betaalt niet aan de website, als je een professionele sekswerker benadert dan ga je met hem of haar een overeenkomst aan voor al dan niet betaalde seks. Let wel op: De website heeft een Belgisch webadres en is dus niet specifiek op Nederland gericht.

Sexafspraakjes.be
3
Beoordeling 3

Maak snel en eenvoudig een seksafspraak

Sex Afspraakjes is vooral bedoeld voor mensen die uitsluitend een seksdate willen zonder verdere verplichtingen. Wil je een seksdate zonder dat hier eerst allerlei plichtplegingen aan vooraf gaan dan is deze datingsite een prima uitgangspunt. Je zult hier niet veel mensen vinden die eerst met je uit willen of afspreken in een café om een drankje te drinken. Je maakt direct een afspraak bij één van jullie thuis of in een hotel of op een andere plaats waar jullie elkaar willen ontmoeten. Het doel van de date is voor beide partijen duidelijk en dat maakt de kans op misverstanden een stuk kleiner.

Veel oude profielen

Op de startpagina van Sex Afspraakjes staat een aantal profielen van members die zich hebben aangemeld. Wat hier direct bij opvalt is dat dit allemaal profielen zijn die al maanden of zelfs jaren geleden zijn aangemeld. Het is dus maar de vraag of deze personen vandaag de dag nog steeds op zoek zijn naar een date. Je kunt gratis een advertentie plaatsen, ook als je professionele escort aanbiedt. Bij je profiel kun je een foto plaatsen, deze mag zeer expliciet zijn. Wat meteen opvalt als je in de profielen zoekt is dat voor verschillende profielen dezelfde foto wordt gebruikt. Dat wijst op fake profielen, hier moet je dus zeker beducht voor zijn.

Waar op letten bij het maken van een afspraak voor een seksdate

Als je op zoek bent naar een seksdate zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Let altijd op je veiligheid. Spreek bij voorkeur niet af op een verlaten parkeerterrein of ergens in een natuurgebied. Hoe spannend dat misschien ook klinkt, het is niet verstandig om dit soort afspraken te maken met iemand die je nooit eerder hebt ontmoet. Wees alert op mensen die je nadat je contact hebt gelegd vragen om een betaald telefoonnummer te bellen of er een SMS naartoe te sturen. Dit kan je duur komen te staan als je later je telefoonrekening ontvangt. Houd er ook rekening mee dat een seksdate altijd vrijblijvend moet zijn en dat je op ieder moment kunt besluiten om te stoppen.

Sexafspraakjes.be screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij Sexafspraakjes.be?

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van Sexafspraakjes.be kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

  Wat zijn de plus- en minpunten van Sexafspraakjes.be?

  • Voor mensen die op zoek zijn naar een snelle seksdate
  • Diverse mogelijkheden voor zowel singles als stellen
  • Ook professionele sekswerkers
  • Gratis advertentie plaatsen
  • Veel oude profielen
  • Verschillende profielen gebruiken dezelfde foto
  • Vooral gericht op België
  • 3
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 3 Goed
   Totaalscore
  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items
  Laatste reacties