Home / Regiosexbuddy.nl – Kosten, Review en Ervaringen
Regiosexbuddy.nl logo

Regiosexbuddy.nl - Kosten, Review en Ervaringen

Via de website Regiosexbuddy kun je op zoek gaan naar een sekscontact bij jou in de buurt of gewoon een spannende sexchat sessie. Je kunt op deze website gratis een account aanmaken door simpelweg je e-mailadres en een wachtwoord in te voeren. Je hoeft niet onder je eigen naam een account aan te maken, je kunt zonder probleem een schuilnaam aannemen. Ook kun je een foto plaatsen bij je profiel waar je niet herkenbaar op staat. Op deze manier kun je je erotische avonturen online geheim houden voor je partner en anderen in je directe omgeving.

Regiosexbuddy.nl
3 Ervaringen
3
Beoordeling 3

Is online sekscontact schadelijk voor je relatie?

Online erotisch vermaak hoeft niet schadelijk te zijn voor je relatie. Je kunt via Regiosexbuddy.nl een erotische chat hebben met een mooie dame en dat kan je eigen relatie een boost geven. Door een spannende online chat met een onbekende dame kan je dit inspiratie geven voor je eigen liefdesleven. Wel is het zo dat veel vrouwen moeite hebben met dit soort activiteiten online van hun man of vriend. Je kunt het bespreken met je partner, maar als je een negatieve reactie verwacht kun je het natuurlijk ook geheim houden. Houd er dan wel rekening mee dat dit een negatieve reactie kan geven als het alsnog uit komt. Je betaalt het versturen van berichten met credits. Deze kun je online kopen zodra je bent ingelogd. De betaling van credits gaat via je smartphone of via een iDeal of creditcard betaling. De omschrijving is altijd neutraal en verwijst niet naar Regiosexbuddy.

Veel profielen zijn voor entertainment bedoelt

Regiosexbuddy werkt met fictieve profielen. Dit betekent dat veel profielen, zeker die van vrouwen, niet van echt bestaande personen zijn. Deze profielen zijn aangemaakt door medewerkers van de website om de beleving van de website te verhogen. Als je zo’n profiel een reactie stuurt dan ontvang je een antwoord, maar dit wordt verstuurd door een medewerker van de website. Dit hoeft natuurlijk geen probleem te zijn als het je puur om de erotische beleving te doen is. Vergelijk het met de 06-sekslijnen uit de jaren 80 van de vorige eeuw. Maar als je op zoek bent naar een seksdate of een serieuze relatie dan is de kans niet groot dat je deze bij Regiosexbuddy.nl zult vinden. Het is niet verboden om op een website met fictieve profielen te werken. Bovendien wordt dit duidelijk aangegeven voordat je op de homepage van de site terecht komt.

Het herkennen van een fictief profiel

Als je geen contact wilt met een fictief profiel dan is het zaak om hier alert op te zijn. Je herkent een profiel van een niet bestaand persoon vaak al aan de foto. Laat een zoekmachine de foto zoeken en de kans is groot dat deze bij vele online seksentertainment sites naar voren komt. Meestal zijn dit foto’s van buitenlandse modellen. Vervolgens kun je een fake profiel herkennen aan de manier waarop er op berichten wordt gereageerd. Als je op ieder moment van de dag en ook ’s nachts vrijwel direct antwoord krijgt dan is de kans groot dat het profiel fictief is.

Regiosexbuddy.nl screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Regiosexbuddy.nl?

 • Gratis aanmelden
 • Je krijgt 5 credits om de website te te proberen
 • Er wordt gedeeltelijk gebruik gemaakt van fictieve profielen
 • De kosten van credits kunnen oplopen
 • 3
  Populariteit
 • 3
  Gebruikersgemak
 • 3
  Functionaliteiten
 • 3
  Klantenservice
 • 3
  Kosten
 • 3 Goed
  Totaalscore

Regiosexbuddy.nl FAQ

Hoe kan ik Regiosexbuddy.nl opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over Regiosexbuddy.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Regiosexbuddy account.

Regiosexbuddy.nl opzeggen

Regiosexbuddy account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Regiosexbuddy en log in met je E-mail adres en wachtwoord op je account. Het login veld bevind zich aan de bovenzijde van de pagina. Klik na het invullen op de “login” button.

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik op het kleine pijltje naar benden naast je profielfoto of naam bovenaan je scherm. Er is nu een nieuwe menu zichtbaar. Klik in dit menu op “Instellingen”.

Stap 3: Een nieuwe pagina is geopend. Scroll helemaal naar beneden. Klik op de grijze button met de tekst: “Mijn account en profiel verwijderen”.

Stap 4: Selecteer 1 reden waarom je wilt uitschrijven. Klik vervolgens op de button met de tekst: “account verwijderen”.

 

Je hebt nu je account verwijderd van Regiosexbuddy.nl!

Laats bijgewerkt: 06 september 2021

3 reacties op “Regiosexbuddy.nl – Kosten, Review en Ervaringen”

 1. Avatar for johan johan schreef:

  ik kan bovenstaande alleen maar beamen. ik ging deze site op, omdat deze juist ergens anders werd aangeraden als zijnde een ok site. nou… niet dus…

 2. Avatar for Rob Rob schreef:

  Dit is echt een k site kloppen alleen maar geld uit je zak en krijgt er niets voor. Maar je vind er geen relatie of echt seks contact alleen maar nep profielen

 3. Avatar for Willem Willem schreef:

  Dikke SPAM! ! Geldklopperij. Je hebt er helemaal niks aan. Groeten de afknapper!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *