datingsite parship

Home » Parship – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites

Laatst bijgewerkt op februari 22nd, 2019 | door Welke online datingsite?

364

Parship – Kosten, Review en Ervaringen

 

Bij Parship maak je de grootste kans om de liefde van je leven te vinden. Parship is al vele jaren ons favoriete dating platform. De eerste plaats heeft het te danken aan onder andere het zeer uitgebreide matching systeem, maar ook vele andere functionaliteiten maken dit tot de beste datingsite van dit moment. Parship biedt singles in dertien verschillende landen een unieke match-methode met een persoonlijkheids-toets. Wil jij Parship ook eens uitproberen? Meld je dan aan bij deze datingsite en begin nu met online dating en maak gratis je profielpagina aan.

Waarom daten bij Parship?

Op het internet zijn hedendaags zeer veel datingsites te vinden. Waarom zou je dan kiezen Parship? Het grote verschil met gratis datingsites dat daar veel meer mensen niet op een serieuze manier een date zoeken. Ook zul je hier niet een duidelijke scheiding zien in opleidingsniveau. Bij deze datingsite was de doelgroep altijd hogeropgeleiden met een leeftijd vanaf dertig jaar. Maar inmiddels richt Parship.nl zich ook op singles in het algemeen. Iedereen is dus tegenwoordig welkom om zich gratis in te schrijven bij deze datingsite.

Wie naar de televisie kijkt of radio luistert zou het vast niet zijn ontgaan; Parship timmert hard aan de weg om de grootste datingsite te worden. Door deze grote mediacampagnes is Parship het laatste jaar enorm gegroeid. Vroeger richtte deze datingsite zich voornamelijk op hoger opgeleiden. Inmiddels zijn ze overgestapt naar een datingsite die voor iedereen geschikt is. Parship richt zich niet enkel op singles in Nederland en België, maar is actief in bijna heel Europa.

Keurmerk veilig daten

Datingsite Parship.nl is aangesloten bij het “Keurmerk veilig daten”. Samen met enkele andere grote en bekende datingsites is dit keurmerk opgezet. Het keurmerk moet er voor zorgen dat iedereen op een veilige en betrouwbare manier kan online daten. Wil je graag meer lezen over dit keurmerk kijk dan eens op deze pagina. Hiernaast is Parship ook nog aangesloten bij thuiswinkel.org en is de website beveiligd met een SSL-certificiaat. Qua betrouwbaarheid scoort Parship dus erg goed en de kans op een succesvolle relatie is ook nog eens zeer aanwezig!

 

Online daten bij Parship is niet alleen maar toegang krijgen tot een lijst met potentiële partners. Deze dating site heeft een manier ontwikkeld om jou te matchen met mensen die bijvoorbeeld overeenkomende interesses hebben. Het gevolg hiervan is dat het aantal geslaagde matches veel hoger ligt dan andere datingsites.

Relatietips

Datingsite Parship wil je graag helpen. Dit doen ze door je verschillende tips te geven over online dating. Wekelijks verschijnen er nieuwe items op hun datingblog. Dit kan je goed op weg helpen om de ware liefde te vinden. Ook wanneer je denkt al alles over de liefde te weten geven deze tips je leuke nieuwe inzichten.

Bij Parship vindt naar eigen zeggen één op de drie leden een relatie of langdurig contact. Mede door dit hoge percentage is deze datingsite zo populair! Waarbij andere datingsites nog wel eens gebruik willen maken van nepprofielen voor de opvulling hoef je daar bij deze datingsite niet bang voor te zijn!

Het overgrote deel van de leden van Parship is boven de dertig jaar. Deze leden hebben vaak hun leven op orde, maar missen net de laatste dingetje… De liefde. Daardoor zijn de leden van Parship serieus op zoek naar contact met andere leden.

Gratis inschrijven bij Parship.nl

Inschrijven bij Parship is geheel gratis en geeft geen enkele verplichting. Door je gratis aan te melden krijg je al een goed beeld van hoe uitgebreid deze datingsite te werk gaat. Door het beantwoorden van uiteenlopende vragen wordt er een profielschets van jouw gemaakt. Aan de hand hiervan wordt je gematcht aan een andere leuk Parship lid. Bedenk je daarom goed welke antwoorden je hier geeft en neem vooral de tijd! De drempel om iemand aan te spreken is bij Parship veel lager dan bijvoorbeeld in een bar. Bovendien ben je op het internet veelal anoniem. Deze factoren maken dat online daten de meest makkelijke manier is om je nieuwe liefde te vinden. Bovendien weet je zeker dat andere leden ook serieus op zoek zijn naar een relatie!

parship-kosten-screenshot2

Video Tutorial – Een profiel aanmaken bij Parship

Vind je het lastig om je in te schrijven bij Parship en heb je geen idee hoe dit moet? Geen probleem! Wij maakten een video tutorial waarin uitgelegd wordt hoe dit in zijn werk gaat. In onderstaande video leggen we je stapsgewijs uit hoe je eenvoudig een profiel kunt aanmaken bij Parship.

Wanneer je een profiel aanmaakt bij parship worden je als eerste een aantal vragen voorgelegd. Deze antwoorden zullen worden gebruikt voor jouw datingprofiel. Bedenk goed welke antwoorden je geeft, omdat deze iets zeggen over jouw persoonlijkheid. Hierna vul je alle standaard velden in zoals je naam, leeftijd, opleidingsniveau, beroep en woonplaats. Ook deze gegevens hebben invloed op partnervoorstellen. Je hebt bij het aanmelden de optie om één foto toe te voegen. Als laatste kun je iets over jezelf vertellen, zoals dingen die je leuk vind en een persoonlijke introductie. Als je dit hebt ingevuld is je profiel klaar en kun je starten met online daten bij Parship!

Parship kosten abonnement

prijs 6 maanden

€44,90 p.m.
€44,90 p.m.
 • Full Membership

prijs 12 maanden

€ 39,90 p.m.
€ 39,90 p.m.
 • Full Membership

prijs 24 maanden

€24,90 p.m.
€24,90 p.m.
 • Full Membership

Gratis

€0,-
€0,-
 • Gratis Membership

Het goedkoopste Parship abonnement kost €24,90 per maand. En heeft een looptijd van 24 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van Parship kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van Parship.nl . Neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

Parship actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen.

Meer over Parship.nl

Parship opzeggen en account verwijderen

Parship Review

Populariteit ★ ★ ★ ★ ★
Parship is de grootste datingsite van Europa. Deze datingsite is van origine Duits. In Nederland behoort In Nederland behoort Parship tot de top 5 populairste datingsites. Wij schatten het aantal leden  rond de 80.000. Parship is actief in de media, daardoor stijgt de populariteit nog steeds. Wij hebben geen informatie kunnen vinden met betrekking tot de verhouding man en vrouw. Let wel op dat deze datingsite ook actief is in het buitenland dus niet alle leden zijn Nederlands. Overigens kan je dat ook als positief zien als je zelf ook een beetje avontuurlijk bent ingesteld!

Gebruikersgemak ★ ★ ★ ★
Layout – Parship heeft een herkenbare eigen stijl. Afbeeldingen en teksten zijn groot en duidelijk. Het design sluit goed aan bij de hedendaagse moderne vormgeving en is daarom zeer prettig.
Duidelijkheid – De website is duidelijk. Navigeren door deze datingsite is eenvoudig. De gebruiker weet direct waar hij moet klikken of welke invul velden hij of zij moet gebruiken.

Functionaliteiten ★ ★ ★ ★
De hoeveelheid functionaliteiten zijn goed. Leden van Parship kunnen gebruik maken van de volgende functionaliteiten:

Persoonlijkheidstest, Chatten, Flirten met andere leden, Berichten sturen, glimlach, Foto’s, Profielpagina, Profielen bekijken, Uitgebreid zoeken, ijsbreker en een Helpdesk

Met Functionaliteiten zoals de ijsbreker en een glimlach kun je eenvoudig een eerste stap zetten naar een nieuw contact.

Klantenservice ★ ★ ★ ★
De klantenservice van Parship kun je bereiken door gebruik te maken van het contactformulier, via  briefpost of door hun direct te mailen. Het Nederlandse emailadres is support@parship.nl . Ervaring leert dat Parship redelijk snel is met het afhandelen van vragen en klachten afhankelijk van het gebruikte medium. (Schriftelijke correspondentie duurt langer).

Parship Postadres: PARSHIP GmbH, – Klantenservice Nederland – Speersort 10, D-20095 Hamburg

Kosten ★ ★ ★ ★
De prijs kwaliteit verhouding  is goed. Parship geldt zeker niet als de goedkoopste datingsite, maar doordat parship een van de grootste en populairste datingsite is heeft het een groot aantal leden en dus een prima kans tot een succesvolle date. Aanmelden is gratis en geeft je een goed beeld van hoe de datingsite werkt. Aanmelden verplicht je tot niks.

Parship Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite Parship. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met Parship? Geef hieronder jouw reactie!

Parship – Kosten, Review en Ervaringen Welke online datingsite?

Parship Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary: Parship is een uitstekende datingsite voor hoogopgeleiden. De prijs van een abonnement is in verhouding tot andere datingsites iets hoger. Hiervoor krijg je echter wel een goede datingsite terug. Betalende leden zijn op een serieuze wijze op zoek naar een leuke date of relatie. Deze datingsite is een aanrader voor hoger opgeleiden die op zoek zijn naar een serieuze relatie.

4.6

Uitstekend!About the Author

Anoniem364 Ervaringen - Parship – Kosten, Review en Ervaringen

 1. MGTOW MGTOW says:

  Via een datingapp kreeg ik een reactie van iemand die haar zus in de aanbieding had. Het bleek om een Oekrainse te gaan; 40 jaar met een 12 jarige zoon. Een wat vaag beroep als schrijfster/journalist. Ik kreeg haar prive mailadres en er volgden wat uitwisselingen. Snel bleek ze zich te adverteren; de sociale banden in de familie, haar zorgzaamheid en loyaliteit, de hele bla-bla. Maar het meest opvallend: ze noemt zichzelf een ” traditionele” vrouw. In een volgende mail schrijft ze dat traditionele vrouwen niet werken maar thuisblijven. Traditionele vrouwen deden dat inderdaad, namelijk om kinderen te baren, babies aan de borst te leggen en kleine kwetsbare kinderen op te voeden en te verzorgen. De man was dan bereid zich 3 slagen in het rond te werken want hij had een vrouw voor het leven en zijn DNA in kinderen vastgelegd. Dat gaat deze 40 jarige, gescheiden vrouw heus niet meer doen. Ze is te oud om zwanger te raken. Haar 12 jarige zoon is niet van mij. Wat gaat ze dan doen als ze thuis zit? TV kijken denk ik en zich volvreten van mijn centen. Natuurlijk zal die 12 jarige zoon ook moeten worden onderhouden, inclusief studie.
  Zodra je leest dat een vrouw de traditionele kaart trekt ga dan eens na welke traditioneel vrouwelijke rol zij voor jou kan vervullen. Vaak zijn het gescheiden vrouwen die verre van traditioneel zijn en die traditionele rol niet willen of niet meer kunnen vervullen. Er is dan ook geen reden om als man zijnde de traditionele rol als kostwinner op je te nemen. Sinds het feminisme zijn wij van die rol ontslagen. Stop ook met het brengen van dure cadeaus en allerhande grote investeringen. Daadwerkelijk traditionele vrouwen uitgezonderd zijn dit soort investeringen niet meer nodig en je krijgt er ook niets voor terug.

  • Lex.A. Lex.A. says:

   Heerlijke nuchterheid.

   Voor alle anderen die dit nog lezen: hoeveel stop je er in, en wat krijg je er voor terug?

   M.a.w.: Wat is je win/loss ratio en wat is de risk/reward ratio?

   Ergo: vul maar in!

 2. MGTOW MGTOW says:

  Wat ik regelmatig lees in profielen van vrouwen is dat ze het feesten zat zijn en nu toe zijn aan iets serieus…..tijd om te settelen.

  Wat betekent dat?

  We hebben een vrouw die in de periode dat ze er jeugdig en aantrekkelijk uitziet de cock-carousel aan het berijden is. Een groot feest. Maar dan verschijnen de eerste kleine kraaienpootjes. De eierstokken gaan rammelen en geven alarmsignalen af; de eicellen dreigen te verschrompelen tot rozijnen….. Ze heeft alles, die cariere (vaak iets sociologisch, pedagogisch of psychologisch, genderstudie), maar er moet nu met spoed een kind uitgeperst worden. Dus nu is het dan maar afgelopen met feesten tijd voor iets ‘serieus’.

  Wat krijg je dan als man?
  Je krijgt dan als man een vrouw die uitgefeest is. Een soort afterparty waar niet meer gedanst wordt. Want ze heeft ‘haar wilde haren verloren’. En jij mag op zoek naar de eerste grijze. Die vind je vermoedelijk als je de kraaienpoten volgt. En anders krijg je ze zelf wel als je jezelf blauw betaalt aan IVF behandelingen. Dit soort vrouwen hebben hun beste tijd gehad, maar ze willen wel een man die zich in zijn beste tijd bevindt (lees: veel geld verdient).

  Ik pas hiervoor.
  Heren, ga MGTOW; men going their own way.
  Wil je een kind? Neem een oekrainse die een stuk jonger is en nog familie-gericht is. Laat vrouwen die uitgefeest zijn en willen settelen dat doen met hun katten!

 3. superboer superboer says:

  ja daar kon je wel eens gelijk in hebben mgtow/ ze hadden bank afschrift gezien, dat was de trigger voor die vrouwen, heerlijk veel geld en ik kan het uit geven dachten ze zeker, kunje zien wat geld met vrouwen doen mgtow/ ze willen alleen maar luxe leven , nu kwamen ze van een koude kermis thuis.

 4. MGTOW MGTOW says:

  Gisteren bekeek ik het programma ‘under cover’. Daar was een man die via Tinder en sites de een na de andere meid had geregeld. Vaak had hij meerdere tegelijk. Hij trok snel in bij een meid (gratis huisvesting) en lichtte deze vrouwen voor vele duizenden euro’s op.
  Wat je ook ziet op Tinder is heel veel vrouwen die klagen over ‘one night stands’. Zie mijn review ‘het geheim van de one night stand’. Deze vrouwen hebben zich door een ‘bad guy’ herhaaldelijk laten naaien en willen absoluut geen herhaling.

  Je zou denken dat normale mannen, nette mannen, die hun leven uitstekend op de rit hebben, het goed zouden dan op tinder. Maar juist dit soort mannen hebben vaak een totaal gebrek aan succes. Er geldt ‘nice guys finish last’.

  Ik vrees dat vrouwen in hun slachtofferrol blijven zitten en de verkeerde keuzes blijven maken. Je ziet dat ook in de discussie over genderquota bij topfuncties. Te weinig vrouwen aan de top (ondanks gelijke kansen), dus moet ze wel een slachtoffer zijn (in dit geval van een niet-bestaande patriarchie)

  • MGTOW MGTOW says:

   Vrouwen zitten ook vaak op de (meest) linkerkant van het politieke spectrum. Dit soort partijen zijn vaak ook de voorstanders van een multiculturele samenleving waarbij er nog wel x-duizend bij mogen komen. Vervolgens zijn deze vrouwen slachtoffer van ongewenst gedrag op straat, aanrandingen etc……….

  • superboer superboer says:

   vraag me af hoe deze man aan al die vrouwen komt? ik denk dat hij die vrouwen een worst voor hield met geld en vakanties etc, tja dan komen de vrouwen wel op af! als bijen op de honing zeg ik je mgtow/

   • MGTOW MGTOW says:

    Die oplichter in het programma undercover liet een nep bankafschrift slingeren. Daar stond dan een heel groot bedrag op. De vrouw in kwestie vond dat bankafschrift en werd natuurlijk meteen nat. Op deze manier heeft hij heel wat vrouwen genaaid. Misschien hebben deze vrouwen nu wel een SOA en staan deze vrouwen weer op Tinder. Swipen ze weer alles naar links totdat de volgende fitnessboy voorbij komt.
    Een normale nice guy is maar saai; geen uitdaging……

 5. superboer superboer says:

  welke date site hebt de meeste [ betalende ] leden?

  • MGTOW MGTOW says:

   Volgens de site zelf is hun eigen site de grootste. Maar ja er kan er maar 1 de grootste zijn, welke is dat dan?
   Ik denk dat een app als Tinder al veel meer leden heeft dan welke site dan ook.

   • MGTOW MGTOW says:

    En sites tellen vaak alle leden bij elkaar op, actief en niet-actief. Ook iemand die op een blauwe maandag alleen even heeft rondgekeken om hierna voor goed te verdwijnen wordt dan meegeteld. Of ze tellen alle leden vanuit de hele historie bij elkaar op. Dan krijg je ledenaantallen die groter zijn dan dat er vrijgezelle mensen in nederland zijn. Het is een groot circus van bedrog bedoeld om geld te genereren.
    Ben je eenmaal ingeschreven en kijk je wie er echt actief zijn dan schrik je, zeker als man zijnde want er zijn al snel10 keer minder vrouwen dan mannen aanwezig.

   • MGTOW MGTOW says:

    De meeste sites laten inactieve leden gewoon in hun bestand staan. Zo is de site goed gevuld, maar stuur je een bericht dan krijg je geen antwoord. Je kunt ook geen antwoord krijgen omdat de meeste vrouwen erg verwaand en omhooggevallen zijn, maar daar zul je nooit achter komen.

 6. superboer superboer says:

  ik gelooft echt niet in relatie therapie.. weg wezen als man en opnieuw beginnen zou ik zeggen, mevrouw wil toch altijd gelijk hebben/krijgen. Vrouwen genoeg al zie maar eens de juiste te vinden als man..

 7. superboer superboer says:

  klopt mgtow, vaak ligt het altijd aan de man en nooit aan mevrouw zelf!! ik gelooft daar niks van al zijn er ook wel vervelende mannen tussen heel vaak wil een vrouw scheiden, en 1 week later zit ze al weer op tinder, is ook niet gezond.

 8. superboer superboer says:

  LEX,A ik geloof niet in relatie therapie als je daar al aan begint? is het begin van het einde [ relatie ]. ik geloof zeker wat jij zegt, vriendelijkheid in een relatie en elkaar wat gunnen en er zijn voor elkaar, dan kom je ver, al weetje het niet zeker, kan zijn dat mevrouw nog vertrekt zo maar uit het niets…. of de man?

  • MGTOW MGTOW says:

   Vaak is de therapie op initiatief van de vrouw. Zij vindt namelijk meestal dat de fout bij hem ligt en dat de therapeut hem moet veranderen.

   • Lex.A. Lex.A. says:

    Het punt is dat als je NIET gaat, je later het verwijt kunt krijgen dat je niet gegaan bent. Zo’n therapie snijdt altijd aan twee kanten; de nukken van madam worden namelijk ook feilloos blootgelegd. Het principe van ‘als je met één vinger wijst, wijzen er minimaal drie terug’ is dan duidelijk van toepassing: defensieve projectie.

 9. superboer superboer says:

  AL zijn er ook wel mannen wie er niet uit zien en ook wel vaak aan hen ligt, maar merendeels hakt de vrouw de knoop door hopen op beter , wat ze niet vind met al dr eisen pakket, vraag sinterklaas maar zou ik zeggen.

 10. superboer superboer says:

  hoi lex.a ja jij slaat de spijker op de kop.. oh zo waar wat jij schrijft, TOP!

 11. Female Female says:

  Door al deze sexistische reakties,heb ik er al geen zin meer in.
  Heren,er zijn genoeg mannen die zichzelf niet goed in de spiegel aankijken.
  Die net als sommige vrouwen,dik en onverzorgd zijn.
  Dat er gescheiden wordt,is nooit gemakkelijk,een huwelijk is nl niet een gevangenschap maar een verbond uit liefde.

  • Lex.A. Lex.A. says:

   Inderdaad: ik zou lekker wegblijven van datingsites. True, mannen mogen ook wel wat aan hun presentatie doen (gemiddeld genomen). Kleren maken de mens.

   Een huwelijk behoort geen gevangenschap te zijn. Na de scheiding evenmin (ook niet voor de man!). Maar scheiden terwijl je kinderen hebt én er geen moeite voor doen om via (relatie)therapie tot een oplossing te komen? Alhoewel mijn anekdotisch bewijs dus niet onder ‘data’ geschaard mag worden, zie ik in mijn omgeving helaas te veel dames die niet in gesprek wilden.

   De beleefdheid die je in het begin van je relatie hebt is één van de sleutels voor een langdurig verbond. Helaas zijn juist levenspartners het meest onbeleefd tegen elkaar… Goed voorbeeld voor het kroost…

  • MGTOW MGTOW says:

   De scheidingsstatistieken spreken voor zich. Objectieve feiten zijn niet sexistisch.
   Wat ook niet sexistisch is dat is het onderzochte feit dat vrijgezelle vrouwen veel kritischer zijn dan mannen. Ook is het onderzocht dat een vrouw veel meer dan een man zwaarder van gewicht wordt tijdens een relatie; de buit is dan binnen en hoeft geen moeite te doen. Tot slot hoef je alleen maar de arrogante en veeleisende profielteksten te lezen om te weten wat voor vrouwen er vrijgezel zijn. Last not least zijn mijn eigen ervaringen zeer negatief en heb ik vergelijk met het buitenland (rusland)

 12. superboer superboer says:

  tja die vrouwen weten het wel te brengen altijd, met als term, hoe word ik met niks doen het snelste rijk? een vrouw met kinderen moet je niet willen als man zijnde geeft een boel narigheid [ jij bent mijn vader niet enz] en van daag de dag zijn kinderen brutaal en verbaal aso. [ niet allemaal maar wel veel]. best is een vrouw zonder kinderen hebt je als man meer aan. Waarom scheiden al die vrouwen toch? wat is er toch altijd mis met de man[nen]? of ligt het vaak NIET aan de Man is spee? Denk wel dat een vrouw eerder gaat lopen ze ziet een andere heerlijke vent en weg is ze.. allemaal zo makkelijk.

 13. superboer superboer says:

  ja klopt, vaak komen die kinder niet [meer] goed terecht en ontsporen helaas! Weet niet wat die vrouwen alle maal hebben? waarom is de man ineens niet meer belangrijk? ze zijn zo makkelijk, meteen scheiden geblazen dat is wat ze doen. Denk dat ze teveel zien wat een andere vrouw ook hebt , bedoel wil zij dan ook, materialistisch als wat, etentje hier, drankje daar, shoppen naar de nieuwste tas, vakanties steeds verder en luxer,huishoudelijke hulp, mooie auto etc etc, wel goed dat deze vrouwen eens pas op de plaats maken dan, afkicken van al die luxe wat ze gewent was, denk dat ze daar vast een ander mens door worden, waarderen wat ze wel hebben in plaats van wat ze niet [meer] hebben. Velen zijn over het paard getild wat vrouwen betreft. Als man verre van weg blijven, ik wel.

 14. superboer superboer says:

  vroeger was het zo; trouwen tot de dood ons scheid nu is het zo ; tot de volgende zich aandient, met name voor de vrouw geld dit, ze zet altijd de scheiding in gang.

  • MGTOW MGTOW says:

   Niet altijd, wel meer dan 70% van de echtscheidingen op initiatief van de vrouw.
   Niet zo raar want er is geen sanctie. Geen financiele en ook geen morele. Sterker nog veel vrouwen kunnen flink cashen na een scheiding. Hierdoor kunnen ze voor een bepaalde periode flink gaan shoppen en de bloemetjes buiten zetten. Tegen de tijd dat het geld weer op is heeft ze al lang weer een volgend slachtoffer gevonden. Steeds meer mannen, vooral in de USA, gaan niet eens meer trouwen maar ze gaan MGTOW.
   Denk ook even aan het emotionele leed wat een ‘bewust’ gescheiden vrouw haar eigen kinderen heeft aangedaan. 1 op 3 kinderen leeft momenteel in een gebroken gezin. Uit onderzoek blijkt dit een belangrijke factor voor crimineel en ander ontsporend gedrag alsmede mindere leerprestaties. Dankzij feminisme (dat niet meer gaat over gelijke kansen, dat hebben vrouwen al) gaat onze cultuur naar de klote. Ik ga MGTOW en kijk vanaf de zijlijn hoe het zootje ten onder gaat, een vrouw financieel te hulp staan doe ik niet.

   • Advocaat Advocaat says:

    Wat dit type vrouwen vaak niet lijken te beseffen is dat ze wel degelijk gelijke kansen hebben, maar ze vergeten deze zelf te verzilveren. Ze kiezen vaak zelf voor parttime werk én voor beroepen die minder betalen. Daar komt bij dat vrouwen minder goed kunnen onderhandelen, over het salaris bijvoorbeeld. Het zijn dit type vrouwen die voor ‘gelijke rechten’ strijden, maar tegelijkertijd de man in geval van scheiding geen gelijke rechten gunt. Als zo’n vrouw van het UWV een zware mannenjob aangeboden krijgt, zijn de gelijke rechten ineens niet meer van toepassing.

    Hoeveel geëmancipeerde vrouwen werken er nu in de bouw? Hoeveel vechten er in het leger? Dit zijn misschien uitersten, maar het illustreert wel hoe zaken er de facto voor staan.

   • MGTOW MGTOW says:

    In de kern strijden huidige feministen voor gelijke uitkomst en niet om gelijke kans.
    Op datingsites zie je overigens ook dat vrouwen zich behoorlijk passief opstellen. Bij een eventuele date, op initiatief van de man uiteraard, verwacht ze ook nog eens dat hij alles betaalt. Niet altijd, maar wel heel vaak.
    Alleen geemancipeerd zijn als het hen uitkomt. Calculerend gedrag dus.

 15. superboer superboer says:

  lijkt wel of ze dat niks interesseerden dat ze te dik en onverzorgd zijn mgtow, ik wil echt geen onverzorgde vrouw en wie te dik is, waarom gaan ze niet op dieet? en sporten? en laten zien dat ze er zijn mag.. ik denk ook dat het meer gemak zucht is lui en geen zin, maar wel altijd bij een cafetaria staan, ik zie dat vaak. de oost blok vrouwen zijn mooi en verzorgd ook mooi haar en kleding, o.a. in polen en rusland en meer daar van die landen, ze zijn ook nog eens erg lief als je de verhalen mag horen en behulpzaam, wie wel neem ik wel een vrouw uit polen? zij die niet verwend is en een man waardeert hoe hij is, en dat zij dan niet zo veel eisend is als de nederlandse vrouw.

 16. superboer superboer says:

  KLOPT OOK MGTOW/ Weet niet wat dat is met deze vrouwen, klopt, ik ken er ook wat, kinderen gekregen, zijn ze een jaar of 2 a3 a4, dan is het scheiden geblazen de vrouw neemt het voor touw als je ze dan hoort. Wat willen ze dan? ik denk niks, puur ontevredenheid van ze, verveling en ze zien al die leuke vrijgezelle mannen op sociaal media=date sites. Reken maar dat er ook veel vrouwen vreemd gaan, en of alleen maar sex willen, misschien wel meer dan de mannen. Wat jij ooit zegt mgtow, de mooiste lekkerste liefste slimste trouwste vrouw[en] zijn en blijven getrouwd, ik weet dat wel zeker! op een date site zijn vrouwen vaak zo dik, hoe komt dat toch? bedoel zo veel dikke vrouwen wat je dan tegen komt op een site? niet sporten? of lui? of vreten de hele dag? best veel onverzorgde types op date site.

  • MGTOW MGTOW says:

   In Rusland zag ik dat de meeste vrouwen slank zijn. Maar hier zijn de meesten te dik. In Rusland hebben vrouwen moeite om een man te vinden dus concurreren de vrouwen met elkaar. In Nederland krijgen zelfs obese vrouwen volop aandacht. Daarom is er geen noodzaak om er goed uit te zien. Voeg hier aan toe een hoge welvaart en makkelijke kantoorbaantjes en de circel is rond, net zoals haar buik.
   Feitelijk zouden alleenstaande moeders extra moeten trainen om het vormverlies na zwangerschappen te reduceren……Maar in plaats daarvan kijken ze naar Netflix of ‘ heel Holland bakt.

 17. superboer superboer says:

  weetje wat mij opvalt? als er eenmaal kinderen komen, daarna gaat een vrouw scheiden, net of ze het nieuwe er af hebben! op zoek naar weer een betere man, wat is dat toch? of zin in een andere man in bed?

  • MGTOW MGTOW says:

   Eerst heeft een vrouw nestdrang. Dan is ze zwanger dus kwetsbaar. Dan moeten kinderen tot min of meer zelfstandigen worden opgevoed. In al deze fasen is een man nodig, vandaar de biologische drang om een partner te vinden.
   Als de kinderen voorbij de kwetsbare kleutertijd zijn (doch nog immer emotioneel kwetsbaar en de band van hun vader nodig hebbende!!) , trekt mevrouw de stekker er uit. Feministisch, zelfstandig en ontevreden dus de man kan opzouten. Zie de statistieken. Wel eerst even afrekenen als je in gemeenschap van goederen bent getrouwd, want toch niet helemaal zo sterk en geemancipeerd als ze beweren! Hierna kan vrouwlief via een app of datingsite binnen no-time de cock-carousel weer berijden. Dit gaat door tot een jaar of vijftig daarna wil volgens het CBS de meerderheid van de vrouwen geen relatie meer.

   • MGTOW MGTOW says:

    Let vooral op de veelvuldig voorkomende opmerking in het datingprofiel van alleenstaande moeders; ‘mijn kinderen komen altijd op de eerste plaats’.
    Als je doorvraagt hoor je vaak dat ze ontevreden was, uiteraard de schuld van de man, en de stekker er daarom uit moest trekken. Aan de kinderen wordt niets gevraagd.

   • Danny Danny says:

    …breek me de bek niet open. Op datingsites staan te veel dames die zelfs het woord ‘mama’ in hun profielnaam durven op te nemen! Ze zijn ook ‘trotse moeder’… Oh ja? En wat te denken van profielen ‘graag zonder kinderen’ of ‘svp geen jonge kinderen’. Erg amusant, dat wel!

    Ik heb er ook al genoeg gehad die mijn drie kids toch ‘wel wat veel’ vonden, terwijl in hun profiel toch duidelijk meermaals vermeld werd dat ik HAAR kroost wel zal moeten accepteren…

    E.G.O.I.S.M.

   • Em Em says:

    Gaat het hier nog over datingsites of schrijven hier alleen maar gefrustreerde mannen die geen vrouw kunnen vinden?

   • Susanne Susanne says:

    Em, kerel! Welkom hier.

 18. superboer superboer says:

  ja zit zeker een kern van waarheid in; de meeste leuke en fatsoenlijke vrouwen zijn en blijven getrouwd, ik zie dat om mij heen; wat er over blijft mag zich raden, daar short wat aan;

 19. MGTOW MGTOW says:

  Ik had gisteravond weer eens gedate.
  Na doorvragen kwamen al snel de psychische problemen naar voren: depressies, verslavingen.
  Deze vrouw leefde samen met een kat.
  Begrijp je nu de term ‘crazy catlady’.?
  Ze bleek ook ‘volslank’ te zijn; het datingeufemisme voor te dik.
  De rekening is wel gesplitst uiteraard. Investeren in een single vrouw is namelijk zelden tot nooit lonend.
  Normale vrouwen zonder issues zijn en blijven getrouwd. wat resteert zijn onmogelijke figuren met tal van problemen die een normale relatie in de weg staan. Vrouwen die je op datingsites vindt zijn hoogstens geschikt voor eenmalige sex, maar dan wel in het schemerlicht zodat je de cellulitis van haar olifantsbenen niet ziet.

 20. superboer superboer says:

  mgtow hebt het ook vaak juist, een Man met ervaring en kijk op Vrouwen.

 21. superboer superboer says:

  nou mariet, ben het een gedeelte met je eens; zo wel mannen als vrouwen hoppen van hot naar her; ik ben niet zo en doe het ook niet! als ik een leuke vrouw mag ontmoeten? en het klikt? blijft ik bij haar. ik denk ook wat jij zegt; internet maakt het ons makkelijker om te kiezen, maar ik vind dan de vrouw te makkelijk, waarom? weinig of geen man is goed genoeg in hun Ogen, denk ook dat de vrouw meer geld belust is en koop ziek is, althans de meesten wel hoor! Ook arrogantie hebben er een boel, ook in het algemeen hoor. Vaak willen de vrouw veel spanning en uitdagingen, daar gaat het niet om in een relatie, de vrouw gaat eerder scheiden van haar man, vaak om niks en of verveling, ik vind de vrouw te makkelijk of gemakzuchtig. vaak willen ze ook geen stap terug doen, ze willen het liefst weer een man met geld en vaak op vakantie en shoppen, tja de bijstand is ook niet veel! ik vind dat de vrouw maar een stapje moet terug doen wennen aan het minder hebben..ik hebt vaak mee gemaakt en meer mannen dat een vrouw geen berichtje meer terug doen via date site. En eerst is het leuk, goed, en wel, maar zo dra ze hoort dat iemand geen werk hebt, hoeft het voor haar niet [meer]. Daarbij vind ik de nederlandse vrouw niet zo aantrekkelijk, wel de italiaanse en poolse dames, ze zijn goed verzorgd mooie kleding, goed figuur en mooi haar, en ze zijn zorgzaam naar de man toe. Van de 500 vrouwen op een date site vind ik er maar 5 daarvan aantrekkelijk. al met al valt het allemaal zoo tegen.

  • MGTOW MGTOW says:

   Als je op een datingsite een vrouw ziet met een normaal uiterlijk dan is de kans groot dat ze in het echt heel dik en onverzorgd is. Veel foto’s zijn van jaren terug. Ook veel foto’s van alleen haar gezicht in een zodanige hoek geschoten dat de onderkin niet opvalt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑