Home / Plekk App – Kosten, Review en Ervaringen
Plekk App logo

Plekk App - Kosten, Review en Ervaringen

Plekk is een dating app die je alleen vanaf een mobiel apparaat kunt gebruiken. Op de website van Plekk vind je alleen informatie, je kunt je hier niet inschrijven. Via de website kun je naar de App Store van Apple of naar Google Play voor Android om de app te downloaden. Voor Windows toestellen is de app niet beschikbaar. Plekk heeft als uitgangspunt dat je plaatsen markeert waar je graag komt aan de hand van Google Maps. Zo kun je dierentuinen, pretparken en concertzalen markeren. Zo geef je andere bezoekers een goed beeld van wat je leuk vindt. Zij kunnen je dan selecteren op basis van dezelfde interesses.

Plekk App
3
Beoordeling 3

Vind iemand die je interesses deelt

Je kunt aan de hand van je checkins eenvoudig mensen vinden die ook graag op plaatsen komen waar jij ook regelmatig komt of waar je bent geweest. Je hoeft niet perse op dat moment bij deze plek aanwezig te zijn, je kunt ook plaatsen toevoegen terwijl je gewoon thuis bent. Maar als je bijvoorbeeld een avondje naar de film gaat kun je natuurlijk inchecken bij de plaatselijke bioscoop en zien of er mensen zijn die daar ook hebben ingecheckt. Als je via Plekk een match vindt kunnen jullie direct afspreken om misschien wel samen naar de film te gaan. Zo kun je een leuke date hebben en wie weet vind je op deze manier wel een partner voor een langdurige relatie.

Gratis en betaalde functies

Plekk heeft zowel gratis als betaalde functies. Je kunt je gratis aanmelden en een profiel met foto aanmaken. Daarnaast kun je ook gratis chatten met singles die je via de app hebt gevonden. Je kunt gratis inchecken op plaatsen waar je op dat moment bent. Wil je ‘op afstand’ inchecken dan moet je hiervoor credits kopen. Hiermee kun je vanuit je thuislocatie bijvoorbeeld inchecken op de boulevard van Scheveningen om te laten weten aan andere members dat je daar regelmatig komt. Ook kun je een speciaal bericht sturen naar iemand die je erg leuk vindt. Als die andere persoon jou ook leuk vindt kan hij of zij vervolgens contact met je zoeken. Je kunt de app in principe gratis gebruiken want alle basisfuncties zijn beschikbaar. Alleen als je de extra opties wilt gebruiken zijn hier kosten aan verbonden.

Snel een date vinden via Plekk

Op de website van Plekk wordt in een animatiefilmpje uitgelegd hoe de app werkt. Zodra je je hebt aangemeld en een profiel hebt aangemaakt kun je aan de slag met het vinden van een leuke date. Het is uiteraard belangrijk om niet zomaar met iedereen af te spreken. Spreek bij voorkeur af op een openbare plaats waar je in het gezelschap van andere mensen bent. Een volgende date kan natuurlijk wel meer privé plaatsvinden, maar het is verstandig om de eerste kennismaking op neutraal terrein te laten plaatsvinden.

Plekk App screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Plekk.nl?

 • Gemakkelijk aanmelden via de app
 • Direct singles vinden die bij jou in de buurt zijn of dezelfde plekken bezoeken
 • De app is grotendeels gratis
 • Voor sommige functies moet betaald worden
 • Inchecken kan alleen gratis als je op dat moment op die locatie bent
 • 3
  Populariteit
 • 3
  Gebruikersgemak
 • 3
  Functionaliteiten
 • 3
  Klantenservice
 • 3
  Kosten
 • 3 Goed
  Totaalscore
Laats bijgewerkt: 15 september 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *