datingsite parship

Home » Parship – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites parship logo

Laatst bijgewerkt op mei 24th, 2020 | door Welke online datingsite?

439

Parship – Kosten, Review en Ervaringen

InfoKostenActie & kortingReviewErvaringen

 

Parship info

Bij Parship maak je de grootste kans om de liefde van je leven te vinden. Parship is al vele jaren ons favoriete dating platform. De eerste plaats heeft het te danken aan onder andere het zeer uitgebreide matching systeem, maar ook vele andere functionaliteiten maken dit tot de beste datingsite van dit moment. Parship biedt singles in dertien verschillende landen een unieke match-methode met een persoonlijkheids-toets. Wil jij Parship ook eens uitproberen? Meld je dan aan bij deze datingsite en begin nu met online dating en maak gratis je profielpagina aan.

Waarom daten bij Parship?

Op het internet zijn hedendaags zeer veel datingsites te vinden. Waarom zou je dan kiezen Parship? Het grote verschil met gratis datingsites dat daar veel meer mensen niet op een serieuze manier een date zoeken. Ook zul je hier niet een duidelijke scheiding zien in opleidingsniveau. Bij deze datingsite was de doelgroep altijd hogeropgeleiden met een leeftijd vanaf dertig jaar. Maar inmiddels richt Parship.nl zich ook op singles in het algemeen. Iedereen is dus tegenwoordig welkom om zich gratis in te schrijven bij deze datingsite.

Wie naar de televisie kijkt of radio luistert zou het vast niet zijn ontgaan; Parship timmert hard aan de weg om de grootste datingsite te worden. Door deze grote mediacampagnes is Parship het laatste jaar enorm gegroeid. Vroeger richtte deze datingsite zich voornamelijk op hoger opgeleiden. Inmiddels zijn ze overgestapt naar een datingsite die voor iedereen geschikt is. Parship richt zich niet enkel op singles in Nederland en België, maar is actief in bijna heel Europa.

Keurmerk veilig daten

Datingsite Parship.nl is aangesloten bij het “Keurmerk veilig daten”. Samen met enkele andere grote en bekende datingsites is dit keurmerk opgezet. Het keurmerk moet er voor zorgen dat iedereen op een veilige en betrouwbare manier kan online daten. Wil je graag meer lezen over dit keurmerk kijk dan eens op deze pagina. Hiernaast is Parship ook nog aangesloten bij thuiswinkel.org en is de website beveiligd met een SSL-certificiaat. Qua betrouwbaarheid scoort Parship dus erg goed en de kans op een succesvolle relatie is ook nog eens zeer aanwezig!

 

Online daten bij Parship is niet alleen maar toegang krijgen tot een lijst met potentiële partners. Deze dating site heeft een manier ontwikkeld om jou te matchen met mensen die bijvoorbeeld overeenkomende interesses hebben. Het gevolg hiervan is dat het aantal geslaagde matches veel hoger ligt dan andere datingsites.

Relatietips

Datingsite Parship wil je graag helpen. Dit doen ze door je verschillende tips te geven over online dating. Wekelijks verschijnen er nieuwe items op hun datingblog. Dit kan je goed op weg helpen om de ware liefde te vinden. Ook wanneer je denkt al alles over de liefde te weten geven deze tips je leuke nieuwe inzichten.

Bij Parship vindt naar eigen zeggen één op de drie leden een relatie of langdurig contact. Mede door dit hoge percentage is deze datingsite zo populair! Waarbij andere datingsites nog wel eens gebruik willen maken van nepprofielen voor de opvulling hoef je daar bij deze datingsite niet bang voor te zijn!

Het overgrote deel van de leden van Parship is boven de dertig jaar. Deze leden hebben vaak hun leven op orde, maar missen net de laatste dingetje… De liefde. Daardoor zijn de leden van Parship serieus op zoek naar contact met andere leden.

Gratis inschrijven bij Parship.nl

Inschrijven bij Parship is geheel gratis en geeft geen enkele verplichting. Door je gratis aan te melden krijg je al een goed beeld van hoe uitgebreid deze datingsite te werk gaat. Door het beantwoorden van uiteenlopende vragen wordt er een profielschets van jouw gemaakt. Aan de hand hiervan wordt je gematcht aan een andere leuk Parship lid. Bedenk je daarom goed welke antwoorden je hier geeft en neem vooral de tijd! De drempel om iemand aan te spreken is bij Parship veel lager dan bijvoorbeeld in een bar. Bovendien ben je op het internet veelal anoniem. Deze factoren maken dat online daten de meest makkelijke manier is om je nieuwe liefde te vinden. Bovendien weet je zeker dat andere leden ook serieus op zoek zijn naar een relatie!
parship-kosten-screenshot2

Video Tutorial – Een profiel aanmaken bij Parship

Vind je het lastig om je in te schrijven bij Parship en heb je geen idee hoe dit moet? Geen probleem! Wij maakten een video tutorial waarin uitgelegd wordt hoe dit in zijn werk gaat. In onderstaande video leggen we je stapsgewijs uit hoe je eenvoudig een profiel kunt aanmaken bij Parship.

Wanneer je een profiel aanmaakt bij parship worden je als eerste een aantal vragen voorgelegd. Deze antwoorden zullen worden gebruikt voor jouw datingprofiel. Bedenk goed welke antwoorden je geeft, omdat deze iets zeggen over jouw persoonlijkheid. Hierna vul je alle standaard velden in zoals je naam, leeftijd, opleidingsniveau, beroep en woonplaats. Ook deze gegevens hebben invloed op partnervoorstellen. Je hebt bij het aanmelden de optie om één foto toe te voegen. Als laatste kun je iets over jezelf vertellen, zoals dingen die je leuk vind en een persoonlijke introductie. Als je dit hebt ingevuld is je profiel klaar en kun je starten met online daten bij Parship!

Parship kosten abonnement

prijs 6 maanden

€44,90 p.m.
€44,90 p.m.
 • Full Membership

prijs 12 maanden

€ 39,90 p.m.
€ 39,90 p.m.
 • Full Membership

prijs 24 maanden

€24,90 p.m.
€24,90 p.m.
 • Full Membership

Gratis

€0,-
€0,-
 • Gratis Membership

Het goedkoopste Parship abonnement kost €24,90 per maand. En heeft een looptijd van 24 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van Parship kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van Parship.nl . Neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

Parship actie en korting

Voordelig daten bij Parship? Kijk op de Parship kortingscodes pagina voor de meest recente acties en kortingen

Meer over Parship.nl

Parship opzeggen en account verwijderen

Parship Review

Populariteit ★ ★ ★ ★ ★
Parship is de grootste datingsite van Europa. Deze datingsite is van origine Duits. In Nederland behoort In Nederland behoort Parship tot de top 5 populairste datingsites. Wij schatten het aantal leden  rond de 80.000. Parship is actief in de media, daardoor stijgt de populariteit nog steeds. Wij hebben geen informatie kunnen vinden met betrekking tot de verhouding man en vrouw. Let wel op dat deze datingsite ook actief is in het buitenland dus niet alle leden zijn Nederlands. Overigens kan je dat ook als positief zien als je zelf ook een beetje avontuurlijk bent ingesteld!

Gebruikersgemak ★ ★ ★ ★
Layout – Parship heeft een herkenbare eigen stijl. Afbeeldingen en teksten zijn groot en duidelijk. Het design sluit goed aan bij de hedendaagse moderne vormgeving en is daarom zeer prettig.
Duidelijkheid – De website is duidelijk. Navigeren door deze datingsite is eenvoudig. De gebruiker weet direct waar hij moet klikken of welke invul velden hij of zij moet gebruiken.

Functionaliteiten ★ ★ ★ ★
De hoeveelheid functionaliteiten zijn goed. Leden van Parship kunnen gebruik maken van de volgende functionaliteiten:

Persoonlijkheidstest, Chatten, Flirten met andere leden, Berichten sturen, glimlach, Foto’s, Profielpagina, Profielen bekijken, Uitgebreid zoeken, ijsbreker en een Helpdesk

Met Functionaliteiten zoals de ijsbreker en een glimlach kun je eenvoudig een eerste stap zetten naar een nieuw contact.

Klantenservice ★ ★ ★ ★
De klantenservice van Parship kun je bereiken door gebruik te maken van het contactformulier, via  briefpost of door hun direct te mailen. Het Nederlandse emailadres is support@parship.nl . Ervaring leert dat Parship redelijk snel is met het afhandelen van vragen en klachten afhankelijk van het gebruikte medium. (Schriftelijke correspondentie duurt langer).

Parship Postadres: PARSHIP GmbH, – Klantenservice Nederland – Speersort 10, D-20095 Hamburg

Kosten ★ ★ ★ ★
De prijs kwaliteit verhouding  is goed. Parship geldt zeker niet als de goedkoopste datingsite, maar doordat parship een van de grootste en populairste datingsite is heeft het een groot aantal leden en dus een prima kans tot een succesvolle date. Aanmelden is gratis en geeft je een goed beeld van hoe de datingsite werkt. Aanmelden verplicht je tot niks.

Parship Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite Parship. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met Parship? Geef hieronder jouw reactie!

Parship Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary: Parship is een uitstekende datingsite voor hoogopgeleiden. De prijs van een abonnement is in verhouding tot andere datingsites iets hoger. Hiervoor krijg je echter wel een goede datingsite terug. Betalende leden zijn op een serieuze wijze op zoek naar een leuke date of relatie. Deze datingsite is een aanrader voor hoger opgeleiden die op zoek zijn naar een serieuze relatie.

4.6

Uitstekend!About the Author

Anoniem439 Ervaringen - Parship – Kosten, Review en Ervaringen

 1. 50sjeedsofgree 50sjeedsofgree says:

  dus ik ben een oude, desperate, niet te matchen man? Geeft hoop voor de toekomst… Maar even serieus, wilde me ook inschrijven totdat ik deze reacties las. Ben er onderhand van overtuigd dat geen enkele datingsite werkt zoals die zou moeten werken. Best jammer, want ik ben van mening dat als er iemand eens een “echte” datingsite zou oprichten met echte profielen, die niet te duur is en makkelijk opzegbaar, dat het ledenaantal enorm zou zijn. Gooi daarbij dat je een goede support opricht en je hebt volgens mij een goudmijntje.
  Maar ja, men wil blijkbaar morgen rijk zijn.
  Al met al erg jammer en zo zijn er veel mensen die toch “op zoek” zijn naar een partner en het dus nog steeds niet kunnen vinden. Inclusief mezelf, maar ik las dat ik niet te matchen ben. 🙂

 2. PB PB says:

  Waardeloze site, veel niet actieve accounts! Pas op voor kleine lettertjes want ze belazeren je! Na contractperiode plunderen ze ongevraagd je rekening voor 79,90 per maand. Lastig te vinden hoe je kunt opzeggen! Agressieve incasso! Kortom, grote oplichtersbende!

 3. JVD JVD says:

  We kunnen beter een eigen site beginnen met alle gedupeerde van Parship en de nog zovele andere “dating sites”. Dat zou nogal wat “matchen” opleveren 😉

 4. JVD JVD says:

  Gelukkig heb ik net deze onderstaande reacties gelezen, wilde mij ook inschrijven…

  Bij mijn weten is er trouwens momenteel geen enkele “zuivere” dating site. Correct me if I’m wrong.

 5. Petra S Petra S says:

  Ik ben ook lid geworden en heb gebruik gemaakt van de 14 dagen herroepingsrecht. Ze zijn heel slim en rekenen dan nog € 129 euro voor het persoonlijkheidsprofiel die op iedereen toe te passen is.
  Ik heb bezwaar gemaakt en toen hoefde ik nog “maar” € 69 te betalen.

  PAS DUS GOED OP ALS JE BINNEN 14 DAGEN OP WILT ZEGGEN, DAN NOG BEN JE ERG VEEL GELD KWIJT VOOR NIKS.

  ook het aanbod van kandidaten is inderdaad niet goed. Desperate, oude, niet te matchen mannen.

  net als Patricia, zeg ik dus ook NIET DOEN!!!

 6. PB PB says:

  Beste ParshipMaffia,
  Mijn teleurstelling was groot toen ik ontdekte dat ik lid was geworden van een site waar een groot deel van de accounts niet reageren. Achteraf gezien begrijp ik waarom, bij opzeggen laten jullie de accounts staan zoals jullie zelf schrijven. Je moet zelf alles leeghalen anders blijft het staan, daar krijg je een Ghost-ship van, géén Par-ship!
  Uiteindelijk heb ik meer dan een half jaar op de blaren gezeten en netje betaald voor een waardeloos product. Helaas was jullie oplichting nog niet genoeg, verlenging zonder waarschuwing voor het duurste lidmaatschap. Zomaar 79,90 euro per maand van mijn rekening plunderen is niet netjes. De tekst “voor uw gemak hebben wij uw lidmaatschap verlengd” is nogal belachelijk bij een account die bijna de gehele periode niet één keer op jullie site is geweest, behalve in het begin om te constateren dat ik een kat in de zak had gekocht. Een hele oude kat gezien de gemiddelde leeftijd van jullie accounts of de dode accounts die niet meer actief zijn. Nou hebben jullie je achterbakse trucjes goed juridisch ingekleed en moet iemand nogal zijn best doen om van jullie agressieve bloedhonden van call2collect.nl af te komen. Ik heb besloten om recensies te blijven schrijven totdat jullie mijn geld terugstorten.

  Vr Gr PB 1601048

  • Kris Kris says:

   Helemaal eens met deze negatieve review. Ik heb al een aantal datingsites uitgeprobeerd maar Parship is veruit de slechtste!!!

 7. Peter B Peter B says:

  Parship is een waardeloos gebeuren, slechte site met vooral oude mensen. Veel accounts zijn niet actief!
  Ze verlengen ongevraagd je abonnement en plunderen je rekening. Agressieve oplichtersbende! Niet doen!!!
  PB

 8. Paul B Paul B says:

  Dat Parship nog mag bestaan? Ik las dat ze met 150 medewerkers de website onderhouden. Laat me niet lachen, weinig actieve leden en allemaal nep en niet actieve accounts. Bij opzeggen schrijven ze dat je zelf alles moet verwijderen, de praktijk:
  – na een paar weken kom je erachter dat het een waardeloze site is
  – je kijkt op internet en leest van anderen dat ondanks dat je niet tevreden bent je geld kwijt bent
  – je probeert op te zeggen maar kunt nergens vinden hoe dat moet gebeuren op de site zelf (ook niet bij de meest voorkomende vragen. Gek?)
  – je legt je erbij neer dat je je geld kwijt bent en kijkt nooit meer op de website
  – na een half jaar ben je deze ellende vergeten maar bent ook vergeten dat je had moeten opzeggen. Fout!!! Ze plunderen met 80,- euro per maand je rekening met de achterbakse tekst “voor uw gemak hebben wij uw abonnement verlengd” terwijl ze zien dat je al meer dan een half jaar niet gekeken hebt op de website.
  – om hun oplichting juridisch glad te laten verlopen loopt er een agressieve incasso buro “callt2collect.nl” achteraan om de oplichting compleet te maken.
  Kortom, een Duitse boevenbende waar 150 man hun best doen om de hoogste te blijven in ranking qua zogenaamde kwaliteit. Je begrijpt natuurlijk dat ook die ranking een grote nep gebeuren is. Pas dus op met deze oplichters

 9. Petra Bukt Petra Bukt says:

  Pharship zou Ghostship moeten heten. Nep, en agressief! Pas op, na contractduur verlengen ze automatisch met wel 80,- per maand. “Voor uw gemak verlengen we uw account” en plunderen we uw rekening en zijn daarnaast juridisch achterbaks en hebben ook een agressieve incasso klaarstaan om zoveel mogelijk te stelen.
  Dat dit mag in Nederland? O ja, een Duitse BV geeft al genoeg aan. Oplichters!! Ik heb ze beloofd om elke dag de waarheid over deze oplichters te schrijven totdat ze mijn geld terugstorten! Ook wij hebben als consument juridisch macht en kunnen met elkaar deze boevenbende laten ploffen. Oproep voor leden, waarschuw elkaar om meteen op te zeggen en duidelijk te maken dat het oplichters zijn! Als je niet opzegt plunderen ze je rekening automatisch met een veel hoger bedrag! Ze kunnen er niks aan doen als er in hun website een beweging ontstaat om hun trucjes bloot te leggen.
  Nepaccounts, moeilijk te vinden hoe je kunt opzeggen, na contractduur plunderen ze je rekening, juridisch uitgekookt en agressieve incasso.
  Stop deze boevenbende.
  PB

 10. Patricia B. Patricia B. says:

  Maffia, niet doen. Allemaal nep en daarna agressieve juridische incasso achter je aan. Alles slim doordacht om je een poot uit te draaien, nooit doen. Je kunt nog beter het geld op straat gooien dan weet je dat deze oplichters in ieder geval niet een nog grotere villa kopen. Niet doen!!!!! CalltoCollect.nl zijn de agressieve bloedhanden van deze Duitse boevengilde!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑