datingsite parship

Home » Relatieplanet – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites Relatieplanet logo

Laatst bijgewerkt op januari 6th, 2020 | door Welke online datingsite?

366

Relatieplanet – Kosten, Review en Ervaringen

 

Volgens velen de beste datingsite van Nederland! Relatieplanet is voor iedereen, werkt prettig en is al jaren succesvol. Al 6 jaar achtereen uitgeroepen tot populairste datingwebsite.

Relatieplanet de meeste succesvolle datingsite van Nederland

Volgens velen de beste datingsite van Nederland! Relatieplanet is voor iedereen, werkt prettig en is al jaren succesvol. Al 7 jaar achtereen uitgeroepen tot populairste datingwebsite. Relatieplanet is tevens de winnaar van meerdere Thuiswinkel Awards in de categorie dating en onlangs als beste datingsite uit de test gekomen bij  het Vara’s tv-programma Kassa.

Op datingsite Relatieplanet kunnen singles op een veilige manier met elkaar in contact komen. Relatieplanet is een gebruiksvriendelijke en veilige datingsite. Relatieplanet zorgt ervoor dat jou gegevens goed afgeschermd zijn. Door bepaalde onderdelen alleen toegankelijk te maken voor members blijf anonimiteit gewaarborgd. Sinds 2002 hebben zich al meer dan 5.000.000 singels zich ingeschreven.

Veilig daten

Relatieplanet houdt scherp in de gaten wat er gebeurt op hun datingsite. Hierdoor kunnen ze snel ingrijpen wanneer een member de vooropgestelde regels overtreed.

Wanneer een nieuwe member zich gratis aanmeldt bij Relatieplanet krijgt deze een aantal functionaliteiten tot zijn of haar beschikking. Deze zijn onder andere een eigen homepage, een eigen mailbox en een automatische zoekfunctie die geschikte singles voor je matched. Mocht het zo zijn dat je jouw profiel tijdelijk afgeschermd wilt hebben voor andere leden, dan is dit ook mogelijk!
Leden waarvan je geen reacties wilt ontvangen kunnen geblokkeerd worden.

Prettig daten

Relatieplanet heeft een Helpdesk die jouw hulp kan verlenen en alle vragen kan beantwoorden. Relatieplanet is daarbij ook gewoon telefonisch bereikbaar. De helpdesk is 365 dagen per jaar beschikbaar en elke dag open van 09:00 tot 23:00, zodat je direct en snel geholpen wordt wanneer gewenst. Daarbij beschikt Relatieplanet over een datingcoach die gratis tips verstrekt om sneller succesvol te zijn.

Actieve datingsite

Door de vele leden vindt er veel activiteit plaats op Relatieplanet en is de kans op een date groot. Daarnaast biedt Relatieplanet ook coaching sessies en singlereizen aan voor wie dat wil  en organiseert het continue diverse events door het hele land. Van gezellige wijnproeverijen en wandelingen tot grootschalige Singelsfeesten. De singlefeesten van Relatieplanet worden zeer goed bezocht! Het laatste feest had 1500 bezoekers en er zijn heel wat nieuwe dates uit voort gekomen!  Zo is er voor iedereen altijd wat te doen. Doordat de events vele grote steden aandoet is er altijd wel iets bij jou in de buurt te beleven! Alle actuele activiteiten en de agenda vind je op de website van Relatieplanet.

Relatieplanet België

Naast de Nederlandse datingsite heeft Relatieplanet ook een datingsite gericht op Vlaanderen. Om naar de Belgische Relatieplanet te gaan klik je hier!

Gratis Relatieplanet

Iedereen begint op datingsite Relatieplanet als gratis lid! Nadat je een profiel heb aangemaakt kunt je gratis kennismaken met de functionaliteiten van Relatieplanet! Gratis wil zeggen dat je de profielen en foto’s van andere leden kunt bekijken. Ook kun je berichten van andere leden ontvangen. Je krijgt een eigen mailbox, een eigen profiel en hebt de mogelijkheid om foto’s te plaatsen op je eigen homepage!

Als Gratis lid kun je tot aan 5 berichten per dag gratis versturen naar andere leden. Met deze berichten kun je kijken of andere members eventueel geïnteresseerd zijn om met jou bijvoorbeeld berichten uit te wisselen. Als gratis lid bij Relatieplanet heb je meer mogelijkheden t.o.v. de gratis lidmaatschappen bij andere sites.

Relatieplanet App

Naast de bestaande gewone website heeft Relatieplanet ook een app voor Android en iPhone! Hiervoor moet je je eerst inschrijven op de normale website. Daarna kun je de relatieplanet app downloaden in de Apple Appstore of via de Android Google Play. Daarna kun je met je inloggegevens je aanmelden bij de datingapp. Helaas is er nog geen app beschikbare voor Windows Phones.

Ook de website van Relatieplanet is Mobile ready! Dit wil zeggen dat de website van Relatieplanet bij een bezoek op smartphones een andere toont. Deze is speciaal gemaakt op de scherm afmeting van je smartphone en dus veel duidelijker in gebruik.

Relatieplanet kosten review ervaringen screenshot

 

Video Tutorial – Een profiel aanmaken bij Relatieplanet

Vind je het lastig om je in te schrijven bij Relatieplanet en heb je geen idee hoe dit moet? Geen probleem! Wij maakten een video tutorial waarin uitgelegd wordt hoe dit in zijn werk gaat. In onderstaande video leggen we je stapsgewijs uit hoe je eenvoudig een profiel kunt aanmaken bij datingsite Relatieplanet.

Relatieplanet kosten abonnement

prijs 1 maand

€20,00
€20,00
 • Premium lid

prijs 3 maanden

€27,00
€27,00
 • Premium lid

prijs 6 maanden

€48,00
€48,00
 • Premium lid

Gratis

€0,-
€0,-
 • Gratis Lid

Het goedkoopste Relatieplanet abonnement kost €6,00 per maand. En heeft een looptijd van 12 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van Relatieplanet kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van  Relatieplanet . Neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

RelatiePlanet actie en korting

Kijk voor alle actuele acties op onze Relatieplanet kortingscode pagina!

 

Relatieplanet opzeggen

Lees hier meer over het stoppen en uitschrijven:

Relatieplanet opzeggen en account verwijderen

 

RelatiePlanet Review

Populariteit ★ ★ ★ ★ ★
RelatiePlanet is één van de grootste en bekendste datingsites van Nederland. Relatieplanet is onderdeel van de Telegraaf Media Group. Relatieplanet is actief leden aan het werven via verschillende media. Dagelijks schrijven meer dan 500 nieuwe leden zich in. Wij schatten het aantal actieve leden rond de 400.000. De verhouding tussen man en vrouw is goed. Een van de grootste voordelen ten opgzichte van de meeste andere bekende datingsites is dat Relatieplanet ook echt Nederlands is. Veel van de andere grote datingsites vinden hun oorsprong in het buitenland.

Gebruikersgemak ★ ★ ★
Lay-out – De website doet iets verouderd aan. Zeker ten opzichte van de andere grote datingsites die voor een wat modernere look gaan. Relatieplanet meldt echter dat ze binnenkort een geheel nieuwe website publiceren die beter bij deze tijd aansluit.
duidelijkheid – De website is duidelijk. Hoewel hij wel her en der wat rommelig overkomt.

Functionaliteiten ★ ★ ★ ★ ★
De hoeveelheid functionaliteiten zijn goed!. Leden van Relatieplanet kunnen gebruik maken van de volgende functionaliteiten:

Onbeperkt toegang tot alle profielen, Een eigen profiel en hier tot 20 foto’s op plaatsen, Alle foto’s kunnen bekijken, Interesse tonen in leuke members, Ontvangen berichten lezen, Berichten versturen, Zien welke members jouw profiel hebben bekeken, Zien wie Full Member en zien wie Gratis Member is, Maximaal resultaat: hoger in de zoekresultaten, Relatieplanetreizen voor singles en Datingcoaching voor singles. Gratis members kunnen enkel 1 profielfoto bekijken van andere leden.

Kortom is de datingsite zeer uitgebreid te noemen en voldoet aan de verwachtingen die wij van een dergelijke website hebben.

Klantenservice ★ ★ ★ ★ ★
De klantenservice van Relatieplanet kun je bereiken door gebruik te maken van het contactformulier door te bellen of per briefpost. Ervaring leert dat Relatieplanet zeer snel is met het afhandelen van vragen en klachten.

Telefoonnummer RelatiePlanet: (+31) (0)88-5052505 – dagelijks tussen 09:00 – 23:00 uur .

Het postadres is:

Relatieplanet Nederland B.V.
t.a.v. de Klantenservice
Basisweg 30
1043 AP Amsterdam
Nederland

Kosten ★ ★ ★ ★ ★
De prijs kwaliteit verhouding is zeer goed. Bij een abonnement van 6 maanden betaal je slechts een tientje per maand. Door het betrouwbare karakter en grote aantal leden is de kans op een relatie of leuke date via deze datingsite zeer aannemelijk. Aanmelden is gratis en geeft je een goed beeld van de werkwijze van RelatiePlanet. Gratis aanmelden verplicht je tot niks! Zeker als we de kosten in verhouding zetten tot de andere bekende datingsites scoort RP zeer goed!

 

Meer over Relatieplanet.nl

Relatieplanet opzeggen en account verwijderen

Relatieplanet Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite RelatiePlanet. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met RelatiePlanet? Geef hieronder jouw reactie!

 

Relatieplanet – Kosten, Review en Ervaringen Welke online datingsite?

Relatieplanet Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary: RelatiePlanet is een grote en betrouwbare datingsite. Door de grote bekendheid van Relatie planet vinden dagelijks honderden mensen hun weg naar deze datingsite. Waar bij andere datingsites nog wel eens getwijfeld wordt aan de echtheid van de profielen zul je bij Relatieplanet niet snel fake profielen vinden. De prijs voor een abonnement is zeer schappelijk. Wij raden deze datingsite aan!

4About the Author

Anoniem366 Ervaringen - Relatieplanet – Kosten, Review en Ervaringen

 1. Gewoon ik Gewoon ik says:

  Het is gewoon zo dat heel veel mensen zowel mannen als vrouwen te snel op een datingsite gaan staan ..We hebben nog niet eens het 1 verwerkt maar kunnen niet alleen zijn dus gooien we ons op een date site .Wat er gebeurd is dat we dus ik noem het maar schadeauto`s klinkt wat crue maar lees er even door heen aub ..die nog niet zijn op geknapt weer de weg op willen en helaas gaat dat niet .. te veel schade en bij de eerst bocht vliegen we er weer uit ….We komen mensen tegen die er niks te zoeken hebben ..Verder heb je mensen die bindingsangst hebben maar dat zelf niet willen zien of toegeven en daar de ander voor willen gebruiken om er over heen te komen ..Lukt niet op deze manier maar ja we denken wel dat we het kunnen zonder hulp..Wantrouwen is er omdat je niet iemand het vertrouwen kan geven op een site ..En je leert iemand kennen door er mee om te gaan maar ja dat laatste ontbreekt dus komen we niet verder ..En is het dan een keer Zaterdag avond en we hebben een wijntje op dan durven we ineens maar dan is het de lust en sex en ja de volgende morgen denken we weer ..ik durf niet.

  • dateraan dateraan says:

   Om in het jargon te blijven; Op datingsites krijg je een schade-auto voor de prijs van een gloednieuwe. Soms haalt ie net de volgende ochtend (one-night stand), maar meestal start ie niet eens.

  • Nice guys finish last Nice guys finish last says:

   Herkenbaar wat hierboven staat. Ik (man, 41) moet eerlijk bekennen dat ik ook iets te snel me waarschijnlijk weer had ingeschreven op een dating website (niet RP) . In eerste instantie was ik zelf niet eens op zoek naar een relatie maar meer naar een leuke date. Ik kan inderdaad ook bevestigen dat het merendeel van de vrouwen zeer kieskeurig is en ook niet het fatsoen hebben om een bericht terug te sturen als ze eventueel geen interesse hebben. En ja, vrouwen hebben meer keuze vrijheid maar beste dames: het gras is echt niet groener dan aan de overkant. Gelukkig heb ik wel wat afspraakjes gehad met diverse vrouwen maar zoals hier wordt beschreven zijn het wel vrouwen met zeg maar gerust een backpack ipv rugzakje vol ellende. Dan valt het bij mij dan nog gelukkig mee ondanks dat mijn ex van haar zijde de relatie had verbroken en nu binnen een jaar weer gezellig achter de volgende aan huppelt. Hetzelfde geldt trouwens voor speeddaten speeddaten en single vakanties. Daar heb je ook leuke vrouwen maar ook soms met heftige verhalen. Dating sites zoals relatie planet, lexa, ematching beloven veel maar uiteindelijk ben je redelijk wat geld kwijt zonder verder succes.

 2. Jan Jan says:

  Werkt Relatieplanet met fakeprofielen? Oordeel zelf. Van twee profielen kreeg ik binnen een paar uur exact hetzelfde bericht van 36 woorden (inclusief interpunctie). Toeval? Of werkt Relatieplanet met nepprofielen?

  http://i66.tinypic.com/11revjp.jpg

  • MAM MAM says:

   Nee, die dames in kwestie hebben gewoon een standaard afwijzing gestuurd. Zulke berichten kun je namelijk met één druk op de knop versturen. Je boft maar dat je überhaupt een bericht terug gekregen hebt. Meestal hoor je helemaal niets…

  • Harmen Harmen says:

   Ze werken schijnbaar met fake profielen.
   Ik krijg van dezelfde vrouwen meerdere keren exact hetzelfde bericht dat ze mij leuk vinden…

   Tussen de berichten door reageer ik maar krijg alsnog dezelfde standaard reactie.

   • ralph ralph says:

    herkenbaar ik dacht dat het een fout op de site was. maar ook 2x gehad dat ik een gesprek had en dan ineens een standaard ik vind je leuk bericht terug heel raar dus ik reageer met een ? krijg ik 2 dagen later hetzelfde bericht terug en daarna weer en dat dus al bij 4 verschillende contacten. ik ben er klaar mee en dus dikke dikke afrader.

    O en idd 99 procent van de vrouwen reageren niet terug dus ze aanschijven hoe origineel of spontaan ze ook zijn compleet nutteloos, en in het dagelijks leven heb ik best wat aandacht dus dat ze me mega lelijk of iets vinden dat vermoed ik niet.

   • Sylvia Philipsen Sylvia Philipsen says:

    Ook 99% vd mannen reageert nergens op zeker als je serieus bent en niet direct op expliciete vragen ingaat…im dat zeker niet achterover af te wachten. Maar ik wil wel serieus behandeld worden en niet als afwerkplek.

 3. Chap Chap says:

  Nooit meer relatieplanet. Al 8 jaar alleen en op aanraden vrienden datingsite geprobeerd. En relatieplanet had goede reviews. Vol goede moed ging ik voorzichtig gesprekken aan met mannen. Ik probeerde leuke gespreken te voeren, door vragen te stellen nav profiel, werk, hobby’s…etc Maar de mannen negeerden vaak mijn vragen of gaven heel kort antwoord en kwamen zelf met seksueel getinte vragen en opmerkingen. Dus voor mij geen datingsites meer…….schandalig hoe mannen denken vrouwen te kunnen behandelen. Ik had echt gevoel dat ik op seks- of pornosite zat ipv datingsite.

  • dateraan dateraan says:

   Ik zie vaak vrouwen klagen over mannen die reageren met sexueel getinte opmerkingen of mannen die alleen uit zouden zijn op een ‘one night stand’. Maar het gros van de mannen ontvangt helemaal geen berichten omdat er enerzijds te weinig vrouwen op RP zitten, anderzijds omdat vrouwen op dit vlak nog steeds ongeemancipeerd zijn. Komt nog bij dat vrouwen op datingsites zeer veeleisend zijn en alleen oog hebben voor de bovenste 20% van mannen qua uiterlijk. (80/20-regel). Logisch dat nette mannen als ik datingsites de rug toe hebben gekeerd.

   • Miss Miss says:

    Wil je niet alle vrouwen over één kam scheren? Ik ben namelijk wel een nette vrouw die altijd netjes terug antwoord. Maar het zijnde mannen die dat niet doen. Deze met een buik en kalend worden denken dat ze miss Holland kunnen krijgen. En aangezien Dateraan zo min over vrouwen denkt hoop ik dat je de miss Holland heb gevonden

   • dateraan dateraan says:

    @miss, de 80/20 regel is gebaseerd op onderzoek. En dergelijk statistisch onderzoek doet geen uitspraak over een individuele vrouw dat is inherent aan de opzet. Maar geeft dus wel een goed beeld hoe het er gemiddeld aan toe gaat; een grote groep mannen die moet vechten om een Veel kleinere groep zichzelf overschattende vrouwen.

   • Maggy Maggy says:

    Ik ben een nieuwkomer in deze. Wat wordt er bedoeld met 80/20 regel?
    En het klopt dat je standaard berichten terug krijgt. Het is de enige manier om te reqgeren als je nog geen betaald lid bent.
    Mensen komen echter niet eens op het idee om een mailadres te geven.
    Dan zou je wel een antwoord krijgen ipv standaard.
    Maar ja, wie is zo slim.

 4. tidde tidde says:

  wat een bagger, blijf maar de mensen zien waar ik afgewezen door wordt waardeloos zeg, betaal me rot
  site is er basic in opbouw geen dieptegang , weinig opties , heb het idee dat er ook maar een kleine groep mensen aktief is . jammer allemaal je betaald er goed voor.

  • sandra sandra says:

   Wat verwacht je dan? Je wordt doodgegooid met datingsites vandaag de dag. Vraag en aanbod is zo groot dat men maar korte interesse heeft, er komt immers altijd weer iets leukers voorbij.

   • tidde tidde says:

    Klopt Sandra, maar ze roepen dat het een van de grootste sites is op dat gebied terwijl als je op Lexa kijkt zo een avondje al snel 50.000 leden actief zijn, dat is echt echt niet bij relatieplanet.
    Ik zit inmiddels op Lexa en heb al iemand ontmoet waar ik stapel op bent en zij ook op mij en dat ging erg snel.
    tot op heden bij relatieplanet wordt je af en toe eens bekeken en bij lexa heel veel per dag. nee ben er niet over te spreken.

 5. Morris Morris says:

  Ik vind het wel mooi dat iedereen zijn pijlen maar richt op de website.
  Maar mensen; wake up. Zij doen niks anders dan het tonen van foto’s.

  Natuurlijk, er zitten een hoop oude profielen tussen waarbij de vroegere eigenaar inmiddels een relatie heeft of al lang niet meer kijkt.
  Ik ben het eens met de mensen dat datingssites die een keurmerk hebben, 1x per half jaar hun profielen moeten opschonen. Maar zolang er geen organisatie als Kassa achteraan gaat, zal dat niet gebeuren.
  Maar ondanks de vele schijnbaar dode profielen, heb ik echt wel regelmatig contact met vrouwen, en ook dates. Kwestie van er luchtig inzitten ipv krampachtig, en het hele gebeuren als vermaak zien.

  Alle mensen die hier piepen en eisen dat ze op deze site aandacht, direct aansluiting of perse een reactie moeten krijgen als ze een mailtje sturen ; …. W A K E U P mannen.
  Vergelijk het eens met de kroeg..
  Hoeveel reactie krijg je daar als je daar aan de bar gaat staan met een drankje. Of hoeveel vrouwen reageren er wel op je als je tegen hun aanpraat ? Als je dat al durft.
  Ik baal er als man ook van, maar vrouwen hebben over het algemeen in NL nog steeds de macht, en staan niet vooraan in de rij als het gaat om zelf initiatief nemen.

  Dus zie een datingsite niet als wondermiddel.
  Ja, je ziet veel foto’s , maar dat wil niet zeggen dat ze ook geinteresseerd zijn in je. Voel je je zielig of onheus bejegend als iemand niks terugstuurt ?? Denk dan nog even aan die kroeg, als je ongevraagd naast iemand gaat staan, en een heel verhaal afsteekt.
  En die kosten: tja, ik ben het eens dat het niet heel goedkoop is.

  Als je de vergelijking met weer die kroeg trekt:
  In de kroeg sla je er, als je daar staat te gluren met je vrienden, minstens 6-8 achterover.
  Dan is een datingsite van een 10tje per maand nog niet zo duur.

  En ga je de eigenaar en uitsmijter van de kroeg ook afzeiken, omdat de vrouwen die er komen, fake, arrogant of not interested zijn ??

  Kortom: recht je rug mannen (en vrouwen), en zie een datingsite voor wat het is;
  Geen wondermiddel waar je succes verzekerd is. Het is vermaak, en toch het psychologische idee hebben dat je ergens mee bezig bent. En heel af en toe heb je geluk, en komt het tot een gesprek of date. Net zoals in het echte leven..

  En als er iets uitrolt, of een leuk gesprekje met een persoon,

  • MAM MAM says:

   Een prima analyse. Hier ben ik het wel mee eens.

   Maar ik heb wel het idee dat mensen (dus vrouwen én mannen) zich op dating sites té kritisch opstellen omdat ze denken dat er wat te kiezen valt. Misschien dat een leuke e-mail niet beantwoord wordt omdat de ander hoopt op een nog leukere e-mail van iemand anders. In de kroeg heb je natuurlijk wel concurrentie, maar niet zo massaal als op een dating site.

   Overigens, in mijn review hieronder schreef ik al dat ik wel een date en mailcontact heb gehad. Deze waren in alle gevallen geinitieerd door de vrouw. Dus vrouwen die zelf het initiatief nemen bestaan zeker wel…

  • Hannie Hannie says:

   Exact mij gedachte verwoord. Bij sommige klagers lijkt het wel dat ze vinden dat ze recht hebben op een postbruid omdat ze een lidmaatschap hebben afgesloten op en datingsite!

  • dateraan dateraan says:

   Een kroeg waar minstens 10 keer zoveel mannen als vrouwen aanwezig zijn lijkt me niet echt een gunstig uitgangspunt. Dan ga je liever naar een andere kroeg. Helaas geldt voor ALLE datingsites dat de verhouding tussen mannen en vrouwen volstrekt scheef is. Komt nog bij dat het absolute aantal vrouwen op bijvoorbeeld relatieplanet ook nog eens heel beperkt is. Dit strookt niet met de aantallen waarmee geadverteerd wordt, oftewel bedrog. Het kleine aantal vrouwen dat er is beschouwt zichzelf onder invloed van alle aandacht als een geschenk uit de hemel, ook al is het gros hooguit middelmatig te noemen.

  • Ingrid Ingrid says:

   Hehe, eindelijk !
   Iemand die realistisch is .. Dank je wel voor deze verhelderende uitleg hihi.

  • Ingrid Ingrid says:

   Morris … Dank je wel. Hele wijze woorden van je !

  • Sylvia Philipsen Sylvia Philipsen says:

   Zo waar.

 6. mary van egeraat mary van egeraat says:

  O ja en de zogenaamde nieuwe matches, zijn ook steeds hetzelfde. Ik zie sommige profielen al 2 maanden bij mijn matches staan. En als er een keer een leuke man tussen zit, heeft deze al contact met een ander. De leuke mannen hier zijn heeeeeeeeel schaars.

 7. mary van egeraat mary van egeraat says:

  Ik ben lid van relatieplanet. Ik ben er niet tevreden over. Bij mijn matches, zie ik steeds dezelfde profielen. Evenals de flirts die je elke dag krijgt. Ook de profielen die ik al meerdere keren een kruisje heb gegeven, blijven getoond worden. Echt heel vervelend. Zelfs Badoo, wat gratis is werkt een stuk beter.
  Ik ben nu 2 maanden lid en heb bijna geen reacties van mannen gehad. Op een andere site, krijg ik heel veel reacties. Dus blijkbaar wordt ik niet genoeg getoond. Een bron van ergenis deze site. Steeds dezelfde koppen voorbij zien komen, is niet waar ik voor betaal. Ik heb ze al gemaild, dan krijg ik te horen dat ik mijn matchprofiel ruimer moet zetten. Dit verandert echter niets aan het feit dat je steeds dezelfde mannen aangeboden krijgt en ik geen reacties krijg. Heel vreemd. Als mijn lidmaatschap afgelopen is, ga ik hier nooooiiiit meer op. Ik vind het echt geldklopperij.

 8. Aldo Aldo says:

  17 oktober 2016 at 23:10

  Dating sites zijn er alleen om je geld uit je zakken te kloppen! Trap er niet in, een date ga je niet krijgen. Is net als met casino’s in een casino of welk gokhal ga je niet winnen! Nooit! Onthoud dat en als een ‘leuke’ knappe vrouw op een site staat, moeten alle alarmbellen afgaan, als die het in een bar of zo niet kan vinden tja…. Houd je geld of ga naar de hoeren dan weet je zakelijk en verder niks. Wereld is helaas verrot!

  • Sweetlakecity Sweetlakecity says:

   Goh ik heb er toch echt de vader van mijn jongste kind ontmoet dus de kans op een date is er echt wel. En niet elke leuke vrouw houdt van kroegen…sterker nog, het tegenovergestelde zal eerder waar zijn. De meeste “leuke” knappe vrouwen zijn juist géén kroegtijgers..

 9. MAM MAM says:

  Na ongeveer een jaar een betaald lidmaatschap bij RP te hebben gehad, heb ik zojuist mijn profiel gedeactiveerd. Voorlopig heb ik het wel even gezien op deze site. Misschien dat ik in de toekomst nog eens terug kom.

  Het resultaat: één leuke date zonder vervolg en twee leuke e-mail wisselingen zonder vervolg. Ik moet bekennen dat ik er toch iets meer van had verwacht. Ik had niet gedacht dat het zó lastig zou zijn om contact te maken.

  Berichten van mijn kant werden door de dames niet beantwoord. Waar dat aan ligt? Geen idee… Ik heb erg mijn best gedaan om een leuke profieltekst te schrijven. Een aantal keren heb ik complimenten gekregen op mijn tekst, dus dat kan het niet zijn. Ligt het dan aan mijn manier van berichten schrijven? Ik schrijf altijd een net bericht (met aanhef, afsluiting, goed lopende zinnen, etc.) dat inhaakt op het profiel van de dame in kwestie. Vergeefse moeite, zo blijkt. Op die manier is de lol er natuurlijk snel af.

  Ik vind RP best een goede site. (Afgezien van het feit dat er niet meer gefilterd kan worden op de volledigheid van een profiel.) De site is prettig in gebruik en een abonnement is niet heel duur. Maar uiteindelijk zijn het de leden die de site tot een succes moeten maken en daar lijkt het mis te gaan.

  Zou het dan zijn dat je, net als in het echte leven, gewoon geluk moet hebben om iemand tegen te komen met wie het klikt?

  Tip: mocht je besluiten om een betaald lidmaatschap te nemen, doe dat dan vooral in de herfst- en wintermaanden, want dan zijn de meeste mensen actief op de site. In de zomer ligt de boel echt op zijn gat.

 10. rm60@ziggo.nl rm60@ziggo.nl says:

  Wat een negatief “”Gekwek””enz…./ Vertrouwen lijkt m9j een 1e/ optie,Right?/- heb geen ervaring{en} maar dit bovenstaande Geeft me geen optimistisch gevoel omtrent RP/ om maar even Mee te kwekken met,t negativisme;Mijn dank want het geeft mij juist de Kracht en Verlangen om een individu te Traceren op o.a. Vertrouwen en verlangen naar Warmte en Knus {jes}samen iets ervan te maken,Right?/ronald masselink

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑