datingsite parship

datingsites

Laatst bijgewerkt op mei 2nd, 2018 | door Welke online datingsite?

162

Relatieplanet – Kosten, Review en Ervaringen

 

Volgens velen de beste datingsite van Nederland! Relatieplanet is voor iedereen, werkt prettig en is al jaren succesvol. Al 6 jaar achtereen uitgeroepen tot populairste datingwebsite.

 

Relatieplanet de meeste succesvolle datingsite van Nederland

Volgens velen de beste datingsite van Nederland! Relatieplanet is voor iedereen, werkt prettig en is al jaren succesvol. Al 7 jaar achtereen uitgeroepen tot populairste datingwebsite. Relatieplanet is tevens de winnaar van meerdere Thuiswinkel Awards in de categorie dating en onlangs als beste datingsite uit de test gekomen bij  het Vara’s tv-programma Kassa.

Op datingsite Relatieplanet kunnen singles op een veilige manier met elkaar in contact komen. Relatieplanet is een gebruiksvriendelijke en veilige datingsite. Relatieplanet zorgt ervoor dat jou gegevens goed afgeschermd zijn. Door bepaalde onderdelen alleen toegankelijk te maken voor members blijf anonimiteit gewaarborgd. Sinds 2002 hebben zich al meer dan 5.000.000 singels zich ingeschreven.

Veilig daten

Relatieplanet houdt scherp in de gaten wat er gebeurt op hun datingsite. Hierdoor kunnen ze snel ingrijpen wanneer een member de vooropgestelde regels overtreed.

Wanneer een nieuwe member zich gratis aanmeldt bij Relatieplanet krijgt deze een aantal functionaliteiten tot zijn of haar beschikking. Deze zijn onder andere een eigen homepage, een eigen mailbox en een automatische zoekfunctie die geschikte singles voor je matched. Mocht het zo zijn dat je jouw profiel tijdelijk afgeschermd wilt hebben voor andere leden, dan is dit ook mogelijk!
Leden waarvan je geen reacties wilt ontvangen kunnen geblokkeerd worden.

Prettig daten

Relatieplanet heeft een Helpdesk die jouw hulp kan verlenen en alle vragen kan beantwoorden. Relatieplanet is daarbij ook gewoon telefonisch bereikbaar. De helpdesk is 365 dagen per jaar beschikbaar en elke dag open van 09:00 tot 23:00, zodat je direct en snel geholpen wordt wanneer gewenst. Daarbij beschikt Relatieplanet over een datingcoach die gratis tips verstrekt om sneller succesvol te zijn.

Actieve datingsite

Door de vele leden vindt er veel activiteit plaats op Relatieplanet en is de kans op een date groot. Daarnaast biedt Relatieplanet ook coaching sessies en singlereizen aan voor wie dat wil  en organiseert het continue diverse events door het hele land. Van gezellige wijnproeverijen en wandelingen tot grootschalige Singelsfeesten. De singlefeesten van Relatieplanet worden zeer goed bezocht! Het laatste feest had 1500 bezoekers en er zijn heel wat nieuwe dates uit voort gekomen!  Zo is er voor iedereen altijd wat te doen. Doordat de events vele grote steden aandoet is er altijd wel iets bij jou in de buurt te beleven! Alle actuele activiteiten en de agenda vind je op de website van Relatieplanet.

Relatieplanet België

Naast de Nederlandse datingsite heeft Relatieplanet ook een datingsite gericht op Vlaanderen. Om naar de Belgische Relatieplanet te gaan klik je hier!

Gratis Relatieplanet

Iedereen begint op datingsite Relatieplanet als gratis lid! Nadat je een profiel heb aangemaakt kunt je gratis kennismaken met de functionaliteiten van Relatieplanet! Gratis wil zeggen dat je de profielen en foto’s van andere leden kunt bekijken. Ook kun je berichten van andere leden ontvangen. Je krijgt een eigen mailbox, een eigen profiel en hebt de mogelijkheid om foto’s te plaatsen op je eigen homepage!

Als Gratis lid kun je tot aan 5 berichten per dag gratis versturen naar andere leden. Met deze berichten kun je kijken of andere members eventueel geïnteresseerd zijn om met jou bijvoorbeeld berichten uit te wisselen. Als gratis lid bij Relatieplanet heb je meer mogelijkheden t.o.v. de gratis lidmaatschappen bij andere sites.

Relatieplanet App

Naast de bestaande gewone website heeft Relatieplanet ook een app voor Android en iPhone! Hiervoor moet je je eerst inschrijven op de normale website. Daarna kun je de relatieplanet app downloaden in de Apple Appstore of via de Android Google Play. Daarna kun je met je inloggegevens je aanmelden bij de datingapp. Helaas is er nog geen app beschikbare voor Windows Phones.

Ook de website van Relatieplanet is Mobile ready! Dit wil zeggen dat de website van Relatieplanet bij een bezoek op smartphones een andere toont. Deze is speciaal gemaakt op de scherm afmeting van je smartphone en dus veel duidelijker in gebruik.

relatieplanet-screenshot2016

 

Video Tutorial – Een profiel aanmaken bij Relatieplanet

Vind je het lastig om je in te schrijven bij Relatieplanet en heb je geen idee hoe dit moet? Geen probleem! Wij maakten een video tutorial waarin uitgelegd wordt hoe dit in zijn werk gaat. In onderstaande video leggen we je stapsgewijs uit hoe je eenvoudig een profiel kunt aanmaken bij datingsite Relatieplanet.

Relatieplanet kosten abonnement

prijs 1 maand

€20,00
€20,00
 • Premium lid

prijs 3 maanden

€27,00
€27,00
 • Premium lid

prijs 6 maanden

€48,00
€48,00
 • Premium lid

Gratis

€0,-
€0,-
 • Gratis Lid

Het goedkoopste Relatieplanet abonnement kost €6,00 per maand. En heeft een looptijd van 12 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van Relatieplanet kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van  Relatieplanet . Neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

RelatiePlanet actie en korting

Kijk voor alle actuele acties op onze datingsites kortingen pagina!

 

Relatieplanet opzeggen

Lees hier meer over het stoppen en uitschrijven:

Relatieplanet opzeggen en account verwijderen

 

RelatiePlanet Review

Populariteit ★ ★ ★ ★ ★
RelatiePlanet is één van de grootste en bekendste datingsites van Nederland. Relatieplanet is onderdeel van de Telegraaf Media Group. Relatieplanet is actief leden aan het werven via verschillende media. Dagelijks schrijven meer dan 500 nieuwe leden zich in. Wij schatten het aantal actieve leden rond de 400.000. De verhouding tussen man en vrouw is goed. Een van de grootste voordelen ten opgzichte van de meeste andere bekende datingsites is dat Relatieplanet ook echt Nederlands is. Veel van de andere grote datingsites vinden hun oorsprong in het buitenland.

Gebruikersgemak ★ ★ ★
Lay-out – De website doet iets verouderd aan. Zeker ten opzichte van de andere grote datingsites die voor een wat modernere look gaan. Relatieplanet meldt echter dat ze binnenkort een geheel nieuwe website publiceren die beter bij deze tijd aansluit.
duidelijkheid – De website is duidelijk. Hoewel hij wel her en der wat rommelig overkomt.

Functionaliteiten ★ ★ ★ ★ ★
De hoeveelheid functionaliteiten zijn goed!. Leden van Relatieplanet kunnen gebruik maken van de volgende functionaliteiten:

Onbeperkt toegang tot alle profielen, Een eigen profiel en hier tot 20 foto’s op plaatsen, Alle foto’s kunnen bekijken, Interesse tonen in leuke members, Ontvangen berichten lezen, Berichten versturen, Zien welke members jouw profiel hebben bekeken, Zien wie Full Member en zien wie Gratis Member is, Maximaal resultaat: hoger in de zoekresultaten, Relatieplanetreizen voor singles en Datingcoaching voor singles. Gratis members kunnen enkel 1 profielfoto bekijken van andere leden.

Kortom is de datingsite zeer utgebreid te noemen en voldoet aan de verwachtingen die wij van een dergelijke website hebben.

Klantenservice ★ ★ ★ ★ ★
De klantenservice van Relatieplanet kun je bereiken door gebruik te maken van het contactformulier door te bellen of per briefpost. Ervaring leert dat Relatieplanet zeer snel is met het afhandelen van vragen en klachten.

Telefoonnummer RelatiePlanet: (+31) (0)50 – 501 8080 – dagelijks tussen 09:00 – 23:00 uur .

Het postadres is

Relatieplanet Nederland BV
t.a.v. Klantenservice
Helperpark 290-a
9723 ZA Groningen
Nederland

Kosten ★ ★ ★ ★ ★
De prijs kwaliteit verhouding is zeer goed. Bij een abonnement van 6 maanden betaal je slechts een tientje per maand. Door het betrouwbare karakter en grote aantal leden is de kans op een relatie of leuke date via deze datingsite zeer aannemelijk. Aanmelden is gratis en geeft je een goed beeld van de werkwijze van RelatiePlanet. Gratis aanmelden verplicht je tot niks! Zeker als we de kosten in verhouding zetten tot de andere bekende datingsites scoort RP zeer goed!

 

Meer over Relatieplanet.nl

Relatieplanet opzeggen en account verwijderen

Relatieplanet Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite RelatiePlanet. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met RelatiePlanet? Geef hieronder jouw reactie!

 

Relatieplanet – Kosten, Review en Ervaringen Welke online datingsite?

Relatieplanet Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary: RelatiePlanet is een grote en betrouwbare datingsite. Door de grote bekendheid van Relatie planet vinden dagelijks honderden mensen hun weg naar deze datingsite. Waar bij andere datingsites nog wel eens getwijfeld wordt aan de echtheid van de profielen zul je bij Relatieplanet niet snel fake profielen vinden. De prijs voor een abonnement is zeer schappelijk. Wij raden deze datingsite aan!

4About the Author

Anoniem162 Ervaringen - Relatieplanet – Kosten, Review en Ervaringen

 1. MGTOW-2 MGTOW-2 says:

  Uit navraag blijkt dat zelfs op zijn best middelmatige vrouwen op datingsites zeer veel aanbiedingen ontvangen en bedolven worden onder de berichten. Je kunt er daarom van uit gaan dat je niet de enige bent op haar lijstje. Een vrouw op een datingsite is dan ook te vergelijken met een populaire attractie in een pretpark: de rij wachtenden is lang, het ritje is kort en na jou is de volgende in de wachtrij aan de beurt. De kans is groot dat je in de zogenaamde ‘friendzone’ terecht komt. Ze zegt je dan aardig te vinden en jij mag trakteren op etentjes en ze complimenteert je dat ze zo goed met je praten kan, maar de intimiteit krijg je niet. Eigenlijk ben je nog minder voor haar dan een broer, want haar broer gaat zeker geen etentjes voor haar betalen. Veel mannen zijn echter hongerig en koesteren de hoop dat ze ooit toegang krijgen tot haar vergulde vagina. Maar heren, dat is gewoon dom! Accepteer geen reserbebank positie als chauffeur, voedselbank, kredietverstrekker of emotionele tampon.

 2. MGTOW-2 MGTOW-2 says:

  ALIMENTATIEPLANET!!!!!

  De grootste groep vrouwen in mijn leeftijdscategorie op datingsites betreft alleenstaande moeders. Mij is altijd geleerd dat mannen de overspelerige viespeuken zijn en dat alleenstaande moeders hiervan vaak het slachtoffer zijn. Nadat ik de red pill heb geslikt en in de MGTOW community kennis heb genomen van de feiten heb ik mijn mening moeten bijstellen. De meeste alleenstaande moeders zijn alleenstaand wegens hun eigen keuze; het merendeel van de scheidingen is namelijk geinitieerd door de vrouw, en niet door de man. Redenen die ik het vaakst hoor is niet overspel door de man maar dat ze zich ‘niet happy’ voelt. Oftewel, het gras is elders groener. Ze wilde de man precies de dingen laten doen die zij wilde. Dat ging op een gegeven moment niet meer en toen moest er een relatiecoach of psycholoog aan te pas komen om de man in kwestie te gaan veranderen voor haar. Toen ook dat niet lukte was het scheiden geblazen met alle emotionele schade voor de kinderen vandien (die kwamen toch op de eerste plaats????) en mag er alimentatie worden overgemaakt naar die sterke, geemancipeerde en zelfstandige vrouw.
  Als je met een alleenstaande moeder wilt daten dan loop je vaak tegen de volgende zaken aan (dit zijn generalisaties die natuurlijk niet altijd opgaan, uitzonderingen bevestigen de regel)

  – Weinig gelegenheid om af te spreken; zeker als de dame in kwestie meerdere kinderen heeft. Die zijn vaak 24 x 7 bij haar. Hoe meer ‘kids’ hoe moeilijker oppas regelen. Zeker als er reisfastand bij komt wordt het allemaal heel moeizaam. Dates worden regelmatig afgezegd/ verplaatst / afgezegd. Ook wil ze vaak afspreken wanneer jij aan het werk bent. Mevrouw werkt dan parttime en stuurt de kinderen naar de dagopvang.
  – Niet sportief en onverzorgd; alleenstaande moeders waren het gewend weinig of niets te investeren in de relatie met hun man daarom scheiden ze ook gemakkelijker. Ook al werd ze dik en liep ze er als een ma flodder bij, de mangina sul week niet van haar zijde. Nu ze er alleen voor staat en haar handen vol heeft aan combinatie van werk en kinderen is er geen tijd meer om zichzelf te verzorgen. En ze was het uberhaupt ook niet meer gewend om dat te doen. Het resultaat zie je in de vorm van die pittige korte kapsels, een obees lijf in goedkope en slechtzittende kledij, onverzorgde ‘naturel’ looks, een ‘mij-interesseert-het-niet-meer-uitstraling’.
  – Financiele problemen: gewend aan het luxe leventje van een dubbel inkomen is er nu een situatie van dure huisvesting zonder verdienende man. Kind- alimentatie vangen de onkosten van de kinderen op, maar niet haar verwende levensstijl. Veel van mijn dates hadden het financieel niet goed op een rijtje hadden en zagen in mij een goede ‘aanvulling die geen invulling mag zijn’. Vanuit jouw ‘witte ridder’-mentaliteit ben je geneigd de eerste dates te betalen, niet vermoedende dat dit slechts een klein voorproefje is op hetgeen wat gaat komen.
  – Problemen met de kids: de kinderen zullen jou niet zien als een echte vader en gelijk hebben ze. Kinderen willen het liefst terug naar de vertrouwde situatie toen papa en mama nog bij elkaar waren en zien jou als een belemmerende factor hierin. Vooral kleinere kinderen koesteren nog lang de hoop dat het wel weer goed komt. In conversaties met alleenstaande moedersr blijkt vreemd genoeg dat veel vrouwen hier nogal gemakkelijk over denken en trekken zich niets van de emoties van kinderen aan en zeggen mij dat kinderen op dit vlak niets te willen hebben. Huuu, die kwamen toch op de eerste plaats?? Moet je eens voor de grap zeggen, dan verwijdert ze je direct….
  – Negativiteit; de meeste alleenstaande moeders die ik heb ontmoet waren vaak erg negatief. Mannen zouden zelden deugen en ze vroegen zich af waar alle goede mannen gebleven waren. Ook al hadden ze honderden matches, er zat dus nooit wat bij. Het is dezelfde ontevredenheid waardoor ze haar ex-man in eerste instantie heeft verlaten en ze heeft er niets van geleerd. Let maar eens op hoe vaak ze lacht en hoe vaak ze grapjes maakt, vrijwel nooit! Het zijn dikwijls verzuurde typjes met een norse afkeurende blik.
  – Veeleisend; je zou denken dat een alleenstaande moeder blij is met een nette en verzorgde man maar vanuit haar permanente staat van ontevredenheid is niets genoeg voor haar. Ze gaat nog steeds voor de top-20% hunk qua uiterlijk die ook alles bovenmodaal op de rit moet hebben. Voor minder ‘doet ze het niet’. De onverdiende aandacht die mannen op datingsites haar geven voeden dit ook. Mannen die aan haar eisenpakket voldoen gebruiken haar voor een avondje goedkope seks hetgeen haar negativiteit verder voedt.
  – Passie/romantiek ver te zoeken: weinig tijd, een slecht en slap figuur, passief in bed etc etc

  Al met al heb je aan een alleenstaande moeder een zeer slechte ‘package deal’ en zijn ze vaak (niet altijd) moreel verwerpelijk. Zij gaat niets meer toevoegen aan je leven. Ben je op een leeftijd (bijv. 40+) dat er vrijwel alleen maar alleenstaande moeders zijn, dun kun je het beste MGTOW gaan. Je leven blijft dan gevrijwaard van drama en andere negativiteit. Ook hou je geld over om te spenderen aan leuke dingen zoals je hobbies en interesses. Daarnaast hebben kinderen van alleenstaande moeders al genoeg het te verduren gehad en ben jij een volgende negatieve factor voor hun. Ik weet dat veel mannen in de verleiding komen om het toch een keer te proberen met een alleenstaande moeder, zeker als ze een leuk koppie heeft. Maar de kans is heel groot dat je hier spijt van krijgt!!

  • Roberto Roberto says:

   Wat ik mij afvraag hoe is het mogelijk dat je in Nederland, al die datingsites gewoon mogen blijven bestaan Relatieplanet, Badoo, Lexa noem ze maar op ze liegen , stelen mensen hun geld af en toch worden deze Criminelen niet aangepakt.

   Deze hele bende zou levenslang moeten krijgen en al het gestolen geld terugbetalen maar nee, in Bananenreplubliek der Nederlanden kom je als MaffiaBaas overal mee weg.
   In Amerika zouden de Criminelen achter al die Nederlanse ”Datingsites” allang levenslang krijgen.

   Schandalig gewoon en ze hebben natuurlijk overal al , een dom lulverhaal over. En maar lekker profiteren elke dag gratis geld miljoenen verdienen aan de ”wanhoop” van mensen.

   • MGTOW-2 MGTOW-2 says:

    Datingsites dekken zich in met de algemene voorwaarden waar je voor akkoord moet klikken. In de voorwaarden staat bijvoorbeeld hoe jouw abonnement stilzwijgend kan worden verlengd en met welk tarief.
    datingsites zijn ook niet verplicht inzage te geven in het echte aantal (actieve/betalende) leden uitgesplitst per leeftijd en geslacht. Wanneer je dat vooraf zou weten schrijf je je als man zijnde zeker niet in.

 3. Ernst Ernst says:

  Ik ben gestopt met inschrijven en abotjes afsluiten op een datingsite, het is overal nep. Je schrijft je ongans aan berichten aan de dames en krijgt nul reacties terug, of – wat uitzonderlijk is – een voorgedrukt tekstje “ik heb geen intresse, succes met het vinden naar een leuke date”. Over het algemeen krijg je geen bericht terug.
  Ik zou als alleenstaande man niet weten waar je dan wel leuke vrouwen tegen kan komen. In de supermarkt lukt het me niet. Uitgaan doe ik ook niet. Ik ben 56 en vrees tot aan mijn dood alleenstaand te zijn en te blijven.

  • MGTOW-2 MGTOW-2 says:

   Wat in mijn geval goed werkt is een vakantie naar een oostblokland boeken. Daar is het feminisme nog niet doorgeslagen en zijn de vrouwen niet van die verwaande prinsessen. Natuurlijk is de kans groot dat zo’n vrouw vooral in je portemonnee is geinteresseerd maar dat is hier niet veel anders is mijn ervaring. Tot slot ben jij zelf die bepaalt hoeveel je uitgeeft. Je zult daar veel meer keus hebben dan hier in nederland dus jezelf uitsloven door met dure diners te strooien is ook helemaal niet nodig. Na een leuke vakantie kan ik er weer voor maanden tegenaan. Als je eenmaal hebt gezien hoe leuk en vrouwelijk vrouwen zich kunnen verzorgen dan zul je merken dat je niet eens meer omkijkt naar het gros van de nerderlandse vrouwen, want zeg nou eerlijk, de meesten zien er totaal niet meer vrouwelijk uit. Nu ik al jaren MGTOW ben hou ik veel geld en tijd over voor mijn hobbies. En als ik dit tot mijn dood blijf dan heb ik geen slecht leven. Kijk maar eens om je heen hoeveel mannen er een kutleven hebben omdat ze in een relatie zitten met een dominant wijf dat hem zegt wat te doen en wat te kopen, voor haar…….Uit onderzoek blijkt dat vrouwen in een vaste relatie veel zwaarder worden dan mannen. Eenmaal gebonden is de hoeveelheid en kwaliteit van de sex ook een stuk minder. Je bent dus een slaaf in ruil voor wat sporadische en matige sex met een vrouw die een stuk onaantrekkelijker en dikker is geworden, misschien zelfs met een kort en pittig kapsel!!!. Is het je dat waard?
   Natuurlijk zijn er wel goede vrouwen, de zogenaamde NAWALT. Maar dit soort vrouwen zijn en blijven getrouwd. Misschien een weduwe? Maar wat er na het 35e jaar nog single rondloopt dat is de moeite niet meer waard; the juice aint worth the squeeze. Dus wees blij dat je de stekker er uit hebt getrokken van al die datingsites.

   • MGTOW-2 MGTOW-2 says:

    ter verduidelijking; vrouwen worden in een relatie natuurlijk niet veel zwaarder dan mannen maar hun gewichtsscore (QI) neemt meer toe dan mannen.

  • Roberto Roberto says:

   In Nederland is geen gezonde situatie voor elke Slet in dit land zijn er veel te veel Mannen.

   Vrouwen zijn echte gore kuthoeren nazi’s zijn het allemaal , die oneindig veel aandacht willen .
   Elk land moeten mannen de macht hebben als het aan de Hoer Slet, licht komen er nog wel miljoenen mannen naar Nederland.
   Vrouwen zijn slangen, ze zullen natuurlijk roepen “: Laat je nakijken , je spoort niet , maar we zien het toch zelf de Westerse vrouw maakt de man Kapot , ook de vieze bruine allochtone Slet is niks beter.

  • Roberto Roberto says:

   Vrouwen zijn sletten Hoeren, is er ergens een z.g vrouwenoverschot wat allemaal leugens zijn Ooooh moeten er miljoenen mannen voor gehaald worden. Maar voor al die plaatsen landen met een mannenoverschot hoor je nooit van : Gefrustreerde Mannen, vrouwen tekort noem maar op . Alles draait om de Hoer, vrouwen zijn gore kut nazi’s schijnheilen die het liefst 100 palen om zichheen hebben. Z.g zich goed voordoen maar het zijn allemaal slangen.

   • MGTOW-2 MGTOW-2 says:

    Het grappige is dat tijdens een conversatie met een russin zij aangaf dat er een vrouwenoverschot is (zou volgens haar door de 2e wereldoorlog komen) waardoor het moeilijk is om aan de man te komen. Ik attendeerde haar er op dat dat alleen een issue is wanneer zij op zoek is naar een 90 jarige oorlogsveteraan…… Ze viel duidelijk door de mand. De echte reden is dat ze geen man kan vinden die aan haar eisenpakket voldoet; vaak in de zin van onvoldoende status en financieen.

 4. joyce joyce says:

  Al die datingsites, dus ook LEXA zijn zeker niet betrouwbaar, beloven veel wat ze niet waar kunnen maken. Daarnaast zitten er veel oplichters op de site, onder verschillende namen. Mannen die vrouwen binnen halen via de datingsites en de vrouwen berooid achter laten, Liegen Bedriegen enz. en veel geld afhandig maken.
  Door deze mensen en nog steeds geen duidelijke en strengere regels op de datingsites kan dit zooitje ongeregeld nog steeds ongehinderd doorgaan. Als de datingsites zich hier eens hard voor maken, dat er strengere regels komen en dat per persoon maar 1 account kan worden aangemaakt dan zal ik er weer eens over denken om op een datingsite te gaan. Maar nu lopen er hier meer gevaarlijke gekken rond dan dat er vast zitten!!!!!!!! Dus let goed op, want je wordt vergiftigd, geld afhandig gemaakt en nog veel meer ellende…………..

 5. MGTOW-2 MGTOW-2 says:

  Wanneer je als man zijnde inschrijft op deze ‘alimentatieplanet’ ga je spijt krijgen want:

  1) beperkt aantal actieve vrouwen; uit telling blijkt dat de meerderheid (75%) van de vrouwen niet een betaald lidmaatschap heeft. Hiermee is geen communicatie mogelijk. Hieronder ook veel profielen die ooit zijn ingelogd maar daarna nooit zijn opgeschoond oftewel inactieve profielen. Op deze manier probeert men te doen voorkomen dat er veel leden zijn. Als je uitsplitst per leeftijd en provincie blijft er weinig over.

  2) Scheve man/vrouw verhouding; veel meer actieve mannen dan vrouwen; vrouwen ontvangen zo tientallen berichten per dag. Vrouwen worden dan heel kritisch wat betreft uiterlijk. Vervolgens klagen ze over one night stands. Tja die top20% man gaat zich niet aan haar binden, hoogstens voor een nachtje. In combinatie met 1) maak je dus heel weinig kans als je er niet uit ziet als een filmster.

  3) weinig leuke vrouwen; leuke vrouwen worden buiten een site om al genoeg benaderde en hebben geen site nodig.Zie ook volgend punt 4)

  4) profielen die niet kloppen; oude profielfoto’s toen ze nog 20 kilo lichter woog, opgeheven banen, rare ziekten, volslank blijkt moddervet, psychische problemen met navenant medicijngebruik, etc kortom lijkt in de verste verte niet op het alles-fantastisch-allemachtig-prachtig profiel.

  5) veel bewust gescheiden alleenstaande moeders, feministen, BOM-moeders, crazy cat-ladies samenvattend man-hatende entiteiten die het aan elke sociale etiquette ontbreekt

  6) duur abonnement want weinig aanbod en weinig kans op een date; gratis apps werken net zo goed/slecht

  Heb je als man alles goed en bovenmodaal op orde en behoor je tot de top20% qua uiterlijk? ben je bereid te daten (uiteraard op jouw kosten!) met een veeleisende vrouw met zo’n kort pittig kapsel en het postuur van een nijlpaard? Ga dan gerust je geld uitgeven. Alle andere mannen blijven hier weg.

 6. Michel Michel says:

  Relatie Planet

  1: Het sterft van de oude DOOIE profielen, mensen die tot zelfs 2 jaar geleden voor het laatst hebben ingelogd, maar die wel in de actieve flirts verschijnen, die bijna dagelijks exact hetzelfde zijn.

  2: Wanneer je daarover klaagt krijg je alleen maar standaard antwoorden voorgekauwde meuk en de Flirts dat is een service volgens relatie planet.

  3: Het is altijd dezelfde persoon die reageert op vragen, waardoor ik het idee krijg dat het een one man show is.

  4: In een reactie op mijn klacht verklaarde relatie planet dat ze dagelijks bezig zijn om de database op te schonen.
  Ik denk dat het hoog tijd word dat er een knappe ICT afdeling komt die een Powershell DSC script schrijft en zo de gehele database binnen 24 uur op schoont.

  5: Als er dan als vrouwen zijn die wel inloggen, dan reageren die niet op berichten, wat mogelijk woord veroorzaakt door de inbox die 9 van de 10 keer geen melding geeft.
  Of je hebt gewoon pech en treft een Catfish.

  Conclussie:

  Ik heb echt serieus spijt dat ik een betaald account heb afgesloten bij Relatie Planet.
  Ik voel mij niet serieus genomen en zelfs genaaid.
  Gezien de hoeveelheid dode profielen kan het gewoon NIET mogelijk zijn dat ze de grootste van Nederland zijn.

  Ik raad iedereen sterk af hier überhaupt een profiel aan te maken.

  • Michel Michel says:

   Aan WODS

   Waarom wordt er niet vermeld dat er een foto mee geplaatst wordt zonder dat ik hier toestemming voor heb gegeven ?

   En Waarom is er NERGENS een contact mogelijkheid met WODS te vinden.

   • MGTOW-2 MGTOW-2 says:

    Relatieplanet, alias alimentatieplanet, moet natuurlijk wel verhullen dat sinds de komst van Tinder de site zo goed als leeggelopen is. Toen ik ooit een lidmaatschap had op deze site heb ik geinventariseerd hoeveel vrouwen er per leeftijdscategorie en per provincie een betaald lidmaatschap hebben. Destijds waren er 25% betaalde leden en 75% gratis leden (de laatste groep bevat dus vele dode profielen). Dat heet als alimentatieplanet eerlijk aangeeft wie er een betaald lidmaatschap heeft, geen hond die het controleren kan. Maar goed, die 25% betaalde leden; hou je dus bijv. in de randstad enkele tientallen leden over die je zou kunnen matchen. Helaas de meesten zeer onaantrekkelijke en onverzorgde alleenstaande ma-flodders. Je hebt dus snel gezien dat deze site vrijwel NIETS meer voorsteld. RP = R.I.P.

 7. LadyM LadyM says:

  Hm… wilde me net in gaan schrijven, maar jullie brengen me nu wel aan het twijfelen. Klinkt allemaal nogal kansloos om via een datingsite een leuke, eerlijke vent tegen te komen. Als 48-jarige is het toch al lastig, zeker als je geen uitgaanstype bent. Iemand nog tips?

 8. Polyamori Polyamori says:

  Door recente negatieve ervaringen met diverse dating sites ben ik voorzichtig geworden en kijk vaker naar reacties hier en de algemene voorwaarden van datingsite. RP leek in de AV er goed uit te komen. Helaas / gelukkig zijn jullie reacties overduidelijk. Toch maar niet doen.
  Bij de ook vooral negatieve recenties over AdultFriendFinder kwam ik een positieve recentie tegen over: datingme.org . De AV komen mij zeer goed over. Langer dan 6 maanden inactieve profielen worden standaard verwijderd. Wie weet is dit een van de zeer weinige nog wel goed werkrnde datingsites.

  • MGTOW-2 MGTOW-2 says:

   Goedwerkende datingsites? Sinds de komst van Tinder is de animo voor datingsites behoorlijk gezakt (al is Tinder wel flink bezig de boel weer te verzieken). Maar het aantal datingsites is alleen maar gestegen. Dus het aantal leden per datingsite wordt zo laag dat je bijna niemand tegenkomt. Zeker als je een man bent omdat op elke site veel meer mannen dan vrouwen zitten. Datingsites hebben hun beste tijd gehad maar reken nog steeds de volle tarieven…….
   Trap niet in mooie AV, gaat om het aantal leden en dat wordt natuurlijk verzwegen!

 9. MGTOW-2 MGTOW-2 says:

  Vrouwen op relatieplanet, alias alimentatieplanet, hebben een hoop te eisen. Maar vraag je eens af wat deze vrouwen dan als tegenprestatie te bieden hebben. De meeste vrouwen op datingsites zijn niet bepaald moeders mooiste en de meesten doen ook weinig moeite hiervoor. Qua inkomen brengt ze doorgaans ook niet veel op tafel want vaak een of andere genderstudie; iets psychologisch, sociologisch of pedagogisch. Interesses en hobbies hebben de meesten ook niet tenzij je consumerende activiteiten als het kijken naar netflix en het in het vliegtuig stappen meerekent. Gezelschap? Vaak moet jij als man alle gesprek initieren en haar vervolgens blijven entertainen waarbij de geringste onwelgevalligheid aanleiding kan zijn het contact te verbreken en over te gaan op de volgende kandidaat in de rij. Kortom daten is als solliciteren naar een onderbetaalde baan. Veel moeite doen, aan allerlei eisen voldoen, maar er weinig voor terugkrijgen.
  Merk op dat het onrealistische veeleisende karakter haaks staat op de laatste emancipatiegolven. Een echt geemancipeerde vrouw eist bijvoorbeeld geen man die hoger op de statusladder staat dan zij zelf.
  Als je als nuchter denkende man de teksten bestudeert die vrouwen op datingsites dan is dat ‘ter lering en vermaak’. Ik heb mijn vader, een (levens-)wijs man, meer dan 50 jaar gelukkig getrouwd, eens die profielteksten laten lezen en hij lag schuddebuikend van het lachen op de bank. Veel succes jongen! zei hij mij lachend toe.

  • Roberto Roberto says:

   Vrouwen zijn nog erger dan Nazi’s , zogenaamd is er in Den Haag, Rotterdam een ”vrouwenoverschot” echter elke hoer , heeft al een Snoer.

   Toch zoekt de vrouw de hoer dus , excusses om nog meer geile, mannen naar Nederland te halen.
   Mannen sta the fuck up laat die Kuthoeren met hun makkelijke leventje er niet meer voor zorgen dat er meer mannen naar Nederland komen.

   We zien hoe Super Arrogant al die kuthoeren zijn , een goeie man kan doodvallen kapot vallen voor de trein springen maar , een crimineel terrorist wil de vieze goedkope hollandse Slet , Allatone Hoer wel gelukkig maken . Vrouwen zijn Nazi’s .

   Als Man zijnde wordt alleen maar tegen je aangetrapt ben je minder als een hond waard, maar de verwende Westerse Hoer verdient alle aandacht, inclus de Allahtonen bruine Slet.

 10. Anna Anna says:

  Zojuist onverwachts een aantal commentaren gelezen… al tig x tig zoveel maanden ben ik niet meer actief 9 gewoon omdat het op RP niet werkt) en stond deze week in dubio om toch maar weer eens een pogong te wagen en een maandje lid te worden.. Ik.. oudere maar zeker aantrekkelijke actieve seniore. inclusief brains.. wel mannen klagen zo las ik juist maar waar zijn dan al die aantrekkelijke mannen.. en wanneer er zo weinig vrouwen zijn en er springt er eentje uit ZONDER al die eisen.. (heb mijn eigen auto, woning en creditkaart..) wel ook ik krijg geen reacties. Waar moet ik dan nog naar toe.. wie heeft er een tip. ? Waar vind ik dus die ene aardige ..vriendelijke man ..hopelijk met wat humor en brains.

  • MGTOW-2 MGTOW-2 says:

   Op elke datingsite zijn veel meer mannen dan vrouwen actief. Maar vrouwen wijzen op basis van uiterlijk 80% van de mannen op voorhand al af, zo blijkt uit onderzoek. Daarom vragen vrouwen zich af waar al die goede mannen zijn gebleven. Check ook de youtube video van Terrence Popp: ‘where all the good men went’. Een zeer verhelderende video!
   Een man die aardig, vriendelijk, humor en brains heeft en die deze brains ook gebruikt blijft dus ver weg van datingsites. Al die vrouwen die zichzelf zo aantrekkelijk en geweldig vinden mogen fijn met hun katten op schoot naar netflix kijken, naar de film ‘how to construct your own perfect man’.

   • Carpe-Diem Carpe-Diem says:

    Goede nacht MGTOW

    Allereerst bedankt voor je uitleg, ben zo blij dat ik eerst wat research wilde gaan doen voor me in te schrijven op een site, het vervelende is dat ik steeds meer tot de conclusie kom dat ik iets moet gaan ondernemen wil ik die leuke vent tegenkomen, die normaal is, want in de plaatselijke supermarkt loop ik hem ook niet tegen het lijf! Als ik hier de reviews lees moet ik hier ook al niet wezen maar waar dan wel??? Leven we echt in zo’n fake wereld? dat we ons allemaal zoveel mooier voor willen doen dan we zijn?. Zucht!!! Weet je ik ben 55 en vier en half jaar geleden ingeruild voor een jonger exemplaar. Heb het nooit aan zien komen, en werd dus behoorlijk verast met de mededeling. Maar goed het zij zo en je gaat weer verder met je leven. Op zich is mijn leven oke en geef ik het een dikke 8, alleen mis je iets, als ik nu iets meemaak kan ik het niet delen of er naderhand nog eens vreselijk met iemand over lachen, vandaar ook mijn nieuwsgierigheid naar een evt datingsite, maar jouw nickname heeft me ook aan t denken gezet. Misschien nog niet eens zo’n slecht plan om als WGTOW door t leven te gaan.vriendelijke groet uit het zuiden des lands (want daar brand nog licht)

   • MGTOW-2 MGTOW-2 says:

    Volgens het CBS wil minstens 50% van de 50+ single vrouwen geen relatie meer aangaan met een man. In die zin kun je concluderen dat een hoop vrouwen al WGTOW gaan. Maar veel MGTOW mannen al veel eerder hun eigen gang. tegenwoordig ook mannen in hun twintiger jaren. Dat is bijzonder want een jongere man heeft een veel hoger libido dan een 50+ vrouw. Dat mannen al eerder MGTOW gaan, tegen hun biologische natuur in, is omdat de meeste moderne vrouwen gewoon een bijzonder slechte deal zijn. Vrouwen gaan vooral WGTOW voorbij de menopauze. Die gaan liever met een paar vriendinnen naar een expositie dan dat ze willen dealen met een man die nog over libido beschikt. De evt kinderen zijn ook al het huis uit en zelfstandig dus ze hoeft ook niet meer zonodig een vent voor de financieen. Ze heeft, zoals feministen het mooi zeggen, een man nodig zoals een vis een fiets nodig heeft.

 11. Opgelicht Opgelicht says:

  Relatieplanet is de allergrootste OPLICHTINGSSITE die LEGAAL mensen mag OPLICHTEN met FAKE ACCOUNTS en mensen geld laat betalen voor ZWIJGENDE “DAMES”.
  Mijn 5 foto’s zijn de aantrekkelijkste op deze hele website!!! Terwijl de “DAMES” als droge verouderde drollen zitten te muffen en vliegen vangen met open mond.. het lijkt net als je een maatje zoekt in een
  publieke begraafplaats waar zombies om je heen als luxe proberen te ademhalen zonder zuurstofflessen van Gamma. Ik heb 6 maanden abonnement betaald voor prullenbaktypes die massaal ZWIJGEN.
  Wel een beetje erg verdacht wanneer je op 1700 “DAMES” reageert.. en je NUL REACTIES terug krijgt van ZWAAR VEROUDERDE “DAMES” ..Sterker nog, het lijkt verdacht veel op GESTOLEN FOTO’S van de TAGGED WEBSITE PROFIELEN.

  • Opgelicht Opgelicht says:

   Na mijn ervaringen met de FAKE PROFIELEN op Relatieplanet.. heb ik in mijn profiel gezet: “DIT IS EEN 100% FAKE WEBSITE MET NEP PROFIELEN. De webmaster heeft de teksten op mijn profiel zitten wijzigen.. en daarna mij proberen te bespelen met 2 SEXY DAMES FAKE PROFIELEN MET BEIDEN 3 FAKE FOTO’S waarop de nep dame naar beneden kijkt of naar rechts kijkt of naar links kijkt op de foto’s en de beide profielen zijn voor 30% ingevuld. Dus manipulatiespelletje van deze GROTE OPLICHTER.
   Deze oplichter heeft inmiddels al zoveel mensen opgelicht.. en hij gebruikt ook nog de foto’s van de mensen op zijn website. Ook zijn al die FAKE PROFIELEN online. Dus fictieve profielen die online zijn waarmee hij jou bezig houdt. Het is een uitgekookte OPLICHTER!!!

   • MGTOW MGTOW says:

    Sinds Tinder zijn reguliere datingsites leeggelopen en datingsites proberen door bedrog en oplichting het schip drijvende te houden. Op sites als relatieplanet (ze kunnen het beter alimentatieplanet noemen) zijn nauwelijks meer vrouwen te vinden. En die er nog zitten zijn onmogelijke arrogante en veeleisende bitches.
    Tinder heeft de gratis versie inmiddels gesaboteerd en hanteert hoge en leeftijdsafhankelijke tarieven hetgeen door een amerikaanse rechter inmiddels is verboden. Helaas hier nog hetzelfde laken en pak.
    Als je als nederlandse man wilt daten kun je het beste het over de grens zoeken. Een wereld van verschil.

 12. Jacolien Jacolien says:

  Relatieplanet is de grootste oplichtings relatie site die er is ,elke dag s’nachts om 00.00 krijg je 50 flirts te zien , zijn constant de zelfde mannen ,heel enkele keer een “nieuw” gezicht denk je , klik je een ♡ i.pv.X ga je profiel uit gebreid lezen blijkt dat diegene al maanden ,zelfs 1member al 2 jaar geleden in januari 2016 !!!voor het laatst had ingelogd, onder tussen vermoed ik al lang getrouwd en wie weet ‍‍‍kinderen !!!! Ik heb daar verschillende keren over dit alles gebeld , maar dan krijg je te horen dat ze daar niets aan kunnen doen !!!ook je zoek profiel invullen hebt geen zin want geef je aan niet roken ,hebben ze een match voor je wat doet hij??? Juist roken meer als 10 per dag !!! Houdt van huisdieren JA ingevuld , wat staat er!!!!!! Houdt niet van huisdieren en zoekt ook vrouw die ze niet hebt!!!!!! Heel Heel erg vreemd maar ze kunnen wel geld van je innen voor een lidmaatschap waar je totaal niets aan hebt , vul je provincie zuid – holland in en leeftijdscategorie 52 – 58 krijg je berichten en matches van mannen uit Limburg tot Groningen, Flevoland, Gelderland ,Alphen aan de RHIJN ,Noord-Brabant enz, enz . En dan in de leeftijd van half 40 tot 77 jaar .En 9 van de 10 in een mini zwembroekje of (ala Dries Roelvink)op zijn ” JACHT” of poserend in 3 delig pak bij zijn Porsche of Mercedes Cabrio, nou mag ik dan even over mijn nek en al die hoop nep profielen die zogenaamd wel elke dag online zijn maar je bericht nooit lezen ,en gecontroleerd worden de profielen ook niet zoals ze beloven want er staan ook vrij veel getrouwde mannen op die een vrouw alleen maar voor de intimiteit oftewel one night stand erbij zoeken.ook kreeg ik van vorige week een email met een totaal andere ,nickname” dat er 5 matches voor mij waren klik je de mail aan zie je 5 mannen vanuit heel nederland zonder foto en dan log je in ,zijn ze nergens te bekennen , staan gewoon de zelfde mannen met foto , die er al dagen op staan uit hele andere plaatsen / provincies ,dus je wordt aan alle kanten voor de gek gehouden , ja betalen voor leden die al 2 jaar niet meer hebben ingelogd of 1 jaar of een half jaar of een paar maanden ,ik kan er met heel mijn volle verstand echt niet bij hoe relatieplanet weer no : 1 is geworden van beste relatiesite 2017 ?????Na die laatste mail vorige week met mijn verkeerde naam en die zogenaamde 5 nieuwe anonieme matches voor mij ,die er dus helemaal niet waren heb ik mij direct uitgeschreven, zonde van mijn betaald membership is het niet , want het is zowiezo al weg gegooid geld, want al die ruim 3 maanden dat ik betalend lid ben geweest heb ik nog nooit van die 350 flirts in de week ,1 man gehad waar ik een ♡flirt van hebt gehad in al die maanden lidmaatschap met ongeveer ruim 4000 flirts bij elkaar die de mannen in zijn totaal van alle vrouwen ( ook telkens de zelfde??) hebben gezien , nou dat vindt ik wel heel erg vreemd ,
  1 wijze tip wordt nooit en te nimmer lid van Relatie Planet , dat is echt je geld in een bodem loze put weggooien want je krijgt er totaal niets voor terug, ja leden die al jaren niet meer online zijn geweest omdat ze allang de ware gevonden hebben,dan kun je beter je geld aan een goed doel schenken, daar krijg je beslist heel zeker te weten een heel stuk beter gevoel bij ,als bij deze oplichtings praktijken!!!!!!

  • Opgelicht Opgelicht says:

   Je hebt alles perfect verwoordt !!! Heel veel herken ik ook bij de “DAMES” profielen.

  • Brammetje Brammetje says:

   Nou dan proberen we het toch op deze manier ik ben niet fake.ik heb je reactie op opgelicht relatie planet gelezen en dacht om op deze manier te proberen.wat de leeftijd betreft is dat een voorbeeld wat je geschreven hebt want ik ben twee en veertig.groetjes

   • MGTOW MGTOW says:

    Aangezien er op alimentatieplanet veel meer mannen dan vrouwen actief zijn kun je wel raden hoe erg het wel moet zijn als je van het mannelijk geslacht bent. Dan heb je letterlijk en figuurlijk helemaal niets meer te zoeken op deze site.

 13. XRay XRay says:

  RP kan beter in het programma “opgelicht” zijn advertenties maken.
  Het is gewoon te gek voor woorden dat met valse lokkertjes anno 2017 hier nog steeds legaal aan verdiend kan worden.
  Persoonlijk zou ik oproepen dit soort schunnige sites met cyberaanvallen zolang als kan uit te schakelen.
  Of hun servers volledig te wissen tot er niets meer is.
  Dat geldt voor alle datingsites/apps.
  Het zijn tokkies van onderste riggel.
  Lui achter deze sites zijn pas criminelen.
  Dus criminelen bestrijden met criminelen:waar zijn de echte killers om dit op te ruimen?

  Echt waar heb 3 maanden lidmaatschap afgesloten ben niet verder dan 1.5 maand gekomen, werd zo moedeloos van die fake profielen of inactieve profielen.
  Krijg je flirt van zo’n verwend nest die al vanaf ze haar ogen opende in de watten is gelegd of zo’n geldwolf in dure SUV mischien van pappie of van haar neukertje.
  Niet dat vrouwen over 1 kam scheer nee.
  Valt wel op dat wat ik zag en de reacties die ik lees wel degelijk kloppen van het grootste deel van leden op RP.
  Heb meer datingsites achter de rug. Ik geef toe 10 jaar geleden was het nog redelijk en ging je weleens met leuke vrouw op date.
  Nu is het veel fake. En negatief in de media. Ja op internet stikt het van datingsites of apps.
  Dan is het inmiddels mij bekend dat vooral die apps misleidend of via buitenland gerund worden en dit zijn nog de smerigste
  RP had ooit goede reputatie 10 jaar geleden dan…
  Nu zijn ze niets beter dan de rest van dit internetgespuis en vind ik echt dat hun een “DDOSje” waard zijn.

  Gewoon platgooien deze corrupte veraders.
  Zet ze maar in de douche met wat Berlijns blauw knapt de wereld van op.

  Als iemand nog echt een tip heeft voor een eerlijke datingsite zeg het maar.

  De dames van RP zijn zeker veeleissend op sommige profielen zijn ze echt losgeslagen en hun hele idee van wat ze willen met die ene man staat er :Complete wereldreis etc. Nog niet de juwelen of dikke Porsche te noemen. Als man lief de portemonee trekt.
  Waar zijn de normale vrouwen?
  Face to Face is origineelst en niet in de kroeg met een druppel teveel!!! Daar krijg je spijt van..

  • Opgelicht Opgelicht says:

   Tinder is dezelfde riool. Je hebt alles goed gezegd.. Dit is helaas de waarheid.
   Voor een ECHTE VROUW moet je in Zuid Amerika zijn, niet in deze Tokkie afvoerputje
   van Europa.

 14. ikke ikke says:

  Relatieplanet,
  die gaat niet met de tijd mee, veel profielen van mensen die totaal niet actief zijn, en maar pronken met zoveel leden?

  • Karin Karin says:

   Ja. Heb ik ook meegemaakt. Allemaal oude profielen. Krijg van 20 waarvan ik op mannen reageer, net 2 mannen terug die reageren. Wat moet ik met een man van 75 jaar. Die reageren wel.Ik ben 58 jaar. Of van die vieze ketels die er niet uitzien. Die reageren wel. Weer 44 euro weggegooid. Ik was boos op RP. Ik had wel 8 matches. Maar van oude profielen. Ben een leuke nette vrouw en ze zien mij niet eens op RP. Waardeloos.

   • MGTOW MGTOW says:

    Op alimentatieplanet krijg ik als nette man niet eens een reactie van die vieze wijven die er niet uit zien. Dus eigenlijk kom je er nog goed van af.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑