datingsite parship

Home » datingsites » Parship – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites

Laatst bijgewerkt op september 23rd, 2017 | door Welke online datingsite?

138

Parship – Kosten, Review en Ervaringen

 

Bij Parship maak je de grootste kans om de liefde van je leven te vinden. Parship is al vele jaren ons favoriete dating platform. De eerste plaats heeft het te danken aan onder andere het zeer uitgebreide matching systeem, maar ook vele andere functionaliteiten maken dit tot de beste datingsite van dit moment. Parship biedt singles in dertien verschillende landen een unieke match-methode met een persoonlijkheids-toets. Wil jij Parship ook eens uitproberen? Meld je dan aan bij deze datingsite en begin nu met online dating en maak gratis je profielpagina aan.

Waarom daten bij Parship?

Op het internet zijn hedendaags zeer veel datingsites te vinden. Waarom zou je dan kiezen Parship? Het grote verschil met gratis datingsites dat daar veel meer mensen niet op een serieuze manier een date zoeken. Ook zul je hier niet een duidelijke scheiding zien in opleidingsniveau. Bij deze datingsite was de doelgroep altijd hogeropgeleiden met een leeftijd vanaf dertig jaar. Maar inmiddels richt Parship.nl zich ook op singles in het algemeen. Iedereen is dus tegenwoordig welkom om zich gratis in te schrijven bij deze datingsite.

Wie naar de televisie kijkt of radio luistert zou het vast niet zijn ontgaan; Parship timmert hard aan de weg om de grootste datingsite te worden. Door deze grote mediacampagnes is Parship het laatste jaar enorm gegroeid. Vroeger richtte deze datingsite zich voornamelijk op hoger opgeleiden. Inmiddels zijn ze overgestapt naar een datingsite die voor iedereen geschikt is. Parship richt zich niet enkel op singles in Nederland en België, maar is actief in bijna heel Europa.

Keurmerk veilig daten

Datingsite Parship.nl is aangesloten bij het “Keurmerk veilig daten”. Samen met enkele andere grote en bekende datingsites is dit keurmerk opgezet. Het keurmerk moet er voor zorgen dat iedereen op een veilige en betrouwbare manier kan online daten. Wil je graag meer lezen over dit keurmerk kijk dan eens op deze pagina. Hiernaast is Parship ook nog aangesloten bij thuiswinkel.org en is de website beveiligd met een SSL-certificiaat. Qua betrouwbaarheid scoort Parship dus erg goed en de kans op een succesvolle relatie is ook nog eens zeer aanwezig!

 

Online daten bij Parship is niet alleen maar toegang krijgen tot een lijst met potentiële partners. Deze dating site heeft een manier ontwikkeld om jou te matchen met mensen die bijvoorbeeld overeenkomende interesses hebben. Het gevolg hiervan is dat het aantal geslaagde matches veel hoger ligt dan andere datingsites.

Relatietips

Datingsite Parship wil je graag helpen. Dit doen ze door je verschillende tips te geven over online dating. Wekelijks verschijnen er nieuwe items op hun datingblog. Dit kan je goed op weg helpen om de ware liefde te vinden. Ook wanneer je denkt al alles over de liefde te weten geven deze tips je leuke nieuwe inzichten.

Bij Parship vindt naar eigen zeggen één op de drie leden een relatie of langdurig contact. Mede door dit hoge percentage is deze datingsite zo populair! Waarbij andere datingsites nog wel eens gebruik willen maken van nepprofielen voor de opvulling hoef je daar bij deze datingsite niet bang voor te zijn!

Het overgrote deel van de leden van Parship is boven de dertig jaar. Deze leden hebben vaak hun leven op orde, maar missen net de laatste dingetje… De liefde. Daardoor zijn de leden van Parship serieus op zoek naar contact met andere leden.

Gratis inschrijven bij Parship.nl

Inschrijven bij Parship is geheel gratis en geeft geen enkele verplichting. Door je gratis aan te melden krijg je al een goed beeld van hoe uitgebreid deze datingsite te werk gaat. Door het beantwoorden van uiteenlopende vragen wordt er een profielschets van jouw gemaakt. Aan de hand hiervan wordt je gematcht aan een andere leuk Parship lid. Bedenk je daarom goed welke antwoorden je hier geeft en neem vooral de tijd! De drempel om iemand aan te spreken is bij Parship veel lager dan bijvoorbeeld in een bar. Bovendien ben je op het internet veelal anoniem. Deze factoren maken dat online daten de meest makkelijke manier is om je nieuwe liefde te vinden. Bovendien weet je zeker dat andere leden ook serieus op zoek zijn naar een relatie!

parship-kosten-screenshot2

Video Tutorial – Een profiel aanmaken bij Parship

Vind je het lastig om je in te schrijven bij Parship en heb je geen idee hoe dit moet? Geen probleem! Wij maakten een video tutorial waarin uitgelegd wordt hoe dit in zijn werk gaat. In onderstaande video leggen we je stapsgewijs uit hoe je eenvoudig een profiel kunt aanmaken bij Parship.

Wanneer je een profiel aanmaakt bij parship worden je als eerste een aantal vragen voorgelegd. Deze antwoorden zullen worden gebruikt voor jouw datingprofiel. Bedenk goed welke antwoorden je geeft, omdat deze iets zeggen over jouw persoonlijkheid. Hierna vul je alle standaard velden in zoals je naam, leeftijd, opleidingsniveau, beroep en woonplaats. Ook deze gegevens hebben invloed op partnervoorstellen. Je hebt bij het aanmelden de optie om één foto toe te voegen. Als laatste kun je iets over jezelf vertellen, zoals dingen die je leuk vind en een persoonlijke introductie. Als je dit hebt ingevuld is je profiel klaar en kun je starten met online daten bij Parship!

Parship kosten abonnement

prijs 6 maanden

€44,90 p.m.
€44,90 p.m.
 • Full Membership

prijs 12 maanden

€ 39,90 p.m.
€ 39,90 p.m.
 • Full Membership

prijs 24 maanden

€24,90 p.m.
€24,90 p.m.
 • Full Membership

Gratis

€0,-
€0,-
 • Gratis Membership

Het goedkoopste Parship abonnement kost €24,90 per maand. En heeft een looptijd van 24 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van Parship kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van Parship.nl . Neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

Parship actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen.

Meer over Parship.nl

Parship opzeggen en account verwijderen

Parship Review

Populariteit ★ ★ ★ ★ ★
Parship is de grootste datingsite van Europa. Deze datingsite is van origine Duits. In Nederland behoort In Nederland behoort Parship tot de top 5 populairste datingsites. Wij schatten het aantal leden  rond de 80.000. Parship is actief in de media, daardoor stijgt de populariteit nog steeds. Wij hebben geen informatie kunnen vinden met betrekking tot de verhouding man en vrouw. Let wel op dat deze datingsite ook actief is in het buitenland dus niet alle leden zijn Nederlands. Overigens kan je dat ook als positief zien als je zelf ook een beetje avontuurlijk bent ingesteld!

Gebruikersgemak ★ ★ ★ ★
Layout – Parship heeft een herkenbare eigen stijl. Afbeeldingen en teksten zijn groot en duidelijk. Het design sluit goed aan bij de hedendaagse moderne vormgeving en is daarom zeer prettig.
Duidelijkheid – De website is duidelijk. Navigeren door deze datingsite is eenvoudig. De gebruiker weet direct waar hij moet klikken of welke invul velden hij of zij moet gebruiken.

Functionaliteiten ★ ★ ★ ★
De hoeveelheid functionaliteiten zijn goed. Leden van Parship kunnen gebruik maken van de volgende functionaliteiten:

Persoonlijkheidstest, Chatten, Flirten met andere leden, Berichten sturen, glimlach, Foto’s, Profielpagina, Profielen bekijken, Uitgebreid zoeken, ijsbreker en een Helpdesk

Met Functionaliteiten zoals de ijsbreker en een glimlach kun je eenvoudig een eerste stap zetten naar een nieuw contact.

Klantenservice ★ ★ ★ ★
De klantenservice van Parship kun je bereiken door gebruik te maken van het contactformulier, via  briefpost of door hun direct te mailen. Het Nederlandse emailadres is support@parship.nl . Ervaring leert dat Parship redelijk snel is met het afhandelen van vragen en klachten afhankelijk van het gebruikte medium. (Schriftelijke correspondentie duurt langer).

Parship Postadres: PARSHIP GmbH, – Klantenservice Nederland – Speersort 10, D-20095 Hamburg

Kosten ★ ★ ★ ★
De prijs kwaliteit verhouding  is goed. Parship geldt zeker niet als de goedkoopste datingsite, maar doordat parship een van de grootste en populairste datingsite is heeft het een groot aantal leden en dus een prima kans tot een succesvolle date. Aanmelden is gratis en geeft je een goed beeld van hoe de datingsite werkt. Aanmelden verplicht je tot niks.

Parship Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite Parship. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met Parship? Geef hieronder jouw reactie!

Parship – Kosten, Review en Ervaringen Welke online datingsite?

Parship Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary: Parship is een uitstekende datingsite voor hoogopgeleiden. De prijs van een abonnement is in verhouding tot andere datingsites iets hoger. Hiervoor krijg je echter wel een goede datingsite terug. Betalende leden zijn op een serieuze wijze op zoek naar een leuke date of relatie. Deze datingsite is een aanrader voor hoger opgeleiden die op zoek zijn naar een serieuze relatie.

4.6

Uitstekend!About the Author

Anoniem138 Ervaringen - Parship – Kosten, Review en Ervaringen

 1. Chris Chris says:

  Het is wel duidelijk dat Parship het grootste marketingbudget heeft en ook het meeste betaald aan dit soort affiliate sites.

  Als je ook maar even naar (echte) reviews van Partner gebruikers zoekt, zie je meteen dat iedereen het een totaal waardeloze en veel te dure site vindt. En als je zelf Parship gaat gebruiken wordt dat direct bevestigd. Ik kan daar een hele lange lijst met argumenten voor opsommen, maar daar gaat het me nu even niet om.

  Wat me verbaasd is dat dit soort dating review sites zonder enige schaamte kiezen voor de grootste zak duiten en niet de integriteit hebben (of de moeite willen nemen) deze datingsites écht te onderzoeken en een beoordeling te schrijven die énige waarde heeft voor hun bezoekers.

 2. Maria van rijsewijk Maria van rijsewijk says:

  Maria

  Helaas had ik mij voor een jaar ingeschreven. Je probeert soms wat. Na een half besloot ik mij toch uit te schrijven. Ik kreeg zelden reacties op een mail. Ondanks de kosten overspoelde mij een golf van opluchting. Frustratie is niet aan mij besteed, daar doe ik op mijn leeftijd niet meer aan. Verspilde energie.

  Kunnen we niet een vrijgezellige avond organiseren?

 3. Maria Maria says:

  Maria

  Ik had voor een jaar ingeschreven. Helaas……Ik besloot om mij na een half jaar maar uit te schrijven.
  Zelden kreeg ik een reactie op mijn mail.
  Ik wilde niet langer lid zijn. De kosten waren natuurlijk voor mij. Maar mijn opluchting was groter, dan het geldelijke verlies.
  Kunnen we niet een gezellig vrijgezellen feest organiseren??

 4. Sterre Sterre says:

  Ik heb precies dezelfde ervaring. Daarom zal ik nooit meer voor deze site kiezen. Heel sneaky geld aftroggelen en je aan het lijntje houden. Een hele vervelende adder onder het gras bij deze site. Slecht bereikbaar, niet reageren op je mail etc.

  • Miriam Miriam says:

   Parship is aangesloten bij keurmerk Thuiswinkel.org. Als iedereen nu een klacht instuurt over Parship dient Thuiswinkel.org deze klachten te onderzoeken. Grote kans dat Parship dan het keurmerk kwijt raakt

 5. Roos Roos says:

  Ik heb een vreselijke ervaring met Parship. Niet zozeer met het functioneren van de website maar met het ongevraagd verlengen van het abonnement. Ik heb destijds een jaarabonnement afgesloten maar wist na 2 maanden dat dit niet de site voor mij was. Jammer want ik had voor een jaar betaald maar dat is mijn eigen keuze geweest. Vervolgens zag ik maanden later dat er al 5 keer een maandbedrag van 79,90 werd afgeschreven van mijn rekening (dit wordt niet onder Parship afgeschreven maar onder Adyen, waardoor ik dit niet direct doorhad). Ik wilde Parship bellen, dit was een misverstand, ik wilde helemaal geen verlening van het abonnement, ik had me immers uitgeschreven! Parship is echter niet telefonisch te bereiken, ook na herhaaldelijk vragen in emails geven ze geen telefoonnummer en bellen ze niet terug. Ik vond dit heel naar gezien ik veel geld leek kwijt te zijn door dit misverstand dat ik mondeling graag wilde uitleggen. Na veel heen en weer gemail bleek dat er een bepaald vinkje is bij de aanmelding voor een jaarabonnement (een vinkje dat blijkbaar heel veel mensen over het hoofd zien) dat je uit moet vinken en anders zit je dus na afloop van het jaar maandelijks aan een waanzinnig duur abonnement vast.

  Ik vind dat Parship heel ondoorzichtig werkt. Je krijgt geen melding van de automatische verlening en nergens op hun site is het bedrag van 79,90 te vinden. Daarnaast is het erg lastig om je uit te schrijven. Ik dacht dat ik me had uitgeschreven maar blijkbaar is daar een apart email adres voor wat ook niet duidelijk op de site staat. Uiteindelijk heb ik het bedrag van 5 x 79,90 moeten betalen want anders zou ik een incasso krijgen wat me nog meer zou gaan kosten. Kortom: ik denk dat er bij Parship juridisch slimme mensen werken die vooral uit zijn op geld in plaats van liefde. Ik hoop dat de site snel uit de lucht is, want mensen zo bedonderen is schandalig.

  Voor mensen die lid zijn van parship en dit willen beëindigen: kijk heel goed hoe je dit moet doen (er is dus een apart email adres voor en check check check of je echt bent uitgeschreven).
  Voor mensen die Parship overwegen: niet doen, deze website is uit op geld en niet hun doel is niet om mensen bij elkaar te brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑