datingsite parship

Home » Qupid – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites

Laatst bijgewerkt op april 27th, 2016 | door Welke online datingsite?

82

Qupid – Kosten, Review en Ervaringen

 

De datingsite van Qupid is enorm. Zelf geven ze aan meer dan 180.000 leden te hebben. Dit hebben we niet nageteld maar er zijn zoveel leden dat dit best wel eens zou kunnen kloppen. Het grote voordeel van de vele leden is dat er ook veel leden bij jou uit de omgeving zullen komen. Hier kun je dan makkelijk mee afspreken. Het is een website waar je wel op zoek kunt gaan naar een serieuze relatie maar het is wel belangrijk om te weten dat er ook veel leden op zoek zijn naar spanning en avontuur. Wil je ook graag een avontuurtje beleven met een leuke man of vrouw dan is dat mogelijk en dan moet jij je snel inschrijven. Je zal zien dat het inschrijven snel gaat en dit is dan ook nog eens vaak helemaal gratis. Meteen na het inschrijven kun je dan kijken welke leuke leden er allemaal te vinden zijn op deze datingsite. Je zal dan zien dat er een grote diversiteit aan leden is. Wat deze leden gemeen hebben dat is dat ze makkelijk te benaderen zijn. De leden staan immers ingeschreven omdat ze nieuwe contacten op te doen. Zie je dan ook een leuk persoon dan kun je die gewoon benaderen en de kans is dan groot dat je al snel een reactie zal krijgen.

Gratis plekken bij Qupid.nl

Er zijn bij deze datingsite altijd maar een bepaald aantal gratis plekken te vinden als jij je wilt inschrijven. Dit zie je meteen staan bij de homepage. Heb je nu geen geluk en is er die dag geen gratis plek meer dan is het raadzaam om een dagje te wachten en dan te zien of het mogelijk is om je gratis in te schrijven. Dit bespaart je immers geld. Zie je wel dat het mogelijk is om je gratis in te schrijven dan moet je daar maar snel gebruik van maken.

Snel op zoek naar een leuke date

Wanneer jij je inschrijft bij een datingsite dan zal jij dit ook doen omdat je graag snel een leuke date wilt vinden. Dit hebben de mensen die deze datingsite hebben gemaakt goed begrepen. Je kunt hier dan ook makkelijk in contact komen met de leden en er zijn meerdere contactmogelijkheden. Wanneer je nog maar een paar dagen lid bent dan zal het je al opvallen dat je veel leuke nieuwe mensen hebt leren kennen.

Geen tijd te verspillen!

Groot is niet altijd beter toch is dat bij Qupid wel het geval. Het is fijn om te zien dat er hier zoveel leuke leden aanwezig zijn. Als we dan toch een nadeel zouden moeten noemen dan is het dat het soms moeilijk kiezen is. Wij willen je aanraden om te kijken of het mogelijk is je vandaag nog gratis in te schrijven. Wanneer dit het geval is dan moet je dit maar snel doen en kijken welke leuke leden er allemaal te vinden zijn. Het zal je dan echt verbazen hoe makkelijk het is om contact te leggen en hoe eenvoudig jij een date kunt vinden. Verspil dan ook geen tijd en zie meteen hoe uitgebreid deze datingsite wel niet is.

 

qupid-kosten-screenshot

 

Qupid kosten abonnement

Prijs Creditpack 10

€10,-
€10,-
 • Premium Membership

Prijs Creditpack 50

€42,50
€42,50
 • Premium Membership

Prijs Creditpack 100

€80,-
€80,-
 • Premium Membership

Gratis

€0,-
€0,-
 • Gratis Membership

De goedkoopste Qupid credits kosten €0,72 per credit bij aanschaf van 275 credits. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van Qupid.nl kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

Qupid.nl actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen.

Verlopen acties en kortingen

Meer over qupid.nl

Qupid.nl opzeggen en account verwijderen

Qupid Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite Qupid Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met Qupid? Geef hieronder jouw reactie!

 

Qupid Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

3About the Author

Anoniem82 Ervaringen - Qupid – Kosten, Review en Ervaringen

 1. Traats Traats says:

  Tja, mensen lezen niet. Dat is in veel gevallen dan al een slechte review waard 🙂

 2. Kurt Kurt says:

  Mensen die zogenaamd voor de gek worden gehouden snap ik niet? Ik heb nergens last van en heb in een tijdsbestek van 3 maanden, 2 dates gehad. Kost me wel ontzettend veel geld,,, maar ik ben hier voor de fun en ik heb daar wel wat voor over. Het schijnt dus gewoon te werken, ik zie de negativiteit hier niet van in?

 3. Ollof Ollof says:

  Ik kan me volkomen inleven mbt de reacties die ik lees. Het is zoals hier gezegd wordt, inderdaad waar je naar op zoek bent. Over de site zelf is niets negatiefs te melden, ziet er goed uit en je weet al snel wat voor type site het is. Na een maandje lid te zijn geweest, ben ik wel uitgekeken hier 🙂

 4. Ron87 Ron87 says:

  Mogelijk of niet, je komt uiteindelijk voor je plezier. Iedereen beleefd die op zijn of haar manier anders. Ik vind het lachen, ik wordt er hitsig van en dat pleasd me. Dus ik ben tevreden! Ik kan het dus andere ook aanraden.

  • Faas Faas says:

   Iedereen beleefd het op zijn of haar manier idd.. ik kan me alleen niet voorstellen dat je hier plezier uithaalt. Maar dat kan volledig aan mij liggen..

 5. MGTOW MGTOW says:

  Nagenoeg alle sites die met credits werken bevatten “fictieve profielen” . Hiermee zijn geen fysieke afspraken mogelijk. Dat staat dan in de algemene voorwaarden die vrijwel niemand leest. De berichten die je krijgt zijn dan van chatoperators die betaald krijgen voor elk bericht dat ze versturen.
  Als er ook echte profielen zijn dan zijn dat profielen van mannen die er ingetrapt zijn.

  • POTG POTG says:

   Ja zo denk ik er soms ook over. Ik moet je zeggen dat ik onlangs wel een gesprek had met iemand waarvan ik dacht dat ze wel wilde afspreken maar niets meer vernomen heb. Wil er niet te snel intrappen, maar de kans dat je kan afspreken is er wle, maar is klein. Meer op de entertainment gericht…

 6. Finnley Finnley says:

  De prijzen waren voorheen minder absurd dan nu, maarja ze moeten ergens het geld vandaan halen..
  8 credits 10 euro
  25 credits 27.50
  45 credits 47.50
  100 credits 95 euro
  250 credits 225 euro

  tja… oordeel zelf maar, 8 credits = 8 berichtjes, daar ben je zo doorheen natuurlijk :-/ Dus het kan lekker in de kosten lopen!

 7. Roberto Roberto says:

  Wat een parels.. alleen sommige zeker niet nee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑