datingsite parship

Home » Parship – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites

Laatst bijgewerkt op oktober 2nd, 2018 | door Welke online datingsite?

216

Parship – Kosten, Review en Ervaringen

 

Bij Parship maak je de grootste kans om de liefde van je leven te vinden. Parship is al vele jaren ons favoriete dating platform. De eerste plaats heeft het te danken aan onder andere het zeer uitgebreide matching systeem, maar ook vele andere functionaliteiten maken dit tot de beste datingsite van dit moment. Parship biedt singles in dertien verschillende landen een unieke match-methode met een persoonlijkheids-toets. Wil jij Parship ook eens uitproberen? Meld je dan aan bij deze datingsite en begin nu met online dating en maak gratis je profielpagina aan.

Waarom daten bij Parship?

Op het internet zijn hedendaags zeer veel datingsites te vinden. Waarom zou je dan kiezen Parship? Het grote verschil met gratis datingsites dat daar veel meer mensen niet op een serieuze manier een date zoeken. Ook zul je hier niet een duidelijke scheiding zien in opleidingsniveau. Bij deze datingsite was de doelgroep altijd hogeropgeleiden met een leeftijd vanaf dertig jaar. Maar inmiddels richt Parship.nl zich ook op singles in het algemeen. Iedereen is dus tegenwoordig welkom om zich gratis in te schrijven bij deze datingsite.

Wie naar de televisie kijkt of radio luistert zou het vast niet zijn ontgaan; Parship timmert hard aan de weg om de grootste datingsite te worden. Door deze grote mediacampagnes is Parship het laatste jaar enorm gegroeid. Vroeger richtte deze datingsite zich voornamelijk op hoger opgeleiden. Inmiddels zijn ze overgestapt naar een datingsite die voor iedereen geschikt is. Parship richt zich niet enkel op singles in Nederland en België, maar is actief in bijna heel Europa.

Keurmerk veilig daten

Datingsite Parship.nl is aangesloten bij het “Keurmerk veilig daten”. Samen met enkele andere grote en bekende datingsites is dit keurmerk opgezet. Het keurmerk moet er voor zorgen dat iedereen op een veilige en betrouwbare manier kan online daten. Wil je graag meer lezen over dit keurmerk kijk dan eens op deze pagina. Hiernaast is Parship ook nog aangesloten bij thuiswinkel.org en is de website beveiligd met een SSL-certificiaat. Qua betrouwbaarheid scoort Parship dus erg goed en de kans op een succesvolle relatie is ook nog eens zeer aanwezig!

 

Online daten bij Parship is niet alleen maar toegang krijgen tot een lijst met potentiële partners. Deze dating site heeft een manier ontwikkeld om jou te matchen met mensen die bijvoorbeeld overeenkomende interesses hebben. Het gevolg hiervan is dat het aantal geslaagde matches veel hoger ligt dan andere datingsites.

Relatietips

Datingsite Parship wil je graag helpen. Dit doen ze door je verschillende tips te geven over online dating. Wekelijks verschijnen er nieuwe items op hun datingblog. Dit kan je goed op weg helpen om de ware liefde te vinden. Ook wanneer je denkt al alles over de liefde te weten geven deze tips je leuke nieuwe inzichten.

Bij Parship vindt naar eigen zeggen één op de drie leden een relatie of langdurig contact. Mede door dit hoge percentage is deze datingsite zo populair! Waarbij andere datingsites nog wel eens gebruik willen maken van nepprofielen voor de opvulling hoef je daar bij deze datingsite niet bang voor te zijn!

Het overgrote deel van de leden van Parship is boven de dertig jaar. Deze leden hebben vaak hun leven op orde, maar missen net de laatste dingetje… De liefde. Daardoor zijn de leden van Parship serieus op zoek naar contact met andere leden.

Gratis inschrijven bij Parship.nl

Inschrijven bij Parship is geheel gratis en geeft geen enkele verplichting. Door je gratis aan te melden krijg je al een goed beeld van hoe uitgebreid deze datingsite te werk gaat. Door het beantwoorden van uiteenlopende vragen wordt er een profielschets van jouw gemaakt. Aan de hand hiervan wordt je gematcht aan een andere leuk Parship lid. Bedenk je daarom goed welke antwoorden je hier geeft en neem vooral de tijd! De drempel om iemand aan te spreken is bij Parship veel lager dan bijvoorbeeld in een bar. Bovendien ben je op het internet veelal anoniem. Deze factoren maken dat online daten de meest makkelijke manier is om je nieuwe liefde te vinden. Bovendien weet je zeker dat andere leden ook serieus op zoek zijn naar een relatie!

parship-kosten-screenshot2

Video Tutorial – Een profiel aanmaken bij Parship

Vind je het lastig om je in te schrijven bij Parship en heb je geen idee hoe dit moet? Geen probleem! Wij maakten een video tutorial waarin uitgelegd wordt hoe dit in zijn werk gaat. In onderstaande video leggen we je stapsgewijs uit hoe je eenvoudig een profiel kunt aanmaken bij Parship.

Wanneer je een profiel aanmaakt bij parship worden je als eerste een aantal vragen voorgelegd. Deze antwoorden zullen worden gebruikt voor jouw datingprofiel. Bedenk goed welke antwoorden je geeft, omdat deze iets zeggen over jouw persoonlijkheid. Hierna vul je alle standaard velden in zoals je naam, leeftijd, opleidingsniveau, beroep en woonplaats. Ook deze gegevens hebben invloed op partnervoorstellen. Je hebt bij het aanmelden de optie om één foto toe te voegen. Als laatste kun je iets over jezelf vertellen, zoals dingen die je leuk vind en een persoonlijke introductie. Als je dit hebt ingevuld is je profiel klaar en kun je starten met online daten bij Parship!

Parship kosten abonnement

prijs 6 maanden

€44,90 p.m.
€44,90 p.m.
 • Full Membership

prijs 12 maanden

€ 39,90 p.m.
€ 39,90 p.m.
 • Full Membership

prijs 24 maanden

€24,90 p.m.
€24,90 p.m.
 • Full Membership

Gratis

€0,-
€0,-
 • Gratis Membership

Het goedkoopste Parship abonnement kost €24,90 per maand. En heeft een looptijd van 24 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van Parship kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van Parship.nl . Neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

Parship actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen.

Meer over Parship.nl

Parship opzeggen en account verwijderen

Parship Review

Populariteit ★ ★ ★ ★ ★
Parship is de grootste datingsite van Europa. Deze datingsite is van origine Duits. In Nederland behoort In Nederland behoort Parship tot de top 5 populairste datingsites. Wij schatten het aantal leden  rond de 80.000. Parship is actief in de media, daardoor stijgt de populariteit nog steeds. Wij hebben geen informatie kunnen vinden met betrekking tot de verhouding man en vrouw. Let wel op dat deze datingsite ook actief is in het buitenland dus niet alle leden zijn Nederlands. Overigens kan je dat ook als positief zien als je zelf ook een beetje avontuurlijk bent ingesteld!

Gebruikersgemak ★ ★ ★ ★
Layout – Parship heeft een herkenbare eigen stijl. Afbeeldingen en teksten zijn groot en duidelijk. Het design sluit goed aan bij de hedendaagse moderne vormgeving en is daarom zeer prettig.
Duidelijkheid – De website is duidelijk. Navigeren door deze datingsite is eenvoudig. De gebruiker weet direct waar hij moet klikken of welke invul velden hij of zij moet gebruiken.

Functionaliteiten ★ ★ ★ ★
De hoeveelheid functionaliteiten zijn goed. Leden van Parship kunnen gebruik maken van de volgende functionaliteiten:

Persoonlijkheidstest, Chatten, Flirten met andere leden, Berichten sturen, glimlach, Foto’s, Profielpagina, Profielen bekijken, Uitgebreid zoeken, ijsbreker en een Helpdesk

Met Functionaliteiten zoals de ijsbreker en een glimlach kun je eenvoudig een eerste stap zetten naar een nieuw contact.

Klantenservice ★ ★ ★ ★
De klantenservice van Parship kun je bereiken door gebruik te maken van het contactformulier, via  briefpost of door hun direct te mailen. Het Nederlandse emailadres is support@parship.nl . Ervaring leert dat Parship redelijk snel is met het afhandelen van vragen en klachten afhankelijk van het gebruikte medium. (Schriftelijke correspondentie duurt langer).

Parship Postadres: PARSHIP GmbH, – Klantenservice Nederland – Speersort 10, D-20095 Hamburg

Kosten ★ ★ ★ ★
De prijs kwaliteit verhouding  is goed. Parship geldt zeker niet als de goedkoopste datingsite, maar doordat parship een van de grootste en populairste datingsite is heeft het een groot aantal leden en dus een prima kans tot een succesvolle date. Aanmelden is gratis en geeft je een goed beeld van hoe de datingsite werkt. Aanmelden verplicht je tot niks.

Parship Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite Parship. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met Parship? Geef hieronder jouw reactie!

Parship – Kosten, Review en Ervaringen Welke online datingsite?

Parship Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary: Parship is een uitstekende datingsite voor hoogopgeleiden. De prijs van een abonnement is in verhouding tot andere datingsites iets hoger. Hiervoor krijg je echter wel een goede datingsite terug. Betalende leden zijn op een serieuze wijze op zoek naar een leuke date of relatie. Deze datingsite is een aanrader voor hoger opgeleiden die op zoek zijn naar een serieuze relatie.

4.6

Uitstekend!About the Author

Anoniem216 Ervaringen - Parship – Kosten, Review en Ervaringen

 1. Lex. A. Lex. A. says:

  Vrouw: Volgens mij zit mijn prins niet op een paard, maar op een schildpad en duurt het daarom zo lang voordat hij bij mij is.

  Man: Ik zit echt wel op een paard, een witte zelfs. Maar ik wil gewoon niet voor Sinterklaas spelen…

 2. MGTOW MGTOW says:

  Datingsites en apps zijn een echte egoboost voor vrouwen. Ze krijgen er makkelijk honderden matches en tientallen berichten per dag, zo blijkt uit navraag. Dit geeft ruimte voor een bepaald type vrouw: de vrouw die eeuwig blijft chatten en je hoofd op hol probeert te krijgen. Laatst nog een vrouw die mij fotoos stuurde van haar billen en blote borsten. En dan natuurlijk de nodige geile praatjes, fotosessies op hoge hakken. En daar begon ze dus zelf mee……. Maar dan gooi je het balletje op om dan ergens wat te gaan drinken en dat wordt dan volledig genegeerd. Dus je kan dagen, misschien wel weken chatten zonder dat er iets gebeurt. Ze houdt je aan het lijntje. Als je op internet gaat naar een website als pornhub dan kun je ook blote borsten en billen zien, zelfs meer dan dat. En daar zijn fysieke contacten ook niet mogelijk. De vrouw met wie je chat heeft dus minder te bieden dan pornhub. Tip: ga nooit lang achter elkaar chatten. Reageert ze niet op een voorstel om af te spreken dan weet je dat ze geen oprechte interesse heeft. Verbreek dan direct alle contact. Vrouwen moet je niet beoordelen op hun woorden en beloftes maar op hun daden. De meeste vrouwen op datingsites zitten er voor een egoboost, voor validatie, nieuwsgierig hoe ze nog in de markt liggen. Ze hebben er lol in om te kijken in hoeverre jij bereid bent om in haar spel mee te gaan. Ze willen vermaakt worden door jouw berichten die telkens gevat en origineel dienen te zijn. Zij beantwoordt dan met een ‘hahah’ maar het ontbreekt haar aan humor, originaliteit, diepgang etc. Ben je een vent met ballen dan verspeel je geen tijd aan dit soort aandachtsspelletjes (tenzij je je echt even verveeld).

 3. Parship is een dateonvriendelijke site die mensen alleen geld uit de zakken probeert te trekken door een abonnement voor 6 -12-of 24 mnd aan te bieden voor schrikbarende prijzen.
  Heb ze aan de telefoon gehad en vinden dit heel normaal.
  Niet aanmelden en zeker niet betalen voor iets waar je geen waar voor je geld krijgt.

 4. A. Swage A. Swage says:

  Parship is een dateonvriendelijke site die mensen alleen geld uit de zakken probeert te trekken door een abonnement voor 6 -12-of 24 mnd aan te bieden voor schrikbarende prijzen.
  Heb ze aan de telefoon gehad en vinden dit heel normaal.
  Niet aanmelden en zeker niet betalen voor iets waar je geen waar voor je geld krijgt.

 5. superboer superboer says:

  veel en veel te duur! en wat maak je van kans? welke date site werkt wel? wie weet raad?

  • MGTOW MGTOW says:

   Parship maakt veel reclame op radio en tv. Kost veel geld. Wie betaalt dit?
   Dat zijn de leden die vooral uit mannen bestaan en zich rot zoeken naar een paar ingeschreven vrouwen.
   Parship staat er om bekend de abonnementen stiekem en tegen woekertarieven te verlengen. Betaal je niet dan stuurt dit duitse bedrijf de incasso-SS op je af.
   Het persoonlijkheidsrapport is een niets zeggend algoritme
   Parship=Parshit
   Niet voor niets houden ze er een werkwijze op na die op geen enkele wijze transparant is

   • Jayway Jayway says:

    Hoi, ik was verleden jaar net te laat met afzeggen, dus zat ik er een jaar aan vast. Wat een slechte site, weinig nieuwe profielen, veel zonder foto. Echt een uitgestorven dorp.. zonde van mijn geld, maar nu het mooie. Ik dacht dus dit keer wel op tijd te zijn door per aanmelddatum op te zeggen. Had dat weer een maand vooraf de aanmelddatum moeten zijn. Kosten van 1 maand zijn maar liefst €79,00. Kan dit zo maar? Onduidelijke berichtgeving in de algemene voorwaarden!

   • MGTOW MGTOW says:

    Waarom minstens een maand vooraf moeten opzeggen?
    Ja, laten we het vooral zo lastig mogelijk maken. Dan kunnen we nog een keer een woekertarief in rekening brengen.
    Parship = Parshit
    Deze oplichters zouden strafrechterlijk moeten worden aangepakt.

 6. Pablo Pablo says:

  Ik zit nu een aantal maanden op Parship en er zit bar weinig beweging in.
  De hele applicatie moet nodig op schop genomen worden.
  1. Je krijgt geen foto’s te zien, die moet je stuk voor stuk opvragen.
  2. Irritant in het berichtenoverzicht is de summiere aanduiding met vinkjes. Je leest: (bijvoorbeeld) “Ziekenverzorgster heeft u een glimlach verstuurd”. Maar dat is niet zo, want ik heb zelf Ziekenverzorgster een glimlach (met een bericht) gestuurd.
  3. De karakter-matching lijkt erg interessant, maar is feiteijk zó abstract dat je er weinig aan hebt. Na 10 karaktermatchings bekeken te hebben denk je ‘gooi maar in mijn pet’. Zelfs als het komt tot een ontmoeting en je gaat samen de karaktermatching nalope, kom je nog geen steek verder. Boring.
  4. Ze claimen dat 30% een relatie vindt via Parship. Dat betekent dus 70% zit daar voor Jan-met-de-korte-achternaam. Voor heel veel geld.

  • MGTOW MGTOW says:

   De claim dat 30% een relatie vindt kan niemand controleren. Ik denk ook niet dat het klopt. Het zal veel minder zijn. Er is onderzoek gedaan naar hoe vrouwen mannen selecteren op een datingsite en dat laat duidelijk zien dat vrouwen dermate kritisch zijn dat ze niet meer te koppelen zijn.
   Parshit heeft natuurlijk een leuk verhaal nodig om zo veel geld te durven vragen. Dus komen ze met persoonlijkheidstesten aanzetten. Hiervan is het nut totaal niet bewezen. Tot slot staat parshit bekend om de incasso-SS die de woekertarieven van stiekeme verlengingen probeert te innen. Als je wilt weten hoe het toch kan dat een datingsite met zo weinig leden kan overleven dan vind je het antwoord in deze woekertarieven.

 7. john johan otten john johan otten says:

  leuk idee een vrijgezelle avond organiseren zonder drank van alcoholische troep en veel lol en p[lezier met elkaar beleven bij mij thuis in 7906ch215 in hoogeveen op een avond en rekening houden met de buren om geen geluids overlast te veroorzaken no smoking en no drugs niet toegestaan is i v m overlast van die rotzooi hebben wij niet nodig.welke dames en heren van af 14 of iets ouder 16 jaar en ouder willen zo en gezelige vrijgezellen feestje met elkaar hebben en niet bang zijn om gekoppeld te worden dat wel gratis is zonder 30 euro op te sturennaar mijn adres en een kratje bier mee nemen en frisdranken voor degene die nog met rijbewijs wel kunnen rijden achter het stuur in welke auto dan ook[toeteren in de nacht is verboden]ook niet bang zijn als het op echte sex gemeenschap aankomt en de dames in blijde verwachtig zijn en ten huwelijk worden gevraagd door hun geliefde vrijgezelle gozer die het met hun an de stok hebben naar een echtelijke trouw relatie in verlerlei jaren met opvoeden van hun toekomstige kinderen?sms op 0617694093 voor welke avond wij dit feestje willen en durven houden bij mij in 7906ch215 in hoogeveen?nodig dan ook mari martenko uit via har website.afz john johan otten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑