Home / Sekshookup – Kosten, Review en Ervaringen
Sekshookup logo

Sekshookup - Kosten, Review en Ervaringen

Als je een erotische datingsite wil bezoeken dan kun je een kijkje nemen op Sekshookup. Het is een online plek waar je mensen kunt ontmoeten voor een sexdate. Je kunt je hier gratis aanmelden en je kunt hier dus gratis komen kijken. Het voordeel van Sekshookup is dat de site ook mobiel bereikbaar is. Waar je ook bent, met je telefoon kun je altijd een bezoekje brengen aan de site, ook de contacten kun je goed raadplegen. Je kunt dus flexibel op iedere locatie een sexpartner zoeken.

Sekshookup
11 Ervaringen
3
Beoordeling 3

Sekshookup.nl gratis ontdekken

Doordat Sekshookup gratis is, kun je zelf ontdekken wat je voordelen zijn. Je gaat een gebruikersnaam opgeven en je geeft je voorkeuren aan. Dan kun je je leeftijd invoeren en activeer je je eigen profiel via je mail. Het is volledig anoniem en discreet. Je persoonlijke gegevens worden dan ook niet vrij gegeven aan derden. Er zijn wel kosten verbonden aan Sekshookup, maar dat is wanneer je toegang wil tot alle functies. Je betaalt dan bijvoorbeeld tien euro voor tien credits en tachtig euro voor honderd credits. Hoe meer credits je neemt, hoe goedkoper het wordt.

Voordelen Sekshookup

Het leuke aan Sekshookup is dat er een vrij nieuw ledenbestand actief is. De website is mooi en je krijgt een gratis credit wanneer je je aan gaat melden. Je betaalt vervolgens per bericht. Het is fijn om te weten waar je aan toe bent en bij deze site wordt daar ook alles aan gedaan. Zorg dat je ook weet wat jouw voordelen zijn als je van Sekshookup gebruik gaat maken.

Veiligheid Sekshookup

Je kunt de website Sekshookup.nl veilig gebruiken, alles is discreet en anoniem. Je kunt er ook echt op rekenen, steeds meer mensen maken daar gebruik van en kijken hier ook naar. Je wil niet meteen dat anderen weten wie je bent, maar daar hoef je je hier dan ook geen zorgen over te maken. Het is en blijft anoniem en daar kun je nu zelf achter komen als je je ook gratis aan gaat melden bij Sekshookup.

Beoordeling Sekshookup

Sekshookup is een leuke ontmoetingsplaats welke goed toegankelijk is, zowel via de laptop, iPad als via je mobiele telefoon. Als je zin hebt om nieuwe mensen te ontmoeten en je bent onderweg, geen probleem. De website is mobiel goed bereikbaar waar jij je voordeel mee kunt doen. Daarnaast is het fijn om te weten dat je er eerst gratis gebruik van kunt maken en vervolgens kun je als je dat wenst credits kopen. Er zijn in het begin dus geen kosten aan verbonden. Ervaar nu ook wat de voordelen zijn van Sekshookup door er zelf gebruik van te maken. Dus ben je op zoek naar nieuwe mensen? Gratis aanmelden kan direct op Sekshookup en dan ervaar jij zelf wat jouw voordelen hier zijn!

Sekshookup screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij Sekshookup?

De goedkoopste Sekshookup.nl credits kosten €0,72 per credit bij aanschaffing van 275 credits.

  Wat zijn de plus- en minpunten van Sekshookup.nl?

  • Lid worden is gratis
  • Het is niet mogelijk om een echte afspraak te maken met fictieve profielen
  • 2.9
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 2.9
   Kosten
  • 3 Goed
   Totaalscore

  SeksHookup FAQ

  Hoe kan ik SeksHookup opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite SeksHookup? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw SeksHookup.nl account.

  SeksHookup opzeggen

  SeksHookup.nl account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van SeksHookup en log in met je E-mail adres en password op je account.Het login scherm wordt zichtbaar nadat je op de roze “inloggen” button hebt geklikt aan de bovenkant van de website.

  Je bent nu ingelogd!

  Stap 2: Klik in het hoofdmenu op je profielnaam zodat er een nieuw menu zichtbaar wordt. Klik in dit menu op: “profiel”.

  Stap 3: Een nieuwe pagina is nu geopend. Klik op het 2e tabblad (Account bewerken).

  Stap 4: Een nieuwe pagina is nu weer geopend. Klik op de groene button met de tekst: “Account sluiten”. Een pop-up window is nu zichtbaar. Klik op “OK”.

  Je hebt nu je account verwijderd op SeksHookup.nl!

  Laats bijgewerkt: 04 februari 2021

  11 reacties op “Sekshookup – Kosten, Review en Ervaringen”

  1. Avatar for Autofiets Autofiets schreef:

   Dus als je neuken wil als man om heel plat te zeggen, moet je naar de hoeren gaan als je geen vrouwen kunt versieren met geflikflooi.tenminste als je geld wil besparen.zijn er ook nog datingsite zonder nepprofielen waar je wel elkaar kunt ont moeten zonder dat je credits moet kopen?of zijn alle informatie over datingsite alleen maar lokkertjes om je te verlijden van het kopen van credits uiteindelijk.

  2. Avatar for JAH JAH schreef:

   Ik had bij de eerste aanmaning al gezien dat sekshookup nep is voor doe je tijd niet in goeie geld niet weg Dit is pure oplichting
   Ik wil kijken als er een mogelijkheid is om te vervolgen zodat dit een strafzaak wordt
   misschien kan Interpol een handje helpen

  3. Avatar for Ron Boon Ron Boon schreef:

   En het voordeel van seksdatingtoppers is een hele goede klanten service ! En je krijgt bij aanmelding netjes 3 gratis credits echt een aanrader !!

  4. Avatar for Ron Boon Ron Boon schreef:

   99 % op internet wat seks dating betreft is helaas allemaal nep en FAKE alles is 100 % oplichting en diefstal om maar zoveel mogelijk geld te verdienen uit jouw zak !!!! Lees de algemene voorwaarden zeer goed door !!! Dan kom je tegen deze site kan fictieve profielen bevatten entertainment profielen zogezegd. Waar geen afspraak mee mogelijk is !!! En het hoofd kantoor zit in Roemenië waarom niet in Holland ??? Je word op de site maanden aan het lijntje gehouden door dikke trollen en chat operators die voor deze site werken en er dik voor betaald krijgen !!!!! Een foto als je die vraagt. Die krijg je niet omdat ze niet bestaan en fakers zijn !!!! Pure oplichting SEKSHOOKUP !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Trap er niet in heren !!!!! Ik zelf ben nu lid geworden van SEKSDATINGTOPPERS !!!! En dat is een aanrader. Ik heb daar meerdere leuke geile dates gehad. Dus daar moet je wezen !!!!

   Ronny

  5. Avatar for Tommy Tommy schreef:

   Heb al enkele dates gehad via deze site, een van de weinige goede dating sites!

  6. Avatar for Henk Henk schreef:

   Waarom kunnen ze geen telefoon nummers doorgeven

   • Avatar for John John schreef:

    Die geven ze ook hij is alleen een nummer in Engeland!
    En geen hond die gaat opnemen!

  7. Avatar for Mike Mike schreef:

   Nep nep niet doen

   • Avatar for Mike Mike schreef:

    Je word dood gegooid met nep berichten. Reacties komen totaal niet overeen

   • Avatar for chris chris schreef:

    daar heb je gelijk in ik vind dat al de credits sites nep zijn en worden beantwoordt door een chatoperator dus niet op gaan

  8. Avatar for Lepulmi Lepulmi schreef:

   Deze site I zo fake als je maar kan voorstellen.
   Niet doen, het is echt zonde van je geld,dit is net als andere sites waarvan je zou kunnen

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *