Home / Parship review: dé datingsite voor serieuze singles?
parship logo

Parship review: dé datingsite voor serieuze singles?

Ben je op zoek naar een serieuze relatie en overweeg je om je aan te melden bij Parship? Dan ben je op de juiste plek! In deze blog delen we onze review en ervaringen met deze populaire datingsite. We bespreken onder andere de kosten van een Parship-lidmaatschap, de functies en tools die beschikbaar zijn voor leden, en onze algehele indruk van de site. We geven ook enkele handige tips voor het creëren van een aantrekkelijk profiel en het vinden van de perfecte match op Parship. Lees verder en ontdek of deze datingsite geschikt is voor jou en of het de investering waard is!

parship.nl
443 Ervaringen
4.4
Beoordeling 4.4

Waarom daten bij Parship?

Bij Parship maak je de grootste kans om de liefde van je leven te vinden. Parship is al vele jaren ons favoriete dating platform. De eerste plaats heeft het te danken aan onder andere het zeer uitgebreide matching systeem, maar ook vele andere functionaliteiten maken dit tot de beste datingsite van dit moment. Parship biedt singles in dertien verschillende landen een unieke match-methode met een persoonlijkheids-toets. Wil jij Parship ook eens uitproberen? Meld je dan aan bij deze datingsite en begin nu met online dating en maak gratis je profielpagina aan.

Hogeropgeleiden en singles: voor wie is Parship geschikt?

Op het internet zijn hedendaags zeer veel datingsites te vinden. Waarom zou je dan kiezen Parship? Het grote verschil met gratis datingsites dat daar veel meer mensen niet op een serieuze manier een date zoeken. Ook zul je hier niet een duidelijke scheiding zien in opleidingsniveau. Bij deze datingsite was de doelgroep altijd hogeropgeleiden met een leeftijd vanaf dertig jaar. Maar inmiddels richt Parship.nl zich ook op singles in het algemeen. Iedereen is dus tegenwoordig welkom om zich gratis in te schrijven bij deze datingsite. Online daten bij Parship is niet alleen maar toegang krijgen tot een lijst met potentiële partners. Deze dating site heeft een manier ontwikkeld om jou te matchen met mensen die bijvoorbeeld overeenkomende interesses hebben. Het gevolg hiervan is dat het aantal geslaagde matches veel hoger ligt dan andere datingsites.

parship screenshot

Wie naar de televisie kijkt of radio luistert zou het vast niet zijn ontgaan; Parship timmert hard aan de weg om de grootste datingsite te worden. Door deze grote mediacampagnes is Parship het laatste jaar enorm gegroeid. Vroeger richtte deze datingsite zich voornamelijk op hoger opgeleiden. Inmiddels zijn ze overgestapt naar een datingsite die voor iedereen geschikt is. Parship richt zich niet enkel op singles in Nederland en België, maar is actief in bijna heel Europa.

Gratis inschrijven

Inschrijven bij Parship is geheel gratis en geeft geen enkele verplichting. Door je gratis aan te melden krijg je al een goed beeld van hoe uitgebreid deze datingsite te werk gaat. Door het beantwoorden van uiteenlopende vragen wordt er een profielschets van jouw gemaakt. Aan de hand hiervan wordt je gematcht aan een andere leuk Parship lid. Bedenk je daarom goed welke antwoorden je hier geeft en neem vooral de tijd! De drempel om iemand aan te spreken is bij Parship veel lager dan bijvoorbeeld in een bar. Bovendien ben je op het internet veelal anoniem. Deze factoren maken dat online daten de meest makkelijke manier is om je nieuwe liefde te vinden. Bovendien weet je zeker dat andere leden ook serieus op zoek zijn naar een relatie!

Een profiel aanmaken

Een profiel aanmaken op Parship is heel eenvoudig. Eerst voer je enkele standaard gegevens in zoals je naam, leeftijd, e-mailadres en seksuele geaardheid. Nadat je hebt aangeven of je een vrouw of man zoekt ga je een aantal vragen beantwoorden. Deze vragen zorgen ervoor dat je aan jouw perfecte partner wordt gekoppeld. Het beantwoorden van deze vragen duurt ongeveer 20 minuten.

inschrijven parship

Als je alle antwoorden op deze vragen hebt ingevuld heb je de mogelijkheid om foto’s toe te voegen. Dit is echter niet verplicht en kan ook op een later moment worden gedaan. Je datingprofiel is nu klaar en je kunt beginnen met online daten!

Online daten

Je krijgt meteen een aantal partnervoorstellen die gedaan zijn aan de hand van bovenstaande matching methode. Ook kun je zelf zoeken naar een leuke date, dit doe je door gebruik te maken van de zoekfilter. Hier kun je leden selecteren aan de hand van verschillende opties zoals: leeftijd, lengte en woonplaats. Met een premium lidmaatschap krijg je toegang tot alle zoekfuncties.

daten via parship

Relatietips

Datingsite Parship wil je graag helpen. Dit doen ze door je verschillende tips te geven over online dating. Wekelijks verschijnen er nieuwe items op hun datingblog. Dit kan je goed op weg helpen om de ware liefde te vinden. Ook wanneer je denkt al alles over de liefde te weten geven deze tips je leuke nieuwe inzichten. Bij Parship vindt naar eigen zeggen één op de drie leden een relatie of langdurig contact. Mede door dit hoge percentage is deze datingsite zo populair!

Over de leden

Waarbij andere datingsites nog wel eens gebruik willen maken van nepprofielen voor de opvulling hoef je daar bij deze datingsite niet bang voor te zijn! Het overgrote deel van de leden van Parship is boven de dertig jaar. Deze leden hebben vaak hun leven op orde, maar missen net de laatste dingetje… De liefde. Daardoor zijn de leden van Parship serieus op zoek naar contact met andere leden.

Keurmerk veilig daten

Datingsite Parship.nl is aangesloten bij het “Keurmerk veilig daten”. Samen met enkele andere grote en bekende datingsites is dit keurmerk opgezet. Het keurmerk moet er voor zorgen dat iedereen op een veilige en betrouwbare manier kan online daten. Wil je graag meer lezen over dit keurmerk kijk dan eens op deze pagina. Hiernaast is Parship ook nog aangesloten bij thuiswinkel.org en is de website beveiligd met een SSL-certificiaat. Qua betrouwbaarheid scoort Parship dus erg goed en de kans op een succesvolle relatie is ook nog eens zeer aanwezig!

Wat kost een lidmaatschap bij Parship?

Het goedkoopste Parship abonnement kost €17,18 per maand. En heeft een looptijd van 24 maanden. Inschrijven is gratis!

 • Gratis

  Beperkte functies

  €0,-
  Bekijken
 • Premium lite

  6 maanden

  €44,90 p.m.
  Bekijken
 • Premium classic

  12 maanden

  €32,90 p.m.
  Bekijken
 • Premium comfort

  24 maanden

  €17,18 per maand
  Bekijken

Wat kan ik doen met een gratis lidmaatschap op Parship?

Parship staat bekend als één van de betere datingsites. Zeker als je wat hoger opgeleid bent, kun je hier heel gemakkelijk leden ontmoeten die eveneens goed geschoold zijn. Iedereen met de intentie voor het vinden van een geschikte partner voor een langdurige relatie kan zich bij deze onlinedatingsite aanmelden. Over het algemeen vind je hier leden die een iets hogere leeftijd hebben en toe zijn aan een leuke nieuwe liefdesrelaties, die echt onderbouwd is. De leden zijn over het algemeen wat volwassener en serieuzer ingesteld, waardoor het zeker mogelijk wordt om op een vertrouwde en aangename manier op zoek te gaan naar die ene speciale persoon. Je kunt al goed uit de voeten met een gratis lidmaatschap en zo kennis maken met wat de datingsite te bieden heeft.

Gratis aanmelden voor lidmaatschap bij Parship

Op de datingsite Parship kun je je heel gemakkelijk aanmelden voor een gratis lidmaatschap. Zelfs het aanmelden is geheel gratis, hier zullen dan ook geen kosten voor worden gerekend. Dit doe je door op de website je e-mailadres in te vullen en een wachtwoord aan te maken. Het is bovendien mogelijk om via Facebook aan te melden met de inloggegevens die daarvoor gelden. Je krijgt vervolgens direct toegang tot de beveiligde omgeving en kunt een eigen profiel gaan aanmaken. Door hier veel over jezelf te delen, krijgen andere leden gelijk een goede indruk van wie je bent en met wie ze te maken hebben.

gratis aanmelden parship

Door het plaatsen van leuke en aantrekkelijke foto’s versterk je dit effect nog eens extra en zul je kunnen rekenen op directe aandacht van andere leden. Zo kan het daten gelijk van start gaan. Ook kun je via de zoekfunctie zelf op zoek naar profielen die eenzelfde interesse verwoorden en een potentiële match kunnen opleveren. Het is bovendien een leuke manier om je deel van de online gemeenschap te voelen.

Persoonlijkheidstest

Een unicum van de datingsite Parship is dat ze gebruikmaken van een persoonlijkheidstest. Elk nieuw lid kan gebruik maken van deze test om een ideale match te kunnen vinden. Voor leden met een gratis lidmaatschap is de test wel minder uitgebreid, echter kan hierdoor nog steeds een duidelijkere match gevonden worden. Het is voor gratis leden meer een korte evaluatie. Leden met betaalde abonnementen ontvangen een uitgebreider rapport.

Maak kennis met de beste matches via Parship’s partnervoorstellen

Toch zal aan de hand van de persoonlijkheidstest worden gekeken welke profielen van andere leden overeenkomen en de verwachting om een match te vinden wordt zo wel versterkt. Het is een leuke, innovatieve manier om via de datingsite op zoek te gaan naar een leuke partner. Je ontvangt partnervoorstellen, waardoor je kunt zien welke leden het meest overeenkomen met jouw persoonlijkheidsschets of profiel. Dit maakt het zoeken naar een geschikte kandidaat voor een date een stuk gemakkelijker en de kans op het vinden van een waardevolle relatie een stuk waarschijnlijker.

Berichten ontvangen of versturen

Zodra je enkele profielen bent tegengekomen die je aanspreken, zul je ongetwijfeld ook willen kunnen reageren op berichten die je ontvangt of je interesse kenbaar willen maken. Dit is bij een gratis lidmaatschap wat lastiger dan met een betaald lidmaatschap. Je kunt wel gratis voorgeschreven berichten sturen, om zo in ieder geval kenbaar te maken aan iemand dat je die persoon leuk vindt. Het is zeker mogelijk om berichten te lezen die je van andere leden ontvangt. Een eigen bericht terugsturen, waaruit je eigen persoonlijkheid klinkt, is dan niet direct mogelijk. Zelfs niet wanneer de persoon wel een betaald abonnement heeft. Hiervoor zul je toch zelf voor een betaald abonnement moeten kiezen.

Je kunt bij andere leden wel kenbaar maken dat hun profiel je aanspreekt, door een ‘ijsbreker’ te sturen of een ‘glimlach’. Het kan gebeuren dat hier al gelijk een reactie op terugkomt, waarbij contactgegevens worden uitgewisseld en je met elkaar kunt afspreken.

gratis profiel aanmaken

Vrijblijvend abonnement

Het voordeel van een gratis abonnement bij datingsite Parship is dat je niet verplicht wordt om later een betaald abonnement af te nemen. Je kunt zo lang als je wilt gebruik maken van het gratis lidmaatschap en overstappen wanneer je hier zelf behoefte aan hebt. Je kunt zo op een aantrekkelijke manier kennismaken met alles wat de datingsite te bieden heeft en op je gemak vertrouwd raken met het inzien van de profielen. Een eerste drempel is zo vaak al gauw overwonnen.

Overzicht functionaliteiten gratis lidmaatschap

 • Gratis persoonlijkheidstest
 • Partner voorstellen
 • Profielen andere leden bekijken
 • “ijsbrekers” versturen
 • “glimlachen” versturen
 • Andere leden berichten versturen

Kortingen en kortingscodes Parship

Wil je Parship graag gratis uitproberen? Regelmatig ontvangen wij exclusieve Parship kortingscodes waarmee je tegen een gereduceerd tarief een lidmaatschap kunt afsluiten. Ook was er in het verleden de mogelijkheid om 3 dagen gratis te daten bij Parship. Je krijgt dan geheel kosteloos toegang tot de gehele website van Parship. Kijk op onze website voor de meest actuele en exclusieve kortingscodes!

Wat zijn de plus- en minpunten van Parship?

 • Eén van de grootste en bekendste datingsites
 • Grote database met leden
 • Geschikt voor het vinden van een serieuze relatie
 • Matching aan de hand van een uitgebreide persoonlijkheidstest
 • Weinig mogelijkheden met een gratis lidmaatschap
 • Niet de goedkoopste datingsite
 • 4.8

  Populariteit

  Parship is de grootste datingsite van Europa. Deze datingsite is van origine Duits. In Nederland behoort In Nederland behoort Parship tot de top 5 populairste datingsites. Wij schatten het aantal leden rond de 80.000. Parship is actief in de media, daardoor stijgt de populariteit nog steeds. Wij hebben geen informatie kunnen vinden met betrekking tot de verhouding man en vrouw. Let wel op dat deze datingsite ook actief is in het buitenland dus niet alle leden zijn Nederlands. Overigens kan je dat ook als positief zien als je zelf ook een beetje avontuurlijk bent ingesteld!

 • 4.5

  Gebruikersgemak

  Layout – Parship heeft een herkenbare eigen stijl. Afbeeldingen en teksten zijn groot en duidelijk. Het design sluit goed aan bij de hedendaagse moderne vormgeving en is daarom zeer prettig.
  Duidelijkheid – De website is duidelijk. Navigeren door deze datingsite is eenvoudig. De gebruiker weet direct waar hij moet klikken of welke invul velden hij of zij moet gebruiken.

 • 4.5

  Functionaliteiten

  De hoeveelheid functionaliteiten zijn goed. Leden van Parship kunnen gebruik maken van de volgende functionaliteiten:

  Persoonlijkheidstest, Chatten, Flirten met andere leden, Berichten sturen, glimlach, Foto’s, Profielpagina, Profielen bekijken, Uitgebreid zoeken, ijsbreker en een Helpdesk

  Met Functionaliteiten zoals de ijsbreker en een glimlach kun je eenvoudig een eerste stap zetten naar een nieuw contact.

 • 4.5

  Klantenservice

  De klantenservice van Parship kun je bereiken door gebruik te maken van het contactformulier, via briefpost of door hun direct te mailen. Het Nederlandse emailadres is support@parship.nl . Ervaring leert dat Parship redelijk snel is met het afhandelen van vragen en klachten afhankelijk van het gebruikte medium. (Schriftelijke correspondentie duurt langer).

  Parship Postadres: PARSHIP GmbH, – Klantenservice Nederland – Speersort 10, D-20095 Hamburg

 • 3.7

  Kosten

  De prijs kwaliteit verhouding is goed. Parship geldt zeker niet als de goedkoopste datingsite, maar doordat parship een van de grootste en populairste datingsite is heeft het een groot aantal leden en dus een prima kans tot een succesvolle date. Aanmelden is gratis en geeft je een goed beeld van hoe de datingsite werkt. Aanmelden verplicht je tot niks.

 • 4.4 Uitstekend

  Totaalscore

  Parship is een uitstekende datingsite voor hoogopgeleiden. De prijs van een abonnement is in verhouding tot andere datingsites iets hoger. Hiervoor krijg je echter wel een goede datingsite terug. Betalende leden zijn op een serieuze wijze op zoek naar een leuke date of relatie. Deze datingsite is een aanrader voor hoger opgeleiden die op zoek zijn naar een serieuze relatie.

Veel gestelde vragen:

Hoe werkt Parship?

Deze datingsite werkt op unieke wijze en geeft daarom naar eigen zeggen een kwaliteitsgarantie voor succesvol online daten. Met de gratis persoonlijkheidstest krijg je beter inzicht in jouw ideale date. Door het beantwoorden van dertig vragen wordt je voorgeteld aan mogelijke partners die goed bij je kunnen passen.

Hoe groot is de kans op succes?

38% van de premium leden geeft aan een partner te hebben gevonden via deze datingsite. Deze cijfers komen uit een ledenonderzoek dat Parship zelf heeft verricht.

Hoeveel leden heeft Parship?

Er zijn geen officiële cijfers bekend van het aantal leden van Parship. Schattingen lopen tussen de 50.000 en 150.000 leden in Nederland. Parship is actief in 14 landen en heeft een Nederlandse variant sinds 2003.

 • De man/vrouw verhouding op deze datingsite is respectievelijk: 48 % / 52%.
 • 76% van de leden is ouder dan 30 jaar

Wat is de opzegtermijn van een lidmaatschap?

De opzegging van een lidmaatschap is mogelijk met inachtneming van een opzegtermijn van vier weken en zal van kracht worden aan het einde van de oorspronkelijk afgesproken looptijd. Een verlengd lidmaatschap is op elke dag van de maand met inachtneming van één maand opzegtermijn opzegbaar.

Welke kortingen zijn er voor Parship?

Wij ontvangen regelmatig kortingen van deze datingsite. Kijk op onze website voor de meest actuele Parship kortingcodes & acties.

Hoe kan ik inloggen bij Parship?

Om in te loggen heb je een account nodig. Heb je al een account? Dan vind je aan de bovenzijde van de website de invoervelden: “Email” en “wachtwoord”. Vul deze in en klik op de roden button met de tekst: “inloggen”.

Hoe kom ik in contact met de Parship klantenservice?

De klantenservice is via verschillende mogelijkheden te contacteren:

 • e-Mail: klantenservice@parship.nl
 • Telefoon: +31 20 4990167 (maandag t/m vrijdag van 10:00 uur tot 13:00 uur)
 • Adres Nederland: PE Digital NL/BE, Barbara Strozzilaan 201, 1083 HN Amsterdam
 • Hoofdkantoor: PARSHIP GmBH Klantenservice Nederland Speersort 10 D-20095 Hamburg Duitsland

 

Hoe kan ik Parship opzeggen?

Kijk op onze “Parship opzeggen” pagina voor meer informatie over het verwijderen van een account.

Laats bijgewerkt: 23 februari 2023

443 reacties op “Parship review: dé datingsite voor serieuze singles?”

 1. Avatar for Petra S Petra S schreef:

  Ik ben ook lid geworden en heb gebruik gemaakt van de 14 dagen herroepingsrecht. Ze zijn heel slim en rekenen dan nog € 129 euro voor het persoonlijkheidsprofiel die op iedereen toe te passen is.
  Ik heb bezwaar gemaakt en toen hoefde ik nog “maar” € 69 te betalen.

  PAS DUS GOED OP ALS JE BINNEN 14 DAGEN OP WILT ZEGGEN, DAN NOG BEN JE ERG VEEL GELD KWIJT VOOR NIKS.

  ook het aanbod van kandidaten is inderdaad niet goed. Desperate, oude, niet te matchen mannen.

  net als Patricia, zeg ik dus ook NIET DOEN!!!

 2. Avatar for PB PB schreef:

  Beste ParshipMaffia,
  Mijn teleurstelling was groot toen ik ontdekte dat ik lid was geworden van een site waar een groot deel van de accounts niet reageren. Achteraf gezien begrijp ik waarom, bij opzeggen laten jullie de accounts staan zoals jullie zelf schrijven. Je moet zelf alles leeghalen anders blijft het staan, daar krijg je een Ghost-ship van, géén Par-ship!
  Uiteindelijk heb ik meer dan een half jaar op de blaren gezeten en netje betaald voor een waardeloos product. Helaas was jullie oplichting nog niet genoeg, verlenging zonder waarschuwing voor het duurste lidmaatschap. Zomaar 79,90 euro per maand van mijn rekening plunderen is niet netjes. De tekst “voor uw gemak hebben wij uw lidmaatschap verlengd” is nogal belachelijk bij een account die bijna de gehele periode niet één keer op jullie site is geweest, behalve in het begin om te constateren dat ik een kat in de zak had gekocht. Een hele oude kat gezien de gemiddelde leeftijd van jullie accounts of de dode accounts die niet meer actief zijn. Nou hebben jullie je achterbakse trucjes goed juridisch ingekleed en moet iemand nogal zijn best doen om van jullie agressieve bloedhonden van call2collect.nl af te komen. Ik heb besloten om recensies te blijven schrijven totdat jullie mijn geld terugstorten.

  Vr Gr PB 1601048

 3. Avatar for Peter B Peter B schreef:

  Parship is een waardeloos gebeuren, slechte site met vooral oude mensen. Veel accounts zijn niet actief!
  Ze verlengen ongevraagd je abonnement en plunderen je rekening. Agressieve oplichtersbende! Niet doen!!!
  PB

 4. Avatar for Paul B Paul B schreef:

  Dat Parship nog mag bestaan? Ik las dat ze met 150 medewerkers de website onderhouden. Laat me niet lachen, weinig actieve leden en allemaal nep en niet actieve accounts. Bij opzeggen schrijven ze dat je zelf alles moet verwijderen, de praktijk:
  – na een paar weken kom je erachter dat het een waardeloze site is
  – je kijkt op internet en leest van anderen dat ondanks dat je niet tevreden bent je geld kwijt bent
  – je probeert op te zeggen maar kunt nergens vinden hoe dat moet gebeuren op de site zelf (ook niet bij de meest voorkomende vragen. Gek?)
  – je legt je erbij neer dat je je geld kwijt bent en kijkt nooit meer op de website
  – na een half jaar ben je deze ellende vergeten maar bent ook vergeten dat je had moeten opzeggen. Fout!!! Ze plunderen met 80,- euro per maand je rekening met de achterbakse tekst “voor uw gemak hebben wij uw abonnement verlengd” terwijl ze zien dat je al meer dan een half jaar niet gekeken hebt op de website.
  – om hun oplichting juridisch glad te laten verlopen loopt er een agressieve incasso buro “callt2collect.nl” achteraan om de oplichting compleet te maken.
  Kortom, een Duitse boevenbende waar 150 man hun best doen om de hoogste te blijven in ranking qua zogenaamde kwaliteit. Je begrijpt natuurlijk dat ook die ranking een grote nep gebeuren is. Pas dus op met deze oplichters

 5. Avatar for Petra Bukt Petra Bukt schreef:

  Pharship zou Ghostship moeten heten. Nep, en agressief! Pas op, na contractduur verlengen ze automatisch met wel 80,- per maand. “Voor uw gemak verlengen we uw account” en plunderen we uw rekening en zijn daarnaast juridisch achterbaks en hebben ook een agressieve incasso klaarstaan om zoveel mogelijk te stelen.
  Dat dit mag in Nederland? O ja, een Duitse BV geeft al genoeg aan. Oplichters!! Ik heb ze beloofd om elke dag de waarheid over deze oplichters te schrijven totdat ze mijn geld terugstorten! Ook wij hebben als consument juridisch macht en kunnen met elkaar deze boevenbende laten ploffen. Oproep voor leden, waarschuw elkaar om meteen op te zeggen en duidelijk te maken dat het oplichters zijn! Als je niet opzegt plunderen ze je rekening automatisch met een veel hoger bedrag! Ze kunnen er niks aan doen als er in hun website een beweging ontstaat om hun trucjes bloot te leggen.
  Nepaccounts, moeilijk te vinden hoe je kunt opzeggen, na contractduur plunderen ze je rekening, juridisch uitgekookt en agressieve incasso.
  Stop deze boevenbende.
  PB

 6. Avatar for Patricia B. Patricia B. schreef:

  Maffia, niet doen. Allemaal nep en daarna agressieve juridische incasso achter je aan. Alles slim doordacht om je een poot uit te draaien, nooit doen. Je kunt nog beter het geld op straat gooien dan weet je dat deze oplichters in ieder geval niet een nog grotere villa kopen. Niet doen!!!!! CalltoCollect.nl zijn de agressieve bloedhanden van deze Duitse boevengilde!

 7. Avatar for P. Bevers P. Bevers schreef:

  Pharship is een zinkend schip. Oplichters met een fake site. Groot deel van de “leden” zijn mensen die niet meer actief zijn. Je krijgt bij uitschrijving notabene een mail dat je zelf de hele account moet verwijderen, anders blijft hij bestaan.
  Uitschrijven erg moeilijk omdat het nergens te vinden is hoe. Als je lid wordt kom je heel snel erachter dat niks is, dan lees je alle ellende als je je geld terug wilt en zing je de rit maar uit. Als je dan een half jaar niet gekeken hebt blijken ze ineens je rekening te plunderen, alles juridisch achterbaks geregeld. Het feit dat het een Duitse BV is kenmerkend voor rookgordijnen voor smerige oplichters

 8. Avatar for van der slycken veerle van der slycken veerle schreef:

  ik vindt jullie echt oneerlijk,kan daar niet bij,zo een mens om te tuin leiden met jullie belofte,heb gewoon voor ff me lid laten maken,jullie pikken geld van eerlijke mensen

 9. Avatar for annette annette schreef:

  Deze site parship heeft een nieuwe naam gekregen.ik weet dondersgoed welk site hier achter zit.ik weet het en hun ook

 10. Avatar for lindi lindi schreef:

  Ik ben zeer ontevreden over de klantenservice. Let op een contract wordt automatisch verlengd! En het beeindigen wordt niet makkelijk gemaakt. Middels mail naar de klantenservice heb ik het opgezegd, maar dit blijkt niet te kunnen. Terwijl mijn vragen via dit correspondentieadres over het aangaan van een jaar parship netjes werden beantwoord. Bij het aangaan van het contract werd me te telefonisch verzekerd dat het om een lidmaatschap van een jaar gaat. Op mijn opzegging via mail kreeg ik geen reactie. al met al kost me dat inmiddels ipv 1422 euro in plaats van 1 jaar 948 euro! En nu nog afwachten of mijn opzegging daadwerkelijk wordt doorgevoerd. Want op de site wensen ze een handgeschreven brief per post of fax te ontvangen…

  en mocht je nu het telefoonnummer van Parship zoeken, deze is +31 (0)20 2402520

 11. Avatar for 'Karin schreef:

  Ben het eens met Michael en vele anderen.
  Onvoldoende waar voor je geld. Uitkomsten persoonlijkheidstest en computergestuurde matching dubieus.
  Er wordt op de website van Parship veel aandacht besteed aan uitleg over de website, de do’s and don’ts rond dating, je profiel, de eerste afspraak enzovoort. Maar misschien moet Parship eerst eens starten met een lesje on line dating etiquette. Hoe ga je beleefd en hoffelijk om met mensen die je een aardig, vriendelijk en normaal verzoek sturen? Gewoon iets terugsturen natuurlijk. En als het je type niet is, stuur je een berichtje terug dat je afziet van verder contact. Héél normaal en ook heel fijn voor al die personen die hun best doen en graag een serieus antwoord krijgen!

 12. Avatar for NasssA NasssA schreef:

  Zeer goed bevallen. Mocht ik ooit weer vrijgezel worden dan kom ik zeker terug, maar laten we daar niet op hopen.

 13. Avatar for aa aa schreef:

  Walgelijk bedrijf. Zoals hierboven ook omschreven zijn het in de basis oplichters. Veel gedate, daar niet van. Maar site is rommelig, onhandig, mensen zijn tegenwoordig verre van ‘hoogopgeleid’, de app is traag en stroperig, en ik kan nog veel meer vertellen maar het advies is simpel: DOE HET NIET. Kortom zeker NIET het geld waard. En pas vooral op voordat je ook maar IETS aangaat met deze boeven dat je vooraf helder en schriftelijk aangeef dat je NIET WIL VERLENGEN!!! Anders wordt er stilzwijgend verlengd zonder enige bericht of waarschuwing en krijg je ineens rekeningen van bijna €80/maand.

 14. Avatar for moi moi schreef:

  Parship is nep werkt niet zoals beloofd.

  De matching gaat volledig automatisch.
  Wil niet zeggen dat je geen contact kan leggen met andere leden dat gaat allemaal goed. Hoewel ik zelf er als premium niets heb gevonden maar dat ligt toch echt bij mijzelf denk ik dan maar. Ben gewoonweg niet in trek. Waar ik moeite mee heb is het volgende. Er worden events beloofd. Die zijn er niet daar heb ik ze op aangesproken. Buiten de mededeling dat dit inderdaad klopt en de desbetreffende afdeling zou worden aangesproken is er na een halfjaar nog steeds geen event.

  Niet alleen de event gaat mis.
  Heb al mijn gegevens verwijderd en in mijn profiel kritiek gezet. Ook dat er 99 kinderen bij mij wonen en ik een azijnzeiker ben. Of te wel onzin. De foto en tekstvelden zouden allemaal met de hand gecontroleerd worden. Verrast mij dan ook dat ik een mail krijg dat alles is goedgekeurd. Merwaardig en geeft voor mij aan dat er vooral itc werkers in dienst zijn welke de dienst onderhouden niet meer dan dat.

 15. Avatar for Piet Piet schreef:

  TIP om deze dure site minder te hoeven betalen: wachten na je gratis inschrijving.
  Parship is behoorlijk duur en je weet vooraf nauwelijks wat je kan verwachten. T gratis
  proberen is echt te minimaal.
  Gedurende je eerst 3 weken gratis aanmelding, krijg je minstens 3 mail met korting aanbiedingen.
  met de recentste, in mijn geval, alles 50% korting. Dat scheelt enorm.
  Dus kijk naar je portemonnee, en wacht die kortingen eerst rustig af. ook al wordt je lekker gemaakt met
  contakten die interesse in je hebben. Dat houdt trouwens na 2 weken ook op… dan moet je zelf gaan zoeken… Succes met de bespaarde centen kan je je op enkele andere sites ook nog aanmelden.. nog meer kans

 16. Avatar for anoniem anoniem schreef:

  Helemaal mee eens!!!!!

 17. Avatar for lol lol schreef:

  Lol, Ook niet echt handig om jezelf voor iemand uit te geven.

 18. Avatar for an25 an25 schreef:

  Echt super slecht en een hoop fake profielen! Je krijgt 1x een berichtje en verder nooit meer. Geldklopperij, niet aan beginnen!

 19. Avatar for Maryam Maryam schreef:

  Al die 7 maanden dat ik lid was van Parship ben ik zeer ontevreden geweest:slapende of neppe profielen. Mannen die na inschrijving nooit meer online komen. Jouw bericht nooit openen. Zeer slecht “aanbod” van andere geslacht:bijna de helft van de mannen die door de site aan jou als “match” voorschotelt worden zijn “gescheiden levend”. Dat heet in de volksmond gewoon een “bezette man” die naast zijn vrouw/vaste vriendin makkelijke sex-contacten zoekt. Dat Parship deze mannen toelaat. Geen kwalitiet, geen hart, geen ziel.

  Maar ach, zolang Parship maar kan verdienen aan oprechte, liefde zoekende mensen. De hoge heren zitten in Duitsland en zijn inmiddels superrijk. We weten allemaal door wat voor praktijken.

  Het is dan ook ongelooflijk dat Nederland dit soort sites toelaat. Het is je reinste oplichterij. Een of andere computer maakt een vaag “werenschappelijk” rapport over je. En je gaat zelf contacten aan, tenminste áls er fatsoenlijke mannen zijn met wie je leuk contact kunt hebben. De site doet verder helemaal niets voor je. Maar als je door hun slechte serviceverlening en slecht aanbod je contact wilt beeindigen, dan is het:”ja maar we faciliteren het alleen, wat er verder tussen de klanten gebeurt is niet aan ons”. Zelfs als je door HUN mannelijke klanten onbeschoft wordt behandelt, zonder reden geblokeerd wordt, óf juist met reden als je zegt van geen Nederlandse afkomst bent. Je wordt op HUN site gediscrimineerd waar je bij staat, en ze wassen hun handen in onschuld. Ze spreken die engerds niet aan, laat staan ze te sanctioneren, maar gaan badinerend jou aanspreken met dat “u die mannen toch niet moet willen”. Bah, en nog eens bah!

  Mensen die overwegen om hier lid van te worden:NIET DOEN! Het gaat je heel veel frustratie en vedriet kosten en geloof me, het zal je geen liefdevolle partner opleveren. Ga liever lid worden van een paar activieten sites (op internet zijn ze te vinden), ga met die mensen leuke doen. Leg écht contact. Zoek gelijkgestemden op. Maar NIET DIT, NIET DE PARSHIP!!

  Parship:Als geld jullie enige drijfveer is en het jullie geen biet kan schelen dat jullie met de harten en gevoelens van échte mensen spelen, dan zijn jullie niets meer dan een stel waardeloze kapitalisten bij elkaar! En zoals bij alles:de boemerang komt altijd bij jezelf terug en slaat je heel hard. Want wie harten breekt Parship, kan zelf niet gelukkig worden. Elke Nederlandse manager/werknemer die voor dit waardeloos bedrijf werkt, moet zichzelf in de ogen kijken en zich afvragen of die langer onderdeel wilt zijn/vlijven van zo’n bende. Wens jullie sterkte met jullie geweten. Áls jullie die hebben natuurlijk.

 20. Avatar for Leentje Leentje schreef:

  Parship is geen bemiddelingsbureau. Je moet er zelf ook flink wat energie in steken. Je zegt amper een woord gewisseld; ik vraag mij dan af of parship daarvoor verantwoordelijk is. Of je moet liever tegen een robot willen praten. anyway, als je denkt dat de dienst onvolledig heeft gewerkt. probeer te recupereren. Hoor graag hoe parship daar tegen over staat.

 21. Avatar for mieken mieken schreef:

  PURE AFZETTERIJ is het, ik ben € 269 kwijt voor 1 foto van 10 personen en amper ‘n woord gewisseld.
  Hoe kunnen we deze malafide praktijken stoppen en vooral, ons geld recupereren ?

 22. Avatar for wim wim schreef:

  Dus de mensen die wel een positieve ervaring hebben met Parship mogen dat hier niet delen of zoiets? Als ik uw eerdere verhaal lees hebt u zich voor een ander persoon uitgegeven. Dat u daardoor niet door de keuring komt lijkt mij juist een positief punt.

 23. Avatar for Fast Fast schreef:

  Weet je wat mensen moeten doen als ze niet blij zijn met Parship? een persoonlijk rapport bestellen van 129 euro die Parship je door de strot duwt! Ik vind het een beetje rare suggestie van u. U heeft waarschijnlijk één of meerdere leuke mensen leren kennen, waardoor u een euforisch gevoel heeft over Parship. Maar bedenk je even dat je deze mensen op elke andere datingsite was tegen gekomen, lees mijn verhaal maar eens…. ik heb niet 1 profiel gezien maar men wil toch geld zien! Het zijn oplichters! en ja, als je dan geluk hebt en een leuke partner vindt, dan merk je er niks van natuurlijk.

  Alles is opgezet om mensen geld afhandig te maken. ze maken gebruik van onduidelijke in heel licht grijs getypte zinnetjes en onduidelijke regels verstopt in ellenlange “algemene voorwaarden”

  Is het niet raar te noemen dat ze via elke betaling automatische incasso hanteren?

  Is het niet raar te noemen, dat je alleen een JAAR abonnement kunt afsluiten, wat dus een jaar lang automatisch geld afschrijft in de hoop da t het slachtoffer went aan deze afschrijving.. Elke maand wordt er een bedrag afgeschreven € 21,95, Maar dan komt het…. als je niet op tijd afzegt wordt als dank dat je al een jaar lid bent het abonnement ineens zonder waarschuwing verhoogt naar € 79,90 per Maand!!! (Dit staat in kleine lettertjes in heel licht grijs weer gegeven in het bestel proces) In mijn ogen heel duidelijk vooropgezet om mensen te misleiden!

  Is het niet raar te noemen dan je ONGEVRAAGD een “gratis rapport” ontvangt waar je NIET om gevraagd hebt? maar die vervolgens via slinkse wijze toch in rekening gebracht wordt als je gebruikt maakt van de 14 dagen niet goed geld terug garantie (herroepingsrecht) Ook dit is een wazige regel ergens in de algemene voorwaarden die een normaal mens niet opvalt… In mijn ogen heel duidelijk vooropgezet om mensen te misleiden!

  Dit soort praktijken beschadigen de hele markt, en dit heeft NIKS met mensen te maken die gefrustreerd zijn in de liefde! Meer gefrustreerd omdat ze opgelicht worden!!

 24. Avatar for Fast Fast schreef:

  Parship is een oplichtersbede!!! trap hier beslist niet in!! Na wat onderzoek vooraf ben ik met Parship gaan mailen, waarin ik vraag of er verborgen kosten aan een lidmaatschap zaten, dit is niet het geval wordt mij verzekerd, nogmaals vraag ik een bevestiging of ik alle functies gebruiken kan voor de 21,95 per maand een jaar lang. Ja dit was het geval. Maar LETOP!! Na het verlopen van het jaar, geld ineens de volgende regel “wordt het na afloop van de oorspronkelijke duur omgezet in een overeenkomst voor onbepaalde tijd voor € 79,90 / maand” !!! Na een mail hierover is het automatisch verlegen uitgeschakeld werd mij verteld in de mail wisseling.

  Even door lezen en wat blijkt, ik kan zelfs 14 dagen mijn abonnement herroepen als ik dat wil. Mooi dus eigenlijk geen enkel risico zou je denken…. Dus ik sluit mijn lidmaatschap af, vrijwel direct na het betalen wordt mijn account geblokkeerd!! Dus ik mail met de vraag waarom dit gedaan is… nou meneer, u heeft in eerdere mailwisseling een andere naam gebruikt (waarschijnlijk mijn echte naam) Om die rede hebben wij het account geblokkeerd tot dat je ons je echte gegevens geeft, met bijgevoegd documenten waarmee u bewijst dat deze gegevens kloppen. Omdat ik deze gegevens niet geven wil aan een partij als Parship, besluit ik een beroep te doen op het herroepingsrecht. Dit geef ik netjes aan en ga ervanuit dat het geld terug gestort werd. (Ik had betaald via Paypal (gelukkig wel!)) Komt er een mail binnen van Paypal, er is € 42,55 afgeschreven! Wat blijkt?

  Als je gratis lid wordt vul je een aantal vragen in, de computer maakt hiervan een persoonlijk rapport, zonder enig interesse te hebben in een of ander rapport over mij zelf vul ik de vragen in, aannemend dat dit opgenomen wordt in je profiel. Nu blijkt dus dat als GRATIS lid je dit rapport kun kopen bij Parship. Kosten : € 129,-. Ik kan mij niet voorstellen dat er iemand die geen 21,95 wil betalen wel even 129 euro overmaakt voor een PDFje uitgespuugd door de computer, maar goed. Maar wat blijkt? GE-WEL-DIG! Als je betaald lid wordt krijg je dit PDFje helemaal gratis! Ook vraag je er niet om, en zit ik niet te wachten op een PDFje waar in een door de computer gegenereerd rapport over mij zelf beschreven staat…. Je krijgt het rapport, of je wil of niet! Wat maakt dat nu uit zou je denken…. Ja dat denk je, TOT je gebruik maakt van het herroepingsrecht. Dan claimt men, op bassis van het herroepingsrecht heeft u recht op teruggave van het al betaalde lidmaatschap van € 21,95, maar gezien je een rapport van € 129 helemaal gratis ontvangen heb en dit een onomkeerbaar medium is (je kunt het niet terug geven) zult je die moeten betalen ivm waardecompensatie, maar Parship is zo aardig om dit bedrag maar voor de helft in rekening te brengen dus dan praten we over een bedrag van 64,50. En vervolgens wordt dit bedrag minus het reeds betaalde bedrag afgeschreven van je Paypal omdat je ook nog eens een autorisatie afgeeft tijdens het afsluiten van het abonnement.

  Conclusie: 2 dagen lid van Parship, geen profiel kunnen lezen maar wel 64,50 armer

  Gelukkig heb ik met behulp van Paypal een claim kunnen maken zodat ik mijn geld terug kreeg, waarop Parship mij een herinnering stuurt dat ik toch echt moet betalen. Ongelooflijk! Wat een doordacht misselijkmakende oplichtersbende is dit bedrijf…. Ik zou zeggen…. LETOP een gewaarschuwd man/vrouw telt voor twee!

 25. Avatar for Jet Jet schreef:

  Hoi John, Kun je terugzien onder welke voorwaarden je dit lidmaatschap hebt afgesloten? Lijkt me namelijk normaal gesproken geen probleem om dit bedrag terug te krijgen. Heb namelijk zelf ook het bedrag terug gekregen, omdat ik niet geheel tevreden was.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---