Home / Qupid – Kosten, Review en Ervaringen
Qupid logo

Qupid - Kosten, Review en Ervaringen

De datingsite van Qupid is enorm. Zelf geven ze aan meer dan 180.000 leden te hebben. Dit hebben we niet nageteld maar er zijn zoveel leden dat dit best wel eens zou kunnen kloppen. Het grote voordeel van de vele leden is dat er ook veel leden bij jou uit de omgeving zullen komen. Hier kun je dan makkelijk mee afspreken. Het is een website waar je wel op zoek kunt gaan naar een serieuze relatie maar het is wel belangrijk om te weten dat er ook veel leden op zoek zijn naar spanning en avontuur. 

Qupid
82 Ervaringen
3
Beoordeling 3

Wil je ook graag een avontuurtje beleven met een leuke man of vrouw dan is dat mogelijk en dan moet jij je snel inschrijven. Je zal zien dat het inschrijven snel gaat en dit is dan ook nog eens vaak helemaal gratis. Meteen na het inschrijven kun je dan kijken welke leuke leden er allemaal te vinden zijn op deze datingsite. Je zal dan zien dat er een grote diversiteit aan leden is. Wat deze leden gemeen hebben dat is dat ze makkelijk te benaderen zijn. De leden staan immers ingeschreven omdat ze nieuwe contacten op te doen. Zie je dan ook een leuk persoon dan kun je die gewoon benaderen en de kans is dan groot dat je al snel een reactie zal krijgen.

Gratis plekken bij Qupid.nl

Er zijn bij deze datingsite altijd maar een bepaald aantal gratis plekken te vinden als jij je wilt inschrijven. Dit zie je meteen staan bij de homepage. Heb je nu geen geluk en is er die dag geen gratis plek meer dan is het raadzaam om een dagje te wachten en dan te zien of het mogelijk is om je gratis in te schrijven. Dit bespaart je immers geld. Zie je wel dat het mogelijk is om je gratis in te schrijven dan moet je daar maar snel gebruik van maken.

Snel op zoek naar een leuke date

Wanneer jij je inschrijft bij een datingsite dan zal jij dit ook doen omdat je graag snel een leuke date wilt vinden. Dit hebben de mensen die deze datingsite hebben gemaakt goed begrepen. Je kunt hier dan ook makkelijk in contact komen met de leden en er zijn meerdere contactmogelijkheden. Wanneer je nog maar een paar dagen lid bent dan zal het je al opvallen dat je veel leuke nieuwe mensen hebt leren kennen.

Geen tijd te verspillen!

Groot is niet altijd beter toch is dat bij Qupid wel het geval. Het is fijn om te zien dat er hier zoveel leuke leden aanwezig zijn. Als we dan toch een nadeel zouden moeten noemen dan is het dat het soms moeilijk kiezen is. Wij willen je aanraden om te kijken of het mogelijk is je vandaag nog gratis in te schrijven. Wanneer dit het geval is dan moet je dit maar snel doen en kijken welke leuke leden er allemaal te vinden zijn. Het zal je dan echt verbazen hoe makkelijk het is om contact te leggen en hoe eenvoudig jij een date kunt vinden. Verspil dan ook geen tijd en zie meteen hoe uitgebreid deze datingsite wel niet is.

Qupid screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij Qupid?

De goedkoopste Qupid credits kosten €0,72 per credit bij aanschaf van 275 credits. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van Qupid.nl kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

  Wat zijn de plus- en minpunten van Qupid.nl?

  • Grote datebase met leden
  • Gedeeltelijk entertainment profielen
  • 3
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 3 Goed
   Totaalscore

  Qupid FAQ

  Hoe kan ik Qupid opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Qupid.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Qupid account.

  Qupid opzeggen

  Qupid.nl account verwijderen

  Stap 1: Open een nieuw tabblad en ga naar www.qupid.nl en klik op “Login” (roze button rechts bovenin het scherm)

  Stap 2: Vul je hier uw accountgevens in en klik dan op de zwarte “login” button.

  Je bent nu ingelogd!

   

  Stap 3: Klik nu op de button “Mijn profiel” bovenaan in het scherm.

  Stap 4: Er is een nieuwe pagina geopend. scroll naar beneden tot het kopje “Profiel Verwijderen” Klik hier op de button met de tekst: “Verwijder mijn profiel”.

  Stap 5: Geef een reden voor het uitschrijven door op 1 van de rondjes te klikken. Type vervolgens iets in het tekstveld. (minimaal 4 letters)

  Stap 6: Klik nu op de grijze button met de tekst: “Verwijder profiel”.

  Je hebt nu je account verwijderd op Qupid.nl!

  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

  82 reacties op “Qupid – Kosten, Review en Ervaringen”

  1. Avatar for Traats Traats schreef:

   Tja, mensen lezen niet. Dat is in veel gevallen dan al een slechte review waard 🙂

  2. Avatar for Kurt Kurt schreef:

   Mensen die zogenaamd voor de gek worden gehouden snap ik niet? Ik heb nergens last van en heb in een tijdsbestek van 3 maanden, 2 dates gehad. Kost me wel ontzettend veel geld,,, maar ik ben hier voor de fun en ik heb daar wel wat voor over. Het schijnt dus gewoon te werken, ik zie de negativiteit hier niet van in?

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items