Home / SeniorenContact.com – Kosten, Review en Ervaringen
SeniorenContact.com logo

SeniorenContact.com - Kosten, Review en Ervaringen

SeniorenContact is een datingsite voor 50- en 60-plussers. Je kunt als je in deze doelgroep valt kun je een profiel aanmaken. De site geeft aan dat je op deze datingsite geen jongeren aantreft. Maar als je een profiel wilt aanmaken dan wordt alleen een nickname en je mailadres gevraagd. Dus als je je als 18-jarige wilt aanmelden zal dat zeer waarschijnlijk geen probleem zijn. Wel stelt de website dat profielen worden gecontroleerd, dus allicht dat je alsnog door de mand valt. Ook inactieve profielen worden in de gaten gehouden en verwijderd. Dit heeft als voordeel dat je niet kunt reageren op een profiel van iemand die al geruime tijd niet meer op zoek is en simpelweg is vergeten om zijn profiel te verwijderen.

SeniorenContact.com
1 Ervaring
2.6
Beoordeling 2.6

Veilig online daten

Door jezelf alleen met een nickname op SeniorenContact aan te melden kun je veilig daten. Het is verstandig om niet direct je identiteit prijs te geven. Hiermee kun je namelijk problemen krijgen als iemand besluit om je te willen gaan stalken. Leg het eerste contact daarom altijd uitsluitend via de datingsite en wees voorzichtig met het verstrekken van privé gegevens zoals een mailadres, telefoonnummer of je volledige naam. Dit kan altijd nog als je besluit tot een persoonlijke ontmoeting als het echt klikt tussen jullie.

Kosten voor gebruik

De website is erg karig met het verstrekken van informatie over de kosten. Op de website wordt gesuggereerd dat er geen kosten worden berekend. Inschrijven is gratis, maar dat geldt voor 99% van de datingsites. In de algemene voorwaarden wordt echter vermeld dat voor overige dienstverlening kosten in rekening kunnen worden gebracht. Het gaat dan om een maandelijkse bijdrage of een bedrag per handeling. Je kunt alleen zien of en zo ja hoeveel er betaald moet worden als je een account aanmaakt en inlogt. Als deze betalingsvoorwaarden je niet bevallen kun je natuurlijk altijd besluiten om je account weer te verwijderen.

Wil je niet de rest van je leven single blijven?

Als je single bent, omdat je partner is overleden of omdat jullie uit elkaar zijn gegaan, dan wil je misschien toch weer een nieuwe relatie of een nieuw maatje vinden. Voor een liefdesrelatie of wellicht alleen vriendschap. Veel mensen voelen zich prettiger als ze in het gezelschap van anderen zijn en samen dingen kunnen ondernemen. Als jij ook tot deze groep behoort dan is het misschien een goed idee om een account aan te maken op SeniorenContact en op zoek te gaan naar een leuke match. Je kunt voordat je een account aanmaakt en inlogt globaal zoeken naar mannen of vrouwen ineen bepaalde leeftijdscategorie. Je kunt zoeken in Nederland of Vlaanderen en ook een provincie selecteren.

SeniorenContact.com screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van SeniorenContact.com?

 • Het aanmaken van een profiel is gratis
 • Je kunt zonder in te loggen zoeken in de profielen en basis info lezen
 • Geen duidelijkheid over de kosten
 • Je profiel is gedeeltelijk openbaar en voor iedereen in te zien, ook voor mensen die geen member zijn
 • 3
  Populariteit
 • 1.9
  Gebruikersgemak
 • 3
  Functionaliteiten
 • 2
  Klantenservice
 • 3
  Kosten
 • 2.6 Gemiddeld
  Totaalscore

SeniorenContact.com FAQ

Hoe kan ik SeniorenContact.com opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over SeniorenContact.com? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van SeniorenContact account.

SeniorenContact.com opzeggen

SeniorenContact.com account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van SeniorenContact en log in met je profielnaam en wachtwoord op je account. Het login veld bevind zich aan de linker bovenzijde van de pagina met de “inloggen” button.

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik in het linker menu op: “Mijn instellingen”. Scroll vervolgens geheel naar beneden tot het kopje “Profiel verwijderen”. Vul hier je wachtwoord in en klik dan op de button met de tekst: “Verwijder Profiel”.

 

Je hebt nu je account verwijderd op SeniorenContact.com!

Laats bijgewerkt: 27 februari 2021

Eén reactie op “SeniorenContact.com – Kosten, Review en Ervaringen”

 1. Avatar for Peter Peter schreef:

  Seniorencontact.com is een datingsite waar door veel beloven, ontmoeting uitstellen en andere praktijken de dames je zolang mogelijk proberen je aan het lijntje te houden om credits te kunnen innen.
  Wees gewaarschuwd voor de bejaardenverzorgster CD 1, die vergist zich wel eens omdat ze met meerder cliënten tegelijk contact heeft.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *