Home / Relatieplanet – Kosten, Review en Ervaringen
Relatieplanet logo

Relatieplanet - Kosten, Review en Ervaringen

Volgens velen de beste datingsite van Nederland! Relatieplanet is voor iedereen, werkt prettig en is al jaren succesvol. Al 11 jaar achtereen uitgeroepen tot populairste datingsite. Relatieplanet is tevens de winnaar van meerdere Thuiswinkel Awards in de categorie dating en onlangs als beste datingsite uit de test gekomen bij  het Vara’s tv-programma Kassa.

relatieplanet
378 Ervaringen
4
Beoordeling 4

Waarom online daten bij Relatieplanet?

Op datingsite Relatieplanet kunnen singles op een veilige manier met elkaar in contact komen. Relatieplanet is een gebruiksvriendelijke en veilige datingsite. Relatieplanet zorgt ervoor dat jou gegevens goed afgeschermd zijn. Door bepaalde onderdelen alleen toegankelijk te maken voor members blijf anonimiteit gewaarborgd. Sinds 2002 hebben zich al meer dan 5.000.000 singels zich ingeschreven.

relatieplanet screenshot

Veilig daten

Relatieplanet houdt scherp in de gaten wat er gebeurt op hun datingsite. Hierdoor kunnen ze snel ingrijpen wanneer een member de vooropgestelde regels overtreed. Wanneer een nieuwe member zich gratis aanmeldt bij Relatieplanet krijgt deze een aantal functionaliteiten tot zijn of haar beschikking. Deze zijn onder andere een eigen homepage, een eigen mailbox en een automatische zoekfunctie die geschikte singles voor je matched. Mocht het zo zijn dat je jouw profiel tijdelijk afgeschermd wilt hebben voor andere leden, dan is dit ook mogelijk! Leden waarvan je geen reacties wilt ontvangen kunnen geblokkeerd worden.

Prettig daten

Relatieplanet heeft een Helpdesk die jouw hulp kan verlenen en alle vragen kan beantwoorden. Relatieplanet is daarbij ook gewoon telefonisch bereikbaar. De helpdesk is 365 dagen per jaar beschikbaar en elke dag open van 09:00 tot 23:00, zodat je direct en snel geholpen wordt wanneer gewenst. Daarbij beschikt Relatieplanet over een datingcoach die gratis tips verstrekt om sneller succesvol te zijn.

relatieplanet account

Actieve datingsite

Door de vele leden vindt er veel activiteit plaats op Relatieplanet en is de kans op een date groot. Daarnaast biedt Relatieplanet ook coaching sessies en singlereizen aan voor wie dat wil  en organiseert het continue diverse events door het hele land. Van gezellige wijnproeverijen en wandelingen tot grootschalige Singelsfeesten. De singlefeesten van Relatieplanet worden zeer goed bezocht! Het laatste feest had 1500 bezoekers en er zijn heel wat nieuwe dates uit voort gekomen!  Zo is er voor iedereen altijd wat te doen. Doordat de events vele grote steden aandoet is er altijd wel iets bij jou in de buurt te beleven! Alle actuele activiteiten en de agenda vind je op de website van Relatieplanet.

Relatieplanet België

Naast de Nederlandse datingsite heeft Relatieplanet ook een datingsite gericht op Vlaanderen. Om naar de Belgische Relatieplanet te gaan klik je hier!

Gratis Relatieplanet

Iedereen begint op datingsite Relatieplanet als gratis lid! Nadat je een profiel heb aangemaakt kunt je gratis kennismaken met de functionaliteiten van Relatieplanet! Gratis wil zeggen dat je de profielen en foto’s van andere leden kunt bekijken. Ook kun je berichten van andere leden ontvangen. Je krijgt een eigen mailbox, een eigen profiel en hebt de mogelijkheid om foto’s te plaatsen op je eigen homepage!

gratis relatieplanet

Als Gratis lid kun je tot aan 5 berichten per dag gratis versturen naar andere leden. Met deze berichten kun je kijken of andere members eventueel geïnteresseerd zijn om met jou bijvoorbeeld berichten uit te wisselen. Als gratis lid bij Relatieplanet heb je meer mogelijkheden t.o.v. de gratis lidmaatschappen bij andere sites.

Relatieplanet App

Naast de bestaande gewone website heeft Relatieplanet ook een app voor Android en iPhone! Hiervoor moet je je eerst inschrijven op de normale website. Daarna kun je de relatieplanet app downloaden in de Apple Appstore of via de Android Google Play. Daarna kun je met je inloggegevens je aanmelden bij de datingapp. Helaas is er nog geen app beschikbare voor Windows Phones.

Ook de website van Relatieplanet is Mobile ready! Dit wil zeggen dat de website van Relatieplanet bij een bezoek op smartphones een andere toont. Deze is speciaal gemaakt op de scherm afmeting van je smartphone en dus veel duidelijker in gebruik.

Wat kost een lidmaatschap bij Relatieplanet.nl?

Het goedkoopste Relatieplanet abonnement kost €9,95 per maand. En heeft een looptijd van 6 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van Relatieplanet kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van  Relatieplanet . Neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

 • Gratis Lidmaatschap
  €0,-
  Bekijken
 • Premium Lidmaatschap

  1 maand

  €24,95
  Bekijken
 • Premium Lidmaatschap

  3 maanden

  €44,85
  Bekijken
 • Premium Lidmaatschap

  6 maanden

  €59,70
  Bekijken

Wat zijn de plus- en minpunten van Relatieplanet?

 • Bekendste Nederlandse datingsite
 • Grote database met leden
 • Gratis aanmelding
 • Schappelijke prijs lidmaatschap
 • Beperkte toegang met gratis lidmaatschap
 • 4
  Populariteit

  RelatiePlanet is één van de grootste en bekendste datingsites van Nederland. Relatieplanet is onderdeel van de Telegraaf Media Group. Relatieplanet is actief leden aan het werven via verschillende media. Dagelijks schrijven meer dan 500 nieuwe leden zich in. Wij schatten het aantal actieve leden rond de 400.000. De verhouding tussen man en vrouw is goed. Een van de grootste voordelen ten opgzichte van de meeste andere bekende datingsites is dat Relatieplanet ook echt Nederlands is. Veel van de andere grote datingsites vinden hun oorsprong in het buitenland.

 • 4.2
  Gebruikersgemak

  Lay-out – De website doet iets verouderd aan. Zeker ten opzichte van de andere grote datingsites die voor een wat modernere look gaan. Relatieplanet meldt echter dat ze binnenkort een geheel nieuwe website publiceren die beter bij deze tijd aansluit.
  duidelijkheid – De website is duidelijk. Hoewel hij wel her en der wat rommelig overkomt.

 • 3.8
  Functionaliteiten

  De hoeveelheid functionaliteiten zijn goed! Leden van Relatieplanet kunnen gebruik maken van de volgende functionaliteiten:

  Onbeperkt toegang tot alle profielen, Een eigen profiel en hier tot 20 foto’s op plaatsen, Alle foto’s kunnen bekijken, Interesse tonen in leuke members, Ontvangen berichten lezen, Berichten versturen, Zien welke members jouw profiel hebben bekeken, Zien wie Full Member en zien wie Gratis Member is, Maximaal resultaat: hoger in de zoekresultaten, Relatieplanetreizen voor singles en Datingcoaching voor singles. Gratis members kunnen enkel 1 profielfoto bekijken van andere leden.

  Kortom is de datingsite zeer uitgebreid te noemen en voldoet aan de verwachtingen die wij van een dergelijke website hebben.

 • 4
  Klantenservice

  De klantenservice van Relatieplanet kun je bereiken door gebruik te maken van het contactformulier door te bellen of per briefpost. Ervaring leert dat Relatieplanet zeer snel is met het afhandelen van vragen en klachten.

 • 4
  Kosten

  De prijs kwaliteit verhouding is zeer goed. Bij een abonnement van 6 maanden betaal je slechts een tientje per maand. Door het betrouwbare karakter en grote aantal leden is de kans op een relatie of leuke date via deze datingsite zeer aannemelijk. Aanmelden is gratis en geeft je een goed beeld van de werkwijze van RelatiePlanet. Gratis aanmelden verplicht je tot niks! Zeker als we de kosten in verhouding zetten tot de andere bekende datingsites scoort RP zeer goed!

 • 4 Uitstekend
  Totaalscore

Veel gestelde vragen:

❔ Hoe werkt Relatieplanet?

Daten op Relatieplanet.nl is heel simpel. In slechts 3 stappen kun je al beginnen met online daten.

 • Stap 1:
  Maak een (gratis) account aan. Je hoeft enkel je e-mailadres en een wachtwoord in te geven.  Tevens geef je aan wat je geboortedatum is.
 • Stap 2:
  Geef je voorkeuren aan en je kunt meteen zoeken naar leuke singles bij jou in de buurt!
 • Stap 3:
  Om gebruik te maken van alle volledige functionaliteiten kun je een lidmaatschap afsluiten.

🧑 Hoeveel leden heeft deze datingsite?

Het aantal actieve leden op deze datingsite ligt rond de 75.000. Hiermee is dit één van de populairste datingsites van Nederland.

 • Door de jaren heen zijn er in totaal meer dan 1,5 miljoen inschrijven gedaan.
 • meer dan 250.000 mensen vonden een relatie via deze datingsite.

⏱ Wat is de opzegtermijn van een lidmaatschap?

Het betaalde Lidmaatschap is opzegbaar tegen het einde van de periode van bepaalde tijd en gedurende periode van onbepaalde tijd te allen tijde met inachtneming van een opzegtermijn van ten hoogste 24 uur voor de ingangsdatum van de verlenging.

 • Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van reden het abonnement te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop het abonnement is ingegaan.

🎁 Welke kortingen zijn er?

Wij ontvangen regelmatig kortingen voor deze datingsite. Kijk op de “Relatieplanet kortingcodes” pagina voor de meest actuele kortingen.

🔑 Hoe kan ik inloggen bij Relatieplanet?

Het is alleen mogelijk om in te loggen bij Relatieplanet met een (gratis) account zoals hierboven beschreven.

Als je in het bezit bent van een account, dan kun je aan de rechter bovenzijde inloggen door op de link te klikken. Vul vervolgens je e-mailadres en wachtwoord in om je aan te melden.

📧 Hoe kom ik in contact met de Relatieplanet klantenservice?

Er zijn verschillende manieren om in contact te komen met de klantenservice.

E-mailadres:
klantenservice@relatieplanet.nl

Telefoonnummer:
088-5052505
(dagelijks van 09:00 – 17:00)

Post:
Relatieplanet
Basisweg 30
1043 AP AMSTERDAM

🛑 Hoe kan ik relatieplanet opzeggen?

Kijk op onze “Relatieplanet opzeggen” pagina voor meer informatie over het opzeggen van een lidmaatschap of het verwijderen van een account.

Door: Welke online datingsite?
Laats bijgewerkt: 01 september 2020

378 reacties op “Relatieplanet – Kosten, Review en Ervaringen”

 1. MGTOW schreef:

  Het huwelijk was vroeger een verbond dat je sloot met je vrouw in de ogen van de Almachtige. Daarom werd in de kerk getrouwd. Om het huwelijk te ontbinden was een verdomd goede reden nodig. Een reden kan zijn dat de ander ontrouw is geweest. Zonder goede reden gaan scheiden was een moreel verwerpelijke daad. De personen die dat deden werden dan ook met de nek aangekeken.

  Tegenwoordig is het hip om te scheiden. Als mensen gaan trouwen doen ze dat steeds vaker niet uit een geloofsovertuiging maar omdat het een sociaal gewenst feestje is. Over eventuele financiele consequenties op het moment van scheiden wordt niet nagedacht. Meer dan 40% van de huwelijken strandt vroeg of laat. Meer dan 70% van de echtscheidingen (zeker beneden de 40 jaar) wordt geinitieerd door de vrouw. Morele sancties zijn er niet. Financiele sancties zijn er voornamelijk voor de man omdat hij doorgaans de netto betaler is.
  Tegenwoordig moet je wel gek zijn om als man het wurgcontract met de staat, genaamd het huwelijk, te ondertekenen.

  Op datingsites als alimentatieplanet kom je veel gescheiden vrouwen tegen. Vaak met getraumatiseerde kinderen (bedankt feminisme!). Zij zoeken naar een man die anders en beter is dan de verwekker van hun kinderen. Want haar ex (vaak omschreven als narcist) voldeed totaal niet. Maar waarom zou deze vrouw jou ook niet gemakkelijk gaan verlaten?

  Op datingsites kun je lol hebben. Je kunt wat in het rond wippen, vooral als je bereid bent te gaan downdaten. Maar verwacht er geen relatiemateriaal.

  • S-tone schreef:

   Als vrouwen het woord “gediagnosticeerde borderliner” of “narcist” laten vallen, kun je er van uitgaan dat ze zelfs minstens net zo erg zijn. Zo is mijn ervaring na ruim vier jaar daten. Het gros werkt niet en doet vooral hard haar best de alimentatie niet kwijt te raken (ff serieus: dat ga je toch niet in een gesprek met je date verkondigen??). Ook zie je op datingsites bovengemiddeld veel vrouwen die relatietherapie of andere vormen van hulp standaard uit de weg gaan, omdat het toch altijd aan de ander ligt (yeah right, and pigs fly…).

   Het is behoorlijk egocentrisch als ‘moeders’ hun eigen emoties verkiezen boven het (lange termijn) belang van hun kind(eren).
   In Engeland is uit onderzoek gebleken dat onder raddraaiers bovengemiddeld veel figuren zitten die de vaderfiguur gemist hebben, meestal als gevolg van vrouwen die de kinderen van hun vader laten vervreemden. Ik las ook dat vrouwen te veel parttime werken, terwijl de tekorten in de zorg en het onderwijs al grotendeels opgelost zouden kunnen worden als het arbeidsmoraal van de dames wat zou verbeteren.

   If these women rule the world, they present a really sloppy job…

   • MGTOW schreef:

    En dan lees je dus dat haar kinderen op de eerste plaats komen……wat dus niet zo is….
    Feitelijk bedoelt ze dus dat JIJ op de laatste plaats komt; na haar kinderen, na haar hond of kat, na haar vriendinnen…….als een aanvulling die vooral geen invulling mag zijn, herken je deze zin?
    Denk bij aanvulling dan aan financiele aanvulling…….de meesten komen nauwelijks door de tijd……..huren een appartement omdat ze voor een hypotheek niet in aanmerking komen. Maar de huren zijn ook hoog. Dat houdt ze kaal. Elke date waarbij de man het diner betaalt is mooi meegenomen. Sukkels genoeg die dat doen en er niks voor terug krijgen. Ik zal niet een prostituee bezoeken omdat ik dat een vies idee vindt, maar heb begrip gekregen voor mannen die dat wel doen. Immers de doorsnee date is calculerend, egocentrisch en niet waardig of capabel voor een relatie.

   • Lex.A. schreef:

    [eerste date]
    Vrouw: mijn kinderen komen op de eerste plaats, dat je dat maar even weet.
    Man: prima, daar kan ik mee leven.

    [na ruim een jaar]
    Vrouw: als we nu gaan samenwonen, dan moeten we wel even langs de notaris. Ik wil natuurlijk niet dat je komt te overlijden, maar als dat gebeurt kunnen we het maar beter goed geregeld hebben.
    Man: Ik heb mijn zaken dan ook prima geregeld. Ik heb bij de notaris vast laten leggen dat mijn erfenis naar mijn kinderen gaat. Mijn kinderen komen op de eerste plaats.

    [een dag later]
    De relatie is over.

 2. MGTOW schreef:

  Relatieplanet = Alimentatieplanet

  Veel gescheiden moeders (vaak op eigen initiatief) met meerdere kinderen die dus nooit tijd hebben om af te spreken.
  Vaak onverzorgd en onsportief, type ma flodder, maar als je de profielen leest blijkt ze heel wat te eisen te hebben (maar weinig te bieden).

  Voor wie het niet gelooft, schrijf je eens gratis in en amuseer je met het bestuderen van de profielen

  • klaas overveen schreef:

   correctie opmijn verwensing aan MGTOW: Spring voor de trein.

  • kapaal schreef:

   Als man mag je zo lelijk zijn als de nacht als je geld hebt komen ze als vliegen op je af.

   Luxe en geld en niet moeten werken enkel op de rug liggen. Geëmancipeerd als het ze uitkomt,verder het oude rollenpatroon.Mooi.

   Je kunt 1x keer per jaar naar hoeren gaan. Daar kun je geld beter aan besteden en dat ik zeg altijd tegen mijn vrienden. Je leeft maar 1x keer dus je als je gaat neem je vrouw niet mee.

   Ben blij dat ik uit dit trieste Nederland ben ontsnapt.

  • kapaal schreef:

   Relatiesplanet = Goldidggers planet

   Vrouwen met kinderen? Mijn neef heeft er drie met een Hindoestaanse dame dat werd al helemaal niets. En nu zijn ze uit elkaar en de reden was geld. En dat niet alleen nadat zijn vrouwtje hem heeft gelaten heeft zij haar hele lichaam laten tatoeëren en rookt en drinkt ook bier en ze haar gezicht vol gezet met piercings en nu gaat ze elke week naar de discotheek.

   Ze ziet er flink versleten uit en ze lijkt net op een versleten autoband.

  • opwegnaarvrijheid schreef:

   En mannen die echt geil zijn om WET te trouwen denk goed na. Je kunt nooit meer terug vallen in jou oude levensfase. 90% procent van de mannen hebben zelf voor veel ellende veroorzaakt. Dit komt omdat ze niet goed met hun lul kunnen denken. Ben je geil wil je op WET gaan trouwen denk goed na.

   En als het tot scheiden komt beginnen de mannen te klagen.

   Als je lul echt goed stijf is ga eens keer naar de hoeren om je zelf te laten afkoelen.

   Trouwen op WET = geld cashen

   Trouwen met NL vrouw = op weg naar vrijheid

   Het zal jou financieel ten gronde brengen. Beide partners bouwen tijdens het huwelijk of geregistreerd partnerschap meestal een ouderdomspensioen op. Vaak heb je ook recht op nabestaandenpensioen, als de partner die het pensioen heeft opgebouwd, overlijdt. De verdeling van het ouderdomspensioen staat los van de alimentatie.

   Het pensioen is namelijk bedoeld voor beide ex-partners. Als je gaat scheiden of uw geregistreerd partnerschap beëindigt, wordt dit pensioen precies verdeeld. Hierover hoeft de rechter niet te beslissen. Je moet de pensioenuitvoerder wel laten weten dat je gaat scheiden.

   Let op: bij gemeenschap van goederen gaat ook de schuld door twee. Als je ex-partner voor het huwelijk al een schuld heeft opgebouwd, moet je die ook mee aflossen. Reden voor de Tweede Kamer op voor te stellen dat iedereen straks op huwelijkse voorwaarden trouwt.

   Als je na een scheiding niet genoeg geld hebt om van te leven kun je alimentatie krijgen van je ex-partner. Nu ook de arbeidsparticipatie onder vrouwen stijgt, hoeft het niet meer per se de man te zijn die maandelijks een bedrag moet overmaken aan de vrouw.
   Andersom kan ook het geval zijn. Ex-echtgenoten zijn wettelijk verplicht om elkaar te onderhouden als je getrouwd was of hebt gekozen voor geregistreerd partnerschap.

 3. henk verbij schreef:

  Heeft hier ook wel eens iemand gereageerd die minstens de basisschool met goed gevolg heeft doorlopen? De verhaaltjes die ik hier lees lijken qua stijl en taalgebruik allemaal van kinderen in groep 4 van de basisschool.

 4. Suuz schreef:

  Hahahaha wat grappig om te lezen (en jammer van nare ervaringen). Vaak hoor je vrouwen over mannen klagen, nu eens andersom.
  Uhm, ik twijfelde over een datingsite (en dacht dat ik redelijk normaal was) maar ga nu twijfelen of ik niet toch tot een van de feeksen behoor 😉

  • kapaal schreef:

   Dat klaagt er zijn zat vrouwen die misbruik maken van mannen. Vrouwen in Nederland zijn de grootste oplichtsters.

   Hahah mijn Neef is een Hindoestaanse en is verloofd met een zwarte licht gekleurde creool. Mijn neef heeft een auto en moest verloven. Blijkt dat het gewoon nep huwelijk dat huwelijk was alleen maar gebaseerd op geld. Hij is kaal en lelijke en draagt een kostuum en zijn golddiggers draagt dure jurk en moest speciaal een grote zaal huren en was 20,000,- euro aan geld kwijt.

  • jan schreef:

   Ik heb uitgebreid rondgeneusd bij RP Als je bij zoeken kijkt dagelijks dan zie je maar een stuk of 6 gezichten steeds weer langskomen Als je verder gaat kijken naar wanneer de dames voor de laatste keer op de site zijn geweest 2 van de vier langer dan een half jaar niet meer op de site 1 van de vier langer dan anderhalf jaar niet meer op de site geweest Dat betekent dat maar 25 op de 100 aktief lid zijn RP over gebeld en ze wisten het en waren ermee bezig Ik voel me echt belazerd

   • MGTOW schreef:

    Ik heb het aantal vrouwen geteld met een betaald lidmaatschap en kwam uit op 25% hetgeen dus precies overeenstemt met de ervaring van Jan.
    Natuurlijk weten ze dat bij relatieplanet/alimentatieplanet maar ze blijven gerust opscheppen over het aantal leden. Het is eerste klas misleiding.

   • MAM schreef:

    Dit klopt helemaal met mijn ervaringen: RP heeft maar zeer weinig actieve leden. Ook het aantal leden met een betaald lidmaatschap is heel laag. Dat maakt de kans op contact (laat staan een date!) klein, want bij RP kan een niet-betalend lid niet reageren op berichten van een betalend lid zoals dat wel kan bij websites als e-matching en Match4Me. Ik ben er dus maar mee opgehouden.

    Ik overweeg om Tinder eens te proberen, maar op een of andere manier spreekt mij dat niet aan.

 5. Superboer schreef:

  maar het valt mij op dat er zo veel zijn die tegengas willen/wensen. Ik denk dat deze vrouwen op een normale manier geen man mee kunnen krijgen.. alles wat op date site staat aan vrouwen, zijn er maar bar weinig waar ik als man op kan bouwen, velen te veel eisend, hoppen van man naar man en 90procent wil tegengas.

 6. Superboer schreef:

  Hoi Mgtow, klopt, ik ben 55jaar maar men geeft mijn uiterlijk een jaar of 48, val ook op een jongere vrouw, maar net wat jij al zegt, die zijn vaak moeilijk in hun gedrag, en vinden mij dan weer te oud, ik ga vast niet naast een vrouw lopen wie er niet uit ziet en zich niet goed kan kleden etc. De meeste vrouwen op date site vind ik echt niet aantrekkelijk om te zien, laatst had ik er ook weer een, ze zegt, ik zoek een stoere man wie mij tegengas kan geven, lijkt wel of op date sites elke vrouw tegengas nodig hebt, ik ga helemaal geen tegengas geven, verspeelde energie, vaak zijn dat toch echt hele moeilijke vrouwen om mee te leven, ik val op een nette rustige vriendelijke beschaafde vrouw, en geen enen wie al tig mannen en relaties hebben gehad, bah wat een afgang van sommigen dat ze al tig relaties achter de rug hebben, ja naar rusland en polen, daar zitten ze wel, de normale vrouwen zonder opsmuk en geen verwende tutten wie hier in Nederland wel rondlopen.

  • MGTOW schreef:

   Veel erwtensoep eten en dan kun je tegengas geven…….
   Tegengas = voortdurende strijd
   Zo’n vrouw wil ik ook niet.
   Wees maar blij dat ze het in hun profiel neerzetten. Vaak kom je er achter als je al een paar dineetjes aan ze hebt gespendeerd (verspild)

   • MGTOW schreef:

    vrouwen vinden van zichzelf ook dat ze er jonger uit zien. En anders zeggen ze dat ze jong van geest zijn. Daarom zie ik op datingsites voornamelijk oudere vrouwen die reageren. Wil je een jongere vrouw en zie je er zelf goed uit dan moet je de deur uit gaan.

 7. Superboer schreef:

  hoi lex.a. ja klopt, rare vrouwen hebt jij gehad als ik dit zo leest, ik ben nu in 4 dagen al 350x bekeken en geen een berichtje al zie ik er echt niet lelijk of onfris uit, ben wel 55jaar men geeft mij 48jaar kwa uiterlijk, klopt vroeger toen ik jong was kwam ik niet van die rare vrouwen tegen wie jij nu hebt ontmoet, hoe kan dat nou? of zullen er alleen probleem gevallen op al die date sites zitten? men zegt mij van wel.. ik hebt ook enkele dates gehad met dit soort rare types, velen met geestelijke problemen. Of ze hebben al vele relaties achter zich of willen alleen maar meer en meer aandacht, ook ziekelijk gedrag he alex?

  • MGTOW schreef:

   Het CBS heeft onderzocht dat de helft van de 50+ vrouwen geen relatie meer wil. De andere helft is hormonaal en qua uiterlijk uitgerangeerd, kijk maar eens om je heen. Zeker als jij qua uiterlijk er nog goed uitziet pas je het beste bij een vrouw in de 40. Maar dat zijn ook verwende prinsesjes en die vinden jou weer te oud. Die vrouwen willen een man die ook jonger is. Op datingsites kun je leeftijdgrenzen instellen en dat doen vrouwen ook, dus ook al zie je er goed uit dan zien ze je niet eens staan. Op datingsites waren de vrouwen die op mij reageerden gemiddeld 3,5 jaar ouder dan ik zelf. Vaak obees, vrijwel altijd slecht gekleed, onverzorgd, daar ga ik niet naast lopen. Over de psyche nog maar te zwijgen…….Wij mannen zijn niet zo kritisch, we willen een vrouw die aardig, vriendelijk, empathisch is. Maar de meesten zijn bitches. Mislukte mannen qua uiterlijk, mislukte vrouwen qua innerlijk. In elk opzicht mislukt. Als vrouwen niet eens aan deze minimale omgangsvormen kunnen voldoen, waarom nog achter ze aan jagen, je uitsloven, etentjes betalen??? Daten is echt zonde van je tijd, geld en gemoedstoestand. Als je wilt daten ga naar rusland, letland of een andere plaats in het oostblok en je bent zo voorzien. Heb je vrouwen die nog moeite willen doen voor hun uiterlijk.

 8. Superboer schreef:

  klopt lex a.. verre van weg blijven van die sites, veel te dikke vrouwen en geestelijke problemen en veel te veel veeleisend. En vele onaantrekkelijke Vrouwen op die sites.

  • MGTOW schreef:

   Aantrekkelijke vrouwen hebben altijd wel een reservebank van mannen (de friendzone) achter de hand. Die hoeven geen gebruik te maken van datingsites. Op datingsites vind je de dan de relationele afvoerput.
   Mannen hebben vaak een kleinere sociale circel, drukkere banen, en last not least zijn in een overmaat op de relatiemarkt (zie het CBS). Die proberen het dan op een datingsite maar komen er achter dat zoiets helemaal niet werkt. De enigen die lachen zijn de uitbaters van sites en apps die verschrikkelijk veel geld verdienen. Accepteer maar dat boven een bepaalde leeftijd de normale leuke vrouwen getrouwd zijn en blijven.

   • Lex. A. schreef:

    Inderdaad een ‘afvoerput’. Een greep uit mijn praktijkvoorbeelden:

    [date A] Zij verdiende uitstekend en werkte nu vier dagen in de week (en dat vond ik al heel wat!). Ik werk veel meer dan dat, maar dat maakt mij an sich nog niet eens uit. Het hoeft niet op de weegschaal. Maar als je daar in de toekomst aan zou willen sleutelen dan ligt er wel iets logisch voor de hand. Haar idee (ze versprak zich) was dat ze in de toekomst toch wel graag 3 dagen in de week zou willen werken… NEXT.

    [date B] Het was een date die vrijwel direct op sex uitdraaide. Mijn God, die lustte er wel pap van. Verslaafd was ze. Ze leefde zich helemaal met mij uit en kocht de PABO zowat leeg, want haar vorige partners waren nogal saai zo meende ze. Ze vroeg me of ik met andere dates dan aub wel graag alles safe zou willen doen. OK. Voor je nu denkt dat dit een ideale vriendin is: ik zat er echt niet op te wachten op ‘s-nachts nog wakker te worden van een zoveelste berichtje dat ze Tarzan nr.6 uit haar nachtkastje (of liever gezegd: ‘kast’) zojuist nog even had gebruikt. Ze rook ook niet altijd even fris. Vervolgens krijg je op een gegeven moment de provocerende vraag of ik ‘het enkel voor de sex doe’…NEXT.

    [date C] Best een aardige dame. Ze liet duidelijk merken dat ze mij wel leuk vond, maar er is verder niets gebeurd. Ik schrok namelijk nogal van haar betoog richting haar ex: dat was een Narcist (modewoordje…), maar ik kon er niet omheen dat ze haar eigen eigenschappen op haar ex projecteerde (als je met één vinger wijst, wijzen er minimaal drie terug). Ze werkte nu halve dagen en haar baas zat al tijden te zeuren of ze niet full-time wilde. “Dat wil ik niet want dan raak ik mijn alimentatie kwijt”…NEXT.

    [date D] die was duidelijk op sex uit. Een date bij haar thuis notabene op haar eigen verzoek. Madam zat klaar ik een superkort, wulps strak jurkje. Wat jammer dat die mond open ging. Nog even los van de lucht, kwamen er dusdanig veel heftige problemen over haar geestelijke gezondheid uit, dat ik maar heb gedacht: T.M.I (too much info)…NEXT.

    [date E] Die was echt leuk. Leuk om te zien en dat ze de oren van mijn kop kletste nam ik maar op de koop toe. Zullen de zenuwen wel zijn geweest. Ze werkte ook nog eens full-time! Wat moet zij in hemelsmaan op een datingsite… We spraken maar gelijk af om een vervolgdate erachter aan te doen. Dan komt langzamerhand de aap uit de mouw, want in de spaarzame vrije tijd die ze heeft blijkt ze er een rijk sociaal leven op enkele uren afstand rijden in het weekend er op na te houden, wat het gewoon onmogelijk maakte om er nog een date mee te hebben. Die was blijbaar enkel uit op wat extra bevestiging….NEXT.

    Ik kan er onderhand een boekje over schrijven. In mijn vrijgezellentijd vroeger maakte ik dit zo echt niet mee. Door dit soort zaken moet ik echt oppassen dat mijn beeld van vrouwen in het algemeen niet verandert, want dit is echt niet de realitieit (wel de realiteit op datingsites blijkbaar). Het moet wel dat het gros van de dames die op deze datingsites zitten omdat het in het echte leven allemaal maar niet wil lukken. En dat ligt natuurlijk niet aan hen zelf…

    .

 9. Superboer schreef:

  ja niks waard al die verwende hoog opgeleiden, willen altijd gelijk hebben en menen dat ze dan ook gelijk hebben.. kijk in de politiek maar eens, = 2e kamer, de een weet het nog beter dan de ander ze willen allemaal hun woordje doen , de Vrouwen daar vooraan en ze hebben allemaal een interessante brilletje op terwijl ze die ga niet nodig hebben.. ze willen graag opvallen zulks, verre van afstand houden zulke betweters.

 10. MGTOW schreef:

  Ten aanzien van hoog opgeleide vrouwen:

  Mannen willen graag dat de vrouw in een relatie hetzelfde blijft.
  Vrouwen willen de man in een relatie graag veranderen.

  Uitgerekend hoog opgeleide vrouwen zullen vanwege hun verwaandheid en hun meer getrainde hersenen jou naar hun hand willen zetten. Wanneer dat niet lukt is het scheiden geblazen. En we weten wat er gebeurt als de trouwring wordt afgetrokken: hetzelfde als de ring van een handgranaat die wordt uitgetrokken. Zeer verwoestend.

  • MGTOW schreef:

   Wanneer je denkt dat een hoog opgeleide vrouw de helft van de rekening gaat betalen omdat zij zo sterk en geëmancipeerd is, dan kom je van een koude kermis terug. Ook zij heeft een vagina voucher dus verwacht dat jij alles initieert en betaalt. Ik weet dat omdat ik ettelijke hoog opgeleide dames heb gedate

   • Lex. A. schreef:

    Als je het boek “Horken en Heksen” hebt gelezen, dan ben je snel genezen v.w.b. een toekomstige relatie. Alhoewel ik denk dat de auteur een bijzonder referentiekader heeft gehad als basis voor het boek, is het wel vergelijkbaar met wat “dames” en “heren” op datingwebsites doen en laten.

    Ergo: blijf weg van die datingwebsites.

 11. Roberto schreef:

  Superboer/MGTOW Het makkelijkste zou inderdaad , je gevoelens uitschakelen,
  echter merk ik dat dit hooguit 2 a 3 dagen gaat, dan verlang toch weer, naar al die vrouwen die je overal tegenkomt , op straat , werk enz , zelfs op t.v wordt je nog gek gemaakt met mooie vrouwen.

  Ik zou gewoon anders lekker naar Cuba , of een van die landen in de regio gaan , daar willen wel een goeie, liefde geven , dat zijn echte vrouwen , uiteraard ook in Zuid Amerika echter wel een stuk gevaarlijker.

  Over die stoere mannen, bad boys , tot dat die vrouwen geslagen worden , of soms zelfs vermoord. Veel zogenaamd , hebben helemaal niks te vertelen , kunnen alleen maar een hoop onzin lullen waar niemand om kan lachen .

  Het belangste is dat alles een beetje in balans ,is beetje stoer zijn , passie , gevoel voor humor enz , als het maar niet extreem wordt .

  • MGTOW schreef:

   Dat is je sexdrive en dat is moeilijk uit te zetten, zeker als je jong bent. Waar het om gaat is dat je je soevereiniteit behoudt en niet zwicht voor de onredelijke eisen die bitcherige vrijgezelle vrouwen nu eenmaal stellen (in de meeste gevallen, uitzonderingen daargelaten). Ga voor je eigen vrijheid en laat je niet MANipuleren. Uiteindelijk is sex vrijwel het enige positieve dat de meeste vrijgezelle vrouwen je kunnen bieden. Wat ook helpt: stop met porno kijken en eventueel ook stoppen met masturberen (in het begin moeilijk maar daarna veel minder)

   • Roberto schreef:

    Zelf moet ik dan ook altijd lachen , om die Arrogante Bitches, die zogenaamd zeker zijn, of financieel onafhankelijk ik heb medelijden met ze , omdat dit type vrouwen niet weten wat liefde is.

    Geloof me een echte vrouw met klasse , die kijkt neer op wat men in Nederland ”stoere” mannen noemt , want het zijn allemaal leeghoofden met allemaal dom achterlijk , minderwaardig gedrag.

    Je hoort het vrouwen zo vaak zeggen: Waar zijn die goeie mannen???
    Omdat ze weer eens geslagen zijn, door een z.g stoere man, of gedomineerd worden.

    Inderdaad echt een stoere man ben als je vrouwen slaat. Echter gebeurt dit ook alleen bij Arrogante Bitches, dus met andere woorden soort zoekt soort, je ziet het van te voren aan komen , je wilt een z.g ”Bad Boy” en dan raar vinden dat je geslagen wordt , geen liefde krijgt alleen een beurt.

    Zo heb ik ook een aantal , vrienden gehad die , Antillianen , Nederlands waren dit waren echt gasten met veel te arrogant als , je zag hoe zij vrouwen behandelden , ik haat ze echt fuck hun grote muil hun vriendin ze bedreigen , constant in hun telefoon kijken , en natuurlijk hun vriendin slaat want ja echte spannende ”Bad Boy”

    Zelf heb ik veel meer klasse, ben ik romantischer de z.g Bad Boy , helaas heb ik de pech dat , de meeste vrouwen hier ziek in hun hoofd zijn.

 12. Superboer schreef:

  hoi roberto, klopt wat je schrijft; ik ken ook een echtpaar, hij is niks aan, echt een kerel wie denkt dat hij goed is, toespraken houden en meer van dat geneuzel, zij is gewoon het innerlijk en uiterlijk van haar, snapt niet wat ze met hem moet? en klopt ook, de meeste nederlandse vrouwen kunnen niet eens koken of willen het niet, bang dat ze hun nageltjes scheuren? het is niet meer zoals het was in de jaren 70/ toen waren de dames nog gewoon, nu zijn ze doorgeslagen willen van alles kopen en hebben, zelfs in bed zijn ze niks. ik ga mijn eigen weg, wil niet afhankelijk zijn van een vrouw, meestal hebben ze al vele relaties achter de rug en telkens loopt het mis! Hoe bestaat het? hoe krijgen ze het voor elkaar? denk dat op date sites niet de makkelijkste vrouwen staan hebben ze mij vertelt, ze willen allemaal een stoere man, en ze willen tegengas… over enkele jaren komt er een vrouwelijke versie van een Robot uit, dan hebben we een vrouw wie geen tegengas nodig hebt en mooier is dan de gemiddelde vrouw op een site,

  • MGTOW schreef:

   Deze zwerft op elke dating site komt nooit een vrouw tegen. Zelf stinkt hij vreselijk misschien ruikt hij zijn moeder kut. En ik pak hem van alle kanten daarom stresssssss hij de hele dag over vrouwen die hem afwijzen. MGTOW probeert vrouwen zwarte te maken zelfs lezen de vrouwen zijn erectie lul verhalen niet.

   Hij zit de hele dag thuis aan zijn nieren te vreten en hij is kennelijk de verliezer en heeft veel te verliezen. Kijk eerst in je eigen huis voor je op social media huilt. Jank niet teveel want je hebt geen vrouw of hij naait alle kutjes buiten huis.

   Wat zielig van MGTOW dat je vrouwen hier zwarte maakt hier op welkom dating site komt posten. We weten heus wel wie je bent hoor….Hij kan geen vrouwen vinden. Deze kan beter zelf moord plegen.

 13. Superboer schreef:

  Hoi beste ‘Mgtow, ik hebt 3 dagen gratis op lexa gestaan, 275xbekeken, en ik hebt zelf tig berichtjes naar vrouwen gezonden, maar 2 antwoorden terug de rest zweeg! zelfs de lelijkste zwegen nog kan je na gaan. die wijven hebben veel te veel keus en zijn te verwend en ze zoeken veelal een stoere man wie tegengas kunnen geven, ik ben niet zo;n man wil helemaal geen tegengas geven, niks waard al die site’s en er staan weinig echt leuke vrouwen op, het is allemaal net niet, 2e keus vind ik dan, denk dat vele mannen er zo over denken. En ze zijn te veel eisend, laat ze maar lekker veel eisend zijn. ik ga echt niet meer op n date site, een spontane ontmoeting is leuker,hoe denk jij er over mgtow?

  • MGTOW schreef:

   Hey superboer,
   Jij bent niet de enige die berichten stuurt. Een vrouw op een datingsite krijgt er tientallen per dag. Er zijn immers veel meer mannen dan vrouwen op een site en het zijn mannen die het initiatief nemen. Het gevolg? Uit onderzoek blijkt dat vrouwen 80% van de mannen alleen al op uiterlijk afkeuren. Dus heb je als man het prima voor elkaar, ben je een betrouwbare man die niet op 1 ding uit is (hier klagen de meeste vrouwen over), maar behoor je tot de 80% categorie dan ben je al onzichtbaar. Behoor je tot de top 20% dan moet je nog aan allerlei andere eisen voldoen. Welke man voldoet hieraan?
   De mannen die aan al die eisen voldoen kunnen in het dagelijks leven zo een vrouw ontmoeten en wel een die veel leuker en aantrekkelijker is. Datingsites zijn voor de meeste mannen gewoon een verspilling van tijd. Komt bij dat sites als lexa ook nog de kluit bedonderen maar het rara abonnementen die stiekem worden verlengd. Je wordt dus alleen genaaid door de eigenaren van de site.

  • Roberto schreef:

   Beste Superboer,

   Nederland is een kerkhof voor een goeie man , als het om vrouwen gaat geloof me.
   Dom achterlijk egocentrisch gedrag, v/d verwende prinsesjes. Je hebt hier met een weerstand te maken die onmogelijk is , onmenselijk.

   Vrouwen hebben hier veel te veel keuze aan mannen,
   elke zelfs beetje aantrekkelijke vrouw heeft hele legers aan mannen achter zich aan.

   Als het om vrouwen gaat is Nederland 1 grote frustratie ,
   99% van de vrouwen heeft een of andere arrogante zak, is uitgehuwelijkt, een Conjo die haar elke dag slaat, blijkbaar vinden ze dat hier heerlijk.
   Ik kijk het nog heel even , aan i.v.m financien maar ik wil vluchten weg van die egocentrische Heksen die je hier behandelen of je van een andere planeet, komt of je een alien bent.

   Het grootste gedeelte v , vrouwen hier is echt om op te kotsen zowel Nederlands als gekleurde vrouwen die de arrogantie hier ook eigen hebben gemaakt.

   Ik heb in andere landen vrouwen gehad die me waarderen, die heel liefdevol , warm,romantisch tegen me zijn zeggen dat ik ze goed behandel etc ,
   hier krijg je niet eens een date voor elkaar.

   Hier in Nederland krijgen de meeste vrouwen zoveel aandacht elke dag, je bent slechts nummer zoveel die achter haar verwende luie reedt aanholt.

   • MGTOW schreef:

    Goed punt dat je aanhaalt; op het moment dat een buitenlandse vrouw hier opgroeit wordt ze gevormd of hervormd door de hier aanwezige cultuur die vrouwen op een voetstuk plaatst. Ik denk daarom dat een importbruid niet zoveel zin heeft. Bovendien zie je het feminisme ook snel toenemen in landen buiten europa. Het beste kun je MGTOW gaan en zorgen dat je je eigen vrijheid behoudt. Werk aan carriere en/of hobbies en laat je geluk niet afhangen van een vrouw. Een vrouw, zeker op middelbare leeftijd, voegt weinig toe aan je leven. Hoogstens een paar keer sex. Bedenk maar eens hoe het zijn als er geen sex was tussen man en vrouw, zou je dan een relatie met ze willen hebben, wat hebben ze naast de sex te bieden? De meesten bar weinig! Sterker nog, de meeste vrijgezelle vrouwen zijn onmogelijke bitches en voegen vooral stress aan je leven toe. Stress omdat je telkens moet voldoen aan haar eisen en wensen. Stress omdat je het telkens naar HAAR zin moet maken. Stress omdat haar wensen en eisen continu veranderen, ze last heeft van stemmingswisselingen al dan niet versterkt door hormonale fluctuaties. Niet voor niets zie je dezelfde vrouwen jarenlang op datingsites omdat geen enkel weldenkende man ze tolereren kan.

 14. Superboer schreef:

  ja Karin, Mgtow hebt wel gelijk, ik denk er ook zo over, bedoel over de Nederlandse Vrouw, velen kunnen niet koken, en schoonmaken kunnen of willen ze niet, vind de Nederlandse vrouw verwend, Bah.

  • MGTOW schreef:

   Een betrouwbare partner zijn ze statistisch gezien ook niet. Geboortecijfer ligt nu ook historisch laag. Gezelschap? Vaak bitcherig en dominant gedrag. Stel je als man eens de vraag; als vrouwen GEEN vagina zouden hebben, zou je dan er mee samen willen wonen, hun shit gaan betalen, trakteren op dineetjes etc?

 15. Superboer schreef:

  Klopt mgtow, arrogante en verwende vrouwen hier in Nederland… ik als echte Achterhoeker hebt er niks mee..Bij ons zeggen ze, Doe gewoon doe je al gek genoeg. Nee in tinder geloof ik al helemaal niet…. net wat jij schrijft mgtow..

 16. Superboer schreef:

  Mgtow, hoe instaleer ik tinder op mijn pc? of weet jij een betere? happen? Graag je mening, alvast dank.

  • MGTOW schreef:

   Tinder heeft ook een webversie. Er zijn ook vele sites met tinder in de naam maar die niets met tinder van doen hebben! Let dus goed op op of je bij de echte tinder zit!! Je hoeft bij die webversie niets te installeren.

   Happen heb ik ook. Je bent dan afhankelijk van de vrouwen die bij jou in de buurt zijn geweest, in een dun bevolkter gebied denk ik niet zo handig wat ik dacht dat de afstand die ze hanteren maar iets van 200m is. Op happn zitten veel vrouwen die de app niet actief gebruiken. Je ziet veel vrouwen voorbijkomen , maar er gebeurt dan niet veel. Dan kun je credits kopen zodat je vrouwen een ‘Hi’ kunt sturen om de aandacht te trekken. Dat moet je dus niet doen. Ik heb wel een date gehad via happen.

   Op happn zie ik ook veel vrouwen die ook weer op tinder staan…. zoooooo moeilijk hebben ze het om een vent te vinden….ahum, je eisenpakket iets inkorten zou ik zeggen…..

 17. Superboer schreef:

  Dank Mgtow.. klopt. heel veel NIET aantrekkelijke vrouwen op relatieplanet, klopt ook.. de meeste date sites zijn allemaal het zelfde, maar kan ik tinder ook op mijn pc instaleren? weet jij dat? lexa is ook al niks… ook veel niet aantrekkelijke vrouwen, wel in italie.. en oostblok? tja zijn ze hier en dan wie weet laten ze mijn dan alsnog op den duur alleen? wel zijn ze veel minder veel eisend als de verwende nederlandse vrouwen! ik hebt helemaal niks met die verwende vrouwen, zij wie amper kunnen/willen koken, schoonmaken hebben ze nog nooit van hehoord.. het gaat alleen maar om luxe en uitgaan danw el shoppen en vakantie vieren bij ze.. jij bent een wijze man, ooit moest ik lachen, dat een vrouw jou auto minderwaardig vond, kun je zien hoe ze zijn… laat ze maar fietsen door weer en wind, worden ze hard van…Dames.. kijk naar het innerlijke van een man en niet wat hij wel of niet bezit!

  • MGTOW schreef:

   Onderzoek heeft laten zien dat 80% vrouwen op sites alleen oog hebben voor de 20% knapste mannen. Vanuit deze groep selecteert men dan verder aan de hand van het ellenlange eisenpakket.
   Wat dan overblijft is een man die elke vrouw kan krijgen en zich niet gaat binden. Daarom klagen zoveel vrouwen ook over ONS, oftewel one-night-stands. Eigenlijk was ze niet voor herhaling vatbaar. Die gewone serieuze man was niet interessant, niet aantrekkelijk genoeg……. ach, misschien wel als ze 40 is en nog steeds rammelende eierstokken heeft en zaad en geld nodig heeft.

  • Karin schreef:

   Oh. Dus je zoekt een schoonmaakster en een kokkin. Ja. En lekker bediend worden. Dat willen de vrouwtjes uit het Oostblok wel. Die luisteren wel naar de man. Schaam je.

   • MGTOW schreef:

    Ik heb al een schoonmaakster en die betaal ik daar netjes voor. En voor zoverre ik uberhaupt thuis eet: koken kan ik zelf beter dan menig vrijgezelle vrouw. Want de meeste vrijgezelle vrouwen halen goedkope zooi uit de supermarkt om er vervolgens niets van te bakken. Als ik naar het oostblok ga dan ga ik daar heen om met vrouwen te daten, plezier te maken, maar ik ga haar niet importeren. Want eenmaal in onze feministische en manonvriendelijke cultuur zal de dame uit het oostblok zich bewust worden van de vele vrijheden en opties en privileges die alleen vrouwen hebben. Dan ben je terug bij af. Bovendien nogal een gedonder de kennismaking op afstand en het hele circus rond de vestiging in nederland. Want men maakt het heel lastig om zelfs een russische een tijdelijk visum te geven dus kun je nagaan hoe moeilijk een permanente verblijfsvergunning is. Vrouwen als Karin denken dat wij een onderdanige vrouw zoeken. Maar wij willen een vrouw die gewoon aardig is, en wat moeite doet voor haar uiterlijk. Maar voor veel vrouwen is het behagen van een man een offer, een daad van onderdanigheid. Want zij ervaren geen plezier in het behagen van een man omdat zij zichzelf als de trofee beschouwen.

 18. Superboer schreef:

  Hoi BESTE Mgtow… welke datingsite werkt volgens u het beste? relatieplanet is wel een fijne site, wat vind u ervan? welke moet ik proberen? of geen 1? alvast dank.

  • MGTOW schreef:

   Als je gaat kijken op relatieplanet naar het aantal vrouwelijke leden dan is dat zeer teleurstellend. Alleen vrouwen met een betaald lidmaatschap kunnen reageren. Een aantal jaar terug heb ik eens geteld en slechts 25% van de vrouwen had een betaald lidmaatschap. In provincie Utrecht hield ik maar enkele tientallen vrouwen over in mijn leeftijdscategorie. De meeste vrouwen hebben totaal onrealistische verwachtingen, ze krijgen zowiezo heel veel berichten (denk aan tientallen per dag). Je moet wel helemaal Mr. Perfect zijn om in de gratie te komen maar als dat het geval is heb je geen datingsite nodig. Bovendien zijn de vrouwen op relatieplanet vaak verre van perfect (vaak ronduit lelijk) dus meer dan een one-night-stand wil je er dan niet mee.
   Op andere datingsites is het niet beter.
   Je zou tinder kunnen installeren maar dan moet je er qua uiterlijk heel erg uitspringen. Experimenten laten zien dat zelfs een mannelijk model maar weinig matches krijgt. Tinder saboteert namelijk de boel zodat je gedwongen wordt een betaald abonnement te nemen.
   Mijn advies is het vliegtuig te nemen naar een oostblokstad. Daar liggen de man/vrouw verhoudingen totaal anders en zijn de vrouwen veel minder arrogant.

 19. Superboer schreef:

  relatieplanet is een fijn en goed werkende date site, alleen hebben de Vrouwen veel te veel eisen… daarom eem tip; laat al die eisen pakket eens vallen, wees blij met wat je hebt.. kijk meer naar het innerlijke van een man! Geld en goederen maken helemaal niet gelukkig hoor! En dat alle vrouwen op een date site naar de sauna willen, shoppen, vakantie, terrasje, pffffff… dat weten we als man nu wel een keer. Daar kan een relatie niet uit bestaan, eisen aan elkaar stellen? nee werkt toch niet.. het gaat om het gevoel wat je voor elkaar hebt dan tijdens de date, De klik!. Dus vrouwen, wees NIET meer veel eidend AUB! Ga voor het innerlijke en echte liefde…

 20. MGTOW schreef:

  Mett regelmaat lees ik dat de vrouw zegt dat ze ouderwets is en verwacht dat de man het eerste bericht stuurt. De meeste vrouwen denken evenzo maar schrijven dat niet op. Maar wat is een ouderwetse vrouw? Een vrouw van 35 die nog geen gezin heeft gesticht lijkt me niet ouderwets. Een vrouw die het initiatief heeft genomen om te gaan scheiden ook niet. En een ouderwetse vrouw berijdt niet de cock-carrousel maar is misschien nog maagd. Als je vervolgens deze ouderwetse vrouw een normaal bericht stuurt krijg je geen antwoord. Maar zijn ouderwetse vrouwen niet voorzien van goede omgangsvormen? 
  Wanneer een vrouw zichzelf als ouderwets bestempeld dan liegt ze. Ze is een verwaand persoon, of te lui, te laf of te beroerd om zelf het initiatief te nemen. Vermoedelijk ziet zij zichzelf als de begerenswaardige jackpot waarvoor je als man mag knielen. Ouderwets is het masker dat opgezet wordt om zich te onttrekken aan verantwoordelijkheden. Bijvoorbeeld ook het eerlijk delen van de rekening tijdens de eerste date. Naar gelang de situatie is zij al dan niet ouderwets…..wanneer het haar het beste uitkomt dus. Dan is ouderwets geen karaktereigenschap maar een kaart uit de trukendoos, of moet ik truttendoos zeggen.
  Wil je een ouderwetse vrouw dan zal je die moeten opzoeken in een ver oord. Maar blootgesteld aan de westerse samenleving zal zij veranderen dus haar importeren is niet verstandig.
  Kom je op op een datingsite of app een vrouw tegen die zich omschrijft als ouderwets ren dan hard weg!

  • frank schreef:

   De reden waarom een dating sites niet werkt is? Omdat die vrouwen die jou contacteren om contact te leggen jou constant voor de gek willen houden. En zal je vertellen waarom dit het geval is meestal als je iemand kent van een dating site komt er niets uit. De persoon wisselt met jou what’s app en gaat jou lekker daar op berichten en de persoon blijft toch actief op die dating site en blijft toch zwerven en blijft toch op die site hangen. Dit heb je niet alleen op relatieplanet, maar ook bij best muslim, lexa, mingle2 en andere plat forums. En ik ben al jaren ook niet actief op dating sites en heb er slecht ervaringen eraan over gehouden. De meeste dating sites zijn allemaal gewoon nep fictieve zielige neppe profielen en kan er best wel hard om lachen.

   Je vindt voor al ook op dating sites ex gedetineerde vrouwen en drugs verslaafde vrouwen, bijstandsmoeder en ook hoogopgeleid die nooit genoeg hebben van hun geld. Ben een goede uitziende man, maar de meeste vrouwen zitten puur op je geld uit en de uren dat je daar iemand zoek is weg gegooid tijd en verspilde tijd. Vaak zijn ze ook hypocriet en willen de baas over jou geld spelen. Verwacht niet veel van een dating sites die vrouwen die daar blijven gaan er ook nooit van af. En als ze ook een vriend hebben? Meestal dan niet want ze willen van twee wallen eten.

   En hoe is dan als je een vrouw in het echt leven vindt en zoekt?

   Het zijn allemaal meestal goldiggers en voor al die van Nederland en die van USA en in Thailand is het al groter geworden met de blanke oude man een jonge Thaise vrouw. De blanke mannen daar in het land worden alleen maar uitgeklopt uit hun portemonnee.

   Waar je de persoon vindt doet er niet toe in het meeste gevallen is het toch allemaal weer het zelfde geval. Waarom zou je moeite voor iemand moeten doen die geen moeite voor jou doet. En dat schiet allemaal ook toch niet op he.

   En als ze maagd zijn hebben ze nog heel wat over te klagen over wat heb jij mij te bieden. Hahah en ik kan er wel om blijven lachen. Ik zorg voor mijn ouders en ik klaag zeker niet en ik kan goed zonder een vrouw leven en in mijn familie zijn neefjes en nichtjes getrouwd en je hoort elke maand weer wat up en downs.

   De meeste vrouwen die ik heb leren kennen wouden mijn geld. Trouwens echte liefde bestaat niet meer, ja als een huisje en een auto hebt ben je wel interessant. Een mens stelt niks voor vandaag leef je en morgen ben je dood.

   Wie gaat er met jou geld vandoor jou eigen vrouw ten zij je getrouwd bent. Ze gaan toch allemaal vreemd en wensen het liefste jou wanneer je dood gaat en de kist in gaat kunnen ze van jou pensioen en AOW profiteren.

   Mocht ik een vrouw willen ga ik naar de hoeren of ik zoek een leuke mooie ladyboy. Het neuk allemaal het zelfde hoor, zolang ze maar borsten heeft dan zal het geen probleem zijn.

   • MGTOW schreef:

    Klopt wel wat je zegt. Ik zie dezelfde vrouwen jaar in jaar uit ingeschreven staan. Of ik herken ze van andere sites. Als de slager zijn vlees niet op tijd verkopen kan maakt hij er een aanbieding van. Maar vrouwen op datingsites blijven zichzelf duur willen verkopen zelfs al blijven de katten haar enige huisgenoten en lopen ze richting de menopauze..

 21. MGTOW-2 schreef:

  Behalve dat je als man zijnde al weinig kans maakt bij de vrouwen (tenzij je bereid bent om te downdaten, zie ook onderzoek hiernaar) wordt je dus ook nog bedonderd door de eigenaren van, in dit geval, alimentatieplanet. Van de weinige vrouwen die ingeschreven zijn is minstens 75% een gratis lid en die kan niet eens jouw berichten beantwoorden. Wat er feitelijk overblijft per leeftijdsgroep (5 jaar breed cohort) en provincie is enkele tientallen (probleem-) vrouwen

 22. MGTOW-2 schreef:

  Dankzij voortvarend feminisme hebben we nu 30% van de kinderen in nederland opgevoed in 1-ouder gezinnen. Na een echtscheiding, die in de overgrote meerderheid door de vrouw is geinitieerd, doet mevrouw een nieuwe poging op een site als alimentatieplanet. Op zoek naar een man die geen invulling maar een aanvulling moet zijn. Een financiele aanvulling bedoelen ze denk ik want volgens feministen worden vrouwen qua inkomen gediscrimineerd. Maar een man die minder verdient en/of de rekening wil splitsen omdat dat eerlijk is, die vinden ze niet interessant. Want kinderen in je eentje opvoeden en een eigen woning dat valt financieel vies tegen. Dus men is sterk en geemancipeerd en wil geen vent maar ze kan ook weer niet zonder. En die stoere man die tot de top20% van aantrekkelijke mannen behoort (zie onderzoek datingsite ok-cupid), moet natuurlijk wel weer trouw zijn en lief voor kinderen. Wat veel vrouwen willen is zo tegenstrijdig dat er maar weinig mannen hier aan gaan voldoen, hoogstens voor 1 nachtje. Daarom klagen vrouwen op sites als alimentatieplanet massaal over one night stands, wat vrijelijk vertaald gewoon betekent: ‘niet voor herhaling vatbaar’. Op sites als alimentatieplanet vind je de afvoerput van de vrijgezelle vrouwen. Vrouwen die bewust gescheiden zijn en hun kinderen in het verderf hebben gestort. Vrouwen met een onredelijk en onrealistisch verwachtingspatroon die niet te koppelen zijn. Deze vrouwen zijn enkel goed voor een one night stand en dat weten ze zelf ook wel, daarom klagen ze hier ook over. Een normale vrouw ga je hier zeker niet vinden.

  • johan schreef:

   Wat een klote koppie heb je, beter stop je dat ding eerst eens in de plee, dan ruik je lekker en krijg je genoeg aandacht

   En jij gebruikt anders mans foto’s zo te zien ben je echt ervaren. Je blijft maar hangen op dating sites.

   Die vrouwen die jij allemaal kraakt moeten op in jou mond poepen met menstruatie bloed met poep je bek vol in schijten. Hebben we dat las niet meer over dating sites en over vrouwen. Als jij er last van hebt waarom donder je niet lekker op naar een ander land freak.

 23. Roberto schreef:

  Je kunt zo zien , of een vrouw of man ”slecht” als ik zie dat een vrouw een psyco is, dan hoef ik haar niet. Met een beetje mensen kennis pik je ze er zo uit , zowel bij de man als vrouw.

  Natuurlijk kun je niet alles voorkomen, maar kijk b.v een Ex on the Beach Dutch, zo’n Alex, of Jordan hun superarrogante kop lopen ze maar scheinheilig te doen op t.v, het zijn griezels toch zullen vrouwen door dit soort griezels worden gebruikt zegt ook genoeg hoe dom en achterlijk veel vrouwen zijn als je voor dit soort Beesten/dieren valt.

  Terwijl je van te voren weet , gedrag uitelijk dat dit soort gasten gewoon super Arrogant zijn en een vrouw echt niet goed zullen behandelen .

  Je gaat als vrouw toch een ook geen , Motorbiker kiezen als man en dan raar vinden
  dat je , slecht behandelt wordt en geslagen hij elke dag dronken is.
  Hier in Nederland geldt helaas: Nice Guys Finish Last.

  In Zuid Amerikaanse landen, wordt je wel als Nice Guy gewaardeerd.

  • MGTOW-2 schreef:

   Bekijk op youtube eens het filmpje van Terrence Popp; ‘where all the good men went”. Dit vat de hele datingscene kort samen.

  • MGTOW-2 schreef:

   Vrouwen zien in een foute man ook een uitdaging om hem te veranderen. Dan hebben ze een stoere alpha man die er enkel voor haar is. Alleen pakt het in de prakrijk vaak anders uit.

  • remco schreef:

   Maar blijf ook van de Surinaamse vrouwen.

   MGTOW vergeet het rustig jongen……al ben je rijk knap millionaire en pornoster en ook nog fotomodel en beroepsvoetballer…suri vrouwen gaan niet reageren. Hun wantrouwen is te groot om de gedachte toe te staan dat je misschien wel eens inderdaad bent wie je zegt te zijn..
   De kans om een armzalig bestaan van bijstandsuitkering, alleenstaand moederschap,2e rangs burgerschap, financiele afgrond en wanhoop en sexuele uitbuiting door veel belovende maar nooit leverende gettojongens te ontsnappen, laten ze echt liever aan zich voorbij gaan..

   zo een leuke blanke man met veel geld, heeeeeeeel veel tolerantie t.o.v. die grote egocentrische diva toeter, trouw en toewijding…..nee die man wordt bespot door haar. Te weinig bil…te weinig swagger….te weinig coole looks…. nee hoor ze blijven stug voor de coole gettoneger gaan Erik!!!!

   het is triest maar zo werkt het; dat is wat ze kennen, dat is wat ze bij hun moeder hebben gezin en dat is precies hetzelfde patroon wat zij zelf herhalen.

   Beter zoek je een afrikaanse vrouw die weten nog wat het is om vrouwelijk te zijn, aardig naar andere mensen en meer van dat soort basisvaardigheden.

 24. MGTOW-2 schreef:

  Dating of prostitutie?????
  Niet alles wat legaal is, is moreel verantwoord. De morele overweging moet je zelf maken. Maar als ik dating/relaties vergelijk met prostitutie dan zie ik toch een hoop overeenkomsten.

  Loyaliteit? Bijna de helft van de huwelijken loopt op de klippen. Hiervan wordt het overgrote deel van de scheidingen (meer dan 70%) door de vrouw geinitieerd. Loyaliteit wordt een steeds schaarser goed. Ook van een prostituee hoef je geen loyaliteit te verwachten, je bent slechts een van de vele klanten.

  Kosten? Veel Tinderella’s geven aan dat ze verwachten dat de man de eerste date maar moet betalen (of er een tweede komt is nog maar de vraag). Ook bij een prostituee gebeurt er niks als je niet betaalt. Dan zijn er nog de ettelijke golddiggers die niet alleen de eerste date betaald willen zien maar uit zijn om gedurende langere tijd een makkelijk leven te hebben. Ook hier weinig verschil met een prostituee.

  Geslachtsziekten? Veel vrouwen blijken veel meer sexpartners te hebben dan je verwacht. Uit onderzoek blijkt dat vrouwen enkel voor de top20% van de mannen gaan. Hiervan zijn er dus te weinig. Als ze dan een date heeft met zo’n top-20% man dan is ze eerder geneigd het bed in te duiken en tegemoet te komen aan onveilige sex. Ik vraag me dus af wat gevaarlijker is, een tinderella of een prostituee? Is iemand van wie je niet verwacht zoveel bedpartners te hebben gehad niet gevaarlijker?

  Romantiek; dat zou een reden kunnen zijn om een tinderella te prefereren. Dan kun je ergens wat gezellig eten of zo. Maar dan merk je dat dat gezellige etentje vaak meer weg heeft van een sollicitatiegesprek waarbij mevrouw een soort CEO van een groot bedrijf lijkt te zoeken. Vragen of ik in loondienst ben of zelfstandig is er een voorbeeld van. Een prostituee heeft dan geen persoonlijke interesse vermoed ik, maar zal je ook niet onderwerpen aan een sollicitatieprocedure. Al met al weinig verschil.

  Gedrag. Met regelmaat maak ik onbeschoft gedrag van dates mee; beledigende opmerkingen, bitchy gedrag, op laatste moment afzeggen, onverzorgd op date verschijnen, etc. etc. Er zullen ook wel bitchy prostituees zijn maar ik vermoed dat ze de klanten niet zullen wegjagen.

  Al met al zie ik weinig verschil meer tussen dating en prostitutie……Sterker nog sommige dates zijn nog erger dan prostituees. Ik spreek geen moreel oordeel uit over mannen die prostituees bezoeken maar begrijpen doe ik ze nu wel……en nooit gedacht dat ik dat zou doen

 25. MGTOW-2 schreef:

  Wanneer je als man zegt waar het op staat wordt je al gauw weggezet als een vrouwenhater, een misogynist. Maar feiten liegen niet. Een ieder is welkom om zelf even de profielen door te lezen en kennis te nemen van de onredelijke eisenpakketten die de doorsnee vrouw zonder enige schaamte in de openbaarheid gooit. Er is ook onderzoek gedaan naar de manier waarop vrouwen mannelijke kandidaten selecteren en het blijkt dat vrouwen minstens 2 x zo veeleisend zijn. Elke man die heeft gedate weet dat de kans groot is dat hij zowel initiatiefnemer als financier is. Dat is de traditie…..Ook zijn vrouwen doorgaans hypergaam en gaan ze voor een man met een hogere status dan zij zelf Tegelijkertijd claimen vrouwen financieel zelfstandig te zijn en verwerpen ze traditionele rolverdelingen en het traditionele huwelijk; meer dan 70% van de echtscheidingen wordt geinitieerd door de vrouw……..hoe traditioneel is dat…. Wat een hypocrisie.

  • It's all in the eye of the beholder schreef:

   Wat is jouw probleem nou eigenlijk MGTOW-2? Je kunt geen vrouw krijgen? Weet je, op ieder potje past een dekseltje. Maar iemand die zo negatief en vrouwonvriendelijk denkt, daar zou ik ook niet mee willen daten. Misschien moet je je attitude een beetje aanpassen. Er is bij daten ook nog zo iets gaande als psychologische en biologische processen. Niet iedereen is zo calculerend alsjij zegt. Als ik op een datingsite een man zoek, kijk ik vanzelfsprekend eerst naar het gezicht. Dat is niet meer dan normaal en ik weet zeker dat jij dat ook doet en dat iedereen dat doet. Dat is een volstrekt normaal proces, er moet iets van aantrekkingskracht zijn. Vervolgens lees je een profiel en dat moet aanspreken, bijv. dezelfde interesses. De stijl van spreken/schrijven is ook heel belangrijk. Mensen die heel kritisch/negatief overkomen, zijn niet de leukste mensen om mee te daten, laat staan samen te wonen. Dat mensen op een datingsite bepaalde wensen/eisen stellen lijkt me een goede zaak, sterker nog, dat is wat psychologen aanraden. Als je met iedereen zou kunnen samenleven, zou het allemaal niet zo moeilijk zijn. Maar het is belangrijk dat iemand goed bij je past. Daarom is het verstandig, voor zover je dat kunt, precies aan te geven, wát voor een persoon je zoekt. Dat je zo negatief bent, komt waarschijnlijk omdat het je niet lukt een partner te vinden. Wil je je wel binden? Wat zoek je zelf eigenlijk precies? Echt, kijk eens in je eigen binnenste en wees niet zo bitter. Ga gewoon een leuk leven leiden, doe dingen waar je blij van wordt en met een positieve mindset komt die partner vanzelf… of niet, maar met bitterheid, afgunst, haat en dat soort eigenschappen creeer je geen leuk leven voor jezelf. Probeer andere mensen te begrijpen. Succes MGTOW-2!

   • MGTOW schreef:

    Er is niets mis met het stellen van eisen. Alleen constateer ik dat wat de meeste vrouwen eisen niet in verhouding staat met hetgeen zij zelf te bieden hebben. Onderzoek laat zien dat vrouwen op datingsites zich te kritisch opstellen en mn dates geven dat ook vaak wel toe. De shaming language dat ik geen vrouw zou kunnen krijgen is leuk geprobeerd maar klopt niet. Bijna elke man kan wel een vrouw krijgen. Er zijn bijv. Veel cougarvrouwen. Vraag is of je er gelukkig van wordt. Ik heb inmiddels genoeg gedate om te kunnen concluderen dat de meeste vrouwen op datingsites ronduit walgelijk zijn of hoogstens voor een nachtje te pruimen zijn.

   • It's all in the eye of the beholder schreef:

    Als een vrouw goed genoeg is voor een nachtje, maar daarna niet meer, dan zegt mij dat genoeg over jou. Jij bent degene die walgelijk bezig is. Je ligt dus wel in bed met een vrouw die je verder niet zit zitten. Narcist! Koop een pop en ga daar je lusten op botvieren.

   • MGTOW-2 schreef:

    Nee, zelfs een one night stand (waar bijna alle vrouwen over klagen) interesseert me niet meer. Een vrouw die ik niet aardig of aantrekkelijk genoeg vind is minder bevredigend dan pornhub.
    Dat ‘sexdolls’ sterk in opkomst zijn is een teken aan de wand. Ik hoef niet zo’n pop maar snap dat steeds meer mannen dit aanschaffen. Virtuele vrouwen zijn nu eenmaal veel beter te pruimen dan de gemiddelde vrijgezelle date in levende lijve. Triest maar waar.

   • Roberto schreef:

    @It’s all in the eye of the beholder:

    Denk je nou echt dat een man negatief wil praten , zijn over vrouwen???
    In Zeker een land als Nederland wordt je van zelf zo.
    Hoe positief je ook bent , hoe charmant je ook bent. Als bijna elke leuk uitziende vrouw al een een relatie heeft , degene zonder relatie komen altijd met het excuus: Ik kom net uit een slechte relatie , ik ben mishandeld geslagen bedreigd etc.

    Zelf heb ik op Aruba gewoon , tja had ik het geld zou ik zeggen Adios Hollanda , want hier in Nederland is 1 grote tijd verspilling, met vrouwen.

    Hoe verklaar je dat er oneindig veel mannen hier niet aan een vrouw kunnen komen , gewoon normale ”leuke” mannen. Maar nee de vrouw , wil liever een arrogante zak, om vervolgens te gaan janken dat ze is mishandeld en slecht behandeld maar jullie willen toch zo iemand die , in Zuid – Midden , USA levenslang zouden hebben.

    Maar ja daar lopen ook veel te veel gasten van rond in Nederland hebben gemoord, verkracht etc.

    Hier kan het allemaal, zie de moordenaars opGrensrechter Nieuwenhuizen lopen allemaal weer heerlijk vrij rond, of zo’n Kickboxer in Amsterdam een opa doodsloeg hoppa weer lekker vrij na 2 maanden gevangenis.

   • It's all in the eye of the beholder schreef:

    Roberto, het probleem met ‘die arrogante zakken’ is, dat dat narcistische types zijn. Daar komen er steeds meer van. Dat zijn mensen die zich in eerste instantie heel sympathiek, lief en charmant voordoen en zich voegen naar jouw interesses en voorkeuren. Vervolgens, als al het spannende eraf is, komt hun ware aard naar boven. Je moet lezen over narcisme om dit te begrijpen. Je kiest niet bewust voor een arrogante klootzak, iemand ontpopt zich als zodanig.
    Ik geloof niet in generaliseren. Niet alle vrouwen zijn zus, en alle mannen zo. Dat slaat echt nergens op. Er zijn lieve mannen en er zijn lieve vrouwen, er zijn echte bitches en er zijn vreselijke eikels. That’s life. Niet alles is negatief, niet alles is positief. Het kan wel zijn dat je in een bepaalde regio date (bijvoorbeeld Amsterdam) waar het moeilijker is te daten met het oog op real commitment.
    En ik blijf er bij dat als iets niet goed werkt in je leven, dat je eerst eens bij jezelf te rade moet gaan wat er misschien aan jou(w karakter of gedragingen) mankeert, waardoor het niet lukt een goeie partner te vinden. Het is heel makkelijk altijd de schuld bij een ander te leggen..
    En perfecte vrouwen bestaan niet. Net zomin als perfecte mannen.

    Dat er veel criminelen vrij rondlopen, dat is een heel ander onderwerp.

  • MGTOW-2 schreef:

   Precies, ben je een nice guy dan ben je niet interessant. Dan kom je in de friendzone. De feministische en bitcherige vrouwen van tegenwoordig zoeken een man die ‘aan ze gewaagd is’, ‘iemand die tegengas kan geven’. Dit soort quotes staan dan ook vaak letterlijk in de profielteksten van vrouwen. Is dat als man zijnde niet je aard, dus ben je meer een type nice guy, dan wacht je een vermoeiende en tot aan je scheiding durende territoriale strijd.

   • It's all in the eye of the beholder schreef:

    MGTOW-2, een nice guy kan ook iemand zijn die tegengas kan geven. Ik denk dat vrouwen bedoelen dat ze geen ‘watje’ zoeken, die alles maar goed vindt wat ze doen en nooit ‘nee’ zegt, of geen eigen mening heeft.
    Het is gewoon moeilijk om te daten via een datingsite. Je moet afgaan op uiterlijk en wat mensen zeggen. Niemand vertelt zijn nare gewoontes en eigenschappen. Je ziet iemand niet lopen, je hoort iemand niet praten.
    Daarom is het denk ik beter te daten in het echte leven. Sportschool, club, wherever..
    Er zijn heus ook lieve vrouwen die geen complete (onrealistische) eisenpakketten hebben, en ik ben er één van :). Ik sta al 3 à 4 jaar op een datingsite. Veel mannen van mijn leeftijd zien er uit als mijn vader. Die is 80. Daar kan ik geen zin in krijgen. De mannen die er wel enigszins aantrekkelijk uitzien (voor mij), én een goed passend profiel hebben (v.w.b. interesses e.d.) zijn niet in mij geïnteresseerd.
    Ik las onlangs dat doordat veel alleenstaande mannen veel porno kijken, ze daardoor een niet realistisch beeld van ‘echte vrouwen’ hebben. Volgens mij is dat ook wel een beetje zo. Veel mannen van mijn leeftijd zoeken slanke kindvrouwtjes in jurkjes (dat soort termen gebruiken ze ook vaak). Tja een vrouw van 50+ is over het algemeen niet echt slank meer en ziet er niet uit als Ariane Grande. Ik kijk over het algemeen ook liever naar een jonge vent, maar ik weet dat een jonge kerel als partner weinig realistisch is.
    Anyway, ook al zou ik heel graag een leuke, lieve vriend hebben, ik laat mijn leven niet verzieken met allerlei negativiteit en probeer het gezellig te maken met familie en vrienden.

  • MGTOW schreef:

   Het grappige is dat in de commentaren hieronder een vrouw aangeeft dat door internetporno mannen een verkeerd beeld van vrouwen hebben gekregen waardoor relaties niet zouden lukken. De kip en het ei…..Bovendien kijken vrouwen ook naar porno (en gaan minstens zo vaak vreemd). De verantwoordelijkheid bij zichzelf zoeken doen vrouwen nooit. Als je dik bent kun je afvallen. Ik sport regelmatig en doe aan competitie maar raad eens; middelbare vrouwen haken er massaal af. Misschien dat ze met mooi weer een vrijblijvend rondje joggen in het park maar op clubs zie ik ze niet. Veel 50+ vrouwen zij gewoon lui en knippen hun haren kort. Alsof mannen op kleine jongetjes zouden vallen. En een wibra of zeemans outfit maakt het ook niet beter. Vrouwen boven de 50 hebben geen fertiliteit meer, vaak weinig geld en zijn onaantrekkelijk. Een man van eveneens 50+ zoekt het dan jonger en kan dat ook krijgen. Door feminisme willen veel vrouwen geen man die een stukje ouder is ook al past dat biologisch gezien beter. Ze stellen nog steeds hoge eisen. Maar wie eist mag ook wat bieden….
   Via datingsites ben ik vrijwel uitsluitend vrouwen tegen gekomen die moeilijk in omgang waren, rare ziektes bleken te hebben, bitcherig waren. Veel van dit gedrag zie ik ook in het dagelijks leven. Door het feminisme krijg je vrouwen die geen aanvulling zijn maar een concurrent van je worden. En als je niet oppast een bitcherige bazin. Wie het niet gelooft kijkt even op het CBS naar de echtscheidingsstatistiekem. Je kunt ook profielteksten op datingsites lezen. Heel verhelderend als vrouwen opschrijven wat ze denken. Mijn vader en ik hebben er hard om gelachen…..

   • It's all in the eye of the beholder schreef:

    Je moet wel goed lezen MGTOW-2. Ik heb nergens gezegd dat relaties niet lukken door porno. Ik heb alleen gezegd dat ik heb gelezen dat veel mannen geen realistisch beeld meer hebben van een vrouw door veelvuldig porno kijken. Ja, ik weet dat vrouwen ook porno kijken, maar totaal niet zo frequent als mannen.
    Ik ben 53, heb lang haar, ben niet dik, sport dagelijks en draag geen Wibra kleding, dus herken me totaal niet in het beeld dat jij beschrijft. Daarbij, de vrouwen op de datingsite zien er over het algemeen een heel stuk beter uit dan de mannen. Veel chagrijnige hoofden, vieze tanden en dikke bierbuiken…daar gaan ze niet mee scoren. Maar gelukkig zijn er ook anderen, anders was ik er allang niet meer aan het kijken.
    Jouw theorie dat 50+ mannen het jonger zoeken klopt voor een groot deel denk ik. Maar manlijke 20-ers zijn zeer geinteresseerd in vrouwen van mijn leeftijd. En die zoeken echt geen dikke, luie, jongensachtige types hoor. Pfff.. je generaliseert verschrikkelijk.
    Maar goed, jouw ideeën zijn vastgeroest in jouw brein, je vindt het blijkbaar prettig om iedereen over één kam te scheren, dus ik ga hier verder niet over in discussie.

  • MGTOW schreef:

   Op datingsites gebruiken veel vrouwen oude foto’s en werken ze de foto’s bij met photoshop. Spreek je af dan blijkt ze een stuk.dikker.
   Dan hebben ze nog dusdanige eisenpakketten dat ze zich gewoon uit de markt prijzen. De man die hier dan aan voldoet kan elke vrouw krijgen en is er na een one night stand vandoor. Hier klagen vrouwen op datingsites dan ook massaal over. Zolang vrouwen zich zo uit de markt prijzen en zich arrogant en respectloos opstellen heb ik totaal geen interesse om een relatie aan te gaan.

   • It's all in the eye of the beholder schreef:

    MGTOW, dat laatste lijkt me een heel goede beslissing van jou. Dan wordt er ook geen enkele vrouw ongelukkig door jouw toedoen. Dus dat lucht mij erg op.
    Het is mij duidelijk dat jij een narcistische man bent. Vrouwen verwijten ‘arrogant en respectloos’ te zijn, dat is spiegelen, want dat is precies datgene wat jij bent.

    Hoe raar bijvoorbeeld om hier te schrijven: “Het grappige is dat in de commentaren hieronder een vrouw aangeeft dat door internetporno mannen een verkeerd beeld van vrouwen… ”

    “..een vrouw aangeeft..” Ik zit hier gewoon één op één op jou te reageren en jij doet alsof ik niet besta en reageert in het algemeen.
    Jij ziet vrouwen alleen als een object. Alles wat je zegt in alle commentaren hieronder spreekt elkaar tegen. Je adviseert anderen naar het Oostblok te gaan om daar vrouwen te scoren. Voor even, zodat je er daarna weer een tijdje tegen kunt.
    Het is je alleen te doen om seks. En als je dat niet kunt krijgen dan zijn vrouwen veeleisend, arrogant. lelijk, dik en weet ik wat nog meer
    Prima, als je seks wilt, zeg dat dan gewoon, of bezoek een prostituee en ga de ‘gewone vrouw’ hier niet uit zitten maken voor rotte vis.

    Fijn voor je dat je in ieder geval nog lol hebt met je vader. Waarschijnlijk heb je die vrouwenhaat van hem? En hoe zit het met jouw moeder eigenlijk? Overleden of uit beeld? Waarschijnlijk heb je enorme onverwerkte issues met haar (gehad)., of met je vader. Tijd voor een psycholoog MGTOW. Gegroet!

   • MGTOW schreef:

    Vandaag keek ik het programma bizarre eters. Ik zag 2 kandidaten. De eerste was een moeder die alleen snoep at. Haar zoontje verlangde ook wel eens naar wat gezonds. Het betrof een alleenstaande moeder. De andere was een jongen die alleen worstenbroodjes uit. Alleen de moeder kwam in beeld en ik vroeg me af waar de vader was. Ook dit bleek een alleenstaande moeder. Is het toeval dat er in allebei de gevallen een alleenstaande moeder betrokken is? Niet als je bedenkt dat meet dan 70% van deechtscheidingen is geïnitieerd door de vrouw. Een besluit dat bijna altijd in het nadeel van het kind is. Op datingsites vind je volop alleenstaande moeders. Die zullen heus niet allemaal slecht zijn maar de meerderheid deugt niet. Dat kan ik helaas ook bevestigen vanuit mijn date ervaringen met alleenstaande moeders. Nog nooit heb ik er een ontmoet die te pruimen was. Maar als je dan leest aan wat voor eisen je moet doen; alsof ze een CEO van een groot bedrijf zoeken. Datingsites zitten vol met trashy vrouwen die je kunt missen als kiespijn.Laat ze hun wensenlijstje opsturen naar sinterklaas……

   • MGTOW-2 schreef:

    Its all in the eye of the beholder verwijt dat ik niet 1 op 1 in discussie met haar ga maar in algemeenheden praat. De reden dat ze doet komt omdat vrouwen graag op de man spelen en de persoon belachelijk proberen te maken, te ‘shamen’ met termen als narcist, vrouwenhater, geen vriendin kunnen krijgen etc. ik ga niet mee in haar typisch vrouwelijke straatje van shaming.
    Het klopt dat ik generaliseer en er zullen ook goede vrouwen zijn, maar die zijn zeker op datingsites zeldzaam. Zo zeldzaam dat het de moeite niet waard is om je er in te schrijven. In het begin had ik een positieve mindset en was er van overtuigd een leuke vrouw te kunnen vinden. Maar je kunt nog zo’n positieve mindset hebben en nog zoveel goede eigenschappen hebben, vrijwel niemand is genoeg voor de huidige datingprinsessen die zoeken naar de perfecte prins op het witte paard. En zij is allesbehalve een maagdelijke prinses in een fraaie jurk maar meer een afgewerkte obese sloerie in een vale en slecht passende jeans outfit

 26. Enjoy schreef:

  Als ik zie hoe respectloos en negatief sommige mensen hier over andere mensen praten, valt mijn mond open. Iemand die zichzelf een nette man noemt maar in dezelfde zin de benaming vieze wijven die er niet uit zien gebruikt, vind ik niet bepaald aantrekkelijk. Daarbij snap ik niet waarom je ze een berichtje stuurt als je ze zo vies en onaantrekkelijk vind?
  Ik hou niet van grof taalgebruik. Je kunt je mening ook duidelijk maken zonder scheldwoorden. Maar dat is mijn persoonlijke mening.

  Als ik geen interesse heb in iemand dan laat ik dat weten.
  Kleine moeite, groot plezier.

  En als iemand dat niet doet zegt dat genoeg over een persoon.
  Maar er zijn ook zat mensen die niet tegen een afwijzing kunnen en die dan heel grof gaan worden als je zegt dat je geen interesse hebt. En ja, dan ben ik ook opeens een vies en lelijk wijf. En nog oppervlakkig ook. 😉 Of als je niet na 3 mailtjes je telefoonnummer wilt geven of wilt afspreken ben je een moeilijk persoon.
  Daar ga ik geen discussie mee voeren.

  Nee is nee.

  Als eerste kijk ik naar een profiel en de inhoud daarvan. Als iemand al heel negatief praat over van alles, zal ik daar niet op reageren.
  En ja de foto moet me aanspreken anders kan ik net zo goed de eerste de beste van de straat afplukken.
  Een beetje selectief zijn mag best want het is tenslotte geen broek of zo die je weggooit als je die niet meer leuk vind. Een relatie is toch iets langdurigs dus waarom zou je geen tijd steken in de kennismaking. Een leuke kop is voor mij niet genoeg om af te spreken.

  • MGTOW-2 schreef:

   Er is onderzoek gedaan hoe vrouwen op datingsites mannen selecteren. Het blijkt dat 80% van de mannen op basis van uiterlijk op voorhand wordt afgewezen. Vrouwen krijgen er zoveel aandacht dat ze er onredelijk kritisch van worden. ‘Een leuke kop is voor mij niet genoeg om af te spreken’ Lees ik hier dan. Ja die leuke kop is de eerste vereiste dan moet nog aan de rest van het eisenpakket worden voldaan. Is dat allemaal het geval dan mag de man een eerste bericht sturen en de eerste date betalen.
   Als je trouwens een eerste bericht stuurt hoor je vaak niets terug. Misschien is ze een gratis lid en kan ze niet eens antwoorden. Of ze is al lang van de site af. Zoveel moeite doen voor een omhooggevallen drol? mij niet gezien!

   • It's all in the eye of the beholder schreef:

    MGTOW-2 Ik wens dat je een lieve vrouw tegenkomt in de nabije toekomst, want het is mij duidelijk uit al je berichten dat je liefde nodig hebt in je leven. Praat ook eens met een psycholoog. Ik denk namelijk dat je wat onverwerkte issues meezeult.
    En doe eens een beetje aan zelf-reflectie. Hoe eerlijk, oprecht en integer ben je zelf? Jij gebruikt vrouwen ook, terwijl je vrouwen verwijt mannen te gebruiken.
    Met haat in je hoofd en de mindset die je hier laat zien zul je nooit gelukkig worden.
    Ik wens je liefde en succes MGTOW-2

 27. MGTOW-2 schreef:

  Uit navraag blijkt dat zelfs op zijn best middelmatige vrouwen op datingsites zeer veel aanbiedingen ontvangen en bedolven worden onder de berichten. Je kunt er daarom van uit gaan dat je niet de enige bent op haar lijstje. Een vrouw op een datingsite is dan ook te vergelijken met een populaire attractie in een pretpark: de rij wachtenden is lang, het ritje is kort en na jou is de volgende in de wachtrij aan de beurt. De kans is groot dat je in de zogenaamde ‘friendzone’ terecht komt. Ze zegt je dan aardig te vinden en jij mag trakteren op etentjes en ze complimenteert je dat ze zo goed met je praten kan, maar de intimiteit krijg je niet. Eigenlijk ben je nog minder voor haar dan een broer, want haar broer gaat zeker geen etentjes voor haar betalen. Veel mannen zijn echter hongerig en koesteren de hoop dat ze ooit toegang krijgen tot haar vergulde vagina. Maar heren, dat is gewoon dom! Accepteer geen reserbebank positie als chauffeur, voedselbank, kredietverstrekker of emotionele tampon.

 28. MGTOW-2 schreef:

  ALIMENTATIEPLANET!!!!!

  De grootste groep vrouwen in mijn leeftijdscategorie op datingsites betreft alleenstaande moeders. Mij is altijd geleerd dat mannen de overspelerige viespeuken zijn en dat alleenstaande moeders hiervan vaak het slachtoffer zijn. Nadat ik de red pill heb geslikt en in de MGTOW community kennis heb genomen van de feiten heb ik mijn mening moeten bijstellen. De meeste alleenstaande moeders zijn alleenstaand wegens hun eigen keuze; het merendeel van de scheidingen is namelijk geinitieerd door de vrouw, en niet door de man. Redenen die ik het vaakst hoor is niet overspel door de man maar dat ze zich ‘niet happy’ voelt. Oftewel, het gras is elders groener. Ze wilde de man precies de dingen laten doen die zij wilde. Dat ging op een gegeven moment niet meer en toen moest er een relatiecoach of psycholoog aan te pas komen om de man in kwestie te gaan veranderen voor haar. Toen ook dat niet lukte was het scheiden geblazen met alle emotionele schade voor de kinderen vandien (die kwamen toch op de eerste plaats????) en mag er alimentatie worden overgemaakt naar die sterke, geemancipeerde en zelfstandige vrouw.
  Als je met een alleenstaande moeder wilt daten dan loop je vaak tegen de volgende zaken aan (dit zijn generalisaties die natuurlijk niet altijd opgaan, uitzonderingen bevestigen de regel)

  – Weinig gelegenheid om af te spreken; zeker als de dame in kwestie meerdere kinderen heeft. Die zijn vaak 24 x 7 bij haar. Hoe meer ‘kids’ hoe moeilijker oppas regelen. Zeker als er reisfastand bij komt wordt het allemaal heel moeizaam. Dates worden regelmatig afgezegd/ verplaatst / afgezegd. Ook wil ze vaak afspreken wanneer jij aan het werk bent. Mevrouw werkt dan parttime en stuurt de kinderen naar de dagopvang.
  – Niet sportief en onverzorgd; alleenstaande moeders waren het gewend weinig of niets te investeren in de relatie met hun man daarom scheiden ze ook gemakkelijker. Ook al werd ze dik en liep ze er als een ma flodder bij, de mangina sul week niet van haar zijde. Nu ze er alleen voor staat en haar handen vol heeft aan combinatie van werk en kinderen is er geen tijd meer om zichzelf te verzorgen. En ze was het uberhaupt ook niet meer gewend om dat te doen. Het resultaat zie je in de vorm van die pittige korte kapsels, een obees lijf in goedkope en slechtzittende kledij, onverzorgde ‘naturel’ looks, een ‘mij-interesseert-het-niet-meer-uitstraling’.
  – Financiele problemen: gewend aan het luxe leventje van een dubbel inkomen is er nu een situatie van dure huisvesting zonder verdienende man. Kind- alimentatie vangen de onkosten van de kinderen op, maar niet haar verwende levensstijl. Veel van mijn dates hadden het financieel niet goed op een rijtje hadden en zagen in mij een goede ‘aanvulling die geen invulling mag zijn’. Vanuit jouw ‘witte ridder’-mentaliteit ben je geneigd de eerste dates te betalen, niet vermoedende dat dit slechts een klein voorproefje is op hetgeen wat gaat komen.
  – Problemen met de kids: de kinderen zullen jou niet zien als een echte vader en gelijk hebben ze. Kinderen willen het liefst terug naar de vertrouwde situatie toen papa en mama nog bij elkaar waren en zien jou als een belemmerende factor hierin. Vooral kleinere kinderen koesteren nog lang de hoop dat het wel weer goed komt. In conversaties met alleenstaande moedersr blijkt vreemd genoeg dat veel vrouwen hier nogal gemakkelijk over denken en trekken zich niets van de emoties van kinderen aan en zeggen mij dat kinderen op dit vlak niets te willen hebben. Huuu, die kwamen toch op de eerste plaats?? Moet je eens voor de grap zeggen, dan verwijdert ze je direct….
  – Negativiteit; de meeste alleenstaande moeders die ik heb ontmoet waren vaak erg negatief. Mannen zouden zelden deugen en ze vroegen zich af waar alle goede mannen gebleven waren. Ook al hadden ze honderden matches, er zat dus nooit wat bij. Het is dezelfde ontevredenheid waardoor ze haar ex-man in eerste instantie heeft verlaten en ze heeft er niets van geleerd. Let maar eens op hoe vaak ze lacht en hoe vaak ze grapjes maakt, vrijwel nooit! Het zijn dikwijls verzuurde typjes met een norse afkeurende blik.
  – Veeleisend; je zou denken dat een alleenstaande moeder blij is met een nette en verzorgde man maar vanuit haar permanente staat van ontevredenheid is niets genoeg voor haar. Ze gaat nog steeds voor de top-20% hunk qua uiterlijk die ook alles bovenmodaal op de rit moet hebben. Voor minder ‘doet ze het niet’. De onverdiende aandacht die mannen op datingsites haar geven voeden dit ook. Mannen die aan haar eisenpakket voldoen gebruiken haar voor een avondje goedkope seks hetgeen haar negativiteit verder voedt.
  – Passie/romantiek ver te zoeken: weinig tijd, een slecht en slap figuur, passief in bed etc etc

  Al met al heb je aan een alleenstaande moeder een zeer slechte ‘package deal’ en zijn ze vaak (niet altijd) moreel verwerpelijk. Zij gaat niets meer toevoegen aan je leven. Ben je op een leeftijd (bijv. 40+) dat er vrijwel alleen maar alleenstaande moeders zijn, dun kun je het beste MGTOW gaan. Je leven blijft dan gevrijwaard van drama en andere negativiteit. Ook hou je geld over om te spenderen aan leuke dingen zoals je hobbies en interesses. Daarnaast hebben kinderen van alleenstaande moeders al genoeg het te verduren gehad en ben jij een volgende negatieve factor voor hun. Ik weet dat veel mannen in de verleiding komen om het toch een keer te proberen met een alleenstaande moeder, zeker als ze een leuk koppie heeft. Maar de kans is heel groot dat je hier spijt van krijgt!!

  • Roberto schreef:

   Wat ik mij afvraag hoe is het mogelijk dat je in Nederland, al die datingsites gewoon mogen blijven bestaan Relatieplanet, Badoo, Lexa noem ze maar op ze liegen , stelen mensen hun geld af en toch worden deze Criminelen niet aangepakt.

   Deze hele bende zou levenslang moeten krijgen en al het gestolen geld terugbetalen maar nee, in Bananenreplubliek der Nederlanden kom je als MaffiaBaas overal mee weg.
   In Amerika zouden de Criminelen achter al die Nederlanse ”Datingsites” allang levenslang krijgen.

   Schandalig gewoon en ze hebben natuurlijk overal al , een dom lulverhaal over. En maar lekker profiteren elke dag gratis geld miljoenen verdienen aan de ”wanhoop” van mensen.

   • MGTOW-2 schreef:

    Datingsites dekken zich in met de algemene voorwaarden waar je voor akkoord moet klikken. In de voorwaarden staat bijvoorbeeld hoe jouw abonnement stilzwijgend kan worden verlengd en met welk tarief.
    datingsites zijn ook niet verplicht inzage te geven in het echte aantal (actieve/betalende) leden uitgesplitst per leeftijd en geslacht. Wanneer je dat vooraf zou weten schrijf je je als man zijnde zeker niet in.

 29. Ernst schreef:

  Ik ben gestopt met inschrijven en abotjes afsluiten op een datingsite, het is overal nep. Je schrijft je ongans aan berichten aan de dames en krijgt nul reacties terug, of – wat uitzonderlijk is – een voorgedrukt tekstje “ik heb geen intresse, succes met het vinden naar een leuke date”. Over het algemeen krijg je geen bericht terug.
  Ik zou als alleenstaande man niet weten waar je dan wel leuke vrouwen tegen kan komen. In de supermarkt lukt het me niet. Uitgaan doe ik ook niet. Ik ben 56 en vrees tot aan mijn dood alleenstaand te zijn en te blijven.

  • MGTOW-2 schreef:

   Wat in mijn geval goed werkt is een vakantie naar een oostblokland boeken. Daar is het feminisme nog niet doorgeslagen en zijn de vrouwen niet van die verwaande prinsessen. Natuurlijk is de kans groot dat zo’n vrouw vooral in je portemonnee is geinteresseerd maar dat is hier niet veel anders is mijn ervaring. Tot slot ben jij zelf die bepaalt hoeveel je uitgeeft. Je zult daar veel meer keus hebben dan hier in nederland dus jezelf uitsloven door met dure diners te strooien is ook helemaal niet nodig. Na een leuke vakantie kan ik er weer voor maanden tegenaan. Als je eenmaal hebt gezien hoe leuk en vrouwelijk vrouwen zich kunnen verzorgen dan zul je merken dat je niet eens meer omkijkt naar het gros van de nerderlandse vrouwen, want zeg nou eerlijk, de meesten zien er totaal niet meer vrouwelijk uit. Nu ik al jaren MGTOW ben hou ik veel geld en tijd over voor mijn hobbies. En als ik dit tot mijn dood blijf dan heb ik geen slecht leven. Kijk maar eens om je heen hoeveel mannen er een kutleven hebben omdat ze in een relatie zitten met een dominant wijf dat hem zegt wat te doen en wat te kopen, voor haar…….Uit onderzoek blijkt dat vrouwen in een vaste relatie veel zwaarder worden dan mannen. Eenmaal gebonden is de hoeveelheid en kwaliteit van de sex ook een stuk minder. Je bent dus een slaaf in ruil voor wat sporadische en matige sex met een vrouw die een stuk onaantrekkelijker en dikker is geworden, misschien zelfs met een kort en pittig kapsel!!!. Is het je dat waard?
   Natuurlijk zijn er wel goede vrouwen, de zogenaamde NAWALT. Maar dit soort vrouwen zijn en blijven getrouwd. Misschien een weduwe? Maar wat er na het 35e jaar nog single rondloopt dat is de moeite niet meer waard; the juice aint worth the squeeze. Dus wees blij dat je de stekker er uit hebt getrokken van al die datingsites.

   • MGTOW-2 schreef:

    ter verduidelijking; vrouwen worden in een relatie natuurlijk niet veel zwaarder dan mannen maar hun gewichtsscore (QI) neemt meer toe dan mannen.

  • MGTOW-2 schreef:

   Het grappige is dat tijdens een conversatie met een russin zij aangaf dat er een vrouwenoverschot is (zou volgens haar door de 2e wereldoorlog komen) waardoor het moeilijk is om aan de man te komen. Ik attendeerde haar er op dat dat alleen een issue is wanneer zij op zoek is naar een 90 jarige oorlogsveteraan…… Ze viel duidelijk door de mand. De echte reden is dat ze geen man kan vinden die aan haar eisenpakket voldoet; vaak in de zin van onvoldoende status en financieen.

  • Doggyman schreef:

   Aan Ernst: Neem een hond. Ga lekker buiten wandelen. Kom je 4 x per dag hele andere vrouwen tegen dan die griezelige bidsprinkhanen op het web. Ze zien er meestal strak uit (lopen ook 4x per dag), de keuze is van ernstig minderjarig tot hoogbejaard met een zwaartepunten tussen de 25 en 30 (nog geen kinderen) en boven de 40 (kinderen al wat zelfstandiger). Ik heb niks met vrouwen van boven de 40, maar dat ligt echt aan mij, ze zijn bijna altijd aanspreekbaar of beginnen zelfs zelf tegen je te praten, ze lachen en reageren op grapjes en zijn in alle opzichten beter, leuker, en frisser dan hun leeftijdsgenoten, de screencougars op het web.

   Honden willen meestal ook even aan elkaar snuffelen, je staat dus toch even dicht bij elkaar stil, vaak geven de honden al aanleiding tot een leuk real-live-chatje.
   In de supermarkt is er veel minder aanleiding tot zulke spontane gesprekjes. Bovendien staan deze vrouwen niet in je gezicht tegen je te jokken over hun gewicht of aantrekkelijkheid, dat kun je zelf wel beoordelen.

   De meeste vrouwen wandelen in redelijk voorspelbare patronen, dat maakt het makkelijk om dezelfde leuke regelmatig tegen te komen. En kom je niks tegen verleg je gewoon je jachtterrein.
   Succes!

   • MGTOW-2 schreef:

    De meeste single vrouwen hebben katten: de ‘crazy cat woman’. Of een hond zinvol is hangt ook erg af waar je woont. Zit je in een vinex dan zijn de vrouwen met hond ook meestal gebonden.

   • Doggyman schreef:

    Al woon je Vinex tussen de tuinbroeken, of zoals ik tussen de platinablonde prosecco-kadavers, met een hond kun je makkelijk het jachtterrein wat verplaatsen, ook leuk voor de hond (je beste vriend). Met je hond wandelen is quality-time. Wat je aan pompvlees tegenkomt is een leuk extraatje, maar maakt het wandelen op voorhand al spannend. Meestal levert het niks op, maar het is 1000 x beter dan droogvissen op internet.

    Met een goede hengel en lekker aas (leuke hond) vissen in een vijver vol gezonde vis is beter dan met een beschimmeld spekje aan een touw vissen in een kuil met aarsmaden.

 30. joyce schreef:

  Al die datingsites, dus ook LEXA zijn zeker niet betrouwbaar, beloven veel wat ze niet waar kunnen maken. Daarnaast zitten er veel oplichters op de site, onder verschillende namen. Mannen die vrouwen binnen halen via de datingsites en de vrouwen berooid achter laten, Liegen Bedriegen enz. en veel geld afhandig maken.
  Door deze mensen en nog steeds geen duidelijke en strengere regels op de datingsites kan dit zooitje ongeregeld nog steeds ongehinderd doorgaan. Als de datingsites zich hier eens hard voor maken, dat er strengere regels komen en dat per persoon maar 1 account kan worden aangemaakt dan zal ik er weer eens over denken om op een datingsite te gaan. Maar nu lopen er hier meer gevaarlijke gekken rond dan dat er vast zitten!!!!!!!! Dus let goed op, want je wordt vergiftigd, geld afhandig gemaakt en nog veel meer ellende…………..

 31. MGTOW-2 schreef:

  Wanneer je als man zijnde inschrijft op deze ‘alimentatieplanet’ ga je spijt krijgen want:

  1) beperkt aantal actieve vrouwen; uit telling blijkt dat de meerderheid (75%) van de vrouwen niet een betaald lidmaatschap heeft. Hiermee is geen communicatie mogelijk. Hieronder ook veel profielen die ooit zijn ingelogd maar daarna nooit zijn opgeschoond oftewel inactieve profielen. Op deze manier probeert men te doen voorkomen dat er veel leden zijn. Als je uitsplitst per leeftijd en provincie blijft er weinig over.

  2) Scheve man/vrouw verhouding; veel meer actieve mannen dan vrouwen; vrouwen ontvangen zo tientallen berichten per dag. Vrouwen worden dan heel kritisch wat betreft uiterlijk. Vervolgens klagen ze over one night stands. Tja die top20% man gaat zich niet aan haar binden, hoogstens voor een nachtje. In combinatie met 1) maak je dus heel weinig kans als je er niet uit ziet als een filmster.

  3) weinig leuke vrouwen; leuke vrouwen worden buiten een site om al genoeg benaderde en hebben geen site nodig.Zie ook volgend punt 4)

  4) profielen die niet kloppen; oude profielfoto’s toen ze nog 20 kilo lichter woog, opgeheven banen, rare ziekten, volslank blijkt moddervet, psychische problemen met navenant medicijngebruik, etc kortom lijkt in de verste verte niet op het alles-fantastisch-allemachtig-prachtig profiel.

  5) veel bewust gescheiden alleenstaande moeders, feministen, BOM-moeders, crazy cat-ladies samenvattend man-hatende entiteiten die het aan elke sociale etiquette ontbreekt

  6) duur abonnement want weinig aanbod en weinig kans op een date; gratis apps werken net zo goed/slecht

  Heb je als man alles goed en bovenmodaal op orde en behoor je tot de top20% qua uiterlijk? ben je bereid te daten (uiteraard op jouw kosten!) met een veeleisende vrouw met zo’n kort pittig kapsel en het postuur van een nijlpaard? Ga dan gerust je geld uitgeven. Alle andere mannen blijven hier weg.

 32. Michel schreef:

  Relatie Planet

  1: Het sterft van de oude DOOIE profielen, mensen die tot zelfs 2 jaar geleden voor het laatst hebben ingelogd, maar die wel in de actieve flirts verschijnen, die bijna dagelijks exact hetzelfde zijn.

  2: Wanneer je daarover klaagt krijg je alleen maar standaard antwoorden voorgekauwde meuk en de Flirts dat is een service volgens relatie planet.

  3: Het is altijd dezelfde persoon die reageert op vragen, waardoor ik het idee krijg dat het een one man show is.

  4: In een reactie op mijn klacht verklaarde relatie planet dat ze dagelijks bezig zijn om de database op te schonen.
  Ik denk dat het hoog tijd word dat er een knappe ICT afdeling komt die een Powershell DSC script schrijft en zo de gehele database binnen 24 uur op schoont.

  5: Als er dan als vrouwen zijn die wel inloggen, dan reageren die niet op berichten, wat mogelijk woord veroorzaakt door de inbox die 9 van de 10 keer geen melding geeft.
  Of je hebt gewoon pech en treft een Catfish.

  Conclussie:

  Ik heb echt serieus spijt dat ik een betaald account heb afgesloten bij Relatie Planet.
  Ik voel mij niet serieus genomen en zelfs genaaid.
  Gezien de hoeveelheid dode profielen kan het gewoon NIET mogelijk zijn dat ze de grootste van Nederland zijn.

  Ik raad iedereen sterk af hier überhaupt een profiel aan te maken.

  • Michel schreef:

   Aan WODS

   Waarom wordt er niet vermeld dat er een foto mee geplaatst wordt zonder dat ik hier toestemming voor heb gegeven ?

   En Waarom is er NERGENS een contact mogelijkheid met WODS te vinden.

   • MGTOW-2 schreef:

    Relatieplanet, alias alimentatieplanet, moet natuurlijk wel verhullen dat sinds de komst van Tinder de site zo goed als leeggelopen is. Toen ik ooit een lidmaatschap had op deze site heb ik geinventariseerd hoeveel vrouwen er per leeftijdscategorie en per provincie een betaald lidmaatschap hebben. Destijds waren er 25% betaalde leden en 75% gratis leden (de laatste groep bevat dus vele dode profielen). Dat heet als alimentatieplanet eerlijk aangeeft wie er een betaald lidmaatschap heeft, geen hond die het controleren kan. Maar goed, die 25% betaalde leden; hou je dus bijv. in de randstad enkele tientallen leden over die je zou kunnen matchen. Helaas de meesten zeer onaantrekkelijke en onverzorgde alleenstaande ma-flodders. Je hebt dus snel gezien dat deze site vrijwel NIETS meer voorsteld. RP = R.I.P.

 33. LadyM schreef:

  Hm… wilde me net in gaan schrijven, maar jullie brengen me nu wel aan het twijfelen. Klinkt allemaal nogal kansloos om via een datingsite een leuke, eerlijke vent tegen te komen. Als 48-jarige is het toch al lastig, zeker als je geen uitgaanstype bent. Iemand nog tips?

 34. Polyamori schreef:

  Door recente negatieve ervaringen met diverse dating sites ben ik voorzichtig geworden en kijk vaker naar reacties hier en de algemene voorwaarden van datingsite. RP leek in de AV er goed uit te komen. Helaas / gelukkig zijn jullie reacties overduidelijk. Toch maar niet doen.
  Bij de ook vooral negatieve recenties over AdultFriendFinder kwam ik een positieve recentie tegen over: datingme.org . De AV komen mij zeer goed over. Langer dan 6 maanden inactieve profielen worden standaard verwijderd. Wie weet is dit een van de zeer weinige nog wel goed werkrnde datingsites.

  • MGTOW-2 schreef:

   Goedwerkende datingsites? Sinds de komst van Tinder is de animo voor datingsites behoorlijk gezakt (al is Tinder wel flink bezig de boel weer te verzieken). Maar het aantal datingsites is alleen maar gestegen. Dus het aantal leden per datingsite wordt zo laag dat je bijna niemand tegenkomt. Zeker als je een man bent omdat op elke site veel meer mannen dan vrouwen zitten. Datingsites hebben hun beste tijd gehad maar reken nog steeds de volle tarieven…….
   Trap niet in mooie AV, gaat om het aantal leden en dat wordt natuurlijk verzwegen!

 35. MGTOW-2 schreef:

  Vrouwen op relatieplanet, alias alimentatieplanet, hebben een hoop te eisen. Maar vraag je eens af wat deze vrouwen dan als tegenprestatie te bieden hebben. De meeste vrouwen op datingsites zijn niet bepaald moeders mooiste en de meesten doen ook weinig moeite hiervoor. Qua inkomen brengt ze doorgaans ook niet veel op tafel want vaak een of andere genderstudie; iets psychologisch, sociologisch of pedagogisch. Interesses en hobbies hebben de meesten ook niet tenzij je consumerende activiteiten als het kijken naar netflix en het in het vliegtuig stappen meerekent. Gezelschap? Vaak moet jij als man alle gesprek initieren en haar vervolgens blijven entertainen waarbij de geringste onwelgevalligheid aanleiding kan zijn het contact te verbreken en over te gaan op de volgende kandidaat in de rij. Kortom daten is als solliciteren naar een onderbetaalde baan. Veel moeite doen, aan allerlei eisen voldoen, maar er weinig voor terugkrijgen.
  Merk op dat het onrealistische veeleisende karakter haaks staat op de laatste emancipatiegolven. Een echt geemancipeerde vrouw eist bijvoorbeeld geen man die hoger op de statusladder staat dan zij zelf.
  Als je als nuchter denkende man de teksten bestudeert die vrouwen op datingsites dan is dat ‘ter lering en vermaak’. Ik heb mijn vader, een (levens-)wijs man, meer dan 50 jaar gelukkig getrouwd, eens die profielteksten laten lezen en hij lag schuddebuikend van het lachen op de bank. Veel succes jongen! zei hij mij lachend toe.

 36. Anna schreef:

  Zojuist onverwachts een aantal commentaren gelezen… al tig x tig zoveel maanden ben ik niet meer actief 9 gewoon omdat het op RP niet werkt) en stond deze week in dubio om toch maar weer eens een pogong te wagen en een maandje lid te worden.. Ik.. oudere maar zeker aantrekkelijke actieve seniore. inclusief brains.. wel mannen klagen zo las ik juist maar waar zijn dan al die aantrekkelijke mannen.. en wanneer er zo weinig vrouwen zijn en er springt er eentje uit ZONDER al die eisen.. (heb mijn eigen auto, woning en creditkaart..) wel ook ik krijg geen reacties. Waar moet ik dan nog naar toe.. wie heeft er een tip. ? Waar vind ik dus die ene aardige ..vriendelijke man ..hopelijk met wat humor en brains.

  • MGTOW-2 schreef:

   Op elke datingsite zijn veel meer mannen dan vrouwen actief. Maar vrouwen wijzen op basis van uiterlijk 80% van de mannen op voorhand al af, zo blijkt uit onderzoek. Daarom vragen vrouwen zich af waar al die goede mannen zijn gebleven. Check ook de youtube video van Terrence Popp: ‘where all the good men went’. Een zeer verhelderende video!
   Een man die aardig, vriendelijk, humor en brains heeft en die deze brains ook gebruikt blijft dus ver weg van datingsites. Al die vrouwen die zichzelf zo aantrekkelijk en geweldig vinden mogen fijn met hun katten op schoot naar netflix kijken, naar de film ‘how to construct your own perfect man’.

   • Carpe-Diem schreef:

    Goede nacht MGTOW

    Allereerst bedankt voor je uitleg, ben zo blij dat ik eerst wat research wilde gaan doen voor me in te schrijven op een site, het vervelende is dat ik steeds meer tot de conclusie kom dat ik iets moet gaan ondernemen wil ik die leuke vent tegenkomen, die normaal is, want in de plaatselijke supermarkt loop ik hem ook niet tegen het lijf! Als ik hier de reviews lees moet ik hier ook al niet wezen maar waar dan wel??? Leven we echt in zo’n fake wereld? dat we ons allemaal zoveel mooier voor willen doen dan we zijn?. Zucht!!! Weet je ik ben 55 en vier en half jaar geleden ingeruild voor een jonger exemplaar. Heb het nooit aan zien komen, en werd dus behoorlijk verast met de mededeling. Maar goed het zij zo en je gaat weer verder met je leven. Op zich is mijn leven oke en geef ik het een dikke 8, alleen mis je iets, als ik nu iets meemaak kan ik het niet delen of er naderhand nog eens vreselijk met iemand over lachen, vandaar ook mijn nieuwsgierigheid naar een evt datingsite, maar jouw nickname heeft me ook aan t denken gezet. Misschien nog niet eens zo’n slecht plan om als WGTOW door t leven te gaan.vriendelijke groet uit het zuiden des lands (want daar brand nog licht)

   • MGTOW-2 schreef:

    Volgens het CBS wil minstens 50% van de 50+ single vrouwen geen relatie meer aangaan met een man. In die zin kun je concluderen dat een hoop vrouwen al WGTOW gaan. Maar veel MGTOW mannen al veel eerder hun eigen gang. tegenwoordig ook mannen in hun twintiger jaren. Dat is bijzonder want een jongere man heeft een veel hoger libido dan een 50+ vrouw. Dat mannen al eerder MGTOW gaan, tegen hun biologische natuur in, is omdat de meeste moderne vrouwen gewoon een bijzonder slechte deal zijn. Vrouwen gaan vooral WGTOW voorbij de menopauze. Die gaan liever met een paar vriendinnen naar een expositie dan dat ze willen dealen met een man die nog over libido beschikt. De evt kinderen zijn ook al het huis uit en zelfstandig dus ze hoeft ook niet meer zonodig een vent voor de financieen. Ze heeft, zoals feministen het mooi zeggen, een man nodig zoals een vis een fiets nodig heeft.

 37. Opgelicht schreef:

  Relatieplanet is de allergrootste OPLICHTINGSSITE die LEGAAL mensen mag OPLICHTEN met FAKE ACCOUNTS en mensen geld laat betalen voor ZWIJGENDE “DAMES”.
  Mijn 5 foto’s zijn de aantrekkelijkste op deze hele website!!! Terwijl de “DAMES” als droge verouderde drollen zitten te muffen en vliegen vangen met open mond.. het lijkt net als je een maatje zoekt in een
  publieke begraafplaats waar zombies om je heen als luxe proberen te ademhalen zonder zuurstofflessen van Gamma. Ik heb 6 maanden abonnement betaald voor prullenbaktypes die massaal ZWIJGEN.
  Wel een beetje erg verdacht wanneer je op 1700 “DAMES” reageert.. en je NUL REACTIES terug krijgt van ZWAAR VEROUDERDE “DAMES” ..Sterker nog, het lijkt verdacht veel op GESTOLEN FOTO’S van de TAGGED WEBSITE PROFIELEN.

  • Opgelicht schreef:

   Na mijn ervaringen met de FAKE PROFIELEN op Relatieplanet.. heb ik in mijn profiel gezet: “DIT IS EEN 100% FAKE WEBSITE MET NEP PROFIELEN. De webmaster heeft de teksten op mijn profiel zitten wijzigen.. en daarna mij proberen te bespelen met 2 SEXY DAMES FAKE PROFIELEN MET BEIDEN 3 FAKE FOTO’S waarop de nep dame naar beneden kijkt of naar rechts kijkt of naar links kijkt op de foto’s en de beide profielen zijn voor 30% ingevuld. Dus manipulatiespelletje van deze GROTE OPLICHTER.
   Deze oplichter heeft inmiddels al zoveel mensen opgelicht.. en hij gebruikt ook nog de foto’s van de mensen op zijn website. Ook zijn al die FAKE PROFIELEN online. Dus fictieve profielen die online zijn waarmee hij jou bezig houdt. Het is een uitgekookte OPLICHTER!!!

   • MGTOW schreef:

    Sinds Tinder zijn reguliere datingsites leeggelopen en datingsites proberen door bedrog en oplichting het schip drijvende te houden. Op sites als relatieplanet (ze kunnen het beter alimentatieplanet noemen) zijn nauwelijks meer vrouwen te vinden. En die er nog zitten zijn onmogelijke arrogante en veeleisende bitches.
    Tinder heeft de gratis versie inmiddels gesaboteerd en hanteert hoge en leeftijdsafhankelijke tarieven hetgeen door een amerikaanse rechter inmiddels is verboden. Helaas hier nog hetzelfde laken en pak.
    Als je als nederlandse man wilt daten kun je het beste het over de grens zoeken. Een wereld van verschil.

 38. Jacolien schreef:

  Relatieplanet is de grootste oplichtings relatie site die er is ,elke dag s’nachts om 00.00 krijg je 50 flirts te zien , zijn constant de zelfde mannen ,heel enkele keer een “nieuw” gezicht denk je , klik je een ♡ i.pv.X ga je profiel uit gebreid lezen blijkt dat diegene al maanden ,zelfs 1member al 2 jaar geleden in januari 2016 !!!voor het laatst had ingelogd, onder tussen vermoed ik al lang getrouwd en wie weet ‍‍‍kinderen !!!! Ik heb daar verschillende keren over dit alles gebeld , maar dan krijg je te horen dat ze daar niets aan kunnen doen !!!ook je zoek profiel invullen hebt geen zin want geef je aan niet roken ,hebben ze een match voor je wat doet hij??? Juist roken meer als 10 per dag !!! Houdt van huisdieren JA ingevuld , wat staat er!!!!!! Houdt niet van huisdieren en zoekt ook vrouw die ze niet hebt!!!!!! Heel Heel erg vreemd maar ze kunnen wel geld van je innen voor een lidmaatschap waar je totaal niets aan hebt , vul je provincie zuid – holland in en leeftijdscategorie 52 – 58 krijg je berichten en matches van mannen uit Limburg tot Groningen, Flevoland, Gelderland ,Alphen aan de RHIJN ,Noord-Brabant enz, enz . En dan in de leeftijd van half 40 tot 77 jaar .En 9 van de 10 in een mini zwembroekje of (ala Dries Roelvink)op zijn ” JACHT” of poserend in 3 delig pak bij zijn Porsche of Mercedes Cabrio, nou mag ik dan even over mijn nek en al die hoop nep profielen die zogenaamd wel elke dag online zijn maar je bericht nooit lezen ,en gecontroleerd worden de profielen ook niet zoals ze beloven want er staan ook vrij veel getrouwde mannen op die een vrouw alleen maar voor de intimiteit oftewel one night stand erbij zoeken.ook kreeg ik van vorige week een email met een totaal andere ,nickname” dat er 5 matches voor mij waren klik je de mail aan zie je 5 mannen vanuit heel nederland zonder foto en dan log je in ,zijn ze nergens te bekennen , staan gewoon de zelfde mannen met foto , die er al dagen op staan uit hele andere plaatsen / provincies ,dus je wordt aan alle kanten voor de gek gehouden , ja betalen voor leden die al 2 jaar niet meer hebben ingelogd of 1 jaar of een half jaar of een paar maanden ,ik kan er met heel mijn volle verstand echt niet bij hoe relatieplanet weer no : 1 is geworden van beste relatiesite 2017 ?????Na die laatste mail vorige week met mijn verkeerde naam en die zogenaamde 5 nieuwe anonieme matches voor mij ,die er dus helemaal niet waren heb ik mij direct uitgeschreven, zonde van mijn betaald membership is het niet , want het is zowiezo al weg gegooid geld, want al die ruim 3 maanden dat ik betalend lid ben geweest heb ik nog nooit van die 350 flirts in de week ,1 man gehad waar ik een ♡flirt van hebt gehad in al die maanden lidmaatschap met ongeveer ruim 4000 flirts bij elkaar die de mannen in zijn totaal van alle vrouwen ( ook telkens de zelfde??) hebben gezien , nou dat vindt ik wel heel erg vreemd ,
  1 wijze tip wordt nooit en te nimmer lid van Relatie Planet , dat is echt je geld in een bodem loze put weggooien want je krijgt er totaal niets voor terug, ja leden die al jaren niet meer online zijn geweest omdat ze allang de ware gevonden hebben,dan kun je beter je geld aan een goed doel schenken, daar krijg je beslist heel zeker te weten een heel stuk beter gevoel bij ,als bij deze oplichtings praktijken!!!!!!

  • Opgelicht schreef:

   Je hebt alles perfect verwoordt !!! Heel veel herken ik ook bij de “DAMES” profielen.

  • Brammetje schreef:

   Nou dan proberen we het toch op deze manier ik ben niet fake.ik heb je reactie op opgelicht relatie planet gelezen en dacht om op deze manier te proberen.wat de leeftijd betreft is dat een voorbeeld wat je geschreven hebt want ik ben twee en veertig.groetjes

   • MGTOW schreef:

    Aangezien er op alimentatieplanet veel meer mannen dan vrouwen actief zijn kun je wel raden hoe erg het wel moet zijn als je van het mannelijk geslacht bent. Dan heb je letterlijk en figuurlijk helemaal niets meer te zoeken op deze site.

 39. XRay schreef:

  RP kan beter in het programma “opgelicht” zijn advertenties maken.
  Het is gewoon te gek voor woorden dat met valse lokkertjes anno 2017 hier nog steeds legaal aan verdiend kan worden.
  Persoonlijk zou ik oproepen dit soort schunnige sites met cyberaanvallen zolang als kan uit te schakelen.
  Of hun servers volledig te wissen tot er niets meer is.
  Dat geldt voor alle datingsites/apps.
  Het zijn tokkies van onderste riggel.
  Lui achter deze sites zijn pas criminelen.
  Dus criminelen bestrijden met criminelen:waar zijn de echte killers om dit op te ruimen?

  Echt waar heb 3 maanden lidmaatschap afgesloten ben niet verder dan 1.5 maand gekomen, werd zo moedeloos van die fake profielen of inactieve profielen.
  Krijg je flirt van zo’n verwend nest die al vanaf ze haar ogen opende in de watten is gelegd of zo’n geldwolf in dure SUV mischien van pappie of van haar neukertje.
  Niet dat vrouwen over 1 kam scheer nee.
  Valt wel op dat wat ik zag en de reacties die ik lees wel degelijk kloppen van het grootste deel van leden op RP.
  Heb meer datingsites achter de rug. Ik geef toe 10 jaar geleden was het nog redelijk en ging je weleens met leuke vrouw op date.
  Nu is het veel fake. En negatief in de media. Ja op internet stikt het van datingsites of apps.
  Dan is het inmiddels mij bekend dat vooral die apps misleidend of via buitenland gerund worden en dit zijn nog de smerigste
  RP had ooit goede reputatie 10 jaar geleden dan…
  Nu zijn ze niets beter dan de rest van dit internetgespuis en vind ik echt dat hun een “DDOSje” waard zijn.

  Gewoon platgooien deze corrupte veraders.
  Zet ze maar in de douche met wat Berlijns blauw knapt de wereld van op.

  Als iemand nog echt een tip heeft voor een eerlijke datingsite zeg het maar.

  De dames van RP zijn zeker veeleissend op sommige profielen zijn ze echt losgeslagen en hun hele idee van wat ze willen met die ene man staat er :Complete wereldreis etc. Nog niet de juwelen of dikke Porsche te noemen. Als man lief de portemonee trekt.
  Waar zijn de normale vrouwen?
  Face to Face is origineelst en niet in de kroeg met een druppel teveel!!! Daar krijg je spijt van..

  • Opgelicht schreef:

   Tinder is dezelfde riool. Je hebt alles goed gezegd.. Dit is helaas de waarheid.
   Voor een ECHTE VROUW moet je in Zuid Amerika zijn, niet in deze Tokkie afvoerputje
   van Europa.

 40. ikke schreef:

  Relatieplanet,
  die gaat niet met de tijd mee, veel profielen van mensen die totaal niet actief zijn, en maar pronken met zoveel leden?

  • Karin schreef:

   Ja. Heb ik ook meegemaakt. Allemaal oude profielen. Krijg van 20 waarvan ik op mannen reageer, net 2 mannen terug die reageren. Wat moet ik met een man van 75 jaar. Die reageren wel.Ik ben 58 jaar. Of van die vieze ketels die er niet uitzien. Die reageren wel. Weer 44 euro weggegooid. Ik was boos op RP. Ik had wel 8 matches. Maar van oude profielen. Ben een leuke nette vrouw en ze zien mij niet eens op RP. Waardeloos.

   • MGTOW schreef:

    Op alimentatieplanet krijg ik als nette man niet eens een reactie van die vieze wijven die er niet uit zien. Dus eigenlijk kom je er nog goed van af.

 41. MGTOW-2 schreef:

  In heel veel profielen van vrouwen zie je dat ze vragen om een man die beschikt over een goed gevoel voor humor. De reden is dat ze daar zelf niet over beschikken. De meeste cabaratiers zijn dan ook van het mannelijk geslacht. Zij verwacht dat jij haar vermaakt. Dat begint bij het eerste bericht. Jouw bericht moet natuurlijk gevat en persoonlijk zijn. Niet een copy/paste bericht dat naar elke vrouw gestuurd had kunnen worden. Is jouw openingsbericht niet origineel genoeg dan word je direct verwijderd. Tenzij je een man in de top20% categorie bent natuurlijk. Dan maakt het allemaal niets uit. Dan kun je de meeste schunnige en foute openingszinnen naar haar toe gooien, op internet hebben ze daar leuke experimenten mee gedaan. Omgekeerd zie ik echter dat de meeste vrouwen een simpele ‘Hi’ sturen, of een ‘ 😉 ‘. Tenminste als ze überhaupt het initiatief nemen natuurlijk; op Tinder heb ik een hele rij matches maar geen enkele vrouw stuurt een eerste bericht. Vervolgens begint het heen en weer chatten waarbij de originaliteit uiteraard altijd weer vanuit jou, als man zijnde, moet komen. Dit levert dan als respons heel vaak ‘hahahaha’ op , en nog eens ‘haha’ of lachende smileys. Omdat je niks aan hahaha hebt en het vermoeiend is om telkens weer met wat origineels te komen (zij geeft geen input) wordt er dan een datum geprikt voor een echte ontmoeting. Ook aan tafel wordt verwacht dat jij haar vermaakt. En dat is misschien maar goed ook want als je je date aan het woord laat ontstaat al snel een soort ondervragend sollicitatiegesprek. Want terwijl jij als man zijnde binnen 5 minuten al besloten hebt of je wel of niet met haar naar huis zou willen gaan, daar hebben vrouwen ellenlange vragenprocedures voor nodig, en natuurlijk ook overleg met haar vriendinnen. Ga voor de grap maar eens tijdens een date naar de WC en kijk om een hoekje hoe snel ze naar haar smartphone grijpt……om te overleggen met derden……
  Aan het eind van een date voel je je dan ook net een clown. Een clown die in een datingcircus een voorstelling heeft gegeven. Maar in het circus kopen mensen vooraf een kaartje terwijl bij een date moet je nog maar afwachten of de vrouw interesse in je heeft en je wat teruggeeft. Ik heb er legio ontmoet die enkel uit waren op wat vermaak en een gratis diner. Je bent dan dus nog slechter af dan een clown in een circus want die heeft alvast deel van de kaartopbrengst. Daarom ben ik al lang gestopt met het entertainen van vrouwen door middel van datingsites, Tinder en hieruit voortvloeiende dates Als ze entertainment willen mogen ze een kaartje kopen voor een cabaretvoorstelling. Natuurlijk, zo’n kaartje kost geld, terwijl een date wordt doorgaans door de man gefinancierd, daarom willen vrouwen graag op date. Daarom zie je vrouwen vaak jarenlang op datingsites staan en zie je dezelfde vrouwen telkens voorbij komen op Tinder. Voor hen is dating een vorm van vermaak. Tijdens speeddates zie je ook dat de vrouwen blijven zitten en de mannen als circusdieren rouleren. Ook hier, de man als entertainer. Maar je entertainment levert zelden wat op. Als een vrouw echt interesse in je heeft hoef je niet jezelf uit te sloven met grappige tekstberichtjes en dure dates. Dan hoef je ook geen gevat eerste bericht te sturen. Dan komen ze wel naar jou toe en maken zij de eerste stap. Zeker vrouwen op datingsites en Tinder hebben dermate onrealistische eisen en verwachtingen dat zij zelden de eerste stap zetten. Bovendien worden ze er omringd door honderden clowns die allemaal grappig en gevat proberen te zijn zodat jij je niet gaat onderscheiden. Dan val je eerder op met een negatief en vrouwonvriendelijk profiel dan met een leuk profiel. Het entertainen van vrouwen is zinloos geworden. De aardige nice guy zijn werkt ook niet. Het huwelijk is ook al achterhaald. Wat resteert is MGTOW; men going their own way.

 42. MGTOW schreef:

  Onderzoek heeft aangetoond dat vrouwen alleen geinteresseerd zijn in de top20% van mannen. Hiervan zullen de meesten weer naderhand worden afgewezen omdat ze niet voldoen aan het ellenlange eisenpakket (vol met tegenstrijdige eisen). Heb je net als ik een goede opleiding en baan wees er dan op voorbereid vele vrouwen te treffen die verwachten getrakteerd te worden. Een vrouw die verwacht getrakteerd te worden omdat ze een vrouw in, die is niet beter dan een prostituee. Ondertussen klagen vrouwen dan massaal dat mannen enkel uit zijn op een one night stand. De prins op het witte paard bestaat alleen in sprookjes dames! En mocht ie nog steeds bestaan dan zoekt hij een maagdelijke prinses en geen geballoneerde alleenstaande moeder die in meer dan 70% van de gevallen ook nog eens de scheiding heeft geïnitieerd. Het zoeken naar een geschikte vrouw is gelijk aan het zoeken naar een parkeerplaats in een drukke winkelstraat. Als er überhaupt een plaats vrijkomt is die binnen notime bezet. Wat resteert zijn invalideplaatsen en plaatsen veel te ver weg. Heren, laat deze veeleisende bitches samenwonen met hun katten en ga MGTOW.

  • MGTOW schreef:

   Uiteraard zijn er niet voldoende top10% mannen voor de 80% vrouwen. Daarom wachten vrouwen liever letterlijk en figuurlijk op hun beurt. Om vervolgens te klagen dat mannen viespeuken zijn die enkel in sex zijn geinteresseerd. Terrence Popp heeft op youtube een briljante video gemaakt : ‘ where all the good men went” en dat laat goed zien wat er aan de hand is.

 43. Maggy schreef:

  Geloof dat het tijd wordt dat u hulp gaat zoeken.

 44. martina schreef:

  Graag wil ik een positieve reactie geven over RP.
  Ik vind de klantenservice geweldig! Na 3 keer een vraag te hebben gesteld kreeg ik 3 keer binnen een half uur een reactie.
  Het enige wat ik erg vervelend vind is dat je eerst rare vragen in moet vullen om je lidmaatschap op handmatig te zetten.
  En de heren moeten eens af van altijd om een 10 jaar jongere vrouw te vragen,so not done anno 2017
  maar hier kan RP niets aan doen,toch!

 45. anoniem schreef:

  Ik ben helemaal niet tevreden met RP en ga er zo snel mogelijk weer af. Ik heb de 3 gratis dagen na mijn inschrijving niet gekregen en als ik een vraag stuur naar de klanteninfo krijg ik nooit antwoord. De site vind ik er niet gebruiksvriendelijker op geworden. Ik ga zeker geen betaald lidmaatschap aan. Ik heb in het verleden ook op RP gestaan en toen was het een stuk leuker en vooral overzichtelijker!

 46. Just my case schreef:

  Klopt, wat er veelal gezegd wordt. Veel vrouwen daten omhoog.

  Ik vind mezelf zeker een 8 als ik me vergelijk met mannen van rond mijn leeftijd, dus ik behoor in de groep van 20%. Echter zijn het vrouwen die ik een 6 en zelfs tot 1 _:) geef die op mij reageren. Ik pluk er de leukste uit, dus genoeg dates.

  Leuke dames waarvan ik vind dat ze rond een 8 scoren qua uiterlijk reageren ook niet terug op mij, want die gaan voor de enkele 10.

  Ik vind het prima, doe m’n ding en vermaak me wel.

  Leukste dames kom ik in het dagelijks leven tegen en toevallig zijn dat de langste relaties geworden.

  Srry heren als je minder dan een 8 bent, dan is het weggegooid geld.

  • Karin schreef:

   Nou..ik ben zelf ook wel een 8..misschien een 7…maar reageren voor goedkope sex of getrouwde mannen…of ze reageren niet terug… zonde van mijn geld. Bij de chat van RP reageren ze altijd met standaardantwoorden. Zonde van mijn geld…of ik moet hoerig op de foto staan..daar komen mannen wel op af.

 47. Ricardo schreef:

  Ach ja voor Vrouwen is alles altijd veel te makkelijk
  in het leven, overal ter Wereld een zwaar mannenoverschot!In Nederland is het echt lijden ,
  ondanks dat ik er goed uitzie wat veel mensen zeggen krijg je hier niemand. Want ja de vrouw moet toch in haar typische rol kunnen uitblinken.

  In Nederland kun je beter Homo worden , synisch bedoeld uiteraard!
  Volgende oorzaken zijn het probleem:
  Veel te weinig vrouwen in Nederand
  2De meesten zijn super arrogante Bitches z Zure Zeikwijfen die alles komt aanwaaien,
  zowel Autochtonen, als Allochtonen vrouwen.
  En ja RP , heb ik meer dan 300 profielen gereageerd en nog niks geen date.

  • dateraan schreef:

   Steeds meer mannen gaan MGTOW. Google maar eens . Ik ben al jaren gestopt met daten en van de winst heb ik een exclusief zwitsers horloge gekocht. Geen geld meer naar arrogante bitches die verwachten dat ik de hele shit organiseer en betaal terwijl ze mij hoogstens gebruiken om in de friendzone te stoppen. Check de introductie video van sandman mgtow op youtube.

 48. Unknown schreef:

  Drie dagen gratis full membership bij Relatie Planet (code: 3dagen):
  Helemaal gratis is het niet meer. Na het opgeven van de code, moet je 0,01 cent afrekenen.
  Vind ik best slim. Eerder was het alleen verplicht om je adresgegevens op te geven.
  Best link overigens, want hoe vaak heb jij gehoord dat iemand een fake adres gebruikte?

  Met een kleine betaling vergaart men nu ook andere gegevens. En die zijn geld waard. Voor wat, hoort wat. Het blijft ten slotte een verdien model.

  Wat mij verbaast, is dat tussen de drop down opties op de site, de keuze ‘gehuwd’ als status gekozen kan worden. Maar, dat als iemand aangeeft een ‘friends with benefits’ te zoeken, het lidmaatschap wordt geroyeerd. Terwijl dit een veel voorkomende relatievorm is tegenwoordig onder 40+ singles, die het zelf prima voor elkaar hebben en niet alles samen willen doen.

  De keuze tussen alleen foto’s zien, of foto’s mét tekst, vind ik erg prettig.
  Alhoewel bij RP de foto verborgen kan worden, vind ik de opdringerigheid bij inschrijving niet prettig. Natuurlijk vergroot een foto kansen, maar het kan zijn dat iemand hier niet direct voor kiest, of .. whatever. De zwarte balk die aanhoudend verschijnt met de mededeling dat je profiel wordt verwijderd, als je niet binnen een bepaald aantal dagen een foto hebt geplaatst, was voor mij doorslaggevend om geen betaald (0,01 euro!) lidmaatschap te nemen.
  Niet de juiste betutteling. Als ik al betutteling zou willen.

  Wellicht een idee om slapende leden (langer dan 3 maanden geen betalend lid, of inactief), niet meer in de zoekresultaten te laten terugkomen? Ik vermoed dat het aantal zgn. matches direct van 3500 naar 500 schiet, maar wellicht levert het wel nieuwe, gemotiveerde leden op.

 49. ina schreef:

  Gaat het jullie om kwantiteit of kwaliteit?

 50. Meira schreef:

  Nou ik zie er verdomd goed uit, aar ik weiger om een foto te plaatsen en dan wordt je geblokkeerd. en ook niet te spreken over de mannen die het kennelijk zo hoog in hun bol hebben terwijl ze er echt niet uIt zien. gelukkig heb ik een kort lopend abonnement. Ooit weer.

  • dateraan schreef:

   De reactie van Meira doet mij sterk denken aan het onderzoek dat uitgevoerd werd door datingsite OKCupid. Hieruit bleek dat vrouwen 80% van de mannen als onaantrekkelijk bestempelen terwijl bij mannen is dat 50%. Dus wie hebben het te hoog in hun bol? Precies, die zichzelf overschattende vrouwen.
   Mensen die geen foto’s plaatsen hebben vaak wat te verbergen, meestal lelijkheid. Daar reageer ik ook niet op. En als je een bericht stuurt dan kun je toch je foto meesturen? Oja als vrouw zijnde hangen we passief achterover.
   Je kunt niet verwachten dat mensen gaan reageren op een profiel zonder foto’s.
   Gelukkig heb ik mij al lang uitgeschreven bij alimentatieplanet , ik wens de over het paard getilde diva’s veel succes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste items