Home / Rich Meet Beautiful - Kosten, Review en Ervaringen
Rich Meet Beautiful screenshot

Rich Meet Beautiful - Kosten, Review en Ervaringen

Wil jij iemand met een dikke portemonnee daten en heb je geen zin om hier een groot geheim van te maken? Maak het openbaar en ga op zoek naar die rijke stinkerd op een datingsite speciaal voor zogenaamde sugarbaby’s en sugardaddy’s. Rich Meet Beautiful, ook wel RMB, is een datingsite waar iedereen wordt aangemoedigd om eerlijk weer te geven wat de eisen zijn. De rijken ontmoeten de schoonheden en andersom. Omdat er geen geheim van wordt gemaakt wat iemand precies zoekt in een partner, ook als het om succes gaat, hoeft er geen tijd te worden verspild aan personen die uiteindelijk niet aan de verwachtingen voldoen.

 

RichMeetBeautiful
6 Ervaringen
3
Beoordeling 3

Daten volgens je eigen voorwaarden

Rich Meet Beautiful promoot met het feit dat je kunt daten volgens je eigen voorwaarden. Het is op deze datingsite helemaal prima om openbaar eisen te stellen aan iemands salaris of vermogen, bijvoorbeeld. Dat is waar het allemaal om draait. Jij stelt de eisen, jij maakt ze openbaar op je profiel en mensen die aan jouw eisen voldoen kunnen reageren. Dat maakt het daten een stuk makkelijker, zeker als je behoorlijk wat eisen stelt. Sugarbaby’s, dames die zoeken naar een rijke man, en sugardaddy’s, rijke heren die zoeken naar een mooie vrouw om te verwennen, worden bij elkaar gebracht.

Een succesvolle datingsite

Mooie vrouwen zoeken naar rijke mannen en rijke mannen zoeken naar mooie vrouwen om mee te kunnen pronken. Op de meeste datingsites wordt het niet erg gewaardeerd als je als vrouw aangeeft dat je specifiek zoekt naar een welvarende man. Ook wordt het niet gewaardeerd als je als man aangeeft dat je uitsluitend wilt daten met vrouwen die een onweerstaanbaar uiterlijk hebben. Bij Rich Meet Beautiful wordt hier geen geheim van gemaakt. Sterker nog, het is juist de bedoeling van de datingsite. Dit maakt de datingsite direct ook heel duidelijk voor iedereen die zich in wil schrijven. Je moet eigenlijk óf rijk óf mooi zijn. Als je aan geen van beide voorwaarden voldoet hoor je er niet bij en kun je je beter niet inschrijven. Juist dit gegeven heeft van RMB een succesvolle datingsite gemaakt.

Resultaten van de datingsite

De resultaten die Rich Meet Beautiful deelt op de website zijn niet mis. De datingsite geeft aan dat bijna 4 op de 5 ingeschreven leden een partner vinden via de website. Daarnaast wordt aangegeven dat de gemiddelde relatie die wordt gestart vanuit de datingsite 4,5 maanden duurt. Bij de gemiddelde datingsite ligt de duur van relaties op iets minder dan 3 maanden. Ook de tevredenheid onder de leden over de datingsite is bijzonder groot.

Zie jij het wel zitten?

Ben jij supermooi en zoek je een oudere man met een dikke portemonnee om alles te krijgen wat je wilt hebben? Of ben jij rijk en zoek jij een jonge en wonderschone dame om te verwennen en om mee te pronken op gelegenheden? Sugarbaby’s en sugardaddy’s vinden hun weg naar elkaar bij Rich Meet Beautiful. Als jij klaar bent voor een dergelijke relatie, dan is dit de datingsite die jou aan een relatie helpt die aan jouw voorwaarden voldoet. Schrijf je in en start direct met daten!


Rich Meet Beautiful screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij RichMeetsBeautiful?

Het goedkoopste premiumlid abonnement kost €49,95 per maand. En heeft een looptijd van 12 maanden. Als Premiumlid krijg je volledige toegang tot alle functies.

  Wat zijn de plus- en minpunten van RichMeetsBeautiful?

  • Voorziet in een behoefte
  • Datingsite meldt zelf een hoog slagingspercentage
  • Van oorsprong geen Nederlandse datingsite dus veel internationale leden
  • Kosten van een lidmaatschap zijn niet zichtbaar zonder registratie

  Hoe kan ik RichMeetBeautiful opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite RichMeetBeautiful? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw RichMeetBeautiful.com account.

  RichMeetBeautiful opzeggen

  RichMeetBeautiful.com account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van RichMeetBeautiful en log in met je e-mail / gebruikersnaam en wachtwoord op je account of gebruik hiervoor Facebook.

   

  Je bent nu ingelogd!

   

  Stap 2: Klik in het menu aan de linkerzijde op: “Instellingen”. Een nieuwe pagina is nu geopend.

  Stap 3: Scroll een stukje naar beneden tot de link: “Deactiveer uw profiel”. Klik op deze link.

  Stap 4: Een pop-up venster is nu geopend. Geef een reden van uitschrijving en voer je wachtwoord in. Klik dan op de button met de tekst: “Deativeer uw profiel”.

   

  Je hebt nu je profiel verwijderd van RichMeetBeautiful!

  • 3

   Gebruikersgemak

  • 3

   Functionaliteiten

  • 3

   Klantenservice

  • 3

   Kosten

  • 2.4 Gemiddeld

   Totaalscore

  • Populariteit

  Laats bijgewerkt: 24 augustus 2022

  6 reacties op “Rich Meet Beautiful – Kosten, Review en Ervaringen”

  1. Avatar for Stefan Stefan schreef:

   Ik raad Rich Meet ten zeerste aan. Ik was er altijd zeker van dat als je echt een droom hebt dan je het zult kunnen vervullen als je het probeert. Deze app is veel beter dan andere populaire dating applicaties. Alleen maar echte en rijke mannen hebben zich geregistreerd die geïnteresseerd zijn in serieuze relaties en klaar zijn om financieel voor een vrouw te zorgen. Als je een serieuze relatie wilt, verspil geen tijd aan andere gelijkenissen, hier kunt jij vinden wat jij precies zoekt. Hier zijn genoeg mensen die klaar zijn om kennis te maken en begin te daten, zelfs als je in een andere land of stad woont.

  2. Avatar for Yvonne Yvonne schreef:

   Ik heb me aangemeld en heb voor 100 jaar een gratis lidmaatschap. Is dat omdat er vrouwen te kort zijn als ik hier andere reacties lees? Overigens vraag ik me af of die mannen echt zo rijk als dat staat aangegeven?

  3. Avatar for Mike Mike schreef:

   Ze schrijven niet alleen automatisch van je creditcard af, ze hebben ook een truc/lek ontdekt blijkbaar in iDeal zodat je na permissie voor slechts een eenmalige betaling,
   Elke maand een afschrijving krijgt!!
   Dat heeft me meer dan 500e gekost, omdat het me pas na een halfjaar opviel.

   Ook maken ze het inderdaad erg moeilijk / onmigelijk om uit te schrijven, en om de automatische betaling stop te setten.

   Oplichters dus. Wegblijven!

  4. Avatar for guus guus schreef:

   ze schrijven hier zomaar bedragen van je creditcard!
   wegwezen dus!

  5. Avatar for Alex Alex schreef:

   Beste,

   Kunt u aangeven of ik iets verkeerd doe?
   Ik krijg geen foto S te zien ?

   Bvd Mvrgr

  6. Avatar for Mark Mark schreef:

   Blijf weg van deze site. Er staan nauwelijks meiden op. Je moet overal voor betalen. En als is ‘auto renewal’ en lastig, zo niet onmogelijk, om uit te zetten. De klantenservice is onbereikbaar. En als je een wat pittiger mail stuurt, wordt je account geblokkeerd. Geen aanrader; wegblijven.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  ---