Home / Relatie Zoeker – Kosten, Review en Ervaringen
Relatie Zoeker logo

Relatie Zoeker - Kosten, Review en Ervaringen

Relatie Zoeker is een datingsite waar je terecht kunt voor diverse contacten. Je kunt er een partner vinden, maar ook een chat- of e-mailcontact. Je bepaalt zelf wat voor soort contact je wilt en met wie. Je kunt zoeken op leeftijd en geslacht, maar bijvoorbeeld ook op geaardheid en op het soort contact waar iemand naar op zoek is. Zo voorkom je dat je met iemand in contact komt die op zoek is naar een vaste relatie terwijl jij alleen een date of een onenightstand wilt.

Relatie Zoeker
3
Beoordeling 3

De website is zeer sober van opzet. Er staan geen foto’s of afbeeldingen op de website en je kunt ook geen verdere informatie op de site raadplegen zoals algemene voorwaarden of informatie over de kosten. De site is zowel in het Nederlands als in het Engels beschikbaar.

Hoe werkt Relatie Zoeker?

Hoe de website van Relatie Zoeker werkt, daar kom je niet achter voordat je een account aanmaakt. Informatie daarover ontbreekt volledig. Ook op het moment dat je een account aanmaakt wordt niet gevraagd of je akkoord gaat met algemene voorwaarden waar je dan op kunt klikken. De kans is dus vrij groot dat deze voorwaarden nergens op de website vermeld staan. Dit is op zijn minst niet erg klantvriendelijk, want zo weet je immers niet waar je aan toe bent als je een account aanmaakt.

Uit het copyright op de website blijkt dat dit voor het laatst in 2016 is aangepast. Dit zou kunnen betekenen dat de website al enige tijd niet meer actief wordt beheerd. Het risico bestaat dat er uitsluitend verouderde profielen op staan die allang niet meer door de eigenaren worden gebruikt. Hiermee loop je dus het risico dat je reageert op personen die al een hele poos niet meer op zoek zijn. De kans dat je antwoord krijgt is dan natuurlijk niet groot.

De kosten

Je kunt volgens de informatie op Relatie Zoeker via de website profielen bekijken, flirten, berichten versturen of chatten. Hier zijn ongetwijfeld kosten aan verbonden, want dit soort diensten zijn op datingsites maar zelden gratis. Maar ook hierover geen enkele informatie. Pas nadat je de moeite hebt genomen een account aan te maken zal hierover informatie beschikbaar komen. Als dan blijkt dat je de kosten te hoog vindt kun je natuurlijk je account weer verwijderen, maar het is de vraag of al je gegevens dan worden gewist. Ook is het de vraag of gebruikers de moeite nemen hun account te verwijderen als ze Relatie Zoeker toch niet willen gaan gebruiken. En dat leidt dan weer tot een relatief groot aantal inactieve profielen. Dit in combinatie met de weinig uitnodigende lay-out van de website maakt Relatie Zoeker nu niet bepaald een aanrader.

Belgische profielen

Ook als je niet bent ingelogd kun je zoeken in de profielen, zij het met beperkte opties van alleen geslacht en leeftijdscategorie. Als je zo’n zoekopdracht uitvoert blijkt dat de profielen uitsluitend uit België afkomstig zijn. Je kunt ook maar 1 pagina met profielen bekijken, zodra je er meer wilt zien word je uitgenodigd om een profiel aan te maken. Als Nederlander lijkt het dus niet echt zinvol om een profiel aan te maken op Relatie Zoeker, tenzij je in het grensgebied woont en op zoek wilt naar een Belgische partner of contact.

Relatie Zoeker screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Relatie Zoeker?

 • Gratis inschrijving
 • Geen informatie over kosten en gebruikersvoorwaarden
 • Vooral profielen uit België
 • 3
  Populariteit
 • 3
  Gebruikersgemak
 • 3
  Functionaliteiten
 • 3
  Klantenservice
 • 3
  Kosten
 • 3 Goed
  Totaalscore

Relatie Zoeker FAQ

Hoe kan ik Relatie Zoeker opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Relatie Zoeker? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Relatie-Zoeker.com account.

Relatie Zoeker opzeggen

Relatie-Zoeker.com account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Relatie Zoeker en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account.

 

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik in het hoofdmenu op: “Help”. Een nieuwe pagina is nu geopend.

Stap 3: Scroll een stukje naar beneden tot het 6e punt: ( V6: Hoe kan ik mijn profiel verwijderen? ). Klik op “deze link”.

Stap 4: Een nieuwe pagina is weer geopend. Vul hier je wachtwoord in en geef een reden van uitschrijving. Klik dan op de button met de tekst: “Verwijder mijn profiel”.

 

Je hebt nu je account verwijderd op Relatie Zoeker!

Laats bijgewerkt: 24 maart 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *