datingsite parship

Home » Parship – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites parship logo

Laatst bijgewerkt op februari 16th, 2020 | door Welke online datingsite?

435

Parship – Kosten, Review en Ervaringen

 

Bij Parship maak je de grootste kans om de liefde van je leven te vinden. Parship is al vele jaren ons favoriete dating platform. De eerste plaats heeft het te danken aan onder andere het zeer uitgebreide matching systeem, maar ook vele andere functionaliteiten maken dit tot de beste datingsite van dit moment. Parship biedt singles in dertien verschillende landen een unieke match-methode met een persoonlijkheids-toets. Wil jij Parship ook eens uitproberen? Meld je dan aan bij deze datingsite en begin nu met online dating en maak gratis je profielpagina aan.

Waarom daten bij Parship?

Op het internet zijn hedendaags zeer veel datingsites te vinden. Waarom zou je dan kiezen Parship? Het grote verschil met gratis datingsites dat daar veel meer mensen niet op een serieuze manier een date zoeken. Ook zul je hier niet een duidelijke scheiding zien in opleidingsniveau. Bij deze datingsite was de doelgroep altijd hogeropgeleiden met een leeftijd vanaf dertig jaar. Maar inmiddels richt Parship.nl zich ook op singles in het algemeen. Iedereen is dus tegenwoordig welkom om zich gratis in te schrijven bij deze datingsite.

Wie naar de televisie kijkt of radio luistert zou het vast niet zijn ontgaan; Parship timmert hard aan de weg om de grootste datingsite te worden. Door deze grote mediacampagnes is Parship het laatste jaar enorm gegroeid. Vroeger richtte deze datingsite zich voornamelijk op hoger opgeleiden. Inmiddels zijn ze overgestapt naar een datingsite die voor iedereen geschikt is. Parship richt zich niet enkel op singles in Nederland en België, maar is actief in bijna heel Europa.

Keurmerk veilig daten

Datingsite Parship.nl is aangesloten bij het “Keurmerk veilig daten”. Samen met enkele andere grote en bekende datingsites is dit keurmerk opgezet. Het keurmerk moet er voor zorgen dat iedereen op een veilige en betrouwbare manier kan online daten. Wil je graag meer lezen over dit keurmerk kijk dan eens op deze pagina. Hiernaast is Parship ook nog aangesloten bij thuiswinkel.org en is de website beveiligd met een SSL-certificiaat. Qua betrouwbaarheid scoort Parship dus erg goed en de kans op een succesvolle relatie is ook nog eens zeer aanwezig!

 

Online daten bij Parship is niet alleen maar toegang krijgen tot een lijst met potentiële partners. Deze dating site heeft een manier ontwikkeld om jou te matchen met mensen die bijvoorbeeld overeenkomende interesses hebben. Het gevolg hiervan is dat het aantal geslaagde matches veel hoger ligt dan andere datingsites.

Relatietips

Datingsite Parship wil je graag helpen. Dit doen ze door je verschillende tips te geven over online dating. Wekelijks verschijnen er nieuwe items op hun datingblog. Dit kan je goed op weg helpen om de ware liefde te vinden. Ook wanneer je denkt al alles over de liefde te weten geven deze tips je leuke nieuwe inzichten.

Bij Parship vindt naar eigen zeggen één op de drie leden een relatie of langdurig contact. Mede door dit hoge percentage is deze datingsite zo populair! Waarbij andere datingsites nog wel eens gebruik willen maken van nepprofielen voor de opvulling hoef je daar bij deze datingsite niet bang voor te zijn!

Het overgrote deel van de leden van Parship is boven de dertig jaar. Deze leden hebben vaak hun leven op orde, maar missen net de laatste dingetje… De liefde. Daardoor zijn de leden van Parship serieus op zoek naar contact met andere leden.

Gratis inschrijven bij Parship.nl

Inschrijven bij Parship is geheel gratis en geeft geen enkele verplichting. Door je gratis aan te melden krijg je al een goed beeld van hoe uitgebreid deze datingsite te werk gaat. Door het beantwoorden van uiteenlopende vragen wordt er een profielschets van jouw gemaakt. Aan de hand hiervan wordt je gematcht aan een andere leuk Parship lid. Bedenk je daarom goed welke antwoorden je hier geeft en neem vooral de tijd! De drempel om iemand aan te spreken is bij Parship veel lager dan bijvoorbeeld in een bar. Bovendien ben je op het internet veelal anoniem. Deze factoren maken dat online daten de meest makkelijke manier is om je nieuwe liefde te vinden. Bovendien weet je zeker dat andere leden ook serieus op zoek zijn naar een relatie!

parship-kosten-screenshot2

Video Tutorial – Een profiel aanmaken bij Parship

Vind je het lastig om je in te schrijven bij Parship en heb je geen idee hoe dit moet? Geen probleem! Wij maakten een video tutorial waarin uitgelegd wordt hoe dit in zijn werk gaat. In onderstaande video leggen we je stapsgewijs uit hoe je eenvoudig een profiel kunt aanmaken bij Parship.

Wanneer je een profiel aanmaakt bij parship worden je als eerste een aantal vragen voorgelegd. Deze antwoorden zullen worden gebruikt voor jouw datingprofiel. Bedenk goed welke antwoorden je geeft, omdat deze iets zeggen over jouw persoonlijkheid. Hierna vul je alle standaard velden in zoals je naam, leeftijd, opleidingsniveau, beroep en woonplaats. Ook deze gegevens hebben invloed op partnervoorstellen. Je hebt bij het aanmelden de optie om één foto toe te voegen. Als laatste kun je iets over jezelf vertellen, zoals dingen die je leuk vind en een persoonlijke introductie. Als je dit hebt ingevuld is je profiel klaar en kun je starten met online daten bij Parship!

Parship kosten abonnement

prijs 6 maanden

€44,90 p.m.
€44,90 p.m.
 • Full Membership

prijs 12 maanden

€ 39,90 p.m.
€ 39,90 p.m.
 • Full Membership

prijs 24 maanden

€24,90 p.m.
€24,90 p.m.
 • Full Membership

Gratis

€0,-
€0,-
 • Gratis Membership

Het goedkoopste Parship abonnement kost €24,90 per maand. En heeft een looptijd van 24 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van Parship kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van Parship.nl . Neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

Parship actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen.

Meer over Parship.nl

Parship opzeggen en account verwijderen

Parship Review

Populariteit ★ ★ ★ ★ ★
Parship is de grootste datingsite van Europa. Deze datingsite is van origine Duits. In Nederland behoort In Nederland behoort Parship tot de top 5 populairste datingsites. Wij schatten het aantal leden  rond de 80.000. Parship is actief in de media, daardoor stijgt de populariteit nog steeds. Wij hebben geen informatie kunnen vinden met betrekking tot de verhouding man en vrouw. Let wel op dat deze datingsite ook actief is in het buitenland dus niet alle leden zijn Nederlands. Overigens kan je dat ook als positief zien als je zelf ook een beetje avontuurlijk bent ingesteld!

Gebruikersgemak ★ ★ ★ ★
Layout – Parship heeft een herkenbare eigen stijl. Afbeeldingen en teksten zijn groot en duidelijk. Het design sluit goed aan bij de hedendaagse moderne vormgeving en is daarom zeer prettig.
Duidelijkheid – De website is duidelijk. Navigeren door deze datingsite is eenvoudig. De gebruiker weet direct waar hij moet klikken of welke invul velden hij of zij moet gebruiken.

Functionaliteiten ★ ★ ★ ★
De hoeveelheid functionaliteiten zijn goed. Leden van Parship kunnen gebruik maken van de volgende functionaliteiten:

Persoonlijkheidstest, Chatten, Flirten met andere leden, Berichten sturen, glimlach, Foto’s, Profielpagina, Profielen bekijken, Uitgebreid zoeken, ijsbreker en een Helpdesk

Met Functionaliteiten zoals de ijsbreker en een glimlach kun je eenvoudig een eerste stap zetten naar een nieuw contact.

Klantenservice ★ ★ ★ ★
De klantenservice van Parship kun je bereiken door gebruik te maken van het contactformulier, via  briefpost of door hun direct te mailen. Het Nederlandse emailadres is support@parship.nl . Ervaring leert dat Parship redelijk snel is met het afhandelen van vragen en klachten afhankelijk van het gebruikte medium. (Schriftelijke correspondentie duurt langer).

Parship Postadres: PARSHIP GmbH, – Klantenservice Nederland – Speersort 10, D-20095 Hamburg

Kosten ★ ★ ★ ★
De prijs kwaliteit verhouding  is goed. Parship geldt zeker niet als de goedkoopste datingsite, maar doordat parship een van de grootste en populairste datingsite is heeft het een groot aantal leden en dus een prima kans tot een succesvolle date. Aanmelden is gratis en geeft je een goed beeld van hoe de datingsite werkt. Aanmelden verplicht je tot niks.

Parship Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite Parship. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met Parship? Geef hieronder jouw reactie!

Parship – Kosten, Review en Ervaringen Welke online datingsite?

Parship Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary: Parship is een uitstekende datingsite voor hoogopgeleiden. De prijs van een abonnement is in verhouding tot andere datingsites iets hoger. Hiervoor krijg je echter wel een goede datingsite terug. Betalende leden zijn op een serieuze wijze op zoek naar een leuke date of relatie. Deze datingsite is een aanrader voor hoger opgeleiden die op zoek zijn naar een serieuze relatie.

4.6

Uitstekend!About the Author

Anoniem435 Ervaringen - Parship – Kosten, Review en Ervaringen

 1. P. Bevers P. Bevers says:

  Pharship is een zinkend schip. Oplichters met een fake site. Groot deel van de “leden” zijn mensen die niet meer actief zijn. Je krijgt bij uitschrijving notabene een mail dat je zelf de hele account moet verwijderen, anders blijft hij bestaan.
  Uitschrijven erg moeilijk omdat het nergens te vinden is hoe. Als je lid wordt kom je heel snel erachter dat niks is, dan lees je alle ellende als je je geld terug wilt en zing je de rit maar uit. Als je dan een half jaar niet gekeken hebt blijken ze ineens je rekening te plunderen, alles juridisch achterbaks geregeld. Het feit dat het een Duitse BV is kenmerkend voor rookgordijnen voor smerige oplichters

  • Frank Frank says:

   Ik ben het helemaal met u eens!

  • MGTOW-2 MGTOW-2 says:

   Parship = Parshit.
   stiekeme verlenging tegen woekertarieven, indien je het er niet mee eens bent sturen ze de incasso-SS op je af, noemen ze duitse grundlichkeit.
   Sinds Tinder krijgen vrouwen gratis bakken aandacht binnen handbereik, denk na heren, waarom zou zij dan een duur abonnement nemen? Geldt uiteraard voor elke datingsite. Geen enkele datingsite zal dan ook openheid van zaken geven wat betreft het echte aantal leden (=betalende), de verhouding man/vrouw etc. Een vrouw vinden via een datingsite? Alleen al statistisch gezien een hachelijke onderneming, over de belachelijke eisenpakketten heb ik het dan nog niet eens gehad.
   Sites als Parshit zouden moeten worden opgerold wegens grootschalig bedrog. Hoe lang staat de wet dit soort wanpraktijken nog toe?

 2. van der slycken veerle van der slycken veerle says:

  ik vindt jullie echt oneerlijk,kan daar niet bij,zo een mens om te tuin leiden met jullie belofte,heb gewoon voor ff me lid laten maken,jullie pikken geld van eerlijke mensen

 3. annette annette says:

  Deze site parship heeft een nieuwe naam gekregen.ik weet dondersgoed welk site hier achter zit.ik weet het en hun ook

 4. lindi lindi says:

  Ik ben zeer ontevreden over de klantenservice. Let op een contract wordt automatisch verlengd! En het beeindigen wordt niet makkelijk gemaakt. Middels mail naar de klantenservice heb ik het opgezegd, maar dit blijkt niet te kunnen. Terwijl mijn vragen via dit correspondentieadres over het aangaan van een jaar parship netjes werden beantwoord. Bij het aangaan van het contract werd me te telefonisch verzekerd dat het om een lidmaatschap van een jaar gaat. Op mijn opzegging via mail kreeg ik geen reactie. al met al kost me dat inmiddels ipv 1422 euro in plaats van 1 jaar 948 euro! En nu nog afwachten of mijn opzegging daadwerkelijk wordt doorgevoerd. Want op de site wensen ze een handgeschreven brief per post of fax te ontvangen…

  en mocht je nu het telefoonnummer van Parship zoeken, deze is +31 (0)20 2402520

 5. 'Karin says:

  Ben het eens met Michael en vele anderen.
  Onvoldoende waar voor je geld. Uitkomsten persoonlijkheidstest en computergestuurde matching dubieus.
  Er wordt op de website van Parship veel aandacht besteed aan uitleg over de website, de do’s and don’ts rond dating, je profiel, de eerste afspraak enzovoort. Maar misschien moet Parship eerst eens starten met een lesje on line dating etiquette. Hoe ga je beleefd en hoffelijk om met mensen die je een aardig, vriendelijk en normaal verzoek sturen? Gewoon iets terugsturen natuurlijk. En als het je type niet is, stuur je een berichtje terug dat je afziet van verder contact. Héél normaal en ook heel fijn voor al die personen die hun best doen en graag een serieus antwoord krijgen!

 6. NasssA NasssA says:

  Zeer goed bevallen. Mocht ik ooit weer vrijgezel worden dan kom ik zeker terug, maar laten we daar niet op hopen.

 7. aa aa says:

  Walgelijk bedrijf. Zoals hierboven ook omschreven zijn het in de basis oplichters. Veel gedate, daar niet van. Maar site is rommelig, onhandig, mensen zijn tegenwoordig verre van ‘hoogopgeleid’, de app is traag en stroperig, en ik kan nog veel meer vertellen maar het advies is simpel: DOE HET NIET. Kortom zeker NIET het geld waard. En pas vooral op voordat je ook maar IETS aangaat met deze boeven dat je vooraf helder en schriftelijk aangeef dat je NIET WIL VERLENGEN!!! Anders wordt er stilzwijgend verlengd zonder enige bericht of waarschuwing en krijg je ineens rekeningen van bijna €80/maand.

 8. moi moi says:

  Parship is nep werkt niet zoals beloofd.

  De matching gaat volledig automatisch.
  Wil niet zeggen dat je geen contact kan leggen met andere leden dat gaat allemaal goed. Hoewel ik zelf er als premium niets heb gevonden maar dat ligt toch echt bij mijzelf denk ik dan maar. Ben gewoonweg niet in trek. Waar ik moeite mee heb is het volgende. Er worden events beloofd. Die zijn er niet daar heb ik ze op aangesproken. Buiten de mededeling dat dit inderdaad klopt en de desbetreffende afdeling zou worden aangesproken is er na een halfjaar nog steeds geen event.

  Niet alleen de event gaat mis.
  Heb al mijn gegevens verwijderd en in mijn profiel kritiek gezet. Ook dat er 99 kinderen bij mij wonen en ik een azijnzeiker ben. Of te wel onzin. De foto en tekstvelden zouden allemaal met de hand gecontroleerd worden. Verrast mij dan ook dat ik een mail krijg dat alles is goedgekeurd. Merwaardig en geeft voor mij aan dat er vooral itc werkers in dienst zijn welke de dienst onderhouden niet meer dan dat.

 9. Piet Piet says:

  TIP om deze dure site minder te hoeven betalen: wachten na je gratis inschrijving.
  Parship is behoorlijk duur en je weet vooraf nauwelijks wat je kan verwachten. T gratis
  proberen is echt te minimaal.
  Gedurende je eerst 3 weken gratis aanmelding, krijg je minstens 3 mail met korting aanbiedingen.
  met de recentste, in mijn geval, alles 50% korting. Dat scheelt enorm.
  Dus kijk naar je portemonnee, en wacht die kortingen eerst rustig af. ook al wordt je lekker gemaakt met
  contakten die interesse in je hebben. Dat houdt trouwens na 2 weken ook op… dan moet je zelf gaan zoeken… Succes met de bespaarde centen kan je je op enkele andere sites ook nog aanmelden.. nog meer kans

 10. an25 an25 says:

  Echt super slecht en een hoop fake profielen! Je krijgt 1x een berichtje en verder nooit meer. Geldklopperij, niet aan beginnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑