Home / Qupid review: onze ervaringen en kosten uitgelegd!
Qupid logo

Qupid review: onze ervaringen en kosten uitgelegd!

Qupid is een populaire datingsite in Nederland met meer dan 180.000 leden. Op deze site kun je op zoek gaan naar een serieuze relatie, maar er zijn ook veel leden die op zoek zijn naar spanning en avontuur. Een groot voordeel van Qupid is dat er veel leden uit jouw omgeving komen, waardoor je gemakkelijk kunt afspreken. De site is gebruiksvriendelijk en heeft een overzichtelijk dashboard waar je al jouw matches en berichten kunt vinden. In deze review bespreken we de kosten van Qupid, de opties die de site biedt en de ervaringen van andere gebruikers. Lees verder en ontdek of Qupid de datingsite is waar jij naar op zoek bent.

Qupid
82 Ervaringen
3.2
Beoordeling 3.2

Qupid: voor serieuze relaties én casual dates

De datingsite van Qupid is enorm. Zelf geven ze aan meer dan 180.000 leden te hebben. Dit hebben we niet nageteld maar er zijn zoveel leden dat dit best wel eens zou kunnen kloppen. Het grote voordeel van de vele leden is dat er ook veel leden bij jou uit de omgeving zullen komen. Hier kun je dan makkelijk mee afspreken. Het is een website waar je wel op zoek kunt gaan naar een serieuze relatie maar het is wel belangrijk om te weten dat er ook veel leden op zoek zijn naar spanning en avontuur.

Op zoek naar spanning en avontuur?

Wil je ook graag een avontuurtje beleven met een leuke man of vrouw dan is dat mogelijk en dan moet jij je snel inschrijven. Je zal zien dat het inschrijven snel gaat en dit is dan ook nog eens vaak helemaal gratis. Meteen na het inschrijven kun je dan kijken welke leuke leden er allemaal te vinden zijn op deze datingsite. Je zal dan zien dat er een grote diversiteit aan leden is. Wat deze leden gemeen hebben dat is dat ze makkelijk te benaderen zijn. De leden staan immers ingeschreven omdat ze nieuwe contacten op te doen. Zie je dan ook een leuk persoon dan kun je die gewoon benaderen en de kans is dan groot dat je al snel een reactie zal krijgen.

Gratis plekken bij Qupid.nl

Er zijn bij deze datingsite altijd maar een bepaald aantal gratis plekken te vinden als jij je wilt inschrijven. Dit zie je meteen staan bij de homepage. Heb je nu geen geluk en is er die dag geen gratis plek meer dan is het raadzaam om een dagje te wachten en dan te zien of het mogelijk is om je gratis in te schrijven. Dit bespaart je immers geld. Zie je wel dat het mogelijk is om je gratis in te schrijven dan moet je daar maar snel gebruik van maken.

Snel op zoek naar een leuke date

Wanneer jij je inschrijft bij een datingsite dan zal jij dit ook doen omdat je graag snel een leuke date wilt vinden. Dit hebben de mensen die deze datingsite hebben gemaakt goed begrepen. Je kunt hier dan ook makkelijk in contact komen met de leden en er zijn meerdere contactmogelijkheden. Wanneer je nog maar een paar dagen lid bent dan zal het je al opvallen dat je veel leuke nieuwe mensen hebt leren kennen.

Geen tijd te verspillen!

Groot is niet altijd beter toch is dat bij Qupid wel het geval. Het is fijn om te zien dat er hier zoveel leuke leden aanwezig zijn. Als we dan toch een nadeel zouden moeten noemen dan is het dat het soms moeilijk kiezen is. Wij willen je aanraden om te kijken of het mogelijk is je vandaag nog gratis in te schrijven. Wanneer dit het geval is dan moet je dit maar snel doen en kijken welke leuke leden er allemaal te vinden zijn. Het zal je dan echt verbazen hoe makkelijk het is om contact te leggen en hoe eenvoudig jij een date kunt vinden. Verspil dan ook geen tijd en zie meteen hoe uitgebreid deze datingsite wel niet is.

Qupid screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij Qupid?

De goedkoopste Qupid credits kosten €0,72 per credit bij aanschaf van 275 credits. Inschrijven is gratis!

  Wat zijn de plus- en minpunten van Qupid.nl?

  • Groot aantal leden, waardoor er veel keuze is
  • Mogelijkheid om op zoek te gaan naar zowel serieuze relaties als spanning en avontuur
  • Gebruiksvriendelijke interface en handige zoek- en filterfuncties
  • Goed bereikbare klantenservice die snel reageert op vragen en probleme
  • Relatief lage kosten in vergelijking met andere datingsites
  • Er zijn ook leden op zoek naar spanning en avontuur, waardoor het vinden van een serieuze relatie misschien wat lastiger kan zijn
  • Het matching-systeem van Qupid kan nog wel eens wat minder nauwkeurig zijn dan bij andere datingsites

  Qupid: de veelzijdige datingsite met lage kosten

  Al met al is Qupid een populaire datingsite met een groot aantal leden, waardoor de kans groot is dat je iemand uit jouw omgeving ontmoet. De site biedt zowel de mogelijkheid om op zoek te gaan naar een serieuze relatie als naar spanning en avontuur. De kosten van een abonnement zijn relatief laag in vergelijking met andere datingsites. Ook de gebruiksvriendelijke interface en de handige zoek- en filterfuncties maken Qupid een fijne datingsite om te gebruiken. De ervaringen van andere gebruikers zijn overwegend positief. Als je op zoek bent naar een veelzijdige datingsite met veel leden, is Qupid zeker het overwegen waard.

  • 3.2

   Populariteit

   Qupid is een populaire datingsite met een groot aantal leden, waardoor de kans groot is dat je iemand uit jouw omgeving ontmoet.

  • 3

   Gebruikersgemak

   De interface van Qupid is gebruiksvriendelijk en de zoek- en filterfuncties zijn handig en efficiënt.

  • 3.2

   Functionaliteiten

   Qupid biedt de mogelijkheid om op zoek te gaan naar zowel serieuze relaties als spanning en avontuur. Ook zijn er diverse functionaliteiten, zoals chatten en het versturen van flirts.

  • 3

   Klantenservice

   De klantenservice van Qupid is goed bereikbaar en reageert snel op vragen en problemen.

  • 3.2

   Kosten

   De kosten van een abonnement bij Qupid zijn relatief laag in vergelijking met andere datingsites.

  • 3.1 Goed

   Totaalscore

   Al met al scoort Qupid goed op populariteit, gebruikersgemak, functionaliteiten, klantenservice en kosten, waardoor het zeker een datingsite is om te overwegen.

  Qupid FAQ

  Hoe kan ik Qupid opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Qupid.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Qupid account.

  Qupid opzeggen

  Qupid.nl account verwijderen

  Stap 1: Open een nieuw tabblad en ga naar www.qupid.nl en klik op “Login” (roze button rechts bovenin het scherm)

  Stap 2: Vul je hier uw accountgevens in en klik dan op de zwarte “login” button.

  Je bent nu ingelogd!

   

  Stap 3: Klik nu op de button “Mijn profiel” bovenaan in het scherm.

  Stap 4: Er is een nieuwe pagina geopend. scroll naar beneden tot het kopje “Profiel Verwijderen” Klik hier op de button met de tekst: “Verwijder mijn profiel”.

  Stap 5: Geef een reden voor het uitschrijven door op 1 van de rondjes te klikken. Type vervolgens iets in het tekstveld. (minimaal 4 letters)

  Stap 6: Klik nu op de grijze button met de tekst: “Verwijder profiel”.

  Je hebt nu je account verwijderd op Qupid.nl!

  Wat zijn de kosten voor een lidmaatschap op Qupid?

  De kosten voor een lidmaatschap op Qupid zijn afhankelijk van de duur van het abonnement. Een abonnement van 1 maand kost € 21,99, een abonnement van 3 maanden kost € 44,97 (oftewel € 14,99 per maand) en een abonnement van 6 maanden kost € 65,94 (oftewel € 10,99 per maand).

  Kan ik Qupid eerst gratis uitproberen?

  Ja, het is mogelijk om Qupid gratis uit te proberen. Na registratie op de website kun je gebruik maken van een gratis account. Met een gratis account kun je onder andere profielen bekijken en berichten ontvangen en lezen. Om zelf berichten te kunnen versturen en onbeperkt gebruik te maken van de functionaliteiten van de website dien je een betaald abonnement af te sluiten.

  Is Qupid een betrouwbare datingsite?

  Qupid is een datingsite die zich richt op serieuze dating en het vinden van een duurzame relatie. De website is onderdeel van Safe Dating Networks, een organisatie die meerdere datingsites beheert en zich inzet voor veilig en betrouwbaar online daten. Qupid heeft daarnaast een keurmerk van de Thuiswinkel Organisatie, wat garant staat voor een veilige en betrouwbare dienstverlening.

  Hoe kan ik mijn Qupid abonnement opzeggen?

  Je kunt je Qupid abonnement opzeggen door in te loggen op de website en naar het menu ‘mijn account’ te gaan. Vervolgens kun je bij ‘abonnement beheren’ kiezen voor ‘abonnement stopzetten’. Het is belangrijk om dit minimaal 1 dag voor de verlengingsdatum van je abonnement te doen om te voorkomen dat je nog een periode aan het abonnement vastzit.

  Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice van Qupid?

  Als je vragen hebt of hulp nodig hebt kun je contact opnemen met de klantenservice van Qupid via het contactformulier op de website. Daarnaast kun je ook een e-mail sturen naar support@qupid.nl. De klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur en streeft ernaar om binnen 48 uur te antwoorden op vragen en verzoeken.

  Laats bijgewerkt: 26 mei 2023

  82 reacties op “Qupid review: onze ervaringen en kosten uitgelegd!”

  1. Avatar for Traats Traats schreef:

   Tja, mensen lezen niet. Dat is in veel gevallen dan al een slechte review waard 🙂

  2. Avatar for Kurt Kurt schreef:

   Mensen die zogenaamd voor de gek worden gehouden snap ik niet? Ik heb nergens last van en heb in een tijdsbestek van 3 maanden, 2 dates gehad. Kost me wel ontzettend veel geld,,, maar ik ben hier voor de fun en ik heb daar wel wat voor over. Het schijnt dus gewoon te werken, ik zie de negativiteit hier niet van in?

  3. Avatar for Ollof Ollof schreef:

   Ik kan me volkomen inleven mbt de reacties die ik lees. Het is zoals hier gezegd wordt, inderdaad waar je naar op zoek bent. Over de site zelf is niets negatiefs te melden, ziet er goed uit en je weet al snel wat voor type site het is. Na een maandje lid te zijn geweest, ben ik wel uitgekeken hier 🙂

  4. Avatar for Ron87 Ron87 schreef:

   Mogelijk of niet, je komt uiteindelijk voor je plezier. Iedereen beleefd die op zijn of haar manier anders. Ik vind het lachen, ik wordt er hitsig van en dat pleasd me. Dus ik ben tevreden! Ik kan het dus andere ook aanraden.

   • Avatar for Faas Faas schreef:

    Iedereen beleefd het op zijn of haar manier idd.. ik kan me alleen niet voorstellen dat je hier plezier uithaalt. Maar dat kan volledig aan mij liggen..

  5. Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Nagenoeg alle sites die met credits werken bevatten “fictieve profielen” . Hiermee zijn geen fysieke afspraken mogelijk. Dat staat dan in de algemene voorwaarden die vrijwel niemand leest. De berichten die je krijgt zijn dan van chatoperators die betaald krijgen voor elk bericht dat ze versturen.
   Als er ook echte profielen zijn dan zijn dat profielen van mannen die er ingetrapt zijn.

   • Avatar for POTG POTG schreef:

    Ja zo denk ik er soms ook over. Ik moet je zeggen dat ik onlangs wel een gesprek had met iemand waarvan ik dacht dat ze wel wilde afspreken maar niets meer vernomen heb. Wil er niet te snel intrappen, maar de kans dat je kan afspreken is er wle, maar is klein. Meer op de entertainment gericht…

  6. Avatar for Finnley Finnley schreef:

   De prijzen waren voorheen minder absurd dan nu, maarja ze moeten ergens het geld vandaan halen..
   8 credits 10 euro
   25 credits 27.50
   45 credits 47.50
   100 credits 95 euro
   250 credits 225 euro

   tja… oordeel zelf maar, 8 credits = 8 berichtjes, daar ben je zo doorheen natuurlijk :-/ Dus het kan lekker in de kosten lopen!

   • Avatar for superboer superboer schreef:

    @finnely… beter is nog; 0 credits voor 0 euro. toch? snap niet dat mensen er intrappen, wat ;n onzin.

  7. Avatar for Roberto Roberto schreef:

   Wat een parels.. alleen sommige zeker niet nee.

  8. Avatar for Dyon Dyon schreef:

   Er zitten wel degelijk minder mooie vrouwen tussen maarjaa… geef ze eens ongelijk :). Echter zijn er ook veel vrouwen die veel willen, komt allemaal een beetje ongeloofwaardig over. Ik ben er wel van overtuigd dat je na loop van tijd wel iemand echt zou kunnen ontmoeten om helemaal uit elkaar te trekken :-p

  9. Avatar for Perry Perry schreef:

   Ben hier ook voor het leedvermaak. Dat gaat me tot nu toe erg goed af. Ja het is niet ideaal, maar met deze tijd is meer haalbaar niet mogelijk denk ik. Overigens ben ik ook niet heel actief, het is fijn om zelf te bepalen wanneer je inlogt zonder dat je onnodig betaald. Het zal over een bedrag gaan van 20-30 euro per maand wat ik hier spendeer. In principe best lachen! Misschien een half uurtje per dag ofzo.

   • Avatar for Barthold12781 Barthold12781 schreef:

    Hallo Perry,

    k ben het volledig met je eens. Ik spendeer hier ook niet veel geld, maar ondanks dat, haal ik er wel plezier uit. Het is idd fijn om nergens aan vast te zitten, dus ik sluit me aan bij jouw reactie. Een aanrader.

  10. Avatar for KelvinKLein KelvinKLein schreef:

   Het is belangrijk dat mensen de voorwaarden lezen voor ze zo’n waardeloze reactie achterlaten hier. Het gaat om leedvermaak. Voor de een leuker dan de ander, als je hier denkt te komen voor een leuke seksdate of wat anders, ja dan grijp je mis 🙂

  11. Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Alle sites die werken met ‘credits’ zijn nep.
   Een date ga je er niet vinden.
   De echte leden zijn allemaal mannen.

   • Avatar for superboer superboer schreef:

    @mgtow, en date sites waar je geen credits hoeft te kopen dan? Ook nep? Nu zal Mevrouwtje het wel zwaar krijgen, kunnen niet meer op vakantie en terrasjes aan doen, en dan dat [onnodige] shop gedrag. Wat vind jij Mgtow? ik lees vaak in de profieltekst van de vrouw dat ze van vakantie, shoppen, dagjes en weekendjes weg houd, en netflixen terras wijn drinken en shoppen en meer van dat bla bla bla, maar een betaald abonnement kunnen of willen ze niet betalen op een date site.

   • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

    Als je de datingprofielen leest dan zul je concluderen dat de meeste vrouwen consumerende activiteiten als hobby hebben (vandaar ook vaak ‘volslank’) en zelden echte hobbies hebben. Ook reizen ze heel de wereld rond, liegst naar gevaarlijke landen want dat is stoer.
    Natuurlijk moet je als man de portemonnee trekken want op het cruciale moment is ze als bij toverslag ineens ouderwets. Vrouwen op datingsites zijn van het ergste soort.

   • Avatar for superboer superboer schreef:

    @Mgtow, Mee eens! Snap niet waarom ze op een dating site gaan staan als inactief lid! Betalen voor een abonnement ho maar. Maar wel graag op vakantie willen en uit eten en wijnen, ja de meesten zijn vet en zien er gewoon niet uit! Laten ze eerst maar eens zelf wat betalen ook voor de Man. Maar dat zal er wel niet inzitten Mgtow.

   • Avatar for superboer superboer schreef:

    Van de Nederlandse Vrouw gaat gemiddeld niks van uit, zit niet veel in. En na hun 45 ste worden ze vet en takelen hard af.

   • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

    Probleem is dat ook dikke en onaantrekkelijke vrouwen makkelijk een man kunnen regelen via een datingsite. Natuurlijk maar voor 1 nachtje. Daarom klagen vrouwen online massaal over ONS. Maar als ze genoegen zouden nemen met een man die net als zij ook minder aantrekkelijk is, dan zou de kans veel groter zijn op een relatie. Echter lijkt het wel hoe ouder hoe langer de eisenlijst.

   • Avatar for superboer superboer schreef:

    @Mgtow/ Vind jij ook niet dat er van de Nederlandse Vrouw[en] weinig of niets van uit gaat? ik bedoel naar ons de Man[nen] Ook in het algemeen niet zo, koken willen of kunnen de meesten niet en klagen altijd over de Man zus en zo. Sporten doen ze alleen met mooi weer, aan hun uiterlijk beschikken ze maar weinig tijd naar verloop van tijd zien ze er niet meer uit, te vet en kleding wat niet staat en dan die haar van ze, pfff. Mgtow, kijk eens naar de italiaanse Dame;s das pas wat of de oost blok Vrouwen, cie zien er op hun 50ste puik uit en zijn niet lui aangelegd, kan de nederlandse vrouw[en] nog wat van leren. Hier stellen ze te veel eisen en willen/wensen te veel van ons de man.

  12. Avatar for Arjan Arjan schreef:

   Hahah, jaa ik wil ook wel zo’n nummer. Ik slaag ook maar niet, erg jammer!

  13. Avatar for Maximilio Maximilio schreef:

   De site geeft mij keer op keer voldoening. Ik ben er nu wel klaar mee, heb 2 dames kunnen vinden waarmee ik maandelijks kan afspreken zonder iets voor elkaar te voelen. Moet je eerlijk verklappen dat hier echt wel veel geld in ging zitten voor ik eindelijk een keertje beet had. Maar geduld is in deze, een schone zaak.

  14. Avatar for Xander Xander schreef:

   Hallo!

   Het is best leuk! Gebruiksvriendelijkheid is erg hoog en daarmee krijg je veel leden. Filteren is makkelijk, houdt je iig weg van een eindeloze zoektocht.

  15. Avatar for Lebbertje Lebbertje schreef:

   Twijfels om hier aan deel te nemen, heb mezelf aangemeld en die credit gebruikt, merk wel dat het erg heet kan worden in die chatroom. Daarom zit ik ook naakt te chatten hihhi

  16. Avatar for Gohan Gohan schreef:

   Creditsystemen of niet, ik hou er van. Geen fysiek contact mogelijk? Fck it, ik vind die verhalen al genoeg om hier voldoening uit te halen. Die negativiteit van andere mensen gaat er bij mij niet in, natuurlijk moet je eerst lezen voor je ergens aan deel neemt, is toch met alles of niet?

   • Avatar for Henkie T Henkie T schreef:

    Onzin ‘Gohan’ die verhalen zijn toch slecht? Je wilt toch echt kunnen afspreken. Daar gaat het uiteindelijk om. Maar ik kan er naast zitten 🙂

  17. Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Alle sites die met creditsystemen werken zijn nep.
   Nep in de zin dat je wordt vermaakt door chatoperators.
   Fysieke contacten zijn dan niet mogelijk.
   Dit staat verstopt in de algemene voorwaarden die bijna niemand leest.

   • Avatar for superboer superboer schreef:

    @mgtow, en dan die sites zonder creditsystemen dan? werkt ook niet voor de man[nen]. Laatst las ik een verhaal hier dat een man verschillende vrouwen berichten had gezonden, 60 tal, maar geen 1 bericht had hij terug ontvangen! ook likes had hij gekregen maar als hij terug liked kreeg hij geen antwoord, de meeste mannen klagen dat de vrouwen niet reageren, niet uit zich zelf ook niet als je als man zijnde haar een bericht doet! Mgtow, speeddaten dan? zou dat beter werken dan een date site?

   • Avatar for albert albert schreef:

    Speed daten is voor kanslozen mensen. Ik hoef niet 10 of 2 vrouwen te leren kennen. Wil je die man ja of nee en klaar dat is het. Waarom moet je 2x of 3x keren speed daten is gek houwerij. De vrouw kan de man uitbuiten en het zelfde spel is net zoals jou in de vriendenzone zetten. En binnen een uur heeft zij al 5 of 10 mannen gesproken. Het klinkt net als je in de rij moet staan bij zo’n apotheek met een bon met een nummer.

    Speed daten klinkt meer als een sex afspraakje. Speed daten is meer voor negers.

    Ik ken zelfs een goede vriend van mij is van India. Hij werd vaak door vrouwen buiten het spel gezet, want die vrouwen hadden veel mannen gehad en lichten de mannen op en willen geld en hadden en kinderen en hadden zoveel sex relaties dat geen man meer op ze spuugt. En hij is naar rusland gegaan en heeft een vrouw face to face ontmoet en ja die vrouw wilde wel.

   • Avatar for hard gebakken karma op nederlanders hard gebakken karma op nederlanders schreef:

    Kickbokser Rico Verhoeven (30) en zijn partner Jacky Duchenne hebben na een relatie van 13 jaar besloten. Hahaha die zijn uit elkaar initiatief kwam van de vrouw om de boel af te breken dus uitmaken en ze hebben drie kinderen dus het spel is ook afgelopen. En ze zijn ook niet getrouwd. Nederlandse vrouwen kunnen nooit met 1 man oud worden. Moeten nog veel leren.

    Andere hazes en bridget zijn uit elkaar de initiatief kwam van de vrouw zelf. He he heleboel Nederlanders gaan uit elkaar.

   • Avatar for lachen lachen schreef:

    Had ze haar rug maar door twee gebroken. Hadden we best wel hier gelachen van het genot. Dom achterlijke Nederlandse wijven en ze staat ook op instamgram om haar zelf naar te geven. Die vriendin van hem is ook zo’n vieze meid bah! Heb die instamgram gezien wat is ze super lelijke zeg.

    We blijven lachen om die dom achterlijke nederlanders. Ze leren dat nooit af.

   • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

    @superboer
    Onderzoek heeft laten zien dat het merendeel van de mannen als onaantrekkelijk wordt bestempeld. Alleen de bovenste 10 tot 20% knapsten komt in aanmerking, moet uiteraard nog wel voldoen aan wat aanvullende eisen.
    De man die 60 berichten verstuurde behoorde kennelijk tot de resterende 80 a 90%. Dan heeft een datingsite geen zin

   • Avatar for CBS CBS schreef:

    Inmiddels scheiden er jaarlijks tussen de 30.000 tot 35.000 stellen, blijkt uit cijfers van het CBS. Bij de meeste scheidingen – in maar liefst 70% van de gevallen – neemt de vrouw het initiatief. De gemiddelde leeftijd waarop mensen scheiden is 44 jaar, waarmee de meesten een relatie van 10 à 15 jaar beëindigen.

   • Avatar for hero hero schreef:

    Als man hoef je echt niet knap te zijn. Er zitten ook super lelijke vrouwen tussen.
    Hahah. Ik zie er veel jonger uit dan de vrouwen waar ik vroeger mee had gedate. De vrouwen waren super lelijke joh. Ik heb wel eens met eentje gedate stonk alleen maar naar jointjes. Ik heb ook in het verleden vrouwen afgewezen. Ze waren super lelijk en hadden veel losse fladders in bed gehad.

    Ze hadden nog vele eisen, auto en een huis en ze vonden dat de man huis vrouw moest worden.

    Ik heb wel eens met drie blanke vrouwen gedate. Ze waren allemaal super lelijke en onverzorgd. Ze kwamen allemaal voor dat etentje en drankje en vonden allemaal dat ik moest betalen. En heb gezegd ik betaal voor mij zelf ieder voor zich zelf. Als je hun gezichten zag hahah kon je wel lachen.

    Ze gingen allemaal met een neger vandoor. Kijk maar om je heen de meeste mensen die blanke zijn gaan uit elkaar.

  18. Avatar for Jeremie Jeremie schreef:

   tijdens mn pauze op t werk log ik altijd ff in. Ik moet je zeggen dat k wel te spreken ben over deze site. Zit er nu een maandje op, elke maand 50 euro en je komt een eind. Er staat een date gepland, nummers uitgewisseld, dus ben benieuwD!

   • Avatar for Mees Mees schreef:

    En? Al wat gehoord? Ben erg benieuwd namelijk, want ik twijfel of ik lid zal gaan worden. Uiteindelijk is het lid worden op zich geen probleem, alleen de hoop hebben dat er iemand met jou erotisch wil daten, dat is een ander verhaal.

   • Avatar for Jeremie Jeremie schreef:

    Hoi Mees, die date was onvergetelijk.. echt insane, had ook niet verwacht dat het zou gaan werken, maar toch nog blij dat ik het gedaan heb. Of ik er iemand aan overgehouden heb, is een ander verhaal. Wel een aanrader.

    cheers

  19. Avatar for Jeremy23 Jeremy23 schreef:

   Tot op heden nog niet erg veel succes met de dates.. ik lees ook dat je niet eens kan daten. Iemand ervaring?

   • Avatar for Martinique Martinique schreef:

    Hoi Jeremy,

    Ik heb hier ervaring mee, je leest inderdaad dat het ontmoeten van mensen niet mogelijk is. Dit moet je niet al teveel geloven, want ik kan je vertellen dat het wel werkt. Ik heb namelijk een nummer gescoord tussen de fictie door.. 🙂 Er zitten dus wel degelijk mensen tussen die zin hebben in een seksdate. Iemand die je helemaal niet kent uiteraard. Ik zou zeggen succes xD haha

  20. Avatar for Hornie09 Hornie09 schreef:

   Op nieuwjaarsdag waren er aardig wat leden online en heb gelijk een date kunnen fixen! Staat gepland voor volgend weekend, ben echt benieuwd. Misschien blijven we aan elkaar plakken.. haha. Duurde overigens niet heel lang, ik denk dat ik in totaal iets van 250 credits heb gebruikt. En dat in 2 maanden ongeveer.

  21. Avatar for Thijzz Thijzz schreef:

   Lees altijd eerst even de algemene voorwaarden door voor je echt een groot bedrag wil spenderen. Je komt er snel achter dat het voor een entertainment doeleinde geschikt is. Ikzelf vind het onwijs prettig om hier gewoon m’n verhaal te delen met gelijkgestemden. Het feit dat je dan niet altijd kan afspreken, is voor mijn geen puntje van ergernis. Ik raad het dus aan!

   • Avatar for Sven Sven schreef:

    Klopt als een bus Thijzz. Zo sta ik er ook in. Het gaat erom dat je lekker slap kan ouwe hoeren met elkaar over geile dingen. Dat lukt wel hier! Nu zullen mensen ons voor gek verklaren, waarom betalen wij hiervoor? Voor de kwaliteit!

  22. Avatar for Klaarover Klaarover schreef:

   Site is niet te vertrouwen, je kan niet afspreken en het kost je een vermogen. Erg jammer…

   • Avatar for Pim Pim schreef:

    Misschien eerst jezelf een beetje inlezen voor je in zee gaat? Het is tenslotte voor entertainment doeleinde bedoeld. Just saying.

  23. Avatar for Wardanan Wardanan schreef:

   GEILLL, proberen waard? 🙂 Zeker.

  24. Avatar for Sjon Sjon schreef:

   Hallo hallo,

   Het is inderdaad even aan te raden om de algemene voorwaarden eens door te nemen. Ik denk als je weet waar je aan toe bent, moet het haast wel goed komen. Ik haal er plezier uit en daar gaat het voor mij uiteindelijk om.

   Wil er ook weer niet te gek veel aan spenderen…

   • Avatar for Yuri Yuri schreef:

    Hallo Sjon,

    Ik ben het volledig met je eens. Mensen zouden eerst even moeten lezen ipv gelijk een oordeel klaar te hebben.

  25. Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Hoe dom kun je zijn?
   In de algemene voorwaarden staat er al dat men gebruik maakt van fictieve profielen en dat het doel van de site chatentertainment is. Je correspondeert dus met een chatoperator. Staat er dus gewoon, alleen lezen een hoop mannen dit niet.
   Waarschijnlijk (niet getest) betaal je via een creditsysteem.
   Dit is dus wat anders dan een regulaire site zoals lexa, relatieplanet e.d. omdat men daar niet entertainment aanbiedt (al is er een hoop op aan te merken qua profielen), dus een vergelijk tussen deze site en reguliere datingsites is onzin. Qupid is geen datingsite. Eigenlijk zou men deze site niet eens moeten opnemen op deze vergelijkingssite, want het is geen datingsite!

   • Avatar for Milo Milo schreef:

    Tja… valt weinig over te zeggen.

   • Avatar for John John schreef:

    Mensen moeten inderdaad lezen.. maar ook weer niet denken dat vrijwel niets mogelijk is hier. In principe is er van alles mogelijk, zolang je maar het geduld kan opbrengen. Zo werkte het bij mij wel in ieder geval. Misschien is het een persoonlijk iets, maar ik ben er wel van overtuigd dat het werkt.

    John

  26. Avatar for Jesse Jesse schreef:

   Afrader. Ben er van overtuigd dat het niet is wat mannen zoeken. Daar laat ik het ook bij, ervaar het zelf maar zou ik zeggen.

   • Avatar for Jake Jake schreef:

    Nou nou,

    Ik heb het heel anders ervaren. Ik zou gewoon ff doorzetten als ik jou was. Uiteraard is het een smak geld, maar de kans dat je een date fixt is groot hoor. Misschien klikt het ook nog, hou je er nog een liefde aan over ook.. maar dat is uiteraard in het meest rooskleurige geval.

  27. Avatar for Dean Dean schreef:

   Ik zou Qupid een 7 geven. Maakt dingen waar, sommige ook niet. Het is een aanrader.

  28. Avatar for Mats Mats schreef:

   Elke ochtend neem ik ff een kijkje.Is wel lekker op staan in principe! Als je een beetje weet om te gaan met je geld dan zit je sowieso goed. Het kan snel gaan met je credits, dat wel. Maar in principe valt het allemaal wel mee. Je kan gewoon veilig via iDeal betalen.

  29. Avatar for Tiago Tiago schreef:

   Hmmm twijfel geval! Niet helemaal wat ik in gedachten had. Ook na onderzoek toch nog een andere verwachting gehad. Een aanbeveler als je echt alleen seks wil, anders niet. Ik wil een combinatie van. Maar dat is lastig om te vinden vind ik! Alles is wel heel gebruiksvriendelijk en vrij goedkoop.

   • Avatar for Armando Armando schreef:

    Hoi Tiago,

    Ik weet niet wat je precies in gedachte had. Maar het draait hier om sexcontact met KANS op een date. Staat niet dat je een gegarandeerde date scoort toch? Zelfde geldt voor de reguliere datingsites zoals Parship en Lexa… alleen dit is dan op erotisch niveau.

  30. Avatar for Robin Robin schreef:

   Guilty pleasure, net temptation island als je een relatie hebt zoals ik. Kan me nauwelijks in houden omdat ik thuis heel wat mis. Misschien verstandig om daar een keer over te praten ,m,ar tot op heden heb ik heel erg veel fun hier hahaha.

  31. Avatar for Bink Bink schreef:

   Ik sluit me wel volledig aan bij de onderstaande reacties. Het is puur plezier!

  32. Avatar for Carl Carl schreef:

   Geen cupido, maar puuuuuuuuuuuuuuuuur erotiek. Super opwindend wel… maar het zoeken van een madeliefje is ver te zoeken hehehe.

   Heb wel genoten tho.. dat dan weer wel, dus al met al, dikke prima

  33. Avatar for Youri Youri schreef:

   Na school direct aan de slag om leuke chicks te scoren hier, dat is een beetje mijn leven… is goed vol te houden zo haha. In mijn studentenwoning probeer ik keer op keer een chick binnen te hengelen via qupid. Nog niet gelukt, maar ben ook pas 3 weken bezig… wil kijken of ik na een 2 maanden beet heb, anders jammer!

   het is super easy allemaal, aanmelden is zo gebeurd en de kosten verdien ik makkelijk terug met mn bijbaan, het laatste leerjaar HBO is moeilijk concentreren zo haha

  34. Avatar for Menno Menno schreef:

   Heyy,

   mooie momenten beleefd hier. Kan niet anders zeggen dat het bi-zar geil was. Nog never ever van gehoord en toen ineens had ik er behoefte aan. Ik ben best blij dat er zulke sites zijn, maar er zijn nog wel wat verbeteringen nodig hoor.

  35. Avatar for Bas Bas schreef:

   qupid is een leuk concept als je erotisch bent aangelegd. tenslotte draait het hier allemaal om erotiek. hier en daar lees ik dat je nog wat liefde zou kunnen vinden. Daar geloof ik niet zo in haha, maar zou wel kunnen.

   ik kwam er in ieder geval voor de seks, dat is me gelukt ook. Blij mee!

  36. Avatar for Bruce Bruce schreef:

   Hmmmmmmmmmmm, liefde of lust hmmm. Hahaha, voor mij was dat een simpele keus.

   Als ik liefde wil dan zoek ik dat wel ergens anders, lust dus! Behoeftes goed kunnen vervullen hier hoor

   Zal het niet te lang maken, het is gewoon een aanrader.

  37. Avatar for Matthias Matthias schreef:

   Perfecte plaats om die erotische gedachten van mij te kunnen temmen. Hahah, is niet niks als je heel de dag aan erotiek denkt. :-/

   Dankzij qupid wordt het allemaal een stuk dragelijker,, denk ik?

   hoe dan ook, een plezierig proces gehad dus daar ben ik blij om. Ik zeg doen

  38. Avatar for Maryam Maryam schreef:

   Hi Hi,

   Voor vrouwen ook een mooie en erotische datingsite. Zoals de site ook zegt zijn de vrouwen qua aantal in een licht voordeel. Ik heb er wel van genoten, je hebt snel contact! Ik heb een creditpack van 22,50 gekozen. In principe genoeg om sexcontact te krijgen.

   Vrouwen die dit mogen lezen, het proberen waard. Trouwens ook eens met de reactie van Marissa

   • Avatar for Laura Laura schreef:

    Hi Maryam,

    inderdaad, ik ben ook een vrouw en heb hier een leuk tijd gehad. Persoonlijk denk ik ook dat vrouwen het hier iets makkelijker hebben. En ja, ik begon ook met een lage pack. Leuk dat je er ook aan deelneemt, misschien kunnen wij iets afspreken :-$?

    X
    Laura

  39. Avatar for Mike Mike schreef:

   Hoi hoi,

   Fijne en erotische datingsite die meer vrouwen dan mannen bevat las ik. Dat was ook het geen wat ik zocht.

   Bij qupid heb je het allemaal!

  40. Avatar for Marissa Marissa schreef:

   Hey,

   Ook voor vrouwen zoals ik is hier veel lust, je kan namelijk gewoon erg gemakkelijk hier terecht voor zowel mannen als vrouwen.

   Ik zocht ook net zoals de mannen een sexdate, kon deze maar niet vinden maar hier… ja hier wel.

   TOP

  41. Avatar for Jochem Jochem schreef:

   Leuke ervaring opgedaan! Veel mensen zeggen inderdaad liefde of lust. Maar ik zocht liefde i.c.m lust! Haha, ook te vinden hier.

   Is positief bevallen en ik zou het andere ook zeker aanraden. Is weer iets nieuws!

   Jochem

  42. Avatar for Bram Bram schreef:

   YesYes, mooi hoor. zulke datingsites zijn top.

   kiezen voor liefde of erotiek of een mix, een mix is natuurlijk top.. maar dat werkte voor mij niet. ik heb dus toch voor de erotische kant gekozen waar je overigens niets tekort komt..

   Hete ervaring al zeg ik het zelf! genoten en voor herhaling vatbaar. Andere mensen moeten het ook gewoon proberen en niet bang zijn. Voor alles is een eerste keer :-D!

  43. Avatar for Burak Burak schreef:

   Zowel voor liefde als voor erotiek een prima dating site.

   Zoals Rob zegt, het was voor mij lastig om zo’n stap te zetten, je weet niet of het werkt wat misschien telleurstellingen gaat opwekken. Anyways, dat deed het niet!

   genoten met leuke dames 🙂

  44. Avatar for Jack Jack schreef:

   Goedenavond allen,

   Je kan hier 2 kanten op, erotiek of liefde.. meer en deel wel erotiek maar ben hier erg tevreden over. Het duurde in principe niet zo heel lang voor ik leuk contact had met de dames. Echter kan ik voor sommige het gevallen wel begrijpen dat het geduld opraakt.

   Anyway, ik heb genoten en is voor herhaling vatbaar.

   Jack

  45. Avatar for Rob Rob schreef:

   Hallo,

   mijn naam is Evert en ik was een lange tijd op zoek naar zo iets als qupid. uhm om te beginnen vond ik het erg lastig om zo’n eerste stap te zetten maar het was nodig vond ik. Stond al maanden droog namelijk en zocht echt een uitweg. Qupid bood me die en met veel plezier.

   Leuke attente vrouwen, snel contact en relatief snel een sexdate. Voor in de toekomst zeker voor herhaling vatbaar to be honest.

   Aldus gewoon proberen ;]

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  ---