Home / SeksChattenNu.nl – Kosten, Review en Ervaringen
SeksChattenNu.nl logo

SeksChattenNu.nl - Kosten, Review en Ervaringen

Op Sekschattennu kun je een gratis profiel aanmaken om op deze manier in contact te komen met andere volwassenen die het leuk vinden om erotisch te chatten. De dienst is niet gratis. Als je gebruik wilt maken van bepaalde functies waaronder het chatten, dan worden hier kosten voor in rekening gebracht. Dit staat vermeld in de algemene voorwaarden. Deze zijn echter niet duidelijk over de aard van de kosten. Er wordt zowel gesproken over abonnementen of betalen in de vorm van credits, die je online kunt kopen en waarmee je per verzonden of ontvangen bericht betaalt. Op deze website vind je vooral dames die op zoek zijn naar een sekschat of seksdate. Het gaat daarbij vooral om online contacten, de nadruk ligt niet op het arrangeren van fysieke ontmoetingen.

SeksChattenNu.nl
2
Beoordeling 2

Een account aanmaken is gratis

Wil je Sekschattennu uitproberen dan kun je een gratis profiel aanmaken. Zodra je bent ingelogd kun je zoeken in de profielen van andere leden. Zit daar iemand bij met wie je in contact wilt komen dan kun je deze persoon een bericht sturen. De berichten zijn privé en kunnen dus niet door andere members worden gelezen. Of het tot een seksdate komt is natuurlijk niet zeker. De website vermeldt in de algemene voorwaarden dat de site zich vooral richt op entertainment en dat de profielen deels fictief zijn. Dit betekent dat de profielen geen werkelijk bestaande personen vertegenwoordigen. De berichten die je ontvangt worden automatisch gegenereerd of verstuurd door medewerkers van de website. Het maken van een fysieke afspraak voor een ontmoeting is in deze gevallen uiteraard niet mogelijk.

Seksdating zonder verplichtingen

Seksdating is natuurlijk wat anders dan serieuze dating. Je zal op de website Sekschattennu geen mensen vinden die serieus op zoek zijn naar een partner. Hier staan uitsluitend profielen van dames die bedoeld zijn als entertainment voor mannen die uit zijn op wat erotisch vermaak online. Vaak betreft het een bedrijf dat meerdere van dit soort websites in beheer heeft. Je komt dezelfde profielen daarom vaak op meerdere websites tegen. Op erotisch entertainment is niets tegen, als je je maar realiseert dat het niet meer is dan dat. Stel je niet voor dat je de dame in kwestie in het echt kan gaan ontmoeten en dat daar wellicht iets moois uit kan voortvloeien. Als je je realiseert waar je aan begint dan is er niets aan de hand. Veel mannen zijn negatief over websites als Sekschattennu omdat ze het idee hebben te worden bedrogen. Maar de website geeft duidelijk de intenties aan. Het is dus een kwestie van goed de voorwaarden lezen.

SeksChattenNu.nl screenshot

Meer over deze website

Let op: Veel seks datingsites maken gebruik van fictieve profielen. Een deel van het aantal leden zijn dan fake. Het is dus mogelijk dat je contact hebt met een zogenaamde chatoperator in plaats van een “echt lid”. Lees daarom altijd eerst de voorwaarden van de website! Vaak worden deze datingsites aangeduid als een “entertainment dienst”. Wij hebben geen inzicht in de verhoudingen van echte leden tot fictieve leden. Lees daarom de ervaringen van andere bezoekers en de voorwaarden op de betreffende website.

Wat kost een lidmaatschap bij SeksChattenNu.nl?

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze website.

De actuele prijs van SeksChattenNu kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

 

  Wat zijn de plus- en minpunten van SeksChattenNu.nl?

  • Je kunt gratis een profiel aanmaken
  • Je ziet de meest recente profielen op de voorpagina om een indruk te krijgen
  • De website is vooral gericht op entertainment en niet bedoeld voor fysieke dating
  • De kosten voor het gebruik worden vooraf niet duidelijk
  • 2
   Populariteit
  • 2
   Gebruikersgemak
  • 2
   Functionaliteiten
  • 2
   Klantenservice
  • 2
   Kosten
  • 2 Gemiddeld
   Totaalscore
  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items