datingsite parship

datingsites

Laatst bijgewerkt op mei 18th, 2016 | door Welke online datingsite?

8

Regioflirten.nl – Kosten, Review en Ervaringen

 

 

Het online daten dat is leuk maar je wilt dan wel graag in contact komen met mensen die niet te ver bij je vandaan wonen. Een lange afstandsrelatie dat is lastig en daarom zoeken de meeste mensen ook een date die niet te ver weg woont. Daar draait de datingsite van Regioflirten ook om. Hier kun je makkelijk in contact komen met mensen die niet te ver bij je vandaan wonen. Het leuke van deze datingsite dat is dat je wel op een hele makkelijke manier met deze personen in contact kunt komen. Bezoek je voor het eerst deze website dan zie je meteen al een aantal leden op de homepage staan. Het zal je dan ook opvallen dat er een grote diversiteit aan leden is. Zo kun je in alle leeftijdsklassen personen vinden. Ben je op zoek naar een volslank persoon dan is het mogelijk die op deze datingsite te vinden. Wil je graag in contact komen met slanke personen dan is dit ook mogelijk. Het aantal leden dat is enorm en dat maakt het dat jij ook snel leuke personen zal zien waar je graag mee in contact zal komen. Het contact leggen dat kun je dan ook nog eens op een zeer eenvoudige wijze doen.

Gratis aanmelden bij Regio Flirten

Het aanmelden op de website dat is gratis en meteen daarna kun je de leden benaderen. Het zal je dan opvallen dat er veel informatie over de leden aanwezig is. Je kunt meteen zien of iemand over vervoer beschikt en je ziet ook direct waar iemand naar op zoek is. Dit kan een serieuze relatie zijn maar het kan ook zijn dat iemand al in relatie zit. Deze personen zijn dan in de meeste gevallen op zoek naar spanning. Het maakt dan ook niet uit waar jij naar op zoek bent want de kans is groot dat je het op deze website zult vinden.

Makkelijk zoeken naar de juiste leden

Je kunt direct zoeken naar de leden die je interesse hebben en hier hoef jij je niet voor in te schrijven. Op de homepage daar zie je de zoekfunctie staan en hier kun je veel keuzes maken. Het is dan mogelijk om tussen de mannen en vrouwen te zoeken en het is ook mogelijk om in een bepaalde leeftijdsklasse te zoeken. We kunnen ons voorstellen dat je graag wilt zien hoe een lid eruit ziet en het is dan ook mogelijk om aan te geven of het lid een foto moet hebben.

Een date in jouw eigen regio

Het draait bij deze datingsite om het vinden van een date in je eigen regio. Het is dan ook makkelijk om in je nabije omgeving te zoeken naar de leden. Het is dan ook niet alleen mogelijk om per provincie te zoeken maar je kunt zelfs op woonplaats zoeken. Zelfs de kleinere plaatsen staan dan vermeld. Aangezien er veel leden ingeschreven staan bij deze website zullen er ook bij jou in de buurt vele leuke leden te vinden zijn. Wanneer je deze dan benaderd dan zal je merken dat je snel een antwoord krijgt en dat deze leden ook allemaal op zoek zijn naar een leuke date. Schrijf je dan ook eens gratis in en zie hoe makkelijk en leuk het is.

 

regioflirten-kosten-screenshot

Regioflirten.nl Kosten abonnement

3 maanden

€ 49,90 p.m.
€ 49,90 p.m.
 • Premium lid

6 maanden

€ 29,90 p.m.
€ 29,90 p.m.
 • Premium lid

12 maanden

€24,90 p.m.
€24,90 p.m.
 • Premium lid

Gratis

€0,-
€0,-
 • Gratis Lid

De goedkoopste Regioflirten.nl credits kosten €0,66 per bericht bij aanschaf van 300 credits. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van “Regio Flirten” kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

 

Regioflirten.nl actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor deze datingsite

Verlopen acties en kortingen

Geen eerdere acties

Meer over RegioFlirten

RegioFlirten.nl opzeggen en account verwijderen

Regio flirten Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite Regioflirten.nl . Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met Regioflirten? Geef hieronder jouw reactie!

Regioflirten.nl – Kosten, Review en Ervaringen Welke online datingsite?

RegioFlirten.nl Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

2.7About the Author

Anoniem8 Ervaringen - Regioflirten.nl – Kosten, Review en Ervaringen

 1. marten marten says:

  aub geen mails meer zenden zeer ongeloofwaardig

 2. Suradj Suradj says:

  Alles is hier fake. Je wordt bedrogen waar je bij staat. Alles is nep mensen. NIET INTRAPPEN, zijn oplichters van formaat. Zelfs als iemand jou vier keer mailt met een verzoek, blijkt het steeds om een ” Thaise pop ” te gaan. KOOP DUS GEEN CREDITS, U WORDT ECHT BEDONDERD. DE MEIDEN BESTAAN IN HET ECHT NIET. Na meer dan 600 credits weet ik het echt.
  Als lang genoeg op de site blijft, komen de “dames” na 3 maanden met een andere naam. Doet denken aan de Nigeriaanse bende. U bent gewaarschuwd! !!

 3. M.Nulens M.Nulens says:

  Zeer;geachte heer

  Met dit schrijven xil ik u vragen om mij geen mal’s meer toe te zenden ,heb inmiddels een vriendin ge vonden dan heeft het geen zin meer om uit te kijken bij u
  Inmiddels onze op rechte dank

 4. Hermans Albert Hermans Albert says:

  Geachte,

  Gelieve er mee te stoppen aub !!

 5. jop53 jop53 says:

  volgens mij is het gewoon een paar mensen die achter de computer zitten en maar gredits vragen volgens mij kloppen de fotos ook niet ene keer zeggen ze ik kom uit gronigen en de andere keer uit leeuwarden dus mijn mening is gewoon geld klopperij

 6. Marcel Marcel says:

  Zeer ongeloofwaardige site, ik kreeg reacties van de aller mooiste vrouwen van Nederland, zelfs voor betaalde seks, walgelijk gewoon, Marcel

 7. Rene Rene says:

  Puur boeren bedrog, Na inschrijving 100 tot 150 mails per dag.
  Feek profielen. 2de bericht:
  kunnen we hier nog even wat beter kennis maken.

  na 5 berichtjes komt vraag letterlijk terug:

  kunnen we hier nog even wat beter kennis maken.

 8. Mika Mika says:

  Regioflirten.nl is pure oplichterij. Fake profielen en berichten. Meer dan 200 berichten op 2 dagen tijd is echt wel ongeloofwaardig. Zeker als ze komen van meisjes/vrouwen gaande van 20 jaar jonger tot 20 jaar ouder dan mezelf. Dat zulke sites niet offline gehaald worden snap ik echt niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑