Home / SafeDatingNetworks.com – Kosten, Review en Ervaringen
SafeDatingNetworks.com logo

SafeDatingNetworks.com - Kosten, Review en Ervaringen

Tijd om te daten en zin om te daten? Kies dan nu voor SafeDatingNetworks.com. Daar zijn al zoveel mensen aangemeld, daar ga je echt jouw maatje vinden, de liefde van je leven en alles waar dat jij naar op zoek bent. Een spannende datingsite waar je echt de tijd van je leven gaat hebben. Wacht daarom ook niet langer om daar te gaan genieten! Het is een heerlijk moment waar je van gaat genieten. Durf het aan en meld je vandaag nog aan zodat jij ook van deze heerlijke periode kunt genieten!

SafeDatingNetworks.com
2.8
Beoordeling 2.8

Inschrijven SafeDatingNetworks.com

Inschrijven bij SafeDatingNetworks.com kan wanneer jij daar klaar voor bent. Als je dat nu wil doen, doen dan want vervolgens kun je direct beginnen met daten! Je geeft je profielnaam aan, je geslacht, waar je naar op zoek bent, dan geef je je mailadres weer en dan ga je akkoord met de voorwaarden. Als je daarmee akkoord gaat, dan geef je aan dat je akkoord gaat met het ontvangen van speciaal geselecteerde aanbiedingen van SafeDatingNetworks.com en derden. Je kunt je te allen tijde uitschrijven via de uitschrijflink onder elke e-mail.

Waarom daten bij Safe Dating Networks?

Er zijn verschillende redenen om voor SafeDatingNetworks.com te kiezen. In totaal zijn er al meer dan 5400 inschrijvingen en er komen er iedere dag alleen maar meer bij! Alle profielen worden hier handmatig gecontroleerd, wat voor jou het voordeel heeft dat je zeker weet dat je met echte personen te maken hebt. Geen nepprofielen of fake dus, alles is echt en daar kun jij dus jouw voordeel mee doen. Als je een klik hebt, spreek dan een keer af zodat je kunt kijken hoe leuk het is samen. SafeDatingNetworks.com is geschikt voor iedere doelgroep. Je kunt hier berichten sturen naar andere deelnemers en je krijgt een eigen profiel waar je foto’s kunt plaatsen. Ook heb je toegang tot alle profielen en hoofdfoto’s en kun je veilig daten via een eigen anonieme postbus. Ga zelf ook ontdekken wat SafeDatingNetworks.com met je gaat doen, want er gaat een hele nieuwe wereld voor je open en reken maar dat je daar van gaat genieten. Een heerlijk moment om even aan jezelf te denken en nieuwe mensen te leren kennen. Gemakkelijk online dus waar wacht je nog op?

SafeDatingNetworks.com screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij Safe Dating Networks?

Het goedkoopste Safe Dating Networks abonnement kost €16,66 per maand. En heeft een looptijd van 6 maanden.

  Wat zijn de plus- en minpunten van SafeDatingNetworks.com?

  • Gratis inschrijven
  • Niet de meest populaire datingsite
  • 2.6
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 3
   Populariteit
  • 2.8
   Klantenservice
  • 2.8
   Kosten
  • 2.8 Gemiddeld
   Totaalscore

  SafeDatingNetworks.com FAQ

  Hoe kan ik SafeDatingNetworks.com opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite SafeDatingNetworks.com? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw SafeDatingNetworks account.

  SafeDatingNetworks.com opzeggen

  SafeDatingNetworks.com account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van SafeDatingNetworks en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account. Het login veld bevind zich aan de bovenzijde van de pagina met de Groene “inloggen” button.

  Je bent nu ingelogd!

   

  Stap 2: Ga met je muisaanwijzer op je gebruikersnaam staan. (je profielnaam vind je aan de rechter bovenzijde van je scherm.) Er is nu een nieuw menu zichtbaar. Klik in dit menu op “Instellingen”.

  Stap 3: Aan de bovenzijde is nu een nieuw menu zichtbaar geworden. Klik in dit menu op “Uitschrijven”

  Stap 4: Geef een opmerking of reden waarom je wilt uitschrijven.

  Vink het vakje aan: Ja, schrijf mij nu definitief uit

  klik op de Groene button: “Nu uitschrijven”.

   

  Je hebt nu je account verwijderd op SafeDatingNetworks.com!

  Laats bijgewerkt: 29 juni 2021

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *