Home / Qupid – Kosten, Review en Ervaringen
Qupid logo

Qupid - Kosten, Review en Ervaringen

De datingsite van Qupid is enorm. Zelf geven ze aan meer dan 180.000 leden te hebben. Dit hebben we niet nageteld maar er zijn zoveel leden dat dit best wel eens zou kunnen kloppen. Het grote voordeel van de vele leden is dat er ook veel leden bij jou uit de omgeving zullen komen. Hier kun je dan makkelijk mee afspreken. Het is een website waar je wel op zoek kunt gaan naar een serieuze relatie maar het is wel belangrijk om te weten dat er ook veel leden op zoek zijn naar spanning en avontuur. 

Qupid
82 Ervaringen
3
Beoordeling 3

Wil je ook graag een avontuurtje beleven met een leuke man of vrouw dan is dat mogelijk en dan moet jij je snel inschrijven. Je zal zien dat het inschrijven snel gaat en dit is dan ook nog eens vaak helemaal gratis. Meteen na het inschrijven kun je dan kijken welke leuke leden er allemaal te vinden zijn op deze datingsite. Je zal dan zien dat er een grote diversiteit aan leden is. Wat deze leden gemeen hebben dat is dat ze makkelijk te benaderen zijn. De leden staan immers ingeschreven omdat ze nieuwe contacten op te doen. Zie je dan ook een leuk persoon dan kun je die gewoon benaderen en de kans is dan groot dat je al snel een reactie zal krijgen.

Gratis plekken bij Qupid.nl

Er zijn bij deze datingsite altijd maar een bepaald aantal gratis plekken te vinden als jij je wilt inschrijven. Dit zie je meteen staan bij de homepage. Heb je nu geen geluk en is er die dag geen gratis plek meer dan is het raadzaam om een dagje te wachten en dan te zien of het mogelijk is om je gratis in te schrijven. Dit bespaart je immers geld. Zie je wel dat het mogelijk is om je gratis in te schrijven dan moet je daar maar snel gebruik van maken.

Snel op zoek naar een leuke date

Wanneer jij je inschrijft bij een datingsite dan zal jij dit ook doen omdat je graag snel een leuke date wilt vinden. Dit hebben de mensen die deze datingsite hebben gemaakt goed begrepen. Je kunt hier dan ook makkelijk in contact komen met de leden en er zijn meerdere contactmogelijkheden. Wanneer je nog maar een paar dagen lid bent dan zal het je al opvallen dat je veel leuke nieuwe mensen hebt leren kennen.

Geen tijd te verspillen!

Groot is niet altijd beter toch is dat bij Qupid wel het geval. Het is fijn om te zien dat er hier zoveel leuke leden aanwezig zijn. Als we dan toch een nadeel zouden moeten noemen dan is het dat het soms moeilijk kiezen is. Wij willen je aanraden om te kijken of het mogelijk is je vandaag nog gratis in te schrijven. Wanneer dit het geval is dan moet je dit maar snel doen en kijken welke leuke leden er allemaal te vinden zijn. Het zal je dan echt verbazen hoe makkelijk het is om contact te leggen en hoe eenvoudig jij een date kunt vinden. Verspil dan ook geen tijd en zie meteen hoe uitgebreid deze datingsite wel niet is.

Qupid screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij Qupid?

De goedkoopste Qupid credits kosten €0,72 per credit bij aanschaf van 275 credits. Inschrijven is gratis!

  Wat zijn de plus- en minpunten van Qupid.nl?

  • Grote datebase met leden
  • Gedeeltelijk entertainment profielen
  • 3
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 3 Goed
   Totaalscore

  Qupid FAQ

  Hoe kan ik Qupid opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Qupid.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Qupid account.

  Qupid opzeggen

  Qupid.nl account verwijderen

  Stap 1: Open een nieuw tabblad en ga naar www.qupid.nl en klik op “Login” (roze button rechts bovenin het scherm)

  Stap 2: Vul je hier uw accountgevens in en klik dan op de zwarte “login” button.

  Je bent nu ingelogd!

   

  Stap 3: Klik nu op de button “Mijn profiel” bovenaan in het scherm.

  Stap 4: Er is een nieuwe pagina geopend. scroll naar beneden tot het kopje “Profiel Verwijderen” Klik hier op de button met de tekst: “Verwijder mijn profiel”.

  Stap 5: Geef een reden voor het uitschrijven door op 1 van de rondjes te klikken. Type vervolgens iets in het tekstveld. (minimaal 4 letters)

  Stap 6: Klik nu op de grijze button met de tekst: “Verwijder profiel”.

  Je hebt nu je account verwijderd op Qupid.nl!

  Laats bijgewerkt: 25 april 2022

  82 reacties op “Qupid – Kosten, Review en Ervaringen”

  1. Avatar for Traats Traats schreef:

   Tja, mensen lezen niet. Dat is in veel gevallen dan al een slechte review waard 🙂

  2. Avatar for Kurt Kurt schreef:

   Mensen die zogenaamd voor de gek worden gehouden snap ik niet? Ik heb nergens last van en heb in een tijdsbestek van 3 maanden, 2 dates gehad. Kost me wel ontzettend veel geld,,, maar ik ben hier voor de fun en ik heb daar wel wat voor over. Het schijnt dus gewoon te werken, ik zie de negativiteit hier niet van in?

  3. Avatar for Ollof Ollof schreef:

   Ik kan me volkomen inleven mbt de reacties die ik lees. Het is zoals hier gezegd wordt, inderdaad waar je naar op zoek bent. Over de site zelf is niets negatiefs te melden, ziet er goed uit en je weet al snel wat voor type site het is. Na een maandje lid te zijn geweest, ben ik wel uitgekeken hier 🙂

  4. Avatar for Ron87 Ron87 schreef:

   Mogelijk of niet, je komt uiteindelijk voor je plezier. Iedereen beleefd die op zijn of haar manier anders. Ik vind het lachen, ik wordt er hitsig van en dat pleasd me. Dus ik ben tevreden! Ik kan het dus andere ook aanraden.

   • Avatar for Faas Faas schreef:

    Iedereen beleefd het op zijn of haar manier idd.. ik kan me alleen niet voorstellen dat je hier plezier uithaalt. Maar dat kan volledig aan mij liggen..

  5. Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Nagenoeg alle sites die met credits werken bevatten “fictieve profielen” . Hiermee zijn geen fysieke afspraken mogelijk. Dat staat dan in de algemene voorwaarden die vrijwel niemand leest. De berichten die je krijgt zijn dan van chatoperators die betaald krijgen voor elk bericht dat ze versturen.
   Als er ook echte profielen zijn dan zijn dat profielen van mannen die er ingetrapt zijn.

   • Avatar for POTG POTG schreef:

    Ja zo denk ik er soms ook over. Ik moet je zeggen dat ik onlangs wel een gesprek had met iemand waarvan ik dacht dat ze wel wilde afspreken maar niets meer vernomen heb. Wil er niet te snel intrappen, maar de kans dat je kan afspreken is er wle, maar is klein. Meer op de entertainment gericht…

  6. Avatar for Finnley Finnley schreef:

   De prijzen waren voorheen minder absurd dan nu, maarja ze moeten ergens het geld vandaan halen..
   8 credits 10 euro
   25 credits 27.50
   45 credits 47.50
   100 credits 95 euro
   250 credits 225 euro

   tja… oordeel zelf maar, 8 credits = 8 berichtjes, daar ben je zo doorheen natuurlijk :-/ Dus het kan lekker in de kosten lopen!

   • Avatar for superboer superboer schreef:

    @finnely… beter is nog; 0 credits voor 0 euro. toch? snap niet dat mensen er intrappen, wat ;n onzin.

  7. Avatar for Roberto Roberto schreef:

   Wat een parels.. alleen sommige zeker niet nee.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.