datingsite parship

Home » Parship – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites

Laatst bijgewerkt op februari 22nd, 2019 | door Welke online datingsite?

357

Parship – Kosten, Review en Ervaringen

 

Bij Parship maak je de grootste kans om de liefde van je leven te vinden. Parship is al vele jaren ons favoriete dating platform. De eerste plaats heeft het te danken aan onder andere het zeer uitgebreide matching systeem, maar ook vele andere functionaliteiten maken dit tot de beste datingsite van dit moment. Parship biedt singles in dertien verschillende landen een unieke match-methode met een persoonlijkheids-toets. Wil jij Parship ook eens uitproberen? Meld je dan aan bij deze datingsite en begin nu met online dating en maak gratis je profielpagina aan.

Waarom daten bij Parship?

Op het internet zijn hedendaags zeer veel datingsites te vinden. Waarom zou je dan kiezen Parship? Het grote verschil met gratis datingsites dat daar veel meer mensen niet op een serieuze manier een date zoeken. Ook zul je hier niet een duidelijke scheiding zien in opleidingsniveau. Bij deze datingsite was de doelgroep altijd hogeropgeleiden met een leeftijd vanaf dertig jaar. Maar inmiddels richt Parship.nl zich ook op singles in het algemeen. Iedereen is dus tegenwoordig welkom om zich gratis in te schrijven bij deze datingsite.

Wie naar de televisie kijkt of radio luistert zou het vast niet zijn ontgaan; Parship timmert hard aan de weg om de grootste datingsite te worden. Door deze grote mediacampagnes is Parship het laatste jaar enorm gegroeid. Vroeger richtte deze datingsite zich voornamelijk op hoger opgeleiden. Inmiddels zijn ze overgestapt naar een datingsite die voor iedereen geschikt is. Parship richt zich niet enkel op singles in Nederland en België, maar is actief in bijna heel Europa.

Keurmerk veilig daten

Datingsite Parship.nl is aangesloten bij het “Keurmerk veilig daten”. Samen met enkele andere grote en bekende datingsites is dit keurmerk opgezet. Het keurmerk moet er voor zorgen dat iedereen op een veilige en betrouwbare manier kan online daten. Wil je graag meer lezen over dit keurmerk kijk dan eens op deze pagina. Hiernaast is Parship ook nog aangesloten bij thuiswinkel.org en is de website beveiligd met een SSL-certificiaat. Qua betrouwbaarheid scoort Parship dus erg goed en de kans op een succesvolle relatie is ook nog eens zeer aanwezig!

 

Online daten bij Parship is niet alleen maar toegang krijgen tot een lijst met potentiële partners. Deze dating site heeft een manier ontwikkeld om jou te matchen met mensen die bijvoorbeeld overeenkomende interesses hebben. Het gevolg hiervan is dat het aantal geslaagde matches veel hoger ligt dan andere datingsites.

Relatietips

Datingsite Parship wil je graag helpen. Dit doen ze door je verschillende tips te geven over online dating. Wekelijks verschijnen er nieuwe items op hun datingblog. Dit kan je goed op weg helpen om de ware liefde te vinden. Ook wanneer je denkt al alles over de liefde te weten geven deze tips je leuke nieuwe inzichten.

Bij Parship vindt naar eigen zeggen één op de drie leden een relatie of langdurig contact. Mede door dit hoge percentage is deze datingsite zo populair! Waarbij andere datingsites nog wel eens gebruik willen maken van nepprofielen voor de opvulling hoef je daar bij deze datingsite niet bang voor te zijn!

Het overgrote deel van de leden van Parship is boven de dertig jaar. Deze leden hebben vaak hun leven op orde, maar missen net de laatste dingetje… De liefde. Daardoor zijn de leden van Parship serieus op zoek naar contact met andere leden.

Gratis inschrijven bij Parship.nl

Inschrijven bij Parship is geheel gratis en geeft geen enkele verplichting. Door je gratis aan te melden krijg je al een goed beeld van hoe uitgebreid deze datingsite te werk gaat. Door het beantwoorden van uiteenlopende vragen wordt er een profielschets van jouw gemaakt. Aan de hand hiervan wordt je gematcht aan een andere leuk Parship lid. Bedenk je daarom goed welke antwoorden je hier geeft en neem vooral de tijd! De drempel om iemand aan te spreken is bij Parship veel lager dan bijvoorbeeld in een bar. Bovendien ben je op het internet veelal anoniem. Deze factoren maken dat online daten de meest makkelijke manier is om je nieuwe liefde te vinden. Bovendien weet je zeker dat andere leden ook serieus op zoek zijn naar een relatie!

parship-kosten-screenshot2

Video Tutorial – Een profiel aanmaken bij Parship

Vind je het lastig om je in te schrijven bij Parship en heb je geen idee hoe dit moet? Geen probleem! Wij maakten een video tutorial waarin uitgelegd wordt hoe dit in zijn werk gaat. In onderstaande video leggen we je stapsgewijs uit hoe je eenvoudig een profiel kunt aanmaken bij Parship.

Wanneer je een profiel aanmaakt bij parship worden je als eerste een aantal vragen voorgelegd. Deze antwoorden zullen worden gebruikt voor jouw datingprofiel. Bedenk goed welke antwoorden je geeft, omdat deze iets zeggen over jouw persoonlijkheid. Hierna vul je alle standaard velden in zoals je naam, leeftijd, opleidingsniveau, beroep en woonplaats. Ook deze gegevens hebben invloed op partnervoorstellen. Je hebt bij het aanmelden de optie om één foto toe te voegen. Als laatste kun je iets over jezelf vertellen, zoals dingen die je leuk vind en een persoonlijke introductie. Als je dit hebt ingevuld is je profiel klaar en kun je starten met online daten bij Parship!

Parship kosten abonnement

prijs 6 maanden

€44,90 p.m.
€44,90 p.m.
 • Full Membership

prijs 12 maanden

€ 39,90 p.m.
€ 39,90 p.m.
 • Full Membership

prijs 24 maanden

€24,90 p.m.
€24,90 p.m.
 • Full Membership

Gratis

€0,-
€0,-
 • Gratis Membership

Het goedkoopste Parship abonnement kost €24,90 per maand. En heeft een looptijd van 24 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van Parship kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van Parship.nl . Neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

Parship actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen.

Meer over Parship.nl

Parship opzeggen en account verwijderen

Parship Review

Populariteit ★ ★ ★ ★ ★
Parship is de grootste datingsite van Europa. Deze datingsite is van origine Duits. In Nederland behoort In Nederland behoort Parship tot de top 5 populairste datingsites. Wij schatten het aantal leden  rond de 80.000. Parship is actief in de media, daardoor stijgt de populariteit nog steeds. Wij hebben geen informatie kunnen vinden met betrekking tot de verhouding man en vrouw. Let wel op dat deze datingsite ook actief is in het buitenland dus niet alle leden zijn Nederlands. Overigens kan je dat ook als positief zien als je zelf ook een beetje avontuurlijk bent ingesteld!

Gebruikersgemak ★ ★ ★ ★
Layout – Parship heeft een herkenbare eigen stijl. Afbeeldingen en teksten zijn groot en duidelijk. Het design sluit goed aan bij de hedendaagse moderne vormgeving en is daarom zeer prettig.
Duidelijkheid – De website is duidelijk. Navigeren door deze datingsite is eenvoudig. De gebruiker weet direct waar hij moet klikken of welke invul velden hij of zij moet gebruiken.

Functionaliteiten ★ ★ ★ ★
De hoeveelheid functionaliteiten zijn goed. Leden van Parship kunnen gebruik maken van de volgende functionaliteiten:

Persoonlijkheidstest, Chatten, Flirten met andere leden, Berichten sturen, glimlach, Foto’s, Profielpagina, Profielen bekijken, Uitgebreid zoeken, ijsbreker en een Helpdesk

Met Functionaliteiten zoals de ijsbreker en een glimlach kun je eenvoudig een eerste stap zetten naar een nieuw contact.

Klantenservice ★ ★ ★ ★
De klantenservice van Parship kun je bereiken door gebruik te maken van het contactformulier, via  briefpost of door hun direct te mailen. Het Nederlandse emailadres is support@parship.nl . Ervaring leert dat Parship redelijk snel is met het afhandelen van vragen en klachten afhankelijk van het gebruikte medium. (Schriftelijke correspondentie duurt langer).

Parship Postadres: PARSHIP GmbH, – Klantenservice Nederland – Speersort 10, D-20095 Hamburg

Kosten ★ ★ ★ ★
De prijs kwaliteit verhouding  is goed. Parship geldt zeker niet als de goedkoopste datingsite, maar doordat parship een van de grootste en populairste datingsite is heeft het een groot aantal leden en dus een prima kans tot een succesvolle date. Aanmelden is gratis en geeft je een goed beeld van hoe de datingsite werkt. Aanmelden verplicht je tot niks.

Parship Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite Parship. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met Parship? Geef hieronder jouw reactie!

Parship – Kosten, Review en Ervaringen Welke online datingsite?

Parship Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary: Parship is een uitstekende datingsite voor hoogopgeleiden. De prijs van een abonnement is in verhouding tot andere datingsites iets hoger. Hiervoor krijg je echter wel een goede datingsite terug. Betalende leden zijn op een serieuze wijze op zoek naar een leuke date of relatie. Deze datingsite is een aanrader voor hoger opgeleiden die op zoek zijn naar een serieuze relatie.

4.6

Uitstekend!About the Author

Anoniem357 Ervaringen - Parship – Kosten, Review en Ervaringen

 1. ima ching, ja vie sman, die vieze lucht uit die katten bakken, ik kan daar al helemaal al niet tegen, vergaat mijn eetlust gelijk en hebt dan al geen zin om bij haar te blijven, vaak altijd de zelfde vrouwen wie dat hebben stink katte bak, denk ook niet dat ze het vaak verschonen, ze geloven het wel.

 2. Attamottamotta Attamottamotta says:

  mgtow/ klopt wat je schrijft.. ima ching ook; de paus had beter die boodschap rechtstreeks aan de nederlandse vrouw kunnen overbrengen, maar dat weet ik wel, de nederlandse vrouw is nooit tevreden wil altijd meer en meer geen ene man is goed of deugt niet altijd licht de scheiding aan de [ex] man. De Nederlandse Vrouw is hebt zuchtig ook. Hoop dat ze ooit tot inkeer komen laten ze na hun scheiding maar eens wat met veel minder te moeten doen, afkikken van al die over tollige luxe, en die onnodige koop ziekte. Worden ze wel anders van.

  • MGTOW MGTOW says:

   Een gescheiden vrouw ontvangt dikwijls alimentatie en subsidies. Wil ze uit eten dan kan ze op de dag zelf een gratis diner regelen via Tinder want de man fungeert als voedselbank en betaalt wel. Het gebrek aan negatieve financiële consequenties is een van de redenen dat meer dan 70% van de echtscheidingen wordt geïnitieerd door de vrouw. Natuurlijk moet ze met minder rond komen en de huisvesting is vaak kwalitatief uitermate teleurstellend, maar het is nog steeds een relatief makkelijk leventje. En in tegenstelling tot mannen worden vrouwen er niet op afgerekend dat ze weinig geld hebben. Denk dus maar niet dat gescheiden vrouwen er wat van leren.

 3. MGTOW MGTOW says:

  Een goed voorbeeld van liefde: geven zonder iets terug te vragen. Vraag je eens af hoe vaak het gebeurd is dat je iets onvoorwaardelijk kreeg van een vrouw. Vaak ben jij het, als man zijnde, die geeft. Een diner hier, een presentje daar. Telkens eenrichtingsverkeer. Ik vraag me serieus af of er nog vrouwen zijn die in staat zijn liefde te geven. Via datingsites ben ik zo’n vrouw in ieder geval nog nooit tegengekomen…..Wel vrouwen die narcistisch en calculerend zijn. En materialistisch.

 4. De paus zegt; De mens is/word steeds heb zuchtiger, ze raken nooit verzadigt, ze willen meer en meer ook erg materialistischer, denk dat de Paus gelijk hebt! Zie maar naar de reacties en eisen lijstjes van de gemiddelde Vrouw op date site.. ze hebben nooit genoeg en geen Man is goed genoeg, ik zeg; Dames ga jullie schamen en kom tot inkeer. Geen of weinige mannen vinden zulks vrouw aantrekkelijk, ik in ieder geval niet.

 5. MGTOW MGTOW says:

  Als ik de profielen van vrouwen lees kom ik veel eisen tegen. Bijvoorbeeld:
  – een minimale lengte (kun je als man weinig aan veranderen)
  – niet kaal zijn (kan je in alle redelijkheid ook weinig aan veranderen)

  Maar zet dan als man in je profiel dat je geen dikke vrouw wilt. Dan krijg je boze reacties!
  Terwijl deze vrouwen kunnen gewoon afvallen. Ook is het ongezond om heel dik te zijn.

  Je weet wie de baas is, dat is op wie je geen kritiek kunt hebben. Op datingsites zijn vrouwen de baas. Zij alleen stellen de eisen en bepalen alle voorwaarden. Weet je wie ook veel onredelijke eisen hebben? Dat zijn terroristen die burgers gijzelen en vervolgens losgeld eisen. Als je kiest voor een onredelijk veeleisende vrouw dan kies je voor een leven samen met een terrorist. Als hierbij de (trouw-)ring van je vinger wordt getrokken dan is dat gelijk de ring van een handgranaat: de boel ontploft en je raakt een heleboel van je shit kwijt.

  Veeleisende vrouwen laat je fijn in hun appartement vol met katten zitten.

  • Ima Ching Ima Ching says:

   Herkenbaar verhaal (weer!). Egocentrisme…
   (Ik vind het altijd zo smerig als je de kattenbak ruikt in haar huis. Terwijl je tot kort daarvoor nog zo’n proper beeld van haar had…)

   =============================================

   Wie iets leuks (en leerzaams) wil zien: google eens op youtube op: “dr jordan peterson cathy newman interview”

   Hier kun je als man iets leren van manipulatief gedrag en het ook sneler leren herkennen. Het is op een gegeven moment een hilarische video. Het afkijken waard!

 6. hoi mgtow/ denk maar niet dat ik op tinder ga swippen, ik geloof nooit dat je er daar de vrouw van je dromen vind, een of ander hebben ze allemaal wat of willen veel te veel=eisen. Ik lees veel van mannen dat ze het daar niet lukt, en ja geld voor betalen is geen optie. Gewoon ouderwets op je pad laten komen net vroeger we deden. vrouwen zijn op een site veel te kieskeurig en bijna geen enkele man is goed genoeg, maar is zij wel goed genoeg dan voor een man? Zal ook wel weer wat aan mankeren.

  • MGTOW MGTOW says:

   Wanneer je om je heen kijkt zie je dat heel veel mensen zijn vergroeid met hun smartphone. Dat betekent dat wanneer een vrouw je pad doorkruist dat ze eerder naar het beeldschermpje tuurt dan naar jou. Voor het geval je haar aandacht hebt getrokken zal jij altijd worden vergeleken met de meeste aantrekkelijke van de 100+ mannen die ze op Tinder heeft als match. Dat zijn immers al haar opties. Al deze mannen strijden om haar aandacht en sturen haar berichtjes. Als elk berichtje haar smartphone zou doen trillen dan zou je een continu gezoem horen. Als Tinder niet genoeg is dan heb je nog facebook, diverse datingsites, linked, berichten van haar exen, berichten van mannen in de friendzone. Allemaal opties………………….als man kunnen wij dat ons moeilijk voorstellen maar ik stel voor dat je eens gewoon een willekeurige vrouw op een datingsite er eens naar vraagt, hoeveel matches/berichten heeft zij? Je slaat steil achterover. Dan nog kan ze geen geschikte man vinden, allemaal niet goed genoeg……… geloof jij het?
   Oudere en lelijkere vrouwen, de ‘hit the wall” -vrouwen, met perkamenten zonnebankhuid en kraaienpoten tot aan de oren en theezaktietjes die plat op een buik liggen, ja die vrouwen daar heb je kans bij. Maar niet elke kans is een geluk.

 7. tinder is ook niks waard mgtow/ staat ook een en al gespuis op etc etc. een fijne vrouw zul je er daar niet vinden, kans van slagen? 1 op de 200 vrouwen.

  • MGTOW MGTOW says:

   Op Tinder zie ik dat veel vrouwen het jonger zoeken. Ze hebben daar zoveel keus dat de eisen flink worden omhoog geschroefd. Zoek je een gelijkwaardige relatie dan moet je dus niet op Tinder zijn. Op Tinder neem je een oudere en/Of lelijkere vrouw voor 1 nachtje.

   • MGTOW MGTOW says:

    De uitbaters van tinder hebben een netto winst van vele miljoenen, kun je gewoon googlen. De meeste donateurs zijn vermoedelijk mannen……Zij vormen de absolute meerderheid van de klandizie. Zij hebben de minste kans op succes…..ten eerste omdat er teveel mannen zijn, ten tweede omdat vrouwen zichzelf uit de markt prijzen. Mannen die geen succes hebben met de gratis versie denken dat ze wel succes kunnen hebben met de betaalde versie………wat niet het geval is.
    Een amerikaanse rechter heeft tinder veroordeeld wegens het toepassen van leeftijdsafhankelijke tarieven. Tinder hoopte extra te kunnen verdienen aan wat oudere volwassenen omdat die wanhopiger zijn. Na de uitspraak van de rechter zijn daar de tarieven aangepast, maar in nederland is dat niet zo.

 8. ik zal echt nooit zoveel geld betalen aan een date site… bij voorbaat toch al kansloos gedoe, moet je niet kijken wat er op staat, word ik als man niet warm van en dan al die domme eisen wat die vrouwen hebben, sinterklaas is al weg hoor! Veel Vrouwen met erge problemen en vaak te dik en onverzorgd 80procent dan plus-min. De mooiste vrouwen komen uit rusland en italie. Vrouwen uit Nederland zijn verwende Dames.

  • MGTOW MGTOW says:

   Sowieso is Parship veel te duur. Tegenwoordig zitten mensen op apps. Veel apps zijn gratis te gebruiken. Bij Parship zien ze dat ook wel daarom komen ze met flauwekul als persoonlijkheidsrapporten. Maar in de basis werken deze sites gewoon niet.

   Een russische vrouw kan een goede optie zijn.Ik ken iemand die is met een russische getrouwd. Maar je hebt ook kans een klassieke golddigger tegen te komen, zeker via sites en apps. Het beste kun je er eerst op vakantie gaan en veel verschillende vrouwen ontmoeten

 9. Stéphanie M Stéphanie M says:

  Mijn ervaring bij Parship is extreem slecht.
  Ik heb mijn opzegging via mail doorgestuurd na 2 dagen. Omdat het niks voor mij was.
  Het deed me denken aan een supermarkt van mensen waar de mensen zich verkopen.
  Ze hebben 112 eur gestolen via mijn Visa als “waardecompensatie” omdat ik in contact was met een paar klanten van hun. Ze bepalen zelf het bedrag. In functie van de berichten. Dat betekent dat ze de berichten lezen.
  We hebben eigenlijk geen privacy als klant.
  Ze zijn oplichters.
  Heeft iemand ook een slechte ervaring bij Parship meegemaakt?

  • MGTOW MGTOW says:

   Een supermarkt?
   Het is meer een kringloopwinkel vol met afgedankte en beschadigde goederen die voor nieuwprijs worden aangeboden.
   En om toegang te verkrijgen tot deze kringloop moet je dus dik geld overhandigen aan de oplichters van het DuitseParshit, met bijbehorende incasso-SS

 10. Baksla Baksla says:

  Wij, mannen en vrouwen jagen allemaal een illusie na. Waarschijnlijk zijn we evolutionistich geconditioneerd om dat te doen: blijven zoeken naar beter. Op die drive is de hele dating industrie gebaseerd. Echter, zoals de reacties hierboven getuigen, zonder succes. Mijn theorie is, dat wij als mensheid slechts tussen onze 16e-25e in staat zijn ons blijvend te binden. Om over en weer onze gebreken (die gehakt met ui scheet in bed etc) te accepteren. Eenmalig dus. Daarna is het behelpen. en komt het zelden goed.

  • MGTOW MGTOW says:

   Via apps als Tinder kan er bij de volgende swipe een betere kandidaat zijn…….als het aanbod groot lijkt worden mensen kieskeurig……de lat wordt steeds hoger gelegd…….de teleurstelling wordt des te groter…..

   De theorie dat we ons alleen tussen het 16e en 25e levensjaar kunnen binden waar komt dat vandaan? Waarschijnlijk vanuit de perceptie dat men vroeger (de generatie van mijn ouders) elkaar op jonge leeftijd trof, ging trouwen en getrouwd bleef. Dat was in de tijd dat vrouwenemancipatie nog niet of nauwelijks bestond. Tegenwoordig is er geen sanctie wanneer een vrouw gaat scheiden (meer dan 70% van de echtscheidingen wordt geinitieerd door de vrouw). Geen morele sanctie (atheistisch) en ook geen financiele sanctie. Sterker er wacht een royale financiele beloning in de vorm van de helft van alle shit. Geef vrouwen rechten maar geen verantwoordelijkheden en dit is wat er gebeurt.
   Mensen kunnen na hun 25e ook nog prima blijvend binden, sterker nog voor mannen is dat zelfs beter, maar het gebeurt steeds minder omdat vrouwen veel sneller scheiden dan mannen en eenmaal single stellen ze hogere eisen dan mannen, zie ook de 80/20-regel.

   • Baksla Baksla says:

    Tussen 16-25 is mijn persoonlijke inschatting op basis van wat ik zelf heb ervaren en wat ik om mij heen zie aan relaties die (nog) standhouden en relaties die eindigen. Als die eerste relaties om wat voor reden dan ook stranden worden de betrokkenen oha dolende ridders/prinsessen die structureel maar niet aan de bak komen (uitzonderingen daargelaten, vandaar mijn referentie aan “zelden”). Ik moet bekennen, dat ik veel, zo niet alles in jouw reacties herken MGTOW: de meeste (niet allemaal, nooit generalised en) vrouwen zijn schade bakken. Soms eigen schuld, soms niet. Het zijn er alleen heel erg veel. Dat geldt natuurlijk ook ons, mannen. Het enige wat ik probeer vast te stellen is, waar het toch vandaan komt, dat we tegen beter in blijven proberen.

   • MGTOW MGTOW says:

    Waarom we het blijven proberen?
    We krijgen later spijt van de dingen die wij NIET hebben geprobeerd na te jagen; onbenutte talenten, kansen die bleven liggen. Wanneer je in het geheel niet gaat daten dan ga je die NAWALT (not all women are like that) nooit ontmoeten. Het lijkt een beetje op de staatsloterij. Rationeel weet je dat de kans om te winnen veel te klein is en dat je jouw geld beter elders kunt investeren. Maar we doen met zn allen mee omdat we de kans niet willen missen. Telkens verlies je………..in de hoop op……

    Gisteravond was ik op date en ik dacht ik waag een kansje, waarom niet. De alleenstaande moeder bleef driftig op haar kauwgom kauwen terwijl ze tegelijkertijd de witte wijn doorslokte. Ik vroeg nog of ze een asbak o.i.d. wilde om haar kauwgom kwijt te raken maar dat hoefde niet. Of ik last had van haar gekauw? Nee, maar de wijn smaakt dan toch niet? Gezien haar opleiding had ik iets anders verwacht. Ze zou in haar vrije tijd ook naar de fitness gaan maar dat zag ik er niet vanaf. Ik vond het amusant en wimpelde haar sollicitatievragen met humor af. Een ONS vond ik twijfelachtig, een relatie een no-go. Binnenkort vermoedelijk weer een date met een stuk jongere dame, maar dan 1 die wat serieuzer aan het chatten was en waarvan de man er met een ander vandoor is gegaan. Weer met als motto; je weet het maar nooit.

   • Baksla Baksla says:

    Tja, mijn ervaring is, dat er altijd een heel goeie reden is als vrouwen single zijn. Dat weten ze oha heel goed te verhullen, maar heb je er binnen 15-20 minuten zo uit. Als ze mooi zijn en toch single, dan geldt vaak jouw theorie van het medicijn kastje: psycho’s (met het Hitchcock melodietje op de achter grond). De leukste vrouwen zijn in mijn ervaring de gemiddelde vrouwen, met een baan, die zelf niets verwachten, maar alleen een beetje hopen op wat gezelligheid. Zijn vaak ook beesten in bed. Maar blijf er niet aan hangen, want na 3 weekjes komen de trekjes boven waarom ze single zijn. Heel veel geluk dus MGTOW. En plezier uiteraard.

   • MGTOW MGTOW says:

    Het klopt, je hebt de beste kansen bij een gemiddelde vrouw, fulltime baan, vaak buiten de grote steden. Normaal uiterlijk maar goed figuur.
    Moet je wel kilometers afleggen (de weg van man naar vrouw is kennelijk veel korter dan omgekeerd……)
    Een paar dates terug had ik er een die heel ver weg woonde en dat leverde een gagarandeerde slaapplaats op……

 11. dateraan dateraan says:

  Onderzoek heeft aangetoond dat minstens 80% van de vrouwen enkel oog heeft voor de maximaal top 20% van de mannen. Voor 80% van de mannen staat daarom de onderste 20% van de vrouwen tot hun beschikking. Dit zijn vrouwen die in vroegere tijden niet konden trouwen omdat geen enkele man ze zag als een volwaardig partner. Vrouwen die erg problematisch zijn, of ongezond zijn. Je hebt een kans van 1:4 om met zo’n vrouw te gaan want ook vrouwen die tot de bodem van de de datingpot behoren hebben dus vele opties want de 80% van de mannen blijft over voor hen. Dat verklaart ook waarom zelfs dikke bijstandsmoeders tussen het roken door van hun zware shag door de ene match na de ander op hun datingprofiel zien voorbijkomen. Een succesje op een datingsite betreft dan ook dikwijls het beste van het slechtste. Een probleemvrouw die nog te harden is voor de horizontale mamba, maar die je niet wilt introduceren bij je familie en kennissen. Een one night stand dus. Het is alsof je de laatste restjes maccaroni uit de pan aan het schrapen bent. Het zijn aangekoekte en deels aangebrande stukken waarvan je hoopt dat er nog iets eetbaars tussenzit. Maar meestal smaakt het nergens naar. Denk daar maar eens aan wanneer je in een restaurant zit met een date; jij betaalt een heerlijk diner voor 2 maar qua vrouw krijg je een vies kliekje!

  • MGTOW MGTOW says:

   Omdat er op datingsites altijd veel meer mannen dan vrouwen aanwezig zijn , zijn ook de kansen als man zijnde nog veel lager. Voor elke 8 mannen uit de 80% categorie zijn er geen 2 vrouwen maar veel minder. bijvoorbeeld 4 x minder vrouwen. Dan is de kans dus niet 1/4 maar 1/16.
   Je mag dus van geluk spreken als je het al tot een date kunt brengen met de onderste 20% van het vrouwelijk aanbod. Het beste van het slechtste is dan een vrouw met een minderwaardigheidscomplex en die zichzelf hierdoor tot de onderste 20% beschouwd maar het feitelijk niet is.
   Opvallend is dat ondanks vrouwen het nog nooit zo makkelijk hebben gehad zij klagen over het feit ‘waar alle goede mannen toch gebleven zijn”.

   Het antwoord hierop kun je vinden in de youtube video van ene Terrence Popp: ‘where all the good men went”.

 12. de echte MGTOW de echte MGTOW says:

  Ondanks (nep-) emancipatie is er niks nog veranderd aan het biologisch ingeprente menselijk paringsritueel. Nog steeds zoeken verreweg de meeste vrouwen naar een man met een betere financiele status en een hogere aanzien dan zij zelf. Nog steeds wachten vrouwen passief af totdat het mannetje haar veroverd. Als man reis je dan vaak richting de vrouw af omdat de weg omgekeerd toch veel langer is schijnbaar. Ook betaal je maar de rekening onder het mom ‘zij is het waard’ , of anders ben je een krent. Een van mn laatste dates had haar portemonnee nog in de auto liggen, een nieuwe truc? Maar gezien de orale bevrediging die ik erna ontving heb ik het haar maar vergeven.

  Als je als man actief bent op een datingsite bent zul je ook merken dat jij het eerste bericht moet sturen. Ook zul je het gesprek telkens op gang moeten houden. Ben je een gangmaker dan zul je vermoedelijk ook wel humor gebruiken. Zo vroeg laatst een vrouw om de ideale date te beschrijven. Ik vertelde haar hoe ik opgehaald zou worden door een stijlvol geklede dame in een audi A5+. Op weg naar een sterrenrestaurant dat zij vooraf had gereserveerd en achteraf zou betalen. En als ik mijzelf volgegoten had met exclusieve wijn zou ik weer netjes thuisgebracht worden (het erotische deel wat hierna zou komen heb ik maar achterwege gelaten). Dat is toch een ideale date? Hierop werd ik meteen geblokkeerd en gedelete natuurlijk. Hoewel ik recentelijk enorm heb gelachen met een date (niet via een datingsite of app!!) , zijn de meeste vrouwen enorm saai en humorloos, snel op hun teentjes getrapt. Ben je een heel knappe man (zie ook het tinderexperiment met een nepprofiel van een of ander model), dan zal ze dit allemaal accepteren. Maar ben je dat niet dan mag je je enkel onderdanig opstellen.
  Je kunt het ook zien aan de teksten die vrouwen schrijven; dit zijn allemaal eentonige teksten die bomvol staan van de cliches. Ze zijn allemaal sportief, maken kennelijk heel het jaar verre reizen, zijn sociaal met allerlei evenementen, zijn trotse moeders, en willen geen ONS….Misschien moet je ook niet teveel verwachten van vrouwen die met zn allen dezelfde gymzaalstudie hebben gevolgd (vaak een genderstudie zoals sociologie, pschologie etc).
  Saaie humorloze vrouwen op zoek naar een bij voorkeur jongere man met george clooney looks en het banksaldo van een CEO van een succesvolle beursgenoteerde onderneming. Ergens toch weer grappig!

 13. Superboer Superboer says:

  Lily, neem wat extra katten zou ik zeggen.

 14. Anoniem Anoniem says:

  Ook lily zal nooit vinden wat ze zoekt/hoopt te vinden..

 15. ben ben says:

  hoezo een maand tevoren opzeggen , na 1 jaar, ik heb het niet geactiveerd, niet gebruikt, maar krijg wel een hoge rekening van 80 euro per maand. Ze komen ook met een incassobureau. Wat een oplichters.

 16. Anoniem Anoniem says:

  Tuurlijk gaat een [veel] jongere goed uitziende man niet met een veel te oudere vrouw mee, ja 1nacht misschien? Lily doet zich hoog voor mgtow, maar zulks komen nooit aan de bak, klopt, er staan legio leuke mannen op de date sites wel raar dat het dan voor deze vrouw[en] niet lukt om aan een man te komen.

 17. Anoniem Anoniem says:

  MGTOW… Wat hebt jij een juiste kijk op dit zulks soort vrouwen [ o.a. lily!] het is allemaal oh zo waar. Ik keek effe op Badoo, daar staan vrouwen van 46jaar en zoeken een man tussen de 22 en 35jaar, ik vind dat veel te jong sommigen vrouwen zijn 18jaar ouder dan! Denk ook zeker dat wij als mannen deze vrouwen links moeten gaan laten liggen mgtow. Een gezonde relatie is een klein aantal jaren verschil is wetenschappelijk bewezen, denk 8t jaar is het maximum tussen man en een vrouw!

  • MGTOW MGTOW says:

   Lees maar eens goed wat deze oudere vrouwen te bieden hebben.
   Koken? Dat kun je zelf ook. Of je gaat naar een restaurant (moet je wel voor de vrouw betalen). Trouw? Vaak zijn het gescheiden vrouwen, 70% van de echtscheidingen wordt geinitieerd door de vrouw!
   Geld hebben ze vaak ook niet, want doorgaans een of andere genderstudie.
   Wat blijft over?
   Een mooi slank lijf met vagina? Maar voor hoe lang als deze vrouw een stuk ouder is? Wel eens van de overgang gehoord?

 18. jEROEN jEROEN says:

  Lily.. ik ben het eens met MGTOW.

 19. Jeroen Jeroen says:

  Hoi beste mgtow, ja jij kunt het wel eens helemaal juist hebben!!! omtrent die lily, laten varen zij.

 20. jeroen jeroen says:

  hoi lily.. wat jammer voor jou, ik ben nu juist wel de man wie je zoekt, althans wat je hier schrijft te zijn, alleen ben ik 55jaar al zie ik er veel jonger uit hoor,, Hebt je zin om elkaar te gaan leren kennen lily?

  • MGTOW MGTOW says:

   Nee Jeroen, ook lily vindt dat ze jong van geest is, dat ze er jonger uitziet…..
   Een match tussen 2 mensen die allebei jonger willen dat kan niet.
   Men age like wine, women age like milk. Maar vrouwen zoeken het toch nog jonger.
   Ga MGTOW

   • MGTOW-2 MGTOW-2 says:

    Lily heeft een eigen zaak, financieel zelfstandig. Dunkt mij! Mannen interesseert dit weinig.
    Lily vreest de midlife crisis van mannen van haar leeftijd. Maar mannen van haar leeftijd vrezen de menopauze van vrouwen.

    Natuurlijk is er een excuus (verantwoordelijkheid bij jezelf zoeken ho maar): mannen van haar eigen leeftijd voelen zich geintimideerd door haar fantastische verschijning en haar carriere. Ze moet daarom wel jonger daten. Maar wat blijkt? Zelfs op datingsites waar er een overschot aan mannen is wil het niet lukken een jongere kluif te vinden…….

    Ook de datingsite deugt niet volgens lily, maar op elke datingsite zijn een veelvoud aan mannen aanwezig vergeleken de vrouwen, dus veel makkelijker kun je het niet krijgen

    Dus: mannen deugen niet, datingsites deugen niet, maar Lily zelf is het geschenk uit de hemel.
    Yeah right!

 21. Lily Lily says:

  Goh als je hier leest zakt de moed volledig weg..
  Datingsites zijn oplichtingssites.

  Ben zelf een mooie slanke kinderloze vrouw van 48.
  Hou van jonge mannen maar weet niet hoe in contact te komen met hen.
  Datingsites geven alles wat je net NIET wilt.
  Hou van trouw
  Kan lekker koken
  Hou van samen dingen te doen.
  Op datingsites vinden mannen dit verstikkend want je moet “vrijheid” geven
  Waarom zoeken mannen dan een relatie via dating als ze vrijheid willen in een relatie?
  Door hier te komen lezen besef je dat alles 1 grote leugen is.
  Triestig is dit, 1 grote geld klopperij zijn die datingsites, in niets voldoen ze, 1 grote hoax zijn de contacten bij parschip en ze negeerden gewoon dat ik een jongere man wou, kreeg leeftijdsgenoten onverzorgde mannen daar bij parship, alles wat ik NIET wou.
  Abnormaal dat parship durft beweren dat zij een “klasse” datingsite zijn. ZIJN ZE NIET
  Ik was dikwijls gechoqueerd met wie parship mij probeerde te linken
  Ik wou gewoon een jonge man, had duidelijk ingevuld wat ik te bieden had…
  Ja 1 grote joke was parship, betrapte hen eigenlijk dat ze fake zijn en helemaal GEEN groot klantenbestand had. Op 6mnd zag ik steeds dezelfde niet matchende profielen passeren.
  Indien men een relatie zoekt kom je bedrogen uit bij parship

  • MGTOW MGTOW says:

   Lily houdt van jonge mannen. Wat betekent dit? Een cougar vrouw op zoek naar een man die jonger is dan zij zelf? Omdat zij zichzelf er zo goed uit vindt zien?
   Zolang vrouwen enkel omhoog willen daten (hypergamie) zullen zij eindigen met een paar katten en het tijdschrift ‘opzij’ . Pas als zij realistische eisen kan het misschien wat worden. Maar de immer ontevreden feministische vrouwen zullen ontevreden blijven. Als man kun je daarom.beter MGTOW gaan en deze onmogelijke creaties negeren.

   • MGTOW MGTOW says:

    Volgens het CBS is de vrouw binnen een relatie gemiddeld gezien enkele jaren jonger dan de man. Biologisch gezien past dat ook prima. Maar op datingsites vinden vrouwen zichzelf vaak zo geweldig dat ze het jonger zoeken. Een jongere man hebben ze misschien voor een nachtje; de alom gevreesde maar toch geaccepteerde one night stand. Dan vragen vrouwen zich af waarom het niet lukt. Terwijl op datingsites er een overschot aan mannen is. De oorzaak wordt nooit bij zichzelf gezocht. Vermijd deze vrouwen.

   • Lily Lily says:

    hahahaha
    1 ik ben geen cougar
    Ben gezegend met prachtig uiterlijk en gezicht (altijd goed zorg voor mezelf gedragen)
    Ben op jongere mannen gevallen omdat ik het bedrog van mijn leeftijdsgenoten lees hun midlife crisissen niet meer aankon.
    Vermits ik ook eigen zaak heb, zelfstandig ben en zelf voorziend financieel, zelfzeker val ik uit de boot bij mannen van mijn leeftijd. Schrikt af een succesvolle vrouw die er dan nog goed uitziet
    Is ook zo’n taboe succesvolle vrouwen die er goed uitzien geraken wij amper aan een partner.
    Per toeval ontdekte ik dat dertigers-veertigers ook met eigen zaak enkel golddiggers tegen kwamen. Zo iemand van 10j jonger leren kennen
    Relatie gehad van 5j en toen is hij verongelukt…

    Dat is mijn achtergrond waarom ik jonger wil…
    Als ik de antwoorden hier lees begrijp ik HEEL GOED waarom geen 1 vrouw jullie wilt
    1 grote les zijn jullie hier om NOOIT via datingsite te daten
    Twijfelde of ik zou antwoorden….
    Bij deze doe ik het toch.
    Jullie moeten je schamen en ga eens voor de spiegel staan dan zal je zien waarom jullie zo gefrustreerd alleen zijn, herlees jezelf hier eens

  • MGTOW MGTOW says:

   Er zullen ook mannen zijn die even oud zijn als Lily en er ook nog goed uitzien. Zou Lily aan deze mogelijkheid hebben gedacht? Waarschijnlijk niet als je jezelf zo geweldig vindt (narcisme!)
   En die jongere mannen willen een oudere vrouw enkel voor een avontuurtje, verrassend??
   Een jongere man die er goed uitziet kan een jongere vrouw krijgen…….
   Misschien een popster als Madonna die een jongere man kan hebben, dit zijn uitzonderingen…..

   Parship = Parshit en ik heb geen goed woord voor deze organisatie, maar in dit geval mag Lily ook wel eens kritisch naar zichzelf kijken.

   Heren, koop aandelen in kattenvoer want er komt een tsunami aan onmogelijke crazy catladies aan!

 22. Superboer Superboer says:

  hoi victor; klopt ook wat je zegt, veelal die vrouwen wie meedoen aan tv programma [first date etc] kun je het al wel zien en horen hoe ze zijn! De normale leuke nette nuchtere Vrouw zie je niet in zulk programma’s, en op date sites staan de vrouwen wie geen man mee kunnen krijgen wie zij WEL aanstaan een man wie doet war zij eist en wil en tegengas geeft en een stoere man is en veel geld verdient . Wat moeten wij als man met zulks Vrouwen? ik niks? Ik hoorde gisteren, een leuke normalen nette lieve vrouw is getrouwd en blijft getrouwd! ik gelooft dat zeker victor jij dan? de vrouwen op date site hebben vaak allemaal vele problemen [gehad] en al vele mannen versleten, niks waard man.

 23. Superboer Superboer says:

  Wat hebben wij als man aan al die veel te verwende vrouwen? Met hun eisenpakket waar wij als man niks mee, en willen. Denk dat het de maatschappij is vandaag de dag, er is te veel te koop en alles moet meer en veel en duurder, vooral bij de vrouwen.. ze zijn vandaag de dag al niet snel meer tevreden met wat ze hebben en bezitten, kwalijke zaak.. Denk dat de vrouwen in de jaren 70/80 veel beter waren en geen eisenpakket hadden. Vandaag de dag hebben ze allemaal nepnagels, nepborsten dikke laag make up en ze gaan liefst 10x per jaar op vakantie, verantwoordelijkheid in een relatie bij een vrouw is ook al ver te zoeken, als pietje op de hoek beter is? meer verdient, beter is in bed, gaat ze naar die pietje toe. kijk als man maar eens om je heen naar de vrouw, neem ze maar eens op, zie je gelijk hoe ze is, koken kunnen/willen ze niet op enkele na dan. Denk maar nier dat ik zo;n wijf wil, blijft dan liever alleen. Wij als mannen moeten er niet intrappen in zulks arrogante types,

  • Victor Victor says:

   Bedenk wel dat dit type vrouw vooral op datingsites te vinden is; deze zijn over het paard getild en toen dat gebeurde viel die prins die erop zat er van af. In het normale leven is dit (relatief gezien) veel minder aan de orde. Persoonlijk vind ik nepnagels en nepborsten in beginsel niet verkeerd, mits het allemaal in proporties blijft. Overgeëpileerde wenkbrouwen, kortgeschoren koppies, niet-slanke tailles, getekende wenkbrouwen en opgespoten lippen vind ik wel vreselijk, net als foto’s waar dames hun lippen zo parmantig proberen te tuiten…). Ik ben overigens ook niet op zoek naar vervanging voor mijn moeder, dus koken hoeft ze ook niet te kunnen en schoonmaken doe ik ook zelf.

   Wat mij wel opviel op datingsites is dat er een overgroot deel van de dames werkzaam is in de thuiszorg. Vaak claimen ze een HBO-diploma te hebben en dan doen ze dit werk..? Wat een zonde van al dat opleidinggeld dat aan deze figuren besteed werd. Intussen heb ik al een paar keer mogen aanhoren dat “ze er ff geen zin in had toen ze werd opgeroepen voor werk”. Tel daarbij op dat Nederlandse vrouwen kampioen parttime werken zijn… En intussen hebben we tekorten in de zorg en het onderwijs.

   Arrogantie ten top.

 24. Lex. A. Lex. A. says:

  Vrouw: Volgens mij zit mijn prins niet op een paard, maar op een schildpad en duurt het daarom zo lang voordat hij bij mij is.

  Man: Ik zit echt wel op een paard, een witte zelfs. Maar ik wil gewoon niet voor Sinterklaas spelen…

 25. MGTOW MGTOW says:

  Datingsites en apps zijn een echte egoboost voor vrouwen. Ze krijgen er makkelijk honderden matches en tientallen berichten per dag, zo blijkt uit navraag. Dit geeft ruimte voor een bepaald type vrouw: de vrouw die eeuwig blijft chatten en je hoofd op hol probeert te krijgen. Laatst nog een vrouw die mij fotoos stuurde van haar billen en blote borsten. En dan natuurlijk de nodige geile praatjes, fotosessies op hoge hakken. En daar begon ze dus zelf mee……. Maar dan gooi je het balletje op om dan ergens wat te gaan drinken en dat wordt dan volledig genegeerd. Dus je kan dagen, misschien wel weken chatten zonder dat er iets gebeurt. Ze houdt je aan het lijntje. Als je op internet gaat naar een website als pornhub dan kun je ook blote borsten en billen zien, zelfs meer dan dat. En daar zijn fysieke contacten ook niet mogelijk. De vrouw met wie je chat heeft dus minder te bieden dan pornhub. Tip: ga nooit lang achter elkaar chatten. Reageert ze niet op een voorstel om af te spreken dan weet je dat ze geen oprechte interesse heeft. Verbreek dan direct alle contact. Vrouwen moet je niet beoordelen op hun woorden en beloftes maar op hun daden. De meeste vrouwen op datingsites zitten er voor een egoboost, voor validatie, nieuwsgierig hoe ze nog in de markt liggen. Ze hebben er lol in om te kijken in hoeverre jij bereid bent om in haar spel mee te gaan. Ze willen vermaakt worden door jouw berichten die telkens gevat en origineel dienen te zijn. Zij beantwoordt dan met een ‘hahah’ maar het ontbreekt haar aan humor, originaliteit, diepgang etc. Ben je een vent met ballen dan verspeel je geen tijd aan dit soort aandachtsspelletjes (tenzij je je echt even verveeld).

 26. Parship is een dateonvriendelijke site die mensen alleen geld uit de zakken probeert te trekken door een abonnement voor 6 -12-of 24 mnd aan te bieden voor schrikbarende prijzen.
  Heb ze aan de telefoon gehad en vinden dit heel normaal.
  Niet aanmelden en zeker niet betalen voor iets waar je geen waar voor je geld krijgt.

 27. A. Swage A. Swage says:

  Parship is een dateonvriendelijke site die mensen alleen geld uit de zakken probeert te trekken door een abonnement voor 6 -12-of 24 mnd aan te bieden voor schrikbarende prijzen.
  Heb ze aan de telefoon gehad en vinden dit heel normaal.
  Niet aanmelden en zeker niet betalen voor iets waar je geen waar voor je geld krijgt.

 28. superboer superboer says:

  veel en veel te duur! en wat maak je van kans? welke date site werkt wel? wie weet raad?

  • MGTOW MGTOW says:

   Parship maakt veel reclame op radio en tv. Kost veel geld. Wie betaalt dit?
   Dat zijn de leden die vooral uit mannen bestaan en zich rot zoeken naar een paar ingeschreven vrouwen.
   Parship staat er om bekend de abonnementen stiekem en tegen woekertarieven te verlengen. Betaal je niet dan stuurt dit duitse bedrijf de incasso-SS op je af.
   Het persoonlijkheidsrapport is een niets zeggend algoritme
   Parship=Parshit
   Niet voor niets houden ze er een werkwijze op na die op geen enkele wijze transparant is

   • Jayway Jayway says:

    Hoi, ik was verleden jaar net te laat met afzeggen, dus zat ik er een jaar aan vast. Wat een slechte site, weinig nieuwe profielen, veel zonder foto. Echt een uitgestorven dorp.. zonde van mijn geld, maar nu het mooie. Ik dacht dus dit keer wel op tijd te zijn door per aanmelddatum op te zeggen. Had dat weer een maand vooraf de aanmelddatum moeten zijn. Kosten van 1 maand zijn maar liefst €79,00. Kan dit zo maar? Onduidelijke berichtgeving in de algemene voorwaarden!

   • MGTOW MGTOW says:

    Waarom minstens een maand vooraf moeten opzeggen?
    Ja, laten we het vooral zo lastig mogelijk maken. Dan kunnen we nog een keer een woekertarief in rekening brengen.
    Parship = Parshit
    Deze oplichters zouden strafrechterlijk moeten worden aangepakt.

 29. Pablo Pablo says:

  Ik zit nu een aantal maanden op Parship en er zit bar weinig beweging in.
  De hele applicatie moet nodig op schop genomen worden.
  1. Je krijgt geen foto’s te zien, die moet je stuk voor stuk opvragen.
  2. Irritant in het berichtenoverzicht is de summiere aanduiding met vinkjes. Je leest: (bijvoorbeeld) “Ziekenverzorgster heeft u een glimlach verstuurd”. Maar dat is niet zo, want ik heb zelf Ziekenverzorgster een glimlach (met een bericht) gestuurd.
  3. De karakter-matching lijkt erg interessant, maar is feiteijk zó abstract dat je er weinig aan hebt. Na 10 karaktermatchings bekeken te hebben denk je ‘gooi maar in mijn pet’. Zelfs als het komt tot een ontmoeting en je gaat samen de karaktermatching nalope, kom je nog geen steek verder. Boring.
  4. Ze claimen dat 30% een relatie vindt via Parship. Dat betekent dus 70% zit daar voor Jan-met-de-korte-achternaam. Voor heel veel geld.

  • MGTOW MGTOW says:

   De claim dat 30% een relatie vindt kan niemand controleren. Ik denk ook niet dat het klopt. Het zal veel minder zijn. Er is onderzoek gedaan naar hoe vrouwen mannen selecteren op een datingsite en dat laat duidelijk zien dat vrouwen dermate kritisch zijn dat ze niet meer te koppelen zijn.
   Parshit heeft natuurlijk een leuk verhaal nodig om zo veel geld te durven vragen. Dus komen ze met persoonlijkheidstesten aanzetten. Hiervan is het nut totaal niet bewezen. Tot slot staat parshit bekend om de incasso-SS die de woekertarieven van stiekeme verlengingen probeert te innen. Als je wilt weten hoe het toch kan dat een datingsite met zo weinig leden kan overleven dan vind je het antwoord in deze woekertarieven.

 30. john johan otten john johan otten says:

  leuk idee een vrijgezelle avond organiseren zonder drank van alcoholische troep en veel lol en p[lezier met elkaar beleven bij mij thuis in 7906ch215 in hoogeveen op een avond en rekening houden met de buren om geen geluids overlast te veroorzaken no smoking en no drugs niet toegestaan is i v m overlast van die rotzooi hebben wij niet nodig.welke dames en heren van af 14 of iets ouder 16 jaar en ouder willen zo en gezelige vrijgezellen feestje met elkaar hebben en niet bang zijn om gekoppeld te worden dat wel gratis is zonder 30 euro op te sturennaar mijn adres en een kratje bier mee nemen en frisdranken voor degene die nog met rijbewijs wel kunnen rijden achter het stuur in welke auto dan ook[toeteren in de nacht is verboden]ook niet bang zijn als het op echte sex gemeenschap aankomt en de dames in blijde verwachtig zijn en ten huwelijk worden gevraagd door hun geliefde vrijgezelle gozer die het met hun an de stok hebben naar een echtelijke trouw relatie in verlerlei jaren met opvoeden van hun toekomstige kinderen?sms op 0617694093 voor welke avond wij dit feestje willen en durven houden bij mij in 7906ch215 in hoogeveen?nodig dan ook mari martenko uit via har website.afz john johan otten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑