Home / Op zoek naar liefde als Moslim? Bekijk deze datingsites! / SalaamLove.com: Review, kosten, ervaringen en meer!
SalaamLove.com logo

SalaamLove.com: Review, kosten, ervaringen en meer!

SalaamLove.com is een toonaangevende datingsite voor moslims die op zoek zijn naar een serieuze verbinding binnen de islamitische gemeenschap. Met een focus op het vinden van de juiste partner voor een islamitisch huwelijk, biedt SalaamLove.com een betrouwbaar platform waar vrijgezelle moslims elkaar kunnen ontmoeten. In onze uitgebreide review van SalaamLove.com vindt u informatie over de kosten, functionaliteiten en gebruikerservaringen. Ontdek hoe SalaamLove.com zich onderscheidt als een veilige en vertrouwde omgeving waar moslims liefde en levenslange relaties kunnen vinden. Lees onze review en ontdek waarom SalaamLove.com de ideale datingsite is voor moslims die klaar zijn voor een betekenisvolle verbinding.

SalaamLove.com
3
Beoordeling 3

SalaamLove.com: Het platform voor moslims die streven naar een islamitisch huwelijk

SalaamLove.com is een datingsite voor moslims. Salaam betekent vrede, letterlijk vertaald vanuit het Arabisch. Toch is SalaamLove.com niet alleen een datingsite voor singles die uit de Arabische landen komen. Het woord wordt namelijk ook gebruikt door moslims in andere landen, als woord om elkaar te begroeten. Iedereen die tot de islamitische community behoort is welkom om op deze datingsite te zoeken naar vrijgezelle moslims die klaar zijn om een serieuze verbinding aan te gaan. Het is dan ook zo dat je op SalaamLove.com niet zomaar gaat zoeken naar singles. Hier zoek je naar iemand om mee te trouwen. Alles draait hier om het huwelijk en het vinden van de juiste partner voor een islamitisch huwelijk.

YouTube player

Een huwelijkskandidaat zoeken via de datingsite

Via SalaamLove.com kun je direct op zoek gaan naar een goede huwelijkskandidaat. In meerdere islamitische landen wordt gesteld dat mensen vóór hun dertigste verjaardag getrouwd zijn. Het lukt lang niet alle singles om in het dagelijks leven iemand tegen te komen om voor die tijd mee te trouwen. Voor deze mensen is een datingsite zoals SalaamLove.com natuurlijk ideaal. Betekent dit dat alle leden op deze datingsite jonger dan dertig jaar zijn? Nee, dat zeker niet. Het heeft vooral ook te maken met afkomst, cultuur en met name ook de familienormen en –waarden. Er zijn zeker ook veertigers, vijftigers en bijvoorbeeld zestigers die via deze datingsite zoeken naar iemand om mee te trouwen.

Uitsluitend voor serieuze singles

Als je op zoek bent naar singles om gewoon eens wat mee te daten, voor het plezier, dan is het niet de bedoeling dat je op deze datingsite gaat zoeken naar vrijgezellen. Hier ben je eigenlijk echt alleen welkom als je heel serieus op zoek bent naar liefde. Het is de bedoeling dat je hier iemand vindt om de rest van je leven mee door te brengen, om een gezin mee te stichten en een mooie toekomst op te bouwen. Het is dan ook niet erg wenselijk dat je eerst met veel mensen op date gaat en dan pas een keuze maakt voor een mogelijke relatie. Je gaat online op zoek naar één huwelijkskandidaat. Je moet dus wel echt serieus zijn om aan de slag te gaan met SalaamLove.com, maar dit heeft er ook wel in geresulteerd dat er al veel huwelijken zijn gesloten tussen mensen die elkaar op deze datingsite hebben ontmoet.

Matches vinden bij SalaamLove.com

Hoe kom je nu in contact met de beste huwelijkskandidaat voor jou? Er zijn immers veel singles die zich hebben ingeschreven bij deze datingsite. Hoe vind je elkaar? Hier zijn eigenlijk twee mogelijkheden te vinden. Op de eerste plaats gaat de datingsite actief aan de slag met jouw profiel. De datingsites vergelijkt profielen en vragenlijsten met elkaar om goede matches te maken. Deze matches krijg je via je persoonlijke profiel voorgesteld. De datingsite heeft veel ervaring, dus het zou zomaar kunnen dat deze jou de perfecte kandidaat voorstelt. Is dit niet het geval? Dan kun je zelf ook alle aanwezige profielen doorzoeken om de perfecte huwelijkskandidaat te vinden. Als je deze denkt te hebben gevonden, dan kun je contact opnemen. Om alle functies te kunnen gebruiken heb je een betaald lidmaatschap nodig.

SalaamLove.com screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van SalaamLove.com?

 • SalaamLove.com is specifiek ontworpen voor moslims die op zoek zijn naar een partner met dezelfde religieuze achtergrond.
 • e website heeft een groot aantal actieve leden, waardoor er veel potentiële matches beschikbaar zijn.
 • SalaamLove.com biedt verschillende functies zoals chatrooms, berichtenuitwisseling en geavanceerd zoeken, om de communicatie en matching te vergemakkelijken.
 • De website waarborgt de privacy van de gebruikers en neemt maatregelen om de veiligheid van persoonlijke gegevens te waarborgen.
 • SalaamLove.com is beschikbaar in meerdere talen, waardoor het toegankelijk is voor moslims over de hele wereld.
 • De website heeft mogelijk beperkte dekking in sommige regio's, waardoor het moeilijk kan zijn om matches te vinden in bepaalde gebieden.
 • SalaamLove.com brengt kosten in rekening voor premium lidmaatschap, wat mogelijk een drempel kan zijn voor sommige gebruikers.
 • Hoewel er een groot ledenbestand is, kunnen sommige gebruikers mogelijk minder actief zijn, waardoor de respons op berichten kan variëren.
 • De matching-functies van SalaamLove.com kunnen minder geavanceerd zijn in vergelijking met sommige andere datingsites.
 • Vanwege de diversiteit onder moslims kunnen er culturele verschillen zijn die van invloed kunnen zijn op de compatibiliteit tussen gebruikers.

Vind jouw serieuze verbinding en islamitisch huwelijk op SalaamLove.com

SalaamLove.com is een toegewijde datingsite voor moslims die op zoek zijn naar een serieuze verbinding en een islamitisch huwelijk. Met een breed scala aan functies en een actieve gemeenschap van gelijkgestemde individuen, biedt SalaamLove.com een platform waar moslims liefde kunnen vinden binnen hun culturele en religieuze waarden. De kosten van SalaamLove.com zijn redelijk in vergelijking met andere datingsites, en de positieve ervaringen van gebruikers benadrukken de effectiviteit van de site bij het vinden van compatibele partners. Als je klaar bent om jouw zoektocht naar een levenspartner te beginnen, biedt SalaamLove.com een vertrouwde en respectvolle omgeving om een langdurige en betekenisvolle relatie te vinden.

 • 3.2

  Populariteit

  SalaamLove.com geniet grote populariteit onder moslims die op zoek zijn naar een serieuze verbinding en een islamitisch huwelijk. De actieve gemeenschap van gelijkgestemde individuen vergroot de kans op het vinden van een geschikte partner.

 • 3

  Gebruikersgemak

  SalaamLove.com biedt een gebruiksvriendelijke ervaring met een intuïtieve interface en eenvoudige navigatie. Het registratieproces is eenvoudig en het platform is toegankelijk via zowel desktop als mobiele apparaten.

 • 2.8

  Functionaliteiten

  Met een breed scala aan functies zoals geavanceerd zoeken, berichten sturen en profielen bekijken, stelt SalaamLove.com gebruikers in staat om effectief contact te leggen met potentiële partners en hun zoekopdracht te verfijnen.

 • 3

  Klantenservice

  De klantenservice van SalaamLove.com staat klaar om gebruikers te ondersteunen bij vragen of problemen. Snelle en behulpzame reacties dragen bij aan een positieve gebruikerservaring.

 • 3

  Kosten

  De kosten van SalaamLove.com zijn redelijk in vergelijking met andere datingsites. Er zijn verschillende abonnementsopties beschikbaar, zodat gebruikers kunnen kiezen wat het beste bij hun behoeften past.

 • 3 Goed

  Totaalscore

  SalaamLove.com behaalt een hoge totaalscore dankzij de populariteit, gebruikersgemak, diverse functionaliteiten, goede klantenservice en redelijke kosten. Het platform biedt moslims een vertrouwde en effectieve omgeving om een langdurige en betekenisvolle relatie te vinden.

SalaamLove.com FAQ

Hoe kan ik SalaamLove.com opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite SalaamLove.com? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Salaam Love account.

SalaamLove.com opzeggen

SalaamLove account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van SalaamLove en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account.

 

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik in het hoofdmenu op: “My account”. Een nieuw menu is zichtbaar. klik in dit menu op: “Settings”. Een nieuwe pagina is nu geopend.

Stap 3: Klik nu op het tabblad: “Delete Profile”. Een nieuwe pagina is nu weer geopend

Stap 4: Klik op het vierkantje in het midden van de pagina en klik vervolgens op de button met de tekst: “Yes, I’m sure”

 

Je hebt nu je account verwijderd van SalaamLove.com!

Wat zijn de kosten van SalaamLove.com?

De kosten van SalaamLove.com zijn afhankelijk van het soort lidmaatschap dat je kiest. Ze bieden verschillende lidmaatschapsopties, zoals een gratis lidmaatschap en betaalde abonnementen. Voor specifieke informatie over de kosten kun je het beste de officiële website van SalaamLove.com raadplegen.

Zijn er abonnementen beschikbaar bij SalaamLove.com?

Ja, SalaamLove.com biedt verschillende abonnementen aan. Ze hebben betaalde abonnementen met extra functies en voordelen voor leden. Door een abonnement te nemen, kun je profiteren van speciale functies en mogelijkheden om je datingervaring te verbeteren. Bezoek de officiële website van SalaamLove.com voor gedetailleerde informatie over de beschikbare abonnementen.

Kan ik SalaamLove.com gratis uitproberen?

Ja, je kunt SalaamLove.com gratis uitproberen. Ze bieden een gratis lidmaatschap waarmee je de basisfuncties van de website kunt verkennen. Met een gratis lidmaatschap kun je een profiel aanmaken, door profielen van andere leden bladeren en basisberichten verzenden. Houd er echter rekening mee dat sommige geavanceerde functies mogelijk alleen beschikbaar zijn voor betalende leden.

Wat zijn de ervaringen van gebruikers met SalaamLove.com?

De ervaringen van gebruikers met SalaamLove.com kunnen variëren. Sommige gebruikers hebben positieve ervaringen gehad en hebben succesvolle matches gevonden via de website. Anderen kunnen verschillende ervaringen hebben gehad, afhankelijk van hun specifieke situatie en verwachtingen. Het is altijd handig om recensies en getuigenissen van andere gebruikers te lezen om een beter beeld te krijgen van de ervaringen met SalaamLove.com.

Biedt SalaamLove.com specifieke functies voor moslims?

Ja, SalaamLove.com is een datingsite die zich richt op moslims die op zoek zijn naar een partner. Ze bieden specifieke functies en filters om moslims te helpen bij het vinden van een geschikte match volgens hun religieuze en culturele voorkeuren. SalaamLove.com is ontworpen om een platform te bieden waar moslims elkaar kunnen ontmoeten en een betekenisvolle relatie kunnen opbouwen op basis van gedeelde waarden en interesses.

Laats bijgewerkt: 07 juli 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---