Home / Vind de liefde van je leven: Top 10 beste datingsites! / Qupid review: onze ervaringen en kosten uitgelegd!
Qupid logo

Qupid review: onze ervaringen en kosten uitgelegd!

Qupid is een populaire datingsite in Nederland met meer dan 180.000 leden. Op deze site kun je op zoek gaan naar een serieuze relatie, maar er zijn ook veel leden die op zoek zijn naar spanning en avontuur. Een groot voordeel van Qupid is dat er veel leden uit jouw omgeving komen, waardoor je gemakkelijk kunt afspreken. De site is gebruiksvriendelijk en heeft een overzichtelijk dashboard waar je al jouw matches en berichten kunt vinden. In deze review bespreken we de kosten van Qupid, de opties die de site biedt en de ervaringen van andere gebruikers. Lees verder en ontdek of Qupid de datingsite is waar jij naar op zoek bent.

Qupid
82 Ervaringen
3.2
Beoordeling 3.2

Qupid: voor serieuze relaties én casual dates

De datingsite van Qupid is enorm. Zelf geven ze aan meer dan 180.000 leden te hebben. Dit hebben we niet nageteld maar er zijn zoveel leden dat dit best wel eens zou kunnen kloppen. Het grote voordeel van de vele leden is dat er ook veel leden bij jou uit de omgeving zullen komen. Hier kun je dan makkelijk mee afspreken. Het is een website waar je wel op zoek kunt gaan naar een serieuze relatie maar het is wel belangrijk om te weten dat er ook veel leden op zoek zijn naar spanning en avontuur.

YouTube player

Op zoek naar spanning en avontuur?

Wil je ook graag een avontuurtje beleven met een leuke man of vrouw dan is dat mogelijk en dan moet jij je snel inschrijven. Je zal zien dat het inschrijven snel gaat en dit is dan ook nog eens vaak helemaal gratis. Meteen na het inschrijven kun je dan kijken welke leuke leden er allemaal te vinden zijn op deze datingsite. Je zal dan zien dat er een grote diversiteit aan leden is. Wat deze leden gemeen hebben dat is dat ze makkelijk te benaderen zijn. De leden staan immers ingeschreven omdat ze nieuwe contacten op te doen. Zie je dan ook een leuk persoon dan kun je die gewoon benaderen en de kans is dan groot dat je al snel een reactie zal krijgen.

Gratis plekken bij Qupid.nl

Er zijn bij deze datingsite altijd maar een bepaald aantal gratis plekken te vinden als jij je wilt inschrijven. Dit zie je meteen staan bij de homepage. Heb je nu geen geluk en is er die dag geen gratis plek meer dan is het raadzaam om een dagje te wachten en dan te zien of het mogelijk is om je gratis in te schrijven. Dit bespaart je immers geld. Zie je wel dat het mogelijk is om je gratis in te schrijven dan moet je daar maar snel gebruik van maken.

Qupid screenshot

Snel op zoek naar een leuke date

Wanneer jij je inschrijft bij een datingsite dan zal jij dit ook doen omdat je graag snel een leuke date wilt vinden. Dit hebben de mensen die deze datingsite hebben gemaakt goed begrepen. Je kunt hier dan ook makkelijk in contact komen met de leden en er zijn meerdere contactmogelijkheden. Wanneer je nog maar een paar dagen lid bent dan zal het je al opvallen dat je veel leuke nieuwe mensen hebt leren kennen.

Geen tijd te verspillen!

Groot is niet altijd beter toch is dat bij Qupid wel het geval. Het is fijn om te zien dat er hier zoveel leuke leden aanwezig zijn. Als we dan toch een nadeel zouden moeten noemen dan is het dat het soms moeilijk kiezen is. Wij willen je aanraden om te kijken of het mogelijk is je vandaag nog gratis in te schrijven. Wanneer dit het geval is dan moet je dit maar snel doen en kijken welke leuke leden er allemaal te vinden zijn. Het zal je dan echt verbazen hoe makkelijk het is om contact te leggen en hoe eenvoudig jij een date kunt vinden. Verspil dan ook geen tijd en zie meteen hoe uitgebreid deze datingsite wel niet is.

Qupid dashboard

Wat kost een lidmaatschap bij Qupid?

De goedkoopste Qupid credits kosten €0,72 per credit bij aanschaf van 275 credits. Inschrijven is gratis!

  Wat zijn de plus- en minpunten van Qupid.nl?

  • Qupid.nl biedt een brede selectie van potentiële dates en partners, wat de kans vergroot dat je iemand vindt die bij je past.
  • De website is over het algemeen gemakkelijk te gebruiken, met een intuïtieve interface en handige functies om profielen te doorzoeken en contact te leggen met andere leden.
  • Qupid.nl biedt een gratis basislidmaatschap, wat toegang geeft tot basisfuncties en de mogelijkheid om de site te verkennen voordat je besluit te upgraden naar een premium lidmaatschap.
  • De mobiele app van Qupid.nl maakt online daten nog toegankelijker, zodat je onderweg kunt communiceren met andere leden.
  • Qupid.nl organiseert regelmatig evenementen en activiteiten voor leden om elkaar persoonlijk te ontmoeten, wat een leuke en sociale manier kan zijn om nieuwe mensen te leren kennen.
  • Hoewel er een gratis basislidmaatschap is, brengt Qupid.nl kosten in rekening voor toegang tot premiumfuncties, wat voor sommige gebruikers een drempel kan zijn.
  • Sommige gebruikers vinden dat de zoekopties op de website beperkt zijn en meer filtermogelijkheden zouden waarderen om nauwkeuriger te kunnen zoeken naar potentiële matches.
  • Zoals bij veel online datingsites, zijn er altijd zorgen over privacy en de bescherming van persoonlijke gegevens. Het is belangrijk om bewust te zijn van de privacy-instellingen en voorzorgsmaatregelen op de site.
  • Net als bij andere datingsites kunnen er vervalsingen en nepprofielen voorkomen, wat de ervaring voor echte gebruikers kan verstoren.
  • Qupid.nl is gericht op een specifieke doelgroep, dus het kan zijn dat het niet de beste keuze is voor mensen die op zoek zijn naar een specifiek type relatie of doelgroep.

  Qupid: de veelzijdige datingsite met lage kosten

  Al met al is Qupid een populaire datingsite met een groot aantal leden, waardoor de kans groot is dat je iemand uit jouw omgeving ontmoet. De site biedt zowel de mogelijkheid om op zoek te gaan naar een serieuze relatie als naar spanning en avontuur. De kosten van een abonnement zijn relatief laag in vergelijking met andere datingsites. Ook de gebruiksvriendelijke interface en de handige zoek- en filterfuncties maken Qupid een fijne datingsite om te gebruiken. De ervaringen van andere gebruikers zijn overwegend positief. Als je op zoek bent naar een veelzijdige datingsite met veel leden, is Qupid zeker het overwegen waard.

  Qupid profielen

  • 3.2

   Populariteit

   Qupid is een populaire datingsite met een groot aantal leden, waardoor de kans groot is dat je iemand uit jouw omgeving ontmoet.

  • 3

   Gebruikersgemak

   De interface van Qupid is gebruiksvriendelijk en de zoek- en filterfuncties zijn handig en efficiënt.

  • 3.2

   Functionaliteiten

   Qupid biedt de mogelijkheid om op zoek te gaan naar zowel serieuze relaties als spanning en avontuur. Ook zijn er diverse functionaliteiten, zoals chatten en het versturen van flirts.

  • 3

   Klantenservice

   De klantenservice van Qupid is goed bereikbaar en reageert snel op vragen en problemen.

  • 3.2

   Kosten

   De kosten van een abonnement bij Qupid zijn relatief laag in vergelijking met andere datingsites.

  • 3.1 Goed

   Totaalscore

   Al met al scoort Qupid goed op populariteit, gebruikersgemak, functionaliteiten, klantenservice en kosten, waardoor het zeker een datingsite is om te overwegen.

  Qupid FAQ

  Hoe kan ik Qupid opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Qupid.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Qupid account.

  Qupid opzeggen

  Qupid.nl account verwijderen

  Stap 1: Open een nieuw tabblad en ga naar www.qupid.nl en klik op “Login” (roze button rechts bovenin het scherm)

  Stap 2: Vul je hier uw accountgevens in en klik dan op de zwarte “login” button.

  Je bent nu ingelogd!

   

  Stap 3: Klik nu op de button “Mijn profiel” bovenaan in het scherm.

  Stap 4: Er is een nieuwe pagina geopend. scroll naar beneden tot het kopje “Profiel Verwijderen” Klik hier op de button met de tekst: “Verwijder mijn profiel”.

  Stap 5: Geef een reden voor het uitschrijven door op 1 van de rondjes te klikken. Type vervolgens iets in het tekstveld. (minimaal 4 letters)

  Stap 6: Klik nu op de grijze button met de tekst: “Verwijder profiel”.

  Je hebt nu je account verwijderd op Qupid.nl!

  Wat zijn de kosten voor een lidmaatschap op Qupid?

  De kosten voor een lidmaatschap op Qupid zijn afhankelijk van de duur van het abonnement. Een abonnement van 1 maand kost € 21,99, een abonnement van 3 maanden kost € 44,97 (oftewel € 14,99 per maand) en een abonnement van 6 maanden kost € 65,94 (oftewel € 10,99 per maand).

  Kan ik Qupid eerst gratis uitproberen?

  Ja, het is mogelijk om Qupid gratis uit te proberen. Na registratie op de website kun je gebruik maken van een gratis account. Met een gratis account kun je onder andere profielen bekijken en berichten ontvangen en lezen. Om zelf berichten te kunnen versturen en onbeperkt gebruik te maken van de functionaliteiten van de website dien je een betaald abonnement af te sluiten.

  Is Qupid een betrouwbare datingsite?

  Qupid is een datingsite die zich richt op serieuze dating en het vinden van een duurzame relatie. De website is onderdeel van Safe Dating Networks, een organisatie die meerdere datingsites beheert en zich inzet voor veilig en betrouwbaar online daten. Qupid heeft daarnaast een keurmerk van de Thuiswinkel Organisatie, wat garant staat voor een veilige en betrouwbare dienstverlening.

  Hoe kan ik mijn Qupid abonnement opzeggen?

  Je kunt je Qupid abonnement opzeggen door in te loggen op de website en naar het menu ‘mijn account’ te gaan. Vervolgens kun je bij ‘abonnement beheren’ kiezen voor ‘abonnement stopzetten’. Het is belangrijk om dit minimaal 1 dag voor de verlengingsdatum van je abonnement te doen om te voorkomen dat je nog een periode aan het abonnement vastzit.

  Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice van Qupid?

  Als je vragen hebt of hulp nodig hebt kun je contact opnemen met de klantenservice van Qupid via het contactformulier op de website. Daarnaast kun je ook een e-mail sturen naar support@qupid.nl. De klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur en streeft ernaar om binnen 48 uur te antwoorden op vragen en verzoeken.

  Laats bijgewerkt: 09 oktober 2023

  82 reacties op “Qupid review: onze ervaringen en kosten uitgelegd!”

  1. Traats schreef:

   Tja, mensen lezen niet. Dat is in veel gevallen dan al een slechte review waard 🙂

  2. Kurt schreef:

   Mensen die zogenaamd voor de gek worden gehouden snap ik niet? Ik heb nergens last van en heb in een tijdsbestek van 3 maanden, 2 dates gehad. Kost me wel ontzettend veel geld,,, maar ik ben hier voor de fun en ik heb daar wel wat voor over. Het schijnt dus gewoon te werken, ik zie de negativiteit hier niet van in?

  3. Ollof schreef:

   Ik kan me volkomen inleven mbt de reacties die ik lees. Het is zoals hier gezegd wordt, inderdaad waar je naar op zoek bent. Over de site zelf is niets negatiefs te melden, ziet er goed uit en je weet al snel wat voor type site het is. Na een maandje lid te zijn geweest, ben ik wel uitgekeken hier 🙂

  4. Faas schreef:

   Iedereen beleefd het op zijn of haar manier idd.. ik kan me alleen niet voorstellen dat je hier plezier uithaalt. Maar dat kan volledig aan mij liggen..

  5. Ron87 schreef:

   Mogelijk of niet, je komt uiteindelijk voor je plezier. Iedereen beleefd die op zijn of haar manier anders. Ik vind het lachen, ik wordt er hitsig van en dat pleasd me. Dus ik ben tevreden! Ik kan het dus andere ook aanraden.

  6. POTG schreef:

   Ja zo denk ik er soms ook over. Ik moet je zeggen dat ik onlangs wel een gesprek had met iemand waarvan ik dacht dat ze wel wilde afspreken maar niets meer vernomen heb. Wil er niet te snel intrappen, maar de kans dat je kan afspreken is er wle, maar is klein. Meer op de entertainment gericht…

  7. MGTOW schreef:

   Nagenoeg alle sites die met credits werken bevatten “fictieve profielen” . Hiermee zijn geen fysieke afspraken mogelijk. Dat staat dan in de algemene voorwaarden die vrijwel niemand leest. De berichten die je krijgt zijn dan van chatoperators die betaald krijgen voor elk bericht dat ze versturen.
   Als er ook echte profielen zijn dan zijn dat profielen van mannen die er ingetrapt zijn.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  ---