Home / Ru2.nl – Kosten, Review en Ervaringen
Ru2.nl logo

Ru2.nl - Kosten, Review en Ervaringen

Op de datingsite RU2.nl kun je heel gemakkelijk op zoek naar een leuke date te vinden. Dit kan een eenmalige ontmoeting zijn voor een onenightstand maar je kunt uiteraard ook langer contact onderhouden met iemand die er meer dan leuk voor je uitspringt. Je kunt je heel gemakkelijk gratis aanmelden en dan gelijk een eigen profiel aanmaken in je account. Zo kan het daten snel van start gaan.

Ru2.nl
2
Beoordeling 2

Om het zoeken naar een potentiële partner mogelijk te maken, kun je duidelijk aangeven waarnaar je op zoek bent. Je kunt hiervoor selecteren op geslacht, leeftijd, provincie en woonplaats. Bovendien kun je aangeven of je profielen wilt zien met profielfoto wilt zien of dat zonder ook prima voor je is. Soms heb je niet meer nodig dan een pakkende schets van iemand om de interesse wakker te maken. Een profielfoto kan echter wel handig zijn, omdat ook dit weer een beter beeld van iemand geeft. Het is ook zeker aan te raden om zelf een leuke foto te plaatsen. Je zult zien dat je dan sneller in gedachten bij anderen blijft hangen en de kans is dan ook groter dat je berichten ontvangt. En dit is natuurlijk altijd een leuke bijkomstigheid. Ook hieruit kun je dan bekijken of er iemand tussen zit die jou wellicht ook al was opgevallen tussen de vele profielen die je in de zoekfunctie vertoond krijgt.

Gratis doorzoeken van profielen

Je kunt door verschillende profielen lopen om te bekijken wie allemaal lid is. Doordat je op voorkeur kunt selecteren, komen enkel die profielen langs die het dichts bij deze kenmerken komen. Zo hoef je niet eindeloos door profielen te scrollen die verder toch niet tot je verbeelding gaan spreken. Het is geheel gratis om de profielen te bekijken, echter zul je moeten betalen zodra je ook daadwerkelijk met iemand in contact wilt komen. Per verzonden bericht betaal je met één credit. Deze kun je los aanschaffen, maar uiteraard ook gelijk als een bundel. Dan kun je meerdere berichten sturen naar verschillende kandidaten voor een date, of naar één enkele speciale heer of dame. Je kunt op verschillende methodes voor de credits betalen. Wanneer je een bundel aanschaft, krijg je bovendien nog eens korting ook. Het ontvangen en lezen van berichten is wel geheel gratis.

Helpdesk

Wanneer je er niet goed uitkomt, of advies wilt over hoe je iemand aanspreekt voor het uitnodigen voor een date, dan kun je terecht bij de helpdesk. Deze is op werkdagen beschikbaar van 09.00 tot 17.00 uur. Zij kunnen je ook uitleg geven over het gebruik van de website. Soms is het prettig om even ondersteuning te krijgen of net die ene aanmoediging om een volgende stap te wagen. Deze datingsite biedt hierin voldoende support.

Ru2.nl screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Ru2nl?

 • Gratis aanmelden
 • Gratis plaatsen van advertenties
 • Gratis doorlezen van berichten
 • Door lidmaatschap geef je toestemming aan sponsors om per sms of e-mail benaderd te worden voor aanbiedingen
 • Je gaat akkoord met het gebruik van fictieve profielen
 • Betaling voor versturen van berichten
 • 2

  Populariteit

 • 2

  Gebruikersgemak

 • 2

  Functionaliteiten

 • 2

  Klantenservice

 • 2

  Kosten

 • 2 Gemiddeld

  Totaalscore

Laats bijgewerkt: 21 februari 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---