datingsite parship

Home » Parship – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites

Laatst bijgewerkt op oktober 2nd, 2018 | door Welke online datingsite?

219

Parship – Kosten, Review en Ervaringen

 

Bij Parship maak je de grootste kans om de liefde van je leven te vinden. Parship is al vele jaren ons favoriete dating platform. De eerste plaats heeft het te danken aan onder andere het zeer uitgebreide matching systeem, maar ook vele andere functionaliteiten maken dit tot de beste datingsite van dit moment. Parship biedt singles in dertien verschillende landen een unieke match-methode met een persoonlijkheids-toets. Wil jij Parship ook eens uitproberen? Meld je dan aan bij deze datingsite en begin nu met online dating en maak gratis je profielpagina aan.

Waarom daten bij Parship?

Op het internet zijn hedendaags zeer veel datingsites te vinden. Waarom zou je dan kiezen Parship? Het grote verschil met gratis datingsites dat daar veel meer mensen niet op een serieuze manier een date zoeken. Ook zul je hier niet een duidelijke scheiding zien in opleidingsniveau. Bij deze datingsite was de doelgroep altijd hogeropgeleiden met een leeftijd vanaf dertig jaar. Maar inmiddels richt Parship.nl zich ook op singles in het algemeen. Iedereen is dus tegenwoordig welkom om zich gratis in te schrijven bij deze datingsite.

Wie naar de televisie kijkt of radio luistert zou het vast niet zijn ontgaan; Parship timmert hard aan de weg om de grootste datingsite te worden. Door deze grote mediacampagnes is Parship het laatste jaar enorm gegroeid. Vroeger richtte deze datingsite zich voornamelijk op hoger opgeleiden. Inmiddels zijn ze overgestapt naar een datingsite die voor iedereen geschikt is. Parship richt zich niet enkel op singles in Nederland en België, maar is actief in bijna heel Europa.

Keurmerk veilig daten

Datingsite Parship.nl is aangesloten bij het “Keurmerk veilig daten”. Samen met enkele andere grote en bekende datingsites is dit keurmerk opgezet. Het keurmerk moet er voor zorgen dat iedereen op een veilige en betrouwbare manier kan online daten. Wil je graag meer lezen over dit keurmerk kijk dan eens op deze pagina. Hiernaast is Parship ook nog aangesloten bij thuiswinkel.org en is de website beveiligd met een SSL-certificiaat. Qua betrouwbaarheid scoort Parship dus erg goed en de kans op een succesvolle relatie is ook nog eens zeer aanwezig!

 

Online daten bij Parship is niet alleen maar toegang krijgen tot een lijst met potentiële partners. Deze dating site heeft een manier ontwikkeld om jou te matchen met mensen die bijvoorbeeld overeenkomende interesses hebben. Het gevolg hiervan is dat het aantal geslaagde matches veel hoger ligt dan andere datingsites.

Relatietips

Datingsite Parship wil je graag helpen. Dit doen ze door je verschillende tips te geven over online dating. Wekelijks verschijnen er nieuwe items op hun datingblog. Dit kan je goed op weg helpen om de ware liefde te vinden. Ook wanneer je denkt al alles over de liefde te weten geven deze tips je leuke nieuwe inzichten.

Bij Parship vindt naar eigen zeggen één op de drie leden een relatie of langdurig contact. Mede door dit hoge percentage is deze datingsite zo populair! Waarbij andere datingsites nog wel eens gebruik willen maken van nepprofielen voor de opvulling hoef je daar bij deze datingsite niet bang voor te zijn!

Het overgrote deel van de leden van Parship is boven de dertig jaar. Deze leden hebben vaak hun leven op orde, maar missen net de laatste dingetje… De liefde. Daardoor zijn de leden van Parship serieus op zoek naar contact met andere leden.

Gratis inschrijven bij Parship.nl

Inschrijven bij Parship is geheel gratis en geeft geen enkele verplichting. Door je gratis aan te melden krijg je al een goed beeld van hoe uitgebreid deze datingsite te werk gaat. Door het beantwoorden van uiteenlopende vragen wordt er een profielschets van jouw gemaakt. Aan de hand hiervan wordt je gematcht aan een andere leuk Parship lid. Bedenk je daarom goed welke antwoorden je hier geeft en neem vooral de tijd! De drempel om iemand aan te spreken is bij Parship veel lager dan bijvoorbeeld in een bar. Bovendien ben je op het internet veelal anoniem. Deze factoren maken dat online daten de meest makkelijke manier is om je nieuwe liefde te vinden. Bovendien weet je zeker dat andere leden ook serieus op zoek zijn naar een relatie!

parship-kosten-screenshot2

Video Tutorial – Een profiel aanmaken bij Parship

Vind je het lastig om je in te schrijven bij Parship en heb je geen idee hoe dit moet? Geen probleem! Wij maakten een video tutorial waarin uitgelegd wordt hoe dit in zijn werk gaat. In onderstaande video leggen we je stapsgewijs uit hoe je eenvoudig een profiel kunt aanmaken bij Parship.

Wanneer je een profiel aanmaakt bij parship worden je als eerste een aantal vragen voorgelegd. Deze antwoorden zullen worden gebruikt voor jouw datingprofiel. Bedenk goed welke antwoorden je geeft, omdat deze iets zeggen over jouw persoonlijkheid. Hierna vul je alle standaard velden in zoals je naam, leeftijd, opleidingsniveau, beroep en woonplaats. Ook deze gegevens hebben invloed op partnervoorstellen. Je hebt bij het aanmelden de optie om één foto toe te voegen. Als laatste kun je iets over jezelf vertellen, zoals dingen die je leuk vind en een persoonlijke introductie. Als je dit hebt ingevuld is je profiel klaar en kun je starten met online daten bij Parship!

Parship kosten abonnement

prijs 6 maanden

€44,90 p.m.
€44,90 p.m.
 • Full Membership

prijs 12 maanden

€ 39,90 p.m.
€ 39,90 p.m.
 • Full Membership

prijs 24 maanden

€24,90 p.m.
€24,90 p.m.
 • Full Membership

Gratis

€0,-
€0,-
 • Gratis Membership

Het goedkoopste Parship abonnement kost €24,90 per maand. En heeft een looptijd van 24 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van Parship kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van Parship.nl . Neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

Parship actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen.

Meer over Parship.nl

Parship opzeggen en account verwijderen

Parship Review

Populariteit ★ ★ ★ ★ ★
Parship is de grootste datingsite van Europa. Deze datingsite is van origine Duits. In Nederland behoort In Nederland behoort Parship tot de top 5 populairste datingsites. Wij schatten het aantal leden  rond de 80.000. Parship is actief in de media, daardoor stijgt de populariteit nog steeds. Wij hebben geen informatie kunnen vinden met betrekking tot de verhouding man en vrouw. Let wel op dat deze datingsite ook actief is in het buitenland dus niet alle leden zijn Nederlands. Overigens kan je dat ook als positief zien als je zelf ook een beetje avontuurlijk bent ingesteld!

Gebruikersgemak ★ ★ ★ ★
Layout – Parship heeft een herkenbare eigen stijl. Afbeeldingen en teksten zijn groot en duidelijk. Het design sluit goed aan bij de hedendaagse moderne vormgeving en is daarom zeer prettig.
Duidelijkheid – De website is duidelijk. Navigeren door deze datingsite is eenvoudig. De gebruiker weet direct waar hij moet klikken of welke invul velden hij of zij moet gebruiken.

Functionaliteiten ★ ★ ★ ★
De hoeveelheid functionaliteiten zijn goed. Leden van Parship kunnen gebruik maken van de volgende functionaliteiten:

Persoonlijkheidstest, Chatten, Flirten met andere leden, Berichten sturen, glimlach, Foto’s, Profielpagina, Profielen bekijken, Uitgebreid zoeken, ijsbreker en een Helpdesk

Met Functionaliteiten zoals de ijsbreker en een glimlach kun je eenvoudig een eerste stap zetten naar een nieuw contact.

Klantenservice ★ ★ ★ ★
De klantenservice van Parship kun je bereiken door gebruik te maken van het contactformulier, via  briefpost of door hun direct te mailen. Het Nederlandse emailadres is support@parship.nl . Ervaring leert dat Parship redelijk snel is met het afhandelen van vragen en klachten afhankelijk van het gebruikte medium. (Schriftelijke correspondentie duurt langer).

Parship Postadres: PARSHIP GmbH, – Klantenservice Nederland – Speersort 10, D-20095 Hamburg

Kosten ★ ★ ★ ★
De prijs kwaliteit verhouding  is goed. Parship geldt zeker niet als de goedkoopste datingsite, maar doordat parship een van de grootste en populairste datingsite is heeft het een groot aantal leden en dus een prima kans tot een succesvolle date. Aanmelden is gratis en geeft je een goed beeld van hoe de datingsite werkt. Aanmelden verplicht je tot niks.

Parship Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite Parship. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met Parship? Geef hieronder jouw reactie!

Parship – Kosten, Review en Ervaringen Welke online datingsite?

Parship Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary: Parship is een uitstekende datingsite voor hoogopgeleiden. De prijs van een abonnement is in verhouding tot andere datingsites iets hoger. Hiervoor krijg je echter wel een goede datingsite terug. Betalende leden zijn op een serieuze wijze op zoek naar een leuke date of relatie. Deze datingsite is een aanrader voor hoger opgeleiden die op zoek zijn naar een serieuze relatie.

4.6

Uitstekend!About the Author

Anoniem219 Ervaringen - Parship – Kosten, Review en Ervaringen

 1. George George says:

  Waardeloze kut site en ze smeren je gelijk een eng contract aan zelf als je er maanden niet op heb gezeten blijven ze achter je reet aan zitten en dreigen met incasso bureaus!! Je kan niet even een maandje lid worden en het aankijken nee ze zitten gelijk minimaal een jaar achter je geld aan dat tuig . Mensen trap er niet in het zijn een stel smerige geldwolven . De site zit ook vol nepprofielen en andere bullshit…1 grote kat in een zak aan gehad

 2. Hanneke Hanneke says:

  Wel redelijk wat goede contacten gehad, maar de site had niet veel goede voorstellen. Ik kon een tijd niet inloggen en kreeg daar geen hulp bij. Na twee jaar is mijn contract zonder melden verlengd en ik ontdekte net dat ze zelfs elke maand het halfjaarsbedrag hebben afgeschreven! 😮

  Al met al geen positief beeld van Parship

 3. walterke walterke says:

  grappig, eerste twee reacties positief, de rest negatief. Zijn de eerste twee door Parship zelf gepost? Zelf ooit actief geweest op Parship. Aangeraden om kort abonnement te nemen en je tijd voor te nemen en tijdig op te zeggen, want waar Parship het beste in is is in het afpakken van je centen.

  • gewoon mij mening gewoon mij mening says:

   Hi Walterke, Er staan wel meerdere positieve ervaringen bij, maar de negatieve zijn wel in overtal. Het is hier wel vaker gezegd dat dit voornamelijk komt doordat positieve ervaringen zelden worden achtergelaten. Helaas is dit iets mens eigen. Zelf heb ik zowel positieve als negatieve ervaringen gehad met datingsites. Wanneer ik mij onheus voel bejegend voel dat voel ik ook de drang dit kenbaar te maken. Niet geheel fair dus als je er zo over nadenkt, maar bittere realiteit. Verder denk ik dat je voornamelijk zelf een positieve houding moet hebben om te slagen bij een datingsite en echt alles op alles moet zetten voor een goede afloop. succes met daten! 😉
   :

 4. Anne Anne says:

  Erg dure site en aanbod is erg beperkt voor gays. Je kunt niet zien wie betalend lid is waardoor je ook niet kunt inschatten of iemand de mogelijkheid heeft om op je bericht te reageren.

 5. Tore Tore says:

  Hmm, this is interesting,

  I signed up to parship as a friend of mind recommended it. He is about to move in with a girl he met there. I’m an expat living in NL.

  For my age ‘target’ (30-45, I’m 37, divorced male) it seems to be quite good. I’ve chatted with around 10 women so far, and by the end of tonight Ive met two with concrete plans to meet 1 more. Only other site I’ve had some success with is OkCupid. Tinder seems to be useless, or maybe i just don’t have that “tinder look’ haha.

  But good to read about the tips about renewal and increased price. I did read when signing up that there is only a 30 day “time slot’ to cancel the subscription after one year. That seemed clear when i signed up, so I made a reminder in my gmail calendar to remind me when that 30 day slot starts. There is always fine prints that should be read with these type of sites,

  Very excited about my date tonight. The other data i had with parship didn’t work out romantically but we still have contact. We had quite similar interests and personalities, so we decided to give friendship a go.

  Its the start i didn’t have much luck, but I also wasn’t very good at it. I send out allot of short “hey how are you” messages that went ignored.

  It is a bit pricey, but so far im happy. It may be different when i cancel the subscription after 1 year but we’ll see. But there is definitely allot of active women in the age groups 30-45 there. Younger than 30 is uninteresting for me.

  One tip, it says in the profile last tome someone logged in, so inactive profiles are easy to spot.

 6. Gemma Gemma says:

  Slecht, zowel qua aanbod als qua assistentie vanuit Parship zelf. Mijn profiel scoort 100% qua informatie en er zit gewoon niks bij terwijl ik echt niet zo kieskeurig ben. De 1e twee weken lijkt het nog wel wat, toevalligerwijs net tijdens de bedenkperiode en daarna droogt het snel op.

  Ik kan niet anders dan concluderen dat ze willens en wetens misbruik maken van mensen die gewoon graag een leuke relatie zouden hebben en die in het normale leven vanwege allerlei moverende redenen weinig nieuwe mensen tegenkomen, waaronder ikzelf. Je kunt beter gaan Tinderen en dan hopen op het lot uit de loterij, dan via deze site gaan. De reactie van Parship op een klacht is ook lachwekkend, bijna aanmatigend zelfs. Jammer van het leergeld.

 7. Trix Trix says:

  niet aan beginnen! Gratis inschrijven heeft geen zin omdat je niet kunt reageren op profielen. Betalen en binnen 14 dagen herroepen is ook geen optie omdat ze iedere knipoog of andere melding achteraf ” in rekening” gaan brengen. Ook moet je dan ineens voor de profielschets gaan betalen. Het aanbod, naar mijn ervaring, is lachwekkend. Sommige mannen vroegen om 3 vragen te beantwoorden en bij de juiste antwoorden “mocht je zijn profielfoto zien” !!! wereldvreemde figuren waarbij mij duidelijk werd waarom ze op deze datingsite zitten. Veel leden die niet actief zijn en ik vermoed vergeten profielen die nooit zijn verwijderd. het is dus een Raarship of Ghostship

 8. FS FS says:

  Niet behulpzaam, oplichters die alleen hun zakken willen vullen door contracten ‘gebakken lucht’ door een niet werkende dienst met je af te sluiten. En je er vervolgens keihard aan te houden!

 9. Maria Snijders Maria Snijders says:

  Parship heeft ook stilzwijgend mijn abo verlengd zonder communicatie. 4x 79,90 van mijn rekening afgehaald!!!
  Nu gevraagd voor begrip en zelfs aangeboden voor een compromis van 50/50, maar dit wijzen ze af en bieden alleen 50% van de laatste maand. Dat is maar 1/8 deel van de schade!
  Als Ik zie hoeveel mensen hiervan de slachtoffer zijn betekend gewoon dat parship hun zaken niet op orde hebben of juist dit per opzet doen en juist hiermee hun geld verdienen. Ook is de verlenging 3 x het bedrag van de abonnement!!!!

 10. Patrice Patrice says:

  Net een bijzonder onvriendelijke ‘klantenservice’ medewerker aan de telefoon gehad. Ondanks dat ik al een jaar niet meer ben ingelogd is mijn abonnement stilzwijgend verlengd en wordt er maandelijks bijna 80 euro van mijn rekening afgeschreven. Ik heb geen mail ontvangen dat mijn abonnement afliep. Wat een slecht verhaal en wat een onvriendelijke boevenbende!! Ik heb de niet-zo vriendelijke meneer beloofd dat ik rumoer zou gaan maken, dus bij deze! Wat een oplichters!

 11. Elle Elle says:

  Waardeloze site. Voorgestelde matches slaan nergens op en heel veel ‘leden’ – ook premium- zijn niet actief
  Plus: na een jaarabonnement stilzwijgend verlengen en dan opeens voor een maand lidmaatschap 3x de prijs rekenen: 79,95. Gelegaliseerde diefstal heet dat. Wees wijs als je toch een abonnement afsluit en zeg het direct op tegen de vervaldatum, want Parship hoopt er duidelijk op dat haar leden dat vergeten.

 12. José José says:

  Pas op als je te laat bent met het opzeggen van een premium abonnement: je betaald voor 1 maand €79,90. Totaal uit zijn verband gerukt.

 13. Jacqueline Jacqueline says:

  Vreselijke site….waar je profiel geweigerd word als je eerlijk schrijft!!!
  Ik begrijp niet hoe die zoveel sterren kunnen hebben als ik al deze slechte reviews lees!!!!!!!!!!

 14. Astrid Bijster Astrid Bijster says:

  #parshipslechtstedatingsiteever

  Ervaring rijker, illusie armer…

  Ach dacht ik, gratis lidmaatschap bij Parship, maar om foto’s te kunnen zien en contact te kunnen leggen moet je lid worden…maar goed toch maar uitproberen en als het niet bevalt heb ik binnen 2 weken het recht om dit lidmaatschap te herroepen dus no cure no pain, zou je zeggen…

  Zo gezegd, zo gedaan… ook moest er een persoonlijkheidstest ingevuld worden om de juiste match te kunnen vinden!

  Nou dat klinkt allemaal goed! En nou maar wachten op de partner voorstellen… de eerste was een man van 165 cm, helaas.(ik ben zelf 180 cm dus geen match) De volgende was een man uit het zuiden van Belgie… wat je ver haalt is lekker of zo?? (ik woon in het midden van Nederland) Na dagen wachten toch nog een voorstel van Parship; een flinke man van 174 cm en vader van 7 kinderen!?!? WTF wie match dit aan mijn persoonlijkheidsprofiel???

  Dus je raadt het al, keurig binnen de 2 weken gebruik gemaakt van het herroepingsrecht; nu kijken hoe snel ik mijn geld weer terug heb…

  Nou niet dus; dit was de reactie:

  Graag antwoord ik op uw berichten.

  Het spijt me te horen dat u niet langer gebruik wilt maken van uw premium-lidmaatschap. Ik heb uw herroeping ontvangen en verwerkt.

  In het kader van uw premium-lidmaatschap berekenen wij waardecompensatie voor het PARSHIP persoonlijkheidsrapport dat u heeft ontvangen. Basis-leden kunnen dit rapport bestellen voor € 129. Omdat u vanwege uw premium-lidmaatschap het rapport gratis heeft ontvangen, mogen wij u wettelijk gezien het gehele bedrag alsnog in rekening brengen.

  We willen u hierin echter wel tegemoetkomen, en u niet het gehele bedrag berekenen. Als waardecompensatie rekenen wij slechts de helft van de waarde van het rapport, oftewel € 64,50.

  De waardecompensatie is in overeenstemming met de herroepingsinformatie in de door u geaccepteerde Algemene Voorwaarden, staat beschreven in de Productgerelateerde inhoud van de overeenkomst en hebben wij eveneens vermeld in de bestelbevestiging die wij op de dag van de bestelling per e-mail hebben verstuurd.

  Omdat u minder heeft betaald dan de verschuldigde waardecompensatie, staat er nog een bedrag open dat door u te betalen is. De berekening van de vordering is als volgt:

  •Prijs van uw lidmaatschap: € 397,95

  •Reeds door u betaald: € 21,95

  – Waardecompensatie: € 64,50

  – Resterende vordering: € 42,55

  Dit bedrag wordt nu automatisch ingehouden.

  Een herroeping betekent niet automatisch dat uw profiel verwijderd wordt: u kunt daarna onze onbetaalde diensten namelijk verder gebruiken. Als u uw profiel echter definitief wilt verwijderen, laat u mij dat dan alstublieft weten, ik voer de verwijdering dan graag voor u uit. Nota bene: de verwijdering van uw profiel is onherroepelijk.

  Ik hoop dat u inderdaad uw profiel bij ons behoudt, en wellicht later weer premium-lid bij ons wordt.

  Als u verdere vragen heeft, laat u het mijn collega’s en mij dan alstublieft weten.

  Uiteraard mijn beklag gedaan maar Parship is van mening dat zij zoveel werk hebben gehad aan een test die ik zelf heb ingevuld en waar een automatisch gegenereerd rapport uitkomt die je vervolgens ook nog een aan de meest bizarre matches koppelt….

  Maar nu blijkt, als je niet klaagt, heb je ook nergens recht op, gewoon betalen dus voor diensten die niet geleverd zijn!!

  Dus lieve vrijgezellen; neem van mij aan; Datingsites zijn best leuk, maar PARSHIP is echt de slechtste datingsite ooit!!

  • Menno Menno says:

   Ik heb als man exact hetzelfde gehad. Schandalig gewoon. Het is een analyse van lik me versje heb na 4 dagen opgezegd en moest het gelijke betalen.
   Oplichters zijn het daar

  • Pieter Pieter says:

   Deze reactie is heel herkenbaar. Zelfs de eerste alinea’s zijn exact hetzelfde als welke ik op mijn herroeping mocht ontvangen tot aan nog door u te betalen want ik had 6 mnd ineens betaald.

   Afwijkend is het volgende. Ik had vorig jaar ook een jaar lang betaald en dit stop gezet. Ik heb toen een vragenlijst voor dat persoonlijkheidsrapport ingevuld en ontvangen. Mijn huidige betaling was nog niet koud door hun ontvangen en hup daar is het persoonlijkheidsrapport. Hoe kan dat?? Geen vragenlijst gezien!!!! Doodleuk het oude rapport nog eens verzonden. Dus 2 keer betalen voor dezelfde test en rapport. Hun antwoord is het voortschreidend inzicht en dat ik de test alsnog mag invullen. (Om het rapport te ontvangen moet ik dan wel even opnieuw lid worden en wederom betalen lijkt mij) omdat ik nu 2 maal voor hetzelfde product moet betalen ga ik mijn recht halen heb ik gesteld.

   Overigens komen ze meer niet na. Geen activiteiten matches kloppen niet zijn bij voorkeur onmogelijk lijken gewoon fake om te lokken en te mooi omwaar te zijn. Heb een half jaar met een profiel gestaan waarin ik ze afkraakte en onmogelijke antwoorden als 99 kinderen etc en krijg mail dat mijn profiel is goed gekeurd. Etc. Gewoon nep echt nep een goed geoliede computersite niets meer dan dat.

 15. Martinus Martinus says:

  De enige nadeel is, is dat de prijs vrij hoog is.

  Voor de rest super overzichtelijk en erg uitgebreid.

  Veel mensen, vooral vrouwen vullen een HBO of hogere opleiding terwijl dit helemaal niet zo is.
  Als je een ingewikkelde onlogisch vraag stelt, vallen ze direct door de mand.

  Blijkbaar is een hoog inkomen voor de dames een garantie voor geluk.
  (wat dacht je van al die studieschulden)

  Geluk zit niet gelukkig niet in veel inkomen en alleen maar in tevredenheid.
  Als je goed in je vel zit hoef je niet te pronken met nieuwe dure aankopen.

  Blijf er steeds weer om lachen, hoe zielige instelling dit is.

 16. AB.v.Veldhuyzen AB.v.Veldhuyzen says:

  JE HOEF VAN MIJ NOG NIET VOLWASSEN TO ZIJN, ALS JE MAAR ZORG DAT JE HET WORD. WAT IS HET GEHEIM VAN EN GOED HUWELIJK?
  GETROUWD BLIJVEN.
  IK BEN NIIET TE VERGELIJKEN, TOTAAL ANDERS DENKEND. OPEN TO MANYY THINKS,, AND ENJOY LIFE, HONEST ,AN DO THINKS ,NO BODY DO..MY LIFE IS WHAN BIG DAY. ALS DAT WONDERFUL GIRL.TELL HERE I WAITING OUT SITE,, IN A RED PORSCHE. MAAK ER WAT VAN DEZE DAG.. WANT JE HEB ER EEN DAG VAN JE LEVEN VOOR GEGEVENN TESSAALWAYSONTOP

 17. P Bernard P Bernard says:

  Het leek allemaal spannend, gratis inkijkje. Natuurlijk kan je niet communiceren met de profielen dus je neemt spontaan de beslissing om een betaalde account te nemen. NOOIT DOEN!
  Het is erg duur en hetgeen dat reageerde is minimaal. Als ontevreden klant blijk je gewoon je geld kwijt te zijn en na een paar keer gekeken te hebben kijk je er nooit meer op. Niet doen! Fase 2 komt eraan, ze verlengen je lidmaatschap zonder goedkeuring of waarschuwing en pakken 79,90 per maand van je rekening met misbruik maken van de kleine regeltjes in de leveringsvoorwaarden.
  Juridisch uitgekookt en onderbouwd door een onprettige helpdesk en agressieve incasso. Ondanks dat ze weten dat ze je al bestolen hebben, ze zien dat je eigenlijk de hele periode nooit op de site bent geweest, bestelen ze je voor de tweede keer. Het valt ook op dat op sommige recensie sites ze er goed uit komen. Daar is het dan ook onmogelijk om een recensie te plaatsen. Dat zijn waarschijnlijk ook nepwebsites.

 18. Annette sadhoe Annette sadhoe says:

  Pff ik blijf mailen ,waarom geen enkel organisatie dit soort boeven niet aanpakken

 19. PB PB says:

  Hoe bestaat het dat dit soort parasieten van de samenleving nog bestaansrecht hebben op basis van juridische trucjes.
  Is het fatsoenlijk dat je met heel veel niet actieve accounts mensen via “gratis inkijkje” op basis van misleiding mag overhalen? Nee! Dat is niet fatsoenlijk! Met juridisch gekletter zorgen ze daarna dat ze hun buit binnenhalen! Juridisch mag dit nog steeds!
  Is het fatsoenlijk om iemand die je al voor honderden euro’s hebt opgelicht nog een extra rondje besteeld? Let op de kleine lettertjes in de leveringsvoorwaarde die eigenlijk bedoeld zijn om duidelijkheid te verschaffen bij discussie. In hun leveringsvoorwaarde staat dat ze je gewoon nog een keer mogen bestelen ondanks dat je nooit op je account kijkt en al hebt geaccepteerd dat je genaaid was, maar het kan dus nog erger! “Voor uw gemak hebben wij uw abonnement verlengd en hebben uw rekening ook maar alvast geplunderd”
  “Ondanks dat u helemaal nooit gebruik maakt van deze waardeloze nep website mogen wij uw rekening gewoon nog een keer leegplunderen”
  Juridische parasieten! Agressieve incasso om hun hele oplichting af te ronden. Hoeveel mensen zal die Duitse eigenaar via die zielige medewerkers hebben bestolen? Nederlandse overheid, je moet je schamen dat dit soort parasieten bestaansrecht hebben op basis van de Nederlandse wet, foei!
  Onfatsoenlijk! Ik geloof in karma, ergens kom je jezelf wel tegen!
  Ik blijf deze oplichters stalken totdat ik de tweede diefstal weer terug heb, dat geld mag u gewoon terugstorten op mijn rekening. Nee, niet via de incasso boefjes. U wist eerder ook mijn rekening te vinden om hem leeg te plunderen, het geld terugstorten moet dan ook lukken!
  PB

 20. Ellen-Marie Janse Ellen-Marie Janse says:

  Wat een waardeloze toestand, je zou er direct een minderwaardigheidscomlex van krijgen!! Zeeeer slechte matches, echt nergens op gebaseerd. Voorstellen????, als je geluk hebt komt er af en toe eentje binnen en dat is dan niks. Geen fotos kunnen bekijken, tsja toch lastig.
  Je zou bijna gaan denken dat er geen leuke mensen meer bestaan die willen daten. Prijs?????? niet in verhouding tot de service!!!!!!
  Kortom niet aan te bevelen!!!

 21. 50sjeedsofgree 50sjeedsofgree says:

  dus ik ben een oude, desperate, niet te matchen man? Geeft hoop voor de toekomst… Maar even serieus, wilde me ook inschrijven totdat ik deze reacties las. Ben er onderhand van overtuigd dat geen enkele datingsite werkt zoals die zou moeten werken. Best jammer, want ik ben van mening dat als er iemand eens een “echte” datingsite zou oprichten met echte profielen, die niet te duur is en makkelijk opzegbaar, dat het ledenaantal enorm zou zijn. Gooi daarbij dat je een goede support opricht en je hebt volgens mij een goudmijntje.
  Maar ja, men wil blijkbaar morgen rijk zijn.
  Al met al erg jammer en zo zijn er veel mensen die toch “op zoek” zijn naar een partner en het dus nog steeds niet kunnen vinden. Inclusief mezelf, maar ik las dat ik niet te matchen ben. 🙂

 22. PB PB says:

  Waardeloze site, veel niet actieve accounts! Pas op voor kleine lettertjes want ze belazeren je! Na contractperiode plunderen ze ongevraagd je rekening voor 79,90 per maand. Lastig te vinden hoe je kunt opzeggen! Agressieve incasso! Kortom, grote oplichtersbende!

 23. JVD JVD says:

  We kunnen beter een eigen site beginnen met alle gedupeerde van Parship en de nog zovele andere “dating sites”. Dat zou nogal wat “matchen” opleveren 😉

 24. JVD JVD says:

  Gelukkig heb ik net deze onderstaande reacties gelezen, wilde mij ook inschrijven…

  Bij mijn weten is er trouwens momenteel geen enkele “zuivere” dating site. Correct me if I’m wrong.

 25. Petra S Petra S says:

  Ik ben ook lid geworden en heb gebruik gemaakt van de 14 dagen herroepingsrecht. Ze zijn heel slim en rekenen dan nog € 129 euro voor het persoonlijkheidsprofiel die op iedereen toe te passen is.
  Ik heb bezwaar gemaakt en toen hoefde ik nog “maar” € 69 te betalen.

  PAS DUS GOED OP ALS JE BINNEN 14 DAGEN OP WILT ZEGGEN, DAN NOG BEN JE ERG VEEL GELD KWIJT VOOR NIKS.

  ook het aanbod van kandidaten is inderdaad niet goed. Desperate, oude, niet te matchen mannen.

  net als Patricia, zeg ik dus ook NIET DOEN!!!

 26. PB PB says:

  Beste ParshipMaffia,
  Mijn teleurstelling was groot toen ik ontdekte dat ik lid was geworden van een site waar een groot deel van de accounts niet reageren. Achteraf gezien begrijp ik waarom, bij opzeggen laten jullie de accounts staan zoals jullie zelf schrijven. Je moet zelf alles leeghalen anders blijft het staan, daar krijg je een Ghost-ship van, géén Par-ship!
  Uiteindelijk heb ik meer dan een half jaar op de blaren gezeten en netje betaald voor een waardeloos product. Helaas was jullie oplichting nog niet genoeg, verlenging zonder waarschuwing voor het duurste lidmaatschap. Zomaar 79,90 euro per maand van mijn rekening plunderen is niet netjes. De tekst “voor uw gemak hebben wij uw lidmaatschap verlengd” is nogal belachelijk bij een account die bijna de gehele periode niet één keer op jullie site is geweest, behalve in het begin om te constateren dat ik een kat in de zak had gekocht. Een hele oude kat gezien de gemiddelde leeftijd van jullie accounts of de dode accounts die niet meer actief zijn. Nou hebben jullie je achterbakse trucjes goed juridisch ingekleed en moet iemand nogal zijn best doen om van jullie agressieve bloedhonden van call2collect.nl af te komen. Ik heb besloten om recensies te blijven schrijven totdat jullie mijn geld terugstorten.

  Vr Gr PB 1601048

  • Kris Kris says:

   Helemaal eens met deze negatieve review. Ik heb al een aantal datingsites uitgeprobeerd maar Parship is veruit de slechtste!!!

 27. Peter B Peter B says:

  Parship is een waardeloos gebeuren, slechte site met vooral oude mensen. Veel accounts zijn niet actief!
  Ze verlengen ongevraagd je abonnement en plunderen je rekening. Agressieve oplichtersbende! Niet doen!!!
  PB

 28. Paul B Paul B says:

  Dat Parship nog mag bestaan? Ik las dat ze met 150 medewerkers de website onderhouden. Laat me niet lachen, weinig actieve leden en allemaal nep en niet actieve accounts. Bij opzeggen schrijven ze dat je zelf alles moet verwijderen, de praktijk:
  – na een paar weken kom je erachter dat het een waardeloze site is
  – je kijkt op internet en leest van anderen dat ondanks dat je niet tevreden bent je geld kwijt bent
  – je probeert op te zeggen maar kunt nergens vinden hoe dat moet gebeuren op de site zelf (ook niet bij de meest voorkomende vragen. Gek?)
  – je legt je erbij neer dat je je geld kwijt bent en kijkt nooit meer op de website
  – na een half jaar ben je deze ellende vergeten maar bent ook vergeten dat je had moeten opzeggen. Fout!!! Ze plunderen met 80,- euro per maand je rekening met de achterbakse tekst “voor uw gemak hebben wij uw abonnement verlengd” terwijl ze zien dat je al meer dan een half jaar niet gekeken hebt op de website.
  – om hun oplichting juridisch glad te laten verlopen loopt er een agressieve incasso buro “callt2collect.nl” achteraan om de oplichting compleet te maken.
  Kortom, een Duitse boevenbende waar 150 man hun best doen om de hoogste te blijven in ranking qua zogenaamde kwaliteit. Je begrijpt natuurlijk dat ook die ranking een grote nep gebeuren is. Pas dus op met deze oplichters

 29. Petra Bukt Petra Bukt says:

  Pharship zou Ghostship moeten heten. Nep, en agressief! Pas op, na contractduur verlengen ze automatisch met wel 80,- per maand. “Voor uw gemak verlengen we uw account” en plunderen we uw rekening en zijn daarnaast juridisch achterbaks en hebben ook een agressieve incasso klaarstaan om zoveel mogelijk te stelen.
  Dat dit mag in Nederland? O ja, een Duitse BV geeft al genoeg aan. Oplichters!! Ik heb ze beloofd om elke dag de waarheid over deze oplichters te schrijven totdat ze mijn geld terugstorten! Ook wij hebben als consument juridisch macht en kunnen met elkaar deze boevenbende laten ploffen. Oproep voor leden, waarschuw elkaar om meteen op te zeggen en duidelijk te maken dat het oplichters zijn! Als je niet opzegt plunderen ze je rekening automatisch met een veel hoger bedrag! Ze kunnen er niks aan doen als er in hun website een beweging ontstaat om hun trucjes bloot te leggen.
  Nepaccounts, moeilijk te vinden hoe je kunt opzeggen, na contractduur plunderen ze je rekening, juridisch uitgekookt en agressieve incasso.
  Stop deze boevenbende.
  PB

 30. Patricia B. Patricia B. says:

  Maffia, niet doen. Allemaal nep en daarna agressieve juridische incasso achter je aan. Alles slim doordacht om je een poot uit te draaien, nooit doen. Je kunt nog beter het geld op straat gooien dan weet je dat deze oplichters in ieder geval niet een nog grotere villa kopen. Niet doen!!!!! CalltoCollect.nl zijn de agressieve bloedhanden van deze Duitse boevengilde!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑