Home / SalaamLove.com – Kosten, Review en Ervaringen
SalaamLove.com logo

SalaamLove.com - Kosten, Review en Ervaringen

SalaamLove.com is een datingsite voor moslims. Salaam betekent vrede, letterlijk vertaald vanuit het Arabisch. Toch is SalaamLove.com niet alleen een datingsite voor singles die uit de Arabische landen komen. Het woord wordt namelijk ook gebruikt door moslims in andere landen, als woord om elkaar te begroeten. Iedereen die tot de islamitische community behoort is welkom om op deze datingsite te zoeken naar vrijgezelle moslims die klaar zijn om een serieuze verbinding aan te gaan. Het is dan ook zo dat je op SalaamLove.com niet zomaar gaat zoeken naar singles. Hier zoek je naar iemand om mee te trouwen. Alles draait hier om het huwelijk en het vinden van de juiste partner voor een islamitisch huwelijk.

SalaamLove.com
3
Beoordeling 3

Een huwelijkskandidaat zoeken via de datingsite

Via SalaamLove.com kun je direct op zoek gaan naar een goede huwelijkskandidaat. In meerdere islamitische landen wordt gesteld dat mensen vóór hun dertigste verjaardag getrouwd zijn. Het lukt lang niet alle singles om in het dagelijks leven iemand tegen te komen om voor die tijd mee te trouwen. Voor deze mensen is een datingsite zoals SalaamLove.com natuurlijk ideaal.

Betekent dit dat alle leden op deze datingsite jonger dan dertig jaar zijn? Nee, dat zeker niet. Het heeft vooral ook te maken met afkomst, cultuur en met name ook de familienormen en –waarden. Er zijn zeker ook veertigers, vijftigers en bijvoorbeeld zestigers die via deze datingsite zoeken naar iemand om mee te trouwen.

Uitsluitend voor serieuze singles

Als je op zoek bent naar singles om gewoon eens wat mee te daten, voor het plezier, dan is het niet de bedoeling dat je op deze datingsite gaat zoeken naar vrijgezellen. Hier ben je eigenlijk echt alleen welkom als je heel serieus op zoek bent naar liefde. Het is de bedoeling dat je hier iemand vindt om de rest van je leven mee door te brengen, om een gezin mee te stichten en een mooie toekomst op te bouwen. Het is dan ook niet erg wenselijk dat je eerst met veel mensen op date gaat en dan pas een keuze maakt voor een mogelijke relatie. Je gaat online op zoek naar één huwelijkskandidaat. Je moet dus wel echt serieus zijn om aan de slag te gaan met SalaamLove.com, maar dit heeft er ook wel in geresulteerd dat er al veel huwelijken zijn gesloten tussen mensen die elkaar op deze datingsite hebben ontmoet.

Matches vinden bij SalaamLove.com

Hoe kom je nu in contact met de beste huwelijkskandidaat voor jou? Er zijn immers veel singles die zich hebben ingeschreven bij deze datingsite. Hoe vind je elkaar? Hier zijn eigenlijk twee mogelijkheden te vinden. Op de eerste plaats gaat de datingsite actief aan de slag met jouw profiel. De datingsites vergelijkt profielen en vragenlijsten met elkaar om goede matches te maken. Deze matches krijg je via je persoonlijke profiel voorgesteld. De datingsite heeft veel ervaring, dus het zou zomaar kunnen dat deze jou de perfecte kandidaat voorstelt. Is dit niet het geval? Dan kun je zelf ook alle aanwezige profielen doorzoeken om de perfecte huwelijkskandidaat te vinden. Als je deze denkt te hebben gevonden, dan kun je contact opnemen. Om alle functies te kunnen gebruiken heb je een betaald lidmaatschap nodig.

SalaamLove.com screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van SalaamLove.com?

 • Gratis aanmelden
 • Niet voor iedereen geschikt
 • 3
  Populariteit
 • 3
  Gebruikersgemak
 • 3
  Functionaliteiten
 • 3
  Klantenservice
 • 3
  Kosten
 • 3 Goed
  Totaalscore

SalaamLove.com FAQ

Hoe kan ik SalaamLove.com opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite SalaamLove.com? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Salaam Love account.

SalaamLove.com opzeggen

SalaamLove account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van SalaamLove en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account.

 

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik in het hoofdmenu op: “My account”. Een nieuw menu is zichtbaar. klik in dit menu op: “Settings”. Een nieuwe pagina is nu geopend.

Stap 3: Klik nu op het tabblad: “Delete Profile”. Een nieuwe pagina is nu weer geopend

Stap 4: Klik op het vierkantje in het midden van de pagina en klik vervolgens op de button met de tekst: “Yes, I’m sure”

 

Je hebt nu je account verwijderd van SalaamLove.com!

Laats bijgewerkt: 08 februari 2022

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *