Home / Vind jouw seksuele avontuur op onze top sexdating sites! / Regiosexbuddy.nl Review: Kosten, Ervaringen & Meer!
Regiosexbuddy.nl logo

Regiosexbuddy.nl Review: Kosten, Ervaringen & Meer!

Regiosexbuddy.nl is een datingsite gericht op het vinden van sekscontacten bij jou in de buurt. Hier kun je op zoek gaan naar spannende avonturen en erotische chat sessies met andere gebruikers zonder dat je onder je eigen naam een account hoeft aan te maken. Je kunt gemakkelijk een schuilnaam aannemen en een foto uploaden waarop je niet herkenbaar bent. Zo blijft alles wat je doet op deze site discreet en geheim voor anderen in je directe omgeving. In deze review van Regiosexbuddy.nl bekijken we de kosten van de site en delen we de ervaringen van echte gebruikers. Ook geven we onze mening over de voor- en nadelen van deze datingsite.

Regiosexbuddy.nl
3 Ervaringen
3
Beoordeling 3

Regiosexbuddy: Vind een sekscontact in jouw buurt

Via de website Regiosexbuddy kun je op zoek gaan naar een sekscontact bij jou in de buurt of gewoon een spannende sexchat sessie. Je kunt op deze website gratis een account aanmaken door simpelweg je e-mailadres en een wachtwoord in te voeren. Je hoeft niet onder je eigen naam een account aan te maken, je kunt zonder probleem een schuilnaam aannemen. Ook kun je een foto plaatsen bij je profiel waar je niet herkenbaar op staat. Op deze manier kun je je erotische avonturen online geheim houden voor je partner en anderen in je directe omgeving.

Is online sekscontact schadelijk voor je relatie?

Online erotisch vermaak hoeft niet schadelijk te zijn voor je relatie. Je kunt via Regiosexbuddy.nl een erotische chat hebben met een mooie dame en dat kan je eigen relatie een boost geven. Door een spannende online chat met een onbekende dame kan je dit inspiratie geven voor je eigen liefdesleven. Wel is het zo dat veel vrouwen moeite hebben met dit soort activiteiten online van hun man of vriend. Je kunt het bespreken met je partner, maar als je een negatieve reactie verwacht kun je het natuurlijk ook geheim houden. Houd er dan wel rekening mee dat dit een negatieve reactie kan geven als het alsnog uit komt. Je betaalt het versturen van berichten met credits. Deze kun je online kopen zodra je bent ingelogd. De betaling van credits gaat via je smartphone of via een iDeal of creditcard betaling. De omschrijving is altijd neutraal en verwijst niet naar Regiosexbuddy.

Veel profielen zijn voor entertainment bedoelt

Regiosexbuddy werkt met fictieve profielen. Dit betekent dat veel profielen, zeker die van vrouwen, niet van echt bestaande personen zijn. Deze profielen zijn aangemaakt door medewerkers van de website om de beleving van de website te verhogen. Als je zo’n profiel een reactie stuurt dan ontvang je een antwoord, maar dit wordt verstuurd door een medewerker van de website. Dit hoeft natuurlijk geen probleem te zijn als het je puur om de erotische beleving te doen is. Vergelijk het met de 06-sekslijnen uit de jaren 80 van de vorige eeuw. Maar als je op zoek bent naar een seksdate of een serieuze relatie dan is de kans niet groot dat je deze bij Regiosexbuddy.nl zult vinden. Het is niet verboden om op een website met fictieve profielen te werken. Bovendien wordt dit duidelijk aangegeven voordat je op de homepage van de site terecht komt.

Het herkennen van een fictief profiel

Als je geen contact wilt met een fictief profiel dan is het zaak om hier alert op te zijn. Je herkent een profiel van een niet bestaand persoon vaak al aan de foto. Laat een zoekmachine de foto zoeken en de kans is groot dat deze bij vele online seksentertainment sites naar voren komt. Meestal zijn dit foto’s van buitenlandse modellen. Vervolgens kun je een fake profiel herkennen aan de manier waarop er op berichten wordt gereageerd. Als je op ieder moment van de dag en ook ’s nachts vrijwel direct antwoord krijgt dan is de kans groot dat het profiel fictief is.

Regiosexbuddy.nl screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Regiosexbuddy.nl?

 • Regiosexbuddy is een goede optie voor mensen die op zoek zijn naar casual seks of sexchats
 • De site biedt verschillende functies om gebruikers te helpen bij het vinden van geschikte matches
 • Het aanmelden op de site is zeer eenvoudig
 • Gebruikers kunnen een schuilnaam gebruiken en zichzelf verbergen op foto's voor extra anonimiteit
 • Er is een chatfunctie beschikbaar voor gebruikers die in real-time willen communiceren
 • Er zijn mogelijk nep profielen aanwezig op de site
 • Sommige functies zijn alleen beschikbaar voor betalende leden
 • Het vinden van een geschikte match kan soms moeilijk zijn vanwege de grote gebruikersdatabase
 • De site is niet geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een traditionele relatie of serieuze romantische interesse

Anonimiteit gegarandeerd: Regiosexbuddy biedt discretie en veiligheid

Al met al is Regiosexbuddy een goede optie voor mensen die op zoek zijn naar casual seks of een spannende sexchat. Het is gemakkelijk om een account aan te maken en de site biedt verschillende functies om gebruikers te helpen bij het vinden van geschikte matches. Het feit dat je een schuilnaam kunt gebruiken en jezelf kunt verbergen op foto’s, zorgt voor een extra laag van anonimiteit en discretie. Het is belangrijk op te merken dat er op Regiosexbuddy wellicht nep profielen aanwezig zijn, zoals op veel datingsites, dus wees voorzichtig en gebruik uw gezonde verstand bij het communiceren met andere gebruikers. Al met al is Regiosexbuddy een goede optie voor mensen die op zoek zijn naar seksuele avonturen zonder de verplichtingen van een traditionele relatie.

 • 2.8

  Populariteit

  Regiosexbuddy is een populaire datingsite voor mensen die op zoek zijn naar casual seks of sexchats. De site heeft een grote gebruikersdatabase en is vooral populair onder mensen die geen traditionele relatie willen.

 • 3

  Gebruikersgemak

  Het aanmelden op Regiosexbuddy is zeer eenvoudig en het vinden van matches is ook gemakkelijk. De site heeft een gebruiksvriendelijke interface en biedt verschillende functies om gebruikers te helpen bij het vinden van geschikte matches.

 • 3.2

  Functionaliteiten

  Regiosexbuddy biedt verschillende functies om gebruikers te helpen bij het vinden van geschikte matches, zoals de zoekfunctie en de mogelijkheid om berichten te verzenden en te ontvangen. Ook is er een chatfunctie beschikbaar voor gebruikers die in real-time willen communiceren.

 • 3

  Klantenservice

  De klantenservice van Regiosexbuddy is beschikbaar om gebruikers te helpen bij eventuele problemen of vragen. Er is een contactpagina beschikbaar waar gebruikers hun vragen kunnen stellen en er is ook een FAQ-pagina beschikbaar met antwoorden op veelgestelde vragen.

 • 3

  Kosten

  Regiosexbuddy biedt gratis lidmaatschap, maar voor het gebruik van bepaalde functies moet worden betaald. De prijzen van de lidmaatschappen variëren afhankelijk van de duur van het abonnement dat u kiest.

 • 3 Goed

  Totaalscore

  Regiosexbuddy is een goede optie voor mensen die op zoek zijn naar casual seks of sexchats. De site biedt verschillende functies om gebruikers te helpen bij het vinden van geschikte matches en het gebruik ervan is zeer eenvoudig. Het feit dat er mogelijk nep profielen aanwezig zijn, is een nadeel, maar over het algemeen biedt de site een goede ervaring voor gebruikers die willen genieten zonder verplichtingen.

Regiosexbuddy.nl FAQ

Hoe kan ik Regiosexbuddy.nl opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over Regiosexbuddy.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Regiosexbuddy account.

Regiosexbuddy.nl opzeggen

Regiosexbuddy account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Regiosexbuddy en log in met je E-mail adres en wachtwoord op je account. Het login veld bevind zich aan de bovenzijde van de pagina. Klik na het invullen op de “login” button.

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik op het kleine pijltje naar benden naast je profielfoto of naam bovenaan je scherm. Er is nu een nieuwe menu zichtbaar. Klik in dit menu op “Instellingen”.

Stap 3: Een nieuwe pagina is geopend. Scroll helemaal naar beneden. Klik op de grijze button met de tekst: “Mijn account en profiel verwijderen”.

Stap 4: Selecteer 1 reden waarom je wilt uitschrijven. Klik vervolgens op de button met de tekst: “account verwijderen”.

 

Je hebt nu je account verwijderd van Regiosexbuddy.nl!

Wat is Regiosexbuddy.nl?

Regiosexbuddy.nl is een online datingplatform dat zich richt op het vinden van seksuele partners in de regio. Het is bedoeld voor volwassenen die op zoek zijn naar casual seksuele ontmoetingen.

Is Regiosexbuddy.nl veilig te gebruiken?

Regiosexbuddy.nl heeft verschillende veiligheidsmaatregelen getroffen om de veiligheid van haar gebruikers te waarborgen. Dit omvat het handmatig controleren van profielen en foto’s om te voorkomen dat nepprofielen worden aangemaakt.

Zijn er positieve ervaringen van gebruikers van Regiosexbuddy.nl?

Ja, er zijn verschillende positieve ervaringen van gebruikers van Regiosexbuddy.nl te vinden op de website en op internetfora. Het is echter belangrijk om te onthouden dat de ervaringen van individuele gebruikers kunnen variëren en niet representatief zijn voor de ervaringen van alle gebruikers.

Zijn er beperkingen aan het gebruik van Regiosexbuddy.nl?

Ja, er zijn enkele beperkingen aan het gebruik van Regiosexbuddy.nl. Het platform is alleen bedoeld voor volwassenen van 18 jaar en ouder en het is niet toegestaan om illegale activiteiten op de site te ondernemen. Ook is het niet toegestaan om beledigende of racistische opmerkingen te maken in de chat of op het forum.

Hoe lang duurt het voordat mijn profiel op Regiosexbuddy.nl wordt goedgekeurd?

Het duurt meestal 24 tot 48 uur voordat je profiel op Regiosexbuddy.nl is goedgekeurd. Tijdens deze periode wordt je profiel handmatig gecontroleerd om ervoor te zorgen dat het voldoet aan de richtlijnen van de site.

Laats bijgewerkt: 08 mei 2023

3 reacties op “Regiosexbuddy.nl Review: Kosten, Ervaringen & Meer!”

 1. johan schreef:

  ik kan bovenstaande alleen maar beamen. ik ging deze site op, omdat deze juist ergens anders werd aangeraden als zijnde een ok site. nou… niet dus…

 2. Rob schreef:

  Dit is echt een k site kloppen alleen maar geld uit je zak en krijgt er niets voor. Maar je vind er geen relatie of echt seks contact alleen maar nep profielen

 3. Willem schreef:

  Dikke SPAM! ! Geldklopperij. Je hebt er helemaal niks aan. Groeten de afknapper!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---