datingsite parship

Home » Parship – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites

Laatst bijgewerkt op november 14th, 2019 | door Welke online datingsite?

427

Parship – Kosten, Review en Ervaringen

 

Bij Parship maak je de grootste kans om de liefde van je leven te vinden. Parship is al vele jaren ons favoriete dating platform. De eerste plaats heeft het te danken aan onder andere het zeer uitgebreide matching systeem, maar ook vele andere functionaliteiten maken dit tot de beste datingsite van dit moment. Parship biedt singles in dertien verschillende landen een unieke match-methode met een persoonlijkheids-toets. Wil jij Parship ook eens uitproberen? Meld je dan aan bij deze datingsite en begin nu met online dating en maak gratis je profielpagina aan.

Waarom daten bij Parship?

Op het internet zijn hedendaags zeer veel datingsites te vinden. Waarom zou je dan kiezen Parship? Het grote verschil met gratis datingsites dat daar veel meer mensen niet op een serieuze manier een date zoeken. Ook zul je hier niet een duidelijke scheiding zien in opleidingsniveau. Bij deze datingsite was de doelgroep altijd hogeropgeleiden met een leeftijd vanaf dertig jaar. Maar inmiddels richt Parship.nl zich ook op singles in het algemeen. Iedereen is dus tegenwoordig welkom om zich gratis in te schrijven bij deze datingsite.

Wie naar de televisie kijkt of radio luistert zou het vast niet zijn ontgaan; Parship timmert hard aan de weg om de grootste datingsite te worden. Door deze grote mediacampagnes is Parship het laatste jaar enorm gegroeid. Vroeger richtte deze datingsite zich voornamelijk op hoger opgeleiden. Inmiddels zijn ze overgestapt naar een datingsite die voor iedereen geschikt is. Parship richt zich niet enkel op singles in Nederland en België, maar is actief in bijna heel Europa.

Keurmerk veilig daten

Datingsite Parship.nl is aangesloten bij het “Keurmerk veilig daten”. Samen met enkele andere grote en bekende datingsites is dit keurmerk opgezet. Het keurmerk moet er voor zorgen dat iedereen op een veilige en betrouwbare manier kan online daten. Wil je graag meer lezen over dit keurmerk kijk dan eens op deze pagina. Hiernaast is Parship ook nog aangesloten bij thuiswinkel.org en is de website beveiligd met een SSL-certificiaat. Qua betrouwbaarheid scoort Parship dus erg goed en de kans op een succesvolle relatie is ook nog eens zeer aanwezig!

 

Online daten bij Parship is niet alleen maar toegang krijgen tot een lijst met potentiële partners. Deze dating site heeft een manier ontwikkeld om jou te matchen met mensen die bijvoorbeeld overeenkomende interesses hebben. Het gevolg hiervan is dat het aantal geslaagde matches veel hoger ligt dan andere datingsites.

Relatietips

Datingsite Parship wil je graag helpen. Dit doen ze door je verschillende tips te geven over online dating. Wekelijks verschijnen er nieuwe items op hun datingblog. Dit kan je goed op weg helpen om de ware liefde te vinden. Ook wanneer je denkt al alles over de liefde te weten geven deze tips je leuke nieuwe inzichten.

Bij Parship vindt naar eigen zeggen één op de drie leden een relatie of langdurig contact. Mede door dit hoge percentage is deze datingsite zo populair! Waarbij andere datingsites nog wel eens gebruik willen maken van nepprofielen voor de opvulling hoef je daar bij deze datingsite niet bang voor te zijn!

Het overgrote deel van de leden van Parship is boven de dertig jaar. Deze leden hebben vaak hun leven op orde, maar missen net de laatste dingetje… De liefde. Daardoor zijn de leden van Parship serieus op zoek naar contact met andere leden.

Gratis inschrijven bij Parship.nl

Inschrijven bij Parship is geheel gratis en geeft geen enkele verplichting. Door je gratis aan te melden krijg je al een goed beeld van hoe uitgebreid deze datingsite te werk gaat. Door het beantwoorden van uiteenlopende vragen wordt er een profielschets van jouw gemaakt. Aan de hand hiervan wordt je gematcht aan een andere leuk Parship lid. Bedenk je daarom goed welke antwoorden je hier geeft en neem vooral de tijd! De drempel om iemand aan te spreken is bij Parship veel lager dan bijvoorbeeld in een bar. Bovendien ben je op het internet veelal anoniem. Deze factoren maken dat online daten de meest makkelijke manier is om je nieuwe liefde te vinden. Bovendien weet je zeker dat andere leden ook serieus op zoek zijn naar een relatie!

parship-kosten-screenshot2

Video Tutorial – Een profiel aanmaken bij Parship

Vind je het lastig om je in te schrijven bij Parship en heb je geen idee hoe dit moet? Geen probleem! Wij maakten een video tutorial waarin uitgelegd wordt hoe dit in zijn werk gaat. In onderstaande video leggen we je stapsgewijs uit hoe je eenvoudig een profiel kunt aanmaken bij Parship.

Wanneer je een profiel aanmaakt bij parship worden je als eerste een aantal vragen voorgelegd. Deze antwoorden zullen worden gebruikt voor jouw datingprofiel. Bedenk goed welke antwoorden je geeft, omdat deze iets zeggen over jouw persoonlijkheid. Hierna vul je alle standaard velden in zoals je naam, leeftijd, opleidingsniveau, beroep en woonplaats. Ook deze gegevens hebben invloed op partnervoorstellen. Je hebt bij het aanmelden de optie om één foto toe te voegen. Als laatste kun je iets over jezelf vertellen, zoals dingen die je leuk vind en een persoonlijke introductie. Als je dit hebt ingevuld is je profiel klaar en kun je starten met online daten bij Parship!

Parship kosten abonnement

prijs 6 maanden

€44,90 p.m.
€44,90 p.m.
 • Full Membership

prijs 12 maanden

€ 39,90 p.m.
€ 39,90 p.m.
 • Full Membership

prijs 24 maanden

€24,90 p.m.
€24,90 p.m.
 • Full Membership

Gratis

€0,-
€0,-
 • Gratis Membership

Het goedkoopste Parship abonnement kost €24,90 per maand. En heeft een looptijd van 24 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van Parship kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van Parship.nl . Neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

Parship actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen.

Meer over Parship.nl

Parship opzeggen en account verwijderen

Parship Review

Populariteit ★ ★ ★ ★ ★
Parship is de grootste datingsite van Europa. Deze datingsite is van origine Duits. In Nederland behoort In Nederland behoort Parship tot de top 5 populairste datingsites. Wij schatten het aantal leden  rond de 80.000. Parship is actief in de media, daardoor stijgt de populariteit nog steeds. Wij hebben geen informatie kunnen vinden met betrekking tot de verhouding man en vrouw. Let wel op dat deze datingsite ook actief is in het buitenland dus niet alle leden zijn Nederlands. Overigens kan je dat ook als positief zien als je zelf ook een beetje avontuurlijk bent ingesteld!

Gebruikersgemak ★ ★ ★ ★
Layout – Parship heeft een herkenbare eigen stijl. Afbeeldingen en teksten zijn groot en duidelijk. Het design sluit goed aan bij de hedendaagse moderne vormgeving en is daarom zeer prettig.
Duidelijkheid – De website is duidelijk. Navigeren door deze datingsite is eenvoudig. De gebruiker weet direct waar hij moet klikken of welke invul velden hij of zij moet gebruiken.

Functionaliteiten ★ ★ ★ ★
De hoeveelheid functionaliteiten zijn goed. Leden van Parship kunnen gebruik maken van de volgende functionaliteiten:

Persoonlijkheidstest, Chatten, Flirten met andere leden, Berichten sturen, glimlach, Foto’s, Profielpagina, Profielen bekijken, Uitgebreid zoeken, ijsbreker en een Helpdesk

Met Functionaliteiten zoals de ijsbreker en een glimlach kun je eenvoudig een eerste stap zetten naar een nieuw contact.

Klantenservice ★ ★ ★ ★
De klantenservice van Parship kun je bereiken door gebruik te maken van het contactformulier, via  briefpost of door hun direct te mailen. Het Nederlandse emailadres is support@parship.nl . Ervaring leert dat Parship redelijk snel is met het afhandelen van vragen en klachten afhankelijk van het gebruikte medium. (Schriftelijke correspondentie duurt langer).

Parship Postadres: PARSHIP GmbH, – Klantenservice Nederland – Speersort 10, D-20095 Hamburg

Kosten ★ ★ ★ ★
De prijs kwaliteit verhouding  is goed. Parship geldt zeker niet als de goedkoopste datingsite, maar doordat parship een van de grootste en populairste datingsite is heeft het een groot aantal leden en dus een prima kans tot een succesvolle date. Aanmelden is gratis en geeft je een goed beeld van hoe de datingsite werkt. Aanmelden verplicht je tot niks.

Parship Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite Parship. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met Parship? Geef hieronder jouw reactie!

Parship – Kosten, Review en Ervaringen Welke online datingsite?

Parship Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary: Parship is een uitstekende datingsite voor hoogopgeleiden. De prijs van een abonnement is in verhouding tot andere datingsites iets hoger. Hiervoor krijg je echter wel een goede datingsite terug. Betalende leden zijn op een serieuze wijze op zoek naar een leuke date of relatie. Deze datingsite is een aanrader voor hoger opgeleiden die op zoek zijn naar een serieuze relatie.

4.6

Uitstekend!About the Author

Anoniem427 Ervaringen - Parship – Kosten, Review en Ervaringen

 1. MGTOW MGTOW says:

  Uit onderzoek blijkt dat vrouwen veel kieskeurig selecteren dan mannen; de 80/20 regel.
  Waar een man met gemiddeld uiterlijk bijna volkomen genegeerd wordt, daar krijgen obese en onverzorgde vrouwen nog een overvloed aan aandacht. Vrouwen die zich hier niet van bewust zijn roepen dan al snel dat mannen niet mogen klagen want zij zelf hebben het toch ook zo moeilijk…….

  • MGTOW MGTOW says:

   Wanneer dan een man die al weinig sex kan krijgen, het dan toch lukt een vrouw te daten, da zal hij bereid zijn flink wat water bij de wijn te doen, te gaan downdaten, en bij haar te blijven omwille van de sex. Totdat hij iets beters tegenkomt. Veel cougarvrouwen die met jongere mannen iets willen klagen dat mannen hun weer snel verlaten. Een vrouw die realistische eisen heeft en een man met respect behandelt (Geen dominante bitch…) zal niet snel verlaten worden.

 2. Mariet Mariet says:

  Maar wat jij omschrijft maken “wij vrouwen” net zo goed mee bij mannen. Dat ze nog op datingsites blijken te zitten (op zoek naar iets beters) terwijl jij denkt een relatie met hem op te bouwen. Jij steekt je emotie en tijd in deze man en hij is bij je bij gebrek aan beter. Dus dat vrouwen dan al meerdere relaties hebben gehad is zeker niet altijd hun keuze. Vrouwen worden door mannen soms net zo makkelijk aan de kant geschoven als andersom. Ik denk dat het niets met man of vrouw te maken heeft, maar met het type mens. En misschien ook wel met de tijdsgeest; we leven in een wegwerpmaatschappij en men is ook meer op zichzelf gericht, vluchtiger en vlak internet niet uit. Allemaal redenen waarom men ook makkelijker de handdoek in de ring gooit. Je kunt op internet zo een nieuwe uitzoeken. Dus de keuze is veel groter geworden, maar daardoor wordt het ook deste moeilijker het kaf van het koren te scheiden. Je zult dus zelf ook kritischer moeten zijn in je keuze, niet omdat je hoge eisen stelt, maar om jezelf te beschermen en de zoveelste teleurstelling te voorkomen.

 3. superboer superboer says:

  Hoi Mariet; tja dan moet ik ze nog tegen komen [ die vrouw dan]. velen reageren niet terug op leuke nette berichtjes van mij, [ ook andere mannen hebben er last van] een vrouw zoekt altijd weer een betere man, een leukere, terwijl ik leuk en mooi ben volgens vele vrouwen op de site, toch lukt het me niet, of ze zijn bang? bang dat ik te leuk ben? dat ze het niet kunnen geloven? vaak leest ik dat een vrouw al enkele relaties hebben gehad, dan denk ik; waarom loopt het telkens mis? een vrouw is niet snel tevreden met een man wie eenvoudig is, het moet altijd maar spannend en meer zijn, ja Mariet het is gewoon zo. ik zeg altijd; kijk niet naar wat een man en of vrouw bezit maar kijk hoe je karakter is; vele vrouwen willen zus en willen zo, ze wensen te veel.

 4. Mariet Mariet says:

  Kom op mannen, wat een verbitterde klaagzang over “de vrouwen”! Blijkbaar voelen jullie je steeds aangetrokken tot de “verkeerde” vrouwen. Zoeken jullie de veeleisende golddiggers die seks snel saai vinden worden, vreemdgaan, verwachten dat jullie het huishouden doen en alleen geïnteresseerd zijn in jullie salarisstroken. Tsja, misschien zegt dat ook wat over jullie…?
  De vrouwen die ik ken houden allemaal hun eigen broek op en zullen zeer zeker niet gaan daten voor een gratis maaltijd. Ik denk dat er ongeveer net zoveel foute mannen als vrouwen rondlopen.
  Als ik jullie was zou ik eens wat andere selectiecriteria gaan toepassen, want er zijn nog genoeg leuke vrouwen beschikbaar. Veel succes!

 5. superboer superboer says:

  mgtow/ ik zag net vrouwelijke profielen voorbij komen relatie planet, van de 80 vrouwen wie ik tegen kwam stonden er 75 op wie er jaren geleden ook al op stonden en nu nog actief zijn, heel vreemd vind ik dat, zou er dan geen man deugen in hun ogen? bedoel als ze er al 3jaar opstaan hadden ze toch al een man kunnen hebben? weet niet wat deze vrouwen bezielen jij dan? volgens mij mankeert er wat aan die vrouwen, er is wat mee, weet ik zeker mgtow, kan zijn een flinke stoornis? of aandacht? mgtow, staan op lexa wel vrouwen wie wat willen? =relatie, of is dat daar ook niks? en zijn er veel spookprofielen op lexa? weet jij dat?

 6. superboer superboer says:

  mgtow/ of zouden dat vrouwen zijn met een persoonlijkheid stoornis? [ bordeliner?] want als ze van man naar man swippen? en geen man goed genoeg is? en altijd op alles en nog wat klagen, ik vermoed dat er veel vrouwen met bordeline op date site staan jij dan?

  • MGTOW MGTOW says:

   Borderline leidt wel tot extreem gedrag oa afstoten/aantrekken, heel veel drama. En ja dit soort vrouwen ben ik ook tegengekomen.

   De meeste vrouwen zijn gewoon te kritisch en te veeleisend zodat ze mannen die aan hen gewaagd zijn, of zelfs beter zijn, afwijzen. Dit is niet een bepaalde aandoening maar een soort aangeleerd gedrag.

   • MGTOW MGTOW says:

    En dan zijn er natuurlijk ook de vrouwen die het wel fijn vinden elke keer getrakteerd te worden, alle aandacht krijgen, sex met de meest knappen;m de cock-carousel

   • Izella Izella says:

    Ik vind dat heel erg discriminerend wat je schrijft. Voor een ziekte heb je nooit gekozen. Jij niet, je familie niet. Niemand. Zou je deze discriminerende en stigmatiserend opmerkingen weg willen halen alsjeblieft?
    Dit geldt voor iedereen die gefrustreerd is en “geen seks” kan krijgen. Laten we met respect omgaan met elkaar. Ook als je afgewezen word.( Op een nare manier)

  • Izella Izella says:

   Ik vind dat heel erg discriminerend wat je schrijft. Voor een ziekte heb je nooit gekozen. Jij niet, je familie niet. Niemand. Zou je deze discriminerende en stigmatiserend opmerkingen weg willen halen alsjeblieft?
   Dit geldt voor iedereen die gefrustreerd is en “geen seks” kan krijgen. Laten we met respect omgaan met elkaar. Ook als je afgewezen word.( Op een nare manier)

  • Izella Izella says:

   Ik vind dat heel erg discriminerend wat je schrijft. Voor een ziekte heb je nooit gekozen. Jij niet, je familie niet. Niemand. Zou je deze discriminerende en stigmatiserend opmerkingen weg willen halen alsjeblieft?
   Dit geldt voor iedereen die gefrustreerd is en “geen seks” kan krijgen. Laten we met respect omgaan met elkaar. Ook als je afgewezen word.( Op een nare manier)

 7. superboer superboer says:

  mgtow, hoe kan het dat ik na jaren steeds de zelfde vrouwen tegen kom op date site? of ze willen van man naar man, of alleen sex? of ze kunnen niet kiezen? of ze zijn moeilijk? of ze hebben een stoornis? ik weet het niet, wel vreemd dat ze niet aan de man komen!!! of komt dat ze altijd maar meer en meer eisen hebben? vraag me ook vaak af, war zijn het van soort vrouwen wie op een date site staan? serieuze of niet? met normen en waarden? vaak hebben ze ook al vele relaties achter de rug als ik ze aan spreekt, waarom mislukt het dan telkens? vaak hebben ze ook problemen met hun kids eigen ervaring van de dames gelezen. waarom willen vrouwen zo veel? =eisen? waarom is een man niet snel goed in haar ogen? een perfecte man vind zij nooit, die bestaat ook niet, ik denk dat ze kunnen zoeken tot sint juttemus, verwende wijven mgtow, als man doe je het nooit goed ook al verwen je haar altijd met etentjes vakantie etc, dan nog is het niet goed, enge vrouwen deze golddiggers, zijn er te veel van, ik zeg, Vrouwen, maak pas op de plaats.

  • MGTOW MGTOW says:

   Ik heb onlangs een vrouw gedate die al heel lang op Tinder stond. Zij klaagde nogal over het niveau van de mannen. Zelf bleef ze nogal driftig op haar kauwgom kauwen terwijl ze het glas witte wijn achterover sloeg. Ik bood nog een asbak aan om de kauwgom in te doen maar dat hoefde niet van haar. Ze werkte parttime en vond dat wel best……..want nu was ze een opleiding aan het doen en dat was al druk zat. Kennelijk kreeg ze aanvulling in de vorm van alimentatie en huursubsidie. Ze had ook een spervuur aan vragen om te kunnen nagaan in welke mate ik aan haar eisenpakket zou voldoen. Ik probeerde er een luchtige avond van te maken maar dat lukte niet…….

   Deze vrouwen zijn simpelweg te moeilijk in omgang. Geen enkele man is goed genoeg. Maar zelf hebben ze weinig te bieden. De vrouw in kwestie was ook een beetje mollig. Als ze dan een keer sex wil met een man die goed genoeg is dan blijft zo’n man niet bij haar. Dan heeft ze dus een one-night-stand. Daarom beklagen vrouwen zich zo vaak over one night stands en over een gebrek aan goede mannen……

   Deze te-moeilijk-in-omgang-vrouwen hebben vaak ook conflicten op het werk en binnen de familie, en met hun ex. Als je met iedereen een conflict hebt dat is als je met meerdere dobbelstenen gooit en ze hebben allemaal dezelfde ogen. Het kan natuurlijk toevallig zo zijn, maar de kans is klein. Kans is groter dat het probleem bij haar zelf zit. Echter zelfkennis is ver te zoeken bij de meeste single vrouwen.

 8. superboer superboer says:

  geloof maar dat er velen koop verslaafd zijn mgtow, die wijven willen altijd meer en meer, zijn niet gauw te vreden met wat ze hebben.. owee als ze er alleen voor komen te staan en met minder moeten doen, ja dan raken ze aan wal kunnen ze niet meer 5 x per jaar met vakantie en shoppen en meer van die onzin! wel eens goed dat al deze vrouwen pas op de plaats maken, leren ze dingen meer waarderen gewoon met minder gaan doen leren ze van dan leren ze ook dat niet alles van zelf sprekend is, en dat alles maar kan. De weelde is er te veel onder die wijven mgtow geloof mij maar. Jl zaterdag las ik een artikel van een psycholoog dat vandaag de dag alles maar meer en goed moet zijn en we mogen niet ongelukkig zijn.. ik denk dat de vrouw door geslagen is in hun eisen walhalla, denk dat het tussen de oren zit een soort ziekte ofso.Zet al deze vrouwen eens 1jaar op een eiland met niks waar ze zich moeten redden met niks, komen ze nadien geboren terug en hebben de man eindelijk een normale vrouw voor hun neus zonder dat zij van alles wenst. Vrouwen ik zeg jullie, ga je schamen.

  • MGTOW MGTOW says:

   Zoals vrouwen shoppen naar een nieuwe jurk shoppen ze ook naar een nieuwe man. Als je kennis neemt van de scheidingsstatistieken en de eisen leest van single vrouwen op datingsites, dan begrijp je wat je waard bent als man. Je bent als man een wegwerpartikel dat er is enkel voor haar plezier, enkel voor in goede tijden. Maar net zoals het banksaldo een keer opraakt, zo ook vervaagt de schoonheid van de vrouw op het moment van ‘hit the wall’. Dan is het afgelopen met shoppen.
   Als je als man zorgt dat jij je leven goed op de rit hebt, je tijd besteedt aan carriere en gezond leeft, dan zul je zien dat wanneer jouw vrouwelijke leeftijdsgenoten bankroet zijn (‘hit the wall’) jij kunt shoppen met je credits voor een jongere vrouw.

   • MGTOW MGTOW says:

    Bedenk wel dat door de overheersende feministische gedachten ook de vrouwen het jonger zoeken. Ze zijn toch zo ‘jong van geest’. Natuurlijk vertellen de rimpels en kraaienpoten een ander verhaal en na de overgang is het hormonale plaatje ineens 180 graden gedraaid.
    Dus kun je als man het beste op vakantie gaan naar het oostblok en daar wat lol hebben.

 9. superboer superboer says:

  klopt ook mgtow/ ooit had ik ook een date zij had/hebt dat ook, slaapstoornis,eet stoornis, angst stoornissen. ook klopt wel wat jij zegt, die man wie het schreef nadat hij op een speeddate was geweest was er een griet gekomen met haar vriendin! verzin je toch niet? ik ga toch ook niet mijn mijn broer? ja kon wel eens waar zijn wat je zegt, ze zijn gewoon uit op gezelligheid en geen relatie proberen te krijgen, wie weet alleen aandacht trekken? of voor een etentje? of drank? ik geloof ook niet zo in die speeddate avonden, ja klopt lijkt net een circus voor stelling, aap zoek aap ofso iets, nee past niet bij mij daarbij best duur o.a. entree dan nog drank betalen en wie weet het etentje wat volgt etc, op het laats 50 euro armer of meer, wat houd je over op het eind? Dubbel niks. speeddaten werkt niet schreef ooit een psycholoog lees maar eens onder review berichten mgtow.

 10. superboer superboer says:

  mgtow/ hoe denk jij over speeddaten? ik las net een verhaal van een jonge man wie dat ook wilde proberen, hij schreef; de mannen zagen er verzorgd uit de vrouwen helemaal niet, er kwamen zelfs een griet wie haar vriendin had mee genomen, omdat met zijn 2en 1tje maar hoefde te betalen! dus 1griet kon gratis na binnen ze wilde alleen maar een gezellige avond hadden ze gezegd [de vrouwen]. Ook waren ze zeer kritisch die wijven! gelooft jij in speeddaten mgtow? en of een vrijgezelle avond?

  • MGTOW MGTOW says:

   Als je als een circusdier in de arena wilt optreden dan is speeddaten wat voor jou……
   Vrouwen gaan er met een vriendin naar toe en laten zich vermaken door mannen die telkens hun best moeten doen in kortdurende sollicitatiegesprekjes. Puur vermaak voor de vrouwen, als ze überhaupt komen natuurlijk.
   Na afloop heb je een duur betaald drankje en ben je weer een deceptie rijker. Single vrouwen zijn niet meer te koppelen: ze zijn veels te kritisch (behalve naar zichzelf toe), hebben rare eisen en verwachtingen. En zo lang ze de cock carrousel kunnen berijden geen enkele intentie om een relatie aan te gaan. Ja met een rijke man, maar die kan wel weer een jongere vrouw krijgen.

   • MGTOW MGTOW says:

    Puur rationeel:
    – uit onderzoek blijkt: meer dan 80% van de vrouwen heeft enkel oog voor de top 20% van mannen
    – het aantal vrouwelijke deelnemers zal laag zijn (zie annuleringen); zeg max 10 vrouwen.
    – als het goed is zorgt de organisatie voor evenveel mannen als vrouwen

    Dus van de 10 mannen worden er 2 als kandidaat aangekruisd door de vrouwen. Uit onderzoek blijkt dat mannen ongeveer de helft van de vrouwen als aantrekkelijk beschouwen.
    Dat betekent dat er bij 20 personen er kans is op 1 wederzijdse match.

    Maar wacht; vrouwen komen er met een vriendin. Dus de helft van de vrouwen heeft helemaal geen interesse, puur amusement.

    Oftewel vermoedelijk zijn er helemaal geen matches. En zeker geen echte, op interesse gebaseerde.matches.

    Als je even goed nadenkt blijf je dus ver weg van speeddates. Misschien dat ik zelf wel een keer mee ga doen maar dan als amusement; dom ouwehoeren en stiekeme video-opname maken.

 11. superboer superboer says:

  ik denk dat zij zich daar zonder te denken is in gestort om te verhuizen daar naar toe zonder de gevolgen in te zien welke ongemakken op dr pad zouden komen, ze dacht alleen maar aan blauwe luchten en sneeuw, en een lux leventje, owee als het tegen zit, gaan ze janken en willen dan met hangende pootjes terug.. is ook vaak na een scheiding mgtow, als 2e man niet bevalt? willen ze ook graag terug naar haar ex man.

 12. superboer superboer says:

  ik zat net te kijken naar ik vertrek, daar was een stel wie wat anders wilde, naar oostenrijk, dat wijf was dr baan kwijt geraakt.. en ze wilde spanning, eenmaal daar in oostenrijk zegt zij, oh wat hebt ik een spijt, was ik er maar nooit aan begonnen er moet zo veel gebeuren niks komt af en financieel zit ik aan de grond.. ik zegt, weer een verwende snol wie de spanning op wilde zoeken en ook daar de spanning niet vond, ze was depressief, tja ook over een paard getilde griet wie niks gewend is.

  • MGTOW MGTOW says:

   Ook op datingsites zijn je veel vrouwen ‘between jobs’. Deze vrouwen ervaren een drang om ergens een nieuwe partner op te duikelen. Deze partner kan vervolgens zorgen voor de (financiele) stabiliteit omdat zij zelf totaal is losgeslagen.
   Ook binnen een relatie zie je dat vrouwen zich eerder vervelen; meer dan 70% van de echtscheidingen is op initiatief van de vrouw. ook hier slaat zij zich los.

   Als steeds meer mannen MGTOW gaan en niet meer fungeren als opvangtehuis voor dit soort ontevreden en losgeslagen vrouwen zul je zien dat dit soort vrouwen in de (medische) hulpverlening terechtkomen: depressies, slapeloosheid, angsten. Ik ben zelf werkzaam in de gezondheidszorg en zie dit gewoon gebeuren.

 13. superboer superboer says:

  ik kwam gister langs een grand cafe, moet je eens zien hoeveel wijven daar binnen zitten midden op de middag! Ze zitten met zijn 2en a 3en bij elkaar koffie/wijn te leuten. ik denk dan van, moeten jullie niet eens aan het werk? Waren heel veel vrouwen wie daar zaten, ze zitten er altijd en met mooi weer buiten op een terras, ik denk dan, ga je huis schoonmaken of doe eens wat nuttigs i.p.v. om daar maar te zitten niksen en te luieren. Bah.

  • MGTOW MGTOW says:

   Statistieken laten zien dat Nederlandse vrouwen kampioen deeltijd werken zijn. Ze hebben ook vaker pretpakketstudies gevolgd, samen met een heel leger andere vrouwen, zijn net schapen die achter elkaar aan lopen. Gevolg: lullige baan met weinig verantwoordelijkheid, deeltijd, dus weinig inkomsten. Reken maar dat ze lang aan het glas nippen voordat er een nieuwe wordt ingeschonken. En na afloop de rekening uitsplitsen, want er bevindt zich geen penis aan tafel die een genereus gebaar maakt.

  • Lex.A. Lex.A. says:

   Dat is ook een ‘hobby’ van vrouwen: zinloze gesprekken over staafmixers, wasmiddelen en intussen emotioneel klaagzang. Het leukste is als je mee kunt luisteren als één van de dames vertrekt en de rest van de groep vervolgens over diegene die vertrokken is gaat roddelen… Altijd hetzelfde liedje, maar die ‘krabbenmand’ blijft interessant…

   • MGTOW MGTOW says:

    Vrouwen hebben meestal geen hobbies. Althans geen echte hobbies die vaardigheden vereisen. Veelal betreft het consumerende acties zoals het maken van verre reizen, festivals bezoeken, wijntje op het terras, netflix staren.
    Dan vervelen ze zichzelf en gaan ze maar roddelen.

 14. superboer superboer says:

  mgtow, klopt echt wel wat je schrijft.. op al die gratis date sites kom je alleen maar vele rare types tegen, allemaal net niet vrouwen.. te dik, te veel eisend en zelf hebben ze niks te bieden, ja een boel ellende. ik hoor nooit een man wie via tinder een relatie er over hebt gehouden. ja in rusland, das pas wat wat een leukerds daar he mgtow? maar dan moet je een rijke russin nemen met geld die zijn er daar ook wel; genoeg, maar die afstand en ze mogen niet lang in nederland blijven toch? ja zeker daar echt knappe verzorgde vrouwen, kunnen ze hier een puntje aan zuigen de nederlandse vrouw. als ik via lexa dan ga proberen een russsin probeer te schoren?

  • MGTOW MGTOW says:

   Voor Rusland heb je een visum nodig. Dat is wel een gedoe. Maar een stad als St. Petersburg is het bezoeken waard. Daar gebruik je Tinder. Belangrijk is om te melden in je profiel dat je daar ook echt aanwezig bent of op een bepaalde datum daar bent. Je zult zien dat je daar heel veel meer matches hebt dan in Nederland en dat de matches veel knapper zijn. Dat is een beetje overweldigend in het begin. Ga met meerdere op date en klamp je niet vast aan de eerste de beste zoals je dat in NL gewend bent. Hier ben jij degene die eisen kan stellen ipv omgekeerd. Je hebt een leuke tijd. Veel russinnen verdienen misschien maar 600 euro per maand. Verwacht geen rijke vrouw. Pas op voor golddiggers! Aan jou de taak deze te herkennen. Als ze naar nederland wil dan is dat voor haar moeilijk, visum krijgt ze niet makkelijk. Evt kun je in Turkije afspreken, daar heeft zij makkelijk een visum voor. In istanbul is ook veel te zien. Is er na meerdere ontmoetingen nog steeds een klik dan kun je haar hier naartoe halen.

   • SVB SVB says:

    …stuur e.e.a. wel zo aan dat ALS je de AOW-leeftijd nadert (dit geldt dus minder snel voor de jongere mannen en ook minder voor hele jonge Russinnen), je de relatie nog eens goed onder de loep neemt. Zij zal geen opbouw hebben, wat er al snel op neer zal gaan komen dat je dan ‘wel wat’ moet gaan inleveren als je tegen die tijd dan nog samenwoont of getrouwd bent.

    Ik zeg ‘wel wat’, maar 400 pm missen gaat naar gelang de tijd vordert een behoorlijke kostenpost worden… Je zult het dus zo moeten managen dat mevrouw goed gaat verdienen en zelf nog aanvullend pensioen (en spaargeld?) opbouwt.

   • MGTOW MGTOW says:

    Klopt, het financiele plaatje moet blijven kloppen. Ook als je nog niet de AOW leeftijd hebt! In beginsel zal zij financieel afhankelijk van je zijn, inburgeringscursussen moeten volgen, taal eigen maken etc. Veel Russische vrouwen zijn hoog opgeleid en ambitieus, ik denk gemiddeld gezien beter dan dan de gemiddelde nederlandse vrouw. Een bekende van mij heeft een relatie met een russische vrouw en zij heeft na 2 jaar verblijf een zo goed als afgeronde universitaire opleiding aan de erasmus en zij beheerts de nederlandse taal ruim voldoende

 15. superboer superboer says:

  hoi mgtow/ en tinder dan? is dat beter dan een betaalde date site? of is tinder ook een crime met veel eisende vrouwen? een pot nat?

  • MGTOW MGTOW says:

   Ook op Tinder hebben vrouwen keuze in overvloed en zijn ze dus buitensporig kritisch. Maar je kunt Tinder gratis gebruiken dus het kost je alleen je tijd en je geestelijke gezondheid.Op Tinder is het aanbod ook veel groter.

   Op Tinder zitten heel veel probleemvrouwen en aandachtszieke vrouwen. Blijf daarom niet lang chatten.
   Verwacht niets van een eventuele date. De eerste Tinderella met een normaal postuur moet ik nog tegenkomen.

   Wil je echt daten met appetijtelijke vrouwen ga dan naar Rusland.

 16. MGTOW MGTOW says:

  De beste wensen allemaal!
  Goede voornemens gemaakt?

  In deze tijden kennen datingsites een grote aanloop. Na een kerst zonder partner krijgen veel singles weer jeuk. Laat ik het toch maar eens proberen. Nieuw jaar, nieuwe ronde, nieuwe kansen. We hadden immers ook al een lot uit de oudejaarstrekking gekocht………

  Maar net zoals een loterij weggegooid geld blijkt, zo zijn ook datingsites weggegooid geld. Er zijn veel te weinig vrouwen ingeschreven ten opzichte van de mannen. Vrouwen stellen mede daarom zeer onredelijke eisen. Uit onderzoek blijkt ook dat een man met gemiddeld uiterlijk volkomen genegeerd wordt op een datingsite. Deze man mag wel in de vrouwelijke profielen lezen hoe sexistisch en onbeschofd mannen zijn en dat zij geen goede man kunnen vinden.

  Datingsites hebben er alle belang bij dat er een heel leger mannen ingeschreven staat welke eeuwig blijft zoeken. Een mooie inkomstenbron. Daarom liegen datingsites over het aantal actieve gebruikers en ook de man/vrouw- verhouding.

  En nog maar te zwijgen over het soort vrouw dat je er ziet staan.

 17. superboer superboer says:

  aller eerst een ieder een gelukkig nieuwjaar! klopt mgtow, als die wijven onderlijng uit gaan eten en of terras, dan worden de rekeningen WEL gesplit.. ik zie dat ook op tv in een of andere date show, nee dan is het niet van… ik betaal de rekening we effen. ik hebt helemaal niks op met die wijven wie willen teren op da zak van de man, en nadien hoppen ze weer vrolijk verder op naar weer een etentje of wat ook.

 18. ja met mooi weer door de weeks zit terras vol met wijven.. moeten die niet werken vraagt ik mij dan af?

  • MGTOW MGTOW says:

   Je ziet ze vaak ook met elkaar uit eten gaan. En reken dan maar dat de kosten tot op de cent worden gedeeld. Maar zodra er een penis aan tafel zit houdt ze de knip gesloten. Vrouwen onderling knijpen elkaar goed af, ze kennen namelijk hun eigen soort. Wij mannen accepteren veel te veel van ze.

 19. superboer superboer says:

  als een wijf stinkt o.a. uit haar mond, neem ik al gelijk de benen.. ik vind dat zo smerig een meur uit die monden, knap ik meteen op af net zoals te veel make up, onverzorgd haar en lichaam.. staan er genoeg van op date site. Ja ik gelooft het ook, de Nederlandse Vrouw is lui, hoor/lees ik heel vaak. Wat moet je als man ermee? verre van afstand houden.

  • MGTOW MGTOW says:

   Zie ook die korte pittige kapsels, bouwvakkerskleding, synthetische flobbertruitjes die niet gestreken hoeven te worden. Bedenk dat tijdens een date zij zich op haar best presenteert. Als dat al niet veel soeps is dan wordt het alleen maar nog veel erger….

 20. superboer superboer says:

  is ook zo; je hoort ze altijd over vakanties,shoppen,netflix,sauna, wijn drinken en meer van die onzin; ook erg hoog in de bol de wijven hier! Ze willen alleen maar lux leven en niet kijken naar het karakter van de man, owee daar hij geen werk hebt.. als de man een lief en eerlijk karakter hebt telt dat niet bij ze, alleen euro tekens telt bij ze. Daarbij zijn de vrouwen op date site niet echt aantrekkelijk ja een enkel wel maar toch het merendeels niet hoor! vaak te vet en onverzorgd uitziende, en dan dat haar van ze, phoe.. de Italiaanse vrouw is mooi, goed verzorgd mooi gekleed en een goed kapsel, dat zijn pas vrouwelijke vrouwen..ze besteden goed aan haar uiterlijk kijk maar eens op een date site naar ze. maar dat zullen ook wel vrouwen zijn wie veel noten op de zang hebben. Kijk niet naar wat een man bezit Dames maar kijk eens naar zijn karakter, laat jullie eisen pakket eens vallen!!! Anders eindigen jullie 10hoog in een vieze flat met tom poes op de schoot=kat.

 21. MGTOW MGTOW says:

  Vraag een willekeurige vrouw via een datingsite eens naar haar hobbies. Grote kans dat je iets onnozels terug krijgt. Bijvoorbeeld het maken van verre reizen (hoeveel weken vakantie heeft ze dan???) Of ze kijkt naar netflix, gaat shoppen, bezoekt festivals. Het zijn allemaal consumerende acties die geen vaardigheid vereisen. Als er een hobby is die noemenswaardig is dan is het op kosten van de man een diner in een restaurant scoren. Daar zijn de meesten wel bedreven in.
  Als je dan als man een hobby hebt hebben ze daar vaak geen begrip voor. Heb je eenmaal een relatie met een vrouw dan snapt ze niet dat jij er geld en tijd aan besteedt, zij wil natuurlijk dat jouw tijd en geld naar haar gaat en niet naar een hobby.
  Ik vermoed dat ik niet de enige man ben die dit zo ervaart. ik ben benieuwd naar wat andere mannen hier ervaren op dit gebied

  • Ima Ching Ima Ching says:

   Same here…

   Het bekende ‘wijntje met een vriendin drinken’ op de woensdagmiddag (en dan vrij nemen terwijl ze al parrtime werkt) mogen we er ook bij vermelden als ‘hobby’. Of ‘zich ziek melden’; ik ben er toch al een aantal tegen het lijf gelopen die ondubbelzinnig lieten doorschemeren dat ze liever lui dan moe zijn (nog even afgezien van de representatie die dat vaak al verraadt).

   Maar inderdaad, die ‘hobbies’, zijn helemaal geen hobbies…
   En mondverzorging lijkt bij het overgrote deel op datingsites ook geen hobby; flossen, rageren en tongschrapen lijken nog geheel niet ingeburgerd bij datingsitedames, met een onaangename verrassing dus bij de eerste date. BAH!

   ‘you got to have a j.o.b. if you want to be with me’ – had eigenlijk door een man gezongen moeten worden…

 22. Karin Karin says:

  ik ben een leuk uitziende vrouw… maar ik wil geen man wie alleen maar seks wenst en ook vind ik het fijn dat hij mij onderhouden kan, is toch niks mis mee?

  • Sharon Sharon says:

   Sorry Karin, jij bent precies het type vrouw waar ik mij als moderne vrouw DIEP, DIEP voor schaam!

   • MGTOW MGTOW says:

    Vrouwen die onderhouden willen worden maar liefst geen sex willen geven zijn de golddiggers van het slechtste soort. Dit zijn vrouwen zijn net zo oppervlakkig als een prostituee maar hebben nog minder te bieden. Helaas zitten datingsites vol met dit soort verwaande typen. Hoppen van gratis diner naar gratis diner. Geen wonder dat steeds meer mannen MGTOW gaan. Als ik een goed uitziende vrouw wil hebben die even onderhouden wil worden dan bestel ik wel een professional.

 23. kikkoan kikkoan says:

  las net dat een vrouw 100euro betaald had naar een man wie via satelliet wilde bellen met haar; alleen bleek die man waar ze mee sprak niet te bestaan!! andere foto! echte [nep] gast zat in Afrika.. echt wel dom dat ze geld over maakte, zowel mannen als vrouwen trappen er steeds in… nooit betalen zeg ik bij deze. nu zegt die vrouw; Vrouwen ga niet via een date site een man proberen te daten, maar lang niet alle mannen zijn zo.

 24. hoi Wilma; tja jammer is dat dat sommige vrouwen zich niet goed verzorgen, best vele als ik zo om me heen kijkt; veelal te dik en onverzorgd, terwijl er wel een leuke kop op zit; ik val daar helemaal niet op! maar ieder zo zijn/haar ding.

 25. mgtow/ ik denk dat er weinig goede fatsoenlijke vrouwen te vinden zijn op date site.. klopt wat jij schrijft hier boven ze willen allemaal en en en, maar dan is het nog niet goed genoeg! velen hebben geld zorgen en psychische problemen weet ik uit ervaring.. ja en dan maar teren op de man, laten ze zelf boontjes maar doppen leren ze van. Die wijven willen altijd weer NOG een betere man, kan ze lang wachten die bestaat toch niet.

 26. klopt mgtow, vaak kunnen deze vrouwen geen man vinden/houden voor een langere periode, hoe kan dit nou? en ze willen allemaal tegen gas omdat ze zelf heel moeilijk zijn om mee te leven en vaak is de vrouw op een date site hele maal niet zo aantrekkelijk wat jij ook al zegt, en dan dat kapsel van haar… ziet er echt niet uit… stroom gehad? of zelf zitten knippen? En koken? nee de meesten willen of kunnen dat niet, ook al weer bijzonder, denk dat je al bij voorbaat niet zo;n vrouw moet hebben, denk zelf dat het meer luiheid is mgtow. klopt, die vrouw wie is gaan scheiden maar nadien wilde terug keren had al gezegd, vroeger met mijn ex hadden wij het financieel beter dan ik nu alleen, tja effen een andere Man berijden en dan met hangende pootjes terug.. Zegt al genoeg hoe zo;n wijf is mgtow, zit in haar karakter dat ze snel is verveeld en niet werkt aan haar huwelijk en haar man niet accepteert hoe hij was/is. Laat m dan maar saai zijn, makkelijk dat weglopen en dan weer terug willen wat goed dat hij nu een andere leuke Vrouw hebt gevonden. Beetje een nette vrouw wie zijn man accepteert hoe hij is loopt niet te paren bij een andere man. Laat dit een goede les zijn zegt therapeut tegen haar.

 27. hoi jeff.. jij hebt oh zo gelijk.. die wijven kijken niet om wie je bent maar wat wij als man bezitten. Niks aan de Nederlandse Vrouw.

  • Wilma Wilma says:

   De gemiddelde vrouw op datingsites is nu eenmaal behoorlijk lui. Als zij het niet wil verdienen zal ze iemand moeten zoeken die het wel heeft. Lui, omdat ze zich onvoldoende verzorgt en te weinig beweging krijgt.

   Het motto van zulke vrouwen: Liever te dik in de kist, dan een feestje gemist.
   (Ik heb zo’n buurvrouw die op Badoo zit en weet er inmiddels alles van…)

 28. MGTOW MGTOW says:

  Wie eist mag ook wat bieden.
  Wat hebben de veeleisende vrouwen op datingsites dan te bieden?

  De meesten zijn helemaal niet zo knap. op zn best middelmatig. Dikwijls slonzig gekleed (nederlands dingetje), een ‘naturel’ uitstraling, vooral geen moeite doen; ongekamde bos haar dat als een ragebol alle kanten op staat, of zo’n vreselijk kort pittig kapsel met oorlogsrode kleurspoeling (feministe?). Geld en een goede baan? Veel mannen interesseert dat niet veel, maar dat hebben deze veelal gescheiden vrouwen vaak ook niet. Veelal betreft het een parttime prinses die ergens in een gehorig flatappartement woont en die al lang blij is dat de man de (eerste) date betaalt. Interessante hobbies en interesses die aanleiding geven tot een goed gesprek? De meesten hebben als hobby netflix ingevuld……..ben ik snel uitgepraat. Koken? Veel linkse vegetariers en veganisten die in de aanbieding bij de supermarkt kopen, krijg je voorverpakte sla met bruine randjes en een droge vega-burger. Eet smakelijk!
  Dit zijn dus de veeleisende vrouwen op datingsites; veel eisen en niks te bieden.
  Geldt echt voor het merendeel van de vrouwen daar en daarom lijken de profielen allemaal zo op elkaar.

 29. Alleen als de vrouw inbind wat betreft onmogelijke eisen lijst, en niet kijkt wat de man wel of niet bezit, kan ze aan de man komen , als ze bij hun veel eisende wensen lijstje blijven geloven, komen zij bedrogen uit.. geen man trapt er in. Misschien dat ze dan een beroep kunnen doen bij Sinterklaas?

  • MGTOW MGTOW says:

   Ze willen een prins op een wit paard, maar die prins moet ook als sinterklaas zijn en ze alles geven wat ze willen. Wat is het nu, een prins of een oude Sint? Beiden zitten op een wit paard maar zijn toch echt wel verschillend.

   De eisen die vrouwen stellen zijn vaak zo tegenstrijdig. Ga maar na:

   – gevoel voor humor maar mag niet op haar teentjes trappen
   – succesvol en charismatisch maar slaafs doen wat zij wil
   – sportief en goed gekleed maar moeten accepteren dat zij er als een dikke slons bijloopt
   – zorgzame familieman maar ook een alpha-aap
   -zijn gevoelens kunnen uiten, een goede prater, maar ook geen watje, dat is saai
   – hij moet 50 tinten grijs ruige sex kunnen geven maar hij mag niet kijken naar haar vriendinnen
   – mee helpen in het huishouden onder het mom van gelijkwaardigheid maar ook een veel zwaardere baan hebben anders is hij een loser
   – hij moet tegengas kunnen geven maar ook weer niet te veel anders is het ruzie
   – hij is een aanvulling, geen invulling maar hij moet ook serieus zijn, geen one night stands
   – het is mooi dat hij interessante hobbies en veel vrienden heeft maar zij wil ook zijn vrije tijd indelen en domineren
   – een workaholic met een dikbetaalde baan voorziet in haar materiele behoeften maar nu krijgt ze weer te weinig aandacht

   Ik kan nog wel even doorgaan, vermoedelijk weet je er zelf ook een paar.
   Waar het om gaat dat je de meeste vrouwen, in het bijzonder de eenmaal gescheiden vrouwen, nooit tevreden kunt krijgen. Het heeft dus ook geen zin dat te proberen.
   Pump & Dump, MGTOW for life is het enige rationele antwoord

   • Jeff Jeff says:

    Ja, dit type vrouwen willen inderdaad dat je thuis helpt, maar ze zullen niet helpen om een balans te krijgen in de financiële stromen: ze geven meer uit EN verdienen minder (of zelfs niets).

    Ja, dit type vrouwen vinden het prachtig dat ik een dik inkomen heb met werkelijk alles er op en er aan. Maar ze lijken nog steeds niet te begrijpen dat ik er als ondernemer meer voor werk dan zij ooit zal willen. Dan ben ik ineens toch ‘te weinig beschikbaar’ voor ze…

    Rationeel denken: het is niet voor hen weggelegd…

   • MGTOW MGTOW says:

    Klopt Jeff, als je een goed inkomen hebt tonen ze ineens interesse. Dan mag je fungeren als touroperator (verre reizen!), voedselbank, taxichauffeur, kredietverstrekker, hypotheekverstrekker, tuinman, klusjesman, kok etcetera. Maar je blijft ook haar emotionele tampon. Wanneer dat dus niet op elk moment kan ben je dus ‘te weinig beschikbaar’. Veel single vrouwen op middelbare leeftijd willen EN EN EN EN. Ze eindigen echter in een flatappartement met een zwikje katten, dan worden het ‘crazy catladies’ en vragen zich af waar alle goede mannen gebleven zijn. Check eens de youtube video van Terrence Popp; ‘where all the good men went’ Die ga je leuk vinden!

 30. las gisteren een verhaal van een vrouw wie zijn man saai vond in huwelijk, na 15jaar werd ze verliefd op een leraar, dat liep stuk omdat ze niet verwacht had wat ze zou vinden in hem.. achteraf had zij veel spijt van de scheiding en wilde zij hem terug.. alleen hij had toen al een nieuwe vriendin.. had ik maar nooit van hem gescheiden schreef zij. Tja altijd maar weer op zoek naar een man wie beter is, een vrouw wil als het niet mee zit in bepaalde dingen gelijk van de man af en hoopt het dan beter te krijgen, wat een verwende snollen toch, wat fijn dat ex man nieuwe vriendin hebt nu, leert ze van , was ook reactie van haar hulpverlener. Vaak hebt jij het goed mgtow wat jij schrijft hier weer een bevestiging van die vrouw in kwestie. Vele Wijven willen nieuwe man heerlijke Seks en als het dan niet wat is/word? komen ze op hangende pootjes terug! ik geloof niet dat dit de juiste vrouwen zijn voor een man,ja wel voor 1nacht en dan dumpen die handel. Vele wijven willen spanning, laten ze dat maar bij hun eigen man zoeken! Bah van zo;n wijf als deze moeten wij als mannen ver van weg blijven, al zijn er zo veel als deze.

  • MGTOW MGTOW says:

   Een nice guy is maar saai. Veel vrouwen willen tegengas krijgen, drama in hun leven. Natuurlijk is na 15 jaar de sex niet meer zo spannend als in 50 tinten grijs, het meest populaire boek onder vrouwen. Zowel vrouwen als mannen gaan vreemd. Maar als de vrouw een scheiding aangaat (in meer dan 70% is de vrouw de initiatiefnemer van de scheiding) en/of vreemd gegaan is moet zij ook de consequenties accepteren. Dus dan ook je eigen (financiele) boontjes doppen. De kans dat een gescheiden vrouw een langdurige relatie heeft met de volgende man is klein. Ze staat er snel weer alleen voor. Ik heb heel wat single vrouwen gedate en de meesten hebben geen cent te makken en bedelen om een gratis diner. Dan hebben ze spijt en willen ze de nive guy, de beta male provider, weer terug. Yea right! Had ze eerder moeten bedenken.
   Inderdaad pump&dump is het enige wat je moet doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑