Home / Vind de liefde van je leven: Top 10 beste datingsites! / Lees onze ervaringen met de Plekk-app voordat je je aanmeldt!
Plekk App logo

Lees onze ervaringen met de Plekk-app voordat je je aanmeldt!

Plekk is een unieke dating app die zich richt op plaatsgebonden matches. Met behulp van Google Maps kun je op Plekk plaatsen markeren waar je graag komt, zoals dierentuinen, pretparken en concertzalen. Op deze manier krijgen andere gebruikers een goed beeld van wat jou interesseert en kunnen zij jou selecteren op basis van dezelfde interesses. De app is alleen beschikbaar voor mobiele apparaten en niet via de website te gebruiken. Je kunt Plekk downloaden via de App Store van Apple of Google Play voor Android, maar helaas is de app niet beschikbaar voor Windows toestellen. Benieuwd naar de kosten, ervaringen en review van Plekk? Lees verder op Welkeonlinedatingsite.nl!

Plekk App
3
Beoordeling 3

Plekk: de dating app voor plaatsgebonden matches

Plekk is een dating app die je alleen vanaf een mobiel apparaat kunt gebruiken. Op de website van Plekk vind je alleen informatie, je kunt je hier niet inschrijven. Via de website kun je naar de App Store van Apple of naar Google Play voor Android om de app te downloaden. Voor Windows toestellen is de app niet beschikbaar. Plekk heeft als uitgangspunt dat je plaatsen markeert waar je graag komt aan de hand van Google Maps. Zo kun je dierentuinen, pretparken en concertzalen markeren. Zo geef je andere bezoekers een goed beeld van wat je leuk vindt. Zij kunnen je dan selecteren op basis van dezelfde interesses.

afbeelding waarop een persoon een mobiele telefoon vasthoudt

Vind iemand die je interesses deelt

Je kunt aan de hand van je checkins eenvoudig mensen vinden die ook graag op plaatsen komen waar jij ook regelmatig komt of waar je bent geweest. Je hoeft niet perse op dat moment bij deze plek aanwezig te zijn, je kunt ook plaatsen toevoegen terwijl je gewoon thuis bent. Maar als je bijvoorbeeld een avondje naar de film gaat kun je natuurlijk inchecken bij de plaatselijke bioscoop en zien of er mensen zijn die daar ook hebben ingecheckt. Als je via Plekk een match vindt kunnen jullie direct afspreken om misschien wel samen naar de film te gaan. Zo kun je een leuke date hebben en wie weet vind je op deze manier wel een partner voor een langdurige relatie.

Gratis en betaalde functies

Plekk heeft zowel gratis als betaalde functies. Je kunt je gratis aanmelden en een profiel met foto aanmaken. Daarnaast kun je ook gratis chatten met singles die je via de app hebt gevonden. Je kunt gratis inchecken op plaatsen waar je op dat moment bent. Wil je ‘op afstand’ inchecken dan moet je hiervoor credits kopen. Hiermee kun je vanuit je thuislocatie bijvoorbeeld inchecken op de boulevard van Scheveningen om te laten weten aan andere members dat je daar regelmatig komt. Ook kun je een speciaal bericht sturen naar iemand die je erg leuk vindt. Als die andere persoon jou ook leuk vindt kan hij of zij vervolgens contact met je zoeken. Je kunt de app in principe gratis gebruiken want alle basisfuncties zijn beschikbaar. Alleen als je de extra opties wilt gebruiken zijn hier kosten aan verbonden.

stel dat-in een gezellig café zit met smartphones

Snel een date vinden via Plekk

Op de website van Plekk wordt in een animatiefilmpje uitgelegd hoe de app werkt. Zodra je je hebt aangemeld en een profiel hebt aangemaakt kun je aan de slag met het vinden van een leuke date. Het is uiteraard belangrijk om niet zomaar met iedereen af te spreken. Spreek bij voorkeur af op een openbare plaats waar je in het gezelschap van andere mensen bent. Een volgende date kan natuurlijk wel meer privé plaatsvinden, maar het is verstandig om de eerste kennismaking op neutraal terrein te laten plaatsvinden.

Plekk App screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Plekk.nl?

 • Plekk biedt een vernieuwende manier van daten door zich te richten op plaatsgebonden matches op basis van gedeelde interesses.
 • Gemakkelijk aanmelden via de app
 • Direct singles vinden die bij jou in de buurt zijn of dezelfde plekken bezoeken
 • De app is grotendeels gratis
 • Voor sommige functies moet betaald worden
 • Plekk is nog een vrij nieuwe app, dus het aantal gebruikers kan nog beperkt zijn.
 • Inchecken kan alleen gratis als je op dat moment op die locatie bent
 • De klantenservice van Plekk is nog niet heel bekend en er zijn nog niet veel ervaringen mee.
 • De app is alleen beschikbaar op mobiele apparaten en niet op Windows toestellen.
 • Sommige gebruikers vinden het markeren van favoriete locaties op Google Maps niet prettig omdat het hun privacy kan schaden.

Ontmoet leuke singles op jouw favoriete locaties met Plekk

Al met al is Plekk een leuke en vernieuwende dating app die zich onderscheidt van andere dating apps door zich te richten op plaatsgebonden matches op basis van gedeelde interesses. De app is alleen beschikbaar op mobiele apparaten en is gemakkelijk te downloaden via de App Store of Google Play. Door je favoriete locaties te markeren op Google Maps kun je andere gebruikers laten zien wat je leuk vindt en op die manier matches vinden die dezelfde interesses hebben. De kosten voor het gebruik van Plekk zijn relatief laag en er is een gratis proefperiode beschikbaar. De app is nog wel relatief nieuw, dus het aantal gebruikers kan nog beperkt zijn. Al met al is Plekk zeker het proberen waard als je op zoek bent naar een originele manier om leuke singles te ontmoeten.
buitenactiviteiten en bezienswaardigheden
 • 2.8

  Populariteit

  Plekk is nog een vrij nieuwe app, dus het aantal gebruikers kan nog beperkt zijn. Het is echter wel een vernieuwende manier van daten die steeds meer mensen aanspreekt.

 • 3

  Gebruikersgemak

  Plekk is een app die gemakkelijk te gebruiken is, zowel qua registratie als qua functionaliteiten. Het markeren van favoriete locaties op Google Maps is een leuke en gebruiksvriendelijke manier om andere gebruikers te laten zien wat je leuk vindt.

 • 3.2

  Functionaliteiten

  Plekk heeft een aantal leuke en vernieuwende functionaliteiten, zoals het markeren van favoriete locaties op Google Maps en het matchen op basis van gedeelde interesses. De app biedt verder alle basisfunctionaliteiten die je van een dating app mag verwachten.

 • 3

  Klantenservice

  De klantenservice van Plekk is bereikbaar via een contactformulier op de website en via de app zelf. Er zijn nog niet veel ervaringen bekend over de klantenservice van Plekk.

 • 3

  Kosten

  De kosten voor het gebruik van Plekk zijn relatief laag. Er is een gratis proefperiode beschikbaar en daarna betaal je een maandelijks bedrag van €4,99 voor het gebruik van de app.

 • 3 Goed

  Totaalscore

  Al met al is Plekk een leuke en vernieuwende dating app die zich onderscheidt van andere dating apps door zich te richten op plaatsgebonden matches op basis van gedeelde interesses. De app is gemakkelijk te gebruiken en de kosten zijn relatief laag. Het aantal gebruikers is nog beperkt, maar de app is zeker het proberen waard als je op zoek bent naar een originele manier om leuke singles te ontmoeten.

Veelgestelde vragen Plekk app

Wat is de Plekk-app en hoe werkt het?

Plekk is een online dating-app die gericht is op het vinden van mensen die dicht bij je in de buurt wonen. Het werkt op basis van locatiegegevens en stelt gebruikers in staat om profielen van andere gebruikers te bekijken die binnen een bepaalde afstand van hen wonen. Gebruikers kunnen elkaars profielen leuk vinden en als er een wederzijdse interesse is, kunnen ze met elkaar chatten en mogelijk afspreken.

Is de Plekk-app gratis te gebruiken?

Ja, de Plekk-app is gratis te downloaden en te gebruiken. Er zijn echter enkele extra functies die beschikbaar zijn via een betaald abonnement. Met een betaald abonnement kunnen gebruikers bijvoorbeeld zien wie hun profiel heeft bekeken, onbeperkt profielen leuk vinden en meer zoekfilters gebruiken.

Welke kosten zijn verbonden aan een betaald abonnement op de Plekk-app?

Er zijn verschillende abonnementsopties beschikbaar voor de Plekk-app. Een abonnement voor 1 maand kost € 16,99, een abonnement voor 3 maanden kost € 13,33 per maand en een abonnement voor 6 maanden kost € 9,99 per maand. Betalingen worden in één keer in rekening gebracht en verlengen automatisch, tenzij het abonnement wordt opgezegd.

Hoe kan ik mijn account op de Plekk-app verwijderen?

Als je je account op de Plekk-app wilt verwijderen, ga dan naar de instellingen van je account en selecteer de optie “Account verwijderen”. Je wordt gevraagd om een reden op te geven voor het verwijderen van je account en om te bevestigen dat je je account wilt verwijderen. Houd er rekening mee dat het verwijderen van je account permanent is en niet kan worden teruggedraaid.

Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice van de Plekk-app?

Als je vragen hebt over de Plekk-app of hulp nodig hebt bij het gebruik ervan, kun je contact opnemen met de klantenservice via e-mail op support@plekkapp.com. Het is ook mogelijk om het contactformulier op de website in te vullen. De klantenservice van Plekk-app is beschikbaar om te helpen bij eventuele vragen of problemen die je hebt.

Laats bijgewerkt: 29 september 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---