Home / Parship review: dé datingsite voor serieuze singles?
parship logo

Parship review: dé datingsite voor serieuze singles?

Ben je op zoek naar een serieuze relatie en overweeg je om je aan te melden bij Parship? Dan ben je op de juiste plek! In deze blog delen we onze review en ervaringen met deze populaire datingsite. We bespreken onder andere de kosten van een Parship-lidmaatschap, de functies en tools die beschikbaar zijn voor leden, en onze algehele indruk van de site. We geven ook enkele handige tips voor het creëren van een aantrekkelijk profiel en het vinden van de perfecte match op Parship. Lees verder en ontdek of deze datingsite geschikt is voor jou en of het de investering waard is!

parship.nl
445 Ervaringen
4.4
Beoordeling 4.4

Waarom daten bij Parship?

Bij Parship maak je de grootste kans om de liefde van je leven te vinden. Parship is al vele jaren ons favoriete dating platform. De eerste plaats heeft het te danken aan onder andere het zeer uitgebreide matching systeem, maar ook vele andere functionaliteiten maken dit tot de beste datingsite van dit moment. Parship biedt singles in dertien verschillende landen een unieke match-methode met een persoonlijkheids-toets. Wil jij Parship ook eens uitproberen? Meld je dan aan bij deze datingsite en begin nu met online dating en maak gratis je profielpagina aan.

Hogeropgeleiden en singles: voor wie is Parship geschikt?

Op het internet zijn hedendaags zeer veel datingsites te vinden. Waarom zou je dan kiezen Parship? Het grote verschil met gratis datingsites dat daar veel meer mensen niet op een serieuze manier een date zoeken. Ook zul je hier niet een duidelijke scheiding zien in opleidingsniveau. Bij deze datingsite was de doelgroep altijd hogeropgeleiden met een leeftijd vanaf dertig jaar. Maar inmiddels richt Parship.nl zich ook op singles in het algemeen. Iedereen is dus tegenwoordig welkom om zich gratis in te schrijven bij deze datingsite. Online daten bij Parship is niet alleen maar toegang krijgen tot een lijst met potentiële partners. Deze dating site heeft een manier ontwikkeld om jou te matchen met mensen die bijvoorbeeld overeenkomende interesses hebben. Het gevolg hiervan is dat het aantal geslaagde matches veel hoger ligt dan andere datingsites.

parship screenshot

Wie naar de televisie kijkt of radio luistert zou het vast niet zijn ontgaan; Parship timmert hard aan de weg om de grootste datingsite te worden. Door deze grote mediacampagnes is Parship het laatste jaar enorm gegroeid. Vroeger richtte deze datingsite zich voornamelijk op hoger opgeleiden. Inmiddels zijn ze overgestapt naar een datingsite die voor iedereen geschikt is. Parship richt zich niet enkel op singles in Nederland en België, maar is actief in bijna heel Europa.

Gratis inschrijven

Inschrijven bij Parship is geheel gratis en geeft geen enkele verplichting. Door je gratis aan te melden krijg je al een goed beeld van hoe uitgebreid deze datingsite te werk gaat. Door het beantwoorden van uiteenlopende vragen wordt er een profielschets van jouw gemaakt. Aan de hand hiervan wordt je gematcht aan een andere leuk Parship lid. Bedenk je daarom goed welke antwoorden je hier geeft en neem vooral de tijd! De drempel om iemand aan te spreken is bij Parship veel lager dan bijvoorbeeld in een bar. Bovendien ben je op het internet veelal anoniem. Deze factoren maken dat online daten de meest makkelijke manier is om je nieuwe liefde te vinden. Bovendien weet je zeker dat andere leden ook serieus op zoek zijn naar een relatie!

Een profiel aanmaken

Een profiel aanmaken op Parship is heel eenvoudig. Eerst voer je enkele standaard gegevens in zoals je naam, leeftijd, e-mailadres en seksuele geaardheid. Nadat je hebt aangeven of je een vrouw of man zoekt ga je een aantal vragen beantwoorden. Deze vragen zorgen ervoor dat je aan jouw perfecte partner wordt gekoppeld. Het beantwoorden van deze vragen duurt ongeveer 20 minuten.

inschrijven parship

Als je alle antwoorden op deze vragen hebt ingevuld heb je de mogelijkheid om foto’s toe te voegen. Dit is echter niet verplicht en kan ook op een later moment worden gedaan. Je datingprofiel is nu klaar en je kunt beginnen met online daten!

Online daten

Je krijgt meteen een aantal partnervoorstellen die gedaan zijn aan de hand van bovenstaande matching methode. Ook kun je zelf zoeken naar een leuke date, dit doe je door gebruik te maken van de zoekfilter. Hier kun je leden selecteren aan de hand van verschillende opties zoals: leeftijd, lengte en woonplaats. Met een premium lidmaatschap krijg je toegang tot alle zoekfuncties.

daten via parship

Relatietips

Datingsite Parship wil je graag helpen. Dit doen ze door je verschillende tips te geven over online dating. Wekelijks verschijnen er nieuwe items op hun datingblog. Dit kan je goed op weg helpen om de ware liefde te vinden. Ook wanneer je denkt al alles over de liefde te weten geven deze tips je leuke nieuwe inzichten. Bij Parship vindt naar eigen zeggen één op de drie leden een relatie of langdurig contact. Mede door dit hoge percentage is deze datingsite zo populair!

Over de leden

Waarbij andere datingsites nog wel eens gebruik willen maken van nepprofielen voor de opvulling hoef je daar bij deze datingsite niet bang voor te zijn! Het overgrote deel van de leden van Parship is boven de dertig jaar. Deze leden hebben vaak hun leven op orde, maar missen net de laatste dingetje… De liefde. Daardoor zijn de leden van Parship serieus op zoek naar contact met andere leden.

Keurmerk veilig daten

Datingsite Parship.nl is aangesloten bij het “Keurmerk veilig daten”. Samen met enkele andere grote en bekende datingsites is dit keurmerk opgezet. Het keurmerk moet er voor zorgen dat iedereen op een veilige en betrouwbare manier kan online daten. Wil je graag meer lezen over dit keurmerk kijk dan eens op deze pagina. Hiernaast is Parship ook nog aangesloten bij thuiswinkel.org en is de website beveiligd met een SSL-certificiaat. Qua betrouwbaarheid scoort Parship dus erg goed en de kans op een succesvolle relatie is ook nog eens zeer aanwezig!

Wat kost een lidmaatschap bij Parship?

Het goedkoopste Parship abonnement kost €17,18 per maand. En heeft een looptijd van 24 maanden. Inschrijven is gratis!

 • Gratis

  Beperkte functies

  €0,-
  Bekijken
 • Premium lite

  6 maanden

  €44,90 p.m.
  Bekijken
 • Premium classic

  12 maanden

  €32,90 p.m.
  Bekijken
 • Premium comfort

  24 maanden

  €17,18 per maand
  Bekijken

Wat kan ik doen met een gratis lidmaatschap op Parship?

Parship staat bekend als één van de betere datingsites. Zeker als je wat hoger opgeleid bent, kun je hier heel gemakkelijk leden ontmoeten die eveneens goed geschoold zijn. Iedereen met de intentie voor het vinden van een geschikte partner voor een langdurige relatie kan zich bij deze onlinedatingsite aanmelden. Over het algemeen vind je hier leden die een iets hogere leeftijd hebben en toe zijn aan een leuke nieuwe liefdesrelaties, die echt onderbouwd is. De leden zijn over het algemeen wat volwassener en serieuzer ingesteld, waardoor het zeker mogelijk wordt om op een vertrouwde en aangename manier op zoek te gaan naar die ene speciale persoon. Je kunt al goed uit de voeten met een gratis lidmaatschap en zo kennis maken met wat de datingsite te bieden heeft.

Gratis aanmelden voor lidmaatschap bij Parship

Op de datingsite Parship kun je je heel gemakkelijk aanmelden voor een gratis lidmaatschap. Zelfs het aanmelden is geheel gratis, hier zullen dan ook geen kosten voor worden gerekend. Dit doe je door op de website je e-mailadres in te vullen en een wachtwoord aan te maken. Het is bovendien mogelijk om via Facebook aan te melden met de inloggegevens die daarvoor gelden. Je krijgt vervolgens direct toegang tot de beveiligde omgeving en kunt een eigen profiel gaan aanmaken. Door hier veel over jezelf te delen, krijgen andere leden gelijk een goede indruk van wie je bent en met wie ze te maken hebben.

gratis aanmelden parship

Door het plaatsen van leuke en aantrekkelijke foto’s versterk je dit effect nog eens extra en zul je kunnen rekenen op directe aandacht van andere leden. Zo kan het daten gelijk van start gaan. Ook kun je via de zoekfunctie zelf op zoek naar profielen die eenzelfde interesse verwoorden en een potentiële match kunnen opleveren. Het is bovendien een leuke manier om je deel van de online gemeenschap te voelen.

Persoonlijkheidstest

Een unicum van de datingsite Parship is dat ze gebruikmaken van een persoonlijkheidstest. Elk nieuw lid kan gebruik maken van deze test om een ideale match te kunnen vinden. Voor leden met een gratis lidmaatschap is de test wel minder uitgebreid, echter kan hierdoor nog steeds een duidelijkere match gevonden worden. Het is voor gratis leden meer een korte evaluatie. Leden met betaalde abonnementen ontvangen een uitgebreider rapport.

Maak kennis met de beste matches via Parship’s partnervoorstellen

Toch zal aan de hand van de persoonlijkheidstest worden gekeken welke profielen van andere leden overeenkomen en de verwachting om een match te vinden wordt zo wel versterkt. Het is een leuke, innovatieve manier om via de datingsite op zoek te gaan naar een leuke partner. Je ontvangt partnervoorstellen, waardoor je kunt zien welke leden het meest overeenkomen met jouw persoonlijkheidsschets of profiel. Dit maakt het zoeken naar een geschikte kandidaat voor een date een stuk gemakkelijker en de kans op het vinden van een waardevolle relatie een stuk waarschijnlijker.

Berichten ontvangen of versturen

Zodra je enkele profielen bent tegengekomen die je aanspreken, zul je ongetwijfeld ook willen kunnen reageren op berichten die je ontvangt of je interesse kenbaar willen maken. Dit is bij een gratis lidmaatschap wat lastiger dan met een betaald lidmaatschap. Je kunt wel gratis voorgeschreven berichten sturen, om zo in ieder geval kenbaar te maken aan iemand dat je die persoon leuk vindt. Het is zeker mogelijk om berichten te lezen die je van andere leden ontvangt. Een eigen bericht terugsturen, waaruit je eigen persoonlijkheid klinkt, is dan niet direct mogelijk. Zelfs niet wanneer de persoon wel een betaald abonnement heeft. Hiervoor zul je toch zelf voor een betaald abonnement moeten kiezen.

Je kunt bij andere leden wel kenbaar maken dat hun profiel je aanspreekt, door een ‘ijsbreker’ te sturen of een ‘glimlach’. Het kan gebeuren dat hier al gelijk een reactie op terugkomt, waarbij contactgegevens worden uitgewisseld en je met elkaar kunt afspreken.

gratis profiel aanmaken

Vrijblijvend abonnement

Het voordeel van een gratis abonnement bij datingsite Parship is dat je niet verplicht wordt om later een betaald abonnement af te nemen. Je kunt zo lang als je wilt gebruik maken van het gratis lidmaatschap en overstappen wanneer je hier zelf behoefte aan hebt. Je kunt zo op een aantrekkelijke manier kennismaken met alles wat de datingsite te bieden heeft en op je gemak vertrouwd raken met het inzien van de profielen. Een eerste drempel is zo vaak al gauw overwonnen.

Overzicht functionaliteiten gratis lidmaatschap

 • Gratis persoonlijkheidstest
 • Partner voorstellen
 • Profielen andere leden bekijken
 • “ijsbrekers” versturen
 • “glimlachen” versturen
 • Andere leden berichten versturen

Kortingen en kortingscodes Parship

Wil je Parship graag gratis uitproberen? Regelmatig ontvangen wij exclusieve Parship kortingscodes waarmee je tegen een gereduceerd tarief een lidmaatschap kunt afsluiten. Ook was er in het verleden de mogelijkheid om 3 dagen gratis te daten bij Parship. Je krijgt dan geheel kosteloos toegang tot de gehele website van Parship. Kijk op onze website voor de meest actuele en exclusieve kortingscodes!

Wat zijn de plus- en minpunten van Parship?

 • Eén van de grootste en bekendste datingsites
 • Grote database met leden
 • Geschikt voor het vinden van een serieuze relatie
 • Matching aan de hand van een uitgebreide persoonlijkheidstest
 • Weinig mogelijkheden met een gratis lidmaatschap
 • Niet de goedkoopste datingsite
 • 4.8

  Populariteit

  Parship is de grootste datingsite van Europa. Deze datingsite is van origine Duits. In Nederland behoort In Nederland behoort Parship tot de top 5 populairste datingsites. Wij schatten het aantal leden rond de 80.000. Parship is actief in de media, daardoor stijgt de populariteit nog steeds. Wij hebben geen informatie kunnen vinden met betrekking tot de verhouding man en vrouw. Let wel op dat deze datingsite ook actief is in het buitenland dus niet alle leden zijn Nederlands. Overigens kan je dat ook als positief zien als je zelf ook een beetje avontuurlijk bent ingesteld!

 • 4.5

  Gebruikersgemak

  Layout – Parship heeft een herkenbare eigen stijl. Afbeeldingen en teksten zijn groot en duidelijk. Het design sluit goed aan bij de hedendaagse moderne vormgeving en is daarom zeer prettig.
  Duidelijkheid – De website is duidelijk. Navigeren door deze datingsite is eenvoudig. De gebruiker weet direct waar hij moet klikken of welke invul velden hij of zij moet gebruiken.

 • 4.5

  Functionaliteiten

  De hoeveelheid functionaliteiten zijn goed. Leden van Parship kunnen gebruik maken van de volgende functionaliteiten:

  Persoonlijkheidstest, Chatten, Flirten met andere leden, Berichten sturen, glimlach, Foto’s, Profielpagina, Profielen bekijken, Uitgebreid zoeken, ijsbreker en een Helpdesk

  Met Functionaliteiten zoals de ijsbreker en een glimlach kun je eenvoudig een eerste stap zetten naar een nieuw contact.

 • 4.5

  Klantenservice

  De klantenservice van Parship kun je bereiken door gebruik te maken van het contactformulier, via briefpost of door hun direct te mailen. Het Nederlandse emailadres is support@parship.nl . Ervaring leert dat Parship redelijk snel is met het afhandelen van vragen en klachten afhankelijk van het gebruikte medium. (Schriftelijke correspondentie duurt langer).

  Parship Postadres: PARSHIP GmbH, – Klantenservice Nederland – Speersort 10, D-20095 Hamburg

 • 3.7

  Kosten

  De prijs kwaliteit verhouding is goed. Parship geldt zeker niet als de goedkoopste datingsite, maar doordat parship een van de grootste en populairste datingsite is heeft het een groot aantal leden en dus een prima kans tot een succesvolle date. Aanmelden is gratis en geeft je een goed beeld van hoe de datingsite werkt. Aanmelden verplicht je tot niks.

 • 4.4 Uitstekend

  Totaalscore

  Parship is een uitstekende datingsite voor hoogopgeleiden. De prijs van een abonnement is in verhouding tot andere datingsites iets hoger. Hiervoor krijg je echter wel een goede datingsite terug. Betalende leden zijn op een serieuze wijze op zoek naar een leuke date of relatie. Deze datingsite is een aanrader voor hoger opgeleiden die op zoek zijn naar een serieuze relatie.

Veel gestelde vragen:

Hoe werkt Parship?

Deze datingsite werkt op unieke wijze en geeft daarom naar eigen zeggen een kwaliteitsgarantie voor succesvol online daten. Met de gratis persoonlijkheidstest krijg je beter inzicht in jouw ideale date. Door het beantwoorden van dertig vragen wordt je voorgeteld aan mogelijke partners die goed bij je kunnen passen.

Hoe groot is de kans op succes?

38% van de premium leden geeft aan een partner te hebben gevonden via deze datingsite. Deze cijfers komen uit een ledenonderzoek dat Parship zelf heeft verricht.

Hoeveel leden heeft Parship?

Er zijn geen officiële cijfers bekend van het aantal leden van Parship. Schattingen lopen tussen de 50.000 en 150.000 leden in Nederland. Parship is actief in 14 landen en heeft een Nederlandse variant sinds 2003.

 • De man/vrouw verhouding op deze datingsite is respectievelijk: 48 % / 52%.
 • 76% van de leden is ouder dan 30 jaar

Wat is de opzegtermijn van een lidmaatschap?

De opzegging van een lidmaatschap is mogelijk met inachtneming van een opzegtermijn van vier weken en zal van kracht worden aan het einde van de oorspronkelijk afgesproken looptijd. Een verlengd lidmaatschap is op elke dag van de maand met inachtneming van één maand opzegtermijn opzegbaar.

Welke kortingen zijn er voor Parship?

Wij ontvangen regelmatig kortingen van deze datingsite. Kijk op onze website voor de meest actuele Parship kortingcodes & acties.

Hoe kan ik inloggen bij Parship?

Om in te loggen heb je een account nodig. Heb je al een account? Dan vind je aan de bovenzijde van de website de invoervelden: “Email” en “wachtwoord”. Vul deze in en klik op de roden button met de tekst: “inloggen”.

Hoe kom ik in contact met de Parship klantenservice?

De klantenservice is via verschillende mogelijkheden te contacteren:

 • e-Mail: klantenservice@parship.nl
 • Telefoon: +31 20 4990167 (maandag t/m vrijdag van 10:00 uur tot 13:00 uur)
 • Adres Nederland: PE Digital NL/BE, Barbara Strozzilaan 201, 1083 HN Amsterdam
 • Hoofdkantoor: PARSHIP GmBH Klantenservice Nederland Speersort 10 D-20095 Hamburg Duitsland

 

Hoe kan ik Parship opzeggen?

Kijk op onze “Parship opzeggen” pagina voor meer informatie over het verwijderen van een account.

Laats bijgewerkt: 23 februari 2023

445 reacties op “Parship review: dé datingsite voor serieuze singles?”

 1. Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

  Als je met een vrouw gaat daten die de leeftijd van 35 is gepasseerd, dan is de kans groot dat het een ‘volslanke’ vrouw is. Een normaal postuur blijkt dan een uitzondering te zijn. Als het onderwerp aan bod komt dan worden tal van redenen genoemd waarom ze zo is; geen tijd om te sporten, blessures, bijwerking van medicijnen, slechte schildklier. Maar de belangrijkste reden wordt verzwegen: elk pondje gaat door het mondje! Met name de wijnconsumpties hakken er in. Je weet wel, het glas is altijd halfvol (wordt bijgeschonken). En de hobby: wijntje drinken met vriendinnen op het terras. En de hobby netflix gaat vast ook gepaard met een graasmoment. Een beetje stevige vrouw hoeft niet erg te zijn, zeker als de vrouwelijke vormen behouden blijven. Maar postuur ‘geplofte bitterbal’ , wijnvat of worst vind ik niet charmant. Zeker boven de 35 zijn dikkere vrouwen zelden nog mooi gevormd. Het gekke is dat vrouwen op datingsites vaak een lengte-eis opnemen in hun profiel. Maar als je als man een gewichtseis stelt dan is de wereld te klein……..
  Mocht je toch een relatie aangaan met een volslanke, bedenk dan dat er grote kans is op spier- en gewrichtsklachten. Bijvoorbeeld artrose. Ook is de kans op diabetes sterk verhoogd. Voor je het weet eindig je als mantelzorger, heb je een opel zafira of fiat multipla nodig om haar te vervoeren en zonder makro-pas zullen de kosten voor levensonderhoud de pan uit rijzen, want de pan zal telkens worden leeggegeten.
  Vrouwen met het postuur van een wijnton of geplofte bitterbal vormen een goede basis om haar verzameling katten op schoot te nemen, maar zijn geen goede lange termijn investering.

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   klopt, als je de profielen van ze leest, heel veel zijn volslank, en geen een sport ervan, te lui te gemakzuchtig aangelegd ook. En dan dat Haar, moet je eens zien mgtow, volgens mij hebben velen jaren geen kapper gezien, haar staat alle kanten op, en alle kleuren komen voorbij. wat mij ook opvalt, heel veel vrouwen met profielfoto met glas wijn in haar hand of achter een bord eten, allemaal eenheid worsten, Ook zijn velen NIET betalend lid, oh nee, want anders kost haar dat geld, ze zijn daarbij erg arrogant en hebben zelf niks te bieden, ze hebben ingevuld; ik hou van vakantie, shoppen,netflix,terras,uit eten… bla bla bla. allemaal dat zelfde geneuzel mgtow, koken kunnen of willen ze vaak niet. Ik wil helemaal niet zo;n vrouw, welke man wel?

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Goed gezien superboer, het haar wat als een ragebol alle kanten opstaat. Dat zie je inderdaad heel vaak. Een elastiekje of speldje zou voldoende kunnen zijn om het te fatsoeneren. Maar als zelfs dat al te veel moeite is……
   De gekleurde kuif zie je ook met regelmaat. Doet me denken aan een tropische vogel. Niet zelden staat zoonlief met het zelfde kapsel ook op de foto. Zijn toch wel tokkievrouwen die dat doen hoor.

  • Avatar for Lex.A. Lex.A. schreef:

   Hahaha, de vrouw met een glas wijn is het equivalent van de man met een biertje in zijn hand op de foto. En laten een hoop dames dat nu net geen leuke foto’s vinden…

   Als je met één vinger wijst, wijzen er minstens drie terug.

   Overigens: op foto’s met eten en/of alcohol reageerde ik sowieso al nooit. Als je met eten en/of wijn op de foto staat en je hebt geen slank ogende taille… Moet ik het nog uitleggen?

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Als je de volgende fotoos schrapt:
   -fotoos met eten en drinken
   – fotoos met haar kind(-eren) erbij
   -snapchatfotoos (met van die konijnenoren etc)
   – groepsfotoos
   – SPRING-fotoos
   – fotoos van haar en een gedrogeerde tijger

   Wat blijft er dan nog over?

  • Avatar for Zon Zon schreef:

   Volgens mij sla je de spijker op de kop! hahahaha…mooi verhaal man! Het is net als in het dierenrijk. Zodra er kids komen ben jij tweede plan. Bepaalde diersoorten er zijn uitzonderingen! Natuurlijk zijn de kids meer dan welkom, we waren er zelf bij tenslotte, maar tweede plan is niet wat wij willen. Dan begint het na een tijdje toch echt weer te jeuken…en gaan we op jacht.

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   ja en dan wel naar een fitte vrouw, velen zijn te vet, kwam ze tegen op date site, en velen hebben het haar net alsof ze zo van het carnaval komen, vele niet aantrekkelijke vrouwen op date site, het is het allemaal net niet, allemaal 2e keus vrouwen staan er op, velen met problemen, hard gezegd maar oh zo waar. En vele arrogante wijven, antwoorden niet of nauwelijks terug.

  • Avatar for Ima Ching Ima Ching schreef:

   Een ander issue is dat vrouwen een beschermde diersoort zijn, terwijl ze graag gelijk behandeld willen worden. Hoe graag ze dat willen kun je zien als er een scheiding geregeld moet worden of wanneer ze van het UWV een baan in het leger of in de bouw aangeboden krijgen…

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Je ziet dat ook tijdens dating. Zogenaamd sterk en geemancipeerd maar toch verwachten dat de man de auto in stapt richting haar plaats en de hele boel financiert. Alleen geemancipeerd wanneer het goed uitkomt is natuurlijk geen echte emancipatie maar is calculerend gedrag. Als je eenmaal de dubbele standaarden herkent……..dan weet je meteen dus ook dat vrouwen helemaal niet gelijk WILLEN behandeld worden.

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   mgtow/ ik snap ook nooit waarom vrouwen op date site hun haren niet iet wat fatsoenlijker in vorm kunnen brengen, bijna alle kapsels zien er niet of onverzorgd uit, of willen zij geen geld kwijt aan de kapper? lijkt er wel op, net zo dat wij de man altijd maar moeten reizen naar haar toe en ook nog het eten en drank betalen. Vele wijven antwoorden niet eens terug op een berichtje of je word als man meteen afgewezen. Alleen als je als beroep arts hebt ingevuld maak je kans als man… voor minder doen die [lelijke] wijven het niet, arrogantie spat er van af, meestal willen ze ook een stoere man. En ze zijn pittig schrijven ze in hun profiel, meestal niet de beste vrouwen, vaak gaat de scheiding uit van mevrouwtje zelf. verre van afstand houden, ook hebben ze al meerdere relaties gehad na de scheiding, ook die liep mis… tja waar ligt het dan aan? 3 x raden.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   @superboer
   Vrouwen hoeven nu eenmaal geen moeite te doen. De berichten op een datingsite stromen vanzelf wel binnen. waarom dan nog moeite doen om het haar te fatsoeneren? Zeker alleenstaande moeders zien er vaak echt niet uit met statisch geladen ragebollen of pittige kapsels al dan niet voorzien met een gekleurde kuif (als een tropische vogel)

 2. Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

  Via een datingapp kreeg ik een reactie van iemand die haar zus in de aanbieding had. Het bleek om een Oekrainse te gaan; 40 jaar met een 12 jarige zoon. Een wat vaag beroep als schrijfster/journalist. Ik kreeg haar prive mailadres en er volgden wat uitwisselingen. Snel bleek ze zich te adverteren; de sociale banden in de familie, haar zorgzaamheid en loyaliteit, de hele bla-bla. Maar het meest opvallend: ze noemt zichzelf een ” traditionele” vrouw. In een volgende mail schrijft ze dat traditionele vrouwen niet werken maar thuisblijven. Traditionele vrouwen deden dat inderdaad, namelijk om kinderen te baren, babies aan de borst te leggen en kleine kwetsbare kinderen op te voeden en te verzorgen. De man was dan bereid zich 3 slagen in het rond te werken want hij had een vrouw voor het leven en zijn DNA in kinderen vastgelegd. Dat gaat deze 40 jarige, gescheiden vrouw heus niet meer doen. Ze is te oud om zwanger te raken. Haar 12 jarige zoon is niet van mij. Wat gaat ze dan doen als ze thuis zit? TV kijken denk ik en zich volvreten van mijn centen. Natuurlijk zal die 12 jarige zoon ook moeten worden onderhouden, inclusief studie.
  Zodra je leest dat een vrouw de traditionele kaart trekt ga dan eens na welke traditioneel vrouwelijke rol zij voor jou kan vervullen. Vaak zijn het gescheiden vrouwen die verre van traditioneel zijn en die traditionele rol niet willen of niet meer kunnen vervullen. Er is dan ook geen reden om als man zijnde de traditionele rol als kostwinner op je te nemen. Sinds het feminisme zijn wij van die rol ontslagen. Stop ook met het brengen van dure cadeaus en allerhande grote investeringen. Daadwerkelijk traditionele vrouwen uitgezonderd zijn dit soort investeringen niet meer nodig en je krijgt er ook niets voor terug.

  • Avatar for Lex.A. Lex.A. schreef:

   Heerlijke nuchterheid.

   Voor alle anderen die dit nog lezen: hoeveel stop je er in, en wat krijg je er voor terug?

   M.a.w.: Wat is je win/loss ratio en wat is de risk/reward ratio?

   Ergo: vul maar in!

 3. Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

  Wat ik regelmatig lees in profielen van vrouwen is dat ze het feesten zat zijn en nu toe zijn aan iets serieus…..tijd om te settelen.

  Wat betekent dat?

  We hebben een vrouw die in de periode dat ze er jeugdig en aantrekkelijk uitziet de cock-carousel aan het berijden is. Een groot feest. Maar dan verschijnen de eerste kleine kraaienpootjes. De eierstokken gaan rammelen en geven alarmsignalen af; de eicellen dreigen te verschrompelen tot rozijnen….. Ze heeft alles, die cariere (vaak iets sociologisch, pedagogisch of psychologisch, genderstudie), maar er moet nu met spoed een kind uitgeperst worden. Dus nu is het dan maar afgelopen met feesten tijd voor iets ‘serieus’.

  Wat krijg je dan als man?
  Je krijgt dan als man een vrouw die uitgefeest is. Een soort afterparty waar niet meer gedanst wordt. Want ze heeft ‘haar wilde haren verloren’. En jij mag op zoek naar de eerste grijze. Die vind je vermoedelijk als je de kraaienpoten volgt. En anders krijg je ze zelf wel als je jezelf blauw betaalt aan IVF behandelingen. Dit soort vrouwen hebben hun beste tijd gehad, maar ze willen wel een man die zich in zijn beste tijd bevindt (lees: veel geld verdient).

  Ik pas hiervoor.
  Heren, ga MGTOW; men going their own way.
  Wil je een kind? Neem een oekrainse die een stuk jonger is en nog familie-gericht is. Laat vrouwen die uitgefeest zijn en willen settelen dat doen met hun katten!

 4. Avatar for superboer superboer schreef:

  ja daar kon je wel eens gelijk in hebben mgtow/ ze hadden bank afschrift gezien, dat was de trigger voor die vrouwen, heerlijk veel geld en ik kan het uit geven dachten ze zeker, kunje zien wat geld met vrouwen doen mgtow/ ze willen alleen maar luxe leven , nu kwamen ze van een koude kermis thuis.

 5. Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

  Gisteren bekeek ik het programma ‘under cover’. Daar was een man die via Tinder en sites de een na de andere meid had geregeld. Vaak had hij meerdere tegelijk. Hij trok snel in bij een meid (gratis huisvesting) en lichtte deze vrouwen voor vele duizenden euro’s op.
  Wat je ook ziet op Tinder is heel veel vrouwen die klagen over ‘one night stands’. Zie mijn review ‘het geheim van de one night stand’. Deze vrouwen hebben zich door een ‘bad guy’ herhaaldelijk laten naaien en willen absoluut geen herhaling.

  Je zou denken dat normale mannen, nette mannen, die hun leven uitstekend op de rit hebben, het goed zouden dan op tinder. Maar juist dit soort mannen hebben vaak een totaal gebrek aan succes. Er geldt ‘nice guys finish last’.

  Ik vrees dat vrouwen in hun slachtofferrol blijven zitten en de verkeerde keuzes blijven maken. Je ziet dat ook in de discussie over genderquota bij topfuncties. Te weinig vrouwen aan de top (ondanks gelijke kansen), dus moet ze wel een slachtoffer zijn (in dit geval van een niet-bestaande patriarchie)

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Vrouwen zitten ook vaak op de (meest) linkerkant van het politieke spectrum. Dit soort partijen zijn vaak ook de voorstanders van een multiculturele samenleving waarbij er nog wel x-duizend bij mogen komen. Vervolgens zijn deze vrouwen slachtoffer van ongewenst gedrag op straat, aanrandingen etc……….

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   vraag me af hoe deze man aan al die vrouwen komt? ik denk dat hij die vrouwen een worst voor hield met geld en vakanties etc, tja dan komen de vrouwen wel op af! als bijen op de honing zeg ik je mgtow/

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Die oplichter in het programma undercover liet een nep bankafschrift slingeren. Daar stond dan een heel groot bedrag op. De vrouw in kwestie vond dat bankafschrift en werd natuurlijk meteen nat. Op deze manier heeft hij heel wat vrouwen genaaid. Misschien hebben deze vrouwen nu wel een SOA en staan deze vrouwen weer op Tinder. Swipen ze weer alles naar links totdat de volgende fitnessboy voorbij komt.
   Een normale nice guy is maar saai; geen uitdaging……

 6. Avatar for superboer superboer schreef:

  welke date site hebt de meeste [ betalende ] leden?

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Volgens de site zelf is hun eigen site de grootste. Maar ja er kan er maar 1 de grootste zijn, welke is dat dan?
   Ik denk dat een app als Tinder al veel meer leden heeft dan welke site dan ook.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   En sites tellen vaak alle leden bij elkaar op, actief en niet-actief. Ook iemand die op een blauwe maandag alleen even heeft rondgekeken om hierna voor goed te verdwijnen wordt dan meegeteld. Of ze tellen alle leden vanuit de hele historie bij elkaar op. Dan krijg je ledenaantallen die groter zijn dan dat er vrijgezelle mensen in nederland zijn. Het is een groot circus van bedrog bedoeld om geld te genereren.
   Ben je eenmaal ingeschreven en kijk je wie er echt actief zijn dan schrik je, zeker als man zijnde want er zijn al snel10 keer minder vrouwen dan mannen aanwezig.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   De meeste sites laten inactieve leden gewoon in hun bestand staan. Zo is de site goed gevuld, maar stuur je een bericht dan krijg je geen antwoord. Je kunt ook geen antwoord krijgen omdat de meeste vrouwen erg verwaand en omhooggevallen zijn, maar daar zul je nooit achter komen.

 7. Avatar for superboer superboer schreef:

  ik gelooft echt niet in relatie therapie.. weg wezen als man en opnieuw beginnen zou ik zeggen, mevrouw wil toch altijd gelijk hebben/krijgen. Vrouwen genoeg al zie maar eens de juiste te vinden als man..

 8. Avatar for superboer superboer schreef:

  klopt mgtow, vaak ligt het altijd aan de man en nooit aan mevrouw zelf!! ik gelooft daar niks van al zijn er ook wel vervelende mannen tussen heel vaak wil een vrouw scheiden, en 1 week later zit ze al weer op tinder, is ook niet gezond.

 9. Avatar for superboer superboer schreef:

  LEX,A ik geloof niet in relatie therapie als je daar al aan begint? is het begin van het einde [ relatie ]. ik geloof zeker wat jij zegt, vriendelijkheid in een relatie en elkaar wat gunnen en er zijn voor elkaar, dan kom je ver, al weetje het niet zeker, kan zijn dat mevrouw nog vertrekt zo maar uit het niets…. of de man?

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Vaak is de therapie op initiatief van de vrouw. Zij vindt namelijk meestal dat de fout bij hem ligt en dat de therapeut hem moet veranderen.

  • Avatar for Lex.A. Lex.A. schreef:

   Het punt is dat als je NIET gaat, je later het verwijt kunt krijgen dat je niet gegaan bent. Zo’n therapie snijdt altijd aan twee kanten; de nukken van madam worden namelijk ook feilloos blootgelegd. Het principe van ‘als je met één vinger wijst, wijzen er minimaal drie terug’ is dan duidelijk van toepassing: defensieve projectie.

 10. Avatar for superboer superboer schreef:

  AL zijn er ook wel mannen wie er niet uit zien en ook wel vaak aan hen ligt, maar merendeels hakt de vrouw de knoop door hopen op beter , wat ze niet vind met al dr eisen pakket, vraag sinterklaas maar zou ik zeggen.

 11. Avatar for superboer superboer schreef:

  hoi lex.a ja jij slaat de spijker op de kop.. oh zo waar wat jij schrijft, TOP!

 12. Avatar for Female Female schreef:

  Door al deze sexistische reakties,heb ik er al geen zin meer in.
  Heren,er zijn genoeg mannen die zichzelf niet goed in de spiegel aankijken.
  Die net als sommige vrouwen,dik en onverzorgd zijn.
  Dat er gescheiden wordt,is nooit gemakkelijk,een huwelijk is nl niet een gevangenschap maar een verbond uit liefde.

  • Avatar for Lex.A. Lex.A. schreef:

   Inderdaad: ik zou lekker wegblijven van datingsites. True, mannen mogen ook wel wat aan hun presentatie doen (gemiddeld genomen). Kleren maken de mens.

   Een huwelijk behoort geen gevangenschap te zijn. Na de scheiding evenmin (ook niet voor de man!). Maar scheiden terwijl je kinderen hebt én er geen moeite voor doen om via (relatie)therapie tot een oplossing te komen? Alhoewel mijn anekdotisch bewijs dus niet onder ‘data’ geschaard mag worden, zie ik in mijn omgeving helaas te veel dames die niet in gesprek wilden.

   De beleefdheid die je in het begin van je relatie hebt is één van de sleutels voor een langdurig verbond. Helaas zijn juist levenspartners het meest onbeleefd tegen elkaar… Goed voorbeeld voor het kroost…

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   De scheidingsstatistieken spreken voor zich. Objectieve feiten zijn niet sexistisch.
   Wat ook niet sexistisch is dat is het onderzochte feit dat vrijgezelle vrouwen veel kritischer zijn dan mannen. Ook is het onderzocht dat een vrouw veel meer dan een man zwaarder van gewicht wordt tijdens een relatie; de buit is dan binnen en hoeft geen moeite te doen. Tot slot hoef je alleen maar de arrogante en veeleisende profielteksten te lezen om te weten wat voor vrouwen er vrijgezel zijn. Last not least zijn mijn eigen ervaringen zeer negatief en heb ik vergelijk met het buitenland (rusland)

 13. Avatar for superboer superboer schreef:

  tja die vrouwen weten het wel te brengen altijd, met als term, hoe word ik met niks doen het snelste rijk? een vrouw met kinderen moet je niet willen als man zijnde geeft een boel narigheid [ jij bent mijn vader niet enz] en van daag de dag zijn kinderen brutaal en verbaal aso. [ niet allemaal maar wel veel]. best is een vrouw zonder kinderen hebt je als man meer aan. Waarom scheiden al die vrouwen toch? wat is er toch altijd mis met de man[nen]? of ligt het vaak NIET aan de Man is spee? Denk wel dat een vrouw eerder gaat lopen ze ziet een andere heerlijke vent en weg is ze.. allemaal zo makkelijk.

 14. Avatar for superboer superboer schreef:

  ja klopt, vaak komen die kinder niet [meer] goed terecht en ontsporen helaas! Weet niet wat die vrouwen alle maal hebben? waarom is de man ineens niet meer belangrijk? ze zijn zo makkelijk, meteen scheiden geblazen dat is wat ze doen. Denk dat ze teveel zien wat een andere vrouw ook hebt , bedoel wil zij dan ook, materialistisch als wat, etentje hier, drankje daar, shoppen naar de nieuwste tas, vakanties steeds verder en luxer,huishoudelijke hulp, mooie auto etc etc, wel goed dat deze vrouwen eens pas op de plaats maken dan, afkicken van al die luxe wat ze gewent was, denk dat ze daar vast een ander mens door worden, waarderen wat ze wel hebben in plaats van wat ze niet [meer] hebben. Velen zijn over het paard getild wat vrouwen betreft. Als man verre van weg blijven, ik wel.

 15. Avatar for superboer superboer schreef:

  vroeger was het zo; trouwen tot de dood ons scheid nu is het zo ; tot de volgende zich aandient, met name voor de vrouw geld dit, ze zet altijd de scheiding in gang.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Niet altijd, wel meer dan 70% van de echtscheidingen op initiatief van de vrouw.
   Niet zo raar want er is geen sanctie. Geen financiele en ook geen morele. Sterker nog veel vrouwen kunnen flink cashen na een scheiding. Hierdoor kunnen ze voor een bepaalde periode flink gaan shoppen en de bloemetjes buiten zetten. Tegen de tijd dat het geld weer op is heeft ze al lang weer een volgend slachtoffer gevonden. Steeds meer mannen, vooral in de USA, gaan niet eens meer trouwen maar ze gaan MGTOW.
   Denk ook even aan het emotionele leed wat een ‘bewust’ gescheiden vrouw haar eigen kinderen heeft aangedaan. 1 op 3 kinderen leeft momenteel in een gebroken gezin. Uit onderzoek blijkt dit een belangrijke factor voor crimineel en ander ontsporend gedrag alsmede mindere leerprestaties. Dankzij feminisme (dat niet meer gaat over gelijke kansen, dat hebben vrouwen al) gaat onze cultuur naar de klote. Ik ga MGTOW en kijk vanaf de zijlijn hoe het zootje ten onder gaat, een vrouw financieel te hulp staan doe ik niet.

  • Avatar for Advocaat Advocaat schreef:

   Wat dit type vrouwen vaak niet lijken te beseffen is dat ze wel degelijk gelijke kansen hebben, maar ze vergeten deze zelf te verzilveren. Ze kiezen vaak zelf voor parttime werk én voor beroepen die minder betalen. Daar komt bij dat vrouwen minder goed kunnen onderhandelen, over het salaris bijvoorbeeld. Het zijn dit type vrouwen die voor ‘gelijke rechten’ strijden, maar tegelijkertijd de man in geval van scheiding geen gelijke rechten gunt. Als zo’n vrouw van het UWV een zware mannenjob aangeboden krijgt, zijn de gelijke rechten ineens niet meer van toepassing.

   Hoeveel geëmancipeerde vrouwen werken er nu in de bouw? Hoeveel vechten er in het leger? Dit zijn misschien uitersten, maar het illustreert wel hoe zaken er de facto voor staan.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   In de kern strijden huidige feministen voor gelijke uitkomst en niet om gelijke kans.
   Op datingsites zie je overigens ook dat vrouwen zich behoorlijk passief opstellen. Bij een eventuele date, op initiatief van de man uiteraard, verwacht ze ook nog eens dat hij alles betaalt. Niet altijd, maar wel heel vaak.
   Alleen geemancipeerd zijn als het hen uitkomt. Calculerend gedrag dus.

 16. Avatar for superboer superboer schreef:

  lijkt wel of ze dat niks interesseerden dat ze te dik en onverzorgd zijn mgtow, ik wil echt geen onverzorgde vrouw en wie te dik is, waarom gaan ze niet op dieet? en sporten? en laten zien dat ze er zijn mag.. ik denk ook dat het meer gemak zucht is lui en geen zin, maar wel altijd bij een cafetaria staan, ik zie dat vaak. de oost blok vrouwen zijn mooi en verzorgd ook mooi haar en kleding, o.a. in polen en rusland en meer daar van die landen, ze zijn ook nog eens erg lief als je de verhalen mag horen en behulpzaam, wie wel neem ik wel een vrouw uit polen? zij die niet verwend is en een man waardeert hoe hij is, en dat zij dan niet zo veel eisend is als de nederlandse vrouw.

 17. Avatar for superboer superboer schreef:

  KLOPT OOK MGTOW/ Weet niet wat dat is met deze vrouwen, klopt, ik ken er ook wat, kinderen gekregen, zijn ze een jaar of 2 a3 a4, dan is het scheiden geblazen de vrouw neemt het voor touw als je ze dan hoort. Wat willen ze dan? ik denk niks, puur ontevredenheid van ze, verveling en ze zien al die leuke vrijgezelle mannen op sociaal media=date sites. Reken maar dat er ook veel vrouwen vreemd gaan, en of alleen maar sex willen, misschien wel meer dan de mannen. Wat jij ooit zegt mgtow, de mooiste lekkerste liefste slimste trouwste vrouw[en] zijn en blijven getrouwd, ik weet dat wel zeker! op een date site zijn vrouwen vaak zo dik, hoe komt dat toch? bedoel zo veel dikke vrouwen wat je dan tegen komt op een site? niet sporten? of lui? of vreten de hele dag? best veel onverzorgde types op date site.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   In Rusland zag ik dat de meeste vrouwen slank zijn. Maar hier zijn de meesten te dik. In Rusland hebben vrouwen moeite om een man te vinden dus concurreren de vrouwen met elkaar. In Nederland krijgen zelfs obese vrouwen volop aandacht. Daarom is er geen noodzaak om er goed uit te zien. Voeg hier aan toe een hoge welvaart en makkelijke kantoorbaantjes en de circel is rond, net zoals haar buik.
   Feitelijk zouden alleenstaande moeders extra moeten trainen om het vormverlies na zwangerschappen te reduceren……Maar in plaats daarvan kijken ze naar Netflix of ‘ heel Holland bakt.

 18. Avatar for superboer superboer schreef:

  weetje wat mij opvalt? als er eenmaal kinderen komen, daarna gaat een vrouw scheiden, net of ze het nieuwe er af hebben! op zoek naar weer een betere man, wat is dat toch? of zin in een andere man in bed?

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Eerst heeft een vrouw nestdrang. Dan is ze zwanger dus kwetsbaar. Dan moeten kinderen tot min of meer zelfstandigen worden opgevoed. In al deze fasen is een man nodig, vandaar de biologische drang om een partner te vinden.
   Als de kinderen voorbij de kwetsbare kleutertijd zijn (doch nog immer emotioneel kwetsbaar en de band van hun vader nodig hebbende!!) , trekt mevrouw de stekker er uit. Feministisch, zelfstandig en ontevreden dus de man kan opzouten. Zie de statistieken. Wel eerst even afrekenen als je in gemeenschap van goederen bent getrouwd, want toch niet helemaal zo sterk en geemancipeerd als ze beweren! Hierna kan vrouwlief via een app of datingsite binnen no-time de cock-carousel weer berijden. Dit gaat door tot een jaar of vijftig daarna wil volgens het CBS de meerderheid van de vrouwen geen relatie meer.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Let vooral op de veelvuldig voorkomende opmerking in het datingprofiel van alleenstaande moeders; ‘mijn kinderen komen altijd op de eerste plaats’.
   Als je doorvraagt hoor je vaak dat ze ontevreden was, uiteraard de schuld van de man, en de stekker er daarom uit moest trekken. Aan de kinderen wordt niets gevraagd.

  • Avatar for Danny Danny schreef:

   …breek me de bek niet open. Op datingsites staan te veel dames die zelfs het woord ‘mama’ in hun profielnaam durven op te nemen! Ze zijn ook ‘trotse moeder’… Oh ja? En wat te denken van profielen ‘graag zonder kinderen’ of ‘svp geen jonge kinderen’. Erg amusant, dat wel!

   Ik heb er ook al genoeg gehad die mijn drie kids toch ‘wel wat veel’ vonden, terwijl in hun profiel toch duidelijk meermaals vermeld werd dat ik HAAR kroost wel zal moeten accepteren…

   E.G.O.I.S.M.

  • Avatar for Em Em schreef:

   Gaat het hier nog over datingsites of schrijven hier alleen maar gefrustreerde mannen die geen vrouw kunnen vinden?

  • Avatar for Susanne Susanne schreef:

   Em, kerel! Welkom hier.

 19. Avatar for superboer superboer schreef:

  ja zit zeker een kern van waarheid in; de meeste leuke en fatsoenlijke vrouwen zijn en blijven getrouwd, ik zie dat om mij heen; wat er over blijft mag zich raden, daar short wat aan;

 20. Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

  Ik had gisteravond weer eens gedate.
  Na doorvragen kwamen al snel de psychische problemen naar voren: depressies, verslavingen.
  Deze vrouw leefde samen met een kat.
  Begrijp je nu de term ‘crazy catlady’.?
  Ze bleek ook ‘volslank’ te zijn; het datingeufemisme voor te dik.
  De rekening is wel gesplitst uiteraard. Investeren in een single vrouw is namelijk zelden tot nooit lonend.
  Normale vrouwen zonder issues zijn en blijven getrouwd. wat resteert zijn onmogelijke figuren met tal van problemen die een normale relatie in de weg staan. Vrouwen die je op datingsites vindt zijn hoogstens geschikt voor eenmalige sex, maar dan wel in het schemerlicht zodat je de cellulitis van haar olifantsbenen niet ziet.

 21. Avatar for superboer superboer schreef:

  mgtow hebt het ook vaak juist, een Man met ervaring en kijk op Vrouwen.

 22. Avatar for superboer superboer schreef:

  nou mariet, ben het een gedeelte met je eens; zo wel mannen als vrouwen hoppen van hot naar her; ik ben niet zo en doe het ook niet! als ik een leuke vrouw mag ontmoeten? en het klikt? blijft ik bij haar. ik denk ook wat jij zegt; internet maakt het ons makkelijker om te kiezen, maar ik vind dan de vrouw te makkelijk, waarom? weinig of geen man is goed genoeg in hun Ogen, denk ook dat de vrouw meer geld belust is en koop ziek is, althans de meesten wel hoor! Ook arrogantie hebben er een boel, ook in het algemeen hoor. Vaak willen de vrouw veel spanning en uitdagingen, daar gaat het niet om in een relatie, de vrouw gaat eerder scheiden van haar man, vaak om niks en of verveling, ik vind de vrouw te makkelijk of gemakzuchtig. vaak willen ze ook geen stap terug doen, ze willen het liefst weer een man met geld en vaak op vakantie en shoppen, tja de bijstand is ook niet veel! ik vind dat de vrouw maar een stapje moet terug doen wennen aan het minder hebben..ik hebt vaak mee gemaakt en meer mannen dat een vrouw geen berichtje meer terug doen via date site. En eerst is het leuk, goed, en wel, maar zo dra ze hoort dat iemand geen werk hebt, hoeft het voor haar niet [meer]. Daarbij vind ik de nederlandse vrouw niet zo aantrekkelijk, wel de italiaanse en poolse dames, ze zijn goed verzorgd mooie kleding, goed figuur en mooi haar, en ze zijn zorgzaam naar de man toe. Van de 500 vrouwen op een date site vind ik er maar 5 daarvan aantrekkelijk. al met al valt het allemaal zoo tegen.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Als je op een datingsite een vrouw ziet met een normaal uiterlijk dan is de kans groot dat ze in het echt heel dik en onverzorgd is. Veel foto’s zijn van jaren terug. Ook veel foto’s van alleen haar gezicht in een zodanige hoek geschoten dat de onderkin niet opvalt.

  • Avatar for Mona Mona schreef:

   Ben ik goed af dat ik geen lid ben geworden van parship

 23. Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

  Uit onderzoek blijkt dat vrouwen veel kieskeurig selecteren dan mannen; de 80/20 regel.
  Waar een man met gemiddeld uiterlijk bijna volkomen genegeerd wordt, daar krijgen obese en onverzorgde vrouwen nog een overvloed aan aandacht. Vrouwen die zich hier niet van bewust zijn roepen dan al snel dat mannen niet mogen klagen want zij zelf hebben het toch ook zo moeilijk…….

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Wanneer dan een man die al weinig sex kan krijgen, het dan toch lukt een vrouw te daten, da zal hij bereid zijn flink wat water bij de wijn te doen, te gaan downdaten, en bij haar te blijven omwille van de sex. Totdat hij iets beters tegenkomt. Veel cougarvrouwen die met jongere mannen iets willen klagen dat mannen hun weer snel verlaten. Een vrouw die realistische eisen heeft en een man met respect behandelt (Geen dominante bitch…) zal niet snel verlaten worden.

 24. Avatar for Mariet Mariet schreef:

  Maar wat jij omschrijft maken “wij vrouwen” net zo goed mee bij mannen. Dat ze nog op datingsites blijken te zitten (op zoek naar iets beters) terwijl jij denkt een relatie met hem op te bouwen. Jij steekt je emotie en tijd in deze man en hij is bij je bij gebrek aan beter. Dus dat vrouwen dan al meerdere relaties hebben gehad is zeker niet altijd hun keuze. Vrouwen worden door mannen soms net zo makkelijk aan de kant geschoven als andersom. Ik denk dat het niets met man of vrouw te maken heeft, maar met het type mens. En misschien ook wel met de tijdsgeest; we leven in een wegwerpmaatschappij en men is ook meer op zichzelf gericht, vluchtiger en vlak internet niet uit. Allemaal redenen waarom men ook makkelijker de handdoek in de ring gooit. Je kunt op internet zo een nieuwe uitzoeken. Dus de keuze is veel groter geworden, maar daardoor wordt het ook deste moeilijker het kaf van het koren te scheiden. Je zult dus zelf ook kritischer moeten zijn in je keuze, niet omdat je hoge eisen stelt, maar om jezelf te beschermen en de zoveelste teleurstelling te voorkomen.

 25. Avatar for superboer superboer schreef:

  Hoi Mariet; tja dan moet ik ze nog tegen komen [ die vrouw dan]. velen reageren niet terug op leuke nette berichtjes van mij, [ ook andere mannen hebben er last van] een vrouw zoekt altijd weer een betere man, een leukere, terwijl ik leuk en mooi ben volgens vele vrouwen op de site, toch lukt het me niet, of ze zijn bang? bang dat ik te leuk ben? dat ze het niet kunnen geloven? vaak leest ik dat een vrouw al enkele relaties hebben gehad, dan denk ik; waarom loopt het telkens mis? een vrouw is niet snel tevreden met een man wie eenvoudig is, het moet altijd maar spannend en meer zijn, ja Mariet het is gewoon zo. ik zeg altijd; kijk niet naar wat een man en of vrouw bezit maar kijk hoe je karakter is; vele vrouwen willen zus en willen zo, ze wensen te veel.

 26. Avatar for Mariet Mariet schreef:

  Kom op mannen, wat een verbitterde klaagzang over “de vrouwen”! Blijkbaar voelen jullie je steeds aangetrokken tot de “verkeerde” vrouwen. Zoeken jullie de veeleisende golddiggers die seks snel saai vinden worden, vreemdgaan, verwachten dat jullie het huishouden doen en alleen geïnteresseerd zijn in jullie salarisstroken. Tsja, misschien zegt dat ook wat over jullie…?
  De vrouwen die ik ken houden allemaal hun eigen broek op en zullen zeer zeker niet gaan daten voor een gratis maaltijd. Ik denk dat er ongeveer net zoveel foute mannen als vrouwen rondlopen.
  Als ik jullie was zou ik eens wat andere selectiecriteria gaan toepassen, want er zijn nog genoeg leuke vrouwen beschikbaar. Veel succes!

 27. Avatar for superboer superboer schreef:

  mgtow/ ik zag net vrouwelijke profielen voorbij komen relatie planet, van de 80 vrouwen wie ik tegen kwam stonden er 75 op wie er jaren geleden ook al op stonden en nu nog actief zijn, heel vreemd vind ik dat, zou er dan geen man deugen in hun ogen? bedoel als ze er al 3jaar opstaan hadden ze toch al een man kunnen hebben? weet niet wat deze vrouwen bezielen jij dan? volgens mij mankeert er wat aan die vrouwen, er is wat mee, weet ik zeker mgtow, kan zijn een flinke stoornis? of aandacht? mgtow, staan op lexa wel vrouwen wie wat willen? =relatie, of is dat daar ook niks? en zijn er veel spookprofielen op lexa? weet jij dat?

 28. Avatar for superboer superboer schreef:

  mgtow/ of zouden dat vrouwen zijn met een persoonlijkheid stoornis? [ bordeliner?] want als ze van man naar man swippen? en geen man goed genoeg is? en altijd op alles en nog wat klagen, ik vermoed dat er veel vrouwen met bordeline op date site staan jij dan?

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Borderline leidt wel tot extreem gedrag oa afstoten/aantrekken, heel veel drama. En ja dit soort vrouwen ben ik ook tegengekomen.

   De meeste vrouwen zijn gewoon te kritisch en te veeleisend zodat ze mannen die aan hen gewaagd zijn, of zelfs beter zijn, afwijzen. Dit is niet een bepaalde aandoening maar een soort aangeleerd gedrag.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   En dan zijn er natuurlijk ook de vrouwen die het wel fijn vinden elke keer getrakteerd te worden, alle aandacht krijgen, sex met de meest knappen;m de cock-carousel

  • Avatar for Izella Izella schreef:

   Ik vind dat heel erg discriminerend wat je schrijft. Voor een ziekte heb je nooit gekozen. Jij niet, je familie niet. Niemand. Zou je deze discriminerende en stigmatiserend opmerkingen weg willen halen alsjeblieft?
   Dit geldt voor iedereen die gefrustreerd is en “geen seks” kan krijgen. Laten we met respect omgaan met elkaar. Ook als je afgewezen word.( Op een nare manier)

  • Avatar for Izella Izella schreef:

   Ik vind dat heel erg discriminerend wat je schrijft. Voor een ziekte heb je nooit gekozen. Jij niet, je familie niet. Niemand. Zou je deze discriminerende en stigmatiserend opmerkingen weg willen halen alsjeblieft?
   Dit geldt voor iedereen die gefrustreerd is en “geen seks” kan krijgen. Laten we met respect omgaan met elkaar. Ook als je afgewezen word.( Op een nare manier)

  • Avatar for Izella Izella schreef:

   Ik vind dat heel erg discriminerend wat je schrijft. Voor een ziekte heb je nooit gekozen. Jij niet, je familie niet. Niemand. Zou je deze discriminerende en stigmatiserend opmerkingen weg willen halen alsjeblieft?
   Dit geldt voor iedereen die gefrustreerd is en “geen seks” kan krijgen. Laten we met respect omgaan met elkaar. Ook als je afgewezen word.( Op een nare manier)

 29. Avatar for superboer superboer schreef:

  mgtow, hoe kan het dat ik na jaren steeds de zelfde vrouwen tegen kom op date site? of ze willen van man naar man, of alleen sex? of ze kunnen niet kiezen? of ze zijn moeilijk? of ze hebben een stoornis? ik weet het niet, wel vreemd dat ze niet aan de man komen!!! of komt dat ze altijd maar meer en meer eisen hebben? vraag me ook vaak af, war zijn het van soort vrouwen wie op een date site staan? serieuze of niet? met normen en waarden? vaak hebben ze ook al vele relaties achter de rug als ik ze aan spreekt, waarom mislukt het dan telkens? vaak hebben ze ook problemen met hun kids eigen ervaring van de dames gelezen. waarom willen vrouwen zo veel? =eisen? waarom is een man niet snel goed in haar ogen? een perfecte man vind zij nooit, die bestaat ook niet, ik denk dat ze kunnen zoeken tot sint juttemus, verwende wijven mgtow, als man doe je het nooit goed ook al verwen je haar altijd met etentjes vakantie etc, dan nog is het niet goed, enge vrouwen deze golddiggers, zijn er te veel van, ik zeg, Vrouwen, maak pas op de plaats.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Ik heb onlangs een vrouw gedate die al heel lang op Tinder stond. Zij klaagde nogal over het niveau van de mannen. Zelf bleef ze nogal driftig op haar kauwgom kauwen terwijl ze het glas witte wijn achterover sloeg. Ik bood nog een asbak aan om de kauwgom in te doen maar dat hoefde niet van haar. Ze werkte parttime en vond dat wel best……..want nu was ze een opleiding aan het doen en dat was al druk zat. Kennelijk kreeg ze aanvulling in de vorm van alimentatie en huursubsidie. Ze had ook een spervuur aan vragen om te kunnen nagaan in welke mate ik aan haar eisenpakket zou voldoen. Ik probeerde er een luchtige avond van te maken maar dat lukte niet…….

   Deze vrouwen zijn simpelweg te moeilijk in omgang. Geen enkele man is goed genoeg. Maar zelf hebben ze weinig te bieden. De vrouw in kwestie was ook een beetje mollig. Als ze dan een keer sex wil met een man die goed genoeg is dan blijft zo’n man niet bij haar. Dan heeft ze dus een one-night-stand. Daarom beklagen vrouwen zich zo vaak over one night stands en over een gebrek aan goede mannen……

   Deze te-moeilijk-in-omgang-vrouwen hebben vaak ook conflicten op het werk en binnen de familie, en met hun ex. Als je met iedereen een conflict hebt dat is als je met meerdere dobbelstenen gooit en ze hebben allemaal dezelfde ogen. Het kan natuurlijk toevallig zo zijn, maar de kans is klein. Kans is groter dat het probleem bij haar zelf zit. Echter zelfkennis is ver te zoeken bij de meeste single vrouwen.

 30. Avatar for superboer superboer schreef:

  geloof maar dat er velen koop verslaafd zijn mgtow, die wijven willen altijd meer en meer, zijn niet gauw te vreden met wat ze hebben.. owee als ze er alleen voor komen te staan en met minder moeten doen, ja dan raken ze aan wal kunnen ze niet meer 5 x per jaar met vakantie en shoppen en meer van die onzin! wel eens goed dat al deze vrouwen pas op de plaats maken, leren ze dingen meer waarderen gewoon met minder gaan doen leren ze van dan leren ze ook dat niet alles van zelf sprekend is, en dat alles maar kan. De weelde is er te veel onder die wijven mgtow geloof mij maar. Jl zaterdag las ik een artikel van een psycholoog dat vandaag de dag alles maar meer en goed moet zijn en we mogen niet ongelukkig zijn.. ik denk dat de vrouw door geslagen is in hun eisen walhalla, denk dat het tussen de oren zit een soort ziekte ofso.Zet al deze vrouwen eens 1jaar op een eiland met niks waar ze zich moeten redden met niks, komen ze nadien geboren terug en hebben de man eindelijk een normale vrouw voor hun neus zonder dat zij van alles wenst. Vrouwen ik zeg jullie, ga je schamen.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Zoals vrouwen shoppen naar een nieuwe jurk shoppen ze ook naar een nieuwe man. Als je kennis neemt van de scheidingsstatistieken en de eisen leest van single vrouwen op datingsites, dan begrijp je wat je waard bent als man. Je bent als man een wegwerpartikel dat er is enkel voor haar plezier, enkel voor in goede tijden. Maar net zoals het banksaldo een keer opraakt, zo ook vervaagt de schoonheid van de vrouw op het moment van ‘hit the wall’. Dan is het afgelopen met shoppen.
   Als je als man zorgt dat jij je leven goed op de rit hebt, je tijd besteedt aan carriere en gezond leeft, dan zul je zien dat wanneer jouw vrouwelijke leeftijdsgenoten bankroet zijn (‘hit the wall’) jij kunt shoppen met je credits voor een jongere vrouw.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Bedenk wel dat door de overheersende feministische gedachten ook de vrouwen het jonger zoeken. Ze zijn toch zo ‘jong van geest’. Natuurlijk vertellen de rimpels en kraaienpoten een ander verhaal en na de overgang is het hormonale plaatje ineens 180 graden gedraaid.
   Dus kun je als man het beste op vakantie gaan naar het oostblok en daar wat lol hebben.

 31. Avatar for superboer superboer schreef:

  klopt ook mgtow/ ooit had ik ook een date zij had/hebt dat ook, slaapstoornis,eet stoornis, angst stoornissen. ook klopt wel wat jij zegt, die man wie het schreef nadat hij op een speeddate was geweest was er een griet gekomen met haar vriendin! verzin je toch niet? ik ga toch ook niet mijn mijn broer? ja kon wel eens waar zijn wat je zegt, ze zijn gewoon uit op gezelligheid en geen relatie proberen te krijgen, wie weet alleen aandacht trekken? of voor een etentje? of drank? ik geloof ook niet zo in die speeddate avonden, ja klopt lijkt net een circus voor stelling, aap zoek aap ofso iets, nee past niet bij mij daarbij best duur o.a. entree dan nog drank betalen en wie weet het etentje wat volgt etc, op het laats 50 euro armer of meer, wat houd je over op het eind? Dubbel niks. speeddaten werkt niet schreef ooit een psycholoog lees maar eens onder review berichten mgtow.

 32. Avatar for superboer superboer schreef:

  mgtow/ hoe denk jij over speeddaten? ik las net een verhaal van een jonge man wie dat ook wilde proberen, hij schreef; de mannen zagen er verzorgd uit de vrouwen helemaal niet, er kwamen zelfs een griet wie haar vriendin had mee genomen, omdat met zijn 2en 1tje maar hoefde te betalen! dus 1griet kon gratis na binnen ze wilde alleen maar een gezellige avond hadden ze gezegd [de vrouwen]. Ook waren ze zeer kritisch die wijven! gelooft jij in speeddaten mgtow? en of een vrijgezelle avond?

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Als je als een circusdier in de arena wilt optreden dan is speeddaten wat voor jou……
   Vrouwen gaan er met een vriendin naar toe en laten zich vermaken door mannen die telkens hun best moeten doen in kortdurende sollicitatiegesprekjes. Puur vermaak voor de vrouwen, als ze überhaupt komen natuurlijk.
   Na afloop heb je een duur betaald drankje en ben je weer een deceptie rijker. Single vrouwen zijn niet meer te koppelen: ze zijn veels te kritisch (behalve naar zichzelf toe), hebben rare eisen en verwachtingen. En zo lang ze de cock carrousel kunnen berijden geen enkele intentie om een relatie aan te gaan. Ja met een rijke man, maar die kan wel weer een jongere vrouw krijgen.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Puur rationeel:
   – uit onderzoek blijkt: meer dan 80% van de vrouwen heeft enkel oog voor de top 20% van mannen
   – het aantal vrouwelijke deelnemers zal laag zijn (zie annuleringen); zeg max 10 vrouwen.
   – als het goed is zorgt de organisatie voor evenveel mannen als vrouwen

   Dus van de 10 mannen worden er 2 als kandidaat aangekruisd door de vrouwen. Uit onderzoek blijkt dat mannen ongeveer de helft van de vrouwen als aantrekkelijk beschouwen.
   Dat betekent dat er bij 20 personen er kans is op 1 wederzijdse match.

   Maar wacht; vrouwen komen er met een vriendin. Dus de helft van de vrouwen heeft helemaal geen interesse, puur amusement.

   Oftewel vermoedelijk zijn er helemaal geen matches. En zeker geen echte, op interesse gebaseerde.matches.

   Als je even goed nadenkt blijf je dus ver weg van speeddates. Misschien dat ik zelf wel een keer mee ga doen maar dan als amusement; dom ouwehoeren en stiekeme video-opname maken.

 33. Avatar for superboer superboer schreef:

  ik denk dat zij zich daar zonder te denken is in gestort om te verhuizen daar naar toe zonder de gevolgen in te zien welke ongemakken op dr pad zouden komen, ze dacht alleen maar aan blauwe luchten en sneeuw, en een lux leventje, owee als het tegen zit, gaan ze janken en willen dan met hangende pootjes terug.. is ook vaak na een scheiding mgtow, als 2e man niet bevalt? willen ze ook graag terug naar haar ex man.

 34. Avatar for superboer superboer schreef:

  ik zat net te kijken naar ik vertrek, daar was een stel wie wat anders wilde, naar oostenrijk, dat wijf was dr baan kwijt geraakt.. en ze wilde spanning, eenmaal daar in oostenrijk zegt zij, oh wat hebt ik een spijt, was ik er maar nooit aan begonnen er moet zo veel gebeuren niks komt af en financieel zit ik aan de grond.. ik zegt, weer een verwende snol wie de spanning op wilde zoeken en ook daar de spanning niet vond, ze was depressief, tja ook over een paard getilde griet wie niks gewend is.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Ook op datingsites zijn je veel vrouwen ‘between jobs’. Deze vrouwen ervaren een drang om ergens een nieuwe partner op te duikelen. Deze partner kan vervolgens zorgen voor de (financiele) stabiliteit omdat zij zelf totaal is losgeslagen.
   Ook binnen een relatie zie je dat vrouwen zich eerder vervelen; meer dan 70% van de echtscheidingen is op initiatief van de vrouw. ook hier slaat zij zich los.

   Als steeds meer mannen MGTOW gaan en niet meer fungeren als opvangtehuis voor dit soort ontevreden en losgeslagen vrouwen zul je zien dat dit soort vrouwen in de (medische) hulpverlening terechtkomen: depressies, slapeloosheid, angsten. Ik ben zelf werkzaam in de gezondheidszorg en zie dit gewoon gebeuren.

 35. Avatar for superboer superboer schreef:

  ik kwam gister langs een grand cafe, moet je eens zien hoeveel wijven daar binnen zitten midden op de middag! Ze zitten met zijn 2en a 3en bij elkaar koffie/wijn te leuten. ik denk dan van, moeten jullie niet eens aan het werk? Waren heel veel vrouwen wie daar zaten, ze zitten er altijd en met mooi weer buiten op een terras, ik denk dan, ga je huis schoonmaken of doe eens wat nuttigs i.p.v. om daar maar te zitten niksen en te luieren. Bah.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Statistieken laten zien dat Nederlandse vrouwen kampioen deeltijd werken zijn. Ze hebben ook vaker pretpakketstudies gevolgd, samen met een heel leger andere vrouwen, zijn net schapen die achter elkaar aan lopen. Gevolg: lullige baan met weinig verantwoordelijkheid, deeltijd, dus weinig inkomsten. Reken maar dat ze lang aan het glas nippen voordat er een nieuwe wordt ingeschonken. En na afloop de rekening uitsplitsen, want er bevindt zich geen penis aan tafel die een genereus gebaar maakt.

  • Avatar for Lex.A. Lex.A. schreef:

   Dat is ook een ‘hobby’ van vrouwen: zinloze gesprekken over staafmixers, wasmiddelen en intussen emotioneel klaagzang. Het leukste is als je mee kunt luisteren als één van de dames vertrekt en de rest van de groep vervolgens over diegene die vertrokken is gaat roddelen… Altijd hetzelfde liedje, maar die ‘krabbenmand’ blijft interessant…

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Vrouwen hebben meestal geen hobbies. Althans geen echte hobbies die vaardigheden vereisen. Veelal betreft het consumerende acties zoals het maken van verre reizen, festivals bezoeken, wijntje op het terras, netflix staren.
   Dan vervelen ze zichzelf en gaan ze maar roddelen.

 36. Avatar for superboer superboer schreef:

  mgtow, klopt echt wel wat je schrijft.. op al die gratis date sites kom je alleen maar vele rare types tegen, allemaal net niet vrouwen.. te dik, te veel eisend en zelf hebben ze niks te bieden, ja een boel ellende. ik hoor nooit een man wie via tinder een relatie er over hebt gehouden. ja in rusland, das pas wat wat een leukerds daar he mgtow? maar dan moet je een rijke russin nemen met geld die zijn er daar ook wel; genoeg, maar die afstand en ze mogen niet lang in nederland blijven toch? ja zeker daar echt knappe verzorgde vrouwen, kunnen ze hier een puntje aan zuigen de nederlandse vrouw. als ik via lexa dan ga proberen een russsin probeer te schoren?

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Voor Rusland heb je een visum nodig. Dat is wel een gedoe. Maar een stad als St. Petersburg is het bezoeken waard. Daar gebruik je Tinder. Belangrijk is om te melden in je profiel dat je daar ook echt aanwezig bent of op een bepaalde datum daar bent. Je zult zien dat je daar heel veel meer matches hebt dan in Nederland en dat de matches veel knapper zijn. Dat is een beetje overweldigend in het begin. Ga met meerdere op date en klamp je niet vast aan de eerste de beste zoals je dat in NL gewend bent. Hier ben jij degene die eisen kan stellen ipv omgekeerd. Je hebt een leuke tijd. Veel russinnen verdienen misschien maar 600 euro per maand. Verwacht geen rijke vrouw. Pas op voor golddiggers! Aan jou de taak deze te herkennen. Als ze naar nederland wil dan is dat voor haar moeilijk, visum krijgt ze niet makkelijk. Evt kun je in Turkije afspreken, daar heeft zij makkelijk een visum voor. In istanbul is ook veel te zien. Is er na meerdere ontmoetingen nog steeds een klik dan kun je haar hier naartoe halen.

  • Avatar for SVB SVB schreef:

   …stuur e.e.a. wel zo aan dat ALS je de AOW-leeftijd nadert (dit geldt dus minder snel voor de jongere mannen en ook minder voor hele jonge Russinnen), je de relatie nog eens goed onder de loep neemt. Zij zal geen opbouw hebben, wat er al snel op neer zal gaan komen dat je dan ‘wel wat’ moet gaan inleveren als je tegen die tijd dan nog samenwoont of getrouwd bent.

   Ik zeg ‘wel wat’, maar 400 pm missen gaat naar gelang de tijd vordert een behoorlijke kostenpost worden… Je zult het dus zo moeten managen dat mevrouw goed gaat verdienen en zelf nog aanvullend pensioen (en spaargeld?) opbouwt.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Klopt, het financiele plaatje moet blijven kloppen. Ook als je nog niet de AOW leeftijd hebt! In beginsel zal zij financieel afhankelijk van je zijn, inburgeringscursussen moeten volgen, taal eigen maken etc. Veel Russische vrouwen zijn hoog opgeleid en ambitieus, ik denk gemiddeld gezien beter dan dan de gemiddelde nederlandse vrouw. Een bekende van mij heeft een relatie met een russische vrouw en zij heeft na 2 jaar verblijf een zo goed als afgeronde universitaire opleiding aan de erasmus en zij beheerts de nederlandse taal ruim voldoende

 37. Avatar for superboer superboer schreef:

  hoi mgtow/ en tinder dan? is dat beter dan een betaalde date site? of is tinder ook een crime met veel eisende vrouwen? een pot nat?

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Ook op Tinder hebben vrouwen keuze in overvloed en zijn ze dus buitensporig kritisch. Maar je kunt Tinder gratis gebruiken dus het kost je alleen je tijd en je geestelijke gezondheid.Op Tinder is het aanbod ook veel groter.

   Op Tinder zitten heel veel probleemvrouwen en aandachtszieke vrouwen. Blijf daarom niet lang chatten.
   Verwacht niets van een eventuele date. De eerste Tinderella met een normaal postuur moet ik nog tegenkomen.

   Wil je echt daten met appetijtelijke vrouwen ga dan naar Rusland.

 38. Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

  De beste wensen allemaal!
  Goede voornemens gemaakt?

  In deze tijden kennen datingsites een grote aanloop. Na een kerst zonder partner krijgen veel singles weer jeuk. Laat ik het toch maar eens proberen. Nieuw jaar, nieuwe ronde, nieuwe kansen. We hadden immers ook al een lot uit de oudejaarstrekking gekocht………

  Maar net zoals een loterij weggegooid geld blijkt, zo zijn ook datingsites weggegooid geld. Er zijn veel te weinig vrouwen ingeschreven ten opzichte van de mannen. Vrouwen stellen mede daarom zeer onredelijke eisen. Uit onderzoek blijkt ook dat een man met gemiddeld uiterlijk volkomen genegeerd wordt op een datingsite. Deze man mag wel in de vrouwelijke profielen lezen hoe sexistisch en onbeschofd mannen zijn en dat zij geen goede man kunnen vinden.

  Datingsites hebben er alle belang bij dat er een heel leger mannen ingeschreven staat welke eeuwig blijft zoeken. Een mooie inkomstenbron. Daarom liegen datingsites over het aantal actieve gebruikers en ook de man/vrouw- verhouding.

  En nog maar te zwijgen over het soort vrouw dat je er ziet staan.

 39. Avatar for superboer superboer schreef:

  aller eerst een ieder een gelukkig nieuwjaar! klopt mgtow, als die wijven onderlijng uit gaan eten en of terras, dan worden de rekeningen WEL gesplit.. ik zie dat ook op tv in een of andere date show, nee dan is het niet van… ik betaal de rekening we effen. ik hebt helemaal niks op met die wijven wie willen teren op da zak van de man, en nadien hoppen ze weer vrolijk verder op naar weer een etentje of wat ook.

 40. Avatar for Attamottamotta Attamottamotta schreef:

  ja met mooi weer door de weeks zit terras vol met wijven.. moeten die niet werken vraagt ik mij dan af?

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Je ziet ze vaak ook met elkaar uit eten gaan. En reken dan maar dat de kosten tot op de cent worden gedeeld. Maar zodra er een penis aan tafel zit houdt ze de knip gesloten. Vrouwen onderling knijpen elkaar goed af, ze kennen namelijk hun eigen soort. Wij mannen accepteren veel te veel van ze.

 41. Avatar for superboer superboer schreef:

  als een wijf stinkt o.a. uit haar mond, neem ik al gelijk de benen.. ik vind dat zo smerig een meur uit die monden, knap ik meteen op af net zoals te veel make up, onverzorgd haar en lichaam.. staan er genoeg van op date site. Ja ik gelooft het ook, de Nederlandse Vrouw is lui, hoor/lees ik heel vaak. Wat moet je als man ermee? verre van afstand houden.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Zie ook die korte pittige kapsels, bouwvakkerskleding, synthetische flobbertruitjes die niet gestreken hoeven te worden. Bedenk dat tijdens een date zij zich op haar best presenteert. Als dat al niet veel soeps is dan wordt het alleen maar nog veel erger….

 42. Avatar for superboer superboer schreef:

  is ook zo; je hoort ze altijd over vakanties,shoppen,netflix,sauna, wijn drinken en meer van die onzin; ook erg hoog in de bol de wijven hier! Ze willen alleen maar lux leven en niet kijken naar het karakter van de man, owee daar hij geen werk hebt.. als de man een lief en eerlijk karakter hebt telt dat niet bij ze, alleen euro tekens telt bij ze. Daarbij zijn de vrouwen op date site niet echt aantrekkelijk ja een enkel wel maar toch het merendeels niet hoor! vaak te vet en onverzorgd uitziende, en dan dat haar van ze, phoe.. de Italiaanse vrouw is mooi, goed verzorgd mooi gekleed en een goed kapsel, dat zijn pas vrouwelijke vrouwen..ze besteden goed aan haar uiterlijk kijk maar eens op een date site naar ze. maar dat zullen ook wel vrouwen zijn wie veel noten op de zang hebben. Kijk niet naar wat een man bezit Dames maar kijk eens naar zijn karakter, laat jullie eisen pakket eens vallen!!! Anders eindigen jullie 10hoog in een vieze flat met tom poes op de schoot=kat.

 43. Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

  Vraag een willekeurige vrouw via een datingsite eens naar haar hobbies. Grote kans dat je iets onnozels terug krijgt. Bijvoorbeeld het maken van verre reizen (hoeveel weken vakantie heeft ze dan???) Of ze kijkt naar netflix, gaat shoppen, bezoekt festivals. Het zijn allemaal consumerende acties die geen vaardigheid vereisen. Als er een hobby is die noemenswaardig is dan is het op kosten van de man een diner in een restaurant scoren. Daar zijn de meesten wel bedreven in.
  Als je dan als man een hobby hebt hebben ze daar vaak geen begrip voor. Heb je eenmaal een relatie met een vrouw dan snapt ze niet dat jij er geld en tijd aan besteedt, zij wil natuurlijk dat jouw tijd en geld naar haar gaat en niet naar een hobby.
  Ik vermoed dat ik niet de enige man ben die dit zo ervaart. ik ben benieuwd naar wat andere mannen hier ervaren op dit gebied

  • Avatar for Ima Ching Ima Ching schreef:

   Same here…

   Het bekende ‘wijntje met een vriendin drinken’ op de woensdagmiddag (en dan vrij nemen terwijl ze al parrtime werkt) mogen we er ook bij vermelden als ‘hobby’. Of ‘zich ziek melden’; ik ben er toch al een aantal tegen het lijf gelopen die ondubbelzinnig lieten doorschemeren dat ze liever lui dan moe zijn (nog even afgezien van de representatie die dat vaak al verraadt).

   Maar inderdaad, die ‘hobbies’, zijn helemaal geen hobbies…
   En mondverzorging lijkt bij het overgrote deel op datingsites ook geen hobby; flossen, rageren en tongschrapen lijken nog geheel niet ingeburgerd bij datingsitedames, met een onaangename verrassing dus bij de eerste date. BAH!

   ‘you got to have a j.o.b. if you want to be with me’ – had eigenlijk door een man gezongen moeten worden…

 44. Avatar for Karin Karin schreef:

  ik ben een leuk uitziende vrouw… maar ik wil geen man wie alleen maar seks wenst en ook vind ik het fijn dat hij mij onderhouden kan, is toch niks mis mee?

  • Avatar for Sharon Sharon schreef:

   Sorry Karin, jij bent precies het type vrouw waar ik mij als moderne vrouw DIEP, DIEP voor schaam!

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Vrouwen die onderhouden willen worden maar liefst geen sex willen geven zijn de golddiggers van het slechtste soort. Dit zijn vrouwen zijn net zo oppervlakkig als een prostituee maar hebben nog minder te bieden. Helaas zitten datingsites vol met dit soort verwaande typen. Hoppen van gratis diner naar gratis diner. Geen wonder dat steeds meer mannen MGTOW gaan. Als ik een goed uitziende vrouw wil hebben die even onderhouden wil worden dan bestel ik wel een professional.

 45. Avatar for kikkoan kikkoan schreef:

  las net dat een vrouw 100euro betaald had naar een man wie via satelliet wilde bellen met haar; alleen bleek die man waar ze mee sprak niet te bestaan!! andere foto! echte [nep] gast zat in Afrika.. echt wel dom dat ze geld over maakte, zowel mannen als vrouwen trappen er steeds in… nooit betalen zeg ik bij deze. nu zegt die vrouw; Vrouwen ga niet via een date site een man proberen te daten, maar lang niet alle mannen zijn zo.

 46. Avatar for Attamottamotta Attamottamotta schreef:

  hoi Wilma; tja jammer is dat dat sommige vrouwen zich niet goed verzorgen, best vele als ik zo om me heen kijkt; veelal te dik en onverzorgd, terwijl er wel een leuke kop op zit; ik val daar helemaal niet op! maar ieder zo zijn/haar ding.

 47. Avatar for Attamottamotta Attamottamotta schreef:

  mgtow/ ik denk dat er weinig goede fatsoenlijke vrouwen te vinden zijn op date site.. klopt wat jij schrijft hier boven ze willen allemaal en en en, maar dan is het nog niet goed genoeg! velen hebben geld zorgen en psychische problemen weet ik uit ervaring.. ja en dan maar teren op de man, laten ze zelf boontjes maar doppen leren ze van. Die wijven willen altijd weer NOG een betere man, kan ze lang wachten die bestaat toch niet.

 48. Avatar for Attamottamotta Attamottamotta schreef:

  klopt mgtow, vaak kunnen deze vrouwen geen man vinden/houden voor een langere periode, hoe kan dit nou? en ze willen allemaal tegen gas omdat ze zelf heel moeilijk zijn om mee te leven en vaak is de vrouw op een date site hele maal niet zo aantrekkelijk wat jij ook al zegt, en dan dat kapsel van haar… ziet er echt niet uit… stroom gehad? of zelf zitten knippen? En koken? nee de meesten willen of kunnen dat niet, ook al weer bijzonder, denk dat je al bij voorbaat niet zo;n vrouw moet hebben, denk zelf dat het meer luiheid is mgtow. klopt, die vrouw wie is gaan scheiden maar nadien wilde terug keren had al gezegd, vroeger met mijn ex hadden wij het financieel beter dan ik nu alleen, tja effen een andere Man berijden en dan met hangende pootjes terug.. Zegt al genoeg hoe zo;n wijf is mgtow, zit in haar karakter dat ze snel is verveeld en niet werkt aan haar huwelijk en haar man niet accepteert hoe hij was/is. Laat m dan maar saai zijn, makkelijk dat weglopen en dan weer terug willen wat goed dat hij nu een andere leuke Vrouw hebt gevonden. Beetje een nette vrouw wie zijn man accepteert hoe hij is loopt niet te paren bij een andere man. Laat dit een goede les zijn zegt therapeut tegen haar.

 49. Avatar for Attamottamotta Attamottamotta schreef:

  hoi jeff.. jij hebt oh zo gelijk.. die wijven kijken niet om wie je bent maar wat wij als man bezitten. Niks aan de Nederlandse Vrouw.

  • Avatar for Wilma Wilma schreef:

   De gemiddelde vrouw op datingsites is nu eenmaal behoorlijk lui. Als zij het niet wil verdienen zal ze iemand moeten zoeken die het wel heeft. Lui, omdat ze zich onvoldoende verzorgt en te weinig beweging krijgt.

   Het motto van zulke vrouwen: Liever te dik in de kist, dan een feestje gemist.
   (Ik heb zo’n buurvrouw die op Badoo zit en weet er inmiddels alles van…)

 50. Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

  Wie eist mag ook wat bieden.
  Wat hebben de veeleisende vrouwen op datingsites dan te bieden?

  De meesten zijn helemaal niet zo knap. op zn best middelmatig. Dikwijls slonzig gekleed (nederlands dingetje), een ‘naturel’ uitstraling, vooral geen moeite doen; ongekamde bos haar dat als een ragebol alle kanten op staat, of zo’n vreselijk kort pittig kapsel met oorlogsrode kleurspoeling (feministe?). Geld en een goede baan? Veel mannen interesseert dat niet veel, maar dat hebben deze veelal gescheiden vrouwen vaak ook niet. Veelal betreft het een parttime prinses die ergens in een gehorig flatappartement woont en die al lang blij is dat de man de (eerste) date betaalt. Interessante hobbies en interesses die aanleiding geven tot een goed gesprek? De meesten hebben als hobby netflix ingevuld……..ben ik snel uitgepraat. Koken? Veel linkse vegetariers en veganisten die in de aanbieding bij de supermarkt kopen, krijg je voorverpakte sla met bruine randjes en een droge vega-burger. Eet smakelijk!
  Dit zijn dus de veeleisende vrouwen op datingsites; veel eisen en niks te bieden.
  Geldt echt voor het merendeel van de vrouwen daar en daarom lijken de profielen allemaal zo op elkaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---