datingsite parship

Home » Passiedate – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites

Laatst bijgewerkt op november 25th, 2016 | door Welke online datingsite?

15

Passiedate – Kosten, Review en Ervaringen

 

Een perfecte match vinden dat is nog niet zo makkelijk. Toch is er een datingsite die beweerd dat zij dit kunnen bewerkstelligen. Het is de datingsite Passiedate en dit is een website waar iedereen welkom is. Door het grote aantal leden is het inderdaad makkelijk om leuke mensen te leren kennen. Je kunt natuurlijk nooit weten waar jij je soulmate tegen gaat komen. Toch weet je dat als jij je inschrijft op deze datingsite dat je dan in ieder geval mensen leert kennen die je leuk gaat vinden. Wat je vooral op zal vallen als je de website bezoekt dat is hoe overzichtelijk de website is en hoe makkelijk deze werkt. Op de homepage zie je dan ook al een aantal leden staan. Je krijgt dan een goede indruk van wie er allemaal ingeschreven staat. Wil je alle leden kunnen zien dan dien jij je in te schrijven. Het goede nieuws is dat dit nu gratis kan. Het inschrijven dat duurt ook maar even en meteen daarna zal je alle leden kunnen bekijken. Het is ook geheel vrijblijvend want als je niemand ziet die je leuk vindt dan kun jij je ook gewoon weer uitschrijven. Er zijn dus geen verdere verplichtingen waar je dan aan moet voldoen.

Leuke nieuwe contacten

Het maakt eigenlijk niet uit waar je naar op zoek bent. Passiedate zorgt ervoor dat jij het vindt. Ook als je het leuk vindt om met leden af te spreken die al wat ouder of wat jonger zijn dan jou dan is dit geen enkel probleem. Je kunt iedereen makkelijk aanspreken en het zal je echt verbazen hoe snel je leuke nieuwe contacten hebt opgedaan. Het overgrote deel van de leden die heeft dan ook al binnen een week de eerste date afgesproken. Dit geeft ook wel aan dat het een website is waar je serieus op zoek kunt naar een nieuwe liefde.

De duidelijke profielen

Wat op een datingsite belangrijk is dat zijn de profielen. Deze dienen duidelijk te zijn. Bij Passiedate zijn er niet alleen erg duidelijke foto’s te bekijken. Hier kun je ook nog eens veel informatie over de leden vinden. Uiteraard kun je makkelijk zien waar een lid woont. Hier kun je zelfs op selecteren zodat je alleen de leden in je eigen regio ziet. Daarnaast is er bij ieder lid te zien hoe oud deze is en wat de interesses zijn.

Friends with benefits

Wat wel aan te raden is dat is om zelf ook een duidelijk profiel te maken. Wanneer je dit doet dan weet je dat de mensen jou ook sneller een bericht sturen. Laat dan ook weten waar je naar op zoek bent. Misschien wil je eerst wel een ‘Friends with benefits’ relatie. Dit kun je gerust laten weten. Door de vele leden zullen er altijd mensen zijn die dezelfde interesses als jij hebben. Wanneer je een duidelijk profiel hebt dan zal je al snel merken dat jij ook berichten van de leden zal gaan krijgen. Dit maakt het dan dat je nog sneller de eerste date zal hebben afgesproken.

passiedate-kosten-screenshot

 

Passie Date kosten lidmaatschap

100 Credits

€25,00
€25,00

220 Credits

€40,00
€40,00

400 Credits

€70,00
€70,00

Gratis

€0,-
€0,-
 • Gratis Lid

De goedkoopste passiedate.com credits bundel kost €25,00. Hiervoor krijg je 100 credits. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van passiedate kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

Passiedate.com actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor deze datingsite

Actuele Kortingen staan op onze dating acties pagina

Verlopen acties en kortingen

Meer over deze datingsite

Passiedate opzeggen en account verwijderen

PassieDate Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite PassieDate. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden over passiedate.com? Geef hieronder jouw reactie!

 

Passiedate – Kosten, Review en Ervaringen Welke online datingsite?

PassieDate Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

3.1About the Author

Anoniem15 Ervaringen - Passiedate – Kosten, Review en Ervaringen

 1. Jempy Jempy says:

  Allemaal fakeprofielen. Heb een gesprek gehad met “ria 19 jaar uit Boutersem” en telkens juist voor een afspraak (6 keer) kwam ze met smoesjes migraine, vriendin opgenomen door zelfmoordpoging, ziek door sushi te eten, te lage suikerspiegel, mama plots opgenomen in ziekenhuis, enz… Na opzoek van profielfoto vindt ik op internet dat zij ook “Ingeborg 20 jaar uit Maastricht” is en ook ééntje die in Gent woont. Bij verder onderzoek vind ik ook dat zij Alesia Khizhko noemt van Russische afkomst en in Munchen woont. Dit laatste is wel de echte persoon waar ze hier op PassieDate, Foxy Dating en op nog andere sites de foto van gepikt hebben om te gebruiken op het profiel van “ria”.
  Profielen worden allemaal beheert door één en dezelfde persoon. Let maar hoe de naam geschreven wordt. 90% ervan zonder hoofdletter. Alle berichtjes komen neer om jou zoveel mogelijk terug te laten reageren en zo lang mogelijk hier te houden en als je hun dan durft te confronteren met de waarheid ben jij ineens de lelijke en de slechte en beginnen ze jou uit te maken. Oplichterij tot en met!!!!!

 2. Anja Anja says:

  Ik word gestalkt door een vreemde geschifte vrouw en ik zocht duidelijk een man. Karina26 heeft in een paar dagen, ruim 30 berichtjes gestuurd. Karina 26 is dus haar naam. Dus schrijf mi svp helemaal uit uw bestand. Ook de riews beloven niet veel goeds, dus wordt ik in de toekomst ook geen betalende klant en valt er aan mij niets te verdienen. Als ik berichten blijf ontvangen, dien ik een aanklacht in. Ik weet de weg in justitieland omdat ik daar jaren heb gewerkt.

 3. MGTOW-2 MGTOW-2 says:

  Alle erotisch getinte datingsites zijn nep of berusten op bedrog. Er zijn geen uitzonderingen
  Vrouwen bieden zich niet voor sex aan tenzij je betaalt. Of wanneer je heel rijk bent en ze dus denken dat je dingen gaat betalen dan willen ze zich ook aanbieden.

 4. jo vanreusel jo vanreusel says:

  ik ben er op 2 weken 1500 euro aan kwijt, gechat met 1 vrouw. afspraak wordt telkens verschoven. Wat ben ik toch dom geweest

 5. Jelly Jelly says:

  Klacht indienen bij klachten kompas via de consumenten bond die gaan het onderzoeken doe dit aub

 6. Jelly Jelly says:

  Deze site is volgens mij fake ik ben een vrouw schreef me in voor een vriend kreeg een berichtje van een leuke man en kreeg daarna 6dagen een berichtje van 6 verschillende vrouwen die wel sex met mij wilden en inderdaad als je tegen je date zegt je hoort me vanavond of morgen weer krijg je tussen door weer berichtjes het gaat ze daar alleen om het geld wat ze binnen halen heb nu 3x een klacht ingediend bij klachten kompas maar daar reageren ze niet op het is gewoon een asociale datingsite

 7. Juan Juan says:

  Fake, het lijkt sterk op chat bots die met je chatten want de zinnen kloppen vaak niet. De echtheid van de foto’s heb ik mn bedenkingen over gezien de zeer lage qualiteit. Om af te spreken wil je je 06 nr of mail adres door geven of een locatie adres afspreken. Gaat dus niet wordt geblokkerd. Na €80 had mijn “date” nog niks maar blijft wel door vragen, met de hoop dat je weer nieuwe credits gaat kopen ( €20 voor 100 credits) klinkt niet deur, maar 1 bericht kost 10 credits…

  • Jelly Jelly says:

   Ik ben nu al 180 euro aan die site kwijt tel nrs kun je inderdaad niet uitwisselen ook je email adres niet wel de plaats waar je een afspraak heb gemaakt maar meer ook niet heb een afspraak voor morgen ben benieuwd je moet een klacht indienen bij klachten kompas via de consumentenbond

 8. Koen Koen says:

  Oplichters nep profiel na lange gesprekken weten ze eelf niet wat zr verstuurd hebben of sturen berichten naar de verkeerde

 9. Leon Leon says:

  Fakers! Geldklopperij, trap er niet in! Een computer stuurt steeds fake berichtjes als je lang niet reageert, om je een reactie uit te lokken..
  weer 10 credits kosten

 10. Andre Andre says:

  fakeprofielen

  • Jelly Jelly says:

   Klacht indienen bij klachten kompas via de consumenten bond die gaan het onderzoeken doe dit aub

   • Paul Paul says:

    Dag jelly welke site is niet fake
    Ik heb er al enkele gedaan enal veel geld verspeeld zonder resultaat .
    Dank u op voorhand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑