datingsite parship

Home » Parship – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites parship logo

Laatst bijgewerkt op augustus 23rd, 2020 | door Welke online datingsite?

449

Parship – Kosten, Review en Ervaringen

InfoKostenActie & kortingReviewErvaringen

 

Parship info

Bij Parship maak je de grootste kans om de liefde van je leven te vinden. Parship is al vele jaren ons favoriete dating platform. De eerste plaats heeft het te danken aan onder andere het zeer uitgebreide matching systeem, maar ook vele andere functionaliteiten maken dit tot de beste datingsite van dit moment. Parship biedt singles in dertien verschillende landen een unieke match-methode met een persoonlijkheids-toets. Wil jij Parship ook eens uitproberen? Meld je dan aan bij deze datingsite en begin nu met online dating en maak gratis je profielpagina aan.

Waarom daten bij Parship?

Op het internet zijn hedendaags zeer veel datingsites te vinden. Waarom zou je dan kiezen Parship? Het grote verschil met gratis datingsites dat daar veel meer mensen niet op een serieuze manier een date zoeken. Ook zul je hier niet een duidelijke scheiding zien in opleidingsniveau. Bij deze datingsite was de doelgroep altijd hogeropgeleiden met een leeftijd vanaf dertig jaar. Maar inmiddels richt Parship.nl zich ook op singles in het algemeen. Iedereen is dus tegenwoordig welkom om zich gratis in te schrijven bij deze datingsite.

Wie naar de televisie kijkt of radio luistert zou het vast niet zijn ontgaan; Parship timmert hard aan de weg om de grootste datingsite te worden. Door deze grote mediacampagnes is Parship het laatste jaar enorm gegroeid. Vroeger richtte deze datingsite zich voornamelijk op hoger opgeleiden. Inmiddels zijn ze overgestapt naar een datingsite die voor iedereen geschikt is. Parship richt zich niet enkel op singles in Nederland en België, maar is actief in bijna heel Europa.

Keurmerk veilig daten

Datingsite Parship.nl is aangesloten bij het “Keurmerk veilig daten”. Samen met enkele andere grote en bekende datingsites is dit keurmerk opgezet. Het keurmerk moet er voor zorgen dat iedereen op een veilige en betrouwbare manier kan online daten. Wil je graag meer lezen over dit keurmerk kijk dan eens op deze pagina. Hiernaast is Parship ook nog aangesloten bij thuiswinkel.org en is de website beveiligd met een SSL-certificiaat. Qua betrouwbaarheid scoort Parship dus erg goed en de kans op een succesvolle relatie is ook nog eens zeer aanwezig!

 

Online daten bij Parship is niet alleen maar toegang krijgen tot een lijst met potentiële partners. Deze dating site heeft een manier ontwikkeld om jou te matchen met mensen die bijvoorbeeld overeenkomende interesses hebben. Het gevolg hiervan is dat het aantal geslaagde matches veel hoger ligt dan andere datingsites.

Relatietips

Datingsite Parship wil je graag helpen. Dit doen ze door je verschillende tips te geven over online dating. Wekelijks verschijnen er nieuwe items op hun datingblog. Dit kan je goed op weg helpen om de ware liefde te vinden. Ook wanneer je denkt al alles over de liefde te weten geven deze tips je leuke nieuwe inzichten.

Bij Parship vindt naar eigen zeggen één op de drie leden een relatie of langdurig contact. Mede door dit hoge percentage is deze datingsite zo populair! Waarbij andere datingsites nog wel eens gebruik willen maken van nepprofielen voor de opvulling hoef je daar bij deze datingsite niet bang voor te zijn!

Het overgrote deel van de leden van Parship is boven de dertig jaar. Deze leden hebben vaak hun leven op orde, maar missen net de laatste dingetje… De liefde. Daardoor zijn de leden van Parship serieus op zoek naar contact met andere leden.

Gratis inschrijven bij Parship.nl

Inschrijven bij Parship is geheel gratis en geeft geen enkele verplichting. Door je gratis aan te melden krijg je al een goed beeld van hoe uitgebreid deze datingsite te werk gaat. Door het beantwoorden van uiteenlopende vragen wordt er een profielschets van jouw gemaakt. Aan de hand hiervan wordt je gematcht aan een andere leuk Parship lid. Bedenk je daarom goed welke antwoorden je hier geeft en neem vooral de tijd! De drempel om iemand aan te spreken is bij Parship veel lager dan bijvoorbeeld in een bar. Bovendien ben je op het internet veelal anoniem. Deze factoren maken dat online daten de meest makkelijke manier is om je nieuwe liefde te vinden. Bovendien weet je zeker dat andere leden ook serieus op zoek zijn naar een relatie!
parship-kosten-screenshot2

Video Tutorial – Een profiel aanmaken bij Parship

Vind je het lastig om je in te schrijven bij Parship en heb je geen idee hoe dit moet? Geen probleem! Wij maakten een video tutorial waarin uitgelegd wordt hoe dit in zijn werk gaat. In onderstaande video leggen we je stapsgewijs uit hoe je eenvoudig een profiel kunt aanmaken bij Parship.

Wanneer je een profiel aanmaakt bij parship worden je als eerste een aantal vragen voorgelegd. Deze antwoorden zullen worden gebruikt voor jouw datingprofiel. Bedenk goed welke antwoorden je geeft, omdat deze iets zeggen over jouw persoonlijkheid. Hierna vul je alle standaard velden in zoals je naam, leeftijd, opleidingsniveau, beroep en woonplaats. Ook deze gegevens hebben invloed op partnervoorstellen. Je hebt bij het aanmelden de optie om één foto toe te voegen. Als laatste kun je iets over jezelf vertellen, zoals dingen die je leuk vind en een persoonlijke introductie. Als je dit hebt ingevuld is je profiel klaar en kun je starten met online daten bij Parship!

Parship kosten abonnement

prijs 6 maanden

€44,90 p.m.
€44,90 p.m.
 • Full Membership

prijs 12 maanden

€ 39,90 p.m.
€ 39,90 p.m.
 • Full Membership

prijs 24 maanden

€24,90 p.m.
€24,90 p.m.
 • Full Membership

Gratis

€0,-
€0,-
 • Gratis Membership

Het goedkoopste Parship abonnement kost €24,90 per maand. En heeft een looptijd van 24 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van Parship kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van Parship.nl . Neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

Parship actie en korting

Voordelig daten bij Parship? Kijk op de Parship kortingscodes pagina voor de meest recente acties en kortingen

Meer over Parship.nl

Parship opzeggen en account verwijderen

Parship Review

Populariteit ★ ★ ★ ★ ★
Parship is de grootste datingsite van Europa. Deze datingsite is van origine Duits. In Nederland behoort In Nederland behoort Parship tot de top 5 populairste datingsites. Wij schatten het aantal leden  rond de 80.000. Parship is actief in de media, daardoor stijgt de populariteit nog steeds. Wij hebben geen informatie kunnen vinden met betrekking tot de verhouding man en vrouw. Let wel op dat deze datingsite ook actief is in het buitenland dus niet alle leden zijn Nederlands. Overigens kan je dat ook als positief zien als je zelf ook een beetje avontuurlijk bent ingesteld!

Gebruikersgemak ★ ★ ★ ★
Layout – Parship heeft een herkenbare eigen stijl. Afbeeldingen en teksten zijn groot en duidelijk. Het design sluit goed aan bij de hedendaagse moderne vormgeving en is daarom zeer prettig.
Duidelijkheid – De website is duidelijk. Navigeren door deze datingsite is eenvoudig. De gebruiker weet direct waar hij moet klikken of welke invul velden hij of zij moet gebruiken.

Functionaliteiten ★ ★ ★ ★
De hoeveelheid functionaliteiten zijn goed. Leden van Parship kunnen gebruik maken van de volgende functionaliteiten:

Persoonlijkheidstest, Chatten, Flirten met andere leden, Berichten sturen, glimlach, Foto’s, Profielpagina, Profielen bekijken, Uitgebreid zoeken, ijsbreker en een Helpdesk

Met Functionaliteiten zoals de ijsbreker en een glimlach kun je eenvoudig een eerste stap zetten naar een nieuw contact.

Klantenservice ★ ★ ★ ★
De klantenservice van Parship kun je bereiken door gebruik te maken van het contactformulier, via  briefpost of door hun direct te mailen. Het Nederlandse emailadres is support@parship.nl . Ervaring leert dat Parship redelijk snel is met het afhandelen van vragen en klachten afhankelijk van het gebruikte medium. (Schriftelijke correspondentie duurt langer).

Parship Postadres: PARSHIP GmbH, – Klantenservice Nederland – Speersort 10, D-20095 Hamburg

Kosten ★ ★ ★ ★
De prijs kwaliteit verhouding  is goed. Parship geldt zeker niet als de goedkoopste datingsite, maar doordat parship een van de grootste en populairste datingsite is heeft het een groot aantal leden en dus een prima kans tot een succesvolle date. Aanmelden is gratis en geeft je een goed beeld van hoe de datingsite werkt. Aanmelden verplicht je tot niks.

Parship Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite Parship. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met Parship? Geef hieronder jouw reactie!

Parship Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary: Parship is een uitstekende datingsite voor hoogopgeleiden. De prijs van een abonnement is in verhouding tot andere datingsites iets hoger. Hiervoor krijg je echter wel een goede datingsite terug. Betalende leden zijn op een serieuze wijze op zoek naar een leuke date of relatie. Deze datingsite is een aanrader voor hoger opgeleiden die op zoek zijn naar een serieuze relatie.

4.6

Uitstekend!About the Author

Anoniem449 Ervaringen - Parship – Kosten, Review en Ervaringen

 1. Ralup Ralup schreef:

  I’m not recommending this site. It’s about the money and not finding a partner. Even if by circumstances you have to move abroad you can’t ask to reconsider the contract. Customer service not friendly at all.

 2. Hans Hans schreef:

  Hoi. Wie kan mij vertellen of ik als Man kans van slagen hebt op Parship? welke Man hebt ervaring met deze site?

  • Jan adema Jan adema schreef:

   Trap er niet in. Het is best hopeloos dat Parship. De kosten zijn hoog en je ziet vervolgens een vage foto van de vrouwen. Je kunt de foto openbaar maken maar dat doet een vrouw pas na wat app gesprekken. En wat zeg je dan?…je bent m’n type niet? Niet doen word asjeblieft geen lid

  • Marie Marie schreef:

   Dag Hans,
   Foto’s zijn inderdaad wazig en geef je vrij wanneer jij dit zelf wilt. Op die manier heb je soms een leuk gesprek met iemand op basis van hun profiel en niet louter op uiterlijk ( niet onbelangrijk).
   In het begin gaat alles stromen de uitnodigingen binnen omdat jij als “nieuw” wordt aangemeld.
   Later zul je merken dat het wat rustiger wordt en zal je zelf personen moeten aanspreken ( foto liken, glimlach sturen…) wil je respons terug ontvangen.
   Veel mensen denken dat alles vanzelf gaat
   Niet dus. Actie en geduld is de boodschap.
   Ik heb nog geen moment spijt van mijn inschrijving hoewel ik ook wat schrik had van alle negatieve revieuws.
   Succes

   • MGTOW MGTOW schreef:

    Onderzoek laat zien dat de meeste vrouwen de meeste mannen als onaantrekkelijk beschouwen en dat zij hoogstens de bovenste 5 a 20% een kans willen geven
    Een keer raden wat er gebeurt als de foto niet meer wazig is.
    Ook Parshit zal veel meer mannen dan vrouwen hebben.
    Je wordt als man leeggezogen, nee niet op die manier, maar op de Parshit manier.

   • superboer superboer schreef:

    @Marie; je voor jou als vrouw zijnde is het makkelijker dan een Man, Maar de vrouw stelt zo veel eisen aan de man dat het als man zijnde niet te doen valt, ik zie dan ook vrouwen wie al jaren op een dating site staan, ra ra hoe komt dat zo? En ik geloof er wel in dat op Parship een betere soort vouw op staat geen gemiddelde tokkie;s, maar of het wat uitmaakt? Bedoel de vrouw wie op parship staan zal ook wel weer toren hoge eisen hebben/stellen.

 3. An An schreef:

  Hoe kom je met deze oplichters in contact. Stuur al sinds eind maart e-mails en probeer telefonisch contact op te nemen. Maar tevergeefs. HELPPPPP

  • vuist vuist schreef:

   Ik ben opgelicht door een Nederlandse vrouw heb haar een vuist op haar neus gegeven zat meteen de volgende dag in het ziekenhuis vanwege het feit dat ze voor parship werk en geen man zoekt en blijft alleen maar daten en mannen voor de gek houden

 4. Raul Raul schreef:

  Worst dating service ever! The website is very poorly designed. It doesn’t match you with the right people and the information you can enter is very limited. Beware of the paid membership! If you opt in for monthly payments for 6 or 12 months, you can’t cancel prematurely. That is, you are legally locked to continue with the payments.

 5. Evelyn Theuninck Evelyn Theuninck schreef:

  Ik nam een maand Parship op en na 12 maanden krijg ik plots de melding dat ik 363€ moet betalen. Terwijl ik er na een maand niet meer op kon en alles weg was! Ik heb nooit intussen iets gehoord van die site en plots moet ik dat bedrag ophoesten?! Gebruik deze site NIET!!! Puur puur bedrog! Als ik dit werkelijk moet betalen ga ik hiermee naar testaankoop en de media. Dit is iets dat iedereen moet weten! Dit is echt geldafzetterij!

 6. Mary Mary schreef:

  Een vreselijke site. Geen leuke mensen op te vinden. Concept is vrij ingewikkeld en enorm hoge kosten bij opzeggen binnen 24 uur. 64,50 euro moet ik betalen, internet staat vol met klachten hierover. Voel me echt opgelicht.

 7. Maxime Maxime schreef:

  Oplichters wegblijven van site,fake profielen,maffiapraktijken

 8. Erik Erik schreef:

  Het Parship herroepingsrecht is bedrog. Ik nam een Parship abonnement van 12 maand, kostprijs 301€. Na betaling bleken alle foto’s nog steeds gesluierd. Ik had dit blijkbaar verkeerd begrepen. Na 3 dagen vraag ik een herroeping van mijn bestelling. Blijkt dat ik slechts 215€ terugkrijg, omdat ik in die drie dagen 2 contacten heb gekregen. Vermits ze 7 contacten garanderen op 12 maanden (ocharme!) hebben ze naar eigen zeggen 2/7 van hun commitment volbracht. Die 2 berichten waren dus 86€ waard! Ik zal voor dat geld beter andere sites bezoeken in de toekomst

  • MGTOW MGTOW schreef:

   Tja, ook jij hebt de kleine lettertjes niet van a tot z bestudeerd. Honderden euros heb je gedoneerd aan de malafide organisatie Parshit, en je ziet geblurde fotoos, komt niet in contact met vrouwen etc. Doordat er telkens mensen intrappen blijft de geldkraan lopen, kunnen radio en tv reclames worden bekostigd, en rijden de bazen in dikke audi’s of een tesla model s. Die paar honderd euro had je beter aan een goede escort kunnen geven. Die behandelt een man eerlijker en beter dan een vrouw op een datingsite, had je nog lol gehad.

   • superboer superboer schreef:

    @mgtow, snap ook niet dat je als man daar in trapt om vele honderden euros in te steken… daarbij kans op een match nul coma nul..

   • snelle afhandeling snelle afhandeling schreef:

    Reclame maken kost ook geld en partnership wil inderdaad dat geld weer terug zien op hun rekening en ze moet server en domein hosting betalen. Reclame is geld verdienen en jou in de problemen brengen. Tegenwoordig is het allemaal reclame maken om goed geld te kunnen verdienen.

    Als ze niet genoeg mannen hadden die voor zo’n kut site hadden betaald. Dan lagen ze er ook allang uit. Allemaal oplichters.

   • mislukt mislukt schreef:

    Super de boer jij moet lekker homo worden, dus dat wordt voor jou gaatjes vullen of je moet bukken. Nice try dat je onder naam kees ging verbergen. We weten dat jij diegenen weer bent.

 9. Who Who schreef:

  Jammer, dat je je lidmaatschap niet op kan zeggen als je een partner hebt gevonden. Dus pas op om lid te worden. Lees goed de kleine letters!

  • Lex.A. Lex.A. schreef:

   Dat heeft niets met kleine lettertjes te maken. Je maakt een afspraak over de duur van het abonnement op het moment dat je besluit jezelf in te schrijven en afspraak = afspraak.

   Dat je een partner gevonden hebt is niet “jammer dat…” maar juist jouw geluk! Het te grote glas kan ook halfvol zijn.

   Misschien hebben mensen ergens nog ongebruikte strippenkaarten ergens voor liggen? Kan je die eigenlijk weer inwisselen? 😉

 10. Bart is Boos Bart is Boos schreef:

  Iemand op Parship vond mijn profiel leuk en gaf haar foto vrij. Op dat moment zag ik dat het een bekende van mij is en heb ook via de site gereageerd. Maar ik kreeg berichten terug dat ze mijn reakties niet kon lezen en ook niet kon reageren omdat ze geen premium/betalend lid is.
  We hebben buiten Parship om dus even contact gehad en daarbij vertelde ze mij dat ze al een tijd geen lid meer is.
  Hoe dan ook een vreemde manier van werken, dat niet betalende leden contact kunnen maken en foto’s (zomaar?) vrij gegeven worden en vervolgens geen berichten kunnen lezen en beantwoorden.
  Het is mij tot drie keer toe overkomen ( in die gevallen onbekenden) dat vrouwen contact zochten en een “glimlach” of “complimenten” verstuurden en ik daar heel positief op reageerde. Maar nooit een reactie gaven terwijl ik wel kon zien dat ze het gelezen hadden.
  Dan zijn er twee mogelijkheden: 1) ze zijn te onbeschoft om normaal te reageren of 2): ze kunnen niet reageren en ik vermoed het laatste. En dan vind ik dat een enorme fout van de site die niet-betalende leden contact kan laten maken met betalende leden. Het betalende lid denkt een leuk contact gevonden te hebben, maar kan vervolgens helemaal niks.
  Hoe kunnen niet-betalende leden überhaupt contact leggen vraag ik me dan af, want ik ben nooit gratis lid geweest.
  Gelukkig ben ik nog geen 14 dagen lid en volgens hun voorwaarden kan ik gebruik maken van restitutie van (een deel) van de kosten. Heb mijn abo dus meteen opgezegd en nu maar afwachten of ik mijn geld terug krijg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑