datingsite parship

Home » Qupid – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites

Laatst bijgewerkt op april 27th, 2016 | door Welke online datingsite?

77

Qupid – Kosten, Review en Ervaringen

 

De datingsite van Qupid is enorm. Zelf geven ze aan meer dan 180.000 leden te hebben. Dit hebben we niet nageteld maar er zijn zoveel leden dat dit best wel eens zou kunnen kloppen. Het grote voordeel van de vele leden is dat er ook veel leden bij jou uit de omgeving zullen komen. Hier kun je dan makkelijk mee afspreken. Het is een website waar je wel op zoek kunt gaan naar een serieuze relatie maar het is wel belangrijk om te weten dat er ook veel leden op zoek zijn naar spanning en avontuur. Wil je ook graag een avontuurtje beleven met een leuke man of vrouw dan is dat mogelijk en dan moet jij je snel inschrijven. Je zal zien dat het inschrijven snel gaat en dit is dan ook nog eens vaak helemaal gratis. Meteen na het inschrijven kun je dan kijken welke leuke leden er allemaal te vinden zijn op deze datingsite. Je zal dan zien dat er een grote diversiteit aan leden is. Wat deze leden gemeen hebben dat is dat ze makkelijk te benaderen zijn. De leden staan immers ingeschreven omdat ze nieuwe contacten op te doen. Zie je dan ook een leuk persoon dan kun je die gewoon benaderen en de kans is dan groot dat je al snel een reactie zal krijgen.

Gratis plekken bij Qupid.nl

Er zijn bij deze datingsite altijd maar een bepaald aantal gratis plekken te vinden als jij je wilt inschrijven. Dit zie je meteen staan bij de homepage. Heb je nu geen geluk en is er die dag geen gratis plek meer dan is het raadzaam om een dagje te wachten en dan te zien of het mogelijk is om je gratis in te schrijven. Dit bespaart je immers geld. Zie je wel dat het mogelijk is om je gratis in te schrijven dan moet je daar maar snel gebruik van maken.

Snel op zoek naar een leuke date

Wanneer jij je inschrijft bij een datingsite dan zal jij dit ook doen omdat je graag snel een leuke date wilt vinden. Dit hebben de mensen die deze datingsite hebben gemaakt goed begrepen. Je kunt hier dan ook makkelijk in contact komen met de leden en er zijn meerdere contactmogelijkheden. Wanneer je nog maar een paar dagen lid bent dan zal het je al opvallen dat je veel leuke nieuwe mensen hebt leren kennen.

Geen tijd te verspillen!

Groot is niet altijd beter toch is dat bij Qupid wel het geval. Het is fijn om te zien dat er hier zoveel leuke leden aanwezig zijn. Als we dan toch een nadeel zouden moeten noemen dan is het dat het soms moeilijk kiezen is. Wij willen je aanraden om te kijken of het mogelijk is je vandaag nog gratis in te schrijven. Wanneer dit het geval is dan moet je dit maar snel doen en kijken welke leuke leden er allemaal te vinden zijn. Het zal je dan echt verbazen hoe makkelijk het is om contact te leggen en hoe eenvoudig jij een date kunt vinden. Verspil dan ook geen tijd en zie meteen hoe uitgebreid deze datingsite wel niet is.

 

qupid-kosten-screenshot

 

Qupid kosten abonnement

Prijs Creditpack 10

€10,-
€10,-
 • Premium Membership

Prijs Creditpack 50

€42,50
€42,50
 • Premium Membership

Prijs Creditpack 100

€80,-
€80,-
 • Premium Membership

Gratis

€0,-
€0,-
 • Gratis Membership

De goedkoopste Qupid credits kosten €0,72 per credit bij aanschaf van 275 credits. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van Qupid.nl kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

Qupid.nl actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen.

Verlopen acties en kortingen

Meer over qupid.nl

Qupid.nl opzeggen en account verwijderen

Qupid Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite Qupid Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met Qupid? Geef hieronder jouw reactie!

 

Qupid Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

3About the Author

Anoniem77 Ervaringen - Qupid – Kosten, Review en Ervaringen

 1. Dyon Dyon says:

  Er zitten wel degelijk minder mooie vrouwen tussen maarjaa… geef ze eens ongelijk :). Echter zijn er ook veel vrouwen die veel willen, komt allemaal een beetje ongeloofwaardig over. Ik ben er wel van overtuigd dat je na loop van tijd wel iemand echt zou kunnen ontmoeten om helemaal uit elkaar te trekken :-p

 2. Perry Perry says:

  Ben hier ook voor het leedvermaak. Dat gaat me tot nu toe erg goed af. Ja het is niet ideaal, maar met deze tijd is meer haalbaar niet mogelijk denk ik. Overigens ben ik ook niet heel actief, het is fijn om zelf te bepalen wanneer je inlogt zonder dat je onnodig betaald. Het zal over een bedrag gaan van 20-30 euro per maand wat ik hier spendeer. In principe best lachen! Misschien een half uurtje per dag ofzo.

  • Barthold12781 Barthold12781 says:

   Hallo Perry,

   k ben het volledig met je eens. Ik spendeer hier ook niet veel geld, maar ondanks dat, haal ik er wel plezier uit. Het is idd fijn om nergens aan vast te zitten, dus ik sluit me aan bij jouw reactie. Een aanrader.

 3. KelvinKLein KelvinKLein says:

  Het is belangrijk dat mensen de voorwaarden lezen voor ze zo’n waardeloze reactie achterlaten hier. Het gaat om leedvermaak. Voor de een leuker dan de ander, als je hier denkt te komen voor een leuke seksdate of wat anders, ja dan grijp je mis 🙂

 4. MGTOW MGTOW says:

  Alle sites die werken met ‘credits’ zijn nep.
  Een date ga je er niet vinden.
  De echte leden zijn allemaal mannen.

  • superboer superboer says:

   @mgtow, en date sites waar je geen credits hoeft te kopen dan? Ook nep? Nu zal Mevrouwtje het wel zwaar krijgen, kunnen niet meer op vakantie en terrasjes aan doen, en dan dat [onnodige] shop gedrag. Wat vind jij Mgtow? ik lees vaak in de profieltekst van de vrouw dat ze van vakantie, shoppen, dagjes en weekendjes weg houd, en netflixen terras wijn drinken en shoppen en meer van dat bla bla bla, maar een betaald abonnement kunnen of willen ze niet betalen op een date site.

   • MGTOW MGTOW says:

    Als je de datingprofielen leest dan zul je concluderen dat de meeste vrouwen consumerende activiteiten als hobby hebben (vandaar ook vaak ‘volslank’) en zelden echte hobbies hebben. Ook reizen ze heel de wereld rond, liegst naar gevaarlijke landen want dat is stoer.
    Natuurlijk moet je als man de portemonnee trekken want op het cruciale moment is ze als bij toverslag ineens ouderwets. Vrouwen op datingsites zijn van het ergste soort.

   • superboer superboer says:

    @Mgtow, Mee eens! Snap niet waarom ze op een dating site gaan staan als inactief lid! Betalen voor een abonnement ho maar. Maar wel graag op vakantie willen en uit eten en wijnen, ja de meesten zijn vet en zien er gewoon niet uit! Laten ze eerst maar eens zelf wat betalen ook voor de Man. Maar dat zal er wel niet inzitten Mgtow.

  • superboer superboer says:

   Van de Nederlandse Vrouw gaat gemiddeld niks van uit, zit niet veel in. En na hun 45 ste worden ze vet en takelen hard af.

   • MGTOW MGTOW says:

    Probleem is dat ook dikke en onaantrekkelijke vrouwen makkelijk een man kunnen regelen via een datingsite. Natuurlijk maar voor 1 nachtje. Daarom klagen vrouwen online massaal over ONS. Maar als ze genoegen zouden nemen met een man die net als zij ook minder aantrekkelijk is, dan zou de kans veel groter zijn op een relatie. Echter lijkt het wel hoe ouder hoe langer de eisenlijst.

   • superboer superboer says:

    @Mgtow/ Vind jij ook niet dat er van de Nederlandse Vrouw[en] weinig of niets van uit gaat? ik bedoel naar ons de Man[nen] Ook in het algemeen niet zo, koken willen of kunnen de meesten niet en klagen altijd over de Man zus en zo. Sporten doen ze alleen met mooi weer, aan hun uiterlijk beschikken ze maar weinig tijd naar verloop van tijd zien ze er niet meer uit, te vet en kleding wat niet staat en dan die haar van ze, pfff. Mgtow, kijk eens naar de italiaanse Dame;s das pas wat of de oost blok Vrouwen, cie zien er op hun 50ste puik uit en zijn niet lui aangelegd, kan de nederlandse vrouw[en] nog wat van leren. Hier stellen ze te veel eisen en willen/wensen te veel van ons de man.

 5. Arjan Arjan says:

  Hahah, jaa ik wil ook wel zo’n nummer. Ik slaag ook maar niet, erg jammer!

 6. Maximilio Maximilio says:

  De site geeft mij keer op keer voldoening. Ik ben er nu wel klaar mee, heb 2 dames kunnen vinden waarmee ik maandelijks kan afspreken zonder iets voor elkaar te voelen. Moet je eerlijk verklappen dat hier echt wel veel geld in ging zitten voor ik eindelijk een keertje beet had. Maar geduld is in deze, een schone zaak.

 7. Xander Xander says:

  Hallo!

  Het is best leuk! Gebruiksvriendelijkheid is erg hoog en daarmee krijg je veel leden. Filteren is makkelijk, houdt je iig weg van een eindeloze zoektocht.

 8. Lebbertje Lebbertje says:

  Twijfels om hier aan deel te nemen, heb mezelf aangemeld en die credit gebruikt, merk wel dat het erg heet kan worden in die chatroom. Daarom zit ik ook naakt te chatten hihhi

 9. Gohan Gohan says:

  Creditsystemen of niet, ik hou er van. Geen fysiek contact mogelijk? Fck it, ik vind die verhalen al genoeg om hier voldoening uit te halen. Die negativiteit van andere mensen gaat er bij mij niet in, natuurlijk moet je eerst lezen voor je ergens aan deel neemt, is toch met alles of niet?

  • Henkie T Henkie T says:

   Onzin ‘Gohan’ die verhalen zijn toch slecht? Je wilt toch echt kunnen afspreken. Daar gaat het uiteindelijk om. Maar ik kan er naast zitten 🙂

 10. MGTOW MGTOW says:

  Alle sites die met creditsystemen werken zijn nep.
  Nep in de zin dat je wordt vermaakt door chatoperators.
  Fysieke contacten zijn dan niet mogelijk.
  Dit staat verstopt in de algemene voorwaarden die bijna niemand leest.

  • superboer superboer says:

   @mgtow, en dan die sites zonder creditsystemen dan? werkt ook niet voor de man[nen]. Laatst las ik een verhaal hier dat een man verschillende vrouwen berichten had gezonden, 60 tal, maar geen 1 bericht had hij terug ontvangen! ook likes had hij gekregen maar als hij terug liked kreeg hij geen antwoord, de meeste mannen klagen dat de vrouwen niet reageren, niet uit zich zelf ook niet als je als man zijnde haar een bericht doet! Mgtow, speeddaten dan? zou dat beter werken dan een date site?

   • albert albert says:

    Speed daten is voor kanslozen mensen. Ik hoef niet 10 of 2 vrouwen te leren kennen. Wil je die man ja of nee en klaar dat is het. Waarom moet je 2x of 3x keren speed daten is gek houwerij. De vrouw kan de man uitbuiten en het zelfde spel is net zoals jou in de vriendenzone zetten. En binnen een uur heeft zij al 5 of 10 mannen gesproken. Het klinkt net als je in de rij moet staan bij zo’n apotheek met een bon met een nummer.

    Speed daten klinkt meer als een sex afspraakje. Speed daten is meer voor negers.

    Ik ken zelfs een goede vriend van mij is van India. Hij werd vaak door vrouwen buiten het spel gezet, want die vrouwen hadden veel mannen gehad en lichten de mannen op en willen geld en hadden en kinderen en hadden zoveel sex relaties dat geen man meer op ze spuugt. En hij is naar rusland gegaan en heeft een vrouw face to face ontmoet en ja die vrouw wilde wel.

   • hard gebakken karma op nederlanders hard gebakken karma op nederlanders says:

    Kickbokser Rico Verhoeven (30) en zijn partner Jacky Duchenne hebben na een relatie van 13 jaar besloten. Hahaha die zijn uit elkaar initiatief kwam van de vrouw om de boel af te breken dus uitmaken en ze hebben drie kinderen dus het spel is ook afgelopen. En ze zijn ook niet getrouwd. Nederlandse vrouwen kunnen nooit met 1 man oud worden. Moeten nog veel leren.

    Andere hazes en bridget zijn uit elkaar de initiatief kwam van de vrouw zelf. He he heleboel Nederlanders gaan uit elkaar.

   • lachen lachen says:

    Had ze haar rug maar door twee gebroken. Hadden we best wel hier gelachen van het genot. Dom achterlijke Nederlandse wijven en ze staat ook op instamgram om haar zelf naar te geven. Die vriendin van hem is ook zo’n vieze meid bah! Heb die instamgram gezien wat is ze super lelijke zeg.

    We blijven lachen om die dom achterlijke nederlanders. Ze leren dat nooit af.

   • MGTOW MGTOW says:

    @superboer
    Onderzoek heeft laten zien dat het merendeel van de mannen als onaantrekkelijk wordt bestempeld. Alleen de bovenste 10 tot 20% knapsten komt in aanmerking, moet uiteraard nog wel voldoen aan wat aanvullende eisen.
    De man die 60 berichten verstuurde behoorde kennelijk tot de resterende 80 a 90%. Dan heeft een datingsite geen zin

   • CBS CBS says:

    Inmiddels scheiden er jaarlijks tussen de 30.000 tot 35.000 stellen, blijkt uit cijfers van het CBS. Bij de meeste scheidingen – in maar liefst 70% van de gevallen – neemt de vrouw het initiatief. De gemiddelde leeftijd waarop mensen scheiden is 44 jaar, waarmee de meesten een relatie van 10 à 15 jaar beëindigen.

   • hero hero says:

    Als man hoef je echt niet knap te zijn. Er zitten ook super lelijke vrouwen tussen.
    Hahah. Ik zie er veel jonger uit dan de vrouwen waar ik vroeger mee had gedate. De vrouwen waren super lelijke joh. Ik heb wel eens met eentje gedate stonk alleen maar naar jointjes. Ik heb ook in het verleden vrouwen afgewezen. Ze waren super lelijk en hadden veel losse fladders in bed gehad.

    Ze hadden nog vele eisen, auto en een huis en ze vonden dat de man huis vrouw moest worden.

    Ik heb wel eens met drie blanke vrouwen gedate. Ze waren allemaal super lelijke en onverzorgd. Ze kwamen allemaal voor dat etentje en drankje en vonden allemaal dat ik moest betalen. En heb gezegd ik betaal voor mij zelf ieder voor zich zelf. Als je hun gezichten zag hahah kon je wel lachen.

    Ze gingen allemaal met een neger vandoor. Kijk maar om je heen de meeste mensen die blanke zijn gaan uit elkaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑