datingsite parship

Home » Pepper – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites

Laatst bijgewerkt op december 7th, 2019 | door Welke online datingsite?

57

Pepper – Kosten, Review en Ervaringen

Op datingsite Pepper heb je een grote kans om de ware liefde te vinden!

Daten via Pepper

Bij online datingsite Pepper laat elk lid zien hoe hij in het echte leven is door het delen van video’s en foto’s. Beelden zeggen meer dan woorden. In één keer kan je zien hoe iemand daadwerkelijk is en hoef je zelf niet druk te maken over allerlei profielteksten.

Online daten bij bij deze datingsite is natuurlijk maar de eerste fase. Het doel van Pepper.nl is dat je zo snel als mogelijk een leuke date of partner vindt. Pepper geeft je verschillende tips en suggesties die het contact makkelijker moeten maken. Zo hebben ze de zogenaamde “Just Coffee” button. Deze moet er voor zorgen dat je eenvoudig een date kunt regelen. De datingsite doet een suggestie van een plek waar jullie kunnen afspreken.

Pepper App

Wil je ook graag daten als je even niet achter je pc of tablet zit? Dat kan met de nieuwe Pepper App! Met de app kun je net zoveel als met de gewone website, maar deze is geoptimaliseerd speciaal voor je smartphone. Je krijgt een live notificatie wanneer je een bericht hebt ontvangen of een match jou leuk vindt. Met de App voor Apple Ios kun je chatten, foto’s sturen en liken. Om gebruik te maken van de app moet je je eerst inschrijven via de website, dan de app downloaden via de Apple Appstore en vervolgens kun je inloggen op de app.

Helaas is er nog geen App beschikbaar voor Android en Windowsphone. Pepper.nl laat weten dat deze er spoedig aan komt!

Keurmerk Veilig Daten

Pepper is aangesloten bij het “Keurmerk veilig daten“. Hierdoor verplicht deze datingsite zich te houden aan een aantal regels die hiermee verbonden zijn. Door zich aan deze opgelegde regels te houden is het voor singles een betrouwbare plaats om online te daten. Naast dit keurmerk is het ook nog eens aangesloten bij het bekende Thuiswinkel Waarborg.

 

Veilig en betrouwbaar daten

Uit het resultaat van een bekend onderzoek onder datingsites is deze datingsite op de tweede plaats geëindigd qua betrouwbaarheid. Mede doordat alle nieuwe leden worden gecontrolleerd is de datingsite zeer veilig. Pepper vindt het belangrijk dat haar leden zich niet druk hoeven te maken over de veiligheid van online daten. Jouw gegevens zijn dus bij deze datingsite in goede handen.

Pepper.nl won de thuiswinkel award voor “favorite datingsite” . Nederlandse singles stemden massaal op Pepper! Volgens deze singles scoort de datingsite zeer goed op de prijs en kwaliteit verhouding. Ook werd de klantenservice geroemd.

Ook datingsite Pepper.nl is aangesloten bij het “keurmerk veilig daten”. Samen met andere datingsites maakte Pepper afspraken over veilig en betrouwbaar daten. Elders op onze website vind je meer informatie over dit keurmerk.

Contact maken via Pepper

Chatten op deze datingsite is heel gemakkelijk! De afbeeldingen uit je datingprofiel wordt in de chat weergegeven. Op deze manier heb je al snel een beeld van de andere partij, Waardoor het gesprek direct op gang kan komen.

Gratis aanmelden bij Pepper

Ben jij nieuwsgierig geworden of Pepper ook bij jou past? Aanmelden bij deze datingsite is ook nog eens geheel gratis zonder verplichting. Je hoeft enkel je e-mailadres en voornaam in te voeren op de homepage van deze datingsite. Vervolgens krijg je e-mail met verdere instructies.

pepper-kosten-screenshot2

Video Tutorial – Een profiel aanmaken bij Pepper.nl

Vind je het lastig om je in te schrijven bij Pepper.nl en heb je geen idee hoe dit moet? Geen probleem! Wij maakten een video tutorial waarin uitgelegd wordt hoe dit in zijn werk gaat. In onderstaande video leggen we je stapsgewijs uit hoe je eenvoudig een profiel kunt aanmaken bij datingsite Pepper.

 

Een profiel aanmaken bij Pepper is eenvoudig. Je geeft aan of je een man of vrouw bent en wat je zoekt. Vervolgens vul je een e-mailadres, voornaam en wachtwoord in. Daarna komen andere gegevens zoals je geboortejaar, opleidingsniveau en uiterlijke kenmerken aan bod. Wanneer je deze velden hebt ingevuld kun je wat meer vertellen over jezelf. Met behulp van vijf foto’s en video’s kun je laten zien wat jou interesses zijn en wie je bent. Deze afbeeldingen en filmpjes kun je zelf uploaden of bijvoorbeeld van Youtube of Facebook halen. Wanneer je deze stappen hebt doorlopen ben je klaar om te starten met daten bij Pepper.nl!

 

Pepper kosten abonnement

prijs 1 maand

€ 25,00
€ 25,00
 • Full Membership

prijs 3 maanden

€15,00 p.m.
€15,00 p.m.
 • Full Membership

prijs 6 maanden

€9,95 p.m.
€9,95 p.m.
 • Full Membership

Gratis

€0,-
€0,-
 • Gratis Membership

Het goedkoopste Pepper abonnement kost €9,95 per maand. En heeft een looptijd van 6 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van deze datingsite kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van  Pepper . Neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

Pepper korting en acties

 

Momenteel zijn er geen acties of kortingen.

Kijk hier voor actuele datingsite acties en kortingen!

 

Pepper Review

Populariteit ★ ★ ★ ★
Pepper is een sterk groeiende datingsite. Ze zijn zeer actief bezig met het werven van leden via de televisie, radio en internet. Hierdoor is deze datingsite in korte tijd uitgegroeid tot een van de grotere datingsites van Nederland. Onze schatting is dat Pepper op dit moment ongeveer 200.000 leden heeft. De datingsite is als 2e geëindigd in het betrouwbaarheids onderzoek van Reader`s Digest.  De verhouding man en vrouw op deze datingsite is ongeveer 50/50. Op dit moment kan Pepper zich nog niet meten qua leden met de andere grote datingsites. Maar als Pepper.nl net zo blijft groeien als het de laatste jaren deed, dan zien we deze datingsite zeker in de komende jaren de aansluiting maken.

Gebruikersgemak ★ ★ ★ ★
Layout – de website heeft een moderne heldere interface. Helemaal van deze tijd.  Dit maakt het gebruik maken van deze datingsite een prettige ervaring. Doordat de datingsite veel gebruik maakt van foto´s en video´s doet het denken aan de bekende social media. Wellicht kunnen we stellen dat van de bekende datingsites Pepper de meest vooruitstrevende design heeft.
duidelijkheid – De website is zeer duidelijk. Navigeren door de dating site is eenvoudig zonder daarbij veel te moeten zoeken.

Functionaliteiten ★ ★ ★ ★
De hoeveelheid functionaliteiten zijn uitstekend. Leden van Pepper kunnen gebruik maken van de volgende functionaliteiten:
Chatten, Berichten sturen, Foto’s en Video’s, Eigen profiel pagina, Profielen bekijken, Favorieten opslaan, Uitgebreid zoeken, Pepper app en een Helpdesk.

Mogelijk kunnen we dit rijtje binnenkort aanvullen, want datingsite Pepper blijft zich ontwikkelen.

Klantenservice ★ ★ ★ ★
De klantenservice van Pepper kun je bereiken door gebruik te maken van de chat het contactformulier of door hun direct te mailen. Het Nederlandse emailadres van Pepper is support@pepper.nl . Ervaring leert dat Pepper snel is met het afhandelen van klachten en vragen. Doordat deze datingsite nog redelijk nieuw is hebben wij nog niet heel veel ervaringen over de klantenservice kunnen verzamelen, maar de ervaringen die we hebben waren over het algemeen positief.

Kosten ★ ★ ★ ★
De prijs kwaliteit verhouding bij Pepper.nl is goed. Pepper geldt zeker niet als de goedkoopste datingsite, maar doordat Pepper een grote en sterk opkomende datingsite is heeft het al een fors aantal leden en dus een prima kans tot een succesvolle match. Zeker als je Pepper vergelijkt met andere datingsites heeft het nette abonnement prijzen. Bovendien is aanmelden is geheel gratis!

Meer over Pepper.nl

Pepper opzeggen en account verwijderen

Pepper Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite Pepper. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met deze datingsite? Geef hieronder jouw reactie!

 

Pepper Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary: Pepper is een jonge snelgroeiende datingsite. Doordat ze zeer actief nieuwe leden werven via de bekende media kanalen blijven ze steeds verder groeien. De website is onderscheidend ten opzichte van andere datingsites. Pepper lijkt op de bekende social media zoals Facebook doordat er veel gebruik wordt gemaakt van foto's en video's. Deze datingsite is een aanrader!

3

Uitstekend!About the Author

Anoniem57 Ervaringen - Pepper – Kosten, Review en Ervaringen

 1. Superboer Superboer says:

  wie geeft me advies? welke datingsite werkt wel dan?

 2. Nien Nien says:

  Een beperkte datingsite waarop gezegd wordt dat er “Iedere dag zoeken we nieuwe matches voor je.”
  Ik begon met zo’n 50 matches, na een paar dagen zij het er nog maar 20 en dat zijn zeker geen 20 nieuwe elke dag. Ik zie dezelfde profielen elke dag weer in mijn zogenaamde Matches. Zeer beperkt aanbod dus. Om te zoeken naar andere profielen kan je alleen leeftijd, afstand en opleiding invullen. Hier krijg je dus een aanbod waarvan de meeste niet voldoen aan wat jij zoekt.
  Er is ook geen mogelijkheid om Matches uit je lijst te verwijderen. Je blijft ermee opgescheept en blijft ze zien. Zelfs wanneer de online zijn…

  Een afrader 1ste klas door de zeer beperkte mogelijkheid om andere profielen te zien dan de Matches die Pepper voor je bedacht heeft.

 3. Erik Erik says:

  Nou, totaal ontevreden, je krijgt ” matches” aangeboden die wel 80 km verderop wonen. Zonde van het geld, dus ga t niet betalen.

 4. joyce joyce says:

  Al die datingsites, dus ook LEXA zijn zeker niet betrouwbaar, beloven veel wat ze niet waar kunnen maken. Daarnaast zitten er veel oplichters op de site, onder verschillende namen. Mannen die vrouwen binnen halen via de datingsites en de vrouwen berooid achter laten, Liegen Bedriegen enz. en veel geld afhandig maken.
  Door deze mensen en nog steeds geen duidelijke en strengere regels op de datingsites kan dit zooitje ongeregeld nog steeds ongehinderd doorgaan. Als de datingsites zich hier eens hard voor maken, dat er strengere regels komen en dat per persoon maar 1 account kan worden aangemaakt dan zal ik er weer eens over denken om op een datingsite te gaan. Maar nu lopen er hier meer gevaarlijke gekken rond dan dat er vast zitten!!!!!!!! Dus let goed op, want je wordt vergiftigd, geld afhandig gemaakt en nog veel meer ellende…………..

 5. Gregor Gregor says:

  Ik vind het een slechte datingsite:
  Je kunt je profiel niet tijdelijk inactief maken.
  Er zijn veel matches die helemaal niet meer actief zijn omdat je je account niet kan pauzeren dus schrijf je iemand aan die misschien helemaal niet meer op zoek is.
  zoekfunctie klopt niet. Sommige mensen kom je zelfs 2 keer tegen
  Je kunt niet zien wanneer iemand voor het laatst actief is geweest.

  De opzet is wel leuk.
  De slechte punten overheersen duidelijk.
  Zwaar onvoldoende.

 6. jeroen jeroen says:

  heb na aanmelding 1 dag contact gehad met een vrouw en daarna was zij en alle matches 45 stuks(nu al 4 dagen) offline . als ik bij lexa kijk dan zijn er van de 40 pers in de buurt altijd wel 6 a 10 online.
  Weet niet wat ik er van zeggen moet, zou dit echt toeval zijn ;-(.
  Heb ook een bericht gestuurd naar pepper en lees dat ze binnen 14 dagen gaan reageren .
  dus een k.. !! site

 7. Nico R Nico R says:

  Waardeloze site. Drie dagen na het overmaken van het gevraagde bedrag, was mijn profiel niet actief. Dit bedrijf is gewoon geld aan het vragen zonder iets daar tegenover te stellen.
  Welke andere onderneming vraagt om betaling om daarna te concluderen dat ze toch niet willen/ kunnen leveren?
  Uiteraard, geen terugbetaling.
  Vermijd het tegen elke prijs, er zijn genoeg sites die hun klanten wel correct behandelen

 8. Mois Mois says:

  Gezien ik mijn profiel volledig met dezelfde fotos en tekst als man aantrof misbruiken ze dus ook nog eens je gegevens en fotos!!!!
  Reactie van de “klantenservice” : ” nee hoor, dat kan niet” en na aandringen nog eens “dat is gewoon toeval”
  En heel “toevallig” reageert de man van dit profiel natuurlijk ook niet.

  Andere hekelpunten: zoekfunctie werkt niet voor datgene waar je naar zoekt en op interesses en meer kun je ook niet zoeken (vind dan maar eens een match); berichten worden zelden/nooit beantwoord, veel fakeprofielen (ga voor de grap profielfotos maar eens via google image search checken) en meer.

  Echt een waardeloze site die het geld niet waard is!!!

  • els els says:

   en niet te vergeten dat ze je gegevens jaren lang in hun bestand houden

   vind zoiets totaal ongepast ze zouden die ook kunnen gebruiken
   als zo`n klanten bestand word gehackt waar komen dan je gegevens terecht

  • Edwin Edwin says:

   klopt en jen je kan niet zien wie er wel of niet betalend lid is
   als je niet allebei lid ben kan je ook niet met elkaar in contact komen
   dus als je een leuk profiel ziet en niet alle bij BETALEND LID BEN kan je er niets mee

 9. Rick Sedoeboen Rick Sedoeboen says:

  hallo ik zou graag willen weten of ik al Lid bent of dat ik me alleen gratis hebt aangemeld ?

 10. Claudia Claudia says:

  Heb verschillende mensen ontmoet via Pepper. Vond het makkelijk in gebruik en heb geen nep profielen gevonden. Heb er leuke vrienden aan overgehouden!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑