Home / Relatieplanet – Kosten, Review en Ervaringen
Relatieplanet logo

Relatieplanet - Kosten, Review en Ervaringen

Volgens velen de beste datingsite van Nederland! Relatieplanet is voor iedereen, werkt prettig en is al jaren succesvol. Al 11 jaar achtereen uitgeroepen tot populairste datingsite. Relatieplanet.nl is tevens de winnaar van meerdere Thuiswinkel Awards in de categorie dating en onlangs als beste datingsite uit de test gekomen bij  het Vara’s tv-programma Kassa.

relatieplanet
376 Ervaringen
4
Beoordeling 4

Waarom online daten bij Relatieplanet?

Op datingsite Relatieplanet kunnen singles op een veilige manier met elkaar in contact komen. Relatieplanet is een gebruiksvriendelijke en veilige datingsite. Relatieplanet zorgt ervoor dat jou gegevens goed afgeschermd zijn. Door bepaalde onderdelen alleen toegankelijk te maken voor members blijf anonimiteit gewaarborgd. Sinds 2002 hebben zich al meer dan 5.000.000 singels zich ingeschreven.

relatieplanet screenshot

Veilig daten

Relatieplanet houdt scherp in de gaten wat er gebeurt op hun datingsite. Hierdoor kunnen ze snel ingrijpen wanneer een member de vooropgestelde regels overtreed. Wanneer een nieuwe member zich gratis aanmeldt bij Relatieplanet krijgt deze een aantal functionaliteiten tot zijn of haar beschikking. Deze zijn onder andere een eigen homepage, een eigen mailbox en een automatische zoekfunctie die geschikte singles voor je matched. Mocht het zo zijn dat je jouw profiel tijdelijk afgeschermd wilt hebben voor andere leden, dan is dit ook mogelijk! Leden waarvan je geen reacties wilt ontvangen kunnen geblokkeerd worden.

Prettig daten

Relatieplanet heeft een Helpdesk die jouw hulp kan verlenen en alle vragen kan beantwoorden. Relatieplanet is daarbij ook gewoon telefonisch bereikbaar. De helpdesk is 365 dagen per jaar beschikbaar en elke dag open van 09:00 tot 23:00, zodat je direct en snel geholpen wordt wanneer gewenst. Daarbij beschikt Relatieplanet over een datingcoach die gratis tips verstrekt om sneller succesvol te zijn.

relatieplanet account

Actieve datingsite

Door de vele leden vindt er veel activiteit plaats op Relatieplanet en is de kans op een date groot. Daarnaast biedt Relatieplanet ook coaching sessies en singlereizen aan voor wie dat wil  en organiseert het continue diverse events door het hele land. Van gezellige wijnproeverijen en wandelingen tot grootschalige Singelsfeesten. De singlefeesten van Relatieplanet worden zeer goed bezocht! Het laatste feest had 1500 bezoekers en er zijn heel wat nieuwe dates uit voort gekomen!  Zo is er voor iedereen altijd wat te doen. Doordat de events vele grote steden aandoet is er altijd wel iets bij jou in de buurt te beleven! Alle actuele activiteiten en de agenda vind je op de website van Relatieplanet.

Gratis Relatieplanet

Iedereen begint op datingsite Relatieplanet als gratis lid! Nadat je een profiel heb aangemaakt kunt je gratis kennismaken met de functionaliteiten van Relatieplanet! Gratis wil zeggen dat je de profielen en foto’s van andere leden kunt bekijken. Ook kun je berichten van andere leden ontvangen. Je krijgt een eigen mailbox, een eigen profiel en hebt de mogelijkheid om foto’s te plaatsen op je eigen homepage!

gratis relatieplanet

Als Gratis lid kun je tot aan 5 berichten per dag gratis versturen naar andere leden. Met deze berichten kun je kijken of andere members eventueel geïnteresseerd zijn om met jou bijvoorbeeld berichten uit te wisselen. Als gratis lid bij Relatieplanet heb je meer mogelijkheden t.o.v. de gratis lidmaatschappen bij andere sites. Naast de Nederlandse datingsite heeft Relatieplanet ook een datingsite gericht op Vlaanderen.

Relatieplanet App

Naast de bestaande gewone website heeft Relatieplanet ook een app voor Android en iPhone! Hiervoor moet je je eerst inschrijven op de normale website. Daarna kun je de relatieplanet app downloaden in de Apple Appstore of via de Android Google Play. Daarna kun je met je inloggegevens je aanmelden bij de datingapp.

Ook de website van Relatieplanet is Mobile ready! Dit wil zeggen dat de website van Relatieplanet bij een bezoek op smartphones een andere toont. Deze is speciaal gemaakt op de scherm afmeting van je smartphone en dus veel duidelijker in gebruik.

Wat kost een lidmaatschap bij Relatieplanet.nl?

Het goedkoopste Relatieplanet abonnement kost €9,95 per maand. En heeft een looptijd van 6 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van Relatieplanet kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van  Relatieplanet . Neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

 • Gratis Lidmaatschap
  €0,-
  Bekijken
 • Premium Lidmaatschap

  1 maand

  €24,95
  Bekijken
 • Premium Lidmaatschap

  3 maanden

  €44,85
  Bekijken
 • Premium Lidmaatschap

  6 maanden

  €59,70
  Bekijken

Wat kan ik doen met een gratis lidmaatschap op Relatieplanet?

Relatieplanet is de aangewezen datingsite voor iedereen die op zoek is naar een serieuze relatie. Ongeacht of je nu een man of een vrouw zoekt, het is zeker mogelijk om hier iemand te ontmoeten. De datingsite kent veel leden, die net als jij toe zijn aan een serieuze verbinding en zich openstellen voor het datingavontuur. Veel succesvolle relaties zijn al voortgekomen uit lidmaatschap bij deze populaire datingsite. Een account aanmaken bij Relatieplanet is geheel gratis en geeft geen verplichtingen!

Online daten voor iedereen

Ongeacht je leeftijd kun je hier terecht. De meeste leden zijn echter tussen de 35 en 65 jaar, maar het is zeker mogelijk om op alle leeftijden hier een geschikte partner tegen te komen. Ook vind je hier leden met verschillende opleidingsniveaus, dus ook dit hoeft geen reden te zijn om niet lid te worden. Of je nu je school niet hebt afgemaakt of helemaal hebt doorgeleerd op universitair niveau, leden met uiteenlopende geschiedenissen zijn hier gemakkelijk te vinden. Je kunt heel gemakkelijk selecteren op het niveau dat aansluit bij dat van jou en hier een geschikte date tussen uitzoeken. Hiervoor hoef je nog niet eens een betaald lidmaatschap te hebben. Met een gratis membership kom je in eerste instantie al een heel eind.

relatieplanet gratis aanmelden

Aanmelden kost niets op Relatieplanet

Om de eerste stap gelijk een stuk aangenamer te maken, biedt Relatieplanet je de mogelijkheid tot gratis aanmelden. Zo ontvang je gelijk toegang tot de datingsite en kun je aan de slag om je eigen account zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Je wilt uiteraard wel een goede eerste indruk achterlaten bij de overige leden die gaan zoeken op de kwaliteiten en interesses die overeenkomen met die van jou. Het zoeken op deze datingsite werkt twee kanten op namelijk, waardoor er nog sneller een match gevonden zal kunnen worden. Zowel jijzelf als de ander kan duidelijk selecteren op interesses en voorkeuren, waardoor het een stuk gemakkelijker wordt om de juiste match te vinden.

Invullen persoonlijk profiel

Na het aanmelden kun je gelijk aan de slag voor het invullen van een persoonlijk profiel. Hoe vollediger je deze kunt invullen, des te duidelijker wordt het voor overige leden met wie ze te maken hebben. Wanneer zij selecteren op basis van overeenkomstige kenmerken, zal gelijk jouw profiel naar voren springen. Door het plaatsen van aantrekkelijke foto’s op je profiel, val je ongetwijfeld gelijk in de smaak. Je kunt dan mogelijk zelfs al berichten verwachten en kan het echte werk beginnen. Je mag tot wel 20 foto’s plaatsen met een gratis lidmaatschap.

Onbeperkt gratis toegang tot profielen

Zoals vermeld kun je heel gemakkelijk door alle profielen heen scrollen. In de zoekmachine geef je duidelijk aan waar je interesse naar uit gaat en welke kenmerken je zoekt in een potentiële date. Hierop worden dan profielen geselecteerd die hier het dichtstbij in de buurt komen. Zo is de kans op een geslaagde match gelijk groter en waarschijnlijker. Met een gratis lidmaatschap is er geen beperking wat betreft het mogen inzien van de profielen op de datingsite. Je hebt dus gewoon toegang tot de verschillende profielen van leden die hier lid zijn. Zo zit er altijd wel iemand tussen bij wie je een aantrekking voelt.

gratis toegang profielen

Berichten lezen

Met een gratis lidmaatschap kun je de berichten lezen die je hebt ontvangen van andere leden. Wanneer jouw profiel in beeld is gekomen en er een interesse is ontstaan bij een ander lid, dan kan die jou een bericht sturen. Deze zie je dan verschijnen in je eigen persoonlijke profiel. Deze ontvangen berichten kun je onbeperkt lezen. Het is daarbij echter niet mogelijk om een bericht terug te sturen. Een gratis lidmaatschap biedt deze mogelijkheid dan weer net niet. Hierdoor kun je wel zien wie interesse heeft in jou, maar je kunt niet gemakkelijk met iemand in contact komen. Een gemakkelijke communicatie zal hierdoor niet heel vlot lopen. Toch zijn er zeker wel enkele mogelijkheden om alsnog bij iemand die je echt leuk vindt, aan te geven dat je interesse hebt.

Interesse tonen

Ook met het gratis lidmaatschap krijg je de mogelijkheid om tot 5 keer per dag je interesse voor profielen van andere leden kenbaar te maken. Op deze manier kun je toch tonen dat er een mogelijkheid tot een match bestaat en dan is het afwachten op wat de ander hier vervolgens mee doet. Ook met een gratis lidmaatschap kun je dus zeker nog veel lol hebben.

Wat zijn de plus- en minpunten van Relatieplanet?

 • Bekendste Nederlandse datingsite
 • Grote database met leden
 • Gratis aanmelding
 • Schappelijke prijs lidmaatschap
 • Beperkte toegang met gratis lidmaatschap
 • 4
  Populariteit

  RelatiePlanet is één van de grootste en bekendste datingsites van Nederland. Relatieplanet is onderdeel van de Telegraaf Media Group. Relatieplanet is actief leden aan het werven via verschillende media. Dagelijks schrijven meer dan 500 nieuwe leden zich in. Wij schatten het aantal actieve leden rond de 400.000. De verhouding tussen man en vrouw is goed. Een van de grootste voordelen ten opgzichte van de meeste andere bekende datingsites is dat Relatieplanet ook echt Nederlands is. Veel van de andere grote datingsites vinden hun oorsprong in het buitenland.

 • 4.2
  Gebruikersgemak

  Lay-out – De website doet iets verouderd aan. Zeker ten opzichte van de andere grote datingsites die voor een wat modernere look gaan. Relatieplanet meldt echter dat ze binnenkort een geheel nieuwe website publiceren die beter bij deze tijd aansluit.
  duidelijkheid – De website is duidelijk. Hoewel hij wel her en der wat rommelig overkomt.

 • 3.8
  Functionaliteiten

  De hoeveelheid functionaliteiten zijn goed! Leden van Relatieplanet kunnen gebruik maken van de volgende functionaliteiten:

  Onbeperkt toegang tot alle profielen, Een eigen profiel en hier tot 20 foto’s op plaatsen, Alle foto’s kunnen bekijken, Interesse tonen in leuke members, Ontvangen berichten lezen, Berichten versturen, Zien welke members jouw profiel hebben bekeken, Zien wie Full Member en zien wie Gratis Member is, Maximaal resultaat: hoger in de zoekresultaten, Relatieplanetreizen voor singles en Datingcoaching voor singles. Gratis members kunnen enkel 1 profielfoto bekijken van andere leden.

  Kortom is de datingsite zeer uitgebreid te noemen en voldoet aan de verwachtingen die wij van een dergelijke website hebben.

 • 4
  Klantenservice

  De klantenservice van Relatieplanet kun je bereiken door gebruik te maken van het contactformulier door te bellen of per briefpost. Ervaring leert dat Relatieplanet zeer snel is met het afhandelen van vragen en klachten.

 • 4
  Kosten

  De prijs kwaliteit verhouding is zeer goed. Bij een abonnement van 6 maanden betaal je slechts een tientje per maand. Door het betrouwbare karakter en grote aantal leden is de kans op een relatie of leuke date via deze datingsite zeer aannemelijk. Aanmelden is gratis en geeft je een goed beeld van de werkwijze van RelatiePlanet. Gratis aanmelden verplicht je tot niks! Zeker als we de kosten in verhouding zetten tot de andere bekende datingsites scoort RP zeer goed!

 • 4 Uitstekend
  Totaalscore

Veel gestelde vragen:

Hoe werkt Relatieplanet?

Daten op Relatieplanet.nl is heel simpel. In slechts 3 stappen kun je al beginnen met online daten.

 • Stap 1:
  Maak een (gratis) account aan. Je hoeft enkel je e-mailadres en een wachtwoord in te geven.  Tevens geef je aan wat je geboortedatum is.
 • Stap 2:
  Geef je voorkeuren aan en je kunt meteen zoeken naar leuke singles bij jou in de buurt!
 • Stap 3:
  Om gebruik te maken van alle volledige functionaliteiten kun je een lidmaatschap afsluiten.

Hoeveel leden heeft deze datingsite?

Het aantal actieve leden op deze datingsite ligt rond de 75.000. Hiermee is dit één van de populairste datingsites van Nederland.

 • Door de jaren heen zijn er in totaal meer dan 1,5 miljoen inschrijven gedaan.
 • meer dan 250.000 mensen vonden een relatie via deze datingsite.

Wat is de opzegtermijn van een lidmaatschap?

Het betaalde Lidmaatschap is opzegbaar tegen het einde van de periode van bepaalde tijd en gedurende periode van onbepaalde tijd te allen tijde met inachtneming van een opzegtermijn van ten hoogste 24 uur voor de ingangsdatum van de verlenging.

 • Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van reden het abonnement te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop het abonnement is ingegaan.

Welke kortingen zijn er?

Wij ontvangen regelmatig kortingen voor deze datingsite. Kijk op de “Relatieplanet kortingcodes” pagina voor de meest actuele kortingen.

Hoe kan ik inloggen bij Relatieplanet?

Het is alleen mogelijk om in te loggen bij Relatieplanet met een (gratis) account zoals hierboven beschreven.

Als je in het bezit bent van een account, dan kun je aan de rechter bovenzijde inloggen door op de link te klikken. Vul vervolgens je e-mailadres en wachtwoord in om je aan te melden.

Hoe kom ik in contact met de Relatieplanet klantenservice?

Er zijn verschillende manieren om in contact te komen met de klantenservice.

E-mailadres:
klantenservice@relatieplanet.nl

Telefoonnummer:
088-5052505
(dagelijks van 09:00 – 17:00)

Post:
Relatieplanet
Basisweg 30
1043 AP AMSTERDAM

Hoe kan ik relatieplanet opzeggen?

Kijk op onze “Relatieplanet opzeggen” pagina voor meer informatie over het opzeggen van een lidmaatschap of het verwijderen van een account.

Door: Welke online datingsite?
Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

376 reacties op “Relatieplanet – Kosten, Review en Ervaringen”

 1. Trol schreef:

  Lol: al die Incels hier. De reden dat vrouwen geen interesse in jullie hebben is dat jullie waarschijnlijk niet echt gelukkig zijn met jezelf en jullie vrouwenhaat en negativisme je uitstraling, levenskeuzes en zelfontwikkeling in de weg staan. Een vrouw met een brein en beauty zal daar nooit op vallen…

  • Lort schreef:

   Dat type vrouwen zul je op datingsites ook niet gaan tegenkomen, daar vind je echter wel genoeg types die voor een avontuurtje in zijn.

  • superboer schreef:

   @lort.. zooooooo met jou eens! Lache.

  • koosvoormijzelf schreef:

   Datingsites of real life doet er niet toe.

   Nederlandse vrouwen van nu zijn hypotheek trekkers en zoeken naar een man die een wandelde pin automaat voor hun moet zijn. De meeste vrouwen die al kinderen hebben zijn vergulde vagina.

   Ik ben vaak Nederlandse vrouwen in real life tegen gekomen. Die liefde was maar voor 2 jaar en toen ging ook vreemd met een neger. En ben blij dat ik het met haar hebt uitgemaakt.

   Ik zat in een tweede relatie en mevrouw koos haar kinderen wens boven mij. En ze zegt tegen mij kies jij voor je bedrijf of voor een kinder wens? En ik hebt gezegd heb geen kinderen wens en ik koos voor mijn bedrijf boven alles.

   Voor mij is inkomen genereren belangrijker dan een vrouw en een kind. En ik kan aan mij zelf besteden hoeveel ik wil. Mijn bedrijf houdt mijn het dak boven het hoofd en koop drinken en eten.

   Die vrouw heeft zich inmiddels zwanger laten door een neger.

  • elton schreef:

   Ik heb met een vrouw van een dating site afgesproken en ze zag er vies en behoorlijk zwaar vervuilt uit. Ze rookt en had een lelijke geel gebit en zag er dik en behoorlijk verwaarloosd uit.

   Ik kreeg er helaas geen erectie van was meteen slap en dood.

   En ze gebruikte foto’s van 20 jaar geleden.

  • MGTOW schreef:

   Je verward vrouwenhaat met onderzochte feiten zoals de 80/20 regel (inmiddels 95/5) en het aangetoonde bedrog op datingsites. Je shaminglanguage van incel is misplaatst. Vanaf 50 a 100 euro kun je van je celibaat af zijn. Zoveel kost een V in de basisuitvoering namelijk.

  • superboer schreef:

   @Mgtow, Ook heel veel niet betalende vrouwen op een dating site, alleen maar kijken en verders niks, wij als man betalen wel als lid maar als je ze een bericht zend krijgt je geen antwoord, of ze zien je niet zitten of ze kunnen niet reageren omdat ze niet betaalt hebben. En ik vind er bar echte leuk uitziende vrouwen op staan, this het allemaal niet. Mgtow, speet daten dan? men zegt mij, niks waard want wat komt er op af als vrouw[en]? Lexa gaat ook hard achter uit, veel te veel inactieve vrouwelijke leden, en aandacht trekkers.

  • gijs schreef:

   Vrouwen zoeken een sperma donor hebben geen man nodig.

   Misschien express zwanger worden van die rijke man. Zodat mevrouw niet meer hoeft te gaan werken.

  • superboer schreef:

   @Mgtow/ geloof jij wel in een speeddate avond? men zegt dat dit beter werkt voor de man…maar welks soort Vrouw[en] komt daar op af?

 2. Cor schreef:

  Wat mij nog steeds opvalt is dat na jaren,
  er nog steeds zelfde foto’s opstaan van vrouwen en mannen. die niet verdwenen zijn,

  dus worden deze foto’s soms bewust geplaatst maar ze zijn al voorzien, om de website meer vulling te geven, er verandert naar mijn idee weinig.

  Ben je dan als website verkoper alleen maar aan het geld innen?

  En mensen die nieuw lid worden voor de gek aan het houden?

  • afspreken schreef:

   Ik heb wel eens met een vrouw afgesproken. Maar ze zag er wel in het echt ouder uit dan op de foto. Ze was niet mij smaak en ik denkt dat de sex ook niet lekker zal smaken.

  • superboer schreef:

   @afspreken; je had wel voor de sex kunnen gaan maar dan in het donker… hihihi.

  • MGTOW schreef:

   Uit een telling die ik.jaren geleden eens heb uitgevoerd, bleek dat het overgrote deel (75%) van de vrouwen een gratis lidmaatschap heeft. Hiermee is geen contact mogelijk en veel van deze zullen ook nog eens gedateerd zijn. Je kunt hierop niet filteren zodat je bij elke zoekopdracht zogenaamd vele kandidaten krijgt. Tussen de betalende leden zitten dan nog vele onmogelijke, uberkritische en minder aantrekkelijke vrouwen die ondanks de voor hen gunstige man/vrouw verhouding niets kunnen vinden. Vaak met jarenlang dezelfde foto. Hebben deze vrouwen een levnselixer gevonden waardoor ze niet ouder worden?

  • waar je ook gaat schreef:

   De meeste van vrouwen hebben een korte relatie via een dating site of in het echte leven waar dan ook. Vaak gaat het uit en aan en als het niet goed verloopt meldt zij zich weer op die dating site. Er zitten veel Hollandse grietjes die meer dan een maand of een jaar niet actief zijn. Op dat zelfde moment worden ze inactief gezet en de zelfde foto’s zie je ook op lexa, knuz, mingle2, relatieplanet.

   Vaak reageer de vrouw zelfs niet. De profielen zijn allemaal vaak nep als je praat over leeftijd van 18 jaar tot met 45 jaar.

   Vaak hebben ze een relatie en dat relatie veranderd in een korte termijn. Waardoor de relatie niet lekker loopt de vrouw wordt vervelend en verwacht veel dingen van de man. Vaak vrouwen met kinderen zijn de vervelendste vrouwen van allemaal.

   Uit onderzoek blijkt dat de vrouw die een relatie met de man heeft. Dat de vrouw ook achter af andere contact met mannen aflegt. Het gebeurt meestal dat de vrouw niet serieus is.

   Het komt allemaal op het zelfde weer neer.

  • Herman schreef:

   Hhaha joh hhaha
   ja joh meiden houden niet van lullen ok, only MONEY they love haha
   daarom worden veel mannen nu homofielen, ik ook dus

   Vieze kutjes, doen er mooie doekjes omheen om lekker uit te zien hahah dure jurken rokken kutbedekkingen hashah mooie jurk mooie kut hahah

 3. MGTOW schreef:

  Onderzoek door oa datingsite OK Cupid liet zien dat minstens 80% van de vrouwen uitsluitend oog heeft voor de top 20% aantrekkelijkste mannen. Op Tinder krijgt maar 4% van de mannen een like (vrouwen 60%). Op zowel Tinder als datingsites zitten veel meer mannen dan vrouwen. 9 x meer mannen dan vrouwen ia geen uitzondering . De kieskeurigheid van vrouwen en de scheve man/vrouw verhouding houden natuurlijk verband met elkaar. Ondanks dat het voor vrouwen vele malen makkelijker is dan voor een man klagen zij massaal over one night stands (ONS) en een gebrek aan ‘goede’ mannen. Logisch, want mannen die voldoen aan het ellenlange eisenpakket hebben ook alle keus en gaan zich niet binden. Tinder en datingsites bieden tegen meerprijs allerlei premiumpakketten aan waarmee je meer kans zou maken. Het nut ervan is nooit aangetoond. Mocht je een date weten te regelen dan mag je als man zijnde nogmaals de portemonnee trekken want in datingland zijn vrouwen plotsklaps ouderwets. Ga je vervolgens trouwen dan is de kans groot dat de scheiding binnen 7 jaar volgt. Hierbij geldt dat minstens 70% van de echtscheidingen is geïnitieerd door de vrouw. Heb je een hoog opgeleide vrouw dan loopt dat op tot 90%. Inmiddels groeit 1 op de 3 kinderen op in een gespleten gezin. Dit wordt geassocieerd met probleemgedrag en minder succes op latere leeftijd. Voor de man is er wel een voordeel. Nu vrouwen zo geëmancipeerd zijn hoeven we ze niet meer te trakteren op dure etentjes, geen romantische uitjes, geen romantische gedichten, geen bloemen en sieraden. Sterker nog, als je dat doet wordt je als zwak gezien. Wij mannen dienen ons nu aan te passen aan de waarde die een vrouw ons heden ten dage geeft. En dat is niet veel meer dan een potje sex. Vaak een ONS, en anders een FWB. Heel misschien een LAT als ze wat normaal in omgang is.

  • superboer schreef:

   @mgtow/ ik vind die hoog opgeleide vrouwen altijd zo arrogant, verre van weg blijven als man. ja klopt, kost ons de mannen allemaal alleen maar geld, en krijgen niks terug.

  • MGTOW schreef:

   Veel hoog opgeleide vrouwen projecteren hun eigen voorkeur op mannen. Dat wil zeggen, omdat zij zelf vallen op een man met status, opleiding en een goed inkomen, denken zij dat mannen op hen vallen omdat zij zo hoog opgeleid zijn. Maar de meeste mannen interesseert dat weinig tot niets. Die heeft liever een chick met alleen de sportschool dan een universitair opgeleide vrouw, volslank met pittig kapsel en een grote mond.
   Je ziet ook wel artikels waar hoog opgeleide vrouwen aangeven dat het zo moeilijk is om een man te vinden. Dat komt omdat vrouwen enkel omhoog kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste items