Home / SeekingArrangement – Kosten, Review en Ervaringen
SeekingArrangement logo

SeekingArrangement - Kosten, Review en Ervaringen

Misschien heb je al eens gehoord van het begrip sugar baby. Dit zijn vrouwen die graag in contact komen met leuke succesvolle mannen en ze door hen laten verwennen. Vaak krijgen ze dan cadeaus en in ruil daarvoor bieden ze jou een leuk gezelschap en meer. Het zijn vrouwen die het ook echt leuk vinden om de mannen naar de zin te maken. Dit kan dan ook op de momenten dat jij het wilt. Wanneer je een succesvolle en drukke baan hebt dan kun je niet op ieder moment afspreken met een vrouw. Voor een sugar baby is dat geen probleem. Deze zorgt er dan voor dat die bij jou is op het moment dat het beste voor jou is. De website Seekingarrangement die zorgt ervoor dat de succesvolle mannen in contact gebracht worden met de sugar baby’s.

SeekingArrangement
2.7
Beoordeling 2.7

Er zijn vele leden op deze website te vinden. Wanneer jij je wilt registeren dan is dit gratis en dan kun je meteen tussen de leden zoeken. Het zal niet lang duren voor je de eerste contacten hebt opgedaan en misschien kunnen jullie dan ook al snel de eerste afspraak maken. Voor de sugar baby’s is het fijn om snel een date met de sugar daddy’s (zoals de succesvolle mannen ook wel genoemd worden) af te spreken.

Verhouding mannen en vrouwen

Op deze website staan er vier keer zoveel vrouwen ingeschreven als mannen. Het is voor de mannen dan ook geen probleem om in contact te komen met de vrouwen. De oprichter van de website die garandeert je dat er geen valse profielen of bots op de website te vinden zijn. Wanneer je dan ook contact met iemand krijgt dan weet je ook echt dat je contact hebt met de persoon die op de foto te zien is. In Nederland hebben wij onze eigen variant van deze datingsite genaamd suikerarrangement.

Leeftijd speelt geen rol

Op de website van Seekingarrangement speelt leeftijd geen rol. Wil je als man met een jongere meid afspreken dan is dit gewoon mogelijk. Uiteraard zijn de vrouwen allemaal wel ouder dan achttien jaar. Jij kunt gewoon eerlijk aangeven waar je naar op zoek bent en dan zal je merken dat er ook echt te vinden waar je naar op zoek bent. De website die heeft dan ook nog eens leden uit de hele wereld en als je voor je werk regelmatig in een bepaald land verblijft dan kun je daar ook contacten leggen met een leuke sugar baby.

Sugardating

We hadden al aangegeven dat het inschrijven gratis is en we willen je aanraden om dit te doen. Wanneer je dit hebt gedaan dan zie je meteen welke leden er allemaal op de website te vinden zijn. Spreek je een date af dan weet je dat er geen verdere verplichtingen zijn. De bedoelingen van zowel de sugar baby’s als de sugar daddy’s die zijn duidelijk en dit is natuurlijk wel zo fijn. Ben je een vrouw en wil je graag in contact komen met succesvolle mannen die je in de watten leggen dan is deze website zeker het bezoeken waard. De mannen die zullen ook zeker niet klagen. Er is vrouwelijk schoon in overvloed en deze vrouwen willen dan ook nog eens graag echt snel afspreken.

SeekingArrangement screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij SeekingArrangement.com?

De goedkoopste Seeking Arrangement credits kosten €0,70 per bericht bij aanschaf van 200 credits. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van “SeekingArrangement.com” kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

  Wat zijn de plus- en minpunten van Seeking Arrangement?

  • Gratis aanmelden
  • Minder geschikt voor Nederlanders
  • 2.5
   Populariteit
  • 2.8
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 2.7
   Klantenservice
  • 2.6
   Kosten
  • 2.7 Gemiddeld
   Totaalscore

  SeekingArrangement FAQ

  Hoe kan ik SeekingArrangement opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite seekingarrangement? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw SeekingArrangement.com account.

  SeekingArrangement opzeggen

  SeekingArrangement.com account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van SeekingArrangement en klik op “Login” aan de bovenzijde van de pagina. Een nieuwe pagina is nu geopend. Vul hier je E-mail en wachtwoord in en klik dan op de rode button met de tekst: ”Aanmelden”.

  Je bent nu ingelogd!

   

  Stap 2: Klik op je eigen avatar aan de rechter bovenzijde van de pagina.  Een nieuw menu is nu zichtbaar. Klik in dit menu op “Instellingen”.

  Stap 3: Een nieuwe pagina is geopend. Klik op de rode link met de tekst: “Deactiveren of verwijderen account” Onderaan de pagina.

  Stap 4: Een nieuwe pagina is geopend. Klik op de onderste button met de tekst: “Account verwijderen”.

  Stap 5: Een nieuwe pagina is nu geopend. Geef een reden voor uitschrijving en klik dan op de rode button: “definitief verwijderen”.

   

  Je hebt nu je account verwijderd op Seeking Arrangement!

  Lees ook deze sugardating blogs:

  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items