datingsite parship

Home » Relatieplanet – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites Relatieplanet logo

Laatst bijgewerkt op januari 6th, 2020 | door Welke online datingsite?

366

Relatieplanet – Kosten, Review en Ervaringen

 

Volgens velen de beste datingsite van Nederland! Relatieplanet is voor iedereen, werkt prettig en is al jaren succesvol. Al 6 jaar achtereen uitgeroepen tot populairste datingwebsite.

Relatieplanet de meeste succesvolle datingsite van Nederland

Volgens velen de beste datingsite van Nederland! Relatieplanet is voor iedereen, werkt prettig en is al jaren succesvol. Al 7 jaar achtereen uitgeroepen tot populairste datingwebsite. Relatieplanet is tevens de winnaar van meerdere Thuiswinkel Awards in de categorie dating en onlangs als beste datingsite uit de test gekomen bij  het Vara’s tv-programma Kassa.

Op datingsite Relatieplanet kunnen singles op een veilige manier met elkaar in contact komen. Relatieplanet is een gebruiksvriendelijke en veilige datingsite. Relatieplanet zorgt ervoor dat jou gegevens goed afgeschermd zijn. Door bepaalde onderdelen alleen toegankelijk te maken voor members blijf anonimiteit gewaarborgd. Sinds 2002 hebben zich al meer dan 5.000.000 singels zich ingeschreven.

Veilig daten

Relatieplanet houdt scherp in de gaten wat er gebeurt op hun datingsite. Hierdoor kunnen ze snel ingrijpen wanneer een member de vooropgestelde regels overtreed.

Wanneer een nieuwe member zich gratis aanmeldt bij Relatieplanet krijgt deze een aantal functionaliteiten tot zijn of haar beschikking. Deze zijn onder andere een eigen homepage, een eigen mailbox en een automatische zoekfunctie die geschikte singles voor je matched. Mocht het zo zijn dat je jouw profiel tijdelijk afgeschermd wilt hebben voor andere leden, dan is dit ook mogelijk!
Leden waarvan je geen reacties wilt ontvangen kunnen geblokkeerd worden.

Prettig daten

Relatieplanet heeft een Helpdesk die jouw hulp kan verlenen en alle vragen kan beantwoorden. Relatieplanet is daarbij ook gewoon telefonisch bereikbaar. De helpdesk is 365 dagen per jaar beschikbaar en elke dag open van 09:00 tot 23:00, zodat je direct en snel geholpen wordt wanneer gewenst. Daarbij beschikt Relatieplanet over een datingcoach die gratis tips verstrekt om sneller succesvol te zijn.

Actieve datingsite

Door de vele leden vindt er veel activiteit plaats op Relatieplanet en is de kans op een date groot. Daarnaast biedt Relatieplanet ook coaching sessies en singlereizen aan voor wie dat wil  en organiseert het continue diverse events door het hele land. Van gezellige wijnproeverijen en wandelingen tot grootschalige Singelsfeesten. De singlefeesten van Relatieplanet worden zeer goed bezocht! Het laatste feest had 1500 bezoekers en er zijn heel wat nieuwe dates uit voort gekomen!  Zo is er voor iedereen altijd wat te doen. Doordat de events vele grote steden aandoet is er altijd wel iets bij jou in de buurt te beleven! Alle actuele activiteiten en de agenda vind je op de website van Relatieplanet.

Relatieplanet België

Naast de Nederlandse datingsite heeft Relatieplanet ook een datingsite gericht op Vlaanderen. Om naar de Belgische Relatieplanet te gaan klik je hier!

Gratis Relatieplanet

Iedereen begint op datingsite Relatieplanet als gratis lid! Nadat je een profiel heb aangemaakt kunt je gratis kennismaken met de functionaliteiten van Relatieplanet! Gratis wil zeggen dat je de profielen en foto’s van andere leden kunt bekijken. Ook kun je berichten van andere leden ontvangen. Je krijgt een eigen mailbox, een eigen profiel en hebt de mogelijkheid om foto’s te plaatsen op je eigen homepage!

Als Gratis lid kun je tot aan 5 berichten per dag gratis versturen naar andere leden. Met deze berichten kun je kijken of andere members eventueel geïnteresseerd zijn om met jou bijvoorbeeld berichten uit te wisselen. Als gratis lid bij Relatieplanet heb je meer mogelijkheden t.o.v. de gratis lidmaatschappen bij andere sites.

Relatieplanet App

Naast de bestaande gewone website heeft Relatieplanet ook een app voor Android en iPhone! Hiervoor moet je je eerst inschrijven op de normale website. Daarna kun je de relatieplanet app downloaden in de Apple Appstore of via de Android Google Play. Daarna kun je met je inloggegevens je aanmelden bij de datingapp. Helaas is er nog geen app beschikbare voor Windows Phones.

Ook de website van Relatieplanet is Mobile ready! Dit wil zeggen dat de website van Relatieplanet bij een bezoek op smartphones een andere toont. Deze is speciaal gemaakt op de scherm afmeting van je smartphone en dus veel duidelijker in gebruik.

Relatieplanet kosten review ervaringen screenshot

 

Video Tutorial – Een profiel aanmaken bij Relatieplanet

Vind je het lastig om je in te schrijven bij Relatieplanet en heb je geen idee hoe dit moet? Geen probleem! Wij maakten een video tutorial waarin uitgelegd wordt hoe dit in zijn werk gaat. In onderstaande video leggen we je stapsgewijs uit hoe je eenvoudig een profiel kunt aanmaken bij datingsite Relatieplanet.

Relatieplanet kosten abonnement

prijs 1 maand

€20,00
€20,00
 • Premium lid

prijs 3 maanden

€27,00
€27,00
 • Premium lid

prijs 6 maanden

€48,00
€48,00
 • Premium lid

Gratis

€0,-
€0,-
 • Gratis Lid

Het goedkoopste Relatieplanet abonnement kost €6,00 per maand. En heeft een looptijd van 12 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van Relatieplanet kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van  Relatieplanet . Neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

RelatiePlanet actie en korting

Kijk voor alle actuele acties op onze Relatieplanet kortingscode pagina!

 

Relatieplanet opzeggen

Lees hier meer over het stoppen en uitschrijven:

Relatieplanet opzeggen en account verwijderen

 

RelatiePlanet Review

Populariteit ★ ★ ★ ★ ★
RelatiePlanet is één van de grootste en bekendste datingsites van Nederland. Relatieplanet is onderdeel van de Telegraaf Media Group. Relatieplanet is actief leden aan het werven via verschillende media. Dagelijks schrijven meer dan 500 nieuwe leden zich in. Wij schatten het aantal actieve leden rond de 400.000. De verhouding tussen man en vrouw is goed. Een van de grootste voordelen ten opgzichte van de meeste andere bekende datingsites is dat Relatieplanet ook echt Nederlands is. Veel van de andere grote datingsites vinden hun oorsprong in het buitenland.

Gebruikersgemak ★ ★ ★
Lay-out – De website doet iets verouderd aan. Zeker ten opzichte van de andere grote datingsites die voor een wat modernere look gaan. Relatieplanet meldt echter dat ze binnenkort een geheel nieuwe website publiceren die beter bij deze tijd aansluit.
duidelijkheid – De website is duidelijk. Hoewel hij wel her en der wat rommelig overkomt.

Functionaliteiten ★ ★ ★ ★ ★
De hoeveelheid functionaliteiten zijn goed!. Leden van Relatieplanet kunnen gebruik maken van de volgende functionaliteiten:

Onbeperkt toegang tot alle profielen, Een eigen profiel en hier tot 20 foto’s op plaatsen, Alle foto’s kunnen bekijken, Interesse tonen in leuke members, Ontvangen berichten lezen, Berichten versturen, Zien welke members jouw profiel hebben bekeken, Zien wie Full Member en zien wie Gratis Member is, Maximaal resultaat: hoger in de zoekresultaten, Relatieplanetreizen voor singles en Datingcoaching voor singles. Gratis members kunnen enkel 1 profielfoto bekijken van andere leden.

Kortom is de datingsite zeer uitgebreid te noemen en voldoet aan de verwachtingen die wij van een dergelijke website hebben.

Klantenservice ★ ★ ★ ★ ★
De klantenservice van Relatieplanet kun je bereiken door gebruik te maken van het contactformulier door te bellen of per briefpost. Ervaring leert dat Relatieplanet zeer snel is met het afhandelen van vragen en klachten.

Telefoonnummer RelatiePlanet: (+31) (0)88-5052505 – dagelijks tussen 09:00 – 23:00 uur .

Het postadres is:

Relatieplanet Nederland B.V.
t.a.v. de Klantenservice
Basisweg 30
1043 AP Amsterdam
Nederland

Kosten ★ ★ ★ ★ ★
De prijs kwaliteit verhouding is zeer goed. Bij een abonnement van 6 maanden betaal je slechts een tientje per maand. Door het betrouwbare karakter en grote aantal leden is de kans op een relatie of leuke date via deze datingsite zeer aannemelijk. Aanmelden is gratis en geeft je een goed beeld van de werkwijze van RelatiePlanet. Gratis aanmelden verplicht je tot niks! Zeker als we de kosten in verhouding zetten tot de andere bekende datingsites scoort RP zeer goed!

 

Meer over Relatieplanet.nl

Relatieplanet opzeggen en account verwijderen

Relatieplanet Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite RelatiePlanet. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met RelatiePlanet? Geef hieronder jouw reactie!

 

Relatieplanet – Kosten, Review en Ervaringen Welke online datingsite?

Relatieplanet Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary: RelatiePlanet is een grote en betrouwbare datingsite. Door de grote bekendheid van Relatie planet vinden dagelijks honderden mensen hun weg naar deze datingsite. Waar bij andere datingsites nog wel eens getwijfeld wordt aan de echtheid van de profielen zul je bij Relatieplanet niet snel fake profielen vinden. De prijs voor een abonnement is zeer schappelijk. Wij raden deze datingsite aan!

4About the Author

Anoniem366 Ervaringen - Relatieplanet – Kosten, Review en Ervaringen

 1. Benieuwd Benieuwd says:

  Mijn lieve hemel. Ik heb me vandaag aangemeld voor een abonnement voor een maand. Bekijk de profielen naar mijn keuze en constateer dat van de 154 profielen er meer dan de helft al 2 tot 4 maanden niet meer ingelogd heeft. Dat voorspeld niet veel goeds, lijkt me.

  • dateraan dateraan says:

   Uit telling blijkt dat slechts 25% van de vrouwen een betaald lidmaatschap heeft. Met de 75% gratis leden is niet alleen geen communicatie mogelijk, je kunt ze ook niet wegfilteren. Op deze manier probeert de ‘ grootste datingsite van de Benelux’ het marginale aanbod wat op te kloppen. Dit gaat tenkoste van het gebruikersgemak. Wat er in absolute zin over blijft is niet de moeite waard om een lidmaatschap te nemen. Het is duidelijk dat ook relatieplanet ten onder is gegaan door het succes van Tinder.

   • Anniek Anniek says:

    Het is denk ik net wat je zoekt. Voor mij is Tinder echt een dikke “nee”. Ik vind dat oppervlakkige vleeskeuring en waarschijnlijk meer geschikt voor de jonge snelle generatie. Wil je meer diepgang in het contact dan zijn er dus betere alternatieven. Daarbij komt dat in mijn geval ik niet de druk voel om per direct iemand te vinden. Als het komt, dan komt het en anders maar niet.

   • dateraan dateraan says:

    Er wordt vaak gezegd dat tinder een oppervlakkige vleeskeuring is. Dit suggereert dat datingsites dat niet zijn. Maar ook op datingsites wordt je als eerste gekeurd op je uiterlijk. Het is naief om te denken dat dat niet zo is. Daarnaast kun je op tinder ook een profieltekst schrijven. Door tinder voor mijn vertrek in te stellen op mijn bestemming in Sint Petersburg ben ik daar een leuke vrouw tegengekomen. Het feit dat je tinder kunt gebruiken in het buitenland vind ik een groot voordeel omdat ik persoonlijk vind dat er in Nederland teveel verwende prinsesjes zitten die zichzelf schromelijk overschatten en zich onsympathiek opstellen.

   • Mark Mark says:

    Volledig eens met jouw mening. Mensen zeggen idd dat er op bijv relatieplanet “serieuzere” en minder oppervlakkige types zitten. Maar je wordt ook daar idd heel snel afgeserveerd als je er niet super goed uit ziet.

    En ergste is, ik ben echt geen lelijke man, heb goede baan, leuke hobby’s en sta spontaan op mijn foto’s. Maar toch krijg ik vaak te horen, meteen bij eerste bericht: “je bent niet een potentiele levenspartner voor mij”. Haha. Daar zijn ze dan behoorlijk snel achter….

    En als ik dan fotomodellen aan sprak, dan zou ik nog zeggen okee die is out of my league. Maar vaak zijn het hele gewone types, niks speciaals. Die zich idd behoorlijk overschatten. Vaak moet ik me inhouden om niet te zeggen “Met die houding sta je over 5 jaar nog op deze site” 🙂

    Maar dat is wel de realiteit. En dat geeft me dan nog wel enig plezier, de wetenschap dat zij zo kritisch zijn dat ze alles wegfilteren voor het een kans te geven.

   • Sweetlakecity Sweetlakecity says:

    Dus omdat jij “ons doorsneevrouwen” aanspreekt moeten we gelijk van pure dankbaarheid jouw voeten kussen…misschien ben je gewoon “ons” type niet en moet je je eens achter je oren gaan krabben waarom niet. Jij voelt je blijkbaar zo goed dat je de indruk nu wekt dat het eigenlijk een must is om jou leuk te vinden. Yeah right…keep on dreaming, met deze instelling kom je er wel en zit jij inderdaad over tien jaar nog stampvoetend op een vrouw te wachten

   • walterke walterke says:

    sweetlakeity, de uitzondering die de regel bevestigd?

 2. busscher busscher says:

  nogmaals ik kan hier niks mee

 3. margreet margreet says:

  Hallo heren, zo dan maar doen?
  ikgeef antwoord, ben netjes, maar als niet bet.lid kan ik niet antwoorden op een site, ben bet.lid geweest maar…ik kreeg geen mails van heren, vreemd, terwijl er meer heren op staan?
  ik ben 70 jr.zoek leuke, spontane, eerlijke heer, zijn ze er nog?

  • busscher busscher says:

   hallo margreet ja diespontane heer is hier ik heb jou bericht gelezen ik krijg als betalend lid nooit geen antwoord kan niks met deze site en dan maar schreewen van de grootste en beste gr jan deutz

 4. JG JG says:

  Gisteren via deze site een account aangemaakt op relatieplanet omdat ik dan drie dagen gratis lidmaatschap zou krijgen, echter merk ik daar dus niet van.
  Jullie zouden eens moeten kijken waarom deze actie niet werkt en de actie van de website af moeten halen.

 5. Frisian Frisian says:

  Sinds deze week heeft Relatie Planet besloten dat het wel een goed idee zou zijn om de door de leden ingestelde zoekopties aan te passen.
  Kon je ooit nog de lengte en postuur van die persoon aangeven, nu kan dat niet meer.
  Wel of de persoon kleiner of groter dan je zelf moet zijn. Niet echt handig als je 164 bent en je voorstellen krijgt van dames die 185 zijn. Dat zien zij ,maar ik helemaal niet zitten.
  Ook val ik niet op volslanke dames. Sorry dames jullie kunnen nog zo lief en aardig zijn, maar ik val er gewoon niet op.
  Maar ik krijg die profielen wel te zien.
  IK had toch ZELF bij aanmaken zoekprofiel aangegeven dat ik GEEN volslanke dames als voorstel wil zien en ook niet te grote dames?

  Als Relatie Planet meent dat ze het recht hebben om te bepalen wat bij mij past dan is dit de omgekeerde wereld.
  Klantenservice heeft mij op een intern bericht een reactie gestuurd dat ze heel veel klachten kregen van leden die geen reacties kregen. Maar dan vraag ik mij af, ligt dat aan de omschrijving van het profiel ( lengte of postuur) of de slechte presentatie en mogelijk minimaal ingevuld profiel. En mogelijk zijn het de niet betalende leden die deze klachten gestuurd hebben? .
  Dan is het logisch ik reageer ook niet op leden die geen foto tonen of op verzoek hebben staan. Of leden die geen geld over hebben voor hun inschrijving. Als ze dat als niet over hebben, hoe belangrijk is het vinden van een leuke partner dan?

  • MAM MAM says:

   Inderdaad: de nieuwe filtermogelijkheden zijn niet echt een verbetering. Een van de sterke punten van RP was nu juist dat ze zoveel mogelijkheden boden om te filteren. Persoonlijk mis ik vooral de optie om te kunnen selecteren op de volledigheid van een profiel, want profielen die maar voor 10% zijn ingevuld zijn niet de moeite waard om te bekijken.

   Ik heb ook een e-mail gestuurd naar de klantenservice van RP en kreeg dezelfde reactie: “Vervelend dat onze vernieuwde zoekfilters niet helemaal naar wens zijn. Wij hebben deze wijziging doorgevoerd, omdat er uit onderzoek gebleken is dat veel leden deze filters te strikt instelden, hierdoor kregen ze niet de gewenste resultaten. De vernieuwde zoekfilters zouden dit probleem moeten oplossen.”

   Het lijkt er inderdaad op dat de nieuwe filters het aantal matches zoveel mogelijk moet opkrikken. Ik vind dat leden zelf moeten kunnen beslissen hoe ze willen filteren.

   • Frisian Frisian says:

    Net weer geklaagd bij RP, de reactie die ik kreeg is precies dezelfde als die MAM kreeg.

    Ze geven aan deze week nog af te wachten of er meer mensen zijn die gaan klagen. Dus mannen en vrouwen als jullie dit lezen. Doe je beklag alleen dan kunnen wij RP duidelijk maken dat wij als klant niet akkoord gaan met de handelswijze.

  • dateraan dateraan says:

   De redactie geeft aan dat leden (mannen) geen berichten krijgen……dat moet toch geen verrassing voor ze zijn:
   1) 75% gratis leden; waaronder dus velen die al lang niet meer actief op de site zijn.
   2) niet kunnen filteren op betalende leden
   3) heel veel mannen maar weinig vrouwen zodat vrouwen bedolven worden onder de berichten en die niet meer beantwoorden
   4 uberkritische vrouwen met onrealistische eisenpakketten omdat ze te veel keus hebben

   De site RP stelt qua ledenaantal gewoon weinig meer voor maar je betaald nog steeds de volle mep. En ze houden dan ook geen rekening met de wensen van klanten. Die gaan dus weg bij RP en installeren tinder op hun smartphone.

   • Mark Mark says:

    T.a.v. punt 4: zeker waar, en soms vraag ik me zelfs af of die types wel een gesprek aangaan met de gedachte “dit kan wat worden” of dat ze veel meer denken: “eens kijken wat aan deze persoon mankeert”. Ik gok dat laatste. Met die insteek komt er ook nooit een positief, leuk gesprek. Maar gaat het al heel snel over “kun je niet lenzen nemen?” of “je inrichting bevalt me niet zo”. En sorry, maar dan haak ik af als een wildvreemde dat soort oordelen heeft op zoek naar “perfectie”.

  • busscher busscher says:

   ik ben hier nu 2 jaar kan hier niks mee denk erovermee te stoppen

  • Aldo Aldo says:

   Jouw geld is belangrijker dan of jij een date hebt,dat zal ze een biet zijn! In dit verrot land en wereld tel je enkel als je een dikke portemonnee hebt, dan telt het niet of je 160 bent of 2 meter kan ik je vertellen. Vrouwen zijn veelal verwende nesten, en na de 30e zijn vrouwen verzuurd waar je niks mee kunt. Ben blij nooit een relatie gehad te hebben, ja is eenzaam soms maar als ik zie wat het oplevert aan ellende…..Je hebt meer kans in de staatsloterij al is dat 1: 3 miljoen dan een date te krijgen op een datingsites. Spaar je geld en geef het uit aan jezelf geeft meer plezier.

 6. dateraan dateraan says:

  Als je telt hoeveel vrouwen er een betaald lidmaatschap hebben, dan zijn er dat bijzonder weinig. 75% is gratis lid en valt daardoor af. In provincie Utrecht hou je minder dan 70 vrouwen over tussen 35-41 jaar. Hiervan is dan weer de helft een alleenstaande moeder (alimentatieplanet!).
  Arrogantie, materialisme en vooral de volslagen onrealistische eisenpakketten voeren de boventoon. De meeste vrouwen zijn bepaald niet moeders mooiste en zien er ronduit onverzorgd uit.. Wat rechtvaardigt dan hun arrogante houding? Simpel, het feit dat ze op die site veruit in de minderheid zijn. Het hebben van een vagina is dan genoeg. Als man zijnde is de kans dat je hier een leuke date gaat vinden erg klein. Ik heb in de periode dat ik lid was wel met iemand gedate, maar die bleek toch minder gezond te zijn dan gesuggereerd in haar profiel. Bovendien kwam er weinig zinnigs uit. Het zeer geringe aantal leden kent nauwelijks nieuwe aanwas zodat je al snel bent uitgekeken. Meer dan die ene date zal er niet inzitten.
  Ik raad het elke man af zich hier in te schrijven
  De mooie verhalen zijn afkomstig van de eigenaar zelf. Alleen al uit het aantal ingeschrevenen kun je al je conclusies trekken.

 7. maarten maarten says:

  waardeloze site. je kon 3 dagen gratis proberen. profiel aangemaakt en ingevuld. wacht nog steeds (na 2 maanden) op een bevestiging zodat m’n account actief zou worden. maar ja, die 3 dagen zal al voorbij. contact via email wordt ook niet op gereageerd. 24 uur ofzo zeggen ze… nu al x maanden. ga zo door RP en verlies veel klanten!

 8. Willemijntje Willemijntje says:

  Slechte site, veel fakeprofielen, teveel NIET betalende *leden* .
  Leden die soms 1 jaar niet hebben ingelogd…en die krijg je dan als match.
  Leden die je blokkeert kunnen nog steeds op je profiel kijken.
  Bij het plaatsen van een krabbel, wordt er TE streng door RP meegelezen en dan wordt de krabbel verwijderd….humor in Groningen van het personeel daar, ver te zoeken.
  Dusssss…nr 1???

 9. Remo Remo says:

  Ik begrijp helemaal niets van de positieve reacties over RP. Het kan aan mij liggen maar de reacties zijn op 1 hand te tellen. De meeste profielen zijn inactief. Leden kijken maanden niet op hun profiel, beetje gek voor een betalend lid. Het enige advies dat ik heb, niet doen!

  • D. Putten D. Putten says:

   Grappig, ik heb juist net het omgekeerde. Heb eindelijk een goed gevoel overgehouden aan een datingsite. Relatieplanet is de derde datingsite waar ik lid van ben. Heb nu eindelijk wel goed en serieuze contacten kunnen opdoen. Misschien zit jij in een andere doelgroep. Wat is je leeftijd als ik vragen mag?

   • Aldo Aldo says:

    Als je een vrouw bent dan komen mannen op je af als vliegen op horseshit.Ben je een man dan moet je Brad Pitt zijn, maakt dan niet of je pik kleiner is als een pink, geld en glamour zijn belangrijker.

   • mary van egeraat mary van egeraat says:

    ik ben ook lid van rp. (Een vrouw) Ik krijg bijna geen reacties en volgens mij zie ik er niet zo slecht uit en heb ik ook mijn best gedaan op een leuke profiel. Als ik op de enkele leuke man reageer, dan heeft deze al contact met een ander. Biji mijn matches, zie ik steeds dezelfde gezichten. Ik schat zo in dat rp bijna geen leuke nieuwe leden heeft. Gaan allemaal naar Tinder en Badoo, waar je wel snel in contact komt en niet steeds de zelfde profielen voorbij ziet komen. En bovendien gratis is. Het matchen op rp gaat echt nergens over. Ook de flirts die je nu elke dag krijgt, werkt niet. Ik blijf dezelfde een kruisje geven en heb zelf 0,0 flirts ontvangen. Op een andere site krijg ik veel reacties, dus ergens gaat er iets niet goed. Hele slechte site.

   • mary van egeraat mary van egeraat says:

    En idd, heel veel zijn helemaal niet meer actief. Ze kunnen gewoon geen leden krijgen denk ik. Zonde van je geld!!!
    En kijk uit voor het stilzwijgend automatisch verlengen! Dit moet je zelf veranderen bij je account instellingen, anders blijf je betalen. En waarvoor? Het is mij een raadsel.

 10. saar saar says:

  Zeer ontevreden. Veel rare Moslimmannen die rare aanzoeken doen.
  Je moet kunnen melden wanneer iemand je een raar aanzoek doet. Deze mannen moeten verwijderd worden.
  Onhandig ivm steeds inloggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑