datingsite parship

Home » Relatieplanet – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites

Laatst bijgewerkt op augustus 22nd, 2018 | door Welke online datingsite?

205

Relatieplanet – Kosten, Review en Ervaringen

 

Volgens velen de beste datingsite van Nederland! Relatieplanet is voor iedereen, werkt prettig en is al jaren succesvol. Al 6 jaar achtereen uitgeroepen tot populairste datingwebsite.

 

Relatieplanet de meeste succesvolle datingsite van Nederland

Volgens velen de beste datingsite van Nederland! Relatieplanet is voor iedereen, werkt prettig en is al jaren succesvol. Al 7 jaar achtereen uitgeroepen tot populairste datingwebsite. Relatieplanet is tevens de winnaar van meerdere Thuiswinkel Awards in de categorie dating en onlangs als beste datingsite uit de test gekomen bij  het Vara’s tv-programma Kassa.

Op datingsite Relatieplanet kunnen singles op een veilige manier met elkaar in contact komen. Relatieplanet is een gebruiksvriendelijke en veilige datingsite. Relatieplanet zorgt ervoor dat jou gegevens goed afgeschermd zijn. Door bepaalde onderdelen alleen toegankelijk te maken voor members blijf anonimiteit gewaarborgd. Sinds 2002 hebben zich al meer dan 5.000.000 singels zich ingeschreven.

Veilig daten

Relatieplanet houdt scherp in de gaten wat er gebeurt op hun datingsite. Hierdoor kunnen ze snel ingrijpen wanneer een member de vooropgestelde regels overtreed.

Wanneer een nieuwe member zich gratis aanmeldt bij Relatieplanet krijgt deze een aantal functionaliteiten tot zijn of haar beschikking. Deze zijn onder andere een eigen homepage, een eigen mailbox en een automatische zoekfunctie die geschikte singles voor je matched. Mocht het zo zijn dat je jouw profiel tijdelijk afgeschermd wilt hebben voor andere leden, dan is dit ook mogelijk!
Leden waarvan je geen reacties wilt ontvangen kunnen geblokkeerd worden.

Prettig daten

Relatieplanet heeft een Helpdesk die jouw hulp kan verlenen en alle vragen kan beantwoorden. Relatieplanet is daarbij ook gewoon telefonisch bereikbaar. De helpdesk is 365 dagen per jaar beschikbaar en elke dag open van 09:00 tot 23:00, zodat je direct en snel geholpen wordt wanneer gewenst. Daarbij beschikt Relatieplanet over een datingcoach die gratis tips verstrekt om sneller succesvol te zijn.

Actieve datingsite

Door de vele leden vindt er veel activiteit plaats op Relatieplanet en is de kans op een date groot. Daarnaast biedt Relatieplanet ook coaching sessies en singlereizen aan voor wie dat wil  en organiseert het continue diverse events door het hele land. Van gezellige wijnproeverijen en wandelingen tot grootschalige Singelsfeesten. De singlefeesten van Relatieplanet worden zeer goed bezocht! Het laatste feest had 1500 bezoekers en er zijn heel wat nieuwe dates uit voort gekomen!  Zo is er voor iedereen altijd wat te doen. Doordat de events vele grote steden aandoet is er altijd wel iets bij jou in de buurt te beleven! Alle actuele activiteiten en de agenda vind je op de website van Relatieplanet.

Relatieplanet België

Naast de Nederlandse datingsite heeft Relatieplanet ook een datingsite gericht op Vlaanderen. Om naar de Belgische Relatieplanet te gaan klik je hier!

Gratis Relatieplanet

Iedereen begint op datingsite Relatieplanet als gratis lid! Nadat je een profiel heb aangemaakt kunt je gratis kennismaken met de functionaliteiten van Relatieplanet! Gratis wil zeggen dat je de profielen en foto’s van andere leden kunt bekijken. Ook kun je berichten van andere leden ontvangen. Je krijgt een eigen mailbox, een eigen profiel en hebt de mogelijkheid om foto’s te plaatsen op je eigen homepage!

Als Gratis lid kun je tot aan 5 berichten per dag gratis versturen naar andere leden. Met deze berichten kun je kijken of andere members eventueel geïnteresseerd zijn om met jou bijvoorbeeld berichten uit te wisselen. Als gratis lid bij Relatieplanet heb je meer mogelijkheden t.o.v. de gratis lidmaatschappen bij andere sites.

Relatieplanet App

Naast de bestaande gewone website heeft Relatieplanet ook een app voor Android en iPhone! Hiervoor moet je je eerst inschrijven op de normale website. Daarna kun je de relatieplanet app downloaden in de Apple Appstore of via de Android Google Play. Daarna kun je met je inloggegevens je aanmelden bij de datingapp. Helaas is er nog geen app beschikbare voor Windows Phones.

Ook de website van Relatieplanet is Mobile ready! Dit wil zeggen dat de website van Relatieplanet bij een bezoek op smartphones een andere toont. Deze is speciaal gemaakt op de scherm afmeting van je smartphone en dus veel duidelijker in gebruik.

 

Video Tutorial – Een profiel aanmaken bij Relatieplanet

Vind je het lastig om je in te schrijven bij Relatieplanet en heb je geen idee hoe dit moet? Geen probleem! Wij maakten een video tutorial waarin uitgelegd wordt hoe dit in zijn werk gaat. In onderstaande video leggen we je stapsgewijs uit hoe je eenvoudig een profiel kunt aanmaken bij datingsite Relatieplanet.

Relatieplanet kosten abonnement

prijs 1 maand

€20,00
€20,00
 • Premium lid

prijs 3 maanden

€27,00
€27,00
 • Premium lid

prijs 6 maanden

€48,00
€48,00
 • Premium lid

Gratis

€0,-
€0,-
 • Gratis Lid

Het goedkoopste Relatieplanet abonnement kost €6,00 per maand. En heeft een looptijd van 12 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van Relatieplanet kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van  Relatieplanet . Neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

RelatiePlanet actie en korting

Kijk voor alle actuele acties op onze datingsites kortingen pagina!

 

Relatieplanet opzeggen

Lees hier meer over het stoppen en uitschrijven:

Relatieplanet opzeggen en account verwijderen

 

RelatiePlanet Review

Populariteit ★ ★ ★ ★ ★
RelatiePlanet is één van de grootste en bekendste datingsites van Nederland. Relatieplanet is onderdeel van de Telegraaf Media Group. Relatieplanet is actief leden aan het werven via verschillende media. Dagelijks schrijven meer dan 500 nieuwe leden zich in. Wij schatten het aantal actieve leden rond de 400.000. De verhouding tussen man en vrouw is goed. Een van de grootste voordelen ten opgzichte van de meeste andere bekende datingsites is dat Relatieplanet ook echt Nederlands is. Veel van de andere grote datingsites vinden hun oorsprong in het buitenland.

Gebruikersgemak ★ ★ ★
Lay-out – De website doet iets verouderd aan. Zeker ten opzichte van de andere grote datingsites die voor een wat modernere look gaan. Relatieplanet meldt echter dat ze binnenkort een geheel nieuwe website publiceren die beter bij deze tijd aansluit.
duidelijkheid – De website is duidelijk. Hoewel hij wel her en der wat rommelig overkomt.

Functionaliteiten ★ ★ ★ ★ ★
De hoeveelheid functionaliteiten zijn goed!. Leden van Relatieplanet kunnen gebruik maken van de volgende functionaliteiten:

Onbeperkt toegang tot alle profielen, Een eigen profiel en hier tot 20 foto’s op plaatsen, Alle foto’s kunnen bekijken, Interesse tonen in leuke members, Ontvangen berichten lezen, Berichten versturen, Zien welke members jouw profiel hebben bekeken, Zien wie Full Member en zien wie Gratis Member is, Maximaal resultaat: hoger in de zoekresultaten, Relatieplanetreizen voor singles en Datingcoaching voor singles. Gratis members kunnen enkel 1 profielfoto bekijken van andere leden.

Kortom is de datingsite zeer utgebreid te noemen en voldoet aan de verwachtingen die wij van een dergelijke website hebben.

Klantenservice ★ ★ ★ ★ ★
De klantenservice van Relatieplanet kun je bereiken door gebruik te maken van het contactformulier door te bellen of per briefpost. Ervaring leert dat Relatieplanet zeer snel is met het afhandelen van vragen en klachten.

Telefoonnummer RelatiePlanet: (+31) (0)50 – 501 8080 – dagelijks tussen 09:00 – 23:00 uur .

Het postadres is

Relatieplanet Nederland BV
t.a.v. Klantenservice
Helperpark 290-a
9723 ZA Groningen
Nederland

Kosten ★ ★ ★ ★ ★
De prijs kwaliteit verhouding is zeer goed. Bij een abonnement van 6 maanden betaal je slechts een tientje per maand. Door het betrouwbare karakter en grote aantal leden is de kans op een relatie of leuke date via deze datingsite zeer aannemelijk. Aanmelden is gratis en geeft je een goed beeld van de werkwijze van RelatiePlanet. Gratis aanmelden verplicht je tot niks! Zeker als we de kosten in verhouding zetten tot de andere bekende datingsites scoort RP zeer goed!

 

Meer over Relatieplanet.nl

Relatieplanet opzeggen en account verwijderen

Relatieplanet Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite RelatiePlanet. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met RelatiePlanet? Geef hieronder jouw reactie!

 

Relatieplanet – Kosten, Review en Ervaringen Welke online datingsite?

Relatieplanet Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary: RelatiePlanet is een grote en betrouwbare datingsite. Door de grote bekendheid van Relatie planet vinden dagelijks honderden mensen hun weg naar deze datingsite. Waar bij andere datingsites nog wel eens getwijfeld wordt aan de echtheid van de profielen zul je bij Relatieplanet niet snel fake profielen vinden. De prijs voor een abonnement is zeer schappelijk. Wij raden deze datingsite aan!

4About the Author

Anoniem205 Ervaringen - Relatieplanet – Kosten, Review en Ervaringen

 1. MGTOW-2 MGTOW-2 says:

  In heel veel profielen van vrouwen zie je dat ze vragen om een man die beschikt over een goed gevoel voor humor. De reden is dat ze daar zelf niet over beschikken. De meeste cabaratiers zijn dan ook van het mannelijk geslacht. Zij verwacht dat jij haar vermaakt. Dat begint bij het eerste bericht. Jouw bericht moet natuurlijk gevat en persoonlijk zijn. Niet een copy/paste bericht dat naar elke vrouw gestuurd had kunnen worden. Is jouw openingsbericht niet origineel genoeg dan word je direct verwijderd. Tenzij je een man in de top20% categorie bent natuurlijk. Dan maakt het allemaal niets uit. Dan kun je de meeste schunnige en foute openingszinnen naar haar toe gooien, op internet hebben ze daar leuke experimenten mee gedaan. Omgekeerd zie ik echter dat de meeste vrouwen een simpele ‘Hi’ sturen, of een ‘ 😉 ‘. Tenminste als ze überhaupt het initiatief nemen natuurlijk; op Tinder heb ik een hele rij matches maar geen enkele vrouw stuurt een eerste bericht. Vervolgens begint het heen en weer chatten waarbij de originaliteit uiteraard altijd weer vanuit jou, als man zijnde, moet komen. Dit levert dan als respons heel vaak ‘hahahaha’ op , en nog eens ‘haha’ of lachende smileys. Omdat je niks aan hahaha hebt en het vermoeiend is om telkens weer met wat origineels te komen (zij geeft geen input) wordt er dan een datum geprikt voor een echte ontmoeting. Ook aan tafel wordt verwacht dat jij haar vermaakt. En dat is misschien maar goed ook want als je je date aan het woord laat ontstaat al snel een soort ondervragend sollicitatiegesprek. Want terwijl jij als man zijnde binnen 5 minuten al besloten hebt of je wel of niet met haar naar huis zou willen gaan, daar hebben vrouwen ellenlange vragenprocedures voor nodig, en natuurlijk ook overleg met haar vriendinnen. Ga voor de grap maar eens tijdens een date naar de WC en kijk om een hoekje hoe snel ze naar haar smartphone grijpt……om te overleggen met derden……
  Aan het eind van een date voel je je dan ook net een clown. Een clown die in een datingcircus een voorstelling heeft gegeven. Maar in het circus kopen mensen vooraf een kaartje terwijl bij een date moet je nog maar afwachten of de vrouw interesse in je heeft en je wat teruggeeft. Ik heb er legio ontmoet die enkel uit waren op wat vermaak en een gratis diner. Je bent dan dus nog slechter af dan een clown in een circus want die heeft alvast deel van de kaartopbrengst. Daarom ben ik al lang gestopt met het entertainen van vrouwen door middel van datingsites, Tinder en hieruit voortvloeiende dates Als ze entertainment willen mogen ze een kaartje kopen voor een cabaretvoorstelling. Natuurlijk, zo’n kaartje kost geld, terwijl een date wordt doorgaans door de man gefinancierd, daarom willen vrouwen graag op date. Daarom zie je vrouwen vaak jarenlang op datingsites staan en zie je dezelfde vrouwen telkens voorbij komen op Tinder. Voor hen is dating een vorm van vermaak. Tijdens speeddates zie je ook dat de vrouwen blijven zitten en de mannen als circusdieren rouleren. Ook hier, de man als entertainer. Maar je entertainment levert zelden wat op. Als een vrouw echt interesse in je heeft hoef je niet jezelf uit te sloven met grappige tekstberichtjes en dure dates. Dan hoef je ook geen gevat eerste bericht te sturen. Dan komen ze wel naar jou toe en maken zij de eerste stap. Zeker vrouwen op datingsites en Tinder hebben dermate onrealistische eisen en verwachtingen dat zij zelden de eerste stap zetten. Bovendien worden ze er omringd door honderden clowns die allemaal grappig en gevat proberen te zijn zodat jij je niet gaat onderscheiden. Dan val je eerder op met een negatief en vrouwonvriendelijk profiel dan met een leuk profiel. Het entertainen van vrouwen is zinloos geworden. De aardige nice guy zijn werkt ook niet. Het huwelijk is ook al achterhaald. Wat resteert is MGTOW; men going their own way.

 2. MGTOW MGTOW says:

  Onderzoek heeft aangetoond dat vrouwen alleen geinteresseerd zijn in de top20% van mannen. Hiervan zullen de meesten weer naderhand worden afgewezen omdat ze niet voldoen aan het ellenlange eisenpakket (vol met tegenstrijdige eisen). Heb je net als ik een goede opleiding en baan wees er dan op voorbereid vele vrouwen te treffen die verwachten getrakteerd te worden. Een vrouw die verwacht getrakteerd te worden omdat ze een vrouw in, die is niet beter dan een prostituee. Ondertussen klagen vrouwen dan massaal dat mannen enkel uit zijn op een one night stand. De prins op het witte paard bestaat alleen in sprookjes dames! En mocht ie nog steeds bestaan dan zoekt hij een maagdelijke prinses en geen geballoneerde alleenstaande moeder die in meer dan 70% van de gevallen ook nog eens de scheiding heeft geïnitieerd. Het zoeken naar een geschikte vrouw is gelijk aan het zoeken naar een parkeerplaats in een drukke winkelstraat. Als er überhaupt een plaats vrijkomt is die binnen notime bezet. Wat resteert zijn invalideplaatsen en plaatsen veel te ver weg. Heren, laat deze veeleisende bitches samenwonen met hun katten en ga MGTOW.

  • MGTOW MGTOW says:

   Uiteraard zijn er niet voldoende top10% mannen voor de 80% vrouwen. Daarom wachten vrouwen liever letterlijk en figuurlijk op hun beurt. Om vervolgens te klagen dat mannen viespeuken zijn die enkel in sex zijn geinteresseerd. Terrence Popp heeft op youtube een briljante video gemaakt : ‘ where all the good men went” en dat laat goed zien wat er aan de hand is.

 3. Fuck women Fuck women says:

  Kom Naar het zure , Nederland wil je als man zijn je zelf vertrouwen een minderwaardigheidscomplex krijgen kom naar het land met zure kutwijven.
  Al die zure Hollandse kutwijven plus + Allochten hoertje kunnen doodvallen sterven fuck ze allemaal.

  Wat denken ze allemaal hier wat ze zijn dan?

 4. martina martina says:

  Graag wil ik een positieve reactie geven over RP.
  Ik vind de klantenservice geweldig! Na 3 keer een vraag te hebben gesteld kreeg ik 3 keer binnen een half uur een reactie.
  Het enige wat ik erg vervelend vind is dat je eerst rare vragen in moet vullen om je lidmaatschap op handmatig te zetten.
  En de heren moeten eens af van altijd om een 10 jaar jongere vrouw te vragen,so not done anno 2017
  maar hier kan RP niets aan doen,toch!

  • Fuck Women Fuck Women says:

   Echt waar joh , weer zo ik ben een trutje lekker makkelijk leventje, krijg overal aandacht v/d mannen. Want ja wat wil je in een land waar voor 1 elke vrouw 10 criminelen rondlopen.
   Maar ja dat willen vrouwen toch heerlijk lekker de hoer slet uithangen.

   In Nederland geld 1 ding voor ding: ELKE STELT IS BEZET , als dit geen fascisme nazisme is weet ik het niet meer mannen , moeten eens opstaan laten eens oneindig veel vrouwen , miljoenen vrouwen hier importen kijken hoe jullie het dan vinden.

   Fuck women kut hoeren arrogante sletten zijn jullie. Alles draait om die vieze arrogante kuthoeren als man, zijnde kun je maar 1 dingen dankzij die zure kuthoeren lekker doodvallen , hier ben je als man zijnde minder waard dat 1 rat.

 5. anoniem anoniem says:

  Ik ben helemaal niet tevreden met RP en ga er zo snel mogelijk weer af. Ik heb de 3 gratis dagen na mijn inschrijving niet gekregen en als ik een vraag stuur naar de klanteninfo krijg ik nooit antwoord. De site vind ik er niet gebruiksvriendelijker op geworden. Ik ga zeker geen betaald lidmaatschap aan. Ik heb in het verleden ook op RP gestaan en toen was het een stuk leuker en vooral overzichtelijker!

 6. Just my case Just my case says:

  Klopt, wat er veelal gezegd wordt. Veel vrouwen daten omhoog.

  Ik vind mezelf zeker een 8 als ik me vergelijk met mannen van rond mijn leeftijd, dus ik behoor in de groep van 20%. Echter zijn het vrouwen die ik een 6 en zelfs tot 1 _:) geef die op mij reageren. Ik pluk er de leukste uit, dus genoeg dates.

  Leuke dames waarvan ik vind dat ze rond een 8 scoren qua uiterlijk reageren ook niet terug op mij, want die gaan voor de enkele 10.

  Ik vind het prima, doe m’n ding en vermaak me wel.

  Leukste dames kom ik in het dagelijks leven tegen en toevallig zijn dat de langste relaties geworden.

  Srry heren als je minder dan een 8 bent, dan is het weggegooid geld.

  • Karin Karin says:

   Nou..ik ben zelf ook wel een 8..misschien een 7…maar reageren voor goedkope sex of getrouwde mannen…of ze reageren niet terug… zonde van mijn geld. Bij de chat van RP reageren ze altijd met standaardantwoorden. Zonde van mijn geld…of ik moet hoerig op de foto staan..daar komen mannen wel op af.

 7. Ricardo Ricardo says:

  Ach ja voor Vrouwen is alles altijd veel te makkelijk
  in het leven, overal ter Wereld een zwaar mannenoverschot!In Nederland is het echt lijden ,
  ondanks dat ik er goed uitzie wat veel mensen zeggen krijg je hier niemand. Want ja de vrouw moet toch in haar typische rol kunnen uitblinken.

  In Nederland kun je beter Homo worden , synisch bedoeld uiteraard!
  Volgende oorzaken zijn het probleem:
  Veel te weinig vrouwen in Nederand
  2De meesten zijn super arrogante Bitches z Zure Zeikwijfen die alles komt aanwaaien,
  zowel Autochtonen, als Allochtonen vrouwen.
  En ja RP , heb ik meer dan 300 profielen gereageerd en nog niks geen date.

  • dateraan dateraan says:

   Steeds meer mannen gaan MGTOW. Google maar eens . Ik ben al jaren gestopt met daten en van de winst heb ik een exclusief zwitsers horloge gekocht. Geen geld meer naar arrogante bitches die verwachten dat ik de hele shit organiseer en betaal terwijl ze mij hoogstens gebruiken om in de friendzone te stoppen. Check de introductie video van sandman mgtow op youtube.

 8. Unknown Unknown says:

  Drie dagen gratis full membership bij Relatie Planet (code: 3dagen):
  Helemaal gratis is het niet meer. Na het opgeven van de code, moet je 0,01 cent afrekenen.
  Vind ik best slim. Eerder was het alleen verplicht om je adresgegevens op te geven.
  Best link overigens, want hoe vaak heb jij gehoord dat iemand een fake adres gebruikte?

  Met een kleine betaling vergaart men nu ook andere gegevens. En die zijn geld waard. Voor wat, hoort wat. Het blijft ten slotte een verdien model.

  Wat mij verbaast, is dat tussen de drop down opties op de site, de keuze ‘gehuwd’ als status gekozen kan worden. Maar, dat als iemand aangeeft een ‘friends with benefits’ te zoeken, het lidmaatschap wordt geroyeerd. Terwijl dit een veel voorkomende relatievorm is tegenwoordig onder 40+ singles, die het zelf prima voor elkaar hebben en niet alles samen willen doen.

  De keuze tussen alleen foto’s zien, of foto’s mét tekst, vind ik erg prettig.
  Alhoewel bij RP de foto verborgen kan worden, vind ik de opdringerigheid bij inschrijving niet prettig. Natuurlijk vergroot een foto kansen, maar het kan zijn dat iemand hier niet direct voor kiest, of .. whatever. De zwarte balk die aanhoudend verschijnt met de mededeling dat je profiel wordt verwijderd, als je niet binnen een bepaald aantal dagen een foto hebt geplaatst, was voor mij doorslaggevend om geen betaald (0,01 euro!) lidmaatschap te nemen.
  Niet de juiste betutteling. Als ik al betutteling zou willen.

  Wellicht een idee om slapende leden (langer dan 3 maanden geen betalend lid, of inactief), niet meer in de zoekresultaten te laten terugkomen? Ik vermoed dat het aantal zgn. matches direct van 3500 naar 500 schiet, maar wellicht levert het wel nieuwe, gemotiveerde leden op.

 9. ina ina says:

  Gaat het jullie om kwantiteit of kwaliteit?

 10. Meira Meira says:

  Nou ik zie er verdomd goed uit, aar ik weiger om een foto te plaatsen en dan wordt je geblokkeerd. en ook niet te spreken over de mannen die het kennelijk zo hoog in hun bol hebben terwijl ze er echt niet uIt zien. gelukkig heb ik een kort lopend abonnement. Ooit weer.

  • dateraan dateraan says:

   De reactie van Meira doet mij sterk denken aan het onderzoek dat uitgevoerd werd door datingsite OKCupid. Hieruit bleek dat vrouwen 80% van de mannen als onaantrekkelijk bestempelen terwijl bij mannen is dat 50%. Dus wie hebben het te hoog in hun bol? Precies, die zichzelf overschattende vrouwen.
   Mensen die geen foto’s plaatsen hebben vaak wat te verbergen, meestal lelijkheid. Daar reageer ik ook niet op. En als je een bericht stuurt dan kun je toch je foto meesturen? Oja als vrouw zijnde hangen we passief achterover.
   Je kunt niet verwachten dat mensen gaan reageren op een profiel zonder foto’s.
   Gelukkig heb ik mij al lang uitgeschreven bij alimentatieplanet , ik wens de over het paard getilde diva’s veel succes.

 11. Gewoon ik Gewoon ik says:

  Het is gewoon zo dat heel veel mensen zowel mannen als vrouwen te snel op een datingsite gaan staan ..We hebben nog niet eens het 1 verwerkt maar kunnen niet alleen zijn dus gooien we ons op een date site .Wat er gebeurd is dat we dus ik noem het maar schadeauto`s klinkt wat crue maar lees er even door heen aub ..die nog niet zijn op geknapt weer de weg op willen en helaas gaat dat niet .. te veel schade en bij de eerst bocht vliegen we er weer uit ….We komen mensen tegen die er niks te zoeken hebben ..Verder heb je mensen die bindingsangst hebben maar dat zelf niet willen zien of toegeven en daar de ander voor willen gebruiken om er over heen te komen ..Lukt niet op deze manier maar ja we denken wel dat we het kunnen zonder hulp..Wantrouwen is er omdat je niet iemand het vertrouwen kan geven op een site ..En je leert iemand kennen door er mee om te gaan maar ja dat laatste ontbreekt dus komen we niet verder ..En is het dan een keer Zaterdag avond en we hebben een wijntje op dan durven we ineens maar dan is het de lust en sex en ja de volgende morgen denken we weer ..ik durf niet.

  • dateraan dateraan says:

   Om in het jargon te blijven; Op datingsites krijg je een schade-auto voor de prijs van een gloednieuwe. Soms haalt ie net de volgende ochtend (one-night stand), maar meestal start ie niet eens.

  • Nice guys finish last Nice guys finish last says:

   Herkenbaar wat hierboven staat. Ik (man, 41) moet eerlijk bekennen dat ik ook iets te snel me waarschijnlijk weer had ingeschreven op een dating website (niet RP) . In eerste instantie was ik zelf niet eens op zoek naar een relatie maar meer naar een leuke date. Ik kan inderdaad ook bevestigen dat het merendeel van de vrouwen zeer kieskeurig is en ook niet het fatsoen hebben om een bericht terug te sturen als ze eventueel geen interesse hebben. En ja, vrouwen hebben meer keuze vrijheid maar beste dames: het gras is echt niet groener dan aan de overkant. Gelukkig heb ik wel wat afspraakjes gehad met diverse vrouwen maar zoals hier wordt beschreven zijn het wel vrouwen met zeg maar gerust een backpack ipv rugzakje vol ellende. Dan valt het bij mij dan nog gelukkig mee ondanks dat mijn ex van haar zijde de relatie had verbroken en nu binnen een jaar weer gezellig achter de volgende aan huppelt. Hetzelfde geldt trouwens voor speeddaten speeddaten en single vakanties. Daar heb je ook leuke vrouwen maar ook soms met heftige verhalen. Dating sites zoals relatie planet, lexa, ematching beloven veel maar uiteindelijk ben je redelijk wat geld kwijt zonder verder succes.

 12. Jan Jan says:

  Werkt Relatieplanet met fakeprofielen? Oordeel zelf. Van twee profielen kreeg ik binnen een paar uur exact hetzelfde bericht van 36 woorden (inclusief interpunctie). Toeval? Of werkt Relatieplanet met nepprofielen?

  http://i66.tinypic.com/11revjp.jpg

  • MAM MAM says:

   Nee, die dames in kwestie hebben gewoon een standaard afwijzing gestuurd. Zulke berichten kun je namelijk met één druk op de knop versturen. Je boft maar dat je überhaupt een bericht terug gekregen hebt. Meestal hoor je helemaal niets…

  • Harmen Harmen says:

   Ze werken schijnbaar met fake profielen.
   Ik krijg van dezelfde vrouwen meerdere keren exact hetzelfde bericht dat ze mij leuk vinden…

   Tussen de berichten door reageer ik maar krijg alsnog dezelfde standaard reactie.

   • ralph ralph says:

    herkenbaar ik dacht dat het een fout op de site was. maar ook 2x gehad dat ik een gesprek had en dan ineens een standaard ik vind je leuk bericht terug heel raar dus ik reageer met een ? krijg ik 2 dagen later hetzelfde bericht terug en daarna weer en dat dus al bij 4 verschillende contacten. ik ben er klaar mee en dus dikke dikke afrader.

    O en idd 99 procent van de vrouwen reageren niet terug dus ze aanschijven hoe origineel of spontaan ze ook zijn compleet nutteloos, en in het dagelijks leven heb ik best wat aandacht dus dat ze me mega lelijk of iets vinden dat vermoed ik niet.

   • Sylvia Philipsen Sylvia Philipsen says:

    Ook 99% vd mannen reageert nergens op zeker als je serieus bent en niet direct op expliciete vragen ingaat…im dat zeker niet achterover af te wachten. Maar ik wil wel serieus behandeld worden en niet als afwerkplek.

 13. Chap Chap says:

  Nooit meer relatieplanet. Al 8 jaar alleen en op aanraden vrienden datingsite geprobeerd. En relatieplanet had goede reviews. Vol goede moed ging ik voorzichtig gesprekken aan met mannen. Ik probeerde leuke gespreken te voeren, door vragen te stellen nav profiel, werk, hobby’s…etc Maar de mannen negeerden vaak mijn vragen of gaven heel kort antwoord en kwamen zelf met seksueel getinte vragen en opmerkingen. Dus voor mij geen datingsites meer…….schandalig hoe mannen denken vrouwen te kunnen behandelen. Ik had echt gevoel dat ik op seks- of pornosite zat ipv datingsite.

  • dateraan dateraan says:

   Ik zie vaak vrouwen klagen over mannen die reageren met sexueel getinte opmerkingen of mannen die alleen uit zouden zijn op een ‘one night stand’. Maar het gros van de mannen ontvangt helemaal geen berichten omdat er enerzijds te weinig vrouwen op RP zitten, anderzijds omdat vrouwen op dit vlak nog steeds ongeemancipeerd zijn. Komt nog bij dat vrouwen op datingsites zeer veeleisend zijn en alleen oog hebben voor de bovenste 20% van mannen qua uiterlijk. (80/20-regel). Logisch dat nette mannen als ik datingsites de rug toe hebben gekeerd.

   • Miss Miss says:

    Wil je niet alle vrouwen over één kam scheren? Ik ben namelijk wel een nette vrouw die altijd netjes terug antwoord. Maar het zijnde mannen die dat niet doen. Deze met een buik en kalend worden denken dat ze miss Holland kunnen krijgen. En aangezien Dateraan zo min over vrouwen denkt hoop ik dat je de miss Holland heb gevonden

   • dateraan dateraan says:

    @miss, de 80/20 regel is gebaseerd op onderzoek. En dergelijk statistisch onderzoek doet geen uitspraak over een individuele vrouw dat is inherent aan de opzet. Maar geeft dus wel een goed beeld hoe het er gemiddeld aan toe gaat; een grote groep mannen die moet vechten om een Veel kleinere groep zichzelf overschattende vrouwen.

   • Maggy Maggy says:

    Ik ben een nieuwkomer in deze. Wat wordt er bedoeld met 80/20 regel?
    En het klopt dat je standaard berichten terug krijgt. Het is de enige manier om te reqgeren als je nog geen betaald lid bent.
    Mensen komen echter niet eens op het idee om een mailadres te geven.
    Dan zou je wel een antwoord krijgen ipv standaard.
    Maar ja, wie is zo slim.

 14. tidde tidde says:

  wat een bagger, blijf maar de mensen zien waar ik afgewezen door wordt waardeloos zeg, betaal me rot
  site is er basic in opbouw geen dieptegang , weinig opties , heb het idee dat er ook maar een kleine groep mensen aktief is . jammer allemaal je betaald er goed voor.

  • sandra sandra says:

   Wat verwacht je dan? Je wordt doodgegooid met datingsites vandaag de dag. Vraag en aanbod is zo groot dat men maar korte interesse heeft, er komt immers altijd weer iets leukers voorbij.

   • tidde tidde says:

    Klopt Sandra, maar ze roepen dat het een van de grootste sites is op dat gebied terwijl als je op Lexa kijkt zo een avondje al snel 50.000 leden actief zijn, dat is echt echt niet bij relatieplanet.
    Ik zit inmiddels op Lexa en heb al iemand ontmoet waar ik stapel op bent en zij ook op mij en dat ging erg snel.
    tot op heden bij relatieplanet wordt je af en toe eens bekeken en bij lexa heel veel per dag. nee ben er niet over te spreken.

 15. Morris Morris says:

  Ik vind het wel mooi dat iedereen zijn pijlen maar richt op de website.
  Maar mensen; wake up. Zij doen niks anders dan het tonen van foto’s.

  Natuurlijk, er zitten een hoop oude profielen tussen waarbij de vroegere eigenaar inmiddels een relatie heeft of al lang niet meer kijkt.
  Ik ben het eens met de mensen dat datingssites die een keurmerk hebben, 1x per half jaar hun profielen moeten opschonen. Maar zolang er geen organisatie als Kassa achteraan gaat, zal dat niet gebeuren.
  Maar ondanks de vele schijnbaar dode profielen, heb ik echt wel regelmatig contact met vrouwen, en ook dates. Kwestie van er luchtig inzitten ipv krampachtig, en het hele gebeuren als vermaak zien.

  Alle mensen die hier piepen en eisen dat ze op deze site aandacht, direct aansluiting of perse een reactie moeten krijgen als ze een mailtje sturen ; …. W A K E U P mannen.
  Vergelijk het eens met de kroeg..
  Hoeveel reactie krijg je daar als je daar aan de bar gaat staan met een drankje. Of hoeveel vrouwen reageren er wel op je als je tegen hun aanpraat ? Als je dat al durft.
  Ik baal er als man ook van, maar vrouwen hebben over het algemeen in NL nog steeds de macht, en staan niet vooraan in de rij als het gaat om zelf initiatief nemen.

  Dus zie een datingsite niet als wondermiddel.
  Ja, je ziet veel foto’s , maar dat wil niet zeggen dat ze ook geinteresseerd zijn in je. Voel je je zielig of onheus bejegend als iemand niks terugstuurt ?? Denk dan nog even aan die kroeg, als je ongevraagd naast iemand gaat staan, en een heel verhaal afsteekt.
  En die kosten: tja, ik ben het eens dat het niet heel goedkoop is.

  Als je de vergelijking met weer die kroeg trekt:
  In de kroeg sla je er, als je daar staat te gluren met je vrienden, minstens 6-8 achterover.
  Dan is een datingsite van een 10tje per maand nog niet zo duur.

  En ga je de eigenaar en uitsmijter van de kroeg ook afzeiken, omdat de vrouwen die er komen, fake, arrogant of not interested zijn ??

  Kortom: recht je rug mannen (en vrouwen), en zie een datingsite voor wat het is;
  Geen wondermiddel waar je succes verzekerd is. Het is vermaak, en toch het psychologische idee hebben dat je ergens mee bezig bent. En heel af en toe heb je geluk, en komt het tot een gesprek of date. Net zoals in het echte leven..

  En als er iets uitrolt, of een leuk gesprekje met een persoon,

  • MAM MAM says:

   Een prima analyse. Hier ben ik het wel mee eens.

   Maar ik heb wel het idee dat mensen (dus vrouwen én mannen) zich op dating sites té kritisch opstellen omdat ze denken dat er wat te kiezen valt. Misschien dat een leuke e-mail niet beantwoord wordt omdat de ander hoopt op een nog leukere e-mail van iemand anders. In de kroeg heb je natuurlijk wel concurrentie, maar niet zo massaal als op een dating site.

   Overigens, in mijn review hieronder schreef ik al dat ik wel een date en mailcontact heb gehad. Deze waren in alle gevallen geinitieerd door de vrouw. Dus vrouwen die zelf het initiatief nemen bestaan zeker wel…

  • Hannie Hannie says:

   Exact mij gedachte verwoord. Bij sommige klagers lijkt het wel dat ze vinden dat ze recht hebben op een postbruid omdat ze een lidmaatschap hebben afgesloten op en datingsite!

  • dateraan dateraan says:

   Een kroeg waar minstens 10 keer zoveel mannen als vrouwen aanwezig zijn lijkt me niet echt een gunstig uitgangspunt. Dan ga je liever naar een andere kroeg. Helaas geldt voor ALLE datingsites dat de verhouding tussen mannen en vrouwen volstrekt scheef is. Komt nog bij dat het absolute aantal vrouwen op bijvoorbeeld relatieplanet ook nog eens heel beperkt is. Dit strookt niet met de aantallen waarmee geadverteerd wordt, oftewel bedrog. Het kleine aantal vrouwen dat er is beschouwt zichzelf onder invloed van alle aandacht als een geschenk uit de hemel, ook al is het gros hooguit middelmatig te noemen.

  • Ingrid Ingrid says:

   Hehe, eindelijk !
   Iemand die realistisch is .. Dank je wel voor deze verhelderende uitleg hihi.

  • Ingrid Ingrid says:

   Morris … Dank je wel. Hele wijze woorden van je !

  • Sylvia Philipsen Sylvia Philipsen says:

   Zo waar.

 16. mary van egeraat mary van egeraat says:

  O ja en de zogenaamde nieuwe matches, zijn ook steeds hetzelfde. Ik zie sommige profielen al 2 maanden bij mijn matches staan. En als er een keer een leuke man tussen zit, heeft deze al contact met een ander. De leuke mannen hier zijn heeeeeeeeel schaars.

 17. mary van egeraat mary van egeraat says:

  Ik ben lid van relatieplanet. Ik ben er niet tevreden over. Bij mijn matches, zie ik steeds dezelfde profielen. Evenals de flirts die je elke dag krijgt. Ook de profielen die ik al meerdere keren een kruisje heb gegeven, blijven getoond worden. Echt heel vervelend. Zelfs Badoo, wat gratis is werkt een stuk beter.
  Ik ben nu 2 maanden lid en heb bijna geen reacties van mannen gehad. Op een andere site, krijg ik heel veel reacties. Dus blijkbaar wordt ik niet genoeg getoond. Een bron van ergenis deze site. Steeds dezelfde koppen voorbij zien komen, is niet waar ik voor betaal. Ik heb ze al gemaild, dan krijg ik te horen dat ik mijn matchprofiel ruimer moet zetten. Dit verandert echter niets aan het feit dat je steeds dezelfde mannen aangeboden krijgt en ik geen reacties krijg. Heel vreemd. Als mijn lidmaatschap afgelopen is, ga ik hier nooooiiiit meer op. Ik vind het echt geldklopperij.

 18. Aldo Aldo says:

  17 oktober 2016 at 23:10

  Dating sites zijn er alleen om je geld uit je zakken te kloppen! Trap er niet in, een date ga je niet krijgen. Is net als met casino’s in een casino of welk gokhal ga je niet winnen! Nooit! Onthoud dat en als een ‘leuke’ knappe vrouw op een site staat, moeten alle alarmbellen afgaan, als die het in een bar of zo niet kan vinden tja…. Houd je geld of ga naar de hoeren dan weet je zakelijk en verder niks. Wereld is helaas verrot!

  • Sweetlakecity Sweetlakecity says:

   Goh ik heb er toch echt de vader van mijn jongste kind ontmoet dus de kans op een date is er echt wel. En niet elke leuke vrouw houdt van kroegen…sterker nog, het tegenovergestelde zal eerder waar zijn. De meeste “leuke” knappe vrouwen zijn juist géén kroegtijgers..

 19. MAM MAM says:

  Na ongeveer een jaar een betaald lidmaatschap bij RP te hebben gehad, heb ik zojuist mijn profiel gedeactiveerd. Voorlopig heb ik het wel even gezien op deze site. Misschien dat ik in de toekomst nog eens terug kom.

  Het resultaat: één leuke date zonder vervolg en twee leuke e-mail wisselingen zonder vervolg. Ik moet bekennen dat ik er toch iets meer van had verwacht. Ik had niet gedacht dat het zó lastig zou zijn om contact te maken.

  Berichten van mijn kant werden door de dames niet beantwoord. Waar dat aan ligt? Geen idee… Ik heb erg mijn best gedaan om een leuke profieltekst te schrijven. Een aantal keren heb ik complimenten gekregen op mijn tekst, dus dat kan het niet zijn. Ligt het dan aan mijn manier van berichten schrijven? Ik schrijf altijd een net bericht (met aanhef, afsluiting, goed lopende zinnen, etc.) dat inhaakt op het profiel van de dame in kwestie. Vergeefse moeite, zo blijkt. Op die manier is de lol er natuurlijk snel af.

  Ik vind RP best een goede site. (Afgezien van het feit dat er niet meer gefilterd kan worden op de volledigheid van een profiel.) De site is prettig in gebruik en een abonnement is niet heel duur. Maar uiteindelijk zijn het de leden die de site tot een succes moeten maken en daar lijkt het mis te gaan.

  Zou het dan zijn dat je, net als in het echte leven, gewoon geluk moet hebben om iemand tegen te komen met wie het klikt?

  Tip: mocht je besluiten om een betaald lidmaatschap te nemen, doe dat dan vooral in de herfst- en wintermaanden, want dan zijn de meeste mensen actief op de site. In de zomer ligt de boel echt op zijn gat.

 20. rm60@ziggo.nl rm60@ziggo.nl says:

  Wat een negatief “”Gekwek””enz…./ Vertrouwen lijkt m9j een 1e/ optie,Right?/- heb geen ervaring{en} maar dit bovenstaande Geeft me geen optimistisch gevoel omtrent RP/ om maar even Mee te kwekken met,t negativisme;Mijn dank want het geeft mij juist de Kracht en Verlangen om een individu te Traceren op o.a. Vertrouwen en verlangen naar Warmte en Knus {jes}samen iets ervan te maken,Right?/ronald masselink

 21. Benieuwd Benieuwd says:

  Mijn lieve hemel. Ik heb me vandaag aangemeld voor een abonnement voor een maand. Bekijk de profielen naar mijn keuze en constateer dat van de 154 profielen er meer dan de helft al 2 tot 4 maanden niet meer ingelogd heeft. Dat voorspeld niet veel goeds, lijkt me.

  • dateraan dateraan says:

   Uit telling blijkt dat slechts 25% van de vrouwen een betaald lidmaatschap heeft. Met de 75% gratis leden is niet alleen geen communicatie mogelijk, je kunt ze ook niet wegfilteren. Op deze manier probeert de ‘ grootste datingsite van de Benelux’ het marginale aanbod wat op te kloppen. Dit gaat tenkoste van het gebruikersgemak. Wat er in absolute zin over blijft is niet de moeite waard om een lidmaatschap te nemen. Het is duidelijk dat ook relatieplanet ten onder is gegaan door het succes van Tinder.

   • Anniek Anniek says:

    Het is denk ik net wat je zoekt. Voor mij is Tinder echt een dikke “nee”. Ik vind dat oppervlakkige vleeskeuring en waarschijnlijk meer geschikt voor de jonge snelle generatie. Wil je meer diepgang in het contact dan zijn er dus betere alternatieven. Daarbij komt dat in mijn geval ik niet de druk voel om per direct iemand te vinden. Als het komt, dan komt het en anders maar niet.

   • dateraan dateraan says:

    Er wordt vaak gezegd dat tinder een oppervlakkige vleeskeuring is. Dit suggereert dat datingsites dat niet zijn. Maar ook op datingsites wordt je als eerste gekeurd op je uiterlijk. Het is naief om te denken dat dat niet zo is. Daarnaast kun je op tinder ook een profieltekst schrijven. Door tinder voor mijn vertrek in te stellen op mijn bestemming in Sint Petersburg ben ik daar een leuke vrouw tegengekomen. Het feit dat je tinder kunt gebruiken in het buitenland vind ik een groot voordeel omdat ik persoonlijk vind dat er in Nederland teveel verwende prinsesjes zitten die zichzelf schromelijk overschatten en zich onsympathiek opstellen.

   • Mark Mark says:

    Volledig eens met jouw mening. Mensen zeggen idd dat er op bijv relatieplanet “serieuzere” en minder oppervlakkige types zitten. Maar je wordt ook daar idd heel snel afgeserveerd als je er niet super goed uit ziet.

    En ergste is, ik ben echt geen lelijke man, heb goede baan, leuke hobby’s en sta spontaan op mijn foto’s. Maar toch krijg ik vaak te horen, meteen bij eerste bericht: “je bent niet een potentiele levenspartner voor mij”. Haha. Daar zijn ze dan behoorlijk snel achter….

    En als ik dan fotomodellen aan sprak, dan zou ik nog zeggen okee die is out of my league. Maar vaak zijn het hele gewone types, niks speciaals. Die zich idd behoorlijk overschatten. Vaak moet ik me inhouden om niet te zeggen “Met die houding sta je over 5 jaar nog op deze site” 🙂

    Maar dat is wel de realiteit. En dat geeft me dan nog wel enig plezier, de wetenschap dat zij zo kritisch zijn dat ze alles wegfilteren voor het een kans te geven.

   • Sweetlakecity Sweetlakecity says:

    Dus omdat jij “ons doorsneevrouwen” aanspreekt moeten we gelijk van pure dankbaarheid jouw voeten kussen…misschien ben je gewoon “ons” type niet en moet je je eens achter je oren gaan krabben waarom niet. Jij voelt je blijkbaar zo goed dat je de indruk nu wekt dat het eigenlijk een must is om jou leuk te vinden. Yeah right…keep on dreaming, met deze instelling kom je er wel en zit jij inderdaad over tien jaar nog stampvoetend op een vrouw te wachten

   • walterke walterke says:

    sweetlakeity, de uitzondering die de regel bevestigd?

 22. busscher busscher says:

  nogmaals ik kan hier niks mee

 23. margreet margreet says:

  Hallo heren, zo dan maar doen?
  ikgeef antwoord, ben netjes, maar als niet bet.lid kan ik niet antwoorden op een site, ben bet.lid geweest maar…ik kreeg geen mails van heren, vreemd, terwijl er meer heren op staan?
  ik ben 70 jr.zoek leuke, spontane, eerlijke heer, zijn ze er nog?

  • busscher busscher says:

   hallo margreet ja diespontane heer is hier ik heb jou bericht gelezen ik krijg als betalend lid nooit geen antwoord kan niks met deze site en dan maar schreewen van de grootste en beste gr jan deutz

 24. JG JG says:

  Gisteren via deze site een account aangemaakt op relatieplanet omdat ik dan drie dagen gratis lidmaatschap zou krijgen, echter merk ik daar dus niet van.
  Jullie zouden eens moeten kijken waarom deze actie niet werkt en de actie van de website af moeten halen.

 25. Frisian Frisian says:

  Sinds deze week heeft Relatie Planet besloten dat het wel een goed idee zou zijn om de door de leden ingestelde zoekopties aan te passen.
  Kon je ooit nog de lengte en postuur van die persoon aangeven, nu kan dat niet meer.
  Wel of de persoon kleiner of groter dan je zelf moet zijn. Niet echt handig als je 164 bent en je voorstellen krijgt van dames die 185 zijn. Dat zien zij ,maar ik helemaal niet zitten.
  Ook val ik niet op volslanke dames. Sorry dames jullie kunnen nog zo lief en aardig zijn, maar ik val er gewoon niet op.
  Maar ik krijg die profielen wel te zien.
  IK had toch ZELF bij aanmaken zoekprofiel aangegeven dat ik GEEN volslanke dames als voorstel wil zien en ook niet te grote dames?

  Als Relatie Planet meent dat ze het recht hebben om te bepalen wat bij mij past dan is dit de omgekeerde wereld.
  Klantenservice heeft mij op een intern bericht een reactie gestuurd dat ze heel veel klachten kregen van leden die geen reacties kregen. Maar dan vraag ik mij af, ligt dat aan de omschrijving van het profiel ( lengte of postuur) of de slechte presentatie en mogelijk minimaal ingevuld profiel. En mogelijk zijn het de niet betalende leden die deze klachten gestuurd hebben? .
  Dan is het logisch ik reageer ook niet op leden die geen foto tonen of op verzoek hebben staan. Of leden die geen geld over hebben voor hun inschrijving. Als ze dat als niet over hebben, hoe belangrijk is het vinden van een leuke partner dan?

  • MAM MAM says:

   Inderdaad: de nieuwe filtermogelijkheden zijn niet echt een verbetering. Een van de sterke punten van RP was nu juist dat ze zoveel mogelijkheden boden om te filteren. Persoonlijk mis ik vooral de optie om te kunnen selecteren op de volledigheid van een profiel, want profielen die maar voor 10% zijn ingevuld zijn niet de moeite waard om te bekijken.

   Ik heb ook een e-mail gestuurd naar de klantenservice van RP en kreeg dezelfde reactie: “Vervelend dat onze vernieuwde zoekfilters niet helemaal naar wens zijn. Wij hebben deze wijziging doorgevoerd, omdat er uit onderzoek gebleken is dat veel leden deze filters te strikt instelden, hierdoor kregen ze niet de gewenste resultaten. De vernieuwde zoekfilters zouden dit probleem moeten oplossen.”

   Het lijkt er inderdaad op dat de nieuwe filters het aantal matches zoveel mogelijk moet opkrikken. Ik vind dat leden zelf moeten kunnen beslissen hoe ze willen filteren.

   • Frisian Frisian says:

    Net weer geklaagd bij RP, de reactie die ik kreeg is precies dezelfde als die MAM kreeg.

    Ze geven aan deze week nog af te wachten of er meer mensen zijn die gaan klagen. Dus mannen en vrouwen als jullie dit lezen. Doe je beklag alleen dan kunnen wij RP duidelijk maken dat wij als klant niet akkoord gaan met de handelswijze.

  • dateraan dateraan says:

   De redactie geeft aan dat leden (mannen) geen berichten krijgen……dat moet toch geen verrassing voor ze zijn:
   1) 75% gratis leden; waaronder dus velen die al lang niet meer actief op de site zijn.
   2) niet kunnen filteren op betalende leden
   3) heel veel mannen maar weinig vrouwen zodat vrouwen bedolven worden onder de berichten en die niet meer beantwoorden
   4 uberkritische vrouwen met onrealistische eisenpakketten omdat ze te veel keus hebben

   De site RP stelt qua ledenaantal gewoon weinig meer voor maar je betaald nog steeds de volle mep. En ze houden dan ook geen rekening met de wensen van klanten. Die gaan dus weg bij RP en installeren tinder op hun smartphone.

   • Mark Mark says:

    T.a.v. punt 4: zeker waar, en soms vraag ik me zelfs af of die types wel een gesprek aangaan met de gedachte “dit kan wat worden” of dat ze veel meer denken: “eens kijken wat aan deze persoon mankeert”. Ik gok dat laatste. Met die insteek komt er ook nooit een positief, leuk gesprek. Maar gaat het al heel snel over “kun je niet lenzen nemen?” of “je inrichting bevalt me niet zo”. En sorry, maar dan haak ik af als een wildvreemde dat soort oordelen heeft op zoek naar “perfectie”.

  • busscher busscher says:

   ik ben hier nu 2 jaar kan hier niks mee denk erovermee te stoppen

  • Aldo Aldo says:

   Jouw geld is belangrijker dan of jij een date hebt,dat zal ze een biet zijn! In dit verrot land en wereld tel je enkel als je een dikke portemonnee hebt, dan telt het niet of je 160 bent of 2 meter kan ik je vertellen. Vrouwen zijn veelal verwende nesten, en na de 30e zijn vrouwen verzuurd waar je niks mee kunt. Ben blij nooit een relatie gehad te hebben, ja is eenzaam soms maar als ik zie wat het oplevert aan ellende…..Je hebt meer kans in de staatsloterij al is dat 1: 3 miljoen dan een date te krijgen op een datingsites. Spaar je geld en geef het uit aan jezelf geeft meer plezier.

 26. dateraan dateraan says:

  Als je telt hoeveel vrouwen er een betaald lidmaatschap hebben, dan zijn er dat bijzonder weinig. 75% is gratis lid en valt daardoor af. In provincie Utrecht hou je minder dan 70 vrouwen over tussen 35-41 jaar. Hiervan is dan weer de helft een alleenstaande moeder (alimentatieplanet!).
  Arrogantie, materialisme en vooral de volslagen onrealistische eisenpakketten voeren de boventoon. De meeste vrouwen zijn bepaald niet moeders mooiste en zien er ronduit onverzorgd uit.. Wat rechtvaardigt dan hun arrogante houding? Simpel, het feit dat ze op die site veruit in de minderheid zijn. Het hebben van een vagina is dan genoeg. Als man zijnde is de kans dat je hier een leuke date gaat vinden erg klein. Ik heb in de periode dat ik lid was wel met iemand gedate, maar die bleek toch minder gezond te zijn dan gesuggereerd in haar profiel. Bovendien kwam er weinig zinnigs uit. Het zeer geringe aantal leden kent nauwelijks nieuwe aanwas zodat je al snel bent uitgekeken. Meer dan die ene date zal er niet inzitten.
  Ik raad het elke man af zich hier in te schrijven
  De mooie verhalen zijn afkomstig van de eigenaar zelf. Alleen al uit het aantal ingeschrevenen kun je al je conclusies trekken.

 27. maarten maarten says:

  waardeloze site. je kon 3 dagen gratis proberen. profiel aangemaakt en ingevuld. wacht nog steeds (na 2 maanden) op een bevestiging zodat m’n account actief zou worden. maar ja, die 3 dagen zal al voorbij. contact via email wordt ook niet op gereageerd. 24 uur ofzo zeggen ze… nu al x maanden. ga zo door RP en verlies veel klanten!

 28. Willemijntje Willemijntje says:

  Slechte site, veel fakeprofielen, teveel NIET betalende *leden* .
  Leden die soms 1 jaar niet hebben ingelogd…en die krijg je dan als match.
  Leden die je blokkeert kunnen nog steeds op je profiel kijken.
  Bij het plaatsen van een krabbel, wordt er TE streng door RP meegelezen en dan wordt de krabbel verwijderd….humor in Groningen van het personeel daar, ver te zoeken.
  Dusssss…nr 1???

 29. Remo Remo says:

  Ik begrijp helemaal niets van de positieve reacties over RP. Het kan aan mij liggen maar de reacties zijn op 1 hand te tellen. De meeste profielen zijn inactief. Leden kijken maanden niet op hun profiel, beetje gek voor een betalend lid. Het enige advies dat ik heb, niet doen!

  • D. Putten D. Putten says:

   Grappig, ik heb juist net het omgekeerde. Heb eindelijk een goed gevoel overgehouden aan een datingsite. Relatieplanet is de derde datingsite waar ik lid van ben. Heb nu eindelijk wel goed en serieuze contacten kunnen opdoen. Misschien zit jij in een andere doelgroep. Wat is je leeftijd als ik vragen mag?

   • Aldo Aldo says:

    Als je een vrouw bent dan komen mannen op je af als vliegen op horseshit.Ben je een man dan moet je Brad Pitt zijn, maakt dan niet of je pik kleiner is als een pink, geld en glamour zijn belangrijker.

   • mary van egeraat mary van egeraat says:

    ik ben ook lid van rp. (Een vrouw) Ik krijg bijna geen reacties en volgens mij zie ik er niet zo slecht uit en heb ik ook mijn best gedaan op een leuke profiel. Als ik op de enkele leuke man reageer, dan heeft deze al contact met een ander. Biji mijn matches, zie ik steeds dezelfde gezichten. Ik schat zo in dat rp bijna geen leuke nieuwe leden heeft. Gaan allemaal naar Tinder en Badoo, waar je wel snel in contact komt en niet steeds de zelfde profielen voorbij ziet komen. En bovendien gratis is. Het matchen op rp gaat echt nergens over. Ook de flirts die je nu elke dag krijgt, werkt niet. Ik blijf dezelfde een kruisje geven en heb zelf 0,0 flirts ontvangen. Op een andere site krijg ik veel reacties, dus ergens gaat er iets niet goed. Hele slechte site.

   • mary van egeraat mary van egeraat says:

    En idd, heel veel zijn helemaal niet meer actief. Ze kunnen gewoon geen leden krijgen denk ik. Zonde van je geld!!!
    En kijk uit voor het stilzwijgend automatisch verlengen! Dit moet je zelf veranderen bij je account instellingen, anders blijf je betalen. En waarvoor? Het is mij een raadsel.

 30. saar saar says:

  Zeer ontevreden. Veel rare Moslimmannen die rare aanzoeken doen.
  Je moet kunnen melden wanneer iemand je een raar aanzoek doet. Deze mannen moeten verwijderd worden.
  Onhandig ivm steeds inloggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑