datingsite parship

Home » Pepper – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites

Laatst bijgewerkt op december 7th, 2019 | door Welke online datingsite?

57

Pepper – Kosten, Review en Ervaringen

Op datingsite Pepper heb je een grote kans om de ware liefde te vinden!

Daten via Pepper

Bij online datingsite Pepper laat elk lid zien hoe hij in het echte leven is door het delen van video’s en foto’s. Beelden zeggen meer dan woorden. In één keer kan je zien hoe iemand daadwerkelijk is en hoef je zelf niet druk te maken over allerlei profielteksten.

Online daten bij bij deze datingsite is natuurlijk maar de eerste fase. Het doel van Pepper.nl is dat je zo snel als mogelijk een leuke date of partner vindt. Pepper geeft je verschillende tips en suggesties die het contact makkelijker moeten maken. Zo hebben ze de zogenaamde “Just Coffee” button. Deze moet er voor zorgen dat je eenvoudig een date kunt regelen. De datingsite doet een suggestie van een plek waar jullie kunnen afspreken.

Pepper App

Wil je ook graag daten als je even niet achter je pc of tablet zit? Dat kan met de nieuwe Pepper App! Met de app kun je net zoveel als met de gewone website, maar deze is geoptimaliseerd speciaal voor je smartphone. Je krijgt een live notificatie wanneer je een bericht hebt ontvangen of een match jou leuk vindt. Met de App voor Apple Ios kun je chatten, foto’s sturen en liken. Om gebruik te maken van de app moet je je eerst inschrijven via de website, dan de app downloaden via de Apple Appstore en vervolgens kun je inloggen op de app.

Helaas is er nog geen App beschikbaar voor Android en Windowsphone. Pepper.nl laat weten dat deze er spoedig aan komt!

Keurmerk Veilig Daten

Pepper is aangesloten bij het “Keurmerk veilig daten“. Hierdoor verplicht deze datingsite zich te houden aan een aantal regels die hiermee verbonden zijn. Door zich aan deze opgelegde regels te houden is het voor singles een betrouwbare plaats om online te daten. Naast dit keurmerk is het ook nog eens aangesloten bij het bekende Thuiswinkel Waarborg.

 

Veilig en betrouwbaar daten

Uit het resultaat van een bekend onderzoek onder datingsites is deze datingsite op de tweede plaats geëindigd qua betrouwbaarheid. Mede doordat alle nieuwe leden worden gecontrolleerd is de datingsite zeer veilig. Pepper vindt het belangrijk dat haar leden zich niet druk hoeven te maken over de veiligheid van online daten. Jouw gegevens zijn dus bij deze datingsite in goede handen.

Pepper.nl won de thuiswinkel award voor “favorite datingsite” . Nederlandse singles stemden massaal op Pepper! Volgens deze singles scoort de datingsite zeer goed op de prijs en kwaliteit verhouding. Ook werd de klantenservice geroemd.

Ook datingsite Pepper.nl is aangesloten bij het “keurmerk veilig daten”. Samen met andere datingsites maakte Pepper afspraken over veilig en betrouwbaar daten. Elders op onze website vind je meer informatie over dit keurmerk.

Contact maken via Pepper

Chatten op deze datingsite is heel gemakkelijk! De afbeeldingen uit je datingprofiel wordt in de chat weergegeven. Op deze manier heb je al snel een beeld van de andere partij, Waardoor het gesprek direct op gang kan komen.

Gratis aanmelden bij Pepper

Ben jij nieuwsgierig geworden of Pepper ook bij jou past? Aanmelden bij deze datingsite is ook nog eens geheel gratis zonder verplichting. Je hoeft enkel je e-mailadres en voornaam in te voeren op de homepage van deze datingsite. Vervolgens krijg je e-mail met verdere instructies.

pepper-kosten-screenshot2

Video Tutorial – Een profiel aanmaken bij Pepper.nl

Vind je het lastig om je in te schrijven bij Pepper.nl en heb je geen idee hoe dit moet? Geen probleem! Wij maakten een video tutorial waarin uitgelegd wordt hoe dit in zijn werk gaat. In onderstaande video leggen we je stapsgewijs uit hoe je eenvoudig een profiel kunt aanmaken bij datingsite Pepper.

 

Een profiel aanmaken bij Pepper is eenvoudig. Je geeft aan of je een man of vrouw bent en wat je zoekt. Vervolgens vul je een e-mailadres, voornaam en wachtwoord in. Daarna komen andere gegevens zoals je geboortejaar, opleidingsniveau en uiterlijke kenmerken aan bod. Wanneer je deze velden hebt ingevuld kun je wat meer vertellen over jezelf. Met behulp van vijf foto’s en video’s kun je laten zien wat jou interesses zijn en wie je bent. Deze afbeeldingen en filmpjes kun je zelf uploaden of bijvoorbeeld van Youtube of Facebook halen. Wanneer je deze stappen hebt doorlopen ben je klaar om te starten met daten bij Pepper.nl!

 

Pepper kosten abonnement

prijs 1 maand

€ 25,00
€ 25,00
 • Full Membership

prijs 3 maanden

€15,00 p.m.
€15,00 p.m.
 • Full Membership

prijs 6 maanden

€9,95 p.m.
€9,95 p.m.
 • Full Membership

Gratis

€0,-
€0,-
 • Gratis Membership

Het goedkoopste Pepper abonnement kost €9,95 per maand. En heeft een looptijd van 6 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van deze datingsite kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van  Pepper . Neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

Pepper korting en acties

 

Momenteel zijn er geen acties of kortingen.

Kijk hier voor actuele datingsite acties en kortingen!

 

Pepper Review

Populariteit ★ ★ ★ ★
Pepper is een sterk groeiende datingsite. Ze zijn zeer actief bezig met het werven van leden via de televisie, radio en internet. Hierdoor is deze datingsite in korte tijd uitgegroeid tot een van de grotere datingsites van Nederland. Onze schatting is dat Pepper op dit moment ongeveer 200.000 leden heeft. De datingsite is als 2e geëindigd in het betrouwbaarheids onderzoek van Reader`s Digest.  De verhouding man en vrouw op deze datingsite is ongeveer 50/50. Op dit moment kan Pepper zich nog niet meten qua leden met de andere grote datingsites. Maar als Pepper.nl net zo blijft groeien als het de laatste jaren deed, dan zien we deze datingsite zeker in de komende jaren de aansluiting maken.

Gebruikersgemak ★ ★ ★ ★
Layout – de website heeft een moderne heldere interface. Helemaal van deze tijd.  Dit maakt het gebruik maken van deze datingsite een prettige ervaring. Doordat de datingsite veel gebruik maakt van foto´s en video´s doet het denken aan de bekende social media. Wellicht kunnen we stellen dat van de bekende datingsites Pepper de meest vooruitstrevende design heeft.
duidelijkheid – De website is zeer duidelijk. Navigeren door de dating site is eenvoudig zonder daarbij veel te moeten zoeken.

Functionaliteiten ★ ★ ★ ★
De hoeveelheid functionaliteiten zijn uitstekend. Leden van Pepper kunnen gebruik maken van de volgende functionaliteiten:
Chatten, Berichten sturen, Foto’s en Video’s, Eigen profiel pagina, Profielen bekijken, Favorieten opslaan, Uitgebreid zoeken, Pepper app en een Helpdesk.

Mogelijk kunnen we dit rijtje binnenkort aanvullen, want datingsite Pepper blijft zich ontwikkelen.

Klantenservice ★ ★ ★ ★
De klantenservice van Pepper kun je bereiken door gebruik te maken van de chat het contactformulier of door hun direct te mailen. Het Nederlandse emailadres van Pepper is support@pepper.nl . Ervaring leert dat Pepper snel is met het afhandelen van klachten en vragen. Doordat deze datingsite nog redelijk nieuw is hebben wij nog niet heel veel ervaringen over de klantenservice kunnen verzamelen, maar de ervaringen die we hebben waren over het algemeen positief.

Kosten ★ ★ ★ ★
De prijs kwaliteit verhouding bij Pepper.nl is goed. Pepper geldt zeker niet als de goedkoopste datingsite, maar doordat Pepper een grote en sterk opkomende datingsite is heeft het al een fors aantal leden en dus een prima kans tot een succesvolle match. Zeker als je Pepper vergelijkt met andere datingsites heeft het nette abonnement prijzen. Bovendien is aanmelden is geheel gratis!

Meer over Pepper.nl

Pepper opzeggen en account verwijderen

Pepper Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite Pepper. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met deze datingsite? Geef hieronder jouw reactie!

 

Pepper Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary: Pepper is een jonge snelgroeiende datingsite. Doordat ze zeer actief nieuwe leden werven via de bekende media kanalen blijven ze steeds verder groeien. De website is onderscheidend ten opzichte van andere datingsites. Pepper lijkt op de bekende social media zoals Facebook doordat er veel gebruik wordt gemaakt van foto's en video's. Deze datingsite is een aanrader!

3

Uitstekend!About the Author

Anoniem57 Ervaringen - Pepper – Kosten, Review en Ervaringen

 1. Willem Willem says:

  Pepper is een verschrikkelijk slechte site. Misschien is het ooit beter geweest maar nu is het chaotisch, onduidelijk, prive berichten zijn geen prive berichten maar een allegaar van likes ed. Er staan ook erg weinig profielen op. De wijze waarop deze site is opgebouwd is zeer karig en de layout van profielen en de site zelf nodigt niet uit tot spontaan reageren op elkaar. Lidmaatschap is dan wel erg goedkoop in vergelijking tot andere sites maar het is beslist zo dat de prijs wel aangeeft dat je niet veel hoeft te verwachten van pepper.

 2. bert bert says:

  Heren : Alles begint met het maken van een leuk profiel. Ze er op hoe je bent, en daarmee bedoel ik geen foto’s van racefietsen of ander rollend materieel. Laat zien dat je houdt van sporten, speciaalbieren, schouwburg of museum op z’n tijd, fragmenten van je favoriete muziek.
  Beantwoord enkele vragen op je profiel, maar zeker niet alle. Schrijf je in voor 6 maanden zodat er geen druk achter zit.
  Mijn resultaat ? 40 vrouwen die me in 1 maand hebben gemaild.

  En dames : hou eens op met plaatsen van alleen maar reisfoto’s, hier horen profielfoto’s met een zonnebril op ook bij. Echt, reisfoto’s zeggen niets over je. Wie vind reizen nou niet leuk ?

  • Ima Ching Ima Ching says:

   … en dames: stop met die foto’s met oortjes en snuitjes over je gezicht. Kom op zeg, word eens volwassen!

   Die reisfoto’s vind ik dan wel weer handig: als blijkt dat madam niet goed haar eigen broek kan ophouden, kan ik inschatten dat ik straks de financier van deze reisjes mag worden. Dan kan ik het plezier beleven tot zij er (ongemerkt gedwongen) een eind aan mag maken. 😉

   • MGTOW MGTOW says:

    Dames, stop met klagen over ONS, ik kan er nml niets aan doen indien je niet voor herhaling vatbaar bent. Als je dik bent dan ben je dik, niet ‘volslank’ of bourgondisch. Waarom zijn alle moeders trots? En wat is de functie van de ‘springfoto’ ? Een hangtietencheck? En is het knuffelen van gedrogeerde tijgers wel legaal?
    Maar goed, terwijl wij mannen ons profiel echt wel volgens de regels moeten maken, kunnen vrouwen met vrijwel elk denkbaar profiel, hoe belabberd ook, wegkomen.

 3. Desirée Desirée says:

  Een beetje jammer dat is wat ik van pepper vind. Je krijgt een vragen lijst waarmee je match persentage bepaald wordt, maar actief zoeken kun je alleen op leeftijd, afstand en let op, opleidigns niveau. Leuk dat ik een hoog match persentage heb met iemand. Maar dan moet ik nog steeds alle profielen zelf gaan screenen om te zien of iemand wle het zelfde denkt over een kinder wens als ik doe, of al dan niet rookt. Dit zijn toch 2 punten die regelmatig bij singels als breek punten genoemd worden. Ik vind het echt hinderlijk dat tussen mijn matches meerdere personen staan waar op ik op deze punten dan toch nog steeds niet match?!?! Ik heb ook geen enkel idee hoe we dan wel zouden matchen. Ook staat er tussen de matches regelmatig meerdere keren het zelfde profiel, waardoor ik eerst dacht dat ik dan ‘rond’ was en dacht geen verdere matches te hebben.

  Dan is er de chat en de inbox… Waarom is dit niet gewoon het zelfde? chaten kan alleen met mensen die online zijn. Het groene wolkj met het hummer betekend dat er zo veel mensen online zijn als het nummer zegt. Niet dat je zo veel nieuwe berichten hebt. Als je iemand die niet online is een berichtje wil struen dan gaat dit via de inbox. Als iemand reageert op dit bericht dan gaat dit ook naar jou inbox. Maar! Ben jij online terwijl je dit bericht ontvangt? Dan zie je dit bericht niet tot dat je de pagina ververst… … …?!?!!!! Waarom werkt dit niet gewoon als een chat? Ja je krijgt wel weer een mailtje, maar het maakt een gesprek voeren wel echt heel erg moeizaam.

  • MGTOW MGTOW says:

   Alle datingsites zijn achterhaald.
   Er zijn nauwelijks nog actieve leden, zeker wat betreft het vrouwelijke deel.
   Dan zijn de vrouwen doorgaans ook nog eens uberkritisch omdat ze zo veel berichten krijgen van het overschot aan mannen.
   Tot een match, laat staan een date, komt het zelden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑