Home / Regio-Datingsite.nl – Kosten, Review en Ervaringen
Regio-Datingsite.nl logo

Regio-Datingsite.nl - Kosten, Review en Ervaringen

De website van Regio-Datingsite.nl ziet er op zich goed verzorgd uit. Behoudens wat spelfouten hier en daar lijkt het op het eerste gezicht redelijk betrouwbaar. Maar wat al meteen vreemd is, als je op een profiel klikt word je doorgeleid naar een website genaamd Flirtplek.nl. Het lijkt er dus op dat de profielen voor de website van Regio-Dating.nl voor meerdere websites worden gebruikt. En dat wijst meestal op het gebruiken van fictieve profielen.

Regio-Datingsite.nl
2
Beoordeling 2

Contact verloopt via credits

Deze website werkt met zogenaamde credits voor het leggen van contacten. Je gaat geen abonnement aan voor een bepaalde periode, maar moet met je mobiele telefoon credits kopen. Hiermee kun je vervolgens berichten sturen. Dit is een kenmerkende eigenschap van minder betrouwbare datingsites. Doordat je alleen via betaalde credits contact kunt leggen word je verleid om steeds weer nieuwe credits te kopen.

Volgens reviews van mannen die de website hebben gebruikt wordt er afwijzend gereageerd als je voorstelt om elkaar buiten de website te leren kennen, zoals via een chatprogramma. Zodra je dit soort praktijken tegenkomt wordt het tijd om op je hoede te zijn. Een dame die aangeeft niet op Facebook te zitten kan nog kloppen. Maar als zij ook op talloze andere manieren geen contact wil, uitsluitend via de website, omdat dat “veiliger” zou zijn, dan moet je je afvragen of je met een echt persoon in contact bent. De kans is groot dat de berichten die je ontvangt door een medewerker van de website worden verstuurd.

Veel meer dames dan heren

Een tweede kenmerk van een datingsite die niet echt betrouwbaar is, is het feit dat er nauwelijks mannen te vinden zijn. Er wordt een overdadige hoeveelheid foto’s van dames getoond, de één kijkt nog zwoeler in de camera dan de ander. Maar als je probeert te zoeken naar een man dan vind je die nauwelijks. De profielen van de personen op de website zijn op zich wel volledig qua informatie. Je kunt zoeken per provincie en op mannen of vrouwen. De website biedt ook kandidaten uit België aan, ook hier kun je zoeken op provincies.

De kans op bedrog is groot

De website Regio-datingsite.nl lijkt niet betrouwbaar als het gaat om het vinden van een leuke date of het opbouwen van een relatie. De werkwijze is gelijk aan die van vele datingsites op het internet die uitsluitend zijn opgezet om geld te verdienen aan mensen die op zoek zijn naar een partner. Er zijn genoeg alternatieven te vinden die meer betrouwbaar zijn. Hoewel ook een betrouwbare website natuurlijk profielen kan bevatten van personen met verkeerde bedoelingen. Maar dat ligt dan niet in eerste instantie aan deze datingsite.

Regio-Datingsite.nl screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Regio-Datingsite.nl?

 • Goed verzorgde website die in eerste instantie betrouwbaar overkomt
 • Er is een koppeling met een website genaamd Flirtplek.nl. Dit wijst op onbetrouwbaarheid
 • Er kan alleen worden gecommuniceerd als je credits koopt
 • Contact buiten de website wordt afgehouden, waarschijnlijk om ervoor te zorgen dat je blijft betalen voor het versturen van berichten
 • Er wordt zeer waarschijnlijk gewerkt met fictieve profielen van niet bestaande personen
 • 2
  Populariteit
 • 2
  Gebruikersgemak
 • 2
  Functionaliteiten
 • 2
  Klantenservice
 • 2
  Kosten
 • 2 Gemiddeld
  Totaalscore
Laats bijgewerkt: 22 juni 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *