datingsite parship

Home » Relatieplanet – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites Relatieplanet logo

Laatst bijgewerkt op augustus 22nd, 2020 | door Welke online datingsite?

378

Relatieplanet – Kosten, Review en Ervaringen

InfoKostenActie & kortingReviewErvaringen

 

Volgens velen de beste datingsite van Nederland! Relatieplanet is voor iedereen, werkt prettig en is al jaren succesvol. Al 6 jaar achtereen uitgeroepen tot populairste datingwebsite.

Relatieplanet info

Volgens velen de beste datingsite van Nederland! Relatieplanet is voor iedereen, werkt prettig en is al jaren succesvol. Al 7 jaar achtereen uitgeroepen tot populairste datingwebsite. Relatieplanet is tevens de winnaar van meerdere Thuiswinkel Awards in de categorie dating en onlangs als beste datingsite uit de test gekomen bij  het Vara’s tv-programma Kassa.

Gebruiksvriendelijk

Op datingsite Relatieplanet kunnen singles op een veilige manier met elkaar in contact komen. Relatieplanet is een gebruiksvriendelijke en veilige datingsite. De datingsite zorgt ervoor dat jou gegevens goed afgeschermd zijn. Door bepaalde onderdelen alleen toegankelijk te maken voor members blijf anonimiteit gewaarborgd. Sinds 2002 hebben zich al meer dan 5.000.000 singels zich ingeschreven.

Veilig daten

Relatieplanet houdt scherp in de gaten wat er gebeurt op hun datingsite. Hierdoor kunnen ze snel ingrijpen wanneer een member de vooropgestelde regels overtreed. Wanneer een nieuwe member zich gratis aanmeldt bij Relatieplanet krijgt deze een aantal functionaliteiten tot zijn of haar beschikking. Deze zijn onder andere een eigen homepage, een eigen mailbox en een automatische zoekfunctie die geschikte singles voor je matched. Mocht het zo zijn dat je jouw profiel tijdelijk afgeschermd wilt hebben voor andere leden, dan is dit ook mogelijk!
Leden waarvan je geen reacties wilt ontvangen kunnen geblokkeerd worden.

Prettig daten

Relatieplanet heeft een Helpdesk die jouw hulp kan verlenen en alle vragen kan beantwoorden. Relatieplanet.nl is daarbij ook gewoon telefonisch bereikbaar. De helpdesk is 365 dagen per jaar beschikbaar en elke dag open van 09:00 tot 23:00, zodat je direct en snel geholpen wordt wanneer gewenst. Daarbij beschikt Relatieplanet over een datingcoach die gratis tips verstrekt om sneller succesvol te zijn. Naast de Nederlandse datingsite heeft Relatieplanet ook een datingsite gericht op Vlaanderen. Om naar de Belgische Relatieplanet.nl te gaan klik je hier!

Actieve datingsite

Door de vele leden vindt er veel activiteit plaats op Relatieplanet en is de kans op een date groot. Daarnaast biedt de datingsite ook coaching sessies en singlereizen aan voor wie dat wil  en organiseert het continue diverse events door het hele land. Van gezellige wijnproeverijen en wandelingen tot grootschalige Singelsfeesten. De singlefeesten van Relatieplanet worden zeer goed bezocht! Het laatste feest had 1500 bezoekers en er zijn heel wat nieuwe dates uit voort gekomen!  Zo is er voor iedereen altijd wat te doen. Doordat de events vele grote steden aandoet is er altijd wel iets bij jou in de buurt te beleven! Alle actuele activiteiten en de agenda vind je op de website van Relatieplanet.

Gratis Relatieplanet

Iedereen begint op datingsite Relatieplanet als gratis lid! Nadat je een profiel heb aangemaakt kunt je gratis kennismaken met de functionaliteiten van Relatieplanet! Gratis wil zeggen dat je de profielen en foto’s van andere leden kunt bekijken. Ook kun je berichten van andere leden ontvangen. Je krijgt een eigen mailbox, een eigen profiel en hebt de mogelijkheid om foto’s te plaatsen op je eigen homepage!

5 gratis berichten per dag

Als Gratis lid kun je tot aan 5 berichten per dag gratis versturen naar andere leden. Met deze berichten kun je kijken of andere members eventueel geïnteresseerd zijn om met jou bijvoorbeeld berichten uit te wisselen. Als gratis lid bij Relatieplanet heb je meer mogelijkheden t.o.v. de gratis lidmaatschappen bij andere sites.

Relatieplanet App

Naast de bestaande gewone website heeft Relatieplanet ook een app voor Android en iPhone! Hiervoor moet je je eerst inschrijven op de normale website. Daarna kun je de relatieplanet app downloaden in de Apple Appstore of via de Android Google Play. Daarna kun je met je inloggegevens je aanmelden bij de datingapp. Helaas is er nog geen app beschikbare voor Windows Phones. Ook de website van Relatieplanet is Mobile ready! Dit wil zeggen dat de website van Relatieplanet bij een bezoek op smartphones een andere toont. Deze is speciaal gemaakt op de scherm afmeting van je smartphone en dus veel duidelijker in gebruik.

Relatieplanet kosten review ervaringen screenshot

 

Video Tutorial – Een profiel aanmaken bij Relatieplanet

Vind je het lastig om je in te schrijven bij Relatieplanet en heb je geen idee hoe dit moet? Geen probleem! Wij maakten een video tutorial waarin uitgelegd wordt hoe dit in zijn werk gaat. In onderstaande video leggen we je stapsgewijs uit hoe je eenvoudig een profiel kunt aanmaken bij datingsite Relatieplanet.

Relatieplanet kosten abonnement

prijs 1 maand

€20,00
€20,00
 • Premium lid

prijs 3 maanden

€27,00
€27,00
 • Premium lid

prijs 6 maanden

€48,00
€48,00
 • Premium lid

Gratis

€0,-
€0,-
 • Gratis Lid

Het goedkoopste Relatieplanet abonnement kost €6,00 per maand. En heeft een looptijd van 12 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van Relatieplanet kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van  Relatieplanet . Neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

RelatiePlanet actie en korting

Kijk voor alle actuele acties op onze Relatieplanet kortingscode pagina!

 

Relatieplanet opzeggen

Lees hier meer over het stoppen en uitschrijven:

Relatieplanet opzeggen en account verwijderen

 

RelatiePlanet Review

Populariteit ★ ★ ★ ★ ★
RelatiePlanet is één van de grootste en bekendste datingsites van Nederland. Datingsite Relatieplanet is onderdeel van de Telegraaf Media Group. Relatieplanet is actief leden aan het werven via verschillende media. Dagelijks schrijven meer dan 500 nieuwe leden zich in. Wij schatten het aantal actieve leden rond de 400.000. De verhouding tussen man en vrouw is goed. Een van de grootste voordelen ten opgzichte van de meeste andere bekende datingsites is dat Relatieplanet ook echt Nederlands is. Veel van de andere grote datingsites vinden hun oorsprong in het buitenland.

Gebruikersgemak ★ ★ ★
Lay-out – De website doet iets verouderd aan. Zeker ten opzichte van de andere grote datingsites die voor een wat modernere look gaan. Relatieplanet meldt echter dat ze binnenkort een geheel nieuwe website publiceren die beter bij deze tijd aansluit.
duidelijkheid – De website is duidelijk. Hoewel hij wel her en der wat rommelig overkomt.

Functionaliteiten ★ ★ ★ ★ ★
De hoeveelheid functionaliteiten zijn goed!. Leden van Relatieplanet kunnen gebruik maken van de volgende functionaliteiten:

Onbeperkt toegang tot alle profielen, Een eigen profiel en hier tot 20 foto’s op plaatsen, Alle foto’s kunnen bekijken, Interesse tonen in leuke members, Ontvangen berichten lezen, Berichten versturen, Zien welke members jouw profiel hebben bekeken, Zien wie Full Member en zien wie Gratis Member is, Maximaal resultaat: hoger in de zoekresultaten, Relatieplanetreizen voor singles en Datingcoaching voor singles. Gratis members kunnen enkel 1 profielfoto bekijken van andere leden.

Kortom is de datingsite zeer uitgebreid te noemen en voldoet aan de verwachtingen die wij van een dergelijke website hebben.

Klantenservice ★ ★ ★ ★ ★
De klantenservice van Relatieplanet kun je bereiken door gebruik te maken van het contactformulier door te bellen of per briefpost. Ervaring leert dat Relatieplanet zeer snel is met het afhandelen van vragen en klachten.

Telefoonnummer RelatiePlanet: (+31) (0)88-5052505 – dagelijks tussen 09:00 – 23:00 uur .

Het postadres is:

Relatieplanet Nederland B.V.
t.a.v. de Klantenservice
Basisweg 30
1043 AP Amsterdam
Nederland

Kosten ★ ★ ★ ★ ★
De prijs kwaliteit verhouding is zeer goed. Bij een abonnement van 6 maanden betaal je slechts een tientje per maand. Door het betrouwbare karakter en grote aantal leden is de kans op een relatie of leuke date via deze datingsite zeer aannemelijk. Aanmelden is gratis en geeft je een goed beeld van de werkwijze van RelatiePlanet. Gratis aanmelden verplicht je tot niks! Zeker als we de kosten in verhouding zetten tot de andere bekende datingsites scoort RP zeer goed!

 

Meer over Relatieplanet.nl

Relatieplanet opzeggen en account verwijderen

Relatieplanet Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite RelatiePlanet. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met RelatiePlanet? Geef hieronder jouw reactie!

 

Relatieplanet Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary: RelatiePlanet is een grote en betrouwbare datingsite. Door de grote bekendheid van Relatie planet vinden dagelijks honderden mensen hun weg naar deze datingsite. Waar bij andere datingsites nog wel eens getwijfeld wordt aan de echtheid van de profielen zul je bij Relatieplanet niet snel fake profielen vinden. De prijs voor een abonnement is zeer schappelijk. Wij raden deze datingsite aan!

4About the Author

Anoniem378 Ervaringen - Relatieplanet – Kosten, Review en Ervaringen

 1. MGTOW MGTOW schreef:

  Veel vrouwen verwachten tijdens de eerste date getrakteerd te worden. Als je hier op doorvraagt krijg je antwoorden die het woord ‘traditioneel’, ‘ouderwets’ omvatten.
  Bedenk echter dat je dikwijls geen traditionele maagd tegenover je hebt zitten, maar een gescheiden geval welke diverse bedpartners heeft gehad. Niks traditioneel of ouderwets dus. Ze is geemancipeerd en viert haar sexuele vrijheid. Prima, maar dan ook zo geemancipeerd zijn om de rekening te splitten. Of helemaal betalen.
  Ik heb dat laatste tot mijn stomme verbazing eens mee mogen maken; een vrouw met een eigen bedrijf op de grachtengordel, stond er op om het diner te betalen wat dan ook gebeurde. Deze vrouw was iets ouder dan ik zelf, leek helaas totaal niet op dr foto en er is verder niets fysieks gebeurd. Dergelijke vrouwen, die echt veel geld verdienen, zijn echter zeldzaam.De meesten kijken heel onnozol als de ober de rekening op tafel legt.

  • superboer superboer schreef:

   @mgtow/ ja vrouwen en geld; dat is me wat! ja splitten die hap, niks mis mee! maar meestal zal mevrouwtje wel krap bij kas zitten, of niks uit willen geven, vraag me wel af… waar betaalt ze dan netflix/shoppen/vakantie/wijnproeven-drinken/terrasje/weekendjes weg/stedentrips van? oja misschien de date [Man]? afknapper.

   • MGTOW MGTOW schreef:

    @superboer, naast voedselbank heb je mannen die haar diners betalen. En hoewel madame naar eigen zeggen dol is op verre reizen mag jij als man naar haar toe rijden……. Er zijn zelfs vrouwen die dagelijks hun kostje bij elkaar scharrelen dmv dates die het eten betalen. Niet zelden doen die mannen ook klusjes voor haar in de hoop dat ze het bed mogen delen.

  • jan jan schreef:

   Als ik dochters zou hebben dan had ik ze uit de sale gedaan en kun je beginnen met een boordeel. En ik zal je vertellen waarom? Het feminisme neemt alleen maar toe. En als jou kleine kinderen groter worden dan gaan ze web cammen en dat niet alleen dan worden ze hoertjes. Dus dat betekent je eigen kinderen zijn jou eigen kinderen niet meer. Ze zullen jou bloed helemaal helemaal leeg zuigen en kijk naar de generatie van nu knetter gek zijn die.

   Kijk maar naar de kinderen van nu en die zitten ook op dating sites en zijn allemaal opzoek naar een suiker oompje.

   Wat is het toch een puinhoop in Nederland hey.

 2. MGTOW MGTOW schreef:

  Vrouwen op datingsites eisen heel veel maar wat kunnen ze bieden?

  – op middelbare leeftijd gaan ze geen nageslacht meer voor je verwekken (als je dat al uberhaupt zou willen) dus voor hun vruchtbaarheid hoef je het niet te doen.
  – je hebt als man wel goede vrienden (meestal) dus vriendschap heb je al
  – huishoudelijke taken heb je al uitbesteed aan een schoonmaakster, bovendien vaatwasser, droger, wasmachine e.d. maken het al makkelijk
  – hobbies/interesses zijn zelden gemeenschappelijk, hoef je het ook niet voor te doen
  – geld? de meeste single vrouwen zitten krap bij kas en zijn eerder een financieel blok aan je been dan dat je er profijt van hebt.

  Wat over blijft is haar vergulde gleuf. Maar dat kost nogal wat:
  – manipulatie en op eieren lopen; je geestelijke gezondheid
  – evt kids waar zij steevast altijd ‘trots’ op is uit eerdere relaties krijg je erbij
  – duurdere vakanties
  – hogere uitgaven om haar te pleasen
  – huisraad dat vervangen moet worden omdat het niet ‘haar smaak’is.
  -geen tijd voor hobbies, naar vrienden te gaan, familie; je tijd wordt geclaimd
  – vast nog veel meer…..

  Laat vrouwen op datingsites/apps hun wensenlijstjes maar naar Sinterklaas sturen! Het is het totaal niet waard om je voor hen uit te sloven.

  • superboer superboer schreef:

   @mgtow/ komt bij; terrassen/wijn proeven/netflix kijken/ shoppen/dagjes-weekendjes uit/stedentrips/vakantie/ en ik weet al niet meer van deze verwende dames;s. Nu ze gescheiden zijn moeten ze een stap terug doen, valt ze dan niet mee; luxe zit er dan niet meer in voor ze, ach ja pas op de plaats maken misschien?

   • MGTOW MGTOW schreef:

    Een stap terug? Nee dat nooit. Dan maar een sullige beta-male-provider die alles betaalt. Onderwijl vreemd gaan met de alpha-man. Alpha fucks, beta bucks.

   • superboer superboer schreef:

    mgtow/ wat is nu WEL een van de betere date site? je hebt er zo veel.. nee geen lexa o.i.d. weet jij wat? of zijn alle vrouwen op deze sites het zelfde en met het zelfde gelul/wensen/

   • MGTOW MGTOW schreef:

    Ja superboer, het is allemaal 1 pot nat 😉

  • superboer superboer schreef:

   mgtow/ ik zeg je; van de 100 vrouwen op een date site zijn er misschien maar 2 normaal, de rest is een en al bagger.. sorry maar dit is de waarheid. Profiteren van de man dat is wat ze willen. Een leuke normale vrouw zonder opsmuk hebt geen internet dating nodig ze willen dat ook niet eens!

   • MGTOW MGTOW schreef:

    Ik denk dat er best wel meer normale vrouwen op kunnen staan. Maar…. die zoeken een soort jonge George Clooney met het banksaldo van de CEO van een grote beursgenoteerde onderneming, min. 185, liefst zonder kinderen etc etc. Dus hun eisenpakket is niet normaal.

  • dam dam schreef:

   Hahahah doet er eigenlijk niet toe dating site of real life, maakt eigenlijk geen verschil uit. Het komt toch dus op het zelfde neer. Alleen moet je haar niet betrappen als ze vreemdgaat, want dat doen de meeste ook he.

   Ja schatje ben net thuis gekomen moet jou iets vertellen. Wat ik jou al heel lang wilde vertellen ben tijdens ons relatie 1 jaar vreemd gegaan. Het gebeurt maar 1x keertje wil je mij vergeven schatje en het zal nooit meer gebeuren. Haar schoot hondje zal haar dan ook vergeven en dit gebeurt bij veel Nederlandse mannen.

   Het is dus maar de vraag. Als je geen soa gaat oplopen van zo iemand.

   Hoe je dat noemde in jou laatste bericht vergulde vagina. We hebben thuis enorme om moeten lachen.

 3. Lex.A. Lex.A. schreef:

  Telegraaf 05-09-2019: Verliefd en uitgekleed: steeds meer gevallen van datingfraude.

  Bij de Fraudehelpdesk zijn in 2019 al ruim 400 meldingen van datingfraude binnengekomen, net zoveel als in heel 2018.

  Als deze trend zich doorzet, komt het aantal meldingen voor dit jaar uit op ruim 600, vreest de helpdesk. Het aantal financieel gedupeerden zou dan op 250 uitkomen, tegen 180 vorig jaar.

  Vertrouwen
  Bij datingfraude komt een slachtoffer vaak via een normale datingsite in contact met een fraudeur. Die neemt uitgebreid de tijd om een relatie met zijn slachtoffer op te bouwen en het vertrouwen te winnen. Zodra het slachtoffer verliefd is, wordt om geld gevraagd.

  Helena is 36.000 euro armer door datingfraude: Ik schaam me 
  Vaak woont de geliefde in het buitenland, en heeft hij zogenaamd geld nodig om het slachtoffer op te kunnen zoeken. Of hij kan door omstandigheden niet bij zijn geld, of is plotseling in het ziekenhuis beland. In goed vertrouwen maken de slachtoffers geld over, soms tot wel tienduizenden of honderdduizenden euro’s.

  Lenen
  Veel slachtoffers lenen geld bij familie of vrienden om aan hun ’partner’ te kunnen sturen. Sommigen gebruiken zelfs het geld dat zij hebben gespaard voor de studie van hun kinderen, of nemen een extra hypotheek, meldt de helpdesk.

  Zo voorkom je dat online daten een fiasco wordt 
  Hierdoor raken slachtoffers soms ook nog sociaal geïsoleerd, kinderen en vrienden nemen het hen kwalijk dat zij het geld hebben verspild.

  Bedrogen
  De schade is daardoor niet alleen financieel, maar vaak ook emotioneel. Dit gebeurt zelfs als er geen geld is overgemaakt, slachtoffers voelen zich toch bedrogen door degene met wie zij dachten een band op te bouwen. Volgens de Fraudehelpdesk krijgt een op de drie melders langdurig last van psychische klachten die het dagelijks leven belemmeren zoals een depressie door de datingfraude.

  Nepprofielen
  Het gaat bij deze vorm van fraude dus niet om datingsites met nepprofielen, waar de Autoriteit Consument en Markt onlangs voor waarschuwde. Op deze websites moeten gebruikers per bericht betalen dat zij willen versturen.

  • MGTOW MGTOW schreef:

   Ik heb totaal geen medelijden met deze vrouwen. Uit onderzoek blijkt namelijk dat vrouwen zeer selectief op uiterlijk selecteren. Ze gaan voor een man die een duidelijk hogere marktwaarde heeft dan zijzelf. Voeg hier aan toe dat zij een aardige nette man vaak ‘saai’ vinden. Ze heeft tegengas nodig etc.
   Kijk maar uit met dit soort vrouwen want voor je het weet draai jij op voor haar schuld!

   • superboer superboer schreef:

    @mgtow/ klopt, bij heel veel profiel van de vrouw lees ik dat zij tegengas nodig hebben en of een stoere man.. dan denk ik; ze is niet voor niks gescheiden, ze wil opnieuw een stoere man wie haar aan kan.. met zulke vrouwen wil je toch niks beginnen als man, ik niet, mgtow, volgens mijn staan er veel vrouwen op met borderliner.. en meer van zulks ziektes, eng.

   • oplichten oplichten schreef:

    Ik moet er steeds om lachen. Voor mij part kunnen die vrouwen allemaal dood vallen.

    Zij kunnen niet naar een dure restaurant gaan, want vaak zoeken ze dit via een site. Ik wil ook best wel zo’n nep profiel maken en eens een keer een vrouw oplichting lijkt mij ook wel leuk.

   • MGTOW MGTOW schreef:

    Ik heb wel eens een nepprofiel aangemaakt; van een of ander model. Dan kun je alles tegen vrouwen zeggen; grof, sexistisch , denigrerend, maakt allemaal niet uit.
    Maar owee als je een gemiddelde ‘nice guy’ bent. Dan maak je geen kans…..

  • superboer superboer schreef:

   @lex.a en als ik mail met die vrouwen blijken ze na hun scheiding nog een aantal relaties hebben gehad waar het dan mis liep, 9jaar met die de andere weer 5 jaar en een korte relatie van 5maand.. pfff het lukt die vrouw maar niet om een relatie in stand te houden, wat is dat toch lex.a? of mankeren die vrouwen wat? bedoel 3 a 4 relaties in 20 jaar tijd. zijn er zo veel van die vrouwen.

   • MGTOW MGTOW schreef:

    @superboer; kijk maar eens even naar de wensenlijstjes, nee, eisenlijstjes, die zo veel vrouwen in hun profiel zetten. Uit onderzoek blijkt dat de meeste scheidingen door vrouwen worden ingezet. Dit soort ontevreden vrouwen zitten dan op datingsites. Zullen nooit tevreden zijn. En hebben de een na de andere, die natuurlijk allemaal niet deugen volgens haar. Je moet hier als man ook niet aan willen beginnen. Pump & Dump hooguit maar geen emotionele band mee ontwikkelen.

   • Lex.A. Lex.A. schreef:

    Dat klopt superboer. Mevrouw gaat op zoek naar Mr. Wright en vervolgens kom je erachter dat zij mrs. Always Wright is…

    Een serieuze relatie via een datingsite is vrijwel onmogelijk met het type dames dat er te vinden is. Ze hebben allemaal een rijk sociaal leven, hangen de hele dag in de sauna, zijn trotse moeder en kunnen niet zonder Netflixabonnement. Sommigen staan al jaren met hetzelfde verhaal (en dezelfde foto!) op datingsites. En toch lukt het maar niet…

   • Lisa Lisa schreef:

    Hoe denk je dat het komt dat JIJ maar niemand kan krijgen hahaha de lelijkste griezels die nog nooit een relatie hebben gehad behalve met hun mams hebben de grootste bek.
    Allemaal net gescheiden, of nog niet gescheiden kneuzen die een dame met goede baan zoeken om hun salarisje een beetje aan te vullen. Sturen serieus een tikkie voor een glas wijn als je nog zo eerlijk bent om te zeggen: sorry maar ik zie echt wel dat je minstens tien jaar ouder ben dan je zegt. Maar een ID krijg je niet te zien, in 1x hun geboorteJAAR noemen, zonder nadenken kunnen ze niet… zitten ze ehmm, ehmmm en dan nog het verkeerde jaar ook. STUPID!! En ja, ik ben slank, knap en verdien modaal. Snappen ze ook niet. Nou ja gelukkig haal ik altijd eerst de foto’s even door Google: vaak zijn het kappersmodellen, van die glijerige iets te mooie foto’s. En de stakkers met hun kinderen aan het zwembad in Benidorm hoef ik ook niet. Wel de leuke fouterik die ook meteen verteld dat hij een leuke foute man is en geen vaste relatie wil. Leuk, kan je zelf kiezen of je daar zin in hebt. En waarom zijn al die mannen zo baggervet? Kolere… eet eens wat normaals zeg. En zware shagtandjes of ontbrekende tanden is ook een nee.
    Kortom: het is voor vrouwen hetzelfde als voor mannen, je kan mazzel hebben maar het wemelt er van de mensen met ‘een etiketje of een diagnose’ zoals ze het zelf noemen. Mannelijke borderliners zijn er veel meer dan mensen denken

   • MGTOW MGTOW schreef:

    @Lisa; opvallend weer op de man spelen, shaming language……
    Maar het werkt niet want er is voldoende onderzoek dat laat zien dat in de datingmarkt het juist de vrouwen zelf zijn die te kritisch zijn. Dit komt omdat ze zoveel opties hebben. Ondanks alle opties zie je vrouwen klagen over het gebrek aan ‘goede mannen’. Wat ze eigenlijk bedoelen is een gebrek aan mannen die aan hun onrealistische eisenpakket voldoen. Want de 5% mannen die aan haar eisenpakket voldoet, die heeft zelf alle keus en die houden het bij een one night stand. Gelukkig vinden vrouwen het niet erg om op hun beurt te wachten. Alles liever dan die doorsnee man die feitelijk aan haar gewaagd is. Dat een kleinere groep mannen meer sex heeft blijkt ook uit de cijfers van het GGD; meer vrouwen met een SOA dan mannen.

  • superboer superboer schreef:

   @lex.a/Mgtow.. welke date site heb je als man WEL wat aan? bestaat er een betere als lexa,parship,pepper, relplanet, etc?

   • Lex.A. Lex.A. schreef:

    Als je doel is om een normale vrouw tegen te komen, moet je jezelf af gaan vragen of je deze wel op een datingsite gaat vinden.

    Voor pump&dump zijn er wel pleziertjes te vinden. Maar ik heb makkelijk praten, ik ontvang wel eens een berichtje (terug).

   • Bruja Bruja schreef:

    Dat weet je ook al niet.. als je overal bot vangt moet je jezelf gewoon eens onder de loep nemen ipv naar anderen te wijzen. Wat heb je te bieden, een lekker lijf, leuke babbel, verdien je normaal? Als dat zo is en niemand je moet heb je ws een enorm probleem dat je zelf niet ziet of wil zien. Drink je veel? Ben je schoon, heb je leuke kleding aan? Waar ik ook op afknap zijn mannen die me gaan vertellen hoeveel dikke vrouwen er op die site staan en ik een uitzondering ben. Weet ik ook wel, maar als je zelf bijna grijs en kaal bent héb je niet veel andere keus. De ene dikkerd die zei dat hij zou afvallen viel 5 kilo af, ik vond hem leuk maar ik wil ook een goed seksleven dus op dieet. Half jaar later was hij 30 kilo dikker, hij had nou toch een vriendin. Niet dus; ik heb het uitgemaakt omdat er geen seks mogelijk was. Hij hield meer van eten… tsja, ook goed maar dan ben ik weg!

   • MGTOW MGTOW schreef:

    @Bruja Een kale man kan daar niks aan doen maar een dikke vrouw kan afvallen. Bovendien is dik zijn een gezondheidsrisico en kaalheid niet.
    Onderzoek laat zien dat de meeste vrouwen de meeste mannen onaantrekkelijk vinden, terwijl omgekeerd is dat niet zo. Vrouwen selecteren dus veel kritischer op uiterlijk dan mannen. Maar wat hebben deze vrouwen dan te bieden? Vaak zijn het ‘trotse’ (single) moeders die manlief uit onvrede gedumpt hebben. Vaak wonen ze in een desolaat flatappartement, 3 hoog, achterstandsbuurt, 2 katten. Maar geen ene vent is goed genoeg. En dan kan ze haar haar verven en een push-up BH aanttrekken en 5 lagen make-up smeren, zo’n vrouw gaat weinig meer toevoegen aan mijn leven dan een one night stand. Laat deze omhoog gevallen prinsesjes in hun ‘strong&independent feministische zeepbel gaar koken. Na hun 50e spat deze bel, zie cijfers van het CBS.

   • Lex.A. Lex.A. schreef:

    @Bruja: het is best typerend dat vrouwen mannen afkraken om iets waar ze niets aan kunnen doen (te klein, kaal etc), terwijl mannen meestal liever geen ‘volslanke’ (dikke) vrouw zien. Het is echt geen rocketscience om jezelf een beetje fit en slank te houden. Dat geneuzel over “het zit in de familie”, “ik ben een bourgondiër”, “ik ben nu eenmaal zo”, “het lukt me niet” zijn allemaal smoesjes. Net zoals die meisjes van 16 die hun haar paars verven en dan hardop roepen dat ze zo lekker “zichzelf kunnen zijn”.

    Yeah right.

   • MGTOW MGTOW schreef:

    Zo is het. Zeer veel vrouwen die zich door eigen keuzes onaantrekkelijk maken. Wat dacht je van al die tatoeages. Voorheen waren tatoeages iets voor outcasts; zeerovers, criminelen. Maar nu zie je vele vrouwen levenslang getekend zijn met onderhuids geinjecteerde inkt vol met chemische troep. En dus ook obesitas, slecht gekleed en die vreselijke kortpittige kapsels. Vaak met een of ander geverfde lok zodat het geheel op een tropische vogel lijkt. Allemaal eigen keuzes, in tegenstelling tot kaalheid. Dan is mevrouw vaak gescheiden hetgeen volgens onderzoeksgegevens in de meerderheid door de vrouw is geinitieerd. Ook hier dus weer eigen keuze.Maar ja de relatiemarkt is dusdanig scheef dat je als man geen enkele eis kunt stellen. Dat zie je terug in datingprofielen: veeleisende profielen van wannabee prinsesjes en kruiperige profielen van mannen.

 4. MGTOW MGTOW schreef:

  Vrouwenquota zijn in strijd met de rechten van de mens want discriminerend.
  Het is alsof je de slavernij wilt afschaffen door nu de andere partij tot slaaf te maken.

  De oorsprong van vrouwenquota ligt in de gedachte dat gelijkheid van kansen moet resulteren in gelijkheid van uitkomst. Als dat niet het geval is moet er wel sprake zijn van een patriarchale onderdrukking van vrouwen. En het tegen antwoord is dan discriminatie van mannen om weer te komen tot gelijkheid van uitkomst. Een totaal verknipte manier van denken welke alleen maar vanuit een pseudo-feministisch brein kan ontstaan. Onbegrijpelijk en ook zeer gevaarlijk dat dit soort feminazi-praktijken doordringen tot in de politiek.

  Merk ook op dat vrijwel elke vrouw financieel onafhankelijk is en dat juist dat bijdraagt aan het hoge echtscheidingscijfer; het merendeel van de scheidingen is geinitieerd door de vrouw.

  Merk op dat vrouwen wat dit aangaat alleen maar omhoog kijken. Ze streven geen gelijkheid na in banen die gevaarlijk, smerig of moeilijk zijn. Het gaat alleen om gelijkheid in de goed betalende kantoorbaantjes waar mevrouw op haar hakjes kan trippelen.

  Eigenlijk is het goed dat vrouwen meer voor het gezin kiezen. Het is een teken van armoede dat beide ouders verplicht zijn te werken om de vaste lasten te betalen en de opvoeding van hun kroost uitbesteden aan derden. Ik denk ook niet dat de meeste vrouwen er gelukkig van worden om op het werk te zitten ipv bij hun kinderen te zijn. En je eigen man is vaak een betere baas dan de baas op het kantoor met alle targets, stress en onbetaalde overuren. Maar probeer dat maar eens uit te leggen aan door het feminisme geindoctrineerde vrouwen die die direct in de patriarchale slachtofferrol kruipen.

  Maar laat ze maar vrouwenquota invoeren. Krijg je nog meer segregatie tussen mannen en vrouwen. Bijvoorbeeld opstandige bedrijven waar alleen mannen werken. De bedrijven die zich aan quota houden delven dan het onderspit want zijn minder succesvol. Kunnen de 100% mannen bedrijven gaan domineren. Ben je ook van het me-too gebeuren af.

  • Lex.A. Lex.A. schreef:

   Van elke 100 scheidingen worden er 30 door mannen geïnitieerd en 70 door vrouwen. Vrouwen vragen dus meer dan twee keer zo vaak een scheiding aan! Dat is vooral het resultaat van het feit dat ze weet dat ze nimmer de kinderen kwijt zal raken, in tegenstelling tot de man. Daar is onderzoek naar gedaan. Een vrouw hoeft niet per se financieel onafhankelijk te zijn, al is het met de laatste wetgeving rondom partneralimentatie wel zo dat ze steeds onafhankelijker moeten zijn, willen ze financieel de komende jaren vooruit kunnen (of ze schrijven zich in als prinsesje op een datingsite…)

   Bron: 70% van de scheidingen wordt door vrouwen aangevraagd, want.. de kinderen raak je toch niet kwijt.
   Aut.:Theo Richel
   Publ.: Tijdschrift Platform SCJF 2017

   Dr. Jordan Peterson publiceert ook regelmatig artikelen of geeft gastoptredens m.b.t. het probleem dat je hier beschrijft: Vrouwen willen enkel een gelijke uitkomst. Ze willen nét zo veel verdienen, maar er niet zo veel (zwaar, vies, risicovol, uren) voor werken.

   Als vandaag de dienstplicht weer ingevoerd zou worden en vrouwen worden ook opgeroepen wat zou er dan gebeuren? Ik denk dat een hoop vrouwen zich niet eens realiseren dat ze op dat gebied al behoorlijk voorgetrokken zijn geweest. Ze beseffen zich niet dat met gelijke rechten, ook gelijke plichten komen…

  • MGTOW MGTOW schreef:

   Uit recenter en amerikaans onderzoek blijkt dat wanneer er een scheiding is waar een hoog opgeleide vrouw bij betrokken is, de kans groter dan 90% (!!!!) is dat zij het initiatief heeft genomen. Laat dit cijfer even bezinken……
   Meer opties, minder sancties, dit is het resultaat.
   Op datingsites vind je dan deze vrouwen terug, met hun ellenlange wensenlijstjes, zichzelf als ‘trotse moeder’ omschrijvend. Kinderen komen op de eerste plaats (yeah right behalve tijdens de scheiding) En vooral geen ONS, want tot dat niveau wil ze zich toch echt niet verlagen…..
   Logisch dat steeds minder mannen gaan trouwen en steeds meer gaan MGTOW. Zeker in de VS waar jij tijdens echtscheidings rechtzaken als man gegarandeerd aan het kortste eind trekt.

  • superboer superboer schreef:

   Kijk vandaag eens op een willekeurig terras, ziet zwart van de vrouwen… moeten ze niet aan het werk? Of thuis wat doen?

  • Lex.A. Lex.A. schreef:

   Je slaat de spijker op de kop. 90%, dat betekent dat onder koppels waar in ieder geval de vrouw hoog opgeleid is, van elke 100 scheidingen er 90 door de vrouw geïnitieerd worden en slechts 10 door de man. Een hoogopgeleide vrouw vraagt dus 9x vaker een scheiding aan dan de man.

   Ik had laatst een discussie met dames die een minimaal HBO aan het halen waren. “waar is de romantiek gebleven?”, vroegen ze op mijn betoog om nimmer meer te willen trouwen en dat ik mijn kinderen dit ook ging meegeven. Toen ik ze op dit soort cijfers wees, werd het stil.

   En ja, uitdrukkingen als ‘trotse moeder’ (of erger nog: het woord “mama” in haar profielnaam), “minime” (tuurlijk, vooral geen mini-ex), “geen ONS” zijn zulke giga dooddoeners…

  • MGTOW MGTOW schreef:

   Waar de romantiek is gebleven?
   Ze bedoelen, waar zijn de mannen gebleven die niet alleen sex willen maar ook trakteren op etentjes, de gentleman uithangen, haar op een voetstuk plaatsen?
   Maar de sterke, geemancipeerde, onafhankelijke en dikwijls gescheiden vrouwen gingen toch voor gelijkheid? Waarom moet ik als man dan trakteren? En wat win ik hiermee?
   Als je het antwoord wil weten op de vraag waar alle goede mannen zijn gebleven bekijk dan op youtube de video van ene Terrence Popp; ‘where all the good men went’. Dit vat het hele zooitje goed samen.
   En ja, dat ‘geen ONS’ geleuter word ik ook wel erg moe van. Moet je als man eens in je profiel zetten ‘geen golddigger’. Krijg je meteen commentaar. Als je al die ONS-profielen afschrijft houd je ongeveer de helft over…..Dat ONS-geklaag past overigens gewoon in de ‘toxic masculinity’ hype van de laatste tijd. Denk aan de omstreden Gilette reclame waar mannen als toxisch werden weggezet. Dat heeft het bedrijf (Procter&Gamble) overigens miljoenen omzet gekost.

 5. MGTOW MGTOW schreef:

  Is hier nog iemand die zich recent heeft ingeschreven bij alimentatieplanet en geteld heeft hoeveel vrouwen er zijn met een betaald lidmaatschap?
  Ik heb lange tijd geleden eens een telling gedaan en toen waren er al bijzonder weinig vrouwen.
  Zal nu toch alleen nog maar minder zijn denk ik.

  • superboer superboer schreef:

   mgtow/ ik hebt 3dagen gratis er opgestaan; super weinig echte leden; bijna geen betaalde. Denk als je er 20 echte betaalde profielen aantreft is het veel. Nee de moeite niet waard. Lexa is al net zo, ook heel weinig betaalde leden [Vrouw].

  • Ima Ching Ima Ching schreef:

   Als de nu aanwezige profielen (foto’s en eventuele teksten) allemaal betalend lid zouden zijn, is er bij mij nog steeds weinig animo om er zelf een lidmaatschap aan te gaan. Als ik sommige teksten lees, snap ik wel waarom deze dames a.) geen relatie in stand kunnen houden en b.) vrijgezel blijven en over ONS klagen.

   • MGTOW MGTOW schreef:

    ONS = niet voor herhaling vatbaar.
    Het is toch verbazingwekkend hoeveel vrouwen hier over klagen.
    Hoe kun je nu vooraf weten of iets al dan niet voor herhaling vatbaar is?
    Grappig om te zien dat ook vele afzichtelijke vrouwen welke niet zouden misstaan in ‘jurassic park’ of ‘lord of the rings’, over ONS klagen. Wees blij dat er iemand is die er overheen wil gaan.

   • superboer superboer schreef:

    Bij heel veel vrouwen op date site wil ik nog geen eens een ONS.. Man Man, moet je eens zien, velen zien er niet uit.Of bedoelen ze met geen Ons WEL ONS?

   • MGTOW MGTOW schreef:

    Ik denk dat ze met ” GEEN ONS” bedoelen dat ze wel 110 kilo wegen.

   • Lex.A. Lex.A. schreef:

    Nou Superboer, ik ben ze toch echt tegengekomen: dames die zonder omwegen de date op seks uit laten draaien terwijl er “geen ONS” op het profiel stond. Is ook een kwestie van gebrek aan zelfkennis bij deze dames.

   • MGTOW MGTOW schreef:

    Ja, ze roepen allemaal ‘geen ONS’. Want als ze zou zeggen dat ze gewoon lekker een potje wil rollebollen dan is ze een goedkope slet. Komt bij dat juist vrouwen elkaar kopieren waardoor profielen zeer eentonig zijn met dezelfde cliche uitdrukkingen.

  • antirelatieplanet antirelatieplanet schreef:

   strontsite…. Zelf met membership kunnen de vrouwen niet chatten met je. Moet je het beide hebben, wat een onzin!

   • MGTOW MGTOW schreef:

    Op relatieplanet heeft hooguit 25% een betaald abonnement. Ik heb dat nml ooit eens geteld. Dus 25% kan maar antwoorden op jouw berichten. De 75% is dus pure nutteloze opvulling van de site om het wat te laten lijken. Dit is dus gewoon BEDROG.

 6. Jan Jan schreef:

  Haha die verbitterde gozers hierzo wat een karakters. Geen wonder dar ze niet een gewone vrouw kunnen vinden

  • MGTOW MGTOW schreef:

   ik kan echt wel een date regelen hoor.
   hoezo verbitterd?

   • superboer superboer schreef:

    Goed gezegd Mgtow, enne, wat is een gewone vrouw? een gewone vrouw via een date site? Dacht het niet, jij dan mgtow?

  • superboer superboer schreef:

   Wat is een gewone vrouw dan? vind je die via een date site? kans is klein, heel klein.

   • MGTOW MGTOW schreef:

    Boven de 35 jaar wordt de spoeling aan normale vrijgezelle vrouwen heel dun. Die nog nooit getrouwd zijn maar wel een kinderwens hebben daar is vrijwel gegarandeerd iets mis in de bovenkamer. Psychische problematiek. Of je nu verbitterd bent of niet, dit is gewoon een nuchtere constatering. Dan zijn er de gescheiden gevallen…….hier hoop je dan ene te vinden waar de man dan de kwade genus was in plaats van zij zelf. Echter statistieken laten zien dat dit helaas vaak niet het geval is, blijkt dat mevrouw zelf de aanstichtster was. Uiterlijke verzorging van vrouwen boven de 35 is ook vaak een probleem, zeker ook nog een nederlands dingetje…….
    Je moet op een datingsite als man zijnde ook nog eens behoorlijk downdaten dus bereid je voor op het ergste

  • lieveralleen lieveralleen schreef:

   Als ik wil kan ik zo een vrouw in Nederland vinden. Denk je dat je heel wat bent?

   En man hoeft geen vrouw te vinden sterker nog de man kijkt naar zijn eigen geld.

   Sterker nog een goede man bedeelt niet om een Nederlandse vrouw. Als een vrouw mij ziet zitten komt ze zelf naar mij toe. En ik zit niet op haar te wachten en ben haar schoot hondje niet.

  • lieveralleen lieveralleen schreef:

   Jan je kunt ook daten met vrouwen van detentie die in Nederland zitten.

   Er zijn veel Nederlandse vrouwen die liever een man en hun kind kop er afhakken. Die moeten ook 18 jaar zitten en die kun je ook vinden op een dating site.

   Wil je een vrouw in een huis? De risico is heel erg klein dat ze er toch met je geld ervan door gaan of ze trekt je hele huis leeg. Sterker nog mannen zijn veel voorzichtiger geworden.

 7. MGTOW MGTOW schreef:

  Op datingsites/Tinder zijn altijd veel meer mannen dan vrouwen actief. Mannen nemen er ook bijna altijd het initiatief. Zelfs minder aantrekkelijke vrouwen ontvangen er volop aandacht. Ik heb dit nagevraagd aan vrouwen in mijn omgeving die gebruik maken van online applicaties alsmede aan vrouwen met wie ik contact had online. Mannen krijgen veel minder aandacht, uit onderzoek blijkt dat minstens 80% van de mannen vrijwel geen aandacht krijgt omdat vrouwen zich uitsluitend blijken te richten tot de top 10 a 20%. Vrouwen overwaarderen zichzelf meestal daarom en mannen krijgen een minderwaardigheidscomplex. Het gevolg is dat mannen gaan downdaten en dat een match die online tot stand komt dan vaak geen lang leven beschoren heeft. De man wordt niet verliefd op haar, het valt tegen. En je ziet dus ook veel vrouwen klagen over one night stands (ONS) Maar een ONS betekent gewoon ‘niet voor herhaling vatbaar’. In beginsel overwon de spanning het van de twijfels en rode vlaggen, maar als het nieuwtje eraf is wordt de balans negatief. Er zullen genoeg betrouwbare matches zijn die beter aansluiten en geschikt lange termijn relatiemateriaal zijn, maar deze mannen voldoen weer niet aan het overgewaardeerde eisenpakket van mevrouw…….

  Tinder en datingsites zijn daarom plaatsen waar je als man af en toe wat vrijblijvende sex kunt hebben maar waar de kans op een leuke, gelijkwaardige, dame met wie je oud zou willen worden minimaal is.

  • superboer superboer schreef:

   ik denk zelf sex nog niet eens mgtow, denk jij wel? en moet je dan ook niet zien met welk type eventueel. Warr maak je kans als man op sex? tinder? relatie planet? of lexa? parship? [ duur].

   • MGTOW MGTOW schreef:

    Op een datingsite kun je als man zijnde niet kritisch zijn……
    Datingsites hebben vaak veel te weinig leden. Misschien als je op meerdere tegelijkertijd inschrijft, maar dat kost nogal wat. Tinder is al 30 euro voor een maandje. Dan heb je een app waar je niet eens zoekcriteria kunt invullen.

   • Keutelke P. Keutelke P. schreef:

    Superboer, als je zo onzeker vragen blijft stellen, ga je op geen enkel platform scoren. Zelfs niet met een kadobon op de wallen.

    Je komt hier niet bepaald zelfverzekerd over.

 8. Ima Ching Ima Ching schreef:

  Ook de vrijgezellenmarkt (en dus de datingmarkt) is een kwestie van vraag en aanbod. Mannen lijken niet goed te beseffen wat ze nu eigenlijk vragen. Of liever gezegd: ze lijken zich niet goed te beseffen wat vrouwen op Nederlandse datingsites eigenlijk te bieden hebben.

  Ga eens bij jezelf na: het liefst zien wij een goed verzorgde vrouw; enigszins vrouwelijke trekjes, goed gekleed. Als een mooie bloem; je wilt als bijtje gelokt worden en verliefd worden. Je wilt er in investeren!

  Als je investeert, doe je dat met de niet-exacte wetenschap dat jouw investering een grote kans heeft om in de loop der jaren meer waard te worden en ondertussen ook cashflow te genereren.

  Zo investeren slimme vrouwen in hun uiterlijke verschijning, hun representatie. Dit doen ze tegenwoordig ook door een ‘opleiding’ te volgen. Studeren is voor sommigen ook een uitweg om niet te hoeven werken. Een andere investering is in hun uiterlijk; dames die een slanke taille als ‘goud’ zien (slim!), en geregeld er gewoon leuk en vrouwlijk uit willen zien (die dames zul je op Nederlandse datingsites overigens nauwelijks vinden). Mannen mogen overigens ook meer investeren in hun uiterlijke verschijning en tevens een stapje minder werken als je een relatie hebt: dit kleinere inkomensverschil zorgt immers voor minder problemen rond alimentatie als je gaat scheiden, en bovendien kunnen wij mannen ook prima huishoudelijke taken verrichten (doe dat dan ook!).

  De vraag die je als man moet stellen is: waar investeer ik in? Hoe zal deze vrouw over 10, 15 of 20 jaar zijn? Is zij over 10 jaar de vrouw die een scheiding gaat aanvragen; hoe groot is die kans? Is ze over 15 jaar twintig kilo aangekomen en loopt ze elke dag in een joggingbroek en een kort kapsel door het huis (dames: ‘voorspel’ begint veel eerder dan jullie denken!)? Is ze over 20 jaar jouw ex die al 6 jaar alimentatie ontvangt en weigert ze te gaan werken omdat ze dan de alimentatie kwijt raakt? Hoe groot zijn die kansen? Bedenk dat alleen al van huwelijken zo’n 40% strandt en dat het overgrote deel door vrouwen wordt geïnitieerd!

  Ergo: heren, bedenk eens goed wat je nu wilt. Wil je een grote kans op een probleemgeval? Dan zijn Alimentatieplanet en Lexa de aangewezen plekken voor jou: weliswaar een kleine kans op een date (voor de gewone man dan 😉 ). Dat geldt voor dames overigens ook. Je vind er echter een hoop ‘dames’ die afhankelijk zijn van alimentatie, uitkering en/of werken in de schoonmaak of zorg. Verwacht van datingsites niet te veel.

  Als je weet dat een bepaald aandeel of fonds op de beurs grote kans heeft om in waarde te verminderen, dan koop je dat toch ook niet?

  ‘Liefde’ maakt blijkbaar echt blind…

  .

  • superboer superboer schreef:

   hoi beste lex.a jij slaat de spijker op de kop; ja maar zo is het wel wat je schrijft; de meeste vrouwen op een date site zien er echt niet uit, op enkel na dan; veel probleemgevallen, of met het werk,kind[eren],familie, sporten niet, eten ongezond,ziektes,maanden niet naar een kapper geweest, en meer van deze ongein; Ik weet zeker dat een leuke vrijgezelle vrouw niet op een date site gaat staan, deze vrouwen hebben dan ook geen problemen en of geldzorgen, deze eten wel gezond, hebben geen nare problemen oid. Mijn Moeder zij ooit; een leuke vrouw hebt geen internet nodig om aan de man te komen. vaak zijn de vrouwen op een date site verre van aantrekkelijk, van de 50 misschien 4. en koen willen ze ook al niet of kunnen dat niet, wel geld uitgeven en op een terras zitten. De Nederlandse vrouw is te gemakzuchtig ook, tikje lui zeker. De poolse vrouw wil wel werken en zien er zeer goed uit, ook beleefd. Ook uit de oekraine zijn ze mooi en verzorgd en niet lui. De nederlandse vrouw op een site zijn ook erg arrogant, zit geen man op te wachten en ze hebben een eisenlijst waar geen man aan kan voldoen, zelf hebben ze niks te bieden, ja schulden misschien? Laat varen de Nederlandse Vrouwen op enkel na.

 9. MGTOW MGTOW schreef:

  De meeste dates bleken nogal wat pondjes zwaarder te zijn. Dat noemt men in het vakjargon ‘volslank’. Ik denk dat dit voor minstens 80% van mijn dates opgaat. Dit zie je meestal niet aan de fotoos! Je hoort dan ook regelmatig over spier- en gewrichtsklachten. Er is altijd wel een excuus dat ze zo is; blessures waardoor ze niet meer kan sporten, gezondheidsproblemen (schildklier), je kan het zo gek niet verzinnen. Maar tijdens een date gaat het eten en de drank er snel in (logisch, want voor haar vaak gratis), dus t is een kwestie van discipline………….
  Voordeel van dit soort vrouwen is dat ze wel redelijk makkelijk in het bed duiken omdat ze niet zo veel aandacht krijgen. Advies: doe het in het donker en hou het bij een one-night stand, voordat ze met haar flexibele huid als een vetzuignap permanent aan je vastzit wegwezen.

  • superboer superboer schreef:

   ja maar het is wel zo mgtow, ook ik hebt deze vrouw[en] mee gemaakt.. allemaal zoeken ze een uitvlucht om maar niet te hoeven sporten, velen zijn veel te dik, nee daar mee wil ik nog geen eens een ONS.oid. Klopt, maar weinig vrouwen zijn echt actief op rp, en op Lexa dan mgtow? is dat beter? en meer actieve vrouwelijke leden? =betaalde?

   • MGTOW MGTOW schreef:

    Omdat de verhoudingen tussen mannen en vrouwen volledig zoek zijn, krijgen minder aantrekkelijke en volslanke vrouwen meer aandacht dan knappe mannen.
    Er is dan geen stok achter de deur om af te vallen, altijd nog keuze zat.
    Als mannen de volslanke vrouwen volledig zouden negeren moet je dan eens zien hoe snel ze weer slank worden. Als je in rusland op straat loopt zie je dat de jonge vrouwen daar in het algemeen heel slank zijn. Veel slanker dan hier in Nederland. Daar liggen de verhoudingen ook anders.

   • superboer superboer schreef:

    snap niet dat veel vrouwen veel te vet zijn, van de 10 wel 7, en dan dat haar en kleding, klopt, kijk eens naar de dames uit rusland, zo mooi en verzorgd zien zij eruit mgtow/ kan de nederlandse vrouw niet aan tippen.

  • superboer superboer schreef:

   is lexa beter mgtow? bedoel daar wel meer betaalde leden=vrouwen?

   • MGTOW MGTOW schreef:

    Alimentatieplanet of lexa, allemaal hetzelfde laken en pak.

   • superboer superboer schreef:

    ja maar mgtow, het aantal wel betaalde leden is bij lexea toch hoger? of zijn de vrouwen daarop ook kieskeurig? en willen ze ook niks? of liefst alleen een man met geld?

 10. Peter Peter schreef:

  Prima site met veel meer echte profielen. Het is nu de enige waar ik nog gebruik van maak. Gebruiksmogelijkheden vind ik wel te beperkt.
  Matchcriteria te beperkt, waardoor je op 1200 matches uit kan komen. Zoek maar uit.
  Verder dagelijks 25 “flirt” mogelijkheden, maar de meeste voldoen niet aan mijn matches en je krijgt vaak dezelfde weer te zien, geen idee waarom. Je kan niet verder kijken naar profiel persoon, dus moet je apart naar zoeken. Als je iemand leuk vindt of andersom dan staat het maar 3 dagen op de site, dus na een aantal weken heb je geen idee meer wie je nu geliked hebt, maar zij jou niet en zie je door de bomen het bos niet meer. Beste is door je matches heen te ploegen en een bericht te sturen als je iemand leuk vindt en de reactie te bewaren. Het flirten maar laten zitten en evt alleen doen als je ziet dat iemand jou leuk vond, die kan je dan ook liken. Jammer, want het flirten, zien wie jou leuk vonden en andersom is bij andere sites beter geregeld

  • MGTOW MGTOW schreef:

   Toen ik een poos terug op relatieplanet keek was maar 25% van de vrouwen betaald lid. Het merendeel staat er dus ‘gratis’ op en kan daarbij NIET antwoord geven op een bericht dat je als BETALEND lid stuurt. Je betaalt dus grotendeels voor lucht.
   Wat er per provincie en per leeftijd overblijft is uitermate weinig.
   Tegenover de weinige vrouwen staat een heel leger mannen; de verhouding is totaal scheef. Om hiertussen op te vallen heb je de looks van een jonge george clooney nodig met het salaris van een CEO van een beursgenoteerde onderneming. Maarja als je dat allemaal hebt kun je beter krijgen dan wat er op relatieplanet in de aanbieding is. Ze kunnen de naam dan ook beter wijzigen naar alimentatieplanet.

   • superboer superboer schreef:

    mgtow/ zou relatieplanet wel wat zijn? bedoel aantal betaalde leden?

   • MGTOW MGTOW schreef:

    Nee op alimentatieplanet houdt het met 30 a 40 betalende vrouwen per province per leeftijdsgroep ook wel op. Keus is dus zeer beperkt. Met een zeer scheve man/vrouw-verhouding. Kans op een (onaantrekkelijke) vrouw is klein. Als gratis lid kun je niets, niet eens een bericht beantwoorden van een een betalend lid. Dus betalen maar zonder kans. Meer kans in de staatsloterij……

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑