datingsite parship

Home » Parship – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites parship logo

Laatst bijgewerkt op mei 24th, 2020 | door Welke online datingsite?

440

Parship – Kosten, Review en Ervaringen

InfoKostenActie & kortingReviewErvaringen

 

Parship info

Bij Parship maak je de grootste kans om de liefde van je leven te vinden. Parship is al vele jaren ons favoriete dating platform. De eerste plaats heeft het te danken aan onder andere het zeer uitgebreide matching systeem, maar ook vele andere functionaliteiten maken dit tot de beste datingsite van dit moment. Parship biedt singles in dertien verschillende landen een unieke match-methode met een persoonlijkheids-toets. Wil jij Parship ook eens uitproberen? Meld je dan aan bij deze datingsite en begin nu met online dating en maak gratis je profielpagina aan.

Waarom daten bij Parship?

Op het internet zijn hedendaags zeer veel datingsites te vinden. Waarom zou je dan kiezen Parship? Het grote verschil met gratis datingsites dat daar veel meer mensen niet op een serieuze manier een date zoeken. Ook zul je hier niet een duidelijke scheiding zien in opleidingsniveau. Bij deze datingsite was de doelgroep altijd hogeropgeleiden met een leeftijd vanaf dertig jaar. Maar inmiddels richt Parship.nl zich ook op singles in het algemeen. Iedereen is dus tegenwoordig welkom om zich gratis in te schrijven bij deze datingsite.

Wie naar de televisie kijkt of radio luistert zou het vast niet zijn ontgaan; Parship timmert hard aan de weg om de grootste datingsite te worden. Door deze grote mediacampagnes is Parship het laatste jaar enorm gegroeid. Vroeger richtte deze datingsite zich voornamelijk op hoger opgeleiden. Inmiddels zijn ze overgestapt naar een datingsite die voor iedereen geschikt is. Parship richt zich niet enkel op singles in Nederland en België, maar is actief in bijna heel Europa.

Keurmerk veilig daten

Datingsite Parship.nl is aangesloten bij het “Keurmerk veilig daten”. Samen met enkele andere grote en bekende datingsites is dit keurmerk opgezet. Het keurmerk moet er voor zorgen dat iedereen op een veilige en betrouwbare manier kan online daten. Wil je graag meer lezen over dit keurmerk kijk dan eens op deze pagina. Hiernaast is Parship ook nog aangesloten bij thuiswinkel.org en is de website beveiligd met een SSL-certificiaat. Qua betrouwbaarheid scoort Parship dus erg goed en de kans op een succesvolle relatie is ook nog eens zeer aanwezig!

 

Online daten bij Parship is niet alleen maar toegang krijgen tot een lijst met potentiële partners. Deze dating site heeft een manier ontwikkeld om jou te matchen met mensen die bijvoorbeeld overeenkomende interesses hebben. Het gevolg hiervan is dat het aantal geslaagde matches veel hoger ligt dan andere datingsites.

Relatietips

Datingsite Parship wil je graag helpen. Dit doen ze door je verschillende tips te geven over online dating. Wekelijks verschijnen er nieuwe items op hun datingblog. Dit kan je goed op weg helpen om de ware liefde te vinden. Ook wanneer je denkt al alles over de liefde te weten geven deze tips je leuke nieuwe inzichten.

Bij Parship vindt naar eigen zeggen één op de drie leden een relatie of langdurig contact. Mede door dit hoge percentage is deze datingsite zo populair! Waarbij andere datingsites nog wel eens gebruik willen maken van nepprofielen voor de opvulling hoef je daar bij deze datingsite niet bang voor te zijn!

Het overgrote deel van de leden van Parship is boven de dertig jaar. Deze leden hebben vaak hun leven op orde, maar missen net de laatste dingetje… De liefde. Daardoor zijn de leden van Parship serieus op zoek naar contact met andere leden.

Gratis inschrijven bij Parship.nl

Inschrijven bij Parship is geheel gratis en geeft geen enkele verplichting. Door je gratis aan te melden krijg je al een goed beeld van hoe uitgebreid deze datingsite te werk gaat. Door het beantwoorden van uiteenlopende vragen wordt er een profielschets van jouw gemaakt. Aan de hand hiervan wordt je gematcht aan een andere leuk Parship lid. Bedenk je daarom goed welke antwoorden je hier geeft en neem vooral de tijd! De drempel om iemand aan te spreken is bij Parship veel lager dan bijvoorbeeld in een bar. Bovendien ben je op het internet veelal anoniem. Deze factoren maken dat online daten de meest makkelijke manier is om je nieuwe liefde te vinden. Bovendien weet je zeker dat andere leden ook serieus op zoek zijn naar een relatie!
parship-kosten-screenshot2

Video Tutorial – Een profiel aanmaken bij Parship

Vind je het lastig om je in te schrijven bij Parship en heb je geen idee hoe dit moet? Geen probleem! Wij maakten een video tutorial waarin uitgelegd wordt hoe dit in zijn werk gaat. In onderstaande video leggen we je stapsgewijs uit hoe je eenvoudig een profiel kunt aanmaken bij Parship.

Wanneer je een profiel aanmaakt bij parship worden je als eerste een aantal vragen voorgelegd. Deze antwoorden zullen worden gebruikt voor jouw datingprofiel. Bedenk goed welke antwoorden je geeft, omdat deze iets zeggen over jouw persoonlijkheid. Hierna vul je alle standaard velden in zoals je naam, leeftijd, opleidingsniveau, beroep en woonplaats. Ook deze gegevens hebben invloed op partnervoorstellen. Je hebt bij het aanmelden de optie om één foto toe te voegen. Als laatste kun je iets over jezelf vertellen, zoals dingen die je leuk vind en een persoonlijke introductie. Als je dit hebt ingevuld is je profiel klaar en kun je starten met online daten bij Parship!

Parship kosten abonnement

prijs 6 maanden

€44,90 p.m.
€44,90 p.m.
 • Full Membership

prijs 12 maanden

€ 39,90 p.m.
€ 39,90 p.m.
 • Full Membership

prijs 24 maanden

€24,90 p.m.
€24,90 p.m.
 • Full Membership

Gratis

€0,-
€0,-
 • Gratis Membership

Het goedkoopste Parship abonnement kost €24,90 per maand. En heeft een looptijd van 24 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van Parship kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van Parship.nl . Neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

Parship actie en korting

Voordelig daten bij Parship? Kijk op de Parship kortingscodes pagina voor de meest recente acties en kortingen

Meer over Parship.nl

Parship opzeggen en account verwijderen

Parship Review

Populariteit ★ ★ ★ ★ ★
Parship is de grootste datingsite van Europa. Deze datingsite is van origine Duits. In Nederland behoort In Nederland behoort Parship tot de top 5 populairste datingsites. Wij schatten het aantal leden  rond de 80.000. Parship is actief in de media, daardoor stijgt de populariteit nog steeds. Wij hebben geen informatie kunnen vinden met betrekking tot de verhouding man en vrouw. Let wel op dat deze datingsite ook actief is in het buitenland dus niet alle leden zijn Nederlands. Overigens kan je dat ook als positief zien als je zelf ook een beetje avontuurlijk bent ingesteld!

Gebruikersgemak ★ ★ ★ ★
Layout – Parship heeft een herkenbare eigen stijl. Afbeeldingen en teksten zijn groot en duidelijk. Het design sluit goed aan bij de hedendaagse moderne vormgeving en is daarom zeer prettig.
Duidelijkheid – De website is duidelijk. Navigeren door deze datingsite is eenvoudig. De gebruiker weet direct waar hij moet klikken of welke invul velden hij of zij moet gebruiken.

Functionaliteiten ★ ★ ★ ★
De hoeveelheid functionaliteiten zijn goed. Leden van Parship kunnen gebruik maken van de volgende functionaliteiten:

Persoonlijkheidstest, Chatten, Flirten met andere leden, Berichten sturen, glimlach, Foto’s, Profielpagina, Profielen bekijken, Uitgebreid zoeken, ijsbreker en een Helpdesk

Met Functionaliteiten zoals de ijsbreker en een glimlach kun je eenvoudig een eerste stap zetten naar een nieuw contact.

Klantenservice ★ ★ ★ ★
De klantenservice van Parship kun je bereiken door gebruik te maken van het contactformulier, via  briefpost of door hun direct te mailen. Het Nederlandse emailadres is support@parship.nl . Ervaring leert dat Parship redelijk snel is met het afhandelen van vragen en klachten afhankelijk van het gebruikte medium. (Schriftelijke correspondentie duurt langer).

Parship Postadres: PARSHIP GmbH, – Klantenservice Nederland – Speersort 10, D-20095 Hamburg

Kosten ★ ★ ★ ★
De prijs kwaliteit verhouding  is goed. Parship geldt zeker niet als de goedkoopste datingsite, maar doordat parship een van de grootste en populairste datingsite is heeft het een groot aantal leden en dus een prima kans tot een succesvolle date. Aanmelden is gratis en geeft je een goed beeld van hoe de datingsite werkt. Aanmelden verplicht je tot niks.

Parship Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite Parship. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met Parship? Geef hieronder jouw reactie!

Parship Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary: Parship is een uitstekende datingsite voor hoogopgeleiden. De prijs van een abonnement is in verhouding tot andere datingsites iets hoger. Hiervoor krijg je echter wel een goede datingsite terug. Betalende leden zijn op een serieuze wijze op zoek naar een leuke date of relatie. Deze datingsite is een aanrader voor hoger opgeleiden die op zoek zijn naar een serieuze relatie.

4.6

Uitstekend!About the Author

Anoniem440 Ervaringen - Parship – Kosten, Review en Ervaringen

 1. Elle Elle says:

  Waardeloze site. Voorgestelde matches slaan nergens op en heel veel ‘leden’ – ook premium- zijn niet actief
  Plus: na een jaarabonnement stilzwijgend verlengen en dan opeens voor een maand lidmaatschap 3x de prijs rekenen: 79,95. Gelegaliseerde diefstal heet dat. Wees wijs als je toch een abonnement afsluit en zeg het direct op tegen de vervaldatum, want Parship hoopt er duidelijk op dat haar leden dat vergeten.

 2. José José says:

  Pas op als je te laat bent met het opzeggen van een premium abonnement: je betaald voor 1 maand €79,90. Totaal uit zijn verband gerukt.

 3. Jacqueline Jacqueline says:

  Vreselijke site….waar je profiel geweigerd word als je eerlijk schrijft!!!
  Ik begrijp niet hoe die zoveel sterren kunnen hebben als ik al deze slechte reviews lees!!!!!!!!!!

 4. Astrid Bijster Astrid Bijster says:

  #parshipslechtstedatingsiteever

  Ervaring rijker, illusie armer…

  Ach dacht ik, gratis lidmaatschap bij Parship, maar om foto’s te kunnen zien en contact te kunnen leggen moet je lid worden…maar goed toch maar uitproberen en als het niet bevalt heb ik binnen 2 weken het recht om dit lidmaatschap te herroepen dus no cure no pain, zou je zeggen…

  Zo gezegd, zo gedaan… ook moest er een persoonlijkheidstest ingevuld worden om de juiste match te kunnen vinden!

  Nou dat klinkt allemaal goed! En nou maar wachten op de partner voorstellen… de eerste was een man van 165 cm, helaas.(ik ben zelf 180 cm dus geen match) De volgende was een man uit het zuiden van Belgie… wat je ver haalt is lekker of zo?? (ik woon in het midden van Nederland) Na dagen wachten toch nog een voorstel van Parship; een flinke man van 174 cm en vader van 7 kinderen!?!? WTF wie match dit aan mijn persoonlijkheidsprofiel???

  Dus je raadt het al, keurig binnen de 2 weken gebruik gemaakt van het herroepingsrecht; nu kijken hoe snel ik mijn geld weer terug heb…

  Nou niet dus; dit was de reactie:

  Graag antwoord ik op uw berichten.

  Het spijt me te horen dat u niet langer gebruik wilt maken van uw premium-lidmaatschap. Ik heb uw herroeping ontvangen en verwerkt.

  In het kader van uw premium-lidmaatschap berekenen wij waardecompensatie voor het PARSHIP persoonlijkheidsrapport dat u heeft ontvangen. Basis-leden kunnen dit rapport bestellen voor € 129. Omdat u vanwege uw premium-lidmaatschap het rapport gratis heeft ontvangen, mogen wij u wettelijk gezien het gehele bedrag alsnog in rekening brengen.

  We willen u hierin echter wel tegemoetkomen, en u niet het gehele bedrag berekenen. Als waardecompensatie rekenen wij slechts de helft van de waarde van het rapport, oftewel € 64,50.

  De waardecompensatie is in overeenstemming met de herroepingsinformatie in de door u geaccepteerde Algemene Voorwaarden, staat beschreven in de Productgerelateerde inhoud van de overeenkomst en hebben wij eveneens vermeld in de bestelbevestiging die wij op de dag van de bestelling per e-mail hebben verstuurd.

  Omdat u minder heeft betaald dan de verschuldigde waardecompensatie, staat er nog een bedrag open dat door u te betalen is. De berekening van de vordering is als volgt:

  •Prijs van uw lidmaatschap: € 397,95

  •Reeds door u betaald: € 21,95

  – Waardecompensatie: € 64,50

  – Resterende vordering: € 42,55

  Dit bedrag wordt nu automatisch ingehouden.

  Een herroeping betekent niet automatisch dat uw profiel verwijderd wordt: u kunt daarna onze onbetaalde diensten namelijk verder gebruiken. Als u uw profiel echter definitief wilt verwijderen, laat u mij dat dan alstublieft weten, ik voer de verwijdering dan graag voor u uit. Nota bene: de verwijdering van uw profiel is onherroepelijk.

  Ik hoop dat u inderdaad uw profiel bij ons behoudt, en wellicht later weer premium-lid bij ons wordt.

  Als u verdere vragen heeft, laat u het mijn collega’s en mij dan alstublieft weten.

  Uiteraard mijn beklag gedaan maar Parship is van mening dat zij zoveel werk hebben gehad aan een test die ik zelf heb ingevuld en waar een automatisch gegenereerd rapport uitkomt die je vervolgens ook nog een aan de meest bizarre matches koppelt….

  Maar nu blijkt, als je niet klaagt, heb je ook nergens recht op, gewoon betalen dus voor diensten die niet geleverd zijn!!

  Dus lieve vrijgezellen; neem van mij aan; Datingsites zijn best leuk, maar PARSHIP is echt de slechtste datingsite ooit!!

  • Menno Menno says:

   Ik heb als man exact hetzelfde gehad. Schandalig gewoon. Het is een analyse van lik me versje heb na 4 dagen opgezegd en moest het gelijke betalen.
   Oplichters zijn het daar

  • Pieter Pieter says:

   Deze reactie is heel herkenbaar. Zelfs de eerste alinea’s zijn exact hetzelfde als welke ik op mijn herroeping mocht ontvangen tot aan nog door u te betalen want ik had 6 mnd ineens betaald.

   Afwijkend is het volgende. Ik had vorig jaar ook een jaar lang betaald en dit stop gezet. Ik heb toen een vragenlijst voor dat persoonlijkheidsrapport ingevuld en ontvangen. Mijn huidige betaling was nog niet koud door hun ontvangen en hup daar is het persoonlijkheidsrapport. Hoe kan dat?? Geen vragenlijst gezien!!!! Doodleuk het oude rapport nog eens verzonden. Dus 2 keer betalen voor dezelfde test en rapport. Hun antwoord is het voortschreidend inzicht en dat ik de test alsnog mag invullen. (Om het rapport te ontvangen moet ik dan wel even opnieuw lid worden en wederom betalen lijkt mij) omdat ik nu 2 maal voor hetzelfde product moet betalen ga ik mijn recht halen heb ik gesteld.

   Overigens komen ze meer niet na. Geen activiteiten matches kloppen niet zijn bij voorkeur onmogelijk lijken gewoon fake om te lokken en te mooi omwaar te zijn. Heb een half jaar met een profiel gestaan waarin ik ze afkraakte en onmogelijke antwoorden als 99 kinderen etc en krijg mail dat mijn profiel is goed gekeurd. Etc. Gewoon nep echt nep een goed geoliede computersite niets meer dan dat.

 5. Martinus Martinus says:

  De enige nadeel is, is dat de prijs vrij hoog is.

  Voor de rest super overzichtelijk en erg uitgebreid.

  Veel mensen, vooral vrouwen vullen een HBO of hogere opleiding terwijl dit helemaal niet zo is.
  Als je een ingewikkelde onlogisch vraag stelt, vallen ze direct door de mand.

  Blijkbaar is een hoog inkomen voor de dames een garantie voor geluk.
  (wat dacht je van al die studieschulden)

  Geluk zit niet gelukkig niet in veel inkomen en alleen maar in tevredenheid.
  Als je goed in je vel zit hoef je niet te pronken met nieuwe dure aankopen.

  Blijf er steeds weer om lachen, hoe zielige instelling dit is.

 6. AB.v.Veldhuyzen AB.v.Veldhuyzen says:

  JE HOEF VAN MIJ NOG NIET VOLWASSEN TO ZIJN, ALS JE MAAR ZORG DAT JE HET WORD. WAT IS HET GEHEIM VAN EN GOED HUWELIJK?
  GETROUWD BLIJVEN.
  IK BEN NIIET TE VERGELIJKEN, TOTAAL ANDERS DENKEND. OPEN TO MANYY THINKS,, AND ENJOY LIFE, HONEST ,AN DO THINKS ,NO BODY DO..MY LIFE IS WHAN BIG DAY. ALS DAT WONDERFUL GIRL.TELL HERE I WAITING OUT SITE,, IN A RED PORSCHE. MAAK ER WAT VAN DEZE DAG.. WANT JE HEB ER EEN DAG VAN JE LEVEN VOOR GEGEVENN TESSAALWAYSONTOP

 7. P Bernard P Bernard says:

  Het leek allemaal spannend, gratis inkijkje. Natuurlijk kan je niet communiceren met de profielen dus je neemt spontaan de beslissing om een betaalde account te nemen. NOOIT DOEN!
  Het is erg duur en hetgeen dat reageerde is minimaal. Als ontevreden klant blijk je gewoon je geld kwijt te zijn en na een paar keer gekeken te hebben kijk je er nooit meer op. Niet doen! Fase 2 komt eraan, ze verlengen je lidmaatschap zonder goedkeuring of waarschuwing en pakken 79,90 per maand van je rekening met misbruik maken van de kleine regeltjes in de leveringsvoorwaarden.
  Juridisch uitgekookt en onderbouwd door een onprettige helpdesk en agressieve incasso. Ondanks dat ze weten dat ze je al bestolen hebben, ze zien dat je eigenlijk de hele periode nooit op de site bent geweest, bestelen ze je voor de tweede keer. Het valt ook op dat op sommige recensie sites ze er goed uit komen. Daar is het dan ook onmogelijk om een recensie te plaatsen. Dat zijn waarschijnlijk ook nepwebsites.

 8. Annette sadhoe Annette sadhoe says:

  Pff ik blijf mailen ,waarom geen enkel organisatie dit soort boeven niet aanpakken

 9. PB PB says:

  Hoe bestaat het dat dit soort parasieten van de samenleving nog bestaansrecht hebben op basis van juridische trucjes.
  Is het fatsoenlijk dat je met heel veel niet actieve accounts mensen via “gratis inkijkje” op basis van misleiding mag overhalen? Nee! Dat is niet fatsoenlijk! Met juridisch gekletter zorgen ze daarna dat ze hun buit binnenhalen! Juridisch mag dit nog steeds!
  Is het fatsoenlijk om iemand die je al voor honderden euro’s hebt opgelicht nog een extra rondje besteeld? Let op de kleine lettertjes in de leveringsvoorwaarde die eigenlijk bedoeld zijn om duidelijkheid te verschaffen bij discussie. In hun leveringsvoorwaarde staat dat ze je gewoon nog een keer mogen bestelen ondanks dat je nooit op je account kijkt en al hebt geaccepteerd dat je genaaid was, maar het kan dus nog erger! “Voor uw gemak hebben wij uw abonnement verlengd en hebben uw rekening ook maar alvast geplunderd”
  “Ondanks dat u helemaal nooit gebruik maakt van deze waardeloze nep website mogen wij uw rekening gewoon nog een keer leegplunderen”
  Juridische parasieten! Agressieve incasso om hun hele oplichting af te ronden. Hoeveel mensen zal die Duitse eigenaar via die zielige medewerkers hebben bestolen? Nederlandse overheid, je moet je schamen dat dit soort parasieten bestaansrecht hebben op basis van de Nederlandse wet, foei!
  Onfatsoenlijk! Ik geloof in karma, ergens kom je jezelf wel tegen!
  Ik blijf deze oplichters stalken totdat ik de tweede diefstal weer terug heb, dat geld mag u gewoon terugstorten op mijn rekening. Nee, niet via de incasso boefjes. U wist eerder ook mijn rekening te vinden om hem leeg te plunderen, het geld terugstorten moet dan ook lukken!
  PB

 10. Ellen-Marie Janse Ellen-Marie Janse says:

  Wat een waardeloze toestand, je zou er direct een minderwaardigheidscomlex van krijgen!! Zeeeer slechte matches, echt nergens op gebaseerd. Voorstellen????, als je geluk hebt komt er af en toe eentje binnen en dat is dan niks. Geen fotos kunnen bekijken, tsja toch lastig.
  Je zou bijna gaan denken dat er geen leuke mensen meer bestaan die willen daten. Prijs?????? niet in verhouding tot de service!!!!!!
  Kortom niet aan te bevelen!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑