Home / Qdate.nl – Kosten, Review en Ervaringen
Qdate.nl logo

Qdate.nl - Kosten, Review en Ervaringen

QDate is een datingsite waar je makkelijk en goed anoniem op zoek kunt gaan naar een leuke date. Deze datingsite biedt veel privacy aan de leden. Dit is direct te zien wanneer je naar de homepage van de datingsite gaat. Hier kun je namelijk totaal niet zien wat er gebeurt ‘achter de schermen’. Dit brengt natuurlijk voor- en nadelen met zich mee. Het voordeel is wel dat je niet bang hoeft te zijn dat bekende mensen die niet daten je toevallig tegenkomen. Het nadeel is natuurlijk dat je totaal niet kunt zien wat je met de datingsite kunt. Je zal je moeten inschrijven om te ontdekken wat voor datingsite het is en wat je ermee kunt. Dit zou je kunnen tegenhouden om een profiel aan te maken. Je kunt je wel gratis inschrijven om de datingsite te proberen, dus wat dat betreft loop je geen risico.

Qdate.nl
2.6
Beoordeling 2.6

Vooral gericht op mannen

Q Date richt zich als datingsite vooral op mannen die zoeken naar mooie vrouwen. Ook dit wordt direct duidelijk op de homepage. Je kunt op de homepage aangeven of je een man of vrouw bent. Het maakt niet uit of je op het icoontje van de man of die van de vrouw kiest. In beide gevallen zie je enkel foto’s van mooie dames op de achtergrond. Deze foto’s worden dus niet aangepast naar foto’s van knappe mannen wanneer je aangeeft dat je een vrouw bent op zoek naar een man. Dit is wel wat vreemd en het houdt veel vrouwen tegen om zich in te schrijven bij de datingsite.

Weinig nieuwe vrouwelijke leden

Datingsite QDate spreekt vooral mannen aan en dit is wel wat jammer. Het doel van een goede datingsite is dat er ongeveer een 50 / 50 verhouding bestaat tussen de mannelijke en vrouwelijke leden. Door enkel de mannen aan te spreken komen er in verhouding veel minder vrouwen bij dan mannen. Hier komt bij dat er op de homepage enkel mooie en slanke vrouwen worden getoond, waardoor veel vrouwen zich direct onzeker voelen en zich niet erg aangesproken voelen om zich in te schrijven. Wat dit betreft kan de datingsite het zeker wel wat slimmer aanpakken, vooral om ‘echter’ over te komen. Toch geeft Q Date zelf aan dat er dagelijks meer dan 1.000 nieuwe leden bij komen. Of dit werkelijk het geval is, dat is natuurlijk niet te controleren.

Veel veiligheid

Het belangrijkste pluspunt van Q Date is wel dat er goede aandacht wordt besteed aan de veiligheid. Op de eerste plaats is het zo dat de datingsite gebruik maakt van een beveiligde verbinding met SSL-Encryptie. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat jouw persoonlijke gegevens via deze datingsite op straat komen te liggen. Daarnaast is het zo dat leden door het personeel handmatig worden gecontroleerd om nepprofielen tegen te gaan. Als het klopt dat er dagelijks 1.000 nieuwe leden bij komen, dan zouden er wel heel wat medewerkers aanwezig moeten zijn voor deze controles. Het vermoeden bestaat dan ook dat dit steekproefsgewijs gaat, waardoor je geen 100 procent garantie hebt. Toch is Q Date wel het proberen waard, zeker omdat je gratis kunt starten. Vind je het niks, dan ben je in een mum van tijd weer uitgeschreven.

Qdate.nl screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij QDate.nl Kosten

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van Qdate.nl kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

  Wat zijn de plus- en minpunten van Qdate.nl?

  • Veiligheid is dik in orde
  • Gratis aanmelden
  • Weinig vrouwelijke leden
  • Richt zich voornamelijk op mannen
  • 2
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 2
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 2.6 Gemiddeld
   Totaalscore

  Qdate.nl FAQ

  Hoe kan ik Qdate.nl opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over website Qdate.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Qdate account.

  Qdate.nl opzeggen

  Qdate account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Qdate.nl en log in met je E-mail en wachtwoord.

  Je bent nu ingelogd!

   

  Stap 2: Scroll naar de onderkant van de pagina en klik op de link: “Support”.

  Stap 3: Een nieuwe pagina is geopend. Klik nu op de (5e) link: “Ik wil mijn profiel verwijderen”.

  stap 4: Het menu is nu uitgeklapt. Klik op de eerste link met de tekst: “Klik dan hier”.

  stap 5: Een nieuw venster is geopend. Klik op de tekst link: “Profiel echt verwijderen”.

   

  Je hebt nu je account verwijderd van Qdate.nl!

  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items