Home / PinkCupid – Kosten, Review en Ervaringen
PinkCupid logo

PinkCupid - Kosten, Review en Ervaringen

De tijd dat enkel mannen en vrouwen de liefde zochten via online dating, is natuurlijk al lang voorbij. Ook mannen die vallen op mannen vinden online vaak de liefde. En hetzelfde geldt natuurlijk ook voor lesbiennes. Daarom startte Cupid Media met de datingsite PinkCupid, een site volledig gewijd aan het matchen van lesbische vrouwen. En dat wereldwijd. Dus ook in Nederland kun je gebruik maken van de services van deze datingsite. Zo vind je misschien wel de liefde van je leven in de Verenigde Staten of in Afrika. Je inschrijven doe je eenvoudig door op de homepage een pagina aan te maken. Je kunt dit ook doen aan de hand van je profiel op Facebook. En je mag op beide oren slapen dat Pink Cupid niets op jouw pagina op Facebook zal posten. Dat staat trouwens ook vermeldt op de homepage.

PinkCupid
3
Beoordeling 3

Eerst gratis, maar upgraden kost geld

Een lidmaatschap is dus gratis en daarmee kun je alle profielen van de beschikbare single vrouwen bekijken. Daarnaast kun je ook een bericht sturen naar de vrouwen die je wel leuk vindt. Wil je extra features toevoegen aan je profiel? Dan moet je starten met betalen. Op die manier kun je kiezen voor een Gold of een Platinum lidmaatschap. De voordelen? Je kunt bijvoorbeeld chatten via video met een van de andere vrijgezellen. Let wel dat die dan ook moet betalen voor deze feature. Ook kun je je profiel in de spotlight plaatsen, waardoor je profiel eerder wordt gezien door andere vrijgezellen. Je wordt nergens toe verplicht, maar hoe meer je uit de datingsite je wilt halen, hoe meer je moet betalen. Het grote nadeel van Pink Cupid is dat je als niet-lid de prijzen niet te zien krijgt. Je moet dus eerst lid worden alvorens je komt te weten hoeveel het totaalplaatje je uiteindelijk kan kosten. Aan jou dus om te bepalen of de liefde dat waard is.

Lees altijd de voorwaarden

Alvorens je lid wordt, wordt je gevraagd om de algemene voorwaarden te lezen. Je moet dan ook een box aanvinken als je dit hebt gedaan. Op die manier ga je ook meteen akkoord met deze voorwaarden en kun je deze niet aanvechten, mocht er iets fout gaan. Lees deze dus tot in het kleinste detail door zodat je goed weet wat een lidmaatschap inhoudt. Je kunt online ook heel wat reviews terugvinden van mensen die eerder al lid waren – of nog steeds zijn – van Pink Cupid. Aan de hand van deze ervaringen kun je voor jezelf opmaken op deze datingsite iets voor jou is.

Ook beschikbaar via de app

Cupid Media gaat met z’n tijd mee en daarom is er ook de Pink Cupid app beschikbaar. Let wel dat deze momenteel enkel beschikbaar is voor Android. Je kunt de app dus downloaden via de Google Play Store. Op die manier kun je dus ook tijdens je lunchpauze of in de trein kijken welke nieuwe singles er beschikbaar zijn op Pink Cupid. Alvast veel succes!

PinkCupid screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij PinkCupid.com?

Het goedkoopste PinkCupid.com abonnement kost €10,33 per maand bij een lidmaatschap van 12 maanden.

  Wat zijn de plus- en minpunten van PinkCupid.com?

  • Online daten speciaal voor lesbiennes
  • Internationale datingsite, dus niet voor iedereen geschikt
  • 3
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 3 Goed
   Totaalscore

  PinkCupid FAQ

  Hoe kan ik PinkCupid opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite PinkCupid? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw PinkCupid account.

  PinkCupid opzeggen

  PinkCupid.com account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van PinkCupid en log in met je email en wachtwoord op je account. De login button bevind zich aan de bovenzijde van de pagina met de grijze “Login” button. Een nieuwe pagina waar je kunt inloggen wordt geopend nadat je op deze button klikt.

  Je bent nu ingelogd!

   

  Stap 2: Klik op het tandwiel icoontje ( ⚙ ) naast je profielnaam aan de rechter bovenzijde van de pagina. Een nieuw menu is nu zichtbaar. Klik in dit menu op “profielinstellingen”.

  Stap 3: klik nu op de tekstlink “klik hier” in de zin: “Om uw profiel uit te schakelen op PinkCupid aub Klik Hier”.

  Stap4: Een nieuwe pagina is nu geopend. Selecteer een “kwestie” en “reden” voor het opzeggen van jouw account. Klik vervolgens op de button met de tekst: “indienen”.

  Stap5: Een nieuwe pagina is geopend. Geef toelichting waarom je wilt opzeggen. Het is verplicht om hier iets in te vullen. Doe je dit niet, dan lukt het uitschrijven niet. en klik dan op de button “indienen”.

  Stap 6: Een nieuwe pagina is geopend. Voer 2 maal je wachtwoord in en klik op de button met de tekst: “Zet Membership uit”.

   

  Je hebt nu je account verwijderd van PinkCupid!

  Laats bijgewerkt: 17 mei 2021

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *