Home / 50 plus en single? Probeer deze datingsites uit! / SeniorenContact.com: Kosten, Review en Ervaringen!
SeniorenContact.com logo

SeniorenContact.com: Kosten, Review en Ervaringen!

Op zoek naar een betrouwbare datingsite voor senioren? Dan is SeniorenContact.com wellicht iets voor jou. Deze datingsite richt zich specifiek op 50- en 60-plussers die op zoek zijn naar een serieuze relatie of vriendschap. Op Welkeonlinedatingsite.nl hebben we SeniorenContact.com uitgebreid getest en beoordeeld op verschillende criteria, zoals gebruiksgemak, veiligheid en prijs-kwaliteitverhouding. Zo weet je zeker dat je een weloverwogen keuze maakt als je besluit je in te schrijven op deze datingsite. Benieuwd naar onze ervaringen en de kosten van SeniorenContact.com? Lees dan snel verder op onze review pagina en ontdek of deze datingsite bij jou past!

SeniorenContact.com
1 Ervaring
2.6
Beoordeling 2.6

SeniorenContact: Dé datingsite voor 50- en 60-plussers?

SeniorenContact is een datingsite voor 50- en 60-plussers. Je kunt als je in deze doelgroep valt kun je een profiel aanmaken. De site geeft aan dat je op deze datingsite geen jongeren aantreft. Maar als je een profiel wilt aanmaken dan wordt alleen een nickname en je mailadres gevraagd. Dus als je je als 18-jarige wilt aanmelden zal dat zeer waarschijnlijk geen probleem zijn. Wel stelt de website dat profielen worden gecontroleerd, dus allicht dat je alsnog door de mand valt. Ook inactieve profielen worden in de gaten gehouden en verwijderd. Dit heeft als voordeel dat je niet kunt reageren op een profiel van iemand die al geruime tijd niet meer op zoek is en simpelweg is vergeten om zijn profiel te verwijderen.

Veilig online daten

Door jezelf alleen met een nickname op SeniorenContact aan te melden kun je veilig daten. Het is verstandig om niet direct je identiteit prijs te geven. Hiermee kun je namelijk problemen krijgen als iemand besluit om je te willen gaan stalken. Leg het eerste contact daarom altijd uitsluitend via de datingsite en wees voorzichtig met het verstrekken van privé gegevens zoals een mailadres, telefoonnummer of je volledige naam. Dit kan altijd nog als je besluit tot een persoonlijke ontmoeting als het echt klikt tussen jullie.

Kosten voor gebruik

De website is erg karig met het verstrekken van informatie over de kosten. Op de website wordt gesuggereerd dat er geen kosten worden berekend. Inschrijven is gratis, maar dat geldt voor 99% van de datingsites. In de algemene voorwaarden wordt echter vermeld dat voor overige dienstverlening kosten in rekening kunnen worden gebracht. Het gaat dan om een maandelijkse bijdrage of een bedrag per handeling. Je kunt alleen zien of en zo ja hoeveel er betaald moet worden als je een account aanmaakt en inlogt. Als deze betalingsvoorwaarden je niet bevallen kun je natuurlijk altijd besluiten om je account weer te verwijderen.

Wil je niet de rest van je leven single blijven?

Als je single bent, omdat je partner is overleden of omdat jullie uit elkaar zijn gegaan, dan wil je misschien toch weer een nieuwe relatie of een nieuw maatje vinden. Voor een liefdesrelatie of wellicht alleen vriendschap. Veel mensen voelen zich prettiger als ze in het gezelschap van anderen zijn en samen dingen kunnen ondernemen. Als jij ook tot deze groep behoort dan is het misschien een goed idee om een account aan te maken op SeniorenContact en op zoek te gaan naar een leuke match. Je kunt voordat je een account aanmaakt en inlogt globaal zoeken naar mannen of vrouwen ineen bepaalde leeftijdscategorie. Je kunt zoeken in Nederland of Vlaanderen en ook een provincie selecteren.

SeniorenContact.com screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van SeniorenContact.com?

 • SeniorenContact.com begrijpt de specifieke behoeften en uitdagingen van senioren als het gaat om sociale interactie en biedt een platform dat exclusief is ontworpen voor deze doelgroep.
 • Het platform heeft een gebruiksvriendelijke interface die speciaal is ontworpen met het oog op de oudere gebruikers. Het navigeren door de website en het gebruik van de functies zijn intuïtief en eenvoudig.
 • SeniorenContact.com biedt de mogelijkheid voor senioren om nieuwe vriendschappen en sociale contacten op te bouwen. Dit kan bijdragen aan het verminderen van eenzaamheid en het bevorderen van een gevoel van verbondenheid.
 • Het platform heeft maatregelen getroffen om de veiligheid van de gebruikers te waarborgen, zoals het controleren van profielen en het bieden van een veilige omgeving om persoonlijke informatie te delen.
 • Het platform waardeert de privacy van gebruikers en heeft strikte beleidsmaatregelen om persoonlijke gegevens te beschermen. Gebruikers kunnen erop vertrouwen dat hun informatie veilig en vertrouwelijk wordt behandeld.
 • SeniorenContact.com kan een lidmaatschapsvergoeding vereisen om toegang te krijgen tot alle functies en activiteiten op het platform. Dit kan een belemmering vormen voor senioren met beperkte financiële middelen.
 • Hoewel SeniorenContact.com zich richt op senioren, is het mogelijk dat niet alle senioren toegang hebben tot of bekend zijn met dit specifieke online platform, waardoor het potentiële bereik beperkt kan zijn.
 • Sommige senioren kunnen moeite hebben met het gebruik van technologie of het navigeren op een online platform. Dit kan leiden tot frustratie of beperkte participatie.
 • Aangezien SeniorenContact.com een online platform is, zijn gebruikers afhankelijk van een stabiele internetverbinding om toegang te krijgen tot de diensten. Dit kan een obstakel vormen voor senioren in gebieden met beperkte internetdekking.
 • Er wordt gedeeltelijk gebruik gemaakt van fictieve profielen. Voor een serieuze relatie raden we je aan om je in te schrijven bij een andere 50+ datingsite.

Ontmoet gelijkgestemden op SeniorenContact.com: De datingsite voor actieve senioren

SeniorenContact.com is dé datingsite voor actieve 50- en 60-plussers op zoek naar een nieuwe liefde. Met de handmatige controle van profielen en het regelmatig verwijderen van inactieve profielen, biedt SeniorenContact.com een veilige en betrouwbare omgeving voor serieuze daters. Bovendien kun je met een gratis profiel al snel aan de slag en ontdekken of deze datingsite bij je past. SeniorenContact.com biedt daarnaast een scala aan handige functies, zoals het versturen van flirts en persoonlijke berichten, om snel en eenvoudig in contact te komen met andere leden. Ben jij een actieve senior en op zoek naar een nieuwe liefde? Schrijf je dan nu in op SeniorenContact.com en ontdek de mogelijkheden!

 • 2.8

  Populariteit

  SeniorenContact.com is een populaire datingsite onder actieve 50- en 60-plussers die op zoek zijn naar een nieuwe liefde. De handmatige controle van profielen en het regelmatig verwijderen van inactieve profielen, in combinatie met handige functies zoals het versturen van flirts en persoonlijke berichten, maken SeniorenContact.com een betrouwbare en effectieve keuze voor senioren die serieus willen daten.

 • 2.2

  Gebruikersgemak

  SeniorenContact.com biedt een eenvoudig en gebruiksvriendelijk platform voor 50- en 60-plussers die op zoek zijn naar een nieuwe liefde. Met handige functies, zoals het versturen van flirts en persoonlijke berichten, is het gemakkelijk om in contact te komen met andere leden en de zoektocht naar de perfecte match te beginnen.

 • 2.8

  Functionaliteiten

  SeniorenContact.com biedt diverse handige functies, zoals het versturen van flirts en persoonlijke berichten, om snel en eenvoudig in contact te komen met andere serieuze 50- en 60-plussers. Bovendien kun je profielen handmatig controleren en inactieve profielen worden regelmatig verwijderd, wat zorgt voor een veilige en betrouwbare omgeving. Schrijf je nu gratis in en ontdek de mogelijkheden!

 • 2.5

  Klantenservice

  SeniorenContact.com staat bekend om haar uitstekende klantenservice. Heb je vragen of hulp nodig bij het gebruik van de datingsite? Dan staat het ervaren team van SeniorenContact.com voor je klaar om je snel en vriendelijk te helpen.

 • 2.8

  Kosten

  Benieuwd naar de kosten van SeniorenContact.com? Een gratis profiel biedt al de mogelijkheid om te daten en te ontdekken of deze datingsite bij je past. Wil je meer functies gebruiken, zoals het versturen van persoonlijke berichten, dan kun je kiezen voor een betaald abonnement vanaf €24,99 per maand.

 • 2.6 Gemiddeld

  Totaalscore

  SeniorenContact.com is dé datingsite voor actieve 50- en 60-plussers op zoek naar een nieuwe liefde. De handmatige controle van profielen en het regelmatig verwijderen van inactieve profielen, in combinatie met handige functies zoals het versturen van flirts en persoonlijke berichten, maken SeniorenContact.com een betrouwbare en effectieve keuze voor senioren die serieus willen daten. Schrijf je nu gratis in en ontdek de mogelijkheden!

SeniorenContact.com FAQ

Hoe kan ik SeniorenContact.com opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over SeniorenContact.com? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van SeniorenContact account.

SeniorenContact.com opzeggen

SeniorenContact.com account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van SeniorenContact en log in met je profielnaam en wachtwoord op je account. Het login veld bevind zich aan de linker bovenzijde van de pagina met de “inloggen” button.

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik in het linker menu op: “Mijn instellingen”. Scroll vervolgens geheel naar beneden tot het kopje “Profiel verwijderen”. Vul hier je wachtwoord in en klik dan op de button met de tekst: “Verwijder Profiel”.

 

Je hebt nu je account verwijderd op SeniorenContact.com!

Wat is SeniorenContact.com?

SeniorenContact.com is een datingsite gericht op senioren vanaf 50 jaar. De site biedt de mogelijkheid om in contact te komen met andere senioren voor vriendschap, een relatie of een gezellige date.

Hoeveel kost een abonnement op SeniorenContact.com?

SeniorenContact.com biedt verschillende abonnementen aan. Een maandabonnement kost €24,99 per maand. Een kwartaalabonnement kost €14,99 per maand en een jaarabonnement kost €9,99 per maand.

Zijn er veel actieve leden op SeniorenContact.com?

SeniorenContact.com heeft naar eigen zeggen meer dan 300.000 leden, waarvan een groot deel actief is op de site. Er zijn dagelijks nieuwe aanmeldingen en activiteiten op de site.

Kan ik SeniorenContact.com gratis uitproberen?

Ja, SeniorenContact.com biedt de mogelijkheid om een gratis account aan te maken. Met een gratis account kun je profielen bekijken en interesse tonen in andere leden. Voor het versturen van berichten en het gebruik van alle functionaliteiten is een betaald abonnement vereist.

Is SeniorenContact.com veilig en betrouwbaar?

SeniorenContact.com doet er alles aan om de veiligheid en betrouwbaarheid van de site te waarborgen. Zo worden profielen handmatig gecontroleerd en is het mogelijk om verdachte profielen te melden. Daarnaast maakt SeniorenContact.com gebruik van een beveiligde verbinding en worden persoonsgegevens veilig opgeslagen.

Laats bijgewerkt: 26 juni 2023

Eén reactie op “SeniorenContact.com: Kosten, Review en Ervaringen!”

 1. Peter schreef:

  Seniorencontact.com is een datingsite waar door veel beloven, ontmoeting uitstellen en andere praktijken de dames je zolang mogelijk proberen je aan het lijntje te houden om credits te kunnen innen.
  Wees gewaarschuwd voor de bejaardenverzorgster CD 1, die vergist zich wel eens omdat ze met meerder cliënten tegelijk contact heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---