datingsite parship

Home » Parship – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites

Laatst bijgewerkt op februari 22nd, 2019 | door Welke online datingsite?

350

Parship – Kosten, Review en Ervaringen

 

Bij Parship maak je de grootste kans om de liefde van je leven te vinden. Parship is al vele jaren ons favoriete dating platform. De eerste plaats heeft het te danken aan onder andere het zeer uitgebreide matching systeem, maar ook vele andere functionaliteiten maken dit tot de beste datingsite van dit moment. Parship biedt singles in dertien verschillende landen een unieke match-methode met een persoonlijkheids-toets. Wil jij Parship ook eens uitproberen? Meld je dan aan bij deze datingsite en begin nu met online dating en maak gratis je profielpagina aan.

Waarom daten bij Parship?

Op het internet zijn hedendaags zeer veel datingsites te vinden. Waarom zou je dan kiezen Parship? Het grote verschil met gratis datingsites dat daar veel meer mensen niet op een serieuze manier een date zoeken. Ook zul je hier niet een duidelijke scheiding zien in opleidingsniveau. Bij deze datingsite was de doelgroep altijd hogeropgeleiden met een leeftijd vanaf dertig jaar. Maar inmiddels richt Parship.nl zich ook op singles in het algemeen. Iedereen is dus tegenwoordig welkom om zich gratis in te schrijven bij deze datingsite.

Wie naar de televisie kijkt of radio luistert zou het vast niet zijn ontgaan; Parship timmert hard aan de weg om de grootste datingsite te worden. Door deze grote mediacampagnes is Parship het laatste jaar enorm gegroeid. Vroeger richtte deze datingsite zich voornamelijk op hoger opgeleiden. Inmiddels zijn ze overgestapt naar een datingsite die voor iedereen geschikt is. Parship richt zich niet enkel op singles in Nederland en België, maar is actief in bijna heel Europa.

Keurmerk veilig daten

Datingsite Parship.nl is aangesloten bij het “Keurmerk veilig daten”. Samen met enkele andere grote en bekende datingsites is dit keurmerk opgezet. Het keurmerk moet er voor zorgen dat iedereen op een veilige en betrouwbare manier kan online daten. Wil je graag meer lezen over dit keurmerk kijk dan eens op deze pagina. Hiernaast is Parship ook nog aangesloten bij thuiswinkel.org en is de website beveiligd met een SSL-certificiaat. Qua betrouwbaarheid scoort Parship dus erg goed en de kans op een succesvolle relatie is ook nog eens zeer aanwezig!

 

Online daten bij Parship is niet alleen maar toegang krijgen tot een lijst met potentiële partners. Deze dating site heeft een manier ontwikkeld om jou te matchen met mensen die bijvoorbeeld overeenkomende interesses hebben. Het gevolg hiervan is dat het aantal geslaagde matches veel hoger ligt dan andere datingsites.

Relatietips

Datingsite Parship wil je graag helpen. Dit doen ze door je verschillende tips te geven over online dating. Wekelijks verschijnen er nieuwe items op hun datingblog. Dit kan je goed op weg helpen om de ware liefde te vinden. Ook wanneer je denkt al alles over de liefde te weten geven deze tips je leuke nieuwe inzichten.

Bij Parship vindt naar eigen zeggen één op de drie leden een relatie of langdurig contact. Mede door dit hoge percentage is deze datingsite zo populair! Waarbij andere datingsites nog wel eens gebruik willen maken van nepprofielen voor de opvulling hoef je daar bij deze datingsite niet bang voor te zijn!

Het overgrote deel van de leden van Parship is boven de dertig jaar. Deze leden hebben vaak hun leven op orde, maar missen net de laatste dingetje… De liefde. Daardoor zijn de leden van Parship serieus op zoek naar contact met andere leden.

Gratis inschrijven bij Parship.nl

Inschrijven bij Parship is geheel gratis en geeft geen enkele verplichting. Door je gratis aan te melden krijg je al een goed beeld van hoe uitgebreid deze datingsite te werk gaat. Door het beantwoorden van uiteenlopende vragen wordt er een profielschets van jouw gemaakt. Aan de hand hiervan wordt je gematcht aan een andere leuk Parship lid. Bedenk je daarom goed welke antwoorden je hier geeft en neem vooral de tijd! De drempel om iemand aan te spreken is bij Parship veel lager dan bijvoorbeeld in een bar. Bovendien ben je op het internet veelal anoniem. Deze factoren maken dat online daten de meest makkelijke manier is om je nieuwe liefde te vinden. Bovendien weet je zeker dat andere leden ook serieus op zoek zijn naar een relatie!

parship-kosten-screenshot2

Video Tutorial – Een profiel aanmaken bij Parship

Vind je het lastig om je in te schrijven bij Parship en heb je geen idee hoe dit moet? Geen probleem! Wij maakten een video tutorial waarin uitgelegd wordt hoe dit in zijn werk gaat. In onderstaande video leggen we je stapsgewijs uit hoe je eenvoudig een profiel kunt aanmaken bij Parship.

Wanneer je een profiel aanmaakt bij parship worden je als eerste een aantal vragen voorgelegd. Deze antwoorden zullen worden gebruikt voor jouw datingprofiel. Bedenk goed welke antwoorden je geeft, omdat deze iets zeggen over jouw persoonlijkheid. Hierna vul je alle standaard velden in zoals je naam, leeftijd, opleidingsniveau, beroep en woonplaats. Ook deze gegevens hebben invloed op partnervoorstellen. Je hebt bij het aanmelden de optie om één foto toe te voegen. Als laatste kun je iets over jezelf vertellen, zoals dingen die je leuk vind en een persoonlijke introductie. Als je dit hebt ingevuld is je profiel klaar en kun je starten met online daten bij Parship!

Parship kosten abonnement

prijs 6 maanden

€44,90 p.m.
€44,90 p.m.
 • Full Membership

prijs 12 maanden

€ 39,90 p.m.
€ 39,90 p.m.
 • Full Membership

prijs 24 maanden

€24,90 p.m.
€24,90 p.m.
 • Full Membership

Gratis

€0,-
€0,-
 • Gratis Membership

Het goedkoopste Parship abonnement kost €24,90 per maand. En heeft een looptijd van 24 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van Parship kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van Parship.nl . Neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

Parship actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen.

Meer over Parship.nl

Parship opzeggen en account verwijderen

Parship Review

Populariteit ★ ★ ★ ★ ★
Parship is de grootste datingsite van Europa. Deze datingsite is van origine Duits. In Nederland behoort In Nederland behoort Parship tot de top 5 populairste datingsites. Wij schatten het aantal leden  rond de 80.000. Parship is actief in de media, daardoor stijgt de populariteit nog steeds. Wij hebben geen informatie kunnen vinden met betrekking tot de verhouding man en vrouw. Let wel op dat deze datingsite ook actief is in het buitenland dus niet alle leden zijn Nederlands. Overigens kan je dat ook als positief zien als je zelf ook een beetje avontuurlijk bent ingesteld!

Gebruikersgemak ★ ★ ★ ★
Layout – Parship heeft een herkenbare eigen stijl. Afbeeldingen en teksten zijn groot en duidelijk. Het design sluit goed aan bij de hedendaagse moderne vormgeving en is daarom zeer prettig.
Duidelijkheid – De website is duidelijk. Navigeren door deze datingsite is eenvoudig. De gebruiker weet direct waar hij moet klikken of welke invul velden hij of zij moet gebruiken.

Functionaliteiten ★ ★ ★ ★
De hoeveelheid functionaliteiten zijn goed. Leden van Parship kunnen gebruik maken van de volgende functionaliteiten:

Persoonlijkheidstest, Chatten, Flirten met andere leden, Berichten sturen, glimlach, Foto’s, Profielpagina, Profielen bekijken, Uitgebreid zoeken, ijsbreker en een Helpdesk

Met Functionaliteiten zoals de ijsbreker en een glimlach kun je eenvoudig een eerste stap zetten naar een nieuw contact.

Klantenservice ★ ★ ★ ★
De klantenservice van Parship kun je bereiken door gebruik te maken van het contactformulier, via  briefpost of door hun direct te mailen. Het Nederlandse emailadres is support@parship.nl . Ervaring leert dat Parship redelijk snel is met het afhandelen van vragen en klachten afhankelijk van het gebruikte medium. (Schriftelijke correspondentie duurt langer).

Parship Postadres: PARSHIP GmbH, – Klantenservice Nederland – Speersort 10, D-20095 Hamburg

Kosten ★ ★ ★ ★
De prijs kwaliteit verhouding  is goed. Parship geldt zeker niet als de goedkoopste datingsite, maar doordat parship een van de grootste en populairste datingsite is heeft het een groot aantal leden en dus een prima kans tot een succesvolle date. Aanmelden is gratis en geeft je een goed beeld van hoe de datingsite werkt. Aanmelden verplicht je tot niks.

Parship Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite Parship. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met Parship? Geef hieronder jouw reactie!

Parship – Kosten, Review en Ervaringen Welke online datingsite?

Parship Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary: Parship is een uitstekende datingsite voor hoogopgeleiden. De prijs van een abonnement is in verhouding tot andere datingsites iets hoger. Hiervoor krijg je echter wel een goede datingsite terug. Betalende leden zijn op een serieuze wijze op zoek naar een leuke date of relatie. Deze datingsite is een aanrader voor hoger opgeleiden die op zoek zijn naar een serieuze relatie.

4.6

Uitstekend!About the Author

Anoniem350 Ervaringen - Parship – Kosten, Review en Ervaringen

 1. Femka Femka says:

  Normal man !!! If you are here . If you are lonely as well as I’m , if you are tired because of human games , monipulating and other shit . Just write me : femka373@gmail.com

  • fuck golddiggers fuck golddiggers says:

   Ik heb contact gehad met deze zogenaamde femka en het is een scam!
   Ze kan wel naar nl komen maar daarvoor heeft ze een taalcursus nodig. Die cursus kost *** euro en dat kan ze niet betalen…..Snap je hem?……Geen geld gevraagd maar vissen kan altijd. Daarnaast de bekende verhalen hoe miserabel het leven wel niet is met tal van tegenwerking en tegenslagen. Op haar facebook staat ze met een andere naam……. ook weer vreemd…..

   Bedenk even wat het betekent wanneer een russin naar jou komt; achter laten familie, achter laten vrienden, financieel afhankelijk zijn van JOU, taal moeten leren, GEHOLPEN worden om zichzelf staande te houden in een voor haar vreemde samenleving. Een vrouw die het daar op orde heeft die vindt in haar eigen land wel een man en bespaart zich die problemen.

   Kom je niet met geld over de brug dan is de liefde snel voorbij. Zo ook met deze Femka.

 2. MGTOW-2 MGTOW-2 says:

  Cougars trollen!

  Als ik wat experimenteer op datingsites en apps met de instelling van de leeftijdsgrenzen dan valt het mij op dat de vrouwen die mij een like geven meestal ouder zijn. Het verschil is al snel 5 a 10 jaar ouder. Vaak zijn het vrouwen die wat hoger opgeleid zijn. Omdat vrouwen een voorkeur hebben voor hoog opgeleide (goed verdienende!) mannen denken ze dat het omgekeerde ook het geval zal zijn, namelijk dat mannen vallen op een vrouw vanwege haar status en opleiding. Maar dat interesseert mannen maar weinig. Nu vraag ik die oudere vrouwen om redenen waarom ik met haar op stap zou gaan (voor elk jaar ouder een reden). Dan komt die vrouw met een lijstje sullige redenen; dat ze zo slim is, een goede moeder is, brede interesses heeft etc. Maar natuurlijk geen woord over dat ze een aantrekkelijke en fitte verschijning is, geen enkele aantrekkelijke activiteit, want dergelijke zaken ontbreken uiteraard. Mijn conclusie is dan dat de door haar genoemde eigenschappen op zn minst aanwezig zijn bij mijn moeder en dat ik evenwel met mijn moeder een bakje koffie kan drinken…….Deze cougarvrouwen snappen niet wat een man aantrekkelijk vindt in een vrouw. Ze leven in een door het feminisme gecreeerde fantasiewereld. De enige entiteiten van het mannelijk geslacht die ze gaat aantrekken en die jonger zijn dan zijzelf zijn haar katers. .

  • Martine Martine says:

   Allereerst een groot compliment voor je auteurskwaliteiten. Ik heb in elk geval genoten van al je bijdragen, nu al acht maanden lang. Misschien moet je overwegen om eens een boek te publiceren om je vrouwenhaat te ventileren. Dat wordt ongetwijfeld een bestseller.

   Nog een tip: je kunt je gouden staaf het beste boven het doucheputje legen. Dat is helemaal gratis en bovendien loopt de mensheid dan minder gevaar dat jouw genen worden door gegeven.

   Mijn oprechte compassie voor jouw partner die klaarblijkelijk nog altijd haar vagina “gedienstig voor je opent” ook al zijn de openingstijden blijkbaar beperkt.

   Tenslotte hoop ik dat je niet ook je hondje zult misbruiken.

   • MGTOW MGTOW says:

    Bijzonder hoe vrouwen de shaming language inzetten op het moment dat ze geen inhoudelijke argumenten hebben. Het is een typisch vrouwelijke (lees emotionele) dingetje.

   • Martine Martine says:

    MGTOW. Van schrik klopt je Nederlands opeens niet meer.
    “…een vrouwelijke emotionele dingetje.”
    Hmm, laat dat boek toch maar zitten.

   • MGTOW MGTOW says:

    Een taalnazi. Tja ik schrijf hier geen cv.
    What the fuck met dat taalfoutje, zag ik ook maar editten kan hier niet achteraf

   • Martine Martine says:

    MGTOW
    Zou je in een mogelijk CV ook eerlijk zijn over je houding ten opzichte van vrouwen?

 3. Femka Femka says:

  I don’t understand . I live in Ukraine. And I did many attempts to meet with Dutch men . You all complened that Dutch women are emansipated that they want only sex and money . But I’m also woman !!!! And I’m normal woman with higher medical education with good manners . I just want to find man for serious relationship. I just want to creat good family.
  But when you find out that I’m from Ukraine you began to run away.
  Why ? What? Dutch selfish emansipated woman much better than kind , nice and tender woman from Ukraine? What is wrong with you ? Stupid principles .

  • MGTOW-2 MGTOW-2 says:

   Dear Femka,
   Like many other men I have met a russian golddigger which was an awful experience. Russian women have the reputation of being a golddigger and this prejudice is the reason men will run away from you. . I know not all of them are like that as my brother has married a russian woman while he makes little money. But my brother didnt meet her at a datingsite or datingapp. It seems golddigging russian women prefer datingsites to efficiently catch a wealthy western man.

   Personally I hate the feminism as present in western countries as it destroys family structure and thats the reason I went MGTOW. I have a high medical degree and I got my shit perfectly together I wont share or give it to a dutch bitch as many of the dutch bitches treat men bad all the time. Neither do i want to share it with a golddigger as she is more deceptive by treating me good in the beginning while bad in the end.

   • Femka Femka says:

    Dear MGTOW,

    I understand your opinion. You have all rights to say like this , but Oh my Got !!!!!! I’m not goldigger .
    I just want to creat family with normal man .
    Where is my normal man !!!!!!??????????

   • MGTOW MGTOW says:

    @femka: i do not say you are a golddigger. I just explain the reason many men avoid russian women: prejudice !
    If you live in the netherlands you will be a winner. There are many men here, single, highly educated, gentlemen who cant find a decent woman. There is a real shortage of good family oriented single women here. If you are decent looking, not handicapped; and polite you will have luck here. Competition is weak you are a winner here for sure.

   • Robert Robert says:

    Hi Femka,
    A. Normal man talking here! How can I reach you? My mail address is robertrelatie at yahoo.com

   • Robert Robert says:

    Hi Femka,
    A. Normal man talking here! How can I reach you? My mail address is robertrelatie at yahoo.com
    Look forward to hearing from you!
    All the best, Robert

  • Fuck golddiggers Fuck golddiggers says:

   Robert. Wordt wakker en lees eens goed mijn reactie hier; het is een scam…..verspil je tijd hier niet aan. Betaal liever een Russisch hoertje op de wallen dan weet je dat je er iets voor terugkrijgt.

 4. Doggyman Doggyman says:

  Aan MGTOW-2, die massale migratie van vooral jonge mannen uit afrika en azië, dat kan ik dan weer wel verklaren: dat is een punt van Agenda 21 van de New World Order. Heeft te maken met het vernietigen van de westerse cultuur, oftewel de suprematie van blanke mannen. Dat moet de weg vrijmaken voor een nieuwe elite die de wereld kan gaan plunderen/ misbruiken als nooit tevoren.

  Ik hoef je denk ik niet uit te leggen waarom zoveel vrouwen zich daartoe voelen aangetrokken, (met wijven als Hillary Clinton, Angela Merkel, Janet Yellen, maar ook Katy Perry en Beyoncé als boegbeelden) en van hogerhand die kansen ook krijgen. Heel veel ontwikkelingen met betrekking tot emancipatie, feminisme, opgedrongen multi-culturen, vervlakking, normvervaging, criminaliteit, ziektes, controle over de massa, sociale controle, politieke correctheid, kindermisbruik, genetische manipulatie, massale vaccinaties, chipping en nog veel meer zijn in dat kader van hogerhand gewenst. De top van de satanistische NWO-piramide bestaat (na Lucifer natuurlijk) uit Rothschields, Duponts, en nog wat andere families. Hun voornaamste vijanden zijn rijke blanken(mannen) want die kunnen zich gaan roeren. Die kunnen mogelijk legers vormen en bewapenen. Het idee is dus: europa leeg laten plunderen door een eindeloze stroom afrikanen en aziaten. Daarna volgen vanzelf de honger, de ziektes, de overstromingen, de tekorten. Zo worden we langzaamaan uitgeschakeld en vormen we geen gevaar meer.. Daarmee wordt gelijk aan een andere doelstelling van Agenda-21 tegemoet gekomen: vermindering van de wereldbevolking.

 5. Doggyman Doggyman says:

  MGTOW-2, bedankt voor je reactie. Ja er gaat de laatste dagen een wereld voor mij open. Sandman is een baas hoor! Wat een lawine aan waar- en wijsheden! Ik heb nog veel te leren maar ik beweg nu tenminste weer de goede kant op.

  Bedankt voor de tips. Was ook al bezig met buitenlandse rekeningen en cryptogeld. Dat laatste heeft veel risico’s, maar je kunt er overal over beschikken als je ooit op de vlucht moet(/wilt) naar het buitenland. Ik ben al 20 jaar samen waarvan 12 getrouwd, en nu pas steekt dat sekstekort de kop op, dus, een echte NAWALT… nee ik weet ook wel beter, maar ik heb het hier relatief nog best goed met weinig verplichtingen en altijd een vagina bij de hand die zich gedienstig voor mij opent.

  Die online datingwereld is een smerige kuil vol slangen. Na 3 dagen ging bij mij de stekker eruit. Had ik al die reviews hier eerst maar even gelezen. Thuis even kijken wat er nog uit de relatie te squeezen valt en met m’n hondje kom ik best veel vrouwen tegen die volgens mij ook liever in de buitenlucht dan op internet naar seks zoeken. Van elke 10 zijn er misschien 3 aantrekkelijk genoeg voor een wip, maar ik wil niet weten hoe die verhouding op het web is. In ieder geval zie je in real life gelijk wat voor vlees je in de kuip hebt, en de man/vrouw verhouding is overdag in de natuur 1 op 5 ofzo. Op het web zit je met 1000 man te strijden om de gunsten van 1 nepprinses die waarschijnlijk totaal niet matcht met haar profiel. “Leuke eerlijke jonge vrouw van 43 zoekt ..” Een leuke hoeft het web niet op, een eerlijke gaat niet vreemd, en 43 is niet jong om te daten. 18-30 is wel normaal dus jong dat is 16 of 17. En dan heb ik het nog niet eens over de volgens mij enorme hoeveelheden fake-profielen! Daar zit je dan je tijd aan te verkloten…

 6. MGTOW-2 MGTOW-2 says:

  De meeste vrouwen verwachten dat een man niet alleen het eerste bericht stuurt maar ook de eerste date betaalt. Dat zeggen ze mij letterlijk. Ze willen veroverd worden, zo hoort het nu eenmaal, dat is de TRADITIE. Maar hoe traditioneel zijn vrouwen nog? Vaak op eigen initiatief gescheiden……zie statistieken… Komt ze netjes en vrouwelijk gekleed op een date? Vaak niet! Hoeveel sexpartners heeft ze al gehad (vaak een heleboel). Hoe zorgzaam is ze dan (niet, vaak amper in staat zichzelf goed te verzorgen)
  Aan de ene kant zijn vrouwen nu zelfstandig en geemancipeerd, maar dit komt ook met verantwoordelijkheid en investeringen en dat laatste willen ze natuurlijk niet. Dus zie je tijdens het idiote spelletje van dating dat het allemaal in jouw nadeel is. Van datingsites als Parshit die duidelijk uit zijn om zoveel mogelijk geld van je af te troggelen tot de narcistische houding van vrouwen die op jou kosten enkel omhoog willen daten. Als je vrouwen echt als een gelijke behandelt en dus niet gaat opdraaien voor de kosten, je niet gaat buigen voor haar grillen en grollen maar alleen het plezier accepteert dan zul je zien dat de meeste vrouwen direct afhaken.

  • Doggyman Doggyman says:

   Je hebt 100% gelijk hoor. Dat wil nog niet zeggen dat ze niet bestaan, maar ik zie nu wel in dat die paar goeie exemplaren écht niet op die relatiesites te vinden zijn.
   Anyway, de ontwikkelingen op gebied van poppen en seksrobots gaan razendsnel, binnenkort hebben we geen vrouwen meer nodig. Omdat ze zelf -zoals jij terecht opmerkt- de verantwoordelijkheden en investeringen van de emancipatie niet willen en kunnen opbrengen, zie ik ze nog wel met hangende pootjes op hun schreden terugkeren. Maar dan gaat het weer op ónze voorwaarden. Bovendien moeten ze dan ook nog gaan concurreren met hun electronische vervangsters op het gebied van loyaliteit, kosten, uiterlijk, dienstbaarheid, et cetera. Ze mogen zich wel beginnen zorgen te maken, hun tijdperk is zo goed als over, de cock-caroussel gaat sluiten.

 7. Doggyman Doggyman says:

  MGTOW-2 ik nodig je uit mijn beste vriend te worden. Met jou wil ik de kroeg in, op vakantie en achter de wijven aan. Via al die datingsites wordt je inderdaad alleen financieel uitgekleed. Ik ben dan wel redelijk gelukkig getrouwd, maar ik kom gewoon wat seks tekort. Ik dacht dat gaan we met SecondLove even oplossen, maar wat een neppe zooi is dat zeg. Jonge vrouwen voelen zich vaak al te goed om zelfs maar hun gewicht in te vullen (past misschien ook niet in het vakje), als eigenschap vinken heel veel vreemdgangers ‘goudeerlijk’ aan, vrouwen van 44, 1.88 lang en een (omlaag gejokt?) gewicht van 90kg met een hysterisch eisenpakket, het is te hilarisch voor woorden.

  Maar ik heb de oplossing gevonden, ik heb een hele lieve aaibare hond genomen. Dat kost ook wat wat, maar behalve dat dat enorm leuk en gezellig is kom ik nu 4 x per dag op straat/strand/in het bos/park de ene na de andere leuke vrouw tegen. Allemaal maken ze graag een praatje terwijl onze honden elkaar ook lekker besnuffelen, allemaal vinden ze mij gelijk sympathiek want ik houd ook van dieren (dat doe ik ook wel echt hoor). Als je wilt kun je een beetje de patronen in kaart brengen om de leuke ‘toevallig’ vaker tegen te komen. Bovendien wandelen ze allemaal veel in tegenstelling tot die veeleisende couchpotatoes, dus de meeste zijn ook nog lekker slank en fris. Vandaag of morgen zwemt er zo’n heerlijke sirene in mijn netten, ze woont waarschijnlijk vlakbij en met een hond kan je thuis altijd even weg…

  • Doggyman Doggyman says:

   Aan MGTOW-2, ik wist helemaal dat niet jouw naam zo’n sterke wereldwijde beweging is joh! Blijkbaar leef ik al jaren onder een steen. Op internet zit ik ook eerder aan de porno, muziek en films dan aan de Volkskrant, hahaha! Wat een ellende met die wijven zeg. Ik geloof dat ik enorm geluk heb gehad. Die van mij is lief, steunt mij in alles, totaal geen cock-caroussel type, niet feministisch, zelfs niet materialistisch en je gelooft het misschien niet: ik vind haar nog lekker ook. Geen zadeltassen aan haar reet, geen ‘makkelijke’ kleding… Fysiek wordt het er na circa hun 25e allemaal niet beter op, maar allez, zolang ze nog haar best doet om er voor mij een beetje strak bij te blijven lopen en niet zeurt over mijn bierbuik til ik daar niet zo zwaar aan. Heb ik dan echt een zogeheten zeldzame NARWALT in huis? In ieder geval ga ik maar eens wat zuiniger op haar zijn, net online wat bdsm-spul besteld, dan wordt het hier weer een beetje spannend en zo blijft duidelijk wie hier de eindbaas is. Hopelijk scoor ik dan nog een net-geen-minderjarig mokkeltje uit de buurt voor erbij, dan heb ik het wel weer naar mijn zin. Hier vlakbij zit een MAVO of hoe heet dat tegenwoordig, weet jij of de beruchte breezerslet nog bestaat? (Pijpen voor een zoet alcoholisch drankje, pakje sigaretten of een tientje beltegoed) Affijn, ik zit duidelijk in het voorportaal van het MGTOW-schap.

   • MGTOW-2 MGTOW-2 says:

    Beste doggyman,

    Wanneer je een NAWALT zou hebben dan zou je niets tekort komen……..dan zou je zeker niet je hoofd in het huidige datinglandschap willen steken. Want de vrouwen die je daar tegenkomt hebben niets te bieden. Ja, een vagina, maar die staat nu ook al tot je beschikking. Dus vraag je af wat er ontbreekt aan de zogenaamde NAWALT die je nu hebt. Ps de NAWALT is zo zeldzaam als een Yeti dus wees er zuinig op……..
    MGTOW gaat over souvereiniteit, zelfbeschikking, het maken van eigen keuzes en last but not least lijfsbehoud, want te veel mannen worden kapotgemaakt doordat vrouwen niet loyaal zijn en massaal scheiden. Geboortecijfers in westerse landen zijn nog nooit zo laag geweest (zeker exclusief effecten van massaimmigratie) en het scheidingspercentage is nog nooit zo hoog geweest. Mannelijkheid wordt als toxisch beschouwd zowel in de dagelijkse omgang als in wetvoorstellen (tegelijkertijd propageren linkse feministen de massa-immigratie uit landen waar er juist een sterke patriarchie heerst, hoe dom en onlogisch is dat??! Logisch dat MGTOW zo sterk in opkomst is.
    Ben je inmiddels al getrouwd? Neem dan voorzorgsmaatregelen zodat je bij een scheiding zoveel mogelijk financieel buiten schot raakt. Koop bijv. langzaam goud en zilver, verstop het ergens. Statistieken laten zien dat de kans op een persoonlijke ramp heel groot is en geen van de mannen die dit overkomen is konden vooraf verzinnen dat er zo iets zou gebeuren.
    Check youtube videos van Sandman MGTOW. Er is nog veel meer. Terrence Popp heeft een heel grappige gemaakt: ‘Where all the good men went’, een prachtige samenvatting van het datinglandschap en ook erg vermakelijk. Gaat een wereld voor je open…..

 8. MGTOW-2 MGTOW-2 says:

  Met regelmaat zie ik zo’n irritante reclame van Parship. Een of ander model met prodentsmile.
  Voor als je een serieuze relatie zoekt……..Alsof Parshit daar invloed op heeft.
  Waarom geen informatie over het echte aantal leden en de man/vrouw verhouding?
  Antwoord: sinds Tinder is ook Parshit leeggelopen en van het kleine aantal leden zijn de meesten van het mannelijk geslacht………..
  Je kunt je geld ook in de gracht gooien dan hoor je nog een ‘plons’.

 9. MGTOW-2 MGTOW-2 says:

  Omdat op elke datingsite veel meer mannen dan vrouwen actief zijn, maak je alleen al statistisch gezien als man zijnde weinig kans. Daar komt dan nog eens bij dat vrouwen veel kritischer zijn dan mannen en volgens de 80/20 regel selecteren. Dat verzin ik niet zelf, maar zo blijkt uit onderzoek. Datingsites, inclusief Parshit, hebben als voornaamste taak om te verhullen dat hun grootste groep betalers (mannen) de minste kans maakt. Daarom zal geen enkele datingsite openheid van zaken geven waar het gaat om het aantal echte leden en de samenstelling ervan. Mannen die voldoen aan het eisenpakket van die die datende vrouwen hebben geen eens een datingsite nodig want die kunnen IRL wel beter krijgen dan het middelmatige (behalve het postuur) brouwvolk dat gebruik maakt van een datingsite.

  • MGTOW-2 MGTOW-2 says:

   Vraag je ook eens af hoe het kan dat al die vrouwen die zichzelf de hemel in prijzen zo lang op een site ingeschreven staan, notabene met een man/vrouw verhouding die sterk in het voordeel van vrouwen is……..Ze kunnen maar geen vent vinden……….
   check de youtube video van Terrence Popp; ‘where all the good men went’

 10. MGTOW-2 MGTOW-2 says:

  Op vrijwel alle datingsites hebben vrouwen een heel leger aan matches, soms wel een paar honderd blijkt na navraag. Voor zelfs een vrouw met matige looks is een datingsite dus een echte ego-boost. De matches die ik heb op een datingsite sturen zelden tot nooit het eerste bericht. Dat is nog steeds de taak van de man. Maar als ik dan een eerste bericht stuur krijg ik zelden een reactie terug. Maar de match wordt ook niet ongedaan gemaakt. Dit komt omdat vrouwen een heel lange rij aan gesprekken hebben openstaan. Dit verklaart ook waarom het zo moeilijk is een normale conversatie op gang te houden. De meeste vrouwen chatten met een heleboel mannen tegelijk en komen daardoor in tijdnood en/of raken het overzicht kwijt. Dit resulteert in heel korte berichten die weinig blijk geven van enige persoonlijke interesse. Originele en grappige berichtjes, ik heb ze nog nooit van een vrouw mogen ontvangen, het kwam altijd van mij. Ook merk ik regelmatig dat mevrouw zich vergist en conversaties door elkaar haalt. Dan was ze in de veronderstelling met een ander te chatten en klopt er niets meer van de hele chat.
  Op datingsites is het dus een eenrichtingsverkeer waar vrouwen een regen van aandacht van mannen ontvangen zonder dat ze enige moeite hoeven te doen. Je bent een van de vele mannen die haar aandacht geeft en ze zal weinig aandacht terug kunnen geven. De kans dat al jouw moeite resulteert in een date met een vrouw die aan je gewaagd is, die is bijzonder klein. Ook vrouwen met een vreemde ziekte, minstens 3 kinderen, een obees lijf met tatoeages, tal van problemen, worden immers bedolven onder de aandacht, hetzij in mindere mate. Het is dit bezinksel van de relatiemarkt bij wie je als gemiddelde man nog een kans maakt omdat door de scheve man/vrouw verhoudingen de vrouwen op datingsites uberkritisch zijn. Dat hou je hoogstens vol voor een nachtje; de one-night-stand. Dit is dan de aandacht die de veeleisende vrouwen op datingsites (alleen omhoog daten) uiteindelijk ook verdienen. De meeste vrouwen beklagen zich in hun profiel over one-night-stands en ander oppervlakkig gedoe maar als je te veeleisend bent zul je op je ‘beurt’ moeten wachten.
  Als man zijnde blijf je het beste weg van plaatsen die er alleen zijn om vrouwen aandacht te geven.

 11. joyce joyce says:

  Al die datingsites, dus ook LEXA zijn zeker niet betrouwbaar, beloven veel wat ze niet waar kunnen maken. Daarnaast zitten er veel oplichters op de site, onder verschillende namen. Mannen die vrouwen binnen halen via de datingsites en de vrouwen berooid achter laten, Liegen Bedriegen enz. en veel geld afhandig maken.
  Door deze mensen en nog steeds geen duidelijke en strengere regels op de datingsites kan dit zooitje ongeregeld nog steeds ongehinderd doorgaan. Als de datingsites zich hier eens hard voor maken, dat er strengere regels komen en dat per persoon maar 1 account kan worden aangemaakt dan zal ik er weer eens over denken om op een datingsite te gaan. Maar nu lopen er hier meer gevaarlijke gekken rond dan dat er vast zitten!!!!!!!! Dus let goed op, want je wordt vergiftigd, geld afhandig gemaakt en nog veel meer ellende…………..

 12. Marielle Marielle says:

  Ik woon aan de grens met Duitsland, wanneer ik selecteer op afstand zijn 9 vd 10 voorstellen Duitsers, terwijl ik aangeef in Nederland. Geef ik dan aan Nederland / Overijssel zijn de partnervoorstellen plotseling rond de 100km. Daarnaast zegt parship voor hoger opgeleiden te zijn, de helft vd matches zit op lbo niveau. De matches die ik krijg zitten veelal rond de 80/85. Bekijk ik dan het profiel dan is er echt geen punt van match te vinden.

  Contact heb ik al aantal keren gehad, verschillenden vragen gesteld mbt matching. Telkens dezelfde reactie, alsof het een standaard mail is. Zo frustrerend. Nu een half jaar lid, maar niets. Heb 1 contact gehad, een hoge matchingscore maar toch totaal geen match, geen overeenkomsten of gemeenschappelijke interesses. Dan vraag ik me echt af hoe die matching volgens hen er is………

  • MGTOW-2 MGTOW-2 says:

   Bij Parshit heeft men natuurlijk geen enkele interesse in het succesvol koppelen van 2 leden, want dan zijn er 2 financiers minder van deze incasso-firma.

   Overigens hoor je mannen zelden klagen over het opleidingsniveau. Een man is al tevreden met een vrouw die aardig is en er goed uitziet. Aan het opleidingsniveau tilt hij dan niet zo zwaar. Maar vrouwen zijn (zo blijkt uit onderzoek!) heel erg kritisch op uiterlijk en willen daarnaast ook nog eens een hoog opgeleide man……..Geen wonder dat ze eindigen met een paar katten op schoot.

   • José José says:

    Sorry? Het zijn de mannen die aanzien hoog hebben staan. Ik ben al een paar keer aan de kant gezet omdat mijn werk en huis te min was voor de man met als reden dat onze levens teveel verschillen en er ook vanuit gaan dat je minder te besteden hebt. Dus het is echt onzin wat jij zegt en juist het tegenovergestelde!

   • José José says:

    Sorry? Het zijn de mannen die aanzien hoog hebben staan. Ik ben al een paar keer aan de kant gezet omdat mijn werk en huis te min was voor de man met als reden dat onze levens teveel verschillen en er ook vanuit gaan dat je minder te besteden hebt. Dus het is echt onzin wat jij zegt en juist het tegenovergestelde! En mannen willen allemaal een mooie vrouw en zijn erg op het uiterlijk gericht en dat is ook wetenschappelijk bewezen!!! Ik vind mezelf best leuk eruit zien blond slank maar ho maar, niet mooi genoeg. Bah

   • MGTOW-2 MGTOW-2 says:

    @Jose; leve de emancipatie; vrouwen willen toch gelijk behandeld worden? Laten wij mannen de vrouwen dan ook maar afrekenen op status en inkomen gelijk de vrouwen mannen hierop afrekenen!
    En vrouwen zijn nog kritischer op uiterlijk dan mannen; google op het onderzoek van OK-cupid; de meerderheid (80%) van de vrouwen heeft alleen oog voor de top20% van mannen. Dit betreft enkel het uiterlijk; het onrealistische eisenpakket laat ik nog buiten beschouwing.
    Een golddigger is leuk voor een nachtje maar is een tijdbom voor de lange termijn; zie ook echtscheidingscijfers met meer dan 70% van de scheidingen geinitieerd door de vrouw. Wie betaalt de rekening? De vrouw als sexobject, de man als succesobject; een van oudsher beproefde combinatie maar met hedendaags feminisme een te gevaarlijke optie, tenzij je echt bulkt van het geld en je de nodige verdeelsommen kunt permiteren.
    Dus als ik een leuke vrouw, blond, slank zie maar die heeft veel minder geld, dan gaan de golddigger alarmbellen bij mij rinkelen.

   • José José says:

    Wat ben jij gekwetst door vrouwen zeg… heel erg vind ik dit voor je. Sterkte

   • Golddigger Golddigger says:

    Ik dacht, ik check het eens. Maar ook hier is de copy-paster weer te vinden met al z’n azijngezeik. Get a life… een vrouw zal het niet worden.

  • Peter Peter says:

   Dag Marielle,

   Ik heb je nog niet gezien op parship. Kom dr maar in

 13. bryan bryan says:

  parship is echt geen aanrader en zijn echte oplichters ook maken ze het overal het zo mooi

  • MGTOW-2 MGTOW-2 says:

   Bij Parshit wordt je uitgekleed.
   Alleen niet door een knappe vrouw maar in figuurlijke zin door de zakkenvullende redactie van dit incasso-gelieerde bedrijf.
   Er zijn amper vrouwen ingeschreven met een betaald lidmaatschap (wel veel meer mannen), en een lidmaatschap is veel te duur.
   Nu Tinder de datingmarkt heeft overgenomen proberen incassobedrijven als Parshit zoveel mogelijk geld te persen uit de laatst overgebleven sukkels die er in zijn getrapt. Dit houden zo door de woekermarges behoorlijk lang vol.

 14. Pierre Pierre says:

  Ik ben verbaast over die afschrijvingsklachten. Ik had ze ook, maar de ABN amro creditkaartservice kwam voor mij op en heeft t geld teruggevorderd met succes. Vanmiddag wou ik weer eens het gratis proberen….dom natuurlijk …de vos verliest niet zijn streken….Ik had een volledig profiel ingevuld met fotos. Na 3 uur actief zijn had volgens hun eigen site mij nog niemand bekeken. Ik kreeg wel 6 matches . Maar hoe hilarisch ( en schandalig) allemaal met de zelfde profielfoto met steeds een andere leeftijd. Hier kon iemand dus vrijuit spelen met de site en anderen. De Parship software laat dit dus toe. En daaar betaal je dan voor??? Dit kan je bij Relatieplanet niet flikken. Ik heb n screenshot gemaakt om ze dit voor te leggen.

  Nog iets vreemds …..Naar aanlijding van jullie berichten wou ik mn profiel weer wissen, maar mn wachtwoord klopt opeens niet meer!!?? Heb een nieuwe aangevraagd, maar de beloofde herstel mail komt niet !……..Ik ga dit aankaarten bij een instantie die hier over gaat of bij kassa. Ik verdenk ze ervan dat ze me moedwillig vasthouden voor t getal en t profiel ook al kijk ik er nooit meer naar.

  Telefoon nummer klantenservice is een niet bestaand nummer ! Wil er iemand met mij naar kassa? Liefst allemaal.

  Ik ga nog een dag proberen of ik dat wachtwoord herstel mailtje alsnog krijg.

  Dit Parship is een site met keiharde Cientology methoden. Misschien zitten dat soort lieden wel achter de oprichting. Geld Geld Geld.

 15. Janssen Janssen says:

  Parship is op meerdere vlakken geen aanrader!!
  Financieel: het is erg duur. Bij tweede abonnement die ik eigenlijk binnen week toch wilde stoppen. Moest ik de reeds eerder ontvangen persoonlijkheidstest a 65 euro alsnog betalen. Terwijl deze al een jaar had ontvangen. Bij afsluiten tweede kreeg ik dezelfde tekst. Bij mail correspondentie klantenservice voelde ik dat ze eigenlijk alleen uit zijn op geld, niet op goede reclame door mij die lullige 65 euro terug te geven. Korte termijn gedachte.
  Effect: drama. ik (vrouw zoekende naar een man) hoorde van mijn dates dat zij als man zijnde eigenlijk niet actief hoeven zijn, vrouwen zijn diegene die contact zoeken. Ok dacht ik, dat zoek ik zelf flink contact. Nou veel mannen reageren nooit, of bot. Vermoed dat dit komt omdat hun profielfoto lekker wazig is. Dan durf je meer. Nu bij andere site met zichtbare foto is dit (toevallig) veel minder het geval.

  nog zo iets: als je er al tijdje op zit wil je de vragen tbv matching opnieuw beantwoorden. Omdat ik de eerste keer niet echt lekker in mijn vel zat. Dat lijkt onmogelijk, dus wat zijn die matchingspunten waard.

  Nog iets: je mailbox loopt vol met dringende reclame om allerlei abonnementen af te sluiten.
  Parship: niet doen. Je bent beter waard

 16. C C says:

  Het is een site die de oprechtw gevoelens van zoekenden kapot maken
  Gratis zoveel dagen …maar als je wat aanklikt ben je de klos
  Jaarabonnement betalen en de rest?
  Niks dus
  Ze zoeken niet eens wat voor iemand je in gedachten hebt . geen grote wensen. Maar wat je dan af en toe te zien krijgt …80 jaar .. 75 jaar .. Ben 58 ..hoezo dan
  Waardeloze site geldklopperij …oja sommige die dan wat leuk leken waren achteraf getrouwd ..of oplichters uit het buitenland zgn.deden ze in belgie handel in diamanten ….dus mensen …nooit op deze site gaan

 17. Walter Walter says:

  Parship moet je ten allen tijden MIJDEN!
  Het concept achter Parship is zuiver geconcipieerd om zoveel mogelijk geld uit de leden te zuigen door de contractuele verplichtingen zo op te stellen dat de leden geen rechten hebben maar enkel plichten, en dat is betalen, anders wordt je profiel quasi geblokkeerd.
  Contractueel wordt het abonnement automatisch verlengd, verplicht, er is geen andere keuze. Het opzeggen van een abonnement is geregeld in een formele en strikte procedure.
  Er is een zogezegde contactgarantie, maar het desbetreffende artikel in de voorwaarden is ronduit dubieus geformuleerd: “Elk bericht dat u leest in reactie op een door u verzonden of ontvangen bericht, waarna u minstens twee berichten met een ander lid uitwisselt en leest, wordt als contact beschouwd. Elke vorm van communicatie wordt als correspondentie beschouwd, bv. een bericht, glimlach, ijsbreker, fotovrijgaven of compliment.”
  Bovendien wanneer men per maand wil betalen, moet men 6 EUR extra kosten betalen?!
  Wanneer niet men geen betalend lid meer is, worden alle antwoorden in gesprekken verborgen. Wanneer men niet betaalt, dan wordt het ganse profiel geblokkeerd.
  De klantendienst is ook heel sterk in het benadrukken van de contractuele verplichtingen van het lid, zijnde betalen betalen betalen.
  Desondanks het groot aanbod aan profielen, zijn er maar bitter weinig profielen die contact zoeken of antwoorden. Het is gewoon schandalig schandalig schandalig duur.

 18. Babbelaar Babbelaar says:

  Mijn abonnement zit erop bij Parship. Gelukkig. In dat hele jaar geen enkele date gehad, en ben echt geen onaantrekkelijke man of heb een hele slechte baan?
  Wat een slechte site. ABSOLUUT GEEN AANRADER!!!!! TE DUUR, NIET INTERESSANT
  Op advies van collega ingeschreven bij Tinder, en meteen al reacties en hele leuke ook nog. Al enkele dates gehad.

 19. Rolf Rolf says:

  Automatisch verlengen, dus 80 euro voor minder dan een maand Parship. Je moet maar durven. En meteen ook een aanmaning waarschuwing erbij. Stelletje minder sociale mensen.

  • Dennis Rozenberg - Parship WebCare Dennis Rozenberg - Parship WebCare says:

   Beste Rolf,
   Elk premium-lidmaatschap wordt automatisch verlengd, tenzij binnen de opzegtermijn is opgezegd. Parship wijst op meerdere plekken en momenten op deze verlenging: in de Algemene Voorwaarden, tijdens het bestelproces op de website en daarna in de bevestiging van de bestelling, die direct na het afsluiten van de bestelling per e-mail verstuurd wordt.
   Een betalingsherinnering wordt door Parship natuurlijk alleen verzonden, wanneer een automatische afschrijving niet is gelukt.
   Neemt u over uw verlenging alstublieft rechtsreeks per e-mail contact op met de klantenservice van Parship op klantenservice@parship.nl.

   • MGTOW-2 MGTOW-2 says:

    Natuurlijk, juridisch klopt het allemaal. Want je hebt toch zelf op ‘akkoord’ geklikt bij de voorwaarden? En we hebben het toch ergens gemeld? Feit is dat het beleid verre van klantvriendelijk is, want woekertarieven. Feit is dat de site zeer ondoorzichtig is wat het betreft het ledenbestand. Ze moeten ook wel woekertarieven hanteren want sinds de komst van Tinder zijn er veel minder leden. En als de baas in een dikke Audi wil blijven rondrijden dan mogen de achtergebleven sukkels financieel uitgeknepen worden. Alles voor de liefde niet waar?

 20. MGTOW MGTOW says:

  Parship = Parshit

  Het regent klachten over stiekeme verlengingen tegen woekertarieven. Het duitse bedrijf stuurt de incasso-SS op je af als je niet betaalt.
  Als man zijnde heb je zowiezo niets te zoeken op een datingsite. Want op elke datingsite zijn er vele malen meer mannen dan vrouwen aanwezig. Vrouwen gedragen zich er dan ook als verwende prinsessen en stellen er onrealistische eisen. Natuurlijk vermeldt geen enkele datingsite het aantal ingeschrevenen met een betalend lidmaatschap en al helemaal niet de onderlinge verhoudingen. Vaak zie je niet eens wie er betalend lid is en dus kan reageren op het moment dat je zelf actief bent op deze site. Dus verstuur je berichten voor niks.
  Wil je daten installeer dan Tinder op je smartphone. Tinder is gratis (de betaalde versies hebben geen meerwaarde tenzij je vooraf een date in het buitenland gaat regelen). Op Tinder zitten veel meer ‘leden’. Ook hier hebben vrouwen er volslagen onrealistische eisen en willen enkel ‘omhoog daten’. Maar het kost je tenminste geen geld!
  De enige reden dat Parship nog bestaat is omdat er maar weinig naievelingen nodig zijn om de site draaiende te houden. De operationele kosten van een website zijn immers laag. Het meest kost de reclame voor deze Parshit. Dus een (veel te!!) kleine groep leden genereert genoeg geld. Zolang dit soort sites zich kunnen indekken via de ‘algemene voorwaarden’ blijven ze dooretteren.

 21. jacqueline lubking jacqueline lubking says:

  Ik heb ook alleen maar slechte ervaringen met Parship. Je moet veel betalen (duurste van alle sites), je kunt foto’s pas zien als er contact is (en een deel van een relatie is toch echt de fysieke aantrekkingskracht). Er is bijna niemand echt actief op de site (heel logsch overigens). Ik was daardoor ook niet meer actef. Kreeg ik een bericht van Parship dat ze mijn profiel op non-actief hadden gezet. Ik had voor 1 jaar betaald. Wordt er daarna bijna 80 Euro afgeschreven voor 1 maand verlenging.Terwijl ik door Parship op non-actief was gezet…. Ik heb de betaing gestorneerd. Ik moest volgens Parship eerst nog opzeggen! Nu bestookt Parship me al maanden met mails en wordt ik gebeld door een incasso-bureau. Inmiddels willen ze 120 Euro van me hebben. Niets doen, wel geld binnenhalen. Waardeloze site!

 22. harm oving harm oving says:

  Het lijkt wel of jullie bij Parship horen of zo
  Parship gaat meer over geld verdienen dan over dating. Heel sneaky wordt je als je niet de einddatum van je contract goed in de gaten houdt bijna € 80,- per maand afgeschreven. Ze doen aan stilzwijgend verlengen en melden je niet wanneer je contract afloopt maar schrijven automatisch af.
  Ze maken misbruik van een maas in de wet.
  Pas enorm op, ze zitten er op te wachten om je voorvan alles en nog wat te laten betalen.
  Zoals gezged zijn er veel spookaccounts, mensen die afhaken blijven op de site staan. Let eens op hoe lang mensen al niet online geweest zijn. Het ziet er prachtig uit maar houdt niks in.
  Nooit aan beginnen.

  • Jansen Jansen says:

   Ze plaatsen op deze website ook alle negatieve ervaringen. Op andere zogenaamde vergelijking websites die je alleen maar zogenaamde positieve ervaringen. Dus lijkt me niet dat deze website bij parship hoort. Wat mij anderzijds wel opvalt is dat veel mensen onterecht klagen over de werking van een datingsite. Je zult toch echt zelf veel energie erin moeten steken en een datingsite is dus geen wondermiddel. Wat betreft het sneaky afschrijven van geld ben ik het wel met je eens. Dit moet echt duidelijker worden vermeld!

   Jansen

 23. maikra maikra says:

  ik heb slechte ervaringen met Parship. In 1 jaar lidmaatschap EEN ENKELE CONTACT verzoek gekregen, verder NIETS.
  Geen mail, geen contactverzoek, ik was blijkbaar niet aantrekkelijk genoeg voor de mannen.
  Na 2x mailen en de vraag om persoonlijk advies t.a.v. mijn profiel kreeg ik als antwoord dat ik ‘oudere’ mannen moest selecteren.
  Mannen willen jongere vrouwen maar ik wil geen oudere mannen om te daten. Tenzij ik vanzelf een leukerd tegenkom die wat ouder is, dan maakt het niet uit, maar niet op voorhand omdat IK GEEN ENKELE REACTIE Krijg.
  Bovendien kun je alleen maar de door hen geselecteerde kandidaten zien, gelukkig op tijd opgelegd, 2 maanden na het betalen van het lidmaatschap… Omdat ik toen al zag: het is niets hier, ook geen leuke of gek/leuke mannen.

  • MGTOW MGTOW says:

   Oo datingsites word ik voornamelijk benaderd door oudere vrouwen. Door de feministische doctrine denken vrouwen nu ook recht te hebben op een jongere partner. Maar een oudere vrouw heeft niets meer te bieden; men age like wine, women age like milk. Lachwekkend Hoe deze oudere vrouwen tevergeefs proberen te daten met een jongere man. Lachwekkend dat ze vervolgens klagen dat ze geen reacties krijgen en dat er geen leuke mannen meer zijn. Sorry dames jullie zijn geen rijke filmsterren.

   • Jennifer Jennifer says:

    Dag MGTOW,

    Leef jij nog in het stenen tijdperk? Welk recht hebben mannen om te daten met een vrouw die hun dochter had kunnen zijn? Een oudere vrouw heeft niets meer te bieden, laat me niet lachen. Oudere dames zien er in ieder geval beter uit dan oude mannen met hun dikke bierbuiken en onverzorgde uiterlijk. En met wie oudere dames daten daar heeft niemand iets over te zeggen. Schaam je. Een excuus van jouw kant is hier wel op zijn plaats. Schande om zo’n bericht te plaatsen.

   • MGTOW MGTOW says:

    De reactie op MGTOW van vrouwen is de zogenaamde ‘shaming language’. Vrouwen gaan wegens hun hypergamie voor een man met veel geld en of status en willen getrakteerd worden. De man als ‘provider’, als gever, de vrouw als ontvanger. Mannen hebben liever een mooie en jongere vrouw. Zo ging het in het stenen tijdperk en zo gaat het nu nog steeds. Daarom zie je naast een kerel die goed in de slappe was zit zelden een stuk oudere en lelijkere vrouw. Ondanks zogenaamde emancipatie zie je ook vrouwen mekkeren over het minimale opleidingsniveau van mannen terwijl mannen zelf daar niet zo zwaar aan tillen. Lees ook de profielteksten die vrouwen op datingsites neerzetten.
    Tot slot ken ik geen land in de wereld (op misschien engeland na) waar vrouwen zo slecht gekleed en onverzorgd voor de dag komen; een praktisch kort kapsel, vierkant montuur van 2 voor de prijs van 1, goedkope dumpkleding, geen sieraden. De russische vrouw van mijn broer viel het ook meteen op.

   • Golddigger Golddigger says:

    Nog nooit iemand tegengekomen met zo’n complex… Ik heb me zo enorm vermaakt om jouw absurde teksten…. ongelooflijk wat een beperkte kijk op de wereld en zeker op die van datingsites in algemeen en het vrouwelijke geslacht in het bijzonder. Ik zou een hond nemen als ik jou was en met je MGTOW-principes lekker op de hei gaan wonen. Doe je ons vrouwvolk een heeeeel groot plezier mee… Nee wacht, geen hond, dat is zielig voor die arme viervoeter….

 24. Piet Beuker Piet Beuker says:

  Nep accounts
  Moeilijk opzeggen
  Klein aanbod
  Automatisch verlengen zonder goedkeuring à 79,90
  Juridisch de meest achterbakse boevenbende op internet

  NOOIT MET DEZE OPLICHTERS IN ZEE GAAN

  • Paulien Pater Paulien Pater says:

   MGTOW, WAT EEN SCHITTEREND GEBREK EN WAT EEN KAPSONES. DENK DAT JONGE VROUWEN ZICH MOETEN HOEDEN VOOR ZO’n VROUWEHATER ALS U. BLIJ DAT IK OUD EN DENK WIJS BEN. HAD EEN ZEER AANTREKKELIJKE MAN VAN 77 JAAR WAAR QUA INTELIGENTIE, UITERLIJK EN DE LIEFDE DIE HIJ UITSTRAALDE NOOIT TE VERVANGEN IS DOOR ZO’N FIGUUR ALS U, MGTOW. IK KAN ME NIET EENS BELEDIGD VOELEN ZO OLIEDOM VIND IK UW UITSTRAKEN OVER JONGE EN OUDE VROUWEN. IK HEB FINANCIEEL NIEMAND NODIG G.Z.D. BEGRIJP DAT DAT VOOR SOMMIGE MANNEN EN VROUWEN ANDERS LIGT. KAN U WEL VERTELLEN DAT DAT EEN ZEER RUSTGEVENDE STATUS OPLEVERT. HOOP DAT ELKE VROUW U DOORZIET WANT U DEUGT NIET. FLOWER

   • MGTOW-2 MGTOW-2 says:

    Ik heb het over oudere vrouwen die een jongere man zoeken. Waarom zou je als man hiermee akkoord gaan?
    Een jongere vrouw gaat wel akkoord met een oudere man omdat deze wat te bieden heeft nml goede en stabiele financieen.Want hoewel feministen er van gruwen, verdienen mannen doorgaans meer dan vrouwen, en nee dat komt niet door onderdrukking. En gemiddelde vrouwen vinden in tegenstelling tot mannen geld en status wel belangrijk.
    Maar wat heeft een oudere vrouw te bieden?
    Als zo’n oudere vrouw over de 40 is dan loopt de kans op het geven van nageslacht hard achteruit. Qua looks loopt het ook ineens hard terug door sterke hormonale veranderingen
    Wat niet terugloopt is haar eisenpakket. Door alle aandacht via social media denken vrouwen die al lang over de datum zijn dat enkel jongere mannen die tot de top behoren goed genoeg voor haar zijn.
    Maar die krijgt ze maar voor een nachtje……
    In de tijden van Paulien Pater ondenkbaar (toen hadden moeders die hun gezin verlieten bijv. een groot probleem, zowel moreel als financieel), tegenwoordig orde van de dag.

 25. Pauline B Pauline B says:

  Hun reklame op tv zegt genoeg “ik wil verliefd worden, maar wel op iemand die tegen zijn verlies kan”
  Dat verlies moet je dus inderdaad incalculeren! Het zijn oplichters, laten je een kijkje in de keuken nemen met een hoop nep accounts! Als je dan enthousiast wordt begint het professioneel oplichtersspelletje. Nep accounts, moeilijk of duur opzeggen en daarna totaal onverwacht plunderen van je rekening! Nooit maar dan nooit met deze Duitse oplichters bende in zee gaan!!’

 26. Chris Chris says:

  Het is wel duidelijk dat Parship het grootste marketingbudget heeft en ook het meeste betaald aan dit soort affiliate sites.

  Als je ook maar even naar (echte) reviews van Partner gebruikers zoekt, zie je meteen dat iedereen het een totaal waardeloze en veel te dure site vindt. En als je zelf Parship gaat gebruiken wordt dat direct bevestigd. Ik kan daar een hele lange lijst met argumenten voor opsommen, maar daar gaat het me nu even niet om.

  Wat me verbaasd is dat dit soort dating review sites zonder enige schaamte kiezen voor de grootste zak duiten en niet de integriteit hebben (of de moeite willen nemen) deze datingsites écht te onderzoeken en een beoordeling te schrijven die énige waarde heeft voor hun bezoekers.

 27. Maria van rijsewijk Maria van rijsewijk says:

  Maria

  Helaas had ik mij voor een jaar ingeschreven. Je probeert soms wat. Na een half besloot ik mij toch uit te schrijven. Ik kreeg zelden reacties op een mail. Ondanks de kosten overspoelde mij een golf van opluchting. Frustratie is niet aan mij besteed, daar doe ik op mijn leeftijd niet meer aan. Verspilde energie.

  Kunnen we niet een vrijgezellige avond organiseren?

 28. Maria Maria says:

  Maria

  Ik had voor een jaar ingeschreven. Helaas……Ik besloot om mij na een half jaar maar uit te schrijven.
  Zelden kreeg ik een reactie op mijn mail.
  Ik wilde niet langer lid zijn. De kosten waren natuurlijk voor mij. Maar mijn opluchting was groter, dan het geldelijke verlies.
  Kunnen we niet een gezellig vrijgezellen feest organiseren??

 29. Sterre Sterre says:

  Ik heb precies dezelfde ervaring. Daarom zal ik nooit meer voor deze site kiezen. Heel sneaky geld aftroggelen en je aan het lijntje houden. Een hele vervelende adder onder het gras bij deze site. Slecht bereikbaar, niet reageren op je mail etc.

  • Miriam Miriam says:

   Parship is aangesloten bij keurmerk Thuiswinkel.org. Als iedereen nu een klacht instuurt over Parship dient Thuiswinkel.org deze klachten te onderzoeken. Grote kans dat Parship dan het keurmerk kwijt raakt

   • René René says:

    Dat had je gedacht, heb meerdere klachten ingediend over Lexa ivm oneigenlijke verlenging van mijn abonnement. Men heeft mij alleen in contact gebracht met de site omdat er nergens contactgegevens te vinden zijn en dat was het. Op verdere berichten reageert men gewoon niet bij Thuiswinkel.org Zij zijn ook liever lui dan moe.

   • Micheline Micheline says:

    Goed idee! Zal ik zeker doen,want ze hebben mij er ook opgelegd! Opgezegd na 2 maand,en betaald voor 3 maand ,en nu zou ik voor een volledig jaar nog moeten bij betalen of het gaat naar in incasso bureau! Goe zot!!

 30. Roos Roos says:

  Ik heb een vreselijke ervaring met Parship. Niet zozeer met het functioneren van de website maar met het ongevraagd verlengen van het abonnement. Ik heb destijds een jaarabonnement afgesloten maar wist na 2 maanden dat dit niet de site voor mij was. Jammer want ik had voor een jaar betaald maar dat is mijn eigen keuze geweest. Vervolgens zag ik maanden later dat er al 5 keer een maandbedrag van 79,90 werd afgeschreven van mijn rekening (dit wordt niet onder Parship afgeschreven maar onder Adyen, waardoor ik dit niet direct doorhad). Ik wilde Parship bellen, dit was een misverstand, ik wilde helemaal geen verlening van het abonnement, ik had me immers uitgeschreven! Parship is echter niet telefonisch te bereiken, ook na herhaaldelijk vragen in emails geven ze geen telefoonnummer en bellen ze niet terug. Ik vond dit heel naar gezien ik veel geld leek kwijt te zijn door dit misverstand dat ik mondeling graag wilde uitleggen. Na veel heen en weer gemail bleek dat er een bepaald vinkje is bij de aanmelding voor een jaarabonnement (een vinkje dat blijkbaar heel veel mensen over het hoofd zien) dat je uit moet vinken en anders zit je dus na afloop van het jaar maandelijks aan een waanzinnig duur abonnement vast.

  Ik vind dat Parship heel ondoorzichtig werkt. Je krijgt geen melding van de automatische verlening en nergens op hun site is het bedrag van 79,90 te vinden. Daarnaast is het erg lastig om je uit te schrijven. Ik dacht dat ik me had uitgeschreven maar blijkbaar is daar een apart email adres voor wat ook niet duidelijk op de site staat. Uiteindelijk heb ik het bedrag van 5 x 79,90 moeten betalen want anders zou ik een incasso krijgen wat me nog meer zou gaan kosten. Kortom: ik denk dat er bij Parship juridisch slimme mensen werken die vooral uit zijn op geld in plaats van liefde. Ik hoop dat de site snel uit de lucht is, want mensen zo bedonderen is schandalig.

  Voor mensen die lid zijn van parship en dit willen beëindigen: kijk heel goed hoe je dit moet doen (er is dus een apart email adres voor en check check check of je echt bent uitgeschreven).
  Voor mensen die Parship overwegen: niet doen, deze website is uit op geld en niet hun doel is niet om mensen bij elkaar te brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑